|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1831 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Zaginęła Iwona z Trójmiasta - wejdź i pomóż nam jej szukać !!!
|
|
|
|
#1832 |
|
Raczkowanie
|
Fakt, że jestem tam administratorem - zresztą jest nas kilka osób więcej - nie znaczy jeszcze, że to moja strona.
|
#1833 |
|
Zadomowienie
|
dziwne jest dla mnie to, że na oficjalnej stronie na forum tak medialnej sprawy jest o godz 3.40, 27.09 - czyli ponad 2 miesiące po sprawie tylko/az 842 wpisy a na naszym wizazowym forum jest tylko w tym watku juz ponad 1830 od 21.09??
cieszycie sie małym zainteresowaniem czy tyle niewygodnych postów usuwacie? |
|
|
|
#1834 | |
|
Wtajemniczenie
|
to prawda, rzeczywiście
Cytat:
nigdy ani jednym slowem nie oskarzylam o nic i nie oskarze mamy Iwony, niegdy nie oskarzylam ani jednego jej znajomego i tez nigdy slowa zlego nie powiem na mame Pawla, ktora rozumiem i bardzo jej wspolczuje, wystarczy pomyslec o swoich rodzicach, co by czuli i jak sie zachowywali w danej sytuacji i wtedy dopiero oceniac mamy Iwony i Pawla. dlatego tez ja nie pozwole tu na obrazanie mamy Pawla bo rozumiem, nawet nie, ja niestety wiem jaki dramat ona teraz przezywa.
|
|
#1835 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
A poza tym kolejny raz nie zrozumiałaś ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Muszę cie zmartwić, ale zarówno teoria o płatnym seksie i spacerze dla ochłonięcia, jak i słowa, że Iwonka to rozsądna dziewczynka, nie są mojego autorstwa, a Janusza - przedstawiciela rodziny,znającego Iwonkę 15 lat. Wieć może przemyśl,bo Kimikika może pisać bzdury, ale czy Janusz? Chyba nadeszła pora, abyś kolejny raz w try miga zmieniła poglądy |
||||
|
|
|
#1836 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Fakt jest faktem, że ja jakby mi dziecko zaginęło po 1 nie mieszałabym 3/4 polski w to . Nie robiła z tego show w internecie i w prasie bo dla mnie to już show. A przede wszystkim nie robiłabym z siebie kretynki i nie latała z każdą pierdołą do prasy i telewizji. Ponieważ wierz mi ciągle myślałabym o swoim dziecku- nieustannie. Nie wywalałabym kasy na jakieś marsze, które nie pomogą mojemu dziecku. Poszukałabym jakiegoś specjalistę nie wiem może światłowej s sławy od takich zdarzeń. No ale ja to ja a inni to inni. Teraz widać jak na siłę co niektórzy rodzice próbują pokazać jacy są wspaniali bo robią wszystko i siebie też wybielić na siłę. Dla mnie matka, która pozwala 19-stce latać po nocach w szpilka, miniówkach i z pomalowaną głową, toną makijażu i tipsami nie jest dobrą matką. I to nie jest tylko moje zdanie. Z kim ze znajomych nie rozmawiam przyznają mi racje. Bo 19 lat to nie dorosłość. Tu ktoś dobrze napisał, że dorosłość, ale tylko na papierze. Po to ma się rodzica by dzieci swoje wychowywał i ich pilnował a jak dziecko jest nie za mądre to i całe życie. Edytowane przez gerda203 Czas edycji: 2010-09-27 o 06:24 |
|
|
|
|
#1837 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Nie macie prawa umoralniać pani Iwony Kindy a tym bardziej na nia najeżdżać ona jest bardzo wyczerpana psychicznie i nie macie prawa wykańczać jej bardziej. A ma jeszcze jedną córkę dla której musi żyć i się trzymać. |
|
|
|
|
#1838 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#1839 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
nie widziałam czegoś takiego w tekście. nie fantazjuj. |
|
|
|
|
#1840 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1841 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Po co ta zrozpaczona matka kontaktuje się z prasą? bo sie nudzi? co Ty sobie wyobrażasz? Co do tych szpilek to właśnie nie pozwalała i była zła na Iwonę za ich wzięcie. Nie rozumiem co jest niestoownego w butach na obcaach i tipsach? to nie są argumenty , żeby napadać na tą dziewczynę. Adria też miała buty na obcaach i co ? jej nie krytykujesz a jest mlodsza od Iwony. ---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ---------- Cytat:
jeszcze mnie w tym utwierdziłaś. Edytowane przez burgund1234 Czas edycji: 2010-09-27 o 09:40 |
||
|
|
|
#1842 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Z opowiadan rodziny o Iwonie jawi sie obraz nieomal swietej, fakty, ktore docieraja do opinii publicznej ten obraz burza. I jesli ktos to wytknie to staja sie wrogiem numer 1 (mama Pawla). |
|
|
|
|
#1843 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1844 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1845 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Ale w takiej sytuacji nie ma co się oburzać na stwierdzenie faktu - jest się egoistą, dla którego liczą się tylko własne sprawy, a innych ludzi ma głęboko w d... i nie obchodzi go że może skrzywdzić innych, "po trupach do celu", nie? tak napisała koleżance, która broniła mamę Iwony. post 1835 ---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ---------- Cytat:
Edytowane przez burgund1234 Czas edycji: 2010-09-27 o 09:56 |
||
|
|
|
#1846 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=burgund1234;2232502 8]proszę bardzo slowa Kimikiki:
Ale w takiej sytuacji nie ma co się oburzać na stwierdzenie faktu - jest się egoistą, dla którego liczą się tylko własne sprawy, a innych ludzi ma głęboko w d... i nie obchodzi go że może skrzywdzić innych, "po trupach do celu", nie? tak napisała koleżance, która broniła mamę Iwony. post 1835 ---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ---------- Sorry ale mam prawo do własnego zdania. Bo latanie do mediów i oskarżanie każdego po kolei nie jest mądrym posunięciem. Powiedz mi jak byś się czuła gdyby sprawa się wyjaśniła i np. winny by był zupełnie kto inny a ty narobiłaś szumu na całą Polskę wszyscy o tym trąbią nie jak kretynka? Ja bym się tak czuła. I to sobie właśnie wyobrażam. Bo co mam inne zdanie niż ty to już się nie mogę wypowiedzieć? Mi wstyd a za co ? Że się oburzam i nie zgadzam z niektórymi posunięciami tej kobiety ? MAM DO TEGO PRAWO czy Ci się to podoba czy nie. Co do Adri to już w ogóle pozostawię bez komentarza. Bo ja swojej 17-letniej córki w życiu bym nie wypuściła do klubu. Z resztą mimo młodszego wieku ma chyba jednak więcej oleju w głowie bo sama nie łazi w nocy po mieście. |
|
|
|
#1847 |
|
Wtajemniczenie
|
po co piszesz to w wątku przecież jest opcja "pokaż pierwszą nieczytaną wiadomość" a to tylko zaśmieca wątek. Pomyśl jak każdy by tak pisał sorki za off ale już nie mogłam czytać tego po raz kolejny
|
|
|
|
#1848 | |
|
BAN stały
|
[QUOTE=gerda203;22325309]
Cytat:
Nie nie mozesz obrażać nikogo. I słowo kretynka nie jest na miejscu. A matka Iwony nikogo nie oskarża- pismak napisal, że podejrzewa a to ogromna różnica. Cofnij się do postu kingincrimsona gdzie pisał o policji. Dlaczego policji się nie czepiasz? Dla mnie to, że zatrzymali tego chłopaka to o czymś świadczy. |
|
|
|
|
#1849 | |
|
Rozeznanie
|
Z wątku o tylule "Zaginęła Iwona z Trojmiasta-wejdź i pomóż nam Jej szukać!!!" zrobił się wątek ....... no właśnie tak jak zaglądąłam tutaj w każdej wolnej chwili i z zapałem Was dziewczęta czytałam i się udzielałam tak teraz mam wielki nie smak po co niektórych postach.
Ale spoko skoro uważacie,że wyzywanie Pani Kindy od kretynek,mających wszystko w dupie egoistek nie wspomnę o różnych teoriach które "nagle" powstały na temat Iwony pomoże w Jej odnalezieniu to ok róbcie co uważacie za stosowne. ---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ---------- Cytat:
|
|
#1850 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mam te same odczucia. Ale zauważyłam, że to nowo przybyłe osoby sieją zamęt (oczywiście nie wszystkie). Tyle czasu minęło, a nic o sprawie nie wiemy. Oby tylko policja cos miała choć śmie w to wątpić
|
|
|
|
|
#1851 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1852 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1853 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
I to jest dopbijające oprócz artykułów w gazetach nie wiemy kompletnie nic ani Rutkowski,ani policja....pozostaje tylko nadzieja,że nie mówią nic bo sa blisko rozwiązania tej sprawy. Ale jakos nie chce mi się w to wierzyć ![]() ---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ---------- Gerda203 z tego co napisąlaś o tym:19 latka z pomalowaną gołowa,mini itd i,że to,że Pani Kinda Jej na to pozwalała to znaczy,że nie jest dobra matką?? Dobrze ja to zrozumiałam?? Ja po prostu nie wierzę w to co czytam gdzie te dziewczyny co tak zaciekle broniły Iwony w poprzednich watkach,że choćby nago szła to nie miało prawa Jej się nic stać??? Rozumiem,że Twoja córka będzie w lipcu w upalna noc chodziło(oczywiście jak skończy odpowiednia ilość lat 40 może???) w golfie,spódnicy do kolan a włosy zafarbuje jak jej się siwe pokażą tak? Ok spoko
Rzucając we mnie kłamstwem przegrałeś bo ja rzuciłam w ciebie prawdą której ty nie udźwignąłeś .... Edytowane przez muciula25 Czas edycji: 2010-09-27 o 10:34 |
|
|
|
|
#1854 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() klask i:
|
|
|
|
|
#1855 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no i zaraz zacznie sie dyskusja, czy matka powinna puszczac 19latke na impreze czy nie. coz nie ma na to jednoznacznej odpowiedzi. sa rodzice ktorzy nie maja nic przeciw, sa i tacy, ktorzy sie martwia o swoje dziecko. nie ma co roztrzasac czy ktos zalatuje moherem broniac pojscia na impre czy nie. to sprawa indywidualna kazdego rodzica, a zycie w 21 wieku nie jest wyznacznikiem niczego. to ze zyjemy w swiecie bardziej rozwinietym technologicznie nie oznacza, ze w bardziej bezpiecznym.
|
|
|
#1856 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ok racja ale czy Ci rodzice którzy puszczają 19latke na imprezę sie nie martwią??Czy Wy jak miayście 19lat nie chodziłyście na imprezy,jeszcze latem??Nasi rodzice tez na nie chodzili bo takie jets prawo młodości Więc dyskusja na ten temat do niczego nie doporowadzi.
Rzucając we mnie kłamstwem przegrałeś bo ja rzuciłam w ciebie prawdą której ty nie udźwignąłeś .... Edytowane przez muciula25 Czas edycji: 2010-09-27 o 10:43 |
|
|
|
|
#1857 |
|
Wtajemniczenie
|
Jakie Wy jesteście cholernie mądre nazywając mamę Iwony kretynką i egoistką. Nastolatki, które nie mają pojęcia co Ona w tej chwili przeżywa i, że łapie się tego co popadnie. A to, że "leci" do gazety.. Gdybyś nie widziała żadnych rezultatów poszukiwań, co zrobiłabyś? Siedziała grzecznie w domku i czekała Bóg wie na co? Nie. Śmieszne jest to, jak potraficie z łatwością oceniać postawę człowieka w takiej sytuacji. I po raz enty powiem, że owszem, może i "poleciała" do gazety, ale ile w nim jest prawdy, to nie mamy pojęcia.
|
|
#1858 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1859 |
|
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem nie ma się o co kłócić bo chyba wszyscy się ze mną zgodzą że każda matka ma prawo do obrony swojego dziecka.
|
#1860 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:34.

klask i: