|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4381 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Plociuchy i gaduły na diecie: nothing can stop us now!
Ines chodz do nas na plaze
Nie ma diety smaczniejszej i co wazniejsze efektywniejszej
|
|
|
|
#4382 |
|
Zakorzenienie
|
hello
co do nowosci to kilka dni sprzatalam dom po budowie i wiecie jak to jest, wychodzilam rano po 7 a wracałam okolo 20 wieczorem, ale nigdy nie mialam tyle satysfakcji z pracy co wtedy![]() bylam jeszcze na zakupach i kupilam kilka rzeczy |
|
|
|
#4383 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4384 |
|
Zakorzenienie
|
Fioluś, co się dzieje?
Limonko duży soczysty buziak dla Ciebie Bry Umówiłam się na jutro do prawnika.... ![]() Trzymajcie kciuki ....
|
#4385 |
|
Zakorzenienie
|
hello
![]() jakos mam depreche chyba jesienna albo co nic mi sie nie chce dlatego nie chcialam Wam tu smecic...ale z Wami chyba lepiej![]() niunia, mamrotko - chyba z Wami poplazuje... ![]() limonko - przykro mi z powodu prawka i innych niemilych rzeczy jakie Cie spotykaja virginio - trzymam niezmiennie kciuki ines - zgadzam sie z limonka....zasługujesz kobietko na więcej niż W... ![]() ![]() fiolusiek - napisz wiecej co tam u Ciebie sie dzieje? mieszkasz dalej u Tzeta? ![]() zeszly tydzien lacznie z wekendem siedzialam całe popoludnia do wieczora w pracy i dopiero wczoraj odetchnelam i nawet nie wyszlam nigdzie z domu nadrabialam ksiazki i filmy i sprzatalam troche![]() u mnie leje niemilosiernie i zrobilo sie strasznie smutno-jesiennie choc lubie jesien ale nie taka deszczowa musze chyba jakies zakupy uskutecznic zeby sobie humor poprawic ![]() mamrotko - kwasisz sie migdalem? w jakiej konfiguracji? ja zaczynam znowu przygode z salicylem
Edytowane przez Kostka09 Czas edycji: 2010-09-28 o 12:44 |
|
|
|
#4386 | |||||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Genialna jestDzięki żabo za troskę Cytat:
Limonko, jesteś kochana!!!! Wzięłam sobie do serca, ten tekst, ktory przedstawiłaś i.... postaram się nie uprawiać już czarnowidztwa tylko stawiać sobie realne celeA właściwie to mam przy okazji pytanko. Gdy wysyłasz e-maila do jakiegoś pracodawcy, który jednak nigdzie nie ogłasza, że kogoś poszukuje do pracy, to co w nim piszesz? Bo się zastanawiam, czy głupot nie wypisuję i jak tu słowami zachęcić, żeby jednak przeczytali moje cv![]() Cytat:
? Masz tu full pakiet pocieszeniowyCytat:
, inaczej wszystkie popadamy w jesienną deprechę, a wątek padnie śmiercią naturalną.Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() U mnie słabiutki spadek wagi ![]() Cytat:
Bardzo fajne zakupki!! ![]() Trzymam! ![]() Bry pięknym niewiastom U mnie w zasadzie ani nic ciekawego ani nowego.... ![]() ale wiecie co, dowiedziałam się, że "znajomy" oświadczył się swojej dziewczynie...., a miesiąc wcześniej namiętnie ją zdradzał - dodam, że fizycznie (pukał inną panienkę:P). Dziewczyna o niczym nie wie. Masakra, tracę wiarę w normalnych mężczyzn.![]() Papryka zrobiona Uffff.Buzia ---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ---------- Cytat:
![]() To wskakuj w bikini, bierz leżak, łopatkę, grabki i dajesz, dajesz, nie przestajesz ![]() Cytat:
Cytat:
![]()
|
|
#4387 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
w zeszla srode strzelilam sobie 20%, praktycznie nie szczypalo mnie nic tylko odrobine przy zmyciu po 20 min, no tym razem to moge powiedziec ze cos sie z moja geba dzialo, troche sie zluszczylo ale ja sobie myslalam ze to luszczenie bedzie rodem z horroru skad masz swoj kwas? Cytat:
jakos malo, nawet jak na tracenie wody ![]() Cytat:
![]() Niunius, moze ta nieszczesna tabelka wroci z zaswiatow po raz ostatni? |
|||
|
|
|
#4388 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
, ale wyczyn w pytke zdzisia , ale jutro na pewno będzie mniej, zobaczyszCytat:
![]() Tabelka jest na poczcie, po lewej stronie w "Dokumenty" Właśnie ją odkryłam i widzę, że nasza akcja mobilizacja poszła w pindu w listopadzie 2009![]() Ojaaaaaa, ale pięknego-porocznicowego dostałam smsa od Młodego (bo dzisiaj mija nam, 6 lat i 1 miesiąc Chyba go dzisiaj zgwałcę za to
I can. I will. End of story. Edytowane przez Niuniuska Czas edycji: 2010-09-28 o 14:34 |
||
|
|
|
#4389 |
|
Wtajemniczenie
|
Niunius ty mi nic o gwalcie nie mow bo ja mam post teraz przez
@Co na obiadek robilas? Moj piekny przed ugotowaniem brokul wyglada paskudnie ale smakuje wysmienicie z cycem jak ugotowac brokula zeby byl piekny zielony?
