|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4381 |
Zadomowienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III
Ja dziś dostałam dwie 4+ i jedną 5
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4382 |
Raczkowanie
|
Hellou!
![]() Macie rację, kochane, z tą pogodą, masakryczna! nie lubię takiej szarugi, bo od razu coś się dziwnego dzieje z moim organizmem. Kiedyś miałam zerwane wiązadła w kolanie i boli na taką pogodę i rana pooperacyjna też, a jeć tam! - rupieć ze mnie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ale kupiłam dzisiaj sobie taką wielką świeczkę pod kolor ścian w moim pokoju - bordowa. zaraz ją zapalę ![]() ![]() ![]() ![]() dzisiaj się rano wypiękniłam... po dwóch tygodniach używania odżywki do włosów, widzę mega-kosmiczną poprawę! są tak aksamitne, że szok! a jeszcze, jak już gadam, powiem wam, co odwalił mój tata! byłam dziś tak zła, że muszę się wygadać ;p jak nigdy nie brał udziału w obowiązkach domowych, tak nagle włączył mu się tryb 'gosposia' -.- kupiłam sobie w Gdańsku na wakacjach (tydzień temu) sweterek, który wyprał i się wskoczył, a tak się cieszyłam, że ma długie rękawy. na urodziny Tż kupiłam taką fajową łososiową bieliznę i gacie wrzucił do prania z jeansami i się z łososiowego zrobiły szaro-bure! nowe ciuchy, a wyglądają jakby z trzy ciężkie lata były za nimi już. normalnie dzisiaj myślałam, że wyjdę z siebie i stanę obok! ehh. już nie marudzę, tylko czekam na przyjaciółkę i mecz Polska-Serbia ![]()
![]() |
#4383 |
Zakorzenienie
|
party_girl - masz boski biust i cuuuudowne włosy
![]() ![]() I super zakupy - torebka akurat nie w moim stylu, ale wszystkie pozostałe rzeczy świetne!! A spódniczka jak marzenie ! Czekoladowa - mam nadzieję, że cała sprawa się wyjaśni i jakoś Wam zrekompensują straty, chociaż wiem, jak to w szkołach bywa - 'jakoś się o tym zapomina' ![]() Mi w podstawówce zawsze worek z trampkami z szatni kradli i piórnik, jak miałam z wizerunkiem lalek barbie ![]() A i nie wiem jak to zrobiłaś, ale ogromne brawa za nakłonienie Tż'a do maseczki ![]() ![]() Shadii - dziękuję za odpowiedź ![]() ![]() ![]() angelinmyheart - tak jestem już skuszona tym Wax'em, że czekam teraz tylko na jakiś zastrzyk gotówki, bo ostatnio trochę wydałam.. ![]() ![]() ![]() ![]() buahhot - jeju, Miami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Co do Top Model - miałam tak ogromny zamiar oglądać wszystkie odcinki, a przy moim pamiętaniu skończyło się na...1 ![]() ![]() Caate - Kochana, jak zobaczyłam twoją buźkę bez makijażu, to mówię wszem i wobec - jesteś moją inspiracją, jeśli chodzi o cerę ![]() ![]() ![]() A co do wody - ja w Hiszpanii miałam to samo! I wtedy też buźka mi się poprawiła, właśnie przez tą mięciutką wodę i ciało się uspokoiło ( jestem nadwrażliwa na tą naszą twardą ![]() ![]() jennifer777 - i jak się sprawdza ten zestawik do depilacji? Bo kuuusii ... ![]() Coldplay - oo, jak miło , że jest tu jakaś kompletnie niezorganizowana dusza, robiąca wszystko na ostatnią chwilę - jakbym o sobie słyszała! ![]() magne - śliczne buciki, w moim stylu !!! A jakie nóżki !!! ramoncia, angelwithoutsoul - ja też tak mam, jakoś mimowolne jest to przeglądanie się w wystawach haha ![]() ![]() loluska - ![]() ![]() ![]() ![]() O właśnie, dziewczyny, jedno mnie zawsze zastanawiało - jak dojść do takiej figury nie tracąc przy tym piersi i w ogóle takie wąziutkie to ![]() ![]() Jeśli kogokolwiek pominęłam przy odp. to przepraszam, ale chciałam to w miarę szybko, bo jeszcze muszę uczyć się materiału na jutrzejszy spr. z niemieckiego ![]() ![]() A i listę do ABC z klubu zrobię w środę, bo jutro nie dam rady - będę dopiero o 21:30 w domku(trening we Wrocku) i nie sądzę, żebym miała na to siły... ![]()
![]() |
#4384 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() a o figurze to juz tylko predyspozycje indywidualne decydują- jesli masz niewielki biust a schudniesz to on tez schudnie nie oszukujmy sie, chyba ze sobie silikonki zrobisz ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez party_girl7 Czas edycji: 2010-09-27 o 20:25 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4385 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ogolnie od 13r.z. chorowalam na tradzik, wiele razy juz tu pisalam jak wylecyzlam sie. JEdnak widze, ze wyleczylam sie to za duzo, bo czasami cos wroci. Odkad biore tabletki yasminelle cera sie poprawila+zel z avene do mycia twarzy tradzikowe+diacneal/cleance K wieczorem+ziaja oliwkowa rano+floslek ze swietlikiem pod oczy. 1-2x w tyg peeling do cery tradzikowej morelowy (st.nie pamiema dalej firmy a do lazienki mam daleko ![]() ![]() I tyle. Mniej stresu,slodyczy,czipsow to zapewne bez tej chemi by sie obylo ![]() a najciekawsze jest to, ze moj TZ mowi ze lubi mnie bez makijazu,ze jestem piekna,ale jak wczoraj go sie pytalam czy nie przeszkadz amu to ze sie nie maluje, bo pojechalam do niego z gola buzka, to uslyszalam 'nie jest tak zle'. Eh, no czego sie moglam spodziewac ![]() ![]() jestem padnieta, 13h z zuzia, bo mama jej w korku utknela, dziecko wyzbylo mnie energi, 5posilkow dziennie+marudzenie, sikanie co chwile, kaszlanie bo chor jest i smarkanie ![]() ![]()
![]() |
#4386 |
Zakorzenienie
|
hanamici - ojejku, współczuję z tymi bólami..
![]() A co do "gubienia" różnych rzeczy, to ja jestem w tym mistrzynią - np. trzymam w ręce jakąś rzecz, za chwilę muszę coś zrobić, odłożę to gdzieś, a potem za chiny nie mogę tego znaleźć i znajduje się np. po paru miesiącach albo coś ![]() Ale co do tego zapodziewania rzeczy - muszę Wam to opowiedzieć, bo dzisiaj mnie to baardzo rozbawiło ![]() ![]() ![]() ![]() Dzisiejsze spamowanie: - 1,5 pokrzywy do picia( jeden kubek wypiłam w połowie,bo się spieszyłam ![]() będzie: - czerwona herbata i min.pół litra mineralki niegazowanej włosy: - poranne mycie szamponem dziecięcym - mgiełka Radical na wilgotne - spray termoochronny - popołudniowa wizyta u fryzjera - masaż główki , odżywka , podcięcie, cieniowanie, uniesienie trochę u nasady ![]() twarz: - żel peelingujący - krem nawilżający od derm. x2(rano i teraz) - filtr 30 - nafta pokrzywowa na rzęsy( o właśnie - dorwałam ją w końcu dziś - w jednej jedynej aptece tutaj ![]() będzie: - retinoid - krem bambino na usta ciało: - balsam nawilżający x2 - rano i teraz - krem do rąk co jakiś czas - masaż Syrenką wieczorem A i jeszcze jedno Dziewczyny - jak stosujecie naftę na włosy? Chodzi mi, czy zgodnie z tym co pisze na opakowaniu - 10-15min przed myciem i spłukać, czy też zostawiacie na noc, albo na dłużej niż to zalecane?? I czy nakładacie ją na czubek, że tak powiem głowy, czy od połowy czy jak? I czym zmywacie-obojętnie jakim szamponem,czy któreś są lepsze? Bo właśnie wpadłam na pomysł, czy nie zostawić jej na noc? I umyć rano? ![]() I jeszcze co do pokrzywy - czy zaparzacie 2 torebki , na jeden napar, czy jedną torebkę na jeden napar? Bo na opakowaniu piszą, że niby 2 , no ale to jest jakaś różnica, czy 1 czy 2? Bo nigdy nie robiłam herbaty z 2 saszetek ![]()
![]() ![]() Edytowane przez _Alessandra Czas edycji: 2010-09-27 o 20:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#4387 |
Raczkowanie
|
Alekssandra Na płaski brzuch to ponoć są dobre nożyce pionowe i poziome
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4388 | |
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() właśnie się wyspamowałam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4389 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4390 |
Zakorzenienie
|
party_girl - no i efekty widać!
![]() ![]() A prostowałaś aparatem, czy innym sposobem? Hehe, no w sumie masz rację ![]() ![]() ![]() ![]() caate - ależ proszę bardzo,jak najbardziej się należy! ![]() Ty miałaś trądzik?! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziękuję Kochana za opis !! ![]() ![]() ![]() Hehe, no niestety faceci tacy są - u nich nie ma różnicy pomiędzy 'jest ładnie", " jest pięknie", a "nie jest źle" lub "jest ok" - no bo przecież jak on mówi, że nie jest źle, to znaczy że nie jest źle, czyli jest dobrze , a my to od razu wyolbrzymiamy i się doszukujemy jakiś dziwnych rzeczy - ostatnio mi to Tż z kolegami tak właśnie tłumaczyli ![]() Ojj, to musisz być padnięta... ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() Edytowane przez _Alessandra Czas edycji: 2010-09-27 o 21:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#4391 | |
Zakorzenienie
|
Witajcie dziewczynki, moge do Was dolaczyc?
![]() ![]() Doskonaly wyglad w najdrobniejszych szczegolach hmm marzenie kazdej z nas ![]() ![]() ![]() To moze tak w skrocie skrobne cos o sobie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam cieplutko P.S przepraszam za brak polskich znakow ale tymczasowo mam nadpsuta klawiature. Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4392 |
Zakorzenienie
|
party_girl - no i efekty widać!
![]() ![]() A prostowałaś aparatem, czy innym sposobem? Hehe, no w sumie masz rację ![]() ![]() ![]() ![]() caate - ależ proszę bardzo,jak najbardziej się należy! ![]() Ty miałaś trądzik?! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziękuję Kochana za opis !! ![]() ![]() ![]() Hehe, no niestety faceci tacy są - u nich nie ma różnicy pomiędzy 'jest ładnie", " jest pięknie", a "nie jest źle" lub "jest ok" - no bo przecież jak on mówi, że nie jest źle, to znaczy że nie jest źle, czyli jest dobrze , a my to od razu wyolbrzymiamy i się doszukujemy jakiś dziwnych rzeczy - ostatnio mi to Tż z kolegami tak właśnie tłumaczyli ![]() Ojj, to musisz być padnięta... ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4393 | |
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4394 |
Zakorzenienie
|
snowhitee witaj!
![]()
![]() |
#4395 |
Zakorzenienie
|
Przepraszam, za dwukrotnie tego samego posta, nie wiem, czemu tak się zrobiło?!
![]() caate, angelwithoutsoul - dziękuję bardzo za podpowiedzi ! ![]() ![]() ![]() ![]() Zaczynam dbać o te włosy w końcu(obiecałam sobie intensywne dbanie po fryzjerze,a on był dzisiaj ![]() ![]() ![]() ![]() snowwhite - Witaj ! ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() Edytowane przez _Alessandra Czas edycji: 2010-09-27 o 21:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#4397 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() daje na chwile linka zaraz go usune, bo to moja prywatnosc i wspomnienia, ale nie moge zdj zapisac na kompie. bedac 16/17latka mialam manie przeobki,wiec wybacz ![]() ![]() ![]() ![]() co do facetow, tak wiem. Oni mowie na wszysto co jest okej, tak samo i wez sie doagadaj, a czasami cos wiecej by sie chcialo uslyszec ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- ![]() to zly pomysl na deszczowe,zimne wieczory ![]()
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2010-09-27 o 21:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4398 |
Zakorzenienie
|
buahhot - Cuuudne !
![]() ![]() caate - ojeej , dziękuję bardzo za linka!! ![]() ![]() Ależ wybaczam ![]() ![]() ![]() ![]() Co do makijażu oczu, to lubię się pobawić w weekendy, bądź jakieś dni wolne - na co dzień, do szkoły to obowiązkowo tusz i kredka czarna na wewnętrznej stronie górnej powieki a tylko czasami lekko eyeliner i rozświetlacz w kąciku - po prostu nie mam czasu na to rano ![]() ![]() ![]() Przebarwień nie mam ze względu na stosowanie filtrów - 50 naprzemiennie z 30 ![]() Aaa to z Fitomed'u czy jakoś tak - też niedawno używałam ![]() A co do facetów - dokładnie! ![]()
![]() |
#4399 | |
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4400 |
Raczkowanie
|
snowhitee Witamy
![]() catee Nigdy bym nie powiedziała, że miałaś kiedykolwiek jakieś problemy z cerą ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4401 |
Zakorzenienie
|
No, już myślałam, że nie znajdę dokopać się do tego czego się szuka, masakra..
![]() Oto i te włoski : http://ikf.styl.fm/fryzury-grzywki/fryzura779411.htm tylko, że ta ode mnie ze szkoły, ma jeszcze ciut dłuższe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() Edytowane przez _Alessandra Czas edycji: 2010-09-27 o 22:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#4402 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Pięęęękne ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4403 | |
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4404 |
Zakorzenienie
|
Również chciałabym wiedzieć, ale niestety to jest ten typ dziewczyn , który zawsze ma wysoko uniesioną głowę, uważa się za niewiadomo kogo, a na pewno za kogoś lepszego od pozostałych i ma określoną grupkę ok.3-4 dziewczyn, które są niezmienne i stałe i ta grupa jest zamknięta, rozmawia tylko ze sobą, łazi tylko ze sobą itd itp. - ogólnie tamte również mają takie piękne włosy tylko w brązach
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ---------- Kochane, ja lecę - jeszcze muszę powtórzyć niemiecki, wypić czerwoną herbatkę i spaać ![]() ![]() Dobranoc ! Pięknych snów o całym domu w kosmetykach ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4405 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do ziaji oliwkowej to mowisz o kremie tym tlustym? jesli tak to nie uzywaj go nigdy do twarzy! cery problemowe(tradzikowe) bardzo zle toleruja kremy tluste- kazdy dermatolog Ci to powie-w żadnym wypadku nie używać do twarzy, zatyka pory, wzmaga sebub itp.. A w to ze mialas tradzik to Ci wierze, ale mialas ogromne szczescie ze nie byla to silna postac i ze nie pozostawil Ci tak wielu blizn i przebarwien co mi ![]() ![]() Cytat:
![]() a ta ze zdjecia nie ma raczej silikonow tylko push up wlasnie ![]()
![]() |
#4406 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Widzę że mamy dużo wspólnego ![]() ![]() A propos meczu - dzisiaj też nieźle mi adrenalinkę podniósł... ![]() ![]() ![]() snowhitee witamy ![]() Dzisiaj się wypiękniłam w łazience i tak słodko pachnę masłem kakaowym z ziaji... ![]() ![]() ![]() Chciałam kupić w rossmanie ten zestaw do depilacji, ale niestety nie było ![]() ![]() Idę lulać ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4407 | ||
Zakorzenienie
|
Dziekuje kochane za przyjecie
![]() oj tak przepiekne ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() kwiatuszek10031989 oj tak maslo kakaowe ziajii wymiata ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez snowhitee Czas edycji: 2010-09-27 o 22:51 |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4408 |
Raczkowanie
|
Alekssandra Aaaa to może lepiej nie pytaj
![]() Ide spać dziewczyny dzisiaj moje spamowanie wyglądfało tak kręciłam hh 30 min, zrobiłam sobie relaksującą kąpiel, peelling, umyłam włoski, odżywkę nałożyłam, balsam, oliwka, posmarowałam się kremem i maściami, które przepisał dermatolog ![]() ![]() Dobranoc ![]()
![]() |
#4409 |
Zakorzenienie
|
To ja tez opisze swoje spamowanie przed pojsciem spac
![]() ![]() ![]() Dobranoc ![]()
#4410 | |
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:44.