Facet poznany na necie cz. III :) - Strona 28 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-26, 21:49   #811
Flaviek
Zakorzenienie

Dot.: Facet poznany na necie cz. III :)

a nie mialas kiedys takiego dnia ze poczulas ze monotonnia itp?
Flaviek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-26, 21:53   #812
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez margolka1986 Pokaż wiadomość
jest toć nie widzimy si 24h na dobę a zawsze po plotach mozna się zobaczyć a jak gdzies wychodzę to np. mam podwózkę lub odebranie o ktorej chce przez Narzeczonego wszytsko kwestia chęci i organizacji
Właśnie nie miałam na myśli braku chęci czy organizacji, tylko że. .. ja bym tak nie mogła

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-26, 22:00   #813
margolka1986
Zakorzenienie

hehe Hosenko - zauważyłam ze potrzebujesz w związku wiele własnej przestrzeni u nas od pierwszego dnia poznania wpadliśmy w rytm spotykania się codziennie raz jest to 7h raz tylko godzinka czy 30 minutek ale lubię choćby te krótkie spotkania buziaka czy cuś

monotonia hmm nie... jedynie jak juz przyszła zima ( która ostatnio trwała 6 miesięcy :/) i prawie codziennie siedzieliśmy w domu to czułam ze juz mi się to nudzi - ale zawsze mozna jakoś urozmaicić czas chęci chęci i jeszcze raz chęci no i miłość

wymianka książkowa

Moje papierowe szaleństwa
margolka1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-27, 00:50   #814
Motylicaja
BAN stały

GG do Motylicaja

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Motylicaja: nie wolałabyś poszukać jakiejś "poważniejszej" pracy?
jak narazie taka praca mnie satysfakcjonuje

Cytat:
To ja się pochwalę, że też mam pracę. Niestety to tylko umowa o dzieło, więc dalej będę się rozgladać za "normalnym" etatem. W piątek dostałam propozycję pracy w redacji naszego regionalnego miesięcznika, dokładnie w Biurze Reklamy. Praca miałaby polegać na szukaniu firm/osób chętnych do umieszczenia reklamy. Kolejne "niestety" jest takie, że skoro to umowa o dzieło, to mam płacone tylko prowizję od sprzedanej reklamy.
Mam do jutra podjąć decyzję i ... spróbuję W mojej sytuacji i tak niewiele to zmieni (będę dalej szukać pracy jak dotychczas) ale jest przynajmniej szansa, że coś zarobię.

GRATULUJE
Motylicaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-27, 08:56   #815
jenny1234
Wtajemniczenie

ja z Tż w związku jestem prawie rok - mija 7 listopada...
monotonii nie ma...
widujemy się 1-2 na tydzień bo nie mieszkamy w jednym mieście... on mieszka na wsi, pracuje a ja mam szkołę, teraz praktyki więc zabiegani jesteśmy i spotkania typu 10 min w tyg. odpadają...
co robimy razem??
hmmm wszystko w sumie... gadamy,gadamy i gadamy, jak obgadamy wszystkie sprawy to żartuje,y, wygłupiamy się, przytulamy, całujemy, buszujemy w necie, oglądamy tv lub filmy na dvd, idziemy na spacer, do kina, jedziemy za miasto... itd...
robimy wielee rzeczy wspólnie i nie nudzimy się

Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę,
Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę,
Jestem przy Tobie od pierwszego grama,
Tyś moje dziecko, a ja...
Twoja mama

12.09.2014
20.02.2017

czekamy.... 13.10.2021
jenny1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-27, 10:15   #816
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Flaviek Pokaż wiadomość
a nie mialas kiedys takiego dnia ze poczulas ze monotonnia itp?
to ja się może wypowiem z tż jestem od 5 lat ale wkońcu ten okres co wy też przechodziliśmy i powiem tyle, nigdy z tżtem się nie nudziałam... najpierw była fascynacja sobą i cieszylam się jak głupia z samego tego że go widzę że mogę z nim pogadać, tż mieszka we wsi pod moim miastem ma 25minut do mnie więc nie daleko... spotykaliśmy się najpierw ciut rzadziej 2 razy na tydzień ale jak już się spotkaliśmy to łazilismy sobie po mieście gadaliśmy czasem do kawiarni poszliśmy ogólnie super, później jak już był u mnie w domku no to częściej przyjeżdżał bo co drugi dzień a i tak nie mogliśmy sie nagadać zawsze mieliśmy pomysl co by tu tym razem porobić... nigdy nie czułam przy nim jakiejkolwiek monotonii, i tak jeste do tej pory...

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-27, 12:57   #817
karolinka86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Motylicaja Pokaż wiadomość
Karolinka ja tez czasami mysle ze jak sie z kims spotkam to zostane odrzucona przez wyglda i ze nikt mnie nie bedzie chcial....;(
A ktoś Cię już kiedyś odrzucił z tego powodu?

Cytat:
Motylicaja: nie wolałabyś poszukać jakiejś "poważniejszej" pracy?
CZasem lepsze coś takiego jak nic się nie ma

Cytat:
Napisane przez karka1986 Pokaż wiadomość
Z moim TŻ widzuję się 1-2 razy w tygodniu, bo nie jest z mojego miasta. Jak się widzimy to np. słuchamy muzyki, czasem rozwiązujemy krzyżówki. Dużo rozmawiamy, jak jest ładna pogoda to idziemy na spacer
A duża odległość Was dzieli?

Widzę, że podobnie spędzacie czas ze swoimi TŻ Tak jest teraz tzn.że robi się różne rzeczy W sumie normalna sprawa
A jak wyglądały Wasz początki? Tzn jak długie były spotkania? Co robiliście? JA z tym zawsze mam problem np gdzie iść jak pogoda niezbyt... Ile można chodzić do kawiarni czy pubu...

karolinka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-27, 13:03   #818
Hosenka*
Zakorzenienie

Karolinko: wiem, ja też się teraz łapię nawet tej pracy na umowę od dzieło, tylko, że Motylicaja nie pisała nigdy nic na temat poszikiwań czegoś innego

Instagram

Stary 2010-09-27, 13:11   #819
2018070520180950
Konto usunięte

poczatki byly rozne spacerki puby imprezki plenerowe kawiarnie roznie wiadomo
a teraz to w domu sie widujemy u TZ albo u mnie i gdzies wyskakujemy a nieraz leniuