Tetrowa pielucha, smoczek z lateksu marcowo-kwietniowe W KOŃCU mają frajdę z sexu - Strona 60 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-27, 14:06   #1771
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula
Dot.: Tetrowa pielucha, smoczek z lateksu marcowo-kwietniowe W KOŃCU mają frajdę z

Cytat:
Napisane przez Izumi Pokaż wiadomość
Cioteczki....

PROSIMY O GŁOSY DLA MICHAŁKA!!!

http://www.wodadladziecka.pl/konkurs...hoto/show/1625

tia... Izumi wyskoczyła jak filip z konipii i już czegoś chce... ...
Głos oddany
Stary 2010-09-27, 14:07   #1772
drcron
Zakorzenienie

Dot.: Tetrowa pielucha, smoczek z lateksu marcowo-kwietniowe W KOŃCU mają frajdę z

Cytat:
Napisane przez izaizula Pokaż wiadomość
Dzieki dziewczyny za rady odnoscie kocura a raczej kocurki.

Ja tylko na chwile bo spotkałam sie po raz kolejny z moim przyjacielem i chciałam go Wam przedstawic
cudny ten Twoj przyjaciel jak bym go zobaczyla w kotlowni to bym na zawal zeszla

Cytat:
Napisane przez megi-megi Pokaż wiadomość
Dziewczyny,
ja swojego cały czas kładę na miekkim i pilnuję, żeby nie walną główką w jakąś twardą zabawkę, grzejnik czy co tam. A co będzie, jak zacznie raczkować? Przecież on nie będzie wiedział, że jak zrobi bach w podłogę, to będzie bolało. Czy musi przydzwonić, żeby się dowiedzieć? Czy Wy też tak trzymacie dzieci na miękkim?
na allegro widzialam kaski do raczkowania zastanawiam sie czy nie kupic jej takiego co by juz mogla nosic bo nieodpowiedzialna matka zas dzieckiem weszla w futryne

Cytat:
Napisane przez P0P70 Pokaż wiadomość
JA kupiłam 4 paczki tych puzzli piankowych i wyłożyłam nimi cała podłogę w salonie. Zamówiłam jeszcze taki kojec 8 częściowy więc mała będzie miała bezpieczny plac zabaw w salonie.

Izumi- ja też zagłosowałam.
ja mam polozone dwa takie grube podwojne koce wczoraj wieczorem Tz szedl ogladac siatkowke ja usypialam Julke i slysze nagle huk i pozniej ku......a wychodze na korytarz a ten lerzy jak dlugi w pokoju 2 cm od futryny i progu poslizgnal sie na kocu i fiknal a kojec tez rozlozymy tylko ze jak sie u nas w pokoju rozlozy to zajmie caly pokoj chyba w Luski pokoju bedzie stal rozlozony

drcron jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-27, 14:10   #1773
lindsley
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ASIULEK_23 Pokaż wiadomość
Hehehe... dobry kolega a może też ząbki??
Moja właśnie spi... "już" pół godziny... ale wózek zaczyna latać wiec chyba na tym
koniec...

Trzeba było nie prac... ja nic nie piorę
Korzystałam przed wczoraj z ostatnich dni ciepełka i wyprałam wszystko co można wyprać z zabawek Misia... Może jak doschnie w środku dobrze to zadzwoni
Misiek też już śpi pół godz. idę coś zjeść bo nie wiadomo kiedy znów będę miała wolne ręce
Cytat:
Cioteczki....

