|
|
#4921 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2008 cz. XIV
Nija,
żadne słowa nie wystarczą.ville, a Ty nie zapisywałaś się na wf sama?
|
#4922 |
|
Zakorzenienie
|
Zapisy dopiero będą, ale mogę zapisać się na sekcję, a mnie na sekcję nie przyjmą, nawet sama nie będę się pchać. Jest jeszcze takie coś jak "Aerobik I-Vr." czyli chyba aerobik dla wszystkich lat, ale nie wiem, czy zdążę się zapisać, pewnie każdy się na to rzuci.
Boże, ja bym mogła mieć normalnie WF, nawet o 6 rano, ale żeby był w środku tygodnia, a nie w mój wolny piątek Ale taki urok nowego kierunku studiów na uczelni, bo akurat moje BN ma zajęcia ostatnie. |
|
|
|
#4923 |
|
Zakorzenienie
|
Jest jeszcze siłownia - w poniedziałek (też mój wolny
) i w czwartek. Czyli będę próbować zapisać się albo na aerobik w środę, albo na siłownię we czwartek. A już miałam taką wolę, już chciałam ćwiczyć i nie załatwiałam sobie zwolnienia (bo zależy od lekarza sportowego, niektórzy przyjmują z trudem, niektórzy nie chcą przyjmować) całkowitego. A tu dupa, takie schody. Cholera! Nie połączyło się. |
|
|
|
#4924 |
|
Zakorzenienie
|
Nija, nie wiem, co napisać...
jeszcze teraz na innym 'moim' forum przeczytałam podobną smutną informację :-( |
|
|
|
#4925 |
|
Adwokat diabła
|
Nija
![]() ja miałam uczelniany weekend ![]() na dodatek mam depresję jesienną i się zamartwiam
|
|
#4926 |
|
Zakorzenienie
|
spokojnie ville, może Ci się jeszcze jakoś odpowiednio ułoży z tym wf, poczekaj
ja nadal nie mam planów zajęć :/ ---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ---------- Black, czym się zamartwiasz? |
|
|
|
#4927 |
|
po prostu Em :)
|
Nija, przykro mi.
Była Ci bliska?Byłam zdawać filozofię, II termin. Babka zapytała mnie o rzecz, którą powtarzałam rano a ja miałam w głowie wielką czarną plamę. Nic, ani słowa nie potrafiłam sobie przypomnieć.
|
|
#4928 |
|
Zakorzenienie
|
Nija tak bardzo mi przykro, eh
![]() ale mam plan, nie no śmiech na sali ![]() ale już bliżej niż dalej do końca, tym się pocieszam
|
|
|
|
#4929 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A najbardziej lubię takie okienka, na których mimo że mieszkam blisko wydziału nie za bardzo opłaca mi się wracać do domu, a jednocześnie siedzieć na uczelni to też strata czasu... Na dodatek mam nadzieję, że szkoła językowa gdzie chcę zapisać się na hiszpański ma zajęcia nie tylko w standardowych godzinach 17-18:30 bo niestety mój wspaniały plan nie pozwoliłby mi na to... Em. I co teraz? II termin czyli poprawka to była? Mam nadzieję, że zaliczysz
|
|
#4930 |
|
Zakorzenienie
|
Em, i co teraz? co ze stypendium?
|
#4931 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuję
em, i tak i nie. Widziałyśmy się kilka razy w życiu, ale była bardzo związana z moją babcią. Zawsze była obecna z opowiadaniach, ciocia to, ciocia tamto... Może nie przeżyję tej straty tak, jak jej bliscy, ale... no wiecie, śmierć w wypadku samochodowym, tak nagle
|
#4932 |
|
Zakorzenienie
|
Nija, przykro mi bardzo
Śmierć w wypadkach samochodowych zawsze bardzo porusza mnie, nie wiem czemu tak mam ![]() *** Dzisiaj była u mnie pierwsza tura komisów. Zdawało 9 osób, 4 albo 5 oblało
|
#4933 |
|
|
Nie wiem co, mam przyjść 1 października a teraz przejmuję się środowym egzaminem.
Ciekawostka: babka z filozofii uwaliła wszystkich którzy zdawali ze mną w piątek (tylko to był ich II termin ).---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ---------- Wy przynajmniej macie plan.
|
|
#4934 |
|
Zakorzenienie
|
ville, ale z przenosinami na WF wcale nie jest trudno. Najlepiej idź do swojego nauczyciela i zapytaj kiedy jeszcze ma zajęcia. Na pewno coś dopasujesz. Ja najpierw chodziłam ze swoją grupą, a potem z filologią hiszpańską :P Albo sekcja
|
#4935 |
|
Zakorzenienie
|
Shir, bardzo chciałabym, żeby było tak, jak mówisz. Najpierw spróbuję zapisać się na aerobik, a jeżeli to się nie uda, będę kombinować
|
|
|
|
#4936 |
|
Zakorzenienie
|
ja przynajmniej już dzisiaj miałam zajęcia
![]() ![]() I niechcący złapałam takiego zaprzyjaźnionego z Kołem doktora, zresztą byłego członka Chciałam go zapytać o kilka informacji odnośnie praktyk, które oferuje jego firma czy jakoś tak. A potrzebują grupy studentów, którzy będą pomagać przy opracowywaniu raportu nt. New Connect. I dał mi do zrozumienia, że mnie chce A ja bardzo lubię zwiększać doświadczenie, wkręcać się w branże i dodawać nowe pozycje do CV. Tym bardziej, że można zlecone zadania wykonywać u siebie w domu w Excelu
|
#4937 |
|
Zakorzenienie
|
wow, mam obydwa plany zajęć, również dla mnie to będzie semestr wyjęty z życiorysu... muszę to jakoś posklejać w jedną spójną całość
|
|
|
|
#4938 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A btw, lecę po herbatkę i się zabieram za zadania z prawdopodobieństwa, bo jeszcze dzisiaj hip-hop i następny rozdział. A jeszcze mnie czeka walka o kasę za weekendowe zlecenie
|
|
#4939 |
|
Zakorzenienie
|
Vill, Ty masz chyba jakaś dodatkową energię z kosmosu...
|
|
|
|
#4940 |
|
Zakorzenienie
|
jestem strasznym leniem tak z natury i najchętniej całe życie przesiedziałabym na wizażu
![]() Ale na szczęście też bardzo łatwo mnie zmotywować i lubię taki pęd, bo wtedy czuję, że żyję i coś robię. Taki mój sens życia to lecę na ten hip hop
|
#4941 |
|
|
Ja chcę być już na III roku.
![]()
|
|
#4942 |
|
Zakorzenienie
|
em Ty jesteś tak mądra, że NIE MA INNEJ OPCJI niż 3 rok. Masz przejściowe trudności, ale ten dzisiejszy był ostatnim z serii tych złych
Zobaczysz, teraz będzie tylko lepiej
|
|
|
|
#4943 |
|
Zakorzenienie
|
A mnie wszystko tak się jakoś poplątało, że chyba wcale nie pojadę do tego Krakowa. Ciągle biję się z myślami i nie wiem co zrobić...
|
#4944 |
|
Zakorzenienie
|
Em, nawet nie wiesz, jak bardzo i ja chcę być już na III roku
![]() Nosi mnie przed tym jutrzejszym egzaminem, nie mogę się uspokoić. Wyleciały dzisiaj dwie osoby z mojej grupy...
|
#4945 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny może i nie jest ciekawie teraz ale dacie na pewno radę!!!
Trzymam kciuki ![]() Vill nie myślałaś żeby się na mgr przenieść na SGH ?
|
#4946 | ||
|
Zakorzenienie
|
aktogimko, powodzenia jutro!
Cytat:
Cytat:
Znowu nie mogę mówić! To kolejna rzecz, która pogłębia moją nienawiść do chorób. Zawsze mam po nich problemy z gardłem! I to nie jest zwykła chrypka czy coś, ja naprawdę tracę głos. Cholera jasna! |
||
|
|
|
#4947 |
|
Zakorzenienie
|
Coś więcej. Nie chcę się uzewnętrzniać na forum, więc kiedyś, przy okazji, pogadamy
|
#4948 |
|
Zakorzenienie
|
raczej nie
![]() na mnie SGH już nie robi wrażenia ![]() Szkoła jak każda inna, tylko z dużą renomą i mądrymi ludźmi. Do tego tu we Wrocławiu już nawet obecnie mam spore możliwości, więc średnio mi się przyda taki transfer, a wręcz pewnie wyszedłby na niekorzyść Do tego jak będę CFA to statystycznie mam zarabiać 20 tys. zł miesięcznie tańczyłam dancehall
|
#4949 |
|
Zakorzenienie
|
Vill będziesz teraz w maju/czerwcu (?) zdawać pierwszy etap? Nie wiem czy dobrze kojarzę i czy to o tym kiedyś czytałam, że trzeba zdać 3 egzaminy i można tylko jeden rocznie?
![]() EDIT na szybko teraz w necie poszukałam trochę. "Opłaty wnoszone w pierwszym roku na rzecz CFA Insttute, łącznie z opłatą egzaminacyjną to 990 USD a w następnych latach to 600 USD. Koszt kursu przygotowującego do trzech poziomów egzaminów to ok. dwudziestu kilku tysięcy zł." to prawda? ;O I czemu w Polsce jest tylko ok. 200 osób z tym? Aż takie trudne? Bo ponoć w Stanach ok. 50 tys.
Edytowane przez zetka89 Czas edycji: 2010-09-27 o 20:21 |
|
|
|
#4950 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, trzymam kciuki, żeby wszystko się ułożyło
em, aktogimka, ja Wam mówię, że już jesteście na III roku ![]() Ale to jest okropne, takie oczekiwanie na kilka dni przez rozpoczęciem nowego roku akademickiego. U nas też ludzie dopiero w sobotę poznali wyniki poprawki z rachunkowości. Kilka osób nie zdało. W ogóle... mało nas. Jak zaczynaliśmy to była pełna aula, a teraz jest tak pusto. Jedni odpadli, inni zrezygnowali z powodu podwyżki czesnego i z różnych innych powodów. Byłam na spotkaniu biblijnym, podobało mi się
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:42.

żadne słowa nie wystarczą.

) i w czwartek. Czyli będę próbować zapisać się albo na aerobik w środę, albo na siłownię we czwartek. 

Babka zapytała mnie o rzecz, którą powtarzałam rano a ja miałam w głowie wielką czarną plamę. Nic, ani słowa nie potrafiłam sobie przypomnieć.

A najbardziej lubię takie okienka, na których mimo że mieszkam blisko wydziału nie za bardzo opłaca mi się wracać do domu, a jednocześnie siedzieć na uczelni to też strata czasu... 

Ciekawostka: babka z filozofii uwaliła wszystkich którzy zdawali ze mną w piątek (tylko to był ich II termin