|
|
#811 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Facet poznany na necie cz. III :)
a nie mialas kiedys takiego dnia ze poczulas ze monotonnia itp?
|
|
|
|
#812 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#813 |
|
Zakorzenienie
|
hehe Hosenko - zauważyłam ze potrzebujesz w związku wiele własnej przestrzeni
u nas od pierwszego dnia poznania wpadliśmy w rytm spotykania się codziennie raz jest to 7h raz tylko godzinka czy 30 minutek ale lubię choćby te krótkie spotkania buziaka czy cuś ![]() monotonia hmm nie... jedynie jak juz przyszła zima ( która ostatnio trwała 6 miesięcy :/) i prawie codziennie siedzieliśmy w domu to czułam ze juz mi się to nudzi - ale zawsze mozna jakoś urozmaicić czas chęci chęci i jeszcze raz chęci no i miłość
|
|
|
|
#814 | |
|
BAN stały
|
jak narazie taka praca mnie satysfakcjonuje
![]() Cytat:
GRATULUJE
|
|
|
|
|
#815 |
|
Wtajemniczenie
|
ja z Tż w związku jestem prawie rok - mija 7 listopada...
monotonii nie ma... widujemy się 1-2 na tydzień bo nie mieszkamy w jednym mieście... on mieszka na wsi, pracuje a ja mam szkołę, teraz praktyki więc zabiegani jesteśmy i spotkania typu 10 min w tyg. odpadają... co robimy razem?? hmmm wszystko w sumie... gadamy,gadamy i gadamy, jak obgadamy wszystkie sprawy to żartuje,y, wygłupiamy się, przytulamy, całujemy, buszujemy w necie, oglądamy tv lub filmy na dvd, idziemy na spacer, do kina, jedziemy za miasto... itd... robimy wielee rzeczy wspólnie i nie nudzimy się
Małżeństwo to diament szlifowany całe życie... 20.04.2013 Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę, Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę, Jestem przy Tobie od pierwszego grama, Tyś moje dziecko, a ja... Twoja mama 12.09.2014 ![]() 20.02.2017 ![]() czekamy.... 13.10.2021
|
|
|
|
#816 |
|
Zakorzenienie
|
to ja się może wypowiem z tż jestem od 5 lat ale wkońcu ten okres co wy też przechodziliśmy i powiem tyle, nigdy z tżtem się nie nudziałam... najpierw była fascynacja sobą i cieszylam się jak głupia z samego tego że go widzę że mogę z nim pogadać, tż mieszka we wsi pod moim miastem ma 25minut do mnie więc nie daleko... spotykaliśmy się najpierw ciut rzadziej 2 razy na tydzień ale jak już się spotkaliśmy to łazilismy sobie po mieście gadaliśmy czasem do kawiarni poszliśmy ogólnie super, później jak już był u mnie w domku no to częściej przyjeżdżał bo co drugi dzień a i tak nie mogliśmy sie nagadać zawsze mieliśmy pomysl co by tu tym razem porobić... nigdy nie czułam przy nim jakiejkolwiek monotonii, i tak jeste do tej pory...
|
#817 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() CZasem lepsze coś takiego jak nic się nie ma Cytat:
Widzę, że podobnie spędzacie czas ze swoimi TŻ Tak jest teraz tzn.że robi się różne rzeczy W sumie normalna sprawa ![]() A jak wyglądały Wasz początki? Tzn jak długie były spotkania? Co robiliście? JA z tym zawsze mam problem np gdzie iść jak pogoda niezbyt... Ile można chodzić do kawiarni czy pubu...
|
|
#818 |
|
Zakorzenienie
|
Karolinko: wiem, ja też się teraz łapię nawet tej pracy na umowę od dzieło, tylko, że Motylicaja nie pisała nigdy nic na temat poszikiwań czegoś innego
|
#819 |
|
Konto usunięte
|
poczatki byly rozne spacerki puby imprezki plenerowe kawiarnie
roznie wiadomoa teraz to w domu sie widujemy u TZ albo u mnie i gdzies wyskakujemy a nieraz leniuchujemy ![]() no motylica taka tylko praca jako niania nic ci nie da za bardzo mam na mysli w cv tego za bardzo nie wpiszesz a lata leca ![]() ale to moje zdanie |
|
|
|
#820 | ||
|
Zakorzenienie
|
A co do spędzania czasu: Karolinko, wiadomo, że od samego początku ciężko liczyć i planowac jakieś "cuda". Pub, kino, spacer to standardowe początki u trudno kogoś na 2 czy 3 randkę zaprosić do domu i już rozłożyć się przed TV czy komputerem. Można pomyśleć o wypadzie na imprezę, wspólnych zakupach, choć to ostatnie to myślę, że jak się nawiąże jakaś relacja, bo np. ja nie chciałabym łazić po sklepach z obcym facetem (ogólnie to wolę sama).
Później jest łatwiej bo można w spokoju posiedzieć w domu, zagrać w scrabble, w karty, powygłupiać się, pooglądać film, czy nawet uciąć sobie razem drzemkę po ciężkim dniu, pospotykać się ze znajomymi (w pubie czy to jechac do kogoś). Można poprosić o podwiezienie gdzieś (i już się spedzi trochę czsau ze sobą), w zimie pojechac na łyżwy, narty, porzucać się śniegiem. Pomysłów jest sporo, ale nie radziłabym też wyszukiwać coś na siłę bo "kurczę, będzie się nudził i nie będzie chciał się ze mna spotykać". Ważne, żeby sie dobrze ze soba czuć, nawet nudząc się i nie czuć z tego powodu skrępowania. Ja jestem domatorką i na mnei źle działa własnei takie wyciaganie z domu. Gdy byłam z tym chłopakiem co jest m.in. instruktorem (ten sąsiad ) to przyszedł moment, ze sam jeździł do znajomych, bo mnie spotykanie się w większym gronie częściej niż 1 raz w tygodniu jest męczące. Lub np. sam jeździł załatwiać rózne sprawy a spotykaliśmy się już jak wszystko pozałatwiał. Czasem z nim jeździłam, ale bez większego entuzjazmu ![]() Tu wychodzi druga wazna rzecz, żeby trafić na osobe, która lubi spędzać czas tak samo a nie żeby się zmuszać do pewnych zachowań, żeby "zadowolić" druga osobę. Przy okazji: kuknijcie na mój blog Jeśłi nei macie konta na bloggerze, to zalogujcie się i dołączcie do obserwujących mój blog - jeśłi liczba obserwujących przekroczy 100 to zorganizuję giveaway w którym ma się szansę na wygranie lakierów ![]() ---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ---------- Cytat:
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2010-09-27 o 13:17 |
||
|
|
|
#821 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#822 | ||
|
Konto usunięte
|
Gratulacje! Dobre i to, skoro nie ma pracy na etacie
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#823 |
|
Zakorzenienie
|
Trzymajcie kciuki: jestem w trakcie załatwiania pracy w Krakowie - można powiedziec, że obecnie trwa wstępna rozmowa
|
#824 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#825 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jak już byliśmy parą to mój Tż albo u mnie, albo ja u niego albo na mieście, albo u znajomych... teraz to już nawet leniuchowanie w fotelu przed tv razem jest super sprawą i powiem wam, że po męczącym tygodniu marzę by usiąść z Tż w fotelu przytulić się i leniuchować ![]() [1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;22331983] Jenny, u mnie podobnie hmmm rocznica coraz bliżej... nie mam pojęcia jak spędzić ten dzień i co podarowąc mojemu lubemu... mrownika jak masz jakiś pomysł to podziel się aaa i 7 listopad to niedziela więc ważne, że ani praca ani szkoła nie pokrzyżuje planów... musze coś pomyśleć... hmmm ![]() Cytat:
Małżeństwo to diament szlifowany całe życie... 20.04.2013 Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę, Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę, Jestem przy Tobie od pierwszego grama, Tyś moje dziecko, a ja... Twoja mama 12.09.2014 ![]() 20.02.2017 ![]() czekamy.... 13.10.2021
|
||
|
|
|
#826 |
|
Konto usunięte
|
Hosenka
|
|
|
|
#827 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
55km. Na początku widzieliśmy się kilka godzin ok.4-5. Spacery, przytulanki, oglądanie filmów. Byliśmy też na weselu jego brata Czasami widzimy się dłużej, prawie 9 godzin. Nigdy sie nie nudzimy. Czasem wystarczy sama obecność drugiej osoby, nie trzeba nic mówić Nie wiem kiedy się teraz spotkam z TŻ, może dopiero w przyszłym tygodniu.
|
|
|
|
|
#828 |
|
Zakorzenienie
|
kurczę dziewczyny.. napalilam sie na sciecie wlosow i wymyslilam dluzszego boba ale boje sie ze nie bedzie mi pasowac i ze bede zalowac bo juz mam dlugie wlosy
|
|
|
|
#829 |
|
BAN stały
|
Hosenka-Trzyma Kciuki!!!!
|
|
|
|
#830 |
|
Zadomowienie
|
Mnie tez mozecie dopisac, tzn to nie jest jeszcze moj tz ale dopiero przyjaciel i mamy sie niedlugo spotkac
Poznalam go na kurniku.A znacie moze jakas aplikacje na fb gdzie mozna poznawac ludzi z calego swiata?
|
#831 |
|
Konto usunięte
|
eweliniucha, meet new people, are you interestested,zingle, i zoosk wiecej nie znam
|
|
|
|
#832 |
|
Rozeznanie
|
[QUOTE=ewelinucha;22352812]Mnie tez mozecie dopisac, tzn to nie jest jeszcze moj tz ale dopiero przyjaciel i mamy sie niedlugo spotkac
Poznalam go na kurniku.Długo się znacie? To będzie wasze pierwsze spotkanie? |
|
|
|
#833 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() [QUOTE=karka1986;22357599]Znamy sie prawie rok, oczywiscie zaczelo sie od wspolnych gier na kurniku a pozniej juz gg, smsy, telefony. Tak to bedzie nasz pierwszy raz.
|
|
#834 |
|
Rozeznanie
|
Może będzie dla Ciebie nie tylko przyjacielem
|
|
|
|
#835 |
|
Konto usunięte
|
ewel nie ma za co
|
|
|
|
#836 |
|
Zadomowienie
|
Moze moze, chociaz roznie bywa
|
#837 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Zwykle spotykałam się z chłopakami z poza mojego miasta i jak mieli przyjechać obawiałam sie co by tu wymyśleć, żeby dobrze wyszło... I zależnie od pogody były to spacery plus pub/pizzeria/kawiuarnia Może mało oryginalnie ale na początek nie mialam pomyslu na nic innego... A nie chcialam na 1 czy 2 spotkanie zapraszac do siebie... Nie żebym była niegościnna, ale dziwnie bym sie czuła z prawie obcą osobą ![]() madziu, jenny, karka: dziękuję za odp Cytat:
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;22331983] Codziennie? U mnie na to nie ma szans, za duża odległość nas dzieli. Ale za to spędzamy ze sobą całe weekendy u mnie lub u niego, czasem uda się spotkać w ciągu tygodnia, jak praca pozwala. [/QUOTE] A dużo Was dzieli km? Cytat:
|
|
#838 |
|
Rozeznanie
|
Karolinka jak widziałam się z kilkoma chłopakami poznanymi przez internet to żaden z nich nie był z mojego miasta. Na początek kawiarnia i spacer są ok
|
|
|
|
#840 |
|
Konto usunięte
|
tka aplikacja na facebooku gdzie mozesz poznac innych ludzi
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:13.

toć nie widzimy si 24h na dobę

i ze nikt mnie nie bedzie chcial....;(