![]() |
#211 |
Przyczajenie
|
Dot.: Alli - na odchudzanie - ktoś stosował??
Witam Ja stosuje ALLI od 1.5 tygodnia i sa ogromne efekty!!!! Zmieniłam diametralnie diete jem duzo owocow warzyw ,zrezygnowalam z chleba ,ziemniakow makaronow i do tego duzo ruchu ,jezdze na rowerku treningowym i przez ten czas udalo mi sie schudnac 7 kg
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#212 |
Zadomowienie
|
Witam, ostatnio się dowiedziałam od koleżanki farmaceutki, że ALLI strasznie niszczy wątrobę i ma wiele innych skutków ubocznych. Do aptek podobno są wysyłane informacje, w których informują farmaceutów żeby ostrzegali klientów.
Ale puki co w aptekach wiszą reklamy ALLI... ![]()
![]() |
#213 |
Przyczajenie
|
Halo, witam!
Dziewczyny, a jak bierzecie to Alli? Też sobie kupiłam opakowanie i Pani w aptece powiedziała, że 3 razy dziennie, przed każdym głównym posiłkiem. Oczywiście wiem, że założenia zdrowej diety to 3 regularne posiłki dziennie, ale wiadomo jak wygląda praktyka. A co jeśli tych posiłków będzie 2 a nie 3? to też 3 razy dziennie bierzecie? regularnie? czy tylko jak wiecie, że zanosi się na żarcie? Czasem jem posiłek całkowicie bez tłuszczu, np z owoców i warzyw i co? też mam wtedy przed nim brać tę tabletkę, żeby się zmarnowała? ![]() pozdrawiam
![]() |
#214 |
Przyczajenie
|
Gdyby ktoś był zainteresowany odkupieniem ode mnie opakowania tabletek ALLI (opakowanie 84 kapsułki), proszę o kontakt goniamen@wp.pl
Zaoferuję atrakcyjną cenę ![]() Edytowane przez goniam22 Czas edycji: 2010-09-05 o 21:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
Przyczajenie
|
![]()
Podobnie jak koleżanka z poprzedniego posta - kupiłam Alli w aptece pod wpływem impulsu, nie wgłębiając się za bardzo w ulotkę informacyjną.
Dopiero teraz po analizie wszystkich danych - wiem, że ten preparat raczej nie jest dla mnie (mam mniejsze BMI niż to, które jest opisane w ulotce). Jednak trochę szkoda mi wyrzucać tych tabletek, więc chętnie je odstąpię w korzystnej cenie temu, kto ich faktycznie potrzebuje. W zestawie znajduje się: pudełko tabletek, estetyczny pojemniczek na 3 tabletki (do noszenia w torebce), książeczka informacyjna. Gdyby ktoś był zainteresowany - proszę o kontakt. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
BAN stały
|
Alli to ni innego jak orlistat, tylko w mniejszej dwace ^^ Więc nic dziwnego, że sa efekty uboczne. Orlistat jest przepisywany tylko na receptę ludziom z dużą nadwagą lub otyłym,... Jestem przeciwna wszelkim tego typu specyfikom. Lepiej postawić na ruch i ćwiczenia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
Przyczajenie
|
witam wszystkim bardzo serdecznie!!!mam pytanie czy ktoś ma na sprzedaż alli?chętnie odkupię po okazyjnej cenie..muszę dużo schudnąć a jakoś mnarnie mi idzie..dajcie znać
pozdr |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#218 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
i tu ja mam wielki problem!!! Kupiłam alli jak była promocja za pół ceny i leży sobie w szafce ponieważ po przeczytaniu ulotki wystraszyłam się tymi skutkami ubocznymi, czyli problemy z wątrobą i trzustką... Dziewczyny!!! Czy któraś z biorących alli nie bała się tych skutków ubocznych? Bała się a jednak spróbowała i jest ok??? nic się nie dzieje i chudnie??? proszę piszcie i doradźcie mi co robic??? bardzo chcę schudnąć i staram się ograniczać z jedzeniem a sądzę, że alli może przyspieszyłoby ten proces odchudzania??? ale moje zdrowie też jest ważne i dlatego zwlekam z zastosowaniem alli... pomocy!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
Przyczajenie
|
Moje drogie, stosuję alli od 2 miesięcy, przy niskotłuszczowej diecie i codziennych ćwiczeniach udało mi się stracić 15kg a to dopiero początek.