|
|
|
|
#4390 |
|
Zakorzenienie
|
mam zamiar isc na terapie ale nie wiem kiedy bo juz to odkladam z 2 lata conajmniej.
w ta sobote idziemy na to wesele a ja troche przeziebiona jestem mowie wam z TŻtem mieszka sie cudownie
|
|
|
|
#4391 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dobry Polak, to i może czerwone przepłynie!
Chluś, chluś, będzie dzidziuś Cytat:
Nie wiem, ja tam nie zwracam uwagi jakiego on koloru, byleby robaki nie wychodziły z niego i do buzi amamam ![]() U mnie dzisiaj pieczony cycek kurzy napakowany mozarellą light Można ją w ogóle na sb bo nie pamiętam, robię wszystko na czuja Czasem sb myli mi się z dukanem i wychodzi: "papcio dukan na plaży o jedzeniu marzy"![]() A ja dzisiaj nie mam w ogóle apetytu ![]() W ogóle, to aparat mi się skiepścił. Upadł na obiektyw, gdy go podawałam siostrze. Jej wina bo go wypuściła z rąk, ale twierdzi, że moja No i działał sobie jeszcze z 2 tyg, aż tu wczoraj włączam go a tu prrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr pierdy jakieś idą z obiektywu, nie łapie ostrości i jakiś błąd wyskakuje Kiepsko. Będę musiała znaleźć jakiegoś naprawiacza od aparatów, chociaż nie wiem, czy to coś da. A jak nie, to 1,5 tysia siostry poszło w pindu, heh...Wyspamowałam się bo ostatnio zaniedbałam się na całego z okazji jesiennej pogody :P Zrobiłam peeling Awokado, maseczkę na buzię, depilację i balsamowanko masłem do ciała Farmony - Kiwi i coś tam, genialnie pachnie Czuję się jak kobieta, nie jak zarośnięty chłop
|
|
#4392 | |
|
Zakorzenienie
|
kwas mam z mazideł i rzeczywiscie wybiela wagry z lekka, chociaz jak dla mnie i tak za mało
pozatym juz mi 30% mało![]() no powoli sie przestawiam na sb, doczytuje ksiazke i wypisuje wszystko co i jak chociaz chleba i innych wegli nie jem juz z 2 tygodnie.. ja gotuje na parze i jest piekny zielony, nielubie takiego bladego jak kuuupa ![]() Cytat:
zmykam bo ledwo weszlam do domu, zjadlam 3 roladki z szynki z kuraka z chrzanem i mi nos wypalilo![]() ide na farmę...
