Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III - Strona 147 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-27, 19:15   #4381
magne
Zadomowienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III

Ja dziś dostałam dwie 4+ i jedną 5 A myślałam,że źle mi ogólnie poszło ,a tu taka niespodzianka moja cera troszkę się poprawiła, ale nie jest dobrze wytrzymam jeszcze z tymi tabletkami Ha-Pantoten. W sumie juz się przyzwyczaiłam ,a wczesniej to jeden pryszcz a ja z domu nie chciałam wyjsc. Mam nadzieję ,ze jak skonczę brac te tabletki to cera wroci do poprzedniego stanu : )
magne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-27, 19:37   #4382
hanamici
Raczkowanie

GG do hanamici

Hellou!

Macie rację, kochane, z tą pogodą, masakryczna! nie lubię takiej szarugi, bo od razu coś się dziwnego dzieje z moim organizmem. Kiedyś miałam zerwane wiązadła w kolanie i boli na taką pogodę i rana pooperacyjna też, a jeć tam! - rupieć ze mnie teraz np. mam opryszczkę na połowę ust, więc z całowania nici kupiłam sobie maść Hascorvin i pomadkę Nivea Classic (swoją drogą - pomadek Nivea miałam już tak wiele, ale nie wiem, gdzie jest jakakolwiek. jak mnie to denerwuje! ostatnio, mc temu kupiłam taką owocową, normalnie pyszniutka i... wsiąkła )

ale kupiłam dzisiaj sobie taką wielką świeczkę pod kolor ścian w moim pokoju - bordowa. zaraz ją zapalę zawsze chciałam mieć taką, ale cena, ok. 20zł, mnie odstraszała, bo, jako że, sama muszę finansowo o siebie zadbać, nie stać mnie na takie rarytasy a tu, u mnie w pracy, 5zł - niespodzianka

dzisiaj się rano wypiękniłam... po dwóch tygodniach używania odżywki do włosów, widzę mega-kosmiczną poprawę! są tak aksamitne, że szok!

a jeszcze, jak już gadam, powiem wam, co odwalił mój tata! byłam dziś tak zła, że muszę się wygadać ;p jak nigdy nie brał udziału w obowiązkach domowych, tak nagle włączył mu się tryb 'gosposia' -.- kupiłam sobie w Gdańsku na wakacjach (tydzień temu) sweterek, który wyprał i się wskoczył, a tak się cieszyłam, że ma długie rękawy. na urodziny Tż kupiłam taką fajową łososiową bieliznę i gacie wrzucił do prania z jeansami i się z łososiowego zrobiły szaro-bure! nowe ciuchy, a wyglądają jakby z trzy ciężkie lata były za nimi już. normalnie dzisiaj myślałam, że wyjdę z siebie i stanę obok!

ehh. już nie marudzę, tylko czekam na przyjaciółkę i mecz Polska-Serbia
Stary 2010-09-27, 20:06   #4383
_Alessandra
Zakorzenienie

party_girl - masz boski biust i cuuuudowne włosy Co Ty z nimi robisz?! A i zapomniałabym o ząbkach i uśmiechu !!
I super zakupy - torebka akurat nie w moim stylu, ale wszystkie pozostałe rzeczy świetne!! A spódniczka jak marzenie !

Czekoladowa - mam nadzieję, że cała sprawa się wyjaśni i jakoś Wam zrekompensują straty, chociaż wiem, jak to w szkołach bywa - 'jakoś się o tym zapomina' Ogólnie nie pojmuję, jak można się tak chamsko i świńsko zachować !! Wrr!
Mi w podstawówce zawsze worek z trampkami z szatni kradli i piórnik, jak miałam z wizerunkiem lalek barbie
A i nie wiem jak to zrobiłaś, ale ogromne brawa za nakłonienie Tż'a do maseczki Mój to by prędzej z trzeciego piętra wyskoczył niż dał na siebie coś takiego nałożyć

Shadii - dziękuję za odpowiedź Ja również chciałabym kiedyś laser z tych samych względów co Ty

angelinmyheart - tak jestem już skuszona tym Wax'em, że czekam teraz tylko na jakiś zastrzyk gotówki, bo ostatnio trochę wydałam.. i lecę kupić! A wiecie, że u mnie w mieście, to tylko w 1 aptece widziałam Wax'y Jak ja kocham tą aptekę, oni zawsze mają coś, czego nie mają inni a mi na tym bardzo zależy A nad tym Alpecinem trzeba się porządnie zastanowić tak właśnie

buahhot - jeju, Miami Zazdroszczęę !!! Zaaabierz mnie ze sobą! Paryż, Nowy Jork i Miami - moje 3 największe marzenia, jeśli chodzi o wyjazd! Paryż już zaliczyłam, ale zbyt krótko, aby cokolwiek tak naprawdę pozwiedzać itd. ale już po tym jednym dniu spędzonym tam, wiem, że muszę tam pojechać na min.10 dni !!
Co do Top Model - miałam tak ogromny zamiar oglądać wszystkie odcinki, a przy moim pamiętaniu skończyło się na...1 Ale ta sesja - uhuu bajka! Ale widzicie sztab stylistów,wizażystów,fryz jerów, odpowiednie oświetlenie, obróbka zdjęć i jakie piękności! A i jeśli chodzi o typowo modelową urodę to stawiam na Katarzynę Smolińską - jak ją pokazali w pierwszym odcinku, to zęby z podłogi zbierałam - jest śliczna!!

Caate - Kochana, jak zobaczyłam twoją buźkę bez makijażu, to mówię wszem i wobec - jesteś moją inspiracją, jeśli chodzi o cerę Przecież to jest niemożliwością mieć tak idealną twarz!! Ja dałabym się pokroić na miliony kawałeczków za taką buźkę!! Jak o nią dbasz?? I do tego masz tak śliczną talię i płaściutki brzuszek, że ahhh
A co do wody - ja w Hiszpanii miałam to samo! I wtedy też buźka mi się poprawiła, właśnie przez tą mięciutką wodę i ciało się uspokoiło ( jestem nadwrażliwa na tą naszą twardą )

jennifer777 - i jak się sprawdza ten zestawik do depilacji? Bo kuuusii ...