Oddałam 2 głosy ale nic mi nie przyszło jeszcze na poczte
Cytat:
Dziewczyny,
ja swojego cały czas kładę na miekkim i pilnuję, żeby nie walną główką w jakąś twardą zabawkę, grzejnik czy co tam. A co będzie, jak zacznie raczkować? Przecież on nie będzie wiedział, że jak zrobi bach w podłogę, to będzie bolało. Czy musi przydzwonić, żeby się dowiedzieć? Czy Wy też tak trzymacie dzieci na miękkim?
Ja kładę na miękkim a dziś Michas sprawdzał nosem twardość podłogi przez koc... Zrobił się blady i nieźle rozpłakał. Kiedyś musi się dowiedzieć że jak się wali głową w podłogę to boli, nie ma innego wyjścia. Mama mówi to nie słucha,chce sprawdzić sam

---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ----------

Cytat:
Napisane przez lindsley Pokaż wiadomość
Oddałam 2 głosy ale nic mi nie przyszło jeszcze na poczte
Już są

Michaś
lindsley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-27, 14:14   #1774
fasolka73
Rozeznanie

Izumi-mówisz i masz
fasolka73 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-27, 14:15   #1775
dusiaka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez tylkooliwka Pokaż wiadomość
Minka,Dusiaka co ze spotkaniem?kombinujemy coś czy odpuszczamy?
Olunia jeszcze ma katarek. Jeśli się nie pogniewacie spróbuję się z Wami spotkać za tydzień przed Waszym basenem.

Cytat:
Napisane przez izazula Pokaż wiadomość
dusiaka - jeden z moich chrześniaków ma 25 lat i jest ożeniony
pocieszyłaś mnie

Cytat:
Dziewczyny,
Ola jeszcze po podłodze nie śmiga, ale przekręca się na brzuszek i czasem z maty wypełznie. Ja więc kładę jej na podłogę najpierw dosyć gruby koc, potem matę, i jeszcze poduszkę pod głowę bo ona ją często trzyma do góry i czasem tak szybko opuszcza, że słychać bum. Poduszka się przydaje tylko na chwilę, ale lepiej chwila niż wcale.

Dzienniki budowy:
http://forum.muratordom.pl/showthrea...ghlight=anatol
http://www.anatol.mojabudowa.pl/
dusiaka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-27, 14:20   #1776
libra777
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki za pomysły...
Przyłączam się do prośby
Podaje przepis jak zamaskować zagrzybiona ścianę , najpierw trzeba zedrzeć z wierzchu tego grzyba , dać jakis preparat grzybobójczy -posmarowac póxniej klejem do płytek pokryc ta powierzchnię tak jakby sie gipsowało i jak wyschnie dopiero na to gładź szpachlowa czy tam szpachel zatrzeć i gotowe , u mnie w jednym pokoju tak jest zrobione i nie wyłazi grzyb
Cytat:
Ale czy jak to się zamaluje taką farbą, to ta wilgoć, która już tam jest będzie miała jak wyparować?
powiem tak do środka nie wylazła juz 2 lata więc chyba nie wyjdzie , nie wiem jak będzie jak zrobimy ocieplenie czy ona nie będzie chciała do środka wyjść , ale jak inne sposoby zawodzą to warto spróbować
Cytat:

Co do grzyba- przez to moje uczenie zasypiania w łóżeczku spaliło na panewkach... bo nie chce by mała spała w tamtym pokoju i dalej spi w dużym w wózku...
nie przejmuj się nasze usypianie tez trochę nawaliło przez chorobę , bo mały zasypia u mnie na kolanach podczas inhalacji ale wczoraj wieczorem usnął sam w łóżeczku.
Cytat:
Napisane przez ania p Pokaż wiadomość
ja swojej dałam ale jeszcze nie jest gotowa i sie zakrztusiła mimo że maleńki kawałeczek dałam zaczne najpierw od żarełka z grudkami
ja też przestałam zupki miksować , gniotę widelcem warzywka tak drobno ale samo mięsko miksuję i łączę z warzywkami jednak to już nie jest taka jednolita papka
Cytat:

Ja tylko na chwile bo spotkałam sie po raz kolejny z moim przyjacielem i chciałam go Wam przedstawic
O! imponujący rozumiem że wylazł na zewnętrzny
Cytat:
Dziewczyny,
Wiesz jak mówią "jak się nie przewrócisz to się nie nauczysz" mysle że i tak od razu się nie dowie od czego to boli mój juz raz przydzwonił łepkiem ale z koca sie kulał i walnał o podłoge i nie sądzę żeby wiedział od czego go bolało może jak troche starsze będą.