Edytowane przez Kostka09 Czas edycji: 2010-09-28 o 20:58 Powód: literowki zmeczonej baby... |
|
|
|
|
#4393 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zdecydowanie najsoczystszy buziak jaki dane mi było dostać ostatnimi czasy Od razu mi lżej na duszy!Oczywiście, że będziemy trzymać. Daj znać jak poszło. Cytat:
Myślę, że terapia zakupami to zawsze jest jakiś początek ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Wreszcie mówisz do rzeczy! Tak trzymaj, robaczku, a jestem przekonana, że wymarzona posadka/staż znajdzie się szybciej niż myślisz! I nikomu nie daj sobie wmówić, że będzie inaczej! Cytat:
"Szanowni Państwo, Z przyjemnością przedstawiam Państwu swoją osobę, ambitną absolwentkę psychologii, która do pracy podchodzi z dużym entuzjazmem, gotową zaangażować się w rozwój Państwa firmy. Załączam CV i list motywacyjny wierząc, że spotkają się one z Państwa zainteresowaniem. Z poważaniem..." Ale oczywiście to tylko jedna z wielu możliwości. Myślę, że nie masz co za dużo myśleć akurat o tej części aplikacji, bo prawda jest taka, że większość osób czyta treść maila jednym okiem, a skupia się jednak na przesłanych dokumentach. Rozpieszczacie mnie, dziewczyny! Dziękować Cytat:
Cytat:
Have fun ![]() Cytat:
Właśnie wróciłam z lotniska, odwoziliśmy z tatą moją sister, która przyleciała na kilka dni. Jaka szkoda, że przyjeżdża tak rzadko i na tak krótko Brakuje mi jej strasznie...Za to jak już przyjeżdża to nie możemy się nagadać i w związku z tym zawsze po jej wyjeździe mam jakieś fajne anegdotki do sprzedania. Teraz nie będzie inaczej ![]() Historia z pracy mojej siostry. Jej współpracownik negocjuje umowę z zagranicznym klientem, a że jego znajomość angielskiego pozostawia wiele do życzenia idzie mu jak po grudzie. W pewnym momencie chciał powiedzieć, że jeden z jego kontrahentów to bardzo dobry producent i wypalił: "He's a very beautiful man" Eee... Prawie bez różnicy! Poza tym w ramach poprawiania sobie humoru i sprawiania sobie małych radości zapisałam się dziś na Szkolenie Lukrowane Pierniczki W tym roku moje pierniczki będą najpiękniejsze na świecie ![]() Miłej nocy, dziewczynki
|
|
#4394 |
|
Zakorzenienie
|
No nie, szkolenie Lukrowane Pierniczki? To są takie szkolenia?
![]() To Ty się kochana szkol, a ja już się zapisuję na degustację!! Mam strasznego pietra przed jutrzejszą wizytą. Nie mam pojęcia, jak się za to wszystko zabrać, od czego zacząć... Pamiętam, jak jeszcze rok temu szukaliśmy tego mieszkania, jak o nie walczyłam, i jak się nim cieszyłam, a teraz nie wiem jak się z tego 'wykaraskać'. Już i tak czuję się źle, a boję się, że te wszystkie formalności kompletnie mnie dobiją. Chciałabym to już mieć za sobą, chociaż mam uczucie, że nic dobrego mnie już nie czeka, ale przynajmniej ten cholerny kredyt miałabym z głowy. Ech....
|
#4395 |
|
wizażowy robalek
|
Hej Wam
![]() Jutro jadę na wydziałową inaugurację roku. Na 10.00 mam być na Krakowskim Przedmieściu. Muszę wstać o 6.30, mam nieoogolone nogi i nieuprasowaną sukienkę.... cholercia, nie chce mi się tyłka ruszyć!
|
|
|
|
#4396 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4397 |
|
Zakorzenienie
|
Hello
Wczoraj moja mlodsza siostra przyznala mi sie ze prawdopodobnie jest w ciazy Cała noc myślałam jak jej pomóc i nic mądrego nie wymyśliłam. W piątek idzie do gina na wizyte. Nie chce myśleć jak na to zareagują nasi rodzice, bo ona ma jeszcze gorsze kontakty z nimi niz ja. A do tego jak oni zoorganizują wesele i utrzymaja to dziecko Ona sie jeszcze uczy jest w klasie maturalnej, a on rzucił nauke i pozedl do pracy.Co z tego ze zarabia z 2 tys jak wiecej nie dostanie jako kierowca A utrzymac 3 ludzi za tyle to jest wyczyn Gdyby mi sie to przydarzyło to jakos bysmy sobie poradzili z TŻtem, i mamy juz swoje lata ja 22 a on 25
|
|
|
|
#4398 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mi to odrazu kaftanik by sie przydal gdybym teraz miala jeszcze jednego bobasa ![]() Cytat:
![]() Cytat:
a jak malo ci 30 to walnij ze 40 % ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
a tak pozatym to duzo ludzi zyje za mniej jak te 2 tysiaki i mysle ze gdyby mieli gdzie mieszkac to te 2 tys wcale malo nie jest, wiem ze duzo ludzi zyje za mniejsze pieniadze, znam jedna dziewczyny ktora dochodu miesiecznego ma okolo 2 tys tez z tym ze jest sama i wychowuje 4 dzieci i radzi sobie bardzo dobrze, dzieci sa ladnie ubrane, nigdy glodne nie chodza, maja i zabawki i komputery i na ma,le wypady tez sobie czas od czasu pozwalaja ![]() wlasnie biore sie za sprzatanie bo sajgon mam niesamowity
|
|||||||
|
|
|
#4399 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Oj, to przez to całowanie Od dzisiaj nie wymieniam z Tobą śliny!Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Powodzenia na inauguracji! Cytat:
A co do kwestii finansowych. Warto udać się do MOPR-u (Miejskiego Ośrodka Pomocy Rodzinie) lub miejskiego/gminnego ośrodka pomocy społecznej i tam wypytać się o ewentualne zasiłki lub zapomogi dla samotnych matek. Chociaż z tego, co kiedyś czytałam, samotną matką jest się wtedy, gdy ojciec nie uzna dziecka lub nie żyje. Niemniej jednak uważam, że warto spróbować pójść tam i wypytać. Kwestia edukacji - pójść do szkoły, powiedzieć, jak wygląda sytuacja z ciążą. Ustalić, jak siostra będzie mogła realizować obowiązek szkolny, jak zdawać maturę, itp. Myślę, że dyrekcja pójdzie jej na rękę, bo licealistka w ciąży nie jest już "dziwnym" zjawiskiem. No i zastanawiam się, czy w szkole też nie dają jakiejś kasy na dziecko... na studiach to na pewno można, ale w liceum, nie wiem? Warto popytać. Może gdy będziecie już więcej wiedzieć o tym, jak pomóc finansowo/szkolnie siostrze, to wtedy pójdziecie do rodziców i przedstawicie im cały "plan"? Na zasadzie, mamo, tato jestem w ciąży, ale chodziłam tu i tu, dowiadywałam się, to załatwiłam, itp. Chłopak będzie pracował, ja skończę szkołę, itp. Może to zneutralizuje nieco reakcję rodziców? Trzymam kciuki za siostręBry Mamrotko, u Ciebie też tak wolno waga leci?:/ U mnie od wczoraj spadek o uwaga 0,1 kg, a bardzo mało jadłam.... No pfffffff. Ines, żyjesz? Idę sprzątać burdel domowy
|
|
#4400 |
|
Zakorzenienie
|
Mamrotko, chyba jedyne rozwiązanie to sprzedać to mieszkanie, żeby spłacić kredyt... Nie sądzę, by była możliwość oddania go którejś ze stron a zwłaszcza zmiany umowy w banku.
Nie było prawnika . Nie przekazali mu, że ma spotkanie . Ech, znowu się odwlecze (idę jutro), a mnie chyba nerwy żywcem zjedzą . W dodatku szłam do niego w deszczu, i wgl pogoda dziś do bani, za lekko się ubrałam i zmarzłam .Piję więc na rozgrzewkę herbatkę z sokiem malinowym i miodkiem, i niedługo zbieram się na kursy. A propo's Limonko, kursy na które namiętnie pisałam ostatnio konspekty, to te kursy o których pisałam Wam jeszcze w wakacje. Póki co żadnych nowych nie złapałam . A szkoda, czułabym się pewniej, wiedząc że mogę liczyć na przypływ gotówki bo coś czuję, że całe to rozejście będzie mnie sporo kosztować (również w sensie dosłownym). I najlepiej, gdyby ten przypływ był stały, ale to już wgl beznadziejna sprawa (znalezienie stałej posadki w moim mieście) .Ale wściekłego posta wyprodukowałam ![]() .Zmykam, miłego dnia
|
#4401 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Witajcie U mnie kicha, chyba mnie choróbsko bierze bo węzły mnie wczoraj strasznie bolały a dzisiaj w gardle drapie i mam katar ![]() ![]()
|
|
|
#4402 |
|
Zadomowienie
|
Tak.....jeszcze tak ..ale mam ochote isc sobie strzelic w łep za to że nie umiem byc na diecie
![]() jestem beznadziejna...zajełam ostatnie miejsce ....każdy pomysli, że jestem beznadziejna, że tak mało schudłam....a moze i nawet przytyłam od ostatniego razu pfffffffffffff![]() Przepraszam...ide i nie smęce
|
|
#4403 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry, hej, ho, kaczki szczo
![]() No to naczelny odpowiadacz postów, jedzie z tym koksem: Cytat:
Mam nadzieję, że dzisiaj spotkanie dojdzie do skutku i prawnik rozwieje wszystkie Twoje wątpliwości. Trzymam kciuki Cytat:
![]() No bardzo. Cały czerwony ![]() Cytat:
Nafaszeruj się lekami i będzie dobrze. Trzymam kciuki by wyjazd wypalił. I miłego pracowania![]() Cytat:
Żadna uczestniczka nie będzie Ci wyliczała dokładnie ile schudłaś i wypytywała o to z notatnikiem, bo jestem przekonana, że wśród Was są babeczki, którym też ciężko wytrzymać na diecie. Każda pewnie jedzie tam w strachu i każda myśli wyłącznie o sobie. Poza tym, już Ci mówiłam, na pewno miałaś najmniej do zrzucenia, dlatego powoli chudłaś! Ja myślę, że ta akcja do dobry wstęp do tego byś teraz ruszyła z odchudzaniem pełną parą. - 5 kg to świetny wynik, ja bym chyba skakała z radości, że udało mi się tyle zrzucić! Jedź tam, ubierz się w ulubione ciuchy, zrób seksi makijaż, uzbrój się w dobry humor i masę pozytywnej energii i pokazuj wszystkim, jak Ci dobrze jest we własnej skórze. Pokaż, że jesteś dumna z tego, że schudłaś te 5 kg! Jestem pewna, że te zalęknione babeczki będą Ci zazdrościć takiego podejścia i żadna nie powie, że jesteś beznadziejna! ![]() A teraz to nastawiaj goły tyłek. Raaaaaaaaaaz! Będę lać chociaż jestem przeciwniczką kar cielesnych, ale co tam, może Ci się spodoba Bry Nie uwierzycie w historię, o ile ktoś ją przeczyta , jakaś część się wygięła czy coś i sruuuuuu. Całe szczęście, że z naprzeciwka nikt nie jechał bo mogłoby się skończyć tragicznie , wszyscy poubierani w super stare ciuchy (kolorowe dresy szelesty Wtedy zrezygnowani zadzwonili po rodzinkę. Samochód wujka po kilku prowizorycznych naprawach na miejscu dojechał do domu, ale pod blokiem... odpadł mu tłumikNo i wczoraj musiałam siedzieć i obierać 5 wiader grzybów. Masakra
|
|
#4404 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
Niunius ja na wage nie wskocze do konca F I ale tez czuje ze nie spadnie wiecej jak 4 kg ![]() Virgo to moze warto pomyslec o przeprowadzce do wiekszego miasta, zawsze jest szansa na lepsza prace, chociaz juz wynajecia mieszkania tez bedzie sporo kosztowac. Trzymaj sie kochana Mraklinko duzo zdfrowka dla ciebie Ines U mnie ok, nadal plazuje, sama sie dziwie ze jakos ta dieta leci i nawet placuszki ziemniaczane byly mi obojetne
|
|
|
|
#4405 |
|
Zakorzenienie
|
przez wlasną nieuwage mi sie post skasowal
to teraz w skrócie.. mkarlinko - zdrowka i milego wyjazdu ines - zgadzam sie z niunia w 100% jedz z usmiechem a potem wracaj do nas nas dalsza diete virgo - mam nadzieje, że dzisiaj dowiesz sie w koncu czegos limonko - kurs lukrowania pierniczkow ![]() niunia- ja niezmiennie zalatana, do poludnia ogarniam dom, gotuje cos dietetycznego a potem siedze w pracy do 20mamrotko, niunia - narazie moje MŻ daje jakieś tam rezultaty wiec poki co zostaje przy tym ale jak przestane spadac ide do Was poplażowac zreszta z węgli jem tylko 2 kromeczki dziennie i to do poludnia![]() milego dnia |
|
|
|
#4406 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nawet za pierwszym razem 2 lata temu dobiłam po pierwszej fazie zaledwie do 2,5 kg i nigdy nie spada mi więcej. Ja ważę się codziennie, lubię mieć kontrolę nad wagą Od poniedziałku dopiero spadek o 0,5 kgCytat:
![]() Cytat:
Zuch mamuśka![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ---------- Ines, masz tu jeszcze coś ode mnie ![]() http://www.100lat.pl/PoprawiaczNastroju
|
|
#4407 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() dobra jakos przezyje tą sobotę ...pojade tam stane na wadze, zamkne oczy i mam to w nosie .....jeszcze chyba 2 razy bedziemy w gazecie .....no niektórzy nawet 3 bo wygrane panie będą miały sesje dodatkową ........a tak poza tym to nie moge się juz doczekac weekendu bo w sobote z W. jade wieczorkiem do Mszczonowa ( dziewczyny z centralnej czesci na pewnie słyszały ) na baseny geotermalne ![]() ponadto rano bylam na praktykach.... trzymam kciuki za Wasze dietki a i oczywiście Niunia, że przeczytałam przygodę Twojej mamy ....ale jakby nie patrzec cenny towar dojechał w końcu do domu ![]() a tak poza tym nic nowego ide zaraz po chrzesnice do przedszkola ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() zapomniałam spytac....złożyliście życzenia swoim chłopcom ? dziś dzien chłopaka
![]() Edytowane przez ines85 Czas edycji: 2010-09-30 o 14:04 |
|
|
|
|
#4408 |
|
Zakorzenienie
|
ines - to szykuje Ci się miły wyjazd
mamrotko - zapomnialam napisać, że ja nie mam garnka do gotowania na parze tylko taką wkładkę za parę złotych która pasuje do każdego garnka i świetnie się sprawdza do wszystkiegona obiad zrobiłam kuraka z kalafiorem, ale powoli mam dosc kurczaka a jutro ryba tylko dajcie prosze jakis fajny przepis na rybę, byle nie na parze tylko jakas pieczoną fajnie...![]() a wieczorem robie pasztet pieczarkowo-selerowy ktory mi sie fajnie sprawdza zamiast chleba zapraszamu mnie w koncu pooooowoli przestaje padac ![]() lece |
|
|
|
#4409 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Nie za ma co, ale miałaś nastawic goły tyłek do lania!
Cytat:
PRAWDA? Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Z racji tego, że Młody jest bardzo mięęęęski, kupiłam mu wielkiego lizaka do pociućkania![]() Cytat:
![]() Cytat:
A u mnie tak strasznie szaro, buro i ponuro idę sprzątać ten sajgon w domu, wszędzie są igiełki, nawet parę szyszek znalazłam
|
|
#4410 | ||
|
Zadomowienie
|
![]() No wiesz Cytat:
![]() Cytat:
U mnie tez ![]() kurcze jakoś mi ulzyło że nie jade w ten week jednak na to ważenie...wiem że co się odwlecze to i tak nie ucieknie...ale zawsze .....
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:09.

Nie ma diety smaczniejszej i co wazniejsze efektywniejszej

co do nowosci to kilka dni sprzatalam dom po budowie i wiecie jak to jest, wychodzilam rano po 7 a wracałam okolo 20 wieczorem, ale nigdy nie mialam tyle satysfakcji z pracy co wtedy

nic mi sie nie chce dlatego nie chcialam Wam tu smecic...ale z Wami chyba lepiej

Wzięłam sobie do serca, ten tekst, ktory przedstawiłaś i.... postaram się nie uprawiać już czarnowidztwa tylko stawiać sobie realne cele

Trzymam kciuki za siostrę