Coldplay - oo, jak miło , że jest tu jakaś kompletnie niezorganizowana dusza, robiąca wszystko na ostatnią chwilę - jakbym o sobie słyszała!

magne - śliczne buciki, w moim stylu !!! A jakie nóżki !!!

ramoncia, angelwithoutsoul - ja też tak mam, jakoś mimowolne jest to przeglądanie się w wystawach haha I również Tż się nabija a ja tego nie kontroluję serio

loluska - noo, dokładnie niby takie proste słowa i uśmiech i jakiś komplement i już człowiekowi lepiej!

O właśnie, dziewczyny, jedno mnie zawsze zastanawiało - jak dojść do takiej figury nie tracąc przy tym piersi i w ogóle takie wąziutkie to Chodzi mi np. o to zdjęcie, które wstawiła bodajże party_girl - https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1285361939

Jeśli kogokolwiek pominęłam przy odp. to przepraszam, ale chciałam to w miarę szybko, bo jeszcze muszę uczyć się materiału na jutrzejszy spr. z niemieckiego
A i listę do ABC z klubu zrobię w środę, bo jutro nie dam rady - będę dopiero o 21:30 w domku(trening we Wrocku) i nie sądzę, żebym miała na to siły...

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
_Alessandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-27, 20:24   #4384
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
mi tez sie zdarzały powywijane wiec mówie jeszcze raz przeprostowac i juz naprawdę to mój patent a mam włosy puszace się, cholera
no ale teraz juz nie prostuje

edit: no ale wiadomo kazdy ma inne wlosy, wiec nie kazdemu moze zadziałać
mnie teroche przeraza takie kilkakrotne prostowanie-zabójstwo dla włosów i raj dla porozdwajanych koncowek, ale moze kiedys sprobuje
Cytat:
Napisane przez _Alessandra Pokaż wiadomość
party_girl - masz boski biust i cuuuudowne włosy Co Ty z nimi robisz?! A i zapomniałabym o ząbkach i uśmiechu !!
I super zakupy - torebka akurat nie w moim stylu, ale wszystkie pozostałe rzeczy świetne!! A spódniczka jak marzenie !

Czekoladowa - mam nadzieję, że cała sprawa się wyjaśni i jakoś Wam zrekompensują straty, chociaż wiem, jak to w szkołach bywa - 'jakoś się o tym zapomina' Ogólnie nie pojmuję, jak można się tak chamsko i świńsko zachować !! Wrr!
Mi w podstawówce zawsze worek z trampkami z szatni kradli i piórnik, jak miałam z wizerunkiem lalek barbie
A i nie wiem jak to zrobiłaś, ale ogromne brawa za nakłonienie Tż'a do maseczki Mój to by prędzej z trzeciego piętra wyskoczył niż dał na siebie coś takiego nałożyć

Shadii - dziękuję za odpowiedź Ja również chciałabym kiedyś laser z tych samych względów co Ty

angelinmyheart - tak jestem już skuszona tym Wax'em, że czekam teraz tylko na jakiś zastrzyk gotówki, bo ostatnio trochę wydałam.. i lecę kupić! A wiecie, że u mnie w mieście, to tylko w 1 aptece widziałam Wax'y Jak ja kocham tą aptekę, oni zawsze mają coś, czego nie mają inni a mi na tym bardzo zależy A nad tym Alpecinem trzeba się porządnie zastanowić tak właśnie

buahhot - jeju, MiamiZazdroszczęę !!! Zaaabierz mnie ze sobą! Paryż, Nowy Jork i Miami - moje 3 największe marzenia, jeśli chodzi o wyjazd! Paryż już zaliczyłam, ale zbyt krótko, aby cokolwiek tak naprawdę pozwiedzać itd. ale już po tym jednym dniu spędzonym tam, wiem, że muszę tam pojechać na min.10 dni !!
Co do Top Model - miałam tak ogromny zamiar oglądać wszystkie odcinki, a przy moim pamiętaniu skończyło się na...1 Ale ta sesja - uhuu bajka! Ale widzicie sztab stylistów,wizażystów,fryz jerów, odpowiednie oświetlenie, obróbka zdjęć i jakie piękności! A i jeśli chodzi o typowo modelową urodę to stawiam na Katarzynę Smolińską - jak ją pokazali w pierwszym odcinku, to zęby z podłogi zbierałam - jest śliczna!!

Caate - Kochana, jak zobaczyłam twoją buźkę bez makijażu, to mówię wszem i wobec - jesteś moją inspiracją, jeśli chodzi o cerę Przecież to jest niemożliwością mieć tak idealną twarz!! Ja dałabym się pokroić na miliony kawałeczków za taką buźkę!! Jak o nią dbasz?? I do tego masz tak śliczną talię i płaściutki brzuszek, że ahhh
A co do wody - ja w Hiszpanii miałam to samo! I wtedy też buźka mi się poprawiła, właśnie przez tą mięciutką wodę i ciało się uspokoiło ( jestem nadwrażliwa na tą naszą twardą )

Coldplay - oo, jak miło , że jest tu jakaś kompletnie niezorganizowana dusza, robiąca wszystko na ostatnią chwilę - jakbym o sobie słyszała!

ramoncia, angelwithoutsoul - ja też tak mam, jakoś mimowolne jest to przeglądanie się w wystawach haha I również Tż się nabija a ja tego nie kontroluję serio

loluska - noo, dokładnie niby takie proste słowa i uśmiech i jakiś komplement i już człowiekowi lepiej!

O właśnie, dziewczyny, jedno mnie zawsze zastanawiało - jak dojść do takiej figury nie tracąc przy tym piersi i w ogóle takie wąziutkie to Chodzi mi np. o to zdjęcie, które wstawiła bodajże party_girl - https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1285361939

Jeśli kogokolwiek pominęłam przy odp. to przepraszam, ale chciałam to w miarę szybko, bo jeszcze muszę uczyć się materiału na jutrzejszy spr. z niemieckiego
A i listę do ABC z klubu zrobię w środę, bo jutro nie dam rady - będę dopiero o 21:30 w domku(trening we Wrocku) i nie sądzę, żebym miała na to siły...
o wloski baardzo dbam- zabiegi przerozne, nie prostuje, nie susze, lykam tabletki popijam herbatkami i wloski rosna a zeby mialam prostowane
a o figurze to juz tylko predyspozycje indywidualne decydują- jesli masz niewielki biust a schudniesz to on tez schudnie nie oszukujmy sie, chyba ze sobie silikonki zrobisz...

Edytowane przez party_girl7
Czas edycji: 2010-09-27 o 20:25
party_girl7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-27, 20:29   #4385
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:

jeju dziekuje,za takie wyroznienie
ogolnie od 13r.z. chorowalam na tradzik, wiele razy juz tu pisalam jak wylecyzlam sie. JEdnak widze, ze wyleczylam sie to za duzo, bo czasami cos wroci.
Odkad biore tabletki yasminelle cera sie poprawila+zel z avene do mycia twarzy tradzikowe+diacneal/cleance K wieczorem+ziaja oliwkowa rano+floslek ze swietlikiem pod oczy. 1-2x w tyg peeling do cery tradzikowej morelowy (st.nie pamiema dalej firmy a do lazienki mam daleko) maseczka oczyszczajaca na twarz z garniera, jakas glinka zwezajaca pory to byla, mydlo siarkowe od czasu do czasu. Od wewnatrz Merz Spezial-bardzo polecam,gladka buzia w miesiac, tanszy odpowiednik Silica, efekt u mnie po 2miesiacach. Aktualnie pelen minimalizm, 1x w tyg scrub z algami spa z avonu, 1x w tyg peeling do c.tradzikowej morelowy, co 10dni maseczka z bialej glinki bielenda, codziennie rano i wieczorem odkrycie moje krem z bialej glinki z bielendy,cudo,matuje i zero wypryskow do demakijazu uzywam Olay mleczko nawilzajace. Od czasu do czasu woda termalna z avene, ziaja oliwkowa zielona na twarz, floslek pod oczy.
I tyle.
Mniej stresu,slodyczy,czipsow to zapewne bez tej chemi by sie obylo

a najciekawsze jest to, ze moj TZ mowi ze lubi mnie bez makijazu,ze jestem piekna,ale jak wczoraj go sie pytalam czy nie przeszkadz amu to ze sie nie maluje, bo pojechalam do niego z gola buzka, to uslyszalam 'nie jest tak zle'. Eh, no czego sie moglam spodziewac

jestem padnieta, 13h z zuzia, bo mama jej w korku utknela, dziecko wyzbylo mnie energi, 5posilkow dziennie+marudzenie, sikanie co chwile, kaszlanie bo chor jest i smarkanie i jeszcze jutro i pojutrze...
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-27, 20:48   #4386
_Alessandra
Zakorzenienie

hanamici - ojejku, współczuję z tymi bólami..
A co do "gubienia" różnych rzeczy, to ja jestem w tym mistrzynią - np. trzymam w ręce jakąś rzecz, za chwilę muszę coś zrobić, odłożę to gdzieś, a potem za chiny nie mogę tego znaleźć i znajduje się np. po paru miesiącach albo coś
Ale co do tego zapodziewania rzeczy - muszę Wam to opowiedzieć, bo dzisiaj mnie to baardzo rozbawiło Nasza babka od przedsiębiorczości opowiadała dzisiaj, że kiedyś przyszła do domu i wyciągnęła z portfela dość dużą sumę pieniędzy(ok.4 tysiące), które miała schować i przekazać mężowi po jego powrocie i coś jej się przypomniało, że miała zrobić a potem zorientowała się, że nie ma już w ręce tych pieniędzy no to zaczęła szukać i nic i mówi, że o mało zawału nie dostała..No ale trudno stresu itd.było okropnie dużo, ale spisali te pieniądze już na straty, aż pewnego dnia postanowiła zrobić schabowego na obiad( bo ona ogólnie w domu tak nie gotuje, bo jada na mieście z mężem a syn się usamodzielnił) i patrzy do zamrażalki .... a tam te pieniądze zamrożone Myślałam, że się dzisiaj dosłownie posikam

Dzisiejsze spamowanie:
- 1,5 pokrzywy do picia( jeden kubek wypiłam w połowie,bo się spieszyłam
będzie:
- czerwona herbata i min.pół litra mineralki niegazowanej

włosy:

- poranne mycie szamponem dziecięcym
- mgiełka Radical na wilgotne
- spray termoochronny
- popołudniowa wizyta u fryzjera - masaż główki , odżywka , podcięcie, cieniowanie, uniesienie trochę u nasady

twarz:

- żel peelingujący
- krem nawilżający od derm. x2(rano i teraz)
- filtr 30
- nafta pokrzywowa na rzęsy( o właśnie - dorwałam ją w końcu dziś - w jednej jedynej aptece tutaj )
będzie:
- retinoid
- krem bambino na usta

ciało:

- balsam nawilżający x2 - rano i teraz
- krem do rąk co jakiś czas
- masaż Syrenką wieczorem

A i jeszcze jedno Dziewczyny - jak stosujecie naftę na włosy? Chodzi mi, czy zgodnie z tym co pisze na opakowaniu - 10-15min przed myciem i spłukać, czy też zostawiacie na noc, albo na dłużej niż to zalecane?? I czy nakładacie ją na czubek, że tak powiem głowy, czy od połowy czy jak? I czym zmywacie-obojętnie jakim szamponem,czy któreś są lepsze?
Bo właśnie wpadłam na pomysł, czy nie zostawić jej na noc? I umyć rano?

I jeszcze co do pokrzywy - czy zaparzacie 2 torebki , na jeden napar, czy jedną torebkę na jeden napar? Bo na opakowaniu piszą, że niby 2 , no ale to jest jakaś różnica, czy 1 czy 2? Bo nigdy nie robiłam herbaty z 2 saszetek

książkoholiczka

10.03.2009 - razem

Edytowane przez _Alessandra
Czas edycji: 2010-09-27 o 20:50
Stary 2010-09-27, 20:53   #4387
angelwithoutsoul
Raczkowanie

Alekssandra Na płaski brzuch to ponoć są dobre nożyce pionowe i poziome A na ładną talię to hh. W ogóle kupiłam sobie ostatnio w auchanie Za 5zł

25.10. Pijam pokrzywę
21.11. Kuracja 3miesięczna Merz Special
Dbam o włosy i cerę
Zakupoholiczka

Mój cel: Być idealną...
angelwithoutsoul jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-09-27, 21:02   #4388
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość
mnie teroche przeraza takie kilkakrotne prostowanie-zabójstwo dla włosów i raj dla porozdwajanych koncowek, ale moze kiedys sprobuje

o wloski baardzo dbam- zabiegi przerozne, nie prostuje, nie susze, lykam tabletki popijam herbatkami i wloski rosna a zeby mialam prostowane
a o figurze to juz tylko predyspozycje indywidualne decydują- jesli masz niewielki biust a schudniesz to on tez schudnie nie oszukujmy sie, chyba ze sobie silikonki zrobisz...
bo prostownica to zabójstwo zgadzam się

właśnie się wyspamowałam

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-27, 21:03   #4389
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez angelwithoutsoul Pokaż wiadomość
Alekssandra Na płaski brzuch to ponoć są dobre nożyce pionowe i poziome A na ładną talię to hh. W ogóle kupiłam sobie ostatnio w auchanie Za 5zł
ja od siebie dodam, ze robilam dziennie 200brzuszkow,40 brzuszkow z nogami prostymi do gory, z kolanami w kacie prostym, brzuszki na krzyz, czyli raz lokiec prawy do lewego kolana, raz lewy lokiec do prawego kolana, 25pompek meskich, to robilam w zeszle wakacje. W tym roku 2tyg hh, 2tyg insanity i po mieisacu obijania pojechalam do Grecji wpieprzac kebaby na patyku
Stary 2010-09-27, 21:07   #4390
_Alessandra
Zakorzenienie

party_girl - no i efekty widać! A jakież to zabiegi? Fryzjerskie jakieś, czy na własną rękę? I tabletki jakie ? Bo szukam jakiś właśnie
A prostowałaś aparatem, czy innym sposobem?
Hehe, no w sumie masz rację Ale zawsze mnie to zastanawiało patrząc na zdjęcia tych panienek - tutaj wąziutkie, mała pupcia itd itp. a tu takie ładne , kształtne piersi i zdjęcia raczej nie przerabiane - coś w stylu zdjęcie w toalecie z ręki No, ale to może jakieś sylikony, chociaż nie wyglądały mi na takie..Albo jakiś konkretny push-up może ?

caate - ależ proszę bardzo,jak najbardziej się należy!
Ty miałaś trądzik?! Wow! Teraz, to już w ogóle mnie zamurowało! Ja również zmagam się od 13 roku życia ale średnio coś to idzie I moim takim ogromnym marzeniem jest taka buźka jaką ty właśnie masz - taka, że będzie mnie stać na pokazanie się bez makijażu ludziom bez wstydu i bez przerażania ich... Jedynie w domu bez makijażu chodzę, i przy Tż'cie jak siedzimy w domu i jak dla niego to wcale nie muszę się malować i on nie widzi problemu w tym, ale jak ja miałabym wyjść bez makijażu wśród ludzi to bym się chyba zapadła pod ziemię..(nie mówię tu o wyjściach nie wiem-do śmietnika, czy do sklepu 5min drogi ode mnie ) Wiem, że inni mają gorzej i niektórzy naprawdę mają masakrę, ale to co u mnie się dzieje to też mi okropnie przeszkadza, zwłaszcza te ranki i co rusz nowe pryszcze Ogólnie, jak nie wiem, ma ktoś mnie zobaczyć bez makijażu(oprócz tych w/w) to kompletnie tracę wiarę w siebie, czuję się totalnie obrzydliwa i brzydka gorzej niż ktokolwiek - i mogłabym być ubrana jak milion dolarów, mieć prześliczną fryzurę,biżuterię itd. ale jakbym była bez makijażu to nic by nie pomogło na moje poczucie beznadziejności..
Dziękuję Kochana za opis !! Niestety jestem tu od jakiegoś czasu dopiero i nie miałam okazji poczytać o twojej walce z trądzikiem, ale to nadrobię
Hehe, no niestety faceci tacy są - u nich nie ma różnicy pomiędzy 'jest ładnie", " jest pięknie", a "nie jest źle" lub "jest ok" - no bo przecież jak on mówi, że nie jest źle, to znaczy że nie jest źle, czyli jest dobrze , a my to od razu wyolbrzymiamy i się doszukujemy jakiś dziwnych rzeczy - ostatnio mi to Tż z kolegami tak właśnie tłumaczyli

Ojj, to musisz być padnięta... Ale brawo za wytrwanie!

książkoholiczka

10.03.2009 - razem

Czas edycji: 2010-09-27 o 21:08
Stary 2010-09-27, 21:08   #4391
snowhitee
Zakorzenienie

Witajcie dziewczynki, moge do Was dolaczyc?
Doskonaly wyglad w najdrobniejszych szczegolach hmm marzenie kazdej z nas Ja rowniez staram sie dbac o siebie (choc tak czesto brakuje mi czasu) jednak dodatkowa motywacja w postaci tego forum i Was baaardzo by sie przydala

To moze tak w skrocie skrobne cos o sobie Kinga, studentka zarzadzania, pracujaca i posiadajaca wstretnego psa rasy beagl , cera mieszana, wlosy poldlugie, niestety rozjasniane, dosc czesto traktowane prostownica (choc i tak od niedawna staram sie ograniczac do minimum), mam bzika na punkcie wlosow i ich pielegnacji Od niedawna podciagam je kuracja Ha-Pantoten optimum, polubilam tez ziolka (moja faworytka to pokrzywa), makijaz preferuje raczej delikatny (stawiam na max podkreslone rzesy), buzia zawsze musi byc wygladzona i nawilzona. Cwiczen zadnych nie uprawiam, poza dlugimi i dosc aktywnymi spacerami z psem To chyba narazie na tyle. Mam nadzieje, ze nie przynudzilam i przygarniecie mnie abym mogla jeszcze podciagnac sie w "doskonalym wygladzie"
Pozdrawiam cieplutko

P.S przepraszam za brak polskich znakow ale tymczasowo mam nadpsuta klawiature.