Czuję się świetnie, nie zauważyłam żadnych efektów ubocznych. Polecam apteki internetowe - ceny są dużo dużo niższe niż w tradycyjnych aptekach. Ja kupuję opakowanie 84kapsułki za 71zł, w aptekach kosztuje ponad 150zł |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Raczkowanie
|
Ja nie stosowałam i szczerze powiedziawszy trochę się boję, bo z jednej strony mówi się o super efektach po jego stosowaniu, a z drugiej, ze niszczy m.in. wątrobę. No ale coś za coś - za pewne tak jest i w tym przypadku. A czy będą jakieś skutki negatywne to stosowaniu alli to wyjdzie pewnie dopiero po czasie. Poza tym ten preparat jest diabelnie drogi - powiem szczerze, ze byłam w szoku, jak się dowiedziała. Ale w internecie można go kupić taniej z tego co się zorientowałam, tutaj jest praktycznie za pól ceny: http://www.e-lek.pl/105086,alli-kaps...8530C4362DFD17 to jakby ktoś był zainteresowany, żeby kasy nie wydawać niepotrzebnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#221 |
Przyczajenie
|
o tym właśnie pisałam, ale mniejsza z tym
preparat daje efekty, przy prawidłowym stosowaniu, zdrowej zbilansowanej diecie i ćwiczeniach mogą go stosować jedynie osoby z dużą nadwagą i otyłe |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#222 |
Raczkowanie
|
Wydaje mi się, że te promocje mogą wskazywać na to, że lek może być wycofany... apteki z jakiegoś powodu pozbywają się nadmiarów.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
Przyczajenie
|
a niech wyprzedają, zamierzam stosować alli aż do osiągnięcia wyznaczonego celu. dziś na wadze kolejne 2kg mniej. to nie moja pierwsza walka z kilogramami, ale musze przyznac ze nigdy na diecie nie czułam się tak dobrze jak teraz.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
Zadomowienie
|
dziewczyny jakie wysokie powinno być BMI zalecane przez producenta, żeby stosować alli?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
Przyczajenie
|
ulotka głosi, że powyżej 28
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#226 |
Zadomowienie
|
dziękuję za odpowiedź. Wstyd się przyznać, ale chyba się łapię
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
Przyczajenie
|
Stosuję alli 3 miesiąc, przez ten czas schudłam 20kg. Alli stosujemy 3 razy dziennie do głównych posiłków. Jeśli jednak któryś z posiłków nie zawiera w ogóle tłuszczu nie połykamy dawki. Odchudzałam się wiele razy ale muszę przyznać, że ta dieta przynosi największe efekty i nie zauważyłam jeszcze efektów ubocznych. Prawda jest taka, że na każdego alli będzie działać inaczej. Ale w połączeniu z dietą i ćwiczeniami naprawdę przyspieszy spadek zbędnych kilogramów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#228 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A jaka była twoja waga wyjściowa? Jaką dietę stosujesz? Jest to jakaś specjalna dieta nisko tłuszczowa , 1000 kalorii , czy po prostu jesz same warzywa i owoce? kurcze strasznie ci zazdroszczę wyczynu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#229 |
Przyczajenie
|
dziękuję, chociaż wolałabym nigdy nie musieć się odchudzać.
Rozpoczynając dietę ważyłam 97kg Owoce jem bardzo rzadko bo wbrew pozorom wcale nie są tak dobre w diecie ze względu na zawarty w sobie cukier - sporadycznie jabłko, kilka śliwek, nektarynkę, bądź soczek typu 'kubuś" ogromne ilości warzyw - bomby witaminowe mające niewiele kalorii mięso z kurczaka - gotowane albo smażone na 1 łyżce oliwy tuńczyk z puszki, ser typu feta (light), ciemne pieczywo, nabiał (light) jadam małe porcje ale często - 5 posiłków średnio co 3h, więc nie mam kiedy czuć głodu. Ćwiczę 5 razy w tyg. po 30min. Piję dużo wody, ale też herbatę i kawę (z mlekiem 0,5%). Jeśli chodzi o kalorię to jest to ok. 1200kcal dziennie. Za jakieś 5kg moje BMI będzie niższe niż 28 i będę musiała sobie radzić sama już bez alli. A Ty pewnie zastanawiasz się nad alli? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#230 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#231 |
Przyczajenie
|
a może po prostu przeczytasz wątek?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#232 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
tak zastanawiam się właśnie nad alli ![]() ![]() O jakim poziomie wagi marzysz? Ja chciałabym zrzucić 20 kg ![]() Masz jakiś specjalny program ćwiczeń? może ćwiczysz na jakimś urządzeniu? Steper i kołyska do brzuszków wystarczy...?Wcześniej jeździłam na rowerku treningowym, ale mówię ci nie było żadnych efektów ![]() ---------- Dopisano o 07:30 ---------- Poprzedni post napisano o 07:25 ---------- Cytat:
Aqua Slim jest beznadziejny.....wogóle nie działa ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#233 |
Przyczajenie
|
Agna, ja w sumie odchudzam się co roku, zrzucając mniej lub więcej kilogramów ale zawsze wszystko wracało ze zdwojoną siłą. I gdy w tym roku weszłam na wagę i zobaczyłam, że dobijam do setki postanowiłam rozprawić się z tym raz na zawsze. W moich marzeniach chciałabym zejść poniżej 60kg, ale zobaczymy czy się uda
![]() Jeśli chodzi o ćwiczenia to codziennie po pracy biegnę na godzinkę na siłownie - bieżnia, orbitreki i hantle. Ale myślę jeszcze o jakimś aerobicu Nie wiem jak u Ciebie ale ja nie umiem się zmusić do ćwiczeń w domu, a jak płacę za karnet to mam większą motywacje. Myślałam jeszcze o masażach odchudzających które pomogły by rozruszać zaległy tłuszcz ale chyba nie stać mnie na tyle atrakcji na raz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#234 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
Przyczajenie
|
KUPIĘ po okazyjnej cenie pełne lub niepełne opakowanie Alli.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#236 |
Przyczajenie
|
syndi35: polecam
cderfv: http://www.aptekafarmaco.pl/product_...oducts_id=4999 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#237 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() P.S. Jak ci się udaje smażyć na łyżce/-eczce oleju ? ![]() ![]() Edytowane przez Agna Czas edycji: 2010-10-03 o 10:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#238 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#239 |
Przyczajenie
|
Agna, a co mówiła dietetyczka? Bo dziwne, że dieta i ćwiczenia nie przynoszą efektów, może to jakiś problem z prawidłową przemianą materii?
Smażę jedynie kurczaka a on ma to do siebie, że wypuszcza swoje soki i nic się nie pali na teflonie, gdy smażę warzywa dolewam trochę wody i wtedy pod pokrywką robi mi się smażenie i gotowanie na parze w jednym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#240 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
generalnie dostałam ułożoną dietę - czas na nią wrócić ![]() ![]() Generalnie swoją nadwagę zawdzięczam po części Diane 35 ![]() ![]() Generalnie wiem tylko, że miewam niedobory żelaza - zawsze mam niski poziom - dolna granica normy Cytat:
![]() ![]() a ile płacisz za alli i na jak długo ci wystarcza opakowanie? Na miesiąc?? Edytowane przez Agna Czas edycji: 2010-10-04 o 07:46 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:53.