Doszedł w końcu "katarek" jeszcze nie próbowałam bo mały spi.
Pop ale ta końcówka do noska to grubsza od fridy jest
Drcron jak mały wstanie to zmierzę mu główkę i zamawiam

---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ----------

Fasolka zdrówka zyczę
Izumi oddany
Dusiaka Ola fajna kuleczka
libra777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-27, 14:36   #1777
izaizula
Rozeznanie

GG do izaizula

Libra wyrzuciałam go kijem od szczotki.
A ja chyba zaraz sie zbiore i podjade do Lidla zobaczyc te kobinzony. Nie bardzo chce mi sie wywlekac na dwór w taka zimnice ale chyba sie skusze
izaizula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-27, 14:44   #1778
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Cytat:
Dziewczyny,
Tylko pod matą kładę koc ale to dlatego że podłoga nie jest zbyt ciepła a dywanów nie mamy.
Mam też przygotowane puzle piankowe (2 op.). Nie będę szalała zbytnio z ochroną. Nie da się wszystkiego opatulić żeby maluch się nie uderzył. A jak będzie miał tak wszystko w domu zabezpieczone to co będzie jak pójdziecie do kogoś z wizytą. Nie będzie wiedział że trzeba uważać. A na podwórku bedziesz mówiła "nie biegnij bo się przewrócisz". Dziecko chyba musi złapać kilka guzów żeby być dzieckiem. Moje zdanie - trzeba uważać ale bez przesady
Stary 2010-09-27, 15:03   #1779
P0P70
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez libra777 Pokaż wiadomość
Doszedł w końcu "katarek" jeszcze nie próbowałam bo mały spi.
Pop ale ta końcówka do noska to grubsza od fridy jest
Musisz wypróbować. Może faktycznie trochę większa ale jaj tak do nosa to ja nie wpycham.

A ja się załamałam. W weekendy to ja karmię małą a ta co karmienie to mi wymiotowała. A Babci to nie wymituje!!!

Ja teraz w ten weekend to sie spotkałam z moim dzieckiem pod Kielcami. Dziecko było pakowane przez babcię i oczywiście prawie nic nie było wzięte. TZ miał wielką torbę a moja Oliwka taką maleńką. Np. Babacia jej zapakowała 2 szt . body. JA to biorę tak ze trzy różnego rodzaju komplety ubrań na dzień. Dobrze że mamusia nakupowała ciuszkó to było w co ubierać dziecko. Oczywiście ani ręcznika, ani płynu do kąpieli, pieluszek to też tak wyliczone na styk, słoiczki z obiadkiem to też tylko 2. Więc jak zwymiotowała to nie miałam już co jej dać. Nie zabrali lekarstw dla małej -tak w razie czego. Mówię Wam masakra jakaś. Muszę zrobić listę (instrukcję jak Izumi) i zapisać kobiecie co i ile ma pakować na wyjazdy.
No ale jej Oliwka nie wymiotuje a mi tak. Załamana jestem.

A i jeszcze jedno. Moja Oliwka już opanowała sztukę. Czyli z pozycji na brzuszku siada. Tylko nie opanowała jeszcze sztuki siedzenia. No i co siądzie to zaraz pada i tak w kółko. Oczywiście kamery też nie zabrali i nie mogłam tego nakręcić.

P0P70 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-27, 15:16   #1780
fasolka73
Rozeznanie

Cytat:
A ja się załamałam. W weekendy to ja karmię małą a ta co karmienie to mi wymiotowała. A Babci to nie wymituje!!!
No nie dziwię się, że podłamałaś się .... A jesteś pewna, że babci tak nie robi? Może to tylko wersja babci?
I brawa za samodzielne siadanie

Cytat:

[/COLOR]Fasolka zdrówka zyczę
Cytat:
Napisane przez Ferrou Pokaż wiadomość
Fasolka[/B], dzięki za miłe słowa I wracaj szybko do zdrowia
Dziękuję dziewczynki na razie chodzę z chusteczkami w nosie, bo leje się katar ze mnie (Hania tylko dziwnie patrzy na mnie ) Głowa mi pęka..
Stary 2010-09-27, 15:38   #1781
aixa
Rozeznanie

Cytat:
A i w ogóle nie ma to, jak pięknie zacząć dzień. Idę ja sobie do kuchni po 5 rano, biorę się za ciasto (a co - każda pora jest dobra), a kątem oka widzę, że coś lezie mi po szafce. Patrzę, a tam PRUSAK Cholera - jak kupowaliśmy mieszkanie, to okazało się, że mamy takich lokatorów, ale walczyliśmy z nimi całą bronią, o jakiej się dowiedzieliśmy i co? Nie było ich widać 8 m-cy! A tu rano niespodziewajka A żeby tego było mało w sobotę skończylismy remont kuchni - pierwsze skończone pomieszczenie w naszym mieszkaniu, sprzątałam do 22 w sobotę. Czysto, niemal sterylnie, a tu te k...y chodzą. Wrrrr....
jak studiowałam w Szczecinie w mieszkaniu na stancji były prusaki. Ale tylko w kuchni. Brrrrrrrrrrrr
Cytat:
Napisane przez pl_madzia Pokaż wiadomość
podaj dokladnie co to, też zakupię
http://allegro.pl/mikrodermabrazja-g...236849069.html
Cytat:
Witajcie

nie ma regulowanego podnóżka ale ja mysle ze to w niczym nie przeszkadza ja tzn.my jestesmy zadowoleni z krzesełka
i tak je kupię

Cytat:
Cioteczki....

poszło

Cytat:

wow niezły ale duży

Cytat:
Izaizula - a to mi wygląda jak jakaś żmija. Ale ja się nie znam, chociaż poszukam w sieci. Google w końcu wie wszystko.
Edit:
Google mówi, że to jednak zaskroniec.

Maja 27.04.2017 CC
aixa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-27, 16:09   #1782
dusiaka
Rozeznanie

Cytat:

Dusiaka Ola fajna kuleczka
Dziękować

Cytat:
A i jeszcze jedno. Moja Oliwka już opanowała sztukę. Czyli z pozycji na brzuszku siada. Tylko nie opanowała jeszcze sztuki siedzenia. No i co siądzie to zaraz pada i tak w kółko. Oczywiście kamery też nie zabrali i nie mogłam tego nakręcić.
Wow! Brawa dla Oliwki

Dzienniki budowy:
Stary 2010-09-27, 16:20   #1783
P0P70
Zakorzenienie

Fasolka - zdrowia życzę. Ja też mam katar. I najlepiej jak się kicha przy dziecku to mała się tak dziwnie przygląda. Pewnie jej się wydaje że kichać to może ale tylko ona.

IzaiZula - a jakbym zobaczyła takiego POTWORA to chyba juz bym tam nie mieszkała. Albo kazałabym jakąś siatkę dookoła domu rozwinąć

Stary 2010-09-27, 16:33   #1784
lindsley
Zakorzenienie

Można smectę rozrobić w mleku albo dodać do kleiku, kaszki na gęsto? Z butelki on rzadko pije, jak już to moje mleko, z łyżeczki pluje... Np lacidofil rozrabiam w kieliszku (do wódki) i mały z niego ładnie pije, raz próbowałam ze smectą i był cały do przebrania

Michaś
Stary 2010-09-27, 16:33   #1785
cigi
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez cigi Pokaż wiadomość
Jwaz Eskalopa, jest charakterystyczny, ma takie plamy, jak uszy, zolte, czy czerwone,
Dziewczyny, rany a cozesz ja powypisywalam? ; Dopiero teraz sobie skojarzylam. Ale wstyd!! Waz Eskulapa oczywiscie; Wyfiletowalam go biedaka (escalope to po fr. filet). Nie wiem skad mi sie to wzielo. I to jeszcze nie koniec opis tez byl do zaskronca, a nie do tego. Jak nazwa wskazuje za skroniec (zolte plamy za "uszami"); niech pojdzie to w niepamiec plis
cigi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-27, 16:35   #1786
P0P70
Zakorzenienie

Jakaś taka poddenerwowana jestem. A tu nawet nie mam na kogo (czyt. TZ) się wydrzeć. Ale właśnie napatoczyła mi się jedna firma i im się oberwało - od razu jakoś mi lepiej.
Koniec pracy - jadę do domu

Fasolka - ja też matce tż jakaoś do końca nie ufam. Wcześniej to się chwaliła że ona to nie ma problemu z karmieniem małej ale jak nasłałam na nią TZ aby to sprawdził to okazało się że tak samo je jak i przy mnie - czyli nie lubi jedzenia. A że karmimy ją łyżeczką to ona się krztusi i wymiotuje. Ale jak ciągnie ze smoczka na śpiąco to je ładnie i nie wymiotuje. Ale to jej jedzenie to jedyny problem wychowawczy jaki mamy więc i tak nie mogę narzekać.

Stary 2010-09-27, 16:51   #1787
megi-megi
Zakorzenienie

Moje dziecko dzisiaj pierwszy raz domagało się zupełnie świadomie mnie i koniec. Wróciłam z pracy, mały mnie zobaczył i cały w skowronkach, bo dla babci to był... męczący I zaczął krzyczeć i dopiero jak byłam blisko, to był uśmiechnięty i nie miałczący A od pewnego czasu miałam wrażenie, że jest mu obojętne, kto się nim zajmuje - byle nie tż
Także P0P - może nie masz w ogóle pojęcia, co Oliwka preferuje. Może też babcie toleruje i czeka na Ciebie.
megi-megi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-27, 16:53   #1788
fasolka73
Rozeznanie

Cytat:
Fasolka - zdrowia życzę. Ja też mam katar. I najlepiej jak się kicha przy dziecku to mała się tak dziwnie przygląda. Pewnie jej się wydaje że kichać to może ale tylko ona.
Dziękować i wiceversacze- Tobie też życzyć

Cytat:

Fasolka - ja też matce tż jakaoś do końca nie ufam. Wcześniej to się chwaliła że ona to nie ma problemu z karmieniem małej ale jak nasłałam na nią TZ aby to sprawdził to okazało się że tak samo je jak i przy mnie - czyli nie lubi jedzenia. A że karmimy ją łyżeczką to ona się krztusi i wymiotuje. Ale jak ciągnie ze smoczka na śpiąco to je ładnie i nie wymiotuje. Ale to jej jedzenie to jedyny problem wychowawczy jaki mamy więc i tak nie mogę narzekać.

Wiesz jak to jest, prawie każda babcia chce w jakiś tam sposób pokazać, że jej metody i podejście do dziecka jest lepsze, że jest WYJĄTKOWA dla wnuczki (-czka) itp. A mi taki pomysł chodzi po głowie...
Czy Oliwka nie jadła by za pomocą pacynki? Już tłumaczę... Czytałam jak pewna mama tak obcina paznokcie synkowi. Bierze jego ulubioną pacynkę i mówi
-" a teraz misiu przytrzyma paluszek, a my obetniemy paznokieć" itp.
I pacynką trzyma palec, a drugą ręką obcina.Mały szaleje.Wogóle dzieci uwielbiają pacynki
Może by tak Oliwce, np. misio podawał łyżeczkę. Tylko trzeba by znaleźć taką jej ulubioną i najpierw się nią bawić z Oliwką, żeby z jedzeniem od razu nie kojarzyła, tylko z zabawą, z czymś miłym, przyjemnym
Ot taki pomysł...

