![]() |
#3091 | |
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar XVIII
Cytat:
![]()
![]() |
#3092 | ||||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() A ja nie lubię ani spożywać marcepanu, ani wąchać ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Wrzuć na youtube i daj linka ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A może grypa jelitowa zwana żołądkową (lub na odwrót) ? ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3093 | |||
ʞɐɯǝuɐ
|
Hejka
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Ja grzańca robię tylko z cukrem, z niczym innym mi nie smakuje (chyba że z korzennym syropem, ale go nie mam). edit: w sensie nie że tylko cukru wsypuję, ale że słodzę cukrem + przyprawy oczywiście Cytat:
![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2010-09-28 o 11:27 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3094 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dzięki, jesteście niezastąpione w pocieszaniu ![]() Red nie miała mdłości wcale, więc zostały oficjalnie skreślone jako objaw potencjalnej ciąży ![]() mam nadzieję że jednak nie bo podobno zaraźliwa jest, a ja bym nie chciała nikogo zarażać ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3095 |
Zakorzenienie
|
mam chcicę - na nowe perfumy
![]() ![]() ![]() I zła jestem - bo pozmieniali mi rozkład jazdy pociągów. Przedtem dojeżdżałam z pracy na śródmiescie i miałam pół godziny czasu do odjazdu pośpiechu. A teraz tak zmienili, ze nie mam nic czasu, a przesiadać się muszę na Zachodniej. A tam nie ma bankomatu, apteki przy peronach ani quality, a rossmann za daleko. I mam teraz dylemat - zostac dzisiaj dłużej w Wawie i załatwić wszystkie sprawunki, których mam na max, 30 minut (ale wtedy wrócę do domu przed 21 i się nie wyśpię ![]() ![]() Se pomarudziłam... ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-09-28 o 11:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#3096 | |||
Zakorzenienie
|
Staramy się jak możemy
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3097 |
grozi wypollizowaniem
|
a ja zamowiłam w koncu zlew i baterie
![]() i co najdziwniejsze-zamowiłam w innym sklepie zlew ,w innym baterie, i wszystko kurierem i za pobraniem i wyszło mnie to o 20 zł mniej niz miało byc w Krakowie z odbiorem osobistym (po 3 tyg czekania) przy okazji rada-jakbyscie kupowaly zlew lub baterie przez net to sie nie sugerujcie tym ze cos jest dostępne-tzreba dzwonic-ja obdzwoniłam chyba z 6 sklepów i wszedzie mowili ze ni ma i trza czekac 1,5-3 tyg ![]() dziwne to-bo jak zamawialam np zmyware to wszedzie mowili ze bedzie na drugi dzien u mnie-a tu takie jaja ze zlewami ![]()
#3098 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Podgrzewanie wody do określonej temperatury, cyfrowy wyświetlacz... Też mnie te funkcje zszokowały, bo ja na swoim widzę tylko włącznik - nawet żadnego keep warm nie mam (na prąd bym nie wyrobiła) ![]() Cytat:
nie przywykłam po prostu do piwa z cukrem... ![]() ale znając życie, po prostu wyskoczę wieczorem na piwo grzane... w knajpie nigdy soku nie zabraknie, a i sama nie będę siedzieć i pić...
![]() |
#3099 |
Zakorzenienie
|
pociągiem spod firmy jestem w 20 minut na dworcu centralnym, a tramwaj przy dobrych wiatrach w 40 się ledwo mieści
![]()
#3100 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wróżka jakaś, czy ki diabeł? ![]() Właśnie się uczę robić, na życzenie dziecka ![]() Ale jeśli chodzi o ciążowe, to możesz pisać. Ja się tak na kapuśniak z rana napaliłam... Zęby też rzadko udawało się umyć za pierwszym podejściem... ![]() Na szczęście to mija... ![]()
![]() |
#3101 | |||
Zakorzenienie
|
Ja zadzwonię ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() W ogóle na początku ciąży to mogłam jeść tylko pizzę i tosty ![]() ![]() ![]() ![]()
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3102 |
Zakorzenienie
|
No, kochana, odjechałaś!!!
#3103 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() sama bym sie bała po Warszawie jeździć ![]() za długo (korki) i za drogo (nie mam z kim zrzytki na paliwo robić) I tak sobie jeżdżę pociągami... po 3 przesiadki w jedną stronę ![]() ![]()
![]() |
#3104 |
Zakorzenienie
|
Ale Ty dzielna jesteś!
#3105 |
BAN stały
|
Korzysta ktoś z windowsa 7 i sieci bezprzewodowej i ma jakiś pomysł, dlaczego mi się łączy, ale jest komunikat "brak dostępu do internetu"?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3106 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3107 | ||
Zakorzenienie
|
dzielna... dzielnik i iloraz
![]() Cytat:
![]() ja mam z kabla, to Ci nie pomogę ![]() Może jakaś pomoc techniczna operatora? ![]() Cytat:
![]() I tak dzień w dzień od 3 lat do pracy ![]() ![]() ![]() I dlatego tak zrzędzę w kółko na dojazdy i że chce mi się imprezy, ale na miejscu - no zmęczona czasem jestem i wykończona, zwłaszcza jak się robi zimno i cimno ![]() ![]() Chcę się przeprowadzić do Wawy, jak będę w miarę stałą robotę miała, ech, to by było życie... ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-09-28 o 14:19 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3108 |
grozi wypollizowaniem
|
#3109 |
Zakorzenienie
|
Maju, 5h dziennie na dojazdy??? To straszne. Teraz wszystko rozumiem, marudź sobie, dziecino mroczna, marudź
![]()
#3110 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2010-09-28 o 15:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3111 | |
Zakorzenienie
|
Polly_, fajhna ta kieca
![]() Cytat:
![]() Najbardziej mnie czasem wkurza to, że nie mam swojego życia - wracam do domu, to tylko jem kolację, posiedzę trochę na necie i czołgam się spać. I tak od weekendu do weekendu... ![]() ![]() P.S. - to jeszcze nic - ***aną zimą, jak się pociągi spóźniają, to i mi się zdarzyło parę razy, ze 4 godziny z pracy do domu się tłukłam ![]() Ktoś chce mi jeszcze powiedzieć że ***ana jesień i zimą są fajne? ![]() Lecę do domu, pa ![]() ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-09-28 o 15:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3112 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() znacie jakieś sposoby na niemyślenie, oprócz % ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3113 | |||||||
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mam coś dziwnego, ze dżinsów w ogóle nie traktuję jakby były kolorowe, tak jakby były bezbarwne, wkładam je bez zastanowienia zakładając, że do wszystkiego pasują ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja mam dokładnie tak, prawdopodobnie chodzi o to, że łączysz się z ruterem, ale już nie z siecią, ja w tej sytuacji po prostu wyłączam modem i ruter na dziesięć sekund i włączam z powrotem, zazwyczaj wszystko później działa.
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3114 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Maja-lubisz mnie,co? ![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3115 |
Zakorzenienie
|
Trzeba sobie pomyśleć o przyjemnościach i skoncentrować się na ich realizacji, a jeżeli to problem większego formatu, to chyba wygadać się komuś- piszę o tym, co u mnie skuteczne
![]()
#3116 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Dzisiaj wtorek-Gryczany Nas odwiedzi ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3118 |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
![]() ![]() |
![]() |
#3119 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jestem bardzo ortodoksyjna jeśli chodzi o rozmnażanie i nawet branie od sąsiadki czy znajmych szczeniaczka, bo nie przypilnowaki suczki, uważam za motor napędowy bezdomności zwierząt. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja produkuje jedzenie dla ekipy, podcztytuję książkę i bar, a głupie myśli i tak nie chcą się odczepic. Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3120 |
Wpisz tu zomzing
|
głos za powyższym
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:50.