|
|||||||
| Notka |
|
| ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4021 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossmann - część VII
dobry peeling jest rosmanowskiej produkcji, isana bodajże, bardzo fajny a tani. nawet taki do stop mozna uzywac do ciala bo nei ma w skladzie niczego neipoządanego!
|
|
|
|
#4022 |
|
Raczkowanie
|
hej! dziewczyny z Lublina, czy ktoras z was odbierala moze prezent w rossmannie w Plazie ? bo nie wiem czy juz maja czy nadal nie wiedza o co chodzi....
|
#4023 |
|
Zakorzenienie
|
O prezenty były... A ja znów się nie załapałam
|
|
|
|
#4024 |
|
Konto usunięte
|
no nie wierze
a tak sie zawsze udzielalas, należy Ci sie !!
|
|
|
|
#4025 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;22320449]no nie wierze
a tak sie zawsze udzielalas, należy Ci sie !![/QUOTE]Niestety Łodzi już nie ma na liście :/ Dzięki basiago już mi lepiej
|
|
|
|
#4026 |
|
Rozeznanie
|
Czy któraś z Was wygrała nagrodę w konkursie na skarbyurody.rossnet.pl? Jest tam do wygrania zestaw kosmetyków o wartości 60 zł i ciekawi mnie co wchodzi w skład tego zestawu?
|
|
|
|
#4027 |
|
Zakorzenienie
|
Zdobyłam kod na prezent, we wtorek odbiorę
|
|
#4028 |
|
Zakorzenienie
|
z tego prezentu mi najbardziej przydadzą się tampony i plyn do plukania ciuchów, no i chusteczki chigieniczne
a jesli chodzi o probki kosmetyków np w tym typadku tołpa na posladki to nie przepadam za pojedynczymi porcjami, chociaz na wyjazd dobre. a zdarzylo sie Wam ze byly kosmetyki kolorowe w tym prezencie?? |
|
|
|
#4029 |
|
Raczkowanie
|
Hej, nie jestem na bieżąco z promocjami i innymi akcjami w Rossmannie, wpadam więc do Was z pytaniem. Czy wiecie może coś o promocji na odplamiacz Vanish?
Robiłam ostatnio zakupy z TŻtem, który pakował zakupy przy kasie i dopiero w domu zauważyłam w siatce odplamiacz. Ja raczej zajmuje się praniem i trochę się zdziwiłam , że TŻ dorzucił taki produkt do koszyka, on z kolei myślał, że to ja kupiłam, no ale o to nie pytał przy kasie, bo może potrzebny jest. No i doszliśmy do wniosku, że dostaliśmy go chyba w formie gratisa. Na paragonie nie został policzony. Pani przy kasie niby mignęła przed czytnikiem jakąś karteczką, ale w tamtym momencie nie zastanowiłam się w jakim celu. Dobry gratis nie jest zły
|
|
|
|
#4030 |
|
Zakorzenienie
|
Piece'yku
czasem coś panie wrzucają gratis (tzn za 1grosz zazwyczaj - kod na cenę 1 gr jest właśnie na tej kartce, którą mignęła przed czytnikiem). Dobrze, jak to trafiona rzecz. Gorzej, jak np. znienawidzona farba w kompletnie niedobranym kolorze z którą nie wiadomo co potem zrobić .A teraz pytanko do użytkowniczek szamponów + odżywek Garnier Naturalna Pielęgnacja. Ile z Was po czerwcowym szale na nową serię nadal ich używa? Ja kupiłam z końcem czerwca szampon + odżywkę do farbowańców (seria czerwona) i wciąż je stosuję (szampon już 2 butelka, odżywka dopiero się kończy). Są wydajne, bo używam ich na zmianę - albo szampon bez żadnej odżywki, albo np. Barwę Ziołową + odżywkę.
|
|
#4031 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja wczoraj kupiłam szampon z tej serii, ten z avokado, ale to tak z braku laku, bo w moim sklepi nic nie było. Znam o wiele lepsze kosmetyki do włosów.
Dziś idę po prezent, szklany pilniczek i szampon Babydream
|
|
|
|
#4032 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z serii Naturalna Pielęgnacja miałam: - szampon aloe vera, mango i kwiat tiare i teraz czeka na swoją kolej kwiat lipy, - odżywka olejek awokado i masło karite. Zanim weszła na rynek ta seria to za każdym razem kupowałam szampon z innej firmy, teraz jestem wierna Garnierowi Mam nadzieję, że nie zniknie po jakimś czasie ze sklepów i że seria będzie się rozwijała, tzn. życzyłabym sobie więcej różnych rodzajów szamponów do danego rodzaju włosów i np. odżywek w sprayu...
|
|
#4033 | ||
|
Jestem groszek... ;)
|
Cytat:
Od kiedy sie pojawiły zużyłam opakowania po 400ml szamponu z tych z serii: Garnier Naturalna Pielęgnacja, Szampon do włosów normalnych 'Mango i kwiat tiare' Garnier Naturalna Pielęgnacja, Szampon do włosów blond 'Rumianek i miód kwiatowy' Garnier Naturalna Pielęgnacja, Szampon do wszystkich rodzajów włosów 'Aloe Vera' Z dwóch pierwszych jestem bardzo zadowolona i jeszcze nie raz je kupię, natomiast trzeci był średni. Nic specjalnego nie robił ![]() Od siebie polecam jeszcze: Timotei, Lśniący Blask, Szampon do włosów Cytat:
Wymiana Zakupy z Is mail do adresów: zakupyzis@gmail.com podaj nick w tytule! Za ciemny podkład? Tapeta? Zajrzyj na forum mineralne Edytowane przez Isilindil Czas edycji: 2010-09-27 o 08:19 |
||
|
|
|
#4034 |
|
Zakorzenienie
|
Widziałam na dziale dziecięcym szampony dla dzieci z tej serii (morelowy zdaje sie, ten, co kiedyś
i chyba jeszcze jakiś, nie przyglądałam się specjalnie).
|
|
#4035 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4036 |
|
Zakorzenienie
|
udalo mi sie kod na prezent pobrac
|
|
|
|
#4037 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko, że to szampony 2w1 i ten fakt je u mnie dyskwalifikuje
|
|
#4038 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)Cytat:
|
|
|
#4039 |
|
Zakorzenienie
|
ja idę dzisiaj odebrać prezent
mam nadzieję ,że kasjerka będzie o tym wiedziała i obejdzie się bez problemu. Przy okazji muszę zakupić jakieś mleczko do demakijażu. Zawsze używam to z ziaji , a może znacie jakieś inne fajne w rozsądnej cenie?
|
#4040 |
|
Rozeznanie
|
Ja mam dziewczyny do was pytanie bo jesteście bardziej rozeznane.
![]() Czy przy tych próbkach z rossmana zdarzyło wam się dostać stare próbki? Tzn. poprzednie? Mi niestety tak i połowa była już do wyrzucenia bo były sporo po terminie ważności
|
#4041 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4042 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Muszą dać nowe (ewent. dowieźć).
|
|
|
#4043 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#4044 |
|
Rozeznanie
|
Ja skusiłam się na szampon Garniera do włosów przetłuszczających się z lipą i po połowie butelki odechciało mi się go. Tak fatalnych włosów to dawno nie miałam! Plącza się strasznie , to akurat mi aż tak nie przeszkadzało bo nie mam zbyt długich więc jakoś dawałam radę ale włosy były po nim jak druty i okropne w dotyku brrr... Jeszcze jak użyłam jakąś odżywkę lub jedwab to jakoś było w miarę ale jak sam szampon to tragedia. Leży teraz pół butelki i nie wiem co z nim zrobić. A ja kupiłam sobie Babydream. Aha przypomniało mi się jeszcze że po Garnierze strasznie mnie skóra głowy swędziała, co prawda łupieżu nie zauważyłam ale pewnie by się pojawił.
|
|
|
|
#4045 |
|
Zakorzenienie
|
dziwię się, że po szamponie można nie użyć odżywki
|
#4047 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie w końcu pojawiła się ikonka prezentu ale jakiejkolwiek miejscowości bym nie wybrała to prezenty już wyczerpane
|
#4048 |
|
Zakorzenienie
|
Ano jakoś można
Czerwony Garnier już na tyle nie plącze włosów, że odżywka jest po prostu zbędna. Włosy i tak są gładkie, puszyste itd. A nie obciążone
|
|
#4049 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4050 |
|
Zakorzenienie
|
hm, to może nawet się na niego skuszę
ale u mnie większa puszystość włosów nie jest wskazana
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:58.

, że TŻ dorzucił taki produkt do koszyka, on z kolei myślał, że to ja kupiłam, no ale o to nie pytał przy kasie, bo może potrzebny jest. No i doszliśmy do wniosku, że dostaliśmy go chyba w formie gratisa. Na paragonie nie został policzony. Pani przy kasie niby mignęła przed czytnikiem jakąś karteczką, ale w tamtym momencie nie zastanowiłam się w jakim celu.