Cytat:
Napisane przez magne Pokaż wiadomość
Ja dziś dostałam dwie 4+ i jedną 5 A myślałam,że źle mi ogólnie poszło ,a tu taka niespodzianka moja cera troszkę się poprawiła, ale nie jest dobrze wytrzymam jeszcze z tymi tabletkami Ha-Pantoten. W sumie juz się przyzwyczaiłam ,a wczesniej to jeden pryszcz a ja z domu nie chciałam wyjsc. Mam nadzieję ,ze jak skonczę brac te tabletki to cera wroci do poprzedniego stanu : )
Zauwazylas pogorszenie stanu cery po ha-pantotenie? Ja lykam od ponad tygodnia i cera jakby polepszyla sie wlasnie

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-27, 21:09   #4392
_Alessandra
Zakorzenienie

party_girl - no i efekty widać! A jakież to zabiegi? Fryzjerskie jakieś, czy na własną rękę? I tabletki jakie ? Bo szukam jakiś właśnie
Hehe, no w sumie masz rację Ale zawsze mnie to zastanawiało patrząc na zdjęcia tych panienek - tutaj wąziutkie, mała pupcia itd itp. a tu takie ładne , kształtne piersi i zdjęcia raczej nie przerabiane - coś w stylu zdjęcie w toalecie z ręki No, ale to może jakieś sylikony, chociaż nie wyglądały mi na takie..Albo jakiś konkretny push-up może ?

Ty miałaś trądzik?! Wow! Teraz, to już w ogóle mnie zamurowało! Ja również zmagam się od 13 roku życia ale średnio coś to idzie I moim takim ogromnym marzeniem jest taka buźka jaką ty właśnie masz - taka, że będzie mnie stać na pokazanie się bez makijażu ludziom bez wstydu i bez przerażania ich... Jedynie w domu bez makijażu chodzę, i przy Tż'cie jak siedzimy w domu i jak dla niego to wcale nie muszę się malować i on nie widzi problemu w tym, ale jak ja miałabym wyjść bez makijażu wśród ludzi to bym się chyba zapadła pod ziemię..(nie mówię tu o wyjściach nie wiem-do śmietnika, czy do sklepu 5min drogi ode mnie ) Wiem, że inni mają gorzej i niektórzy naprawdę mają masakrę, ale to co u mnie się dzieje to też mi okropnie przeszkadza, zwłaszcza te ranki i co rusz nowe pryszcze Ogólnie, jak nie wiem, ma ktoś mnie zobaczyć bez makijażu(oprócz tych w/w) to kompletnie tracę wiarę w siebie, czuję się totalnie obrzydliwa i brzydka gorzej niż ktokolwiek - i mogłabym być ubrana jak milion dolarów, mieć prześliczną fryzurę,biżuterię itd. ale jakbym była bez makijażu to nic by nie pomogło na moje poczucie beznadziejności..
Dziękuję Kochana za opis !! Niestety jestem tu od jakiegoś czasu dopiero i nie miałam okazji poczytać o twojej walce z trądzikiem, ale to nadrobię
Hehe, no niestety faceci tacy są - u nich nie ma różnicy pomiędzy 'jest ładnie", " jest pięknie", a "nie jest źle" lub "jest ok" - no bo przecież jak on mówi, że nie jest źle, to znaczy że nie jest źle, czyli jest dobrze , a my to od razu wyolbrzymiamy i się doszukujemy jakiś dziwnych rzeczy - ostatnio mi to Tż z kolegami tak właśnie tłumaczyli

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
Stary 2010-09-27, 21:12   #4393
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
Doskonaly wyglad w najdrobniejszych szczegolach hmm marzenie kazdej z nas Ja rowniez staram sie dbac o siebie (choc tak czesto brakuje mi czasu) jednak dodatkowa motywacja w postaci tego forum i Was baaardzo by sie przydala

To moze tak w skrocie skrobne cos o sobie Kinga, studentka zarzadzania, pracujaca i posiadajaca wstretnego psa rasy beagl , cera mieszana, wlosy poldlugie, niestety rozjasniane, dosc czesto traktowane prostownica (choc i tak od niedawna staram sie ograniczac do minimum), mam bzika na punkcie wlosow i ich pielegnacji Od niedawna podciagam je kuracja Ha-Pantoten optimum, polubilam tez ziolka (moja faworytka to pokrzywa), makijaz preferuje raczej delikatny (stawiam na max podkreslone rzesy), buzia zawsze musi byc wygladzona i nawilzona. Cwiczen zadnych nie uprawiam, poza dlugimi i dosc aktywnymi spacerami z psem To chyba narazie na tyle. Mam nadzieje, ze nie przynudzilam i przygarniecie mnie abym mogla jeszcze podciagnac sie w "doskonalym wygladzie"
Pozdrawiam cieplutko

Zauwazylas pogorszenie stanu cery po ha-pantotenie? Ja lykam od ponad tygodnia i cera jakby polepszyla sie wlasnie
Witaj

Stary 2010-09-27, 21:13   #4394
angelinmyheart
Zakorzenienie

snowhitee witaj!

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-27, 21:18   #4395
_Alessandra
Zakorzenienie

Przepraszam, za dwukrotnie tego samego posta, nie wiem, czemu tak się zrobiło?! Jak to się usuwa?

caate, angelwithoutsoul - dziękuję bardzo za podpowiedzi ! Doszłam do wniosku, że konkretnie muszę się wziąć za jakieś ćwiczenia, bo mnie lato zastanie jak tak dalej będę się obijać Teraz tyle nauki, do tego ta pogoda i człowiek najchętniej by tylko spaaał Ale trzeba się za siebie wziąć koniec kropka.
Zaczynam dbać o te włosy w końcu(obiecałam sobie intensywne dbanie po fryzjerze,a on był dzisiaj ) i o ciało trzeba też! Bo tylko siedzę i jem No i raz w tygodniu jeżdżę na treningi taneczne i ćwiczę czasami układy , ale to wiadomo, że takie treningi dałyby duży wpływ na figurę, jeśli odbywałyby się codziennie, a nie tak o Więc trzeba dodać coś od się. Mam nadzieję, że się zmobilizuję jakoś...

snowwhite - Witaj !