Edytowane przez fasolka73
Czas edycji: 2010-09-27 o 16:55
Stary 2010-09-27, 16:55   #1789
megi-megi
Zakorzenienie

AniaP - z tym środkiem na prusaki to my się trochę znamy, jest coś bardzo podobnego w wersji polskiej, albo tylko na to wygląda. W każdym razie już kuchnię mamy wypsikaną 3 preparatami i znów muszę myć zawartość szafek. A tż to chyba w końcu dostanie lanie, bo nie założył siatki w kratce wentylacyjnej i sądzimy, te cholery weszły tamtędy. W nocy będę robiła naloty i kontrole (i tak mały mnie budzi) - się dowiemy czy to jakieś pojedyncze sztuki czy mamy problem. Jak sobie pomyślę, że mieszkam z robakami, to osłabia mnie to.
Stary 2010-09-27, 16:58   #1790
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

Pop może ty bez cukru dajesz i dlatego wymiotuje
Miałam tobie kiedyś napisać i zapomniałam. Mój pierworodny też był niejadek, i co posiłek część widziałam spowrotem. Jedno co przyjmował bez zwrotów to budyń. Mleko+żółtko+mąka ziemniaczana+sok malinowy. No i uwielbiał zupę marchewkową, a teraz to jej nie ruszyteraz to naleśniki i kaszka manna nr 1
za pierwsze siadanie

lindsley no pięknie dziecia uczyć z kielicha. Ja to z kieliszka dopiero starszemu daję, a małemu to jak coś miał podawane to maleńkie strzykawki z apteki.

drcron ja folie do wózka gdzieś posiałam, i jak jeżdzę po Eryka do szkoły to fotelik na stelaż i sobie radzę na fotce poniżej

"Życie trzeba przeżyć tak żeby wstyd było opowiadać, ale przyjemnie wspominać"
pl_madzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-27, 16:58   #1791
megi-megi
Zakorzenienie

A w kwestii pacynek - jakbyś chciała P0P spróbować, to super są w Ikei. My kupiliśmy Igorowi, ale póki co, cieszymy się nimi bardziej niż on. http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/70122654 W rzeczywistości wyglądają dużo lepiej.
Stary 2010-09-27, 17:13   #1792
fasolka73
Rozeznanie

pl-madzia a jaki pod kolor

---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ----------

POP
a tu nawet zgodna tematycznie:

http://allegro.pl/maly-glod-duza-mas...247675598.html
Stary 2010-09-27, 17:29   #1793
lindsley
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pl_madzia Pokaż wiadomość

lindsley no pięknie dziecia uczyć z kielicha. Ja to z kieliszka dopiero starszemu daję, a małemu to jak coś miał podawane to maleńkie strzykawki z apteki.
Misiek pierwszy raz pił z kieliszka jak miał 3 dni... Nie chciał ssać piersi to odciągnęłam troszkę mleka i podałam z kieliszka (z butli nie chciałam a nie miałam strzykawki...) i ma chłopak wprawę... tylko pije to co mu smakuje

Michaś
Stary 2010-09-27, 18:00   #1794
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Cytat:
Musisz wypróbować. Może faktycznie trochę większa ale jaj tak do nosa to ja nie wpycham.

Ja teraz w ten weekend to sie spotkałam z moim dzieckiem pod Kielcami. Dziecko było pakowane przez babcię i oczywiście prawie nic nie było wzięte. TZ miał wielką torbę a moja Oliwka taką maleńką. Np. Babacia jej zapakowała 2 szt . body. JA to biorę tak ze trzy różnego rodzaju komplety ubrań na dzień. Dobrze że mamusia nakupowała ciuszkó to było w co ubierać dziecko. Oczywiście ani ręcznika, ani płynu do kąpieli, pieluszek to też tak wyliczone na styk, słoiczki z obiadkiem to też tylko 2. Więc jak zwymiotowała to nie miałam już co jej dać. Nie zabrali lekarstw dla małej -tak w razie czego. Mówię Wam masakra jakaś. Muszę zrobić listę (instrukcję jak Izumi) i zapisać kobiecie co i ile ma pakować na wyjazdy.
No ale jej Oliwka nie wymiotuje a mi tak. Załamana jestem.

Eee tam. Babcia Cię wkręca. Choć jak czasami moja mama opowiadała o karmieniu dzieci w żłobku w którym pracowała to jest to możliwe ale wcale nie dlatego że mama robi coś źle. Zdarzało się ze dziecko (ok. 2 lat) mamie nie chciało jeść i próbowało wszystkiego łącznie z wymiotami. Przychodziło do żłobka, kilka dni i było po problrmie wymiotów. To chyba dlatego że był to ktoś zupełnie obcy i się bały normalnie.
A co do pakowania to aż wierzyć sie nie chce. Takie babcie zwykle pakują na duuuży zapas. A moze coś jej się pokręciło albo co. Trza instrukcje pisać jak nic

Gratulacje siedzenia
Stary 2010-09-27, 18:03   #1795
dusiaka
Rozeznanie

Właśnie dostałam smska od Madziwni - są z Michasią na oddziale dziecięcym w szpitalu. Małej pobrali na badanie krewkę. Na razie jeszcze nie wiadomo co Michasi dolega. Ma podłączoną kroplówkę. Jak będę wiedzieć więcej dam znać. Tymczasem trzymajmy kciuki za Michasię, oby to nie było nic poważnego

Dzienniki budowy:

Edytowane przez dusiaka
Czas edycji: 2010-09-27 o 18:13
Stary 2010-09-27, 18:17   #1796
libra777
Zakorzenienie

Popdla Oliwki za siadanie
już próbowałam ten katarek i jest rewelacyjny końcówka wcale nie za gruba a odciąga super nosek czyściutki i co najważniejsze bez płaczu i praktycznie bez trzymania co za ulga dlaczego ja wcześniej tego nie zamówiłam
Dziewczyny kupujcie katarek w porównaniu z fridą rewelacja

---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ----------

Współczuje szpitala brrrr mam złe wspomnienia i oczywiście trzymam kciuki za Michasię

---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ----------

Cytat:
Napisane przez lindsley Pokaż wiadomość
Misiek pierwszy raz pił z kieliszka jak miał 3 dni... Nie chciał ssać piersi to odciągnęłam troszkę mleka i podałam z kieliszka (z butli nie chciałam a nie miałam strzykawki...) i ma chłopak wprawę... tylko pije to co mu smakuje
oby mu to nie zostało

---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ----------

Pop a propo jedzenia mój nie raz nie chce zupy za nic w świecie a np. moja mama go nakarmi i jej zje wszystko
libra777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-27, 18:20   #1797
aixa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez dusiaka Pokaż wiadomość
Właśnie dostałam smska od Madziwni - są z Michasią na oddziale dziecięcym w szpitalu. Małej pobrali na badanie krewkę. Na razie jeszcze nie wiadomo co Michasi dolega. Ma podłączoną kroplówkę. Jak będę wiedzieć więcej dam znać. Tymczasem trzymajmy kciuki za Michasię, oby to nie było nic poważnego
Jejku pewnie poszła z malutką przez tą utrzymującą się gorączkę. Oby to nic poważnego. Ja też właśnie dostałam wyniki Lenki. Robiliśmy na poziom kreatyniny we krwi do jutrzejszego rezonansu. I przy okazji zrobiliśmy morfologię. Zdecydowanie poprawiła jej się hemoglobina 11,6 chyba zaprzestanę podawać żelazo.
Za Michasię trzymam mocno kciuki będzie dobrze.
Lindsley fajna fotka. Taki mały a już z kieliszka ciągnie he he he

Maja 27.04.2017 CC

Edytowane przez aixa
Czas edycji: 2010-09-27 o 18:21
aixa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-27, 18:38   #1798
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

Madziwnia za Michasię

"Życie trzeba przeżyć tak żeby wstyd było opowiadać, ale przyjemnie wspominać"
pl_madzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-27, 18:41   #1799
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa

Cytat:
Napisane przez dusiaka Pokaż wiadomość
O cholera

Laski buziaki i kciuki ogromne!!!!
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-27, 18:42   #1800
dusiaka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez aixa Pokaż wiadomość
Jejku pewnie poszła z malutką przez tą utrzymującą się gorączkę. Oby to nic poważnego.Za Michasię trzymam mocno kciuki będzie dobrze.
Gorączka Michasi zeszła, tylko od rana nie robiła siku i ma twardy brzuszek.

Dzienniki budowy:
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości