|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#6781 |
|
Kazar Lady
|
Dot.: Powiekszenie piersi cz.6
o cześć Horito
![]() widziałas kieckę? pewnie nie?? ![]() ![]() bo nie chwaliłas ![]() ![]()
|
|
|
|
#6782 |
|
Wtajemniczenie
|
A witam witam
Dziewczynki po, nie martwcie się brakiem możliwości zbliżania itp to wszystko następuje z czasem, u każdego inaczej, tak samo jak powrót do formy, same powinnyście czuć że już coś można/ nie można Co do ciąży, moja koleżanka urodziła synka a ma żelki, z tym że ma pod gruczoł, ale piersi wcale się jakoś mocno nie zmieniły Dziewczynki umówiłam się na keratynowe prostowanie włosów, nie mogę się doczekać ![]() ![]()
485 i 545 mentorki made by dr Skwiercz 2009 Edytowane przez kejtigda Czas edycji: 2010-09-27 o 13:21 |
|
|
|
#6783 |
|
Rozeznanie
|
Pinki sloneczko moje rozowe
nie ma mnie tu bo nie mam czasu ostatnio ![]() biznesik juz otworzony wiec ostatnie dni spedzalam do nocy zeby przygotowac wszytsko a teraz skoro juz ruszylo to ciezko pracuje nad jego promowaniem w dodatku w sobote poszalam na imprezce i wczoraj do wieczora lazilam w pizamce i szlafroku he he lekko skacowana... wlasnie podczytuje zaleglosci ![]() ale zaskoczyla mnie na imprezce laska, w ogole bardzo rzadko ja widze i cos tam dziewczyny gadaly ze mam taki za***isty i duzy biust i ze na fotkach powinnam byc w srodku (a bo zdjecia robilismy) hehe a jedna laska wyskoczyla po pijaku (oj straszni eurobiona byla) zebym sie przyznala skad mam taki biust? a ja ja zlalam i tam dalej sie smialam i siedzac laskom na kolanach wyginalam do fotek a ta dalej no zebym powiedziala skad mam takie silikony no nic, gleboko to mam chyba jej gula skakala jak widziala moj biust bez staniczka w slicznej tubie w sobote :PKashanti - powinnas na drugie nazywac sie niecierpliwa-panikara daj sobie i cyckom czas i zamast szykac zmartwien poczekaj troszke jesli po 3 miesiacach swteirdzisz ze cos nie tak to wtedy zacznij zamartwianie masz prawo jeszcze czegos nie czuc, czy widziec nierownosci albo odczuwac bol, to normalne glowa w gore
|
#6784 |
|
Zakorzenienie
|
nie widzialam... zaraz idę oblooooookać
|
#6785 |
|
Kazar Lady
|
Sweety pisałam kiedyś z dziewczyną, która ma żelki już ieś lat i pisała że na imprezach gdy ma dekolt nie daje sobie robić wspólnych zdjęć bo strasznie żelfixy sie rzucają w oczy, coś w tym jest bo u mnie na fotkach też sa inne niż normalnie..takie sztuczniejsze
![]() więc pewnie jeszcze temat wróci ale zlewka ![]() Horito leć ja kota wrzuciłam ![]() Kejtigda gdzie robisz i czym włosy? Ja tez będę to robić ale nie jestem jeszcze w 200% przekonana boję się żeby włosom sie nic nie stało mimo wsztystko |
|
|
|
#6786 |
|
Wtajemniczenie
|
2sweet myślę że jak jakaś babka jest uważną obserwatorką albo interesowała się trochę żelkami to od razu wyłapuje takie rzeczy, bo takie piękne biusty się w naturze nie zdarzają
Ja wszystkim powiedziałam że robię żeby nie było plotkowania i mam z głowy, choć pewnie zawistni za plecami gadaj a![]() Macerata powiedz mi kochana skąd Ty masz taką figurę, co trenujesz Miśka moje włosy to są w takiej kondycji że szkoda gadać, gdyby nie prostownica to bym nie wychodziła z domu ale z drugiej strony ona je niszczy. Znalazłam w ogłoszeniu babkę co robi to za 250zł i zajmuje się tym od 2 lat, widziałam dużo fotek włosów które robiła i zaryzykuje
485 i 545 mentorki made by dr Skwiercz 2009 Edytowane przez kejtigda Czas edycji: 2010-09-27 o 13:56 |
|
|
|
#6787 | ||
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Cytat:
Jejku kochana trzymaj sie !!!! jestesmy z Toba - dobrze ze jestes w miare cala !!! biedactwo..zebra, piersi dzielna badz i juz !!! a jak maz ? wszytsko okej? ---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ---------- Cytat:
no to trzymam kciuki podwojnie !!!! Odwagi kobiety obie )
|
||
|
|
|
#6788 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
moj zabieg 5 XI i wcale sie nie balalm tylko caly czas myslalam ze w koncu bede miala cos czego tak bardzo chce ale teraz sie zmienia !!! ostatnio caly czas ktos pisze o bolu, cierpieniu i bliznach itd. i zaczyna mi sie z tego wszystkiego tylek trząść ze strachu ..... wiem, ze takie rzeczy sa normalne po op. ale czytam watek od dawna i nie pisalyscie az tak nigdy.... blagam was napsizcie cos o plusach o cudownych sojrzeniach facetow, o tym jak fajnie sie kochac z ukochanym jak sie ma takie cycuszki i o tym wszytskim pozytywnym bo zaczynam sie bac...
(((((blagam wyzwolcie swoja poztywna energie ))))
|
|
|
|
#6789 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#6790 |
|
Wtajemniczenie
|
Miska nie spytałam czym ona robi, dowiem się no i jak będę po to się pochwalę, oby było czym
Miliqqq moja droga powiem Ci że u mnie żelki dużo w życiu zmieniły, raczej byłam pewna siebie ale cycuchy mi to podniosły tak że sama się nie poznaję, czuję się dużo bardziej kobieco, nie ma dnia bym nie myślała o tym że je mam, noszę sobie fajne dekolty, mężczyźni oczywiście zwracają uwagę, ja jako że w sumie jestem singielką to wiecznie z kimś flirtuje, i wiadomo że przy takich flircikach to wygląd gra główną rolę, no generalnie jestem szczęśliwsza, jak jeszcze miałam TŻ to on też był zadowolony Poza tym o jakim cierpieniu mówisz, spójrz na Chibuike i Beatrycze, one to zniosły świetnie !
485 i 545 mentorki made by dr Skwiercz 2009 Edytowane przez kejtigda Czas edycji: 2010-09-27 o 14:39 |
|
|
|
#6791 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
hmmm coś pozytywnego:P może to że jestem panikarą ale z nowymi cycuszkami jest jak z małymi dzieciątkami... zawsze się lepiej podenerwowac na zapas niż eksperymentować samemu:P a tu dziewcyzny mają doświadczenie więc o wszystko są wypytywane ja na początku chciałam wyjmowac implanty...i ryczałam... a teraz? moje cycuszki mają 13 dni i uwazasz ze są cudowne ubieram koszulki z kołniezykiem na guziczki i nie moge dopiąc 3 guzikow na samej gorze:P hmm w sumie to chyba munus:P mam tylko 325 cc a piersi wygladaja na ogromne... pod biustem mam 69... ogolnie to kiedy jestem ubrana to cud miod i orzeszki... a kiedy naga zdaję sobie sprawę ze musze troche jeszcz epoczekac dopiero 2 tygodnie minely i wiem, ze na razie piersi będą twarde ... i takie piłkowate zanim się ułożą ale za to w sukienkach, bluzkeczkach i w ogole we wszystkim piersi wygladają zniewalająco:P hmm mam nadzieje, ze cie to torche uspokoiło:P a co do minusów... połowę ciuchów musze oddac bo się w nie po prostu nie mieszczę:P co w sumie zlaiczam do plusów:P
|
|
|
#6792 |
|
Przyczajenie
|
Witam, mogłabyś dać jakies namiary na tą fryzjerkę
|
|
|
|
#6793 |
|
Kazar Lady
|
|
|
|
|
#6794 |
|
Zakorzenienie
|
Pinky...dziękuję za pamięć
jestem w żałobie, zmarła moja ukochana babcia... |
|
|
|
#6795 |
|
Zakorzenienie
|
czesc Dziewczyny! Listopadowa przykro mi
trzymaj się. Kejtigda Twoje się juz calkowicie chyba ukształtowały co ?? Ja sie umowilam na konsultacje w srodę za 2 tygodnie, bo nie ma kasy żeby wczesniej, poza tym nei pali się az tak bardzo bo jak wiecie czekamy az działkę sprzedamy, dopiero wtedy będę miala cycki :P |
|
|
|
#6796 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dokładnie wiem jak Ci teraz smutno- jeszcze niedawno Ty byłaś przy mnie w takiej samej sytuacji dodatkowo moja Prababcia zmarła właśnie wtedy kiedy ja byłam w ciąży Nie znajduję odpowiednich słów w takich chwilach, ale mam nadzieję, że pamięć o pięknych chwilach bedzie silniejsza niż ten żal, który teraz w sercu gra. Bardzo mi przykro! Trzymaj się i myśl o Dzidziusiu i o tym, że Jemu potrzebny jest Twój spokój
|
|
#6797 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szczerze współczuję ...
|
|
#6798 |
|
Wtajemniczenie
|
Listopadowa współczuję, taka kolej rzeczy, pomyśl że teraz będzie nad Tobą a właściwie nad Wami czuwać z góry, z tego lepszego już świata
|
#6799 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, bardzo Wam dziękuję...
Mam kolejnego Anioła Stróża... |
|
|
|
#6800 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
rozumiem co czujesz, bo moja ukochana babcia równiez wychowywała mnie i mojego brata... ale uwierz mi, że babci napewno jest "tam" lepiej... nie ma bólu, zmęczenia, choroby.... bardzo Ci serdecznie współczuję...
|
|
#6801 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wazne żeby wszystko poszło ok..a ja ból zniosę bo będę mieć piękne cycunieWziełabym jeszcze wiecej urlopu żeby dojść do siebie ale kiero mi nie da Nie chcę mówić w pracy że idę operować cycuchy bo różnie ludzie reagują,a po co pózniej mają mówić że sztuczne mam..
Edytowane przez Syllwia82 Czas edycji: 2010-09-27 o 18:22 |
|
|
|
|
#6802 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#6803 |
|
Raczkowanie
|
Listopadowa,
nie smutaś się ...szczerze Ci współczuję |
|
|
|
#6804 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Przykro mi. Naprawdę. Człowiek niegdy nie będzie gotowy na taką wiadomość... Ale pomyśl, że babcia na pewno cieszyła się z Twojego szczęścia które nosisz w brzuszku.
|
|
|
#6805 |
|
Raczkowanie
|
Listopadowa, ja również współczuję...trzymaj się...życie nie rozpieszcza
Dziewczyny chciałam wrzucić cos od siebie na temat ripplingu do poczytania: Widoczne/wyczuwalne marszczenie wszczepionego implantu piersi (zwane rippling, wrinkling) zdarza się najczęściej wtedy, gdy pacjentka jest bardzo szczupła i ma słabe pokrycie w postaci skóry, gruczołu i tłuszczu, a implanty są umiejscowione jedynie pod gruczołem (choć zdarza się to także przy umiejscowieniu częściowo pod mięśniem piersiowym większym). Nie ma w 100% skutecznej metody na zapobieżenie powstania podobnego efektu, za "najskuteczniejsze" wyjście uchodzi założenie implantów o powierzchni gładkiej (silikonowych lub wypełnionych solą fizjologiczną) częściowo lub całkowicie pod mięsień (w przypadku gładkiej powierzchni chirurg preparuje większą lożę, a powłoka nie zrasta się z ciałem pacjentki). Najbardziej narażone na marszczenie są implanty solne o powierzchni teksturowanej umieszczone jedynie pod gruczołem. Założenie protez z bardzo spoistym żelem silikonowym może złagodzić marszczenie, jednak kosztem mniejszej naturalności piersi w dotyku. Spoistość wypełnienia ma duże znaczenie- im mniejsza, tym większe ryzyko zauważalnego/wyczuwalnego marszczenia (niechlubny prym wiodą tutaj implanty wypełnione solą fizjologiczną). Implanty z powierzchnią teksturowaną mogą sprzyjać efektowi marszczenia (ponieważ dzięki porowatej strukturze zrastają się z ciałem), jednak za ich stosowaniem przemawiają liczne argumenty. Marszczenie implantów nie jest uznawane za komplikację w sensie stricte, a defekt kosmetyczny (chyba, że wynika z uszkodzenia powłoki protezy i wycieku wypełnienia, wtedy należy ją wymienić).
Edytowane przez Madzienka2010 Czas edycji: 2010-09-27 o 18:35 |
|
|
|
#6806 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
zobacz jaka ja jestem tłusta i nic mi sie nie marszczy ![]() Ja mam własnie żelfixy z najwiekszą spoistością, ale jak to Nagory są miekkie - w dotyku piers jest po prostu bardzo jedrna
|
|
|
|
|
#6807 | |||
|
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
powodzenia oby jak najlepiej...co do laski to widac zazdrosc dala o sobie znac... ![]() z pewnoscia nie chodzilo o to czy zdjecia wychodza inaczej niz w realu, tylko sam fakt pieknej kobiety z cudnym biustem... oj nadepnelas lasce na odcisk... ale dokladnie wywalone na takie s...ki.... ![]() Cytat:
z pewnoscia bedziesz zadowolona, pomysl o facetach, zazdrosnych laskach, tubach, bikini, gorsetach, czy braku push-upa rewelacja, z pewnoscia znajdzie sie jeszcze mnustwo (+) OP... Cytat:
mnie to spotkalo ponad 1,5 roku temu bylam w ciazy jak moja kochana babcia odeszla.
|
|
|
#6808 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() _________________________ _________________________ __ Madzienka czy w avatarze to Twoje cycuszki??? Edytowane przez Emilia1 Czas edycji: 2010-09-27 o 18:53 |
|
|
|
|
#6809 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
wiec jakos to przetrwam... nie no pewnie nie mow jak nie chcesz, czasem ludzie potrafia byc podli, nawet ci co cie nie znaja..
|
|
|
#6810 |
|
Rozeznanie
|
Pinky! Dziękuję, że o mnie pomyślałaś
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:39.

Ja wszystkim powiedziałam że robię żeby nie było plotkowania i mam z głowy, choć pewnie zawistni za plecami gadaj a

powodzenia oby jak najlepiej...