książkoholiczka

10.03.2009 - razem

Czas edycji: 2010-09-27 o 21:19
Stary 2010-09-27, 21:18   #4396
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Spójrzcie jakie Lima ma piękne włosy ile bym dała za takie

Stary 2010-09-27, 21:26   #4397
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:

Pozdrawiam cieplutko

witamy
Cytat:

caate
daje na chwile linka zaraz go usune, bo to moja prywatnosc i wspomnienia, ale nie moge zdj zapisac na kompie. bedac 16/17latka mialam manie przeobki,wiec wybacz i uczenia malowania sie,pandy itp na tym zdj widac gdzie niegdzie przebarwienia. zlikwidowalam je fioletowym kremem na przebarwienia z oriflame. przypomnialo mi sie, ze stosowalo tez 'mydlo zielarskie' cyz jakos tak kupowane w aptece, z jakims pastuszkiem na etykiece o ziolowym zpaachu za 13zl

co do facetow, tak wiem. Oni mowie na wszysto co jest okej, tak samo i wez sie doagadaj, a czasami cos wiecej by sie chcialo uslyszec

---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ----------

Cytat:

to zly pomysl na deszczowe,zimne wieczory

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2010-09-27 o 21:45
Stary 2010-09-27, 21:52   #4398
_Alessandra
Zakorzenienie

buahhot - Cuuudne ! A ja Wam zaraz wynajdę w internecie dziewczynę, która ma IDENTYCZNE włosy i fryzurę, jak taka jedna od nas ze szkoły - za każdym razem jak ją widzę, to padam i najchętniej zabrałabym jej te włochy

caate - ojeej , dziękuję bardzo za linka!!
Ależ wybaczam P.S - Ja aktualnie mam 17 lat Ale manii przeróbek nie posiadam, a pandę to mam tylko wtedy jak tuszu bym nie zmyła chyba Jakoś tak, chyba dzięki Wizażowi stawiam najbardziej na pielęgnację, dbanie i coraz większe starania naturalnego wyglądu buźki
Co do makijażu oczu, to lubię się pobawić w weekendy, bądź jakieś dni wolne - na co dzień, do szkoły to obowiązkowo tusz i kredka czarna na wewnętrznej stronie górnej powieki a tylko czasami lekko eyeliner i rozświetlacz w kąciku - po prostu nie mam czasu na to rano Najchętniej to bym się przerzuciła na jakieś leciutkie podkłady itd. ale niestety moje niedoskonałości zakrywa tylko i wyłącznie dermacol stosowany jako korektor + kryjący podkład.. Ale makijaż twarzy robię w myśl zasady - im mniej tym lepiej+idealny kolor , także myślę, że najgorzej nie jest, aczkolwiek ja wiem, że mam to na twarzy i no nie oszukujmy się, będzie to widoczne, że jednak tą twarz pomalowaną mam i to dosyć.. A jak widzę takie panienki z buźką tak idealną jak pupa niemowlęca, do tego wyglądające mega naturalnie, to aż mnie skręca i przykro jakoś mi tak...
Przebarwień nie mam ze względu na stosowanie filtrów - 50 naprzemiennie z 30 Jedynie blizny takie małe pozostają..
Aaa to z Fitomed'u czy jakoś tak - też niedawno używałam Ale u mnie nie zrobił z twarzą nic, do tego śmierdział, miał okropną konsystencję, twarz była taka tępa po jego użyciu i miałam wrażenie, że nawet trochę jej zaszkodził??
A co do facetów - dokładnie!

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
Stary 2010-09-27, 21:53   #4399
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
buahhot - Cuuudne ! A ja Wam zaraz wynajdę w internecie dziewczynę, która ma IDENTYCZNE włosy i fryzurę, jak taka jedna od nas ze szkoły - za każdym razem jak ją widzę, to padam i najchętniej zabrałabym jej te włochy

caate - ojeej , dziękuję bardzo za linka!!
Ależ wybaczam P.S - Ja aktualnie mam 17 lat Ale manii przeróbek nie posiadam, a pandę to mam tylko wtedy jak tuszu bym nie zmyła chyba Jakoś tak, chyba dzięki Wizażowi stawiam najbardziej na pielęgnację, dbanie i coraz większe starania naturalnego wyglądu buźki
Co do makijażu oczu, to lubię się pobawić w weekendy, bądź jakieś dni wolne - na co dzień, do szkoły to obowiązkowo tusz i kredka czarna na wewnętrznej stronie górnej powieki a tylko czasami lekko eyeliner i rozświetlacz w kąciku - po prostu nie mam czasu na to rano Najchętniej to bym się przerzuciła na jakieś leciutkie podkłady itd. ale niestety moje niedoskonałości zakrywa tylko i wyłącznie dermacol stosowany jako korektor + kryjący podkład.. Ale makijaż twarzy robię w myśl zasady - im mniej tym lepiej+idealny kolor , także myślę, że najgorzej nie jest, aczkolwiek ja wiem, że mam to na twarzy i no nie oszukujmy się, będzie to widoczne, że jednak tą twarz pomalowaną mam i to dosyć.. A jak widzę takie panienki z buźką tak idealną jak pupa niemowlęca, do tego wyglądające mega naturalnie, to aż mnie skręca i przykro jakoś mi tak...
Przebarwień nie mam ze względu na stosowanie filtrów - 50 naprzemiennie z 30 Jedynie blizny takie małe pozostają..
Aaa to z Fitomed'u czy jakoś tak - też niedawno używałam Ale u mnie nie zrobił z twarzą nic, do tego śmierdział, miał okropną konsystencję, twarz była taka tępa po jego użyciu i miałam wrażenie, że nawet trochę jej zaszkodził??
pokaż te włoski

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-27, 21:59   #4400
angelwithoutsoul
Raczkowanie

snowhitee Witamy

catee Nigdy bym nie powiedziała, że miałaś kiedykolwiek jakieś problemy z cerą Masz śliczną buźke której Ci zazdroszcze. Ja zwykle nie mam większych problemów, ale odkąd wróciłam z Egiptu to mam total wysyp okolice brody i nosa to porażka A najgorsze jest to, że walcze i walcze i nie widze efektów

25.10. Pijam pokrzywę
Dbam o włosy i cerę
Zakupoholiczka

Stary 2010-09-27, 22:07   #4401
_Alessandra
Zakorzenienie

No, już myślałam, że nie znajdę dokopać się do tego czego się szuka, masakra..
Oto i te włoski : http://ikf.styl.fm/fryzury-grzywki/fryzura779411.htm tylko, że ta ode mnie ze szkoły, ma jeszcze ciut dłuższe Fakt, faktem czarny kolor to kolor farbowany ale są w takim stanie jak te ze zdjęcia,no może troszeczku, ale naprawdę odrobinkę gorszym,ale to widać dopiero jak się tak stanie dosłownie prawie na niej a prostuje<!!> , bo czasami jak nie wyprostuje, to widać z bliska, że ma takie pogniecione gdzieniegdzie je I gdzie tu sprawiedliwość

książkoholiczka

10.03.2009 - razem

Czas edycji: 2010-09-27 o 22:09
Stary 2010-09-27, 22:19   #4402
angelwithoutsoul
Raczkowanie

Cytat:
Oto i te włoski : http://ikf.styl.fm/fryzury-grzywki/fryzura779411.htm tylko, że ta ode mnie ze szkoły, ma jeszcze ciut dłuższe Fakt, faktem czarny kolor to kolor farbowany ale są w takim stanie jak te ze zdjęcia,no może troszeczku, ale naprawdę odrobinkę gorszym,ale to widać dopiero jak się tak stanie dosłownie prawie na niej a prostuje<!!> , bo czasami jak nie wyprostuje, to widać z bliska, że ma takie pogniecione gdzieniegdzie je I gdzie tu sprawiedliwość

Pięęęękne Takie lśniące i w ogole nie zniszczone, ciekawe co na nie stosuje

25.10. Pijam pokrzywę
Dbam o włosy i cerę
Zakupoholiczka

Stary 2010-09-27, 22:22   #4403
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
to piękne ma włosy i mocne

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-09-27, 22:27   #4404
_Alessandra
Zakorzenienie

Również chciałabym wiedzieć, ale niestety to jest ten typ dziewczyn , który zawsze ma wysoko uniesioną głowę, uważa się za niewiadomo kogo, a na pewno za kogoś lepszego od pozostałych i ma określoną grupkę ok.3-4 dziewczyn, które są niezmienne i stałe i ta grupa jest zamknięta, rozmawia tylko ze sobą, łazi tylko ze sobą itd itp. - ogólnie tamte również mają takie piękne włosy tylko w brązach A i oczywiście ulubione zajęcie to obgadywanie innych, więc nie sądzę, żeby powiedziała mi co takiego ze sobą robi

---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ----------

Kochane, ja lecę - jeszcze muszę powtórzyć niemiecki, wypić czerwoną herbatkę i spaać
Dobranoc ! Pięknych snów o całym domu w kosmetykach

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
Stary 2010-09-27, 22:34   #4405
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
jeju dziekuje,za takie wyroznienie
ogolnie od 13r.z. chorowalam na tradzik, wiele razy juz tu pisalam jak wylecyzlam sie. JEdnak widze, ze wyleczylam sie to za duzo, bo czasami cos wroci.
Odkad biore tabletki yasminelle cera sie poprawila+zel z avene do mycia twarzy tradzikowe+diacneal/cleance K wieczorem+ziaja oliwkowa rano+floslek ze swietlikiem pod oczy. 1-2x w tyg peeling do cery tradzikowej morelowy (st.nie pamiema dalej firmy a do lazienki mam daleko) maseczka oczyszczajaca na twarz z garniera, jakas glinka zwezajaca pory to byla, mydlo siarkowe od czasu do czasu. Od wewnatrz Merz Spezial-bardzo polecam,gladka buzia w miesiac, tanszy odpowiednik Silica, efekt u mnie po 2miesiacach. Aktualnie pelen minimalizm, 1x w tyg scrub z algami spa z avonu, 1x w tyg peeling do c.tradzikowej morelowy, co 10dni maseczka z bialej glinki bielenda, codziennie rano i wieczorem odkrycie moje krem z bialej glinki z bielendy,cudo,matuje i zero wypryskow do demakijazu uzywam Olay mleczko nawilzajace. Od czasu do czasu woda termalna z avene, ziaja oliwkowa zielona na twarz, floslek pod oczy.
I tyle.
Mniej stresu,slodyczy,czipsow to zapewne bez tej chemi by sie obylo

a najciekawsze jest to, ze moj TZ mowi ze lubi mnie bez makijazu,ze jestem piekna,ale jak wczoraj go sie pytalam czy nie przeszkadz amu to ze sie nie maluje, bo pojechalam do niego z gola buzka, to uslyszalam 'nie jest tak zle'. Eh, no czego sie moglam spodziewac

jestem padnieta, 13h z zuzia, bo mama jej w korku utknela, dziecko wyzbylo mnie energi, 5posilkow dziennie+marudzenie, sikanie co chwile, kaszlanie bo chor jest i smarkanie i jeszcze jutro i pojutrze...
nie bierz tabletek anty to samo zlo dla CAŁEGO organizmu.. dla cery moze i jest lepiej ale jak odstawisz moze Ci wszystko wrócić ze zdwojoną siłą... przewraca całą gospodarke organizmu do gory nogami a im dluzej tym gorzej, no i watroba wysiada...
co do ziaji oliwkowej to mowisz o kremie tym tlustym? jesli tak to nie uzywaj go nigdy do twarzy! cery problemowe(tradzikowe) bardzo zle toleruja kremy tluste- kazdy dermatolog Ci to powie-w żadnym wypadku nie używać do twarzy, zatyka pory, wzmaga sebub itp..
A w to ze mialas tradzik to Ci wierze, ale mialas ogromne szczescie ze nie byla to silna postac i ze nie pozostawil Ci tak wielu blizn i przebarwien co mi ja bede musiala zdzierac przez rok naskorek zeby sie tego dziadostwa pozbyc...
Cytat:

wlasne, domowe zabiegi, lepsze odzywki fryzjerskie, malo silikonow itp, a tabletki mam jakies zwykle humanvit czy jakos tak, moim zdaniem nazwa sie nie liczy tylko sklad a prostowane mialam aparatem ponad 2 lata na stale nosilam.
a ta ze zdjecia nie ma raczej silikonow tylko push up wlasnie ma dobre geny po prostu.
Stary 2010-09-27, 22:45   #4406
kwiatuszek10031989
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez hanamici Pokaż wiadomość
Hellou!

Macie rację, kochane, z tą pogodą, masakryczna! nie lubię takiej szarugi, bo od razu coś się dziwnego dzieje z moim organizmem. Kiedyś miałam zerwane wiązadła w kolanie i boli na taką pogodę i rana pooperacyjna też, a jeć tam! - rupieć ze mnie teraz np. mam opryszczkę na połowę ust, więc z całowania nici kupiłam sobie maść Hascorvin i pomadkę Nivea Classic (swoją drogą - pomadek Nivea miałam już tak wiele, ale nie wiem, gdzie jest jakakolwiek. jak mnie to denerwuje! ostatnio, mc temu kupiłam taką owocową, normalnie pyszniutka i... wsiąkła )

ale kupiłam dzisiaj sobie taką wielką świeczkę pod kolor ścian w moim pokoju - bordowa. zaraz ją zapalę zawsze chciałam mieć taką, ale cena, ok. 20zł, mnie odstraszała, bo, jako że, sama muszę finansowo o siebie zadbać, nie stać mnie na takie rarytasy a tu, u mnie w pracy, 5zł - niespodzianka

dzisiaj się rano wypiękniłam... po dwóch tygodniach używania odżywki do włosów, widzę mega-kosmiczną poprawę! są tak aksamitne, że szok!

a jeszcze, jak już gadam, powiem wam, co odwalił mój tata! byłam dziś tak zła, że muszę się wygadać ;p jak nigdy nie brał udziału w obowiązkach domowych, tak nagle włączył mu się tryb 'gosposia' -.- kupiłam sobie w Gdańsku na wakacjach (tydzień temu) sweterek, który wyprał i się wskoczył, a tak się cieszyłam, że ma długie rękawy. na urodziny Tż kupiłam taką fajową łososiową bieliznę i gacie wrzucił do prania z jeansami i się z łososiowego zrobiły szaro-bure! nowe ciuchy, a wyglądają jakby z trzy ciężkie lata były za nimi już. normalnie dzisiaj myślałam, że wyjdę z siebie i stanę obok!

ehh. już nie marudzę, tylko czekam na przyjaciółkę i mecz Polska-Serbia
Ja też wszystko gubię ostatnio nie mogę od prawie miesiąca znaleźć kolczyków które kupiłam nad morzem i bransoletki po prostu wsiąkły...
Widzę że mamy dużo wspólnego ja też mam bordowe ściany w pokoju i uwielbiam wszelkiego rodzaju zapachowe świeczki
A propos meczu - dzisiaj też nieźle mi adrenalinkę podniósł... normalnie myślałam że kciuki mi odpadną i zejdę na zawał z tych emocji uwielbiam ich

snowhitee witamy

Dzisiaj się wypiękniłam w łazience i tak słodko pachnę masłem kakaowym z ziaji... eh...gdyby TŻ mógł mnie teraz zobaczyć...

Chciałam kupić w rossmanie ten zestaw do depilacji, ale niestety nie było może innym razem

Idę lulać kolorowych snów kochane
kwiatuszek10031989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-27, 22:47   #4407
snowhitee
Zakorzenienie

Dziekuje kochane za przyjecie

Cytat:
oj tak przepiekne jak jeszcze farbowalam sie na brazy to zawsze zachwycalam sie jej wlosami, zreszta cala nia

Cytat:

widze, ze stawiamy na podobny makijaz Moj codziennik to podklad (ostatnio przezucilam sie na lekki fluid i bardzo polecam http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...Foundation.htm) + eyeliner na gornej powiece + tusz +bronzer/roz na policzki

Cytat:
o matko no to przepiekne ma wlosy, tylko pozazdroscic

kwiatuszek10031989 oj tak maslo kakaowe ziajii wymiata ja mam jeszcze mydelko do kompletu ogolnie bardzo lubie produkty ziajii - tanie i dobre

Dbam o siebie

Edytowane przez snowhitee
Czas edycji: 2010-09-27 o 22:51

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-09-27, 22:47   #4408
angelwithoutsoul
Raczkowanie

Alekssandra Aaaa to może lepiej nie pytaj

Ide spać dziewczyny dzisiaj moje spamowanie wyglądfało tak kręciłam hh 30 min, zrobiłam sobie relaksującą kąpiel, peelling, umyłam włoski, odżywkę nałożyłam, balsam, oliwka, posmarowałam się kremem i maściami, które przepisał dermatolog aaaa jeszcze pasta cynkowa punktowo. No i siedziałam 40 min z białą perłą na zębach
Dobranoc

25.10. Pijam pokrzywę
Dbam o włosy i cerę
Zakupoholiczka

Stary 2010-09-27, 22:58   #4409
snowhitee
Zakorzenienie

To ja tez opisze swoje spamowanie przed pojsciem spac Zrobilam doglebny peeling calego cialka, wysmarowalam sie balsamem, nalozylam maseczke na buzke, umylam i wymaskowalam wlosy, spsikalam radicalem + serum na koncowki i na koniec maznelam paznokcie odzywka. Aha no i jeszcze podregulowalam brwi
Dobranoc

Dbam o siebie

Stary 2010-09-27, 23:13   #4410
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Dziekuje kochane za przyjecie

oj tak przepiekne jak jeszcze farbowalam sie na brazy to zawsze zachwycalam sie jej wlosami, zreszta cala nia

widze, ze stawiamy na podobny makijaz Moj codziennik to podklad (ostatnio przezucilam sie na lekki fluid i bardzo polecam http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...Foundation.htm) + eyeliner na gornej powiece + tusz +bronzer/roz na policzki

o matko no to przepiekne ma wlosy, tylko pozazdroscic

kwiatuszek10031989 oj tak maslo kakaowe ziajii wymiata ja mam jeszcze mydelko do kompletu ogolnie bardzo lubie produkty ziajii - tanie i dobre
ja jestem ciekawa jak rozjasniasz wlosy- tzn widziałam że stockholmem ale powiedz czy on całe włosy Tobie łapie tak jasno? i jak schodziłaś z brązów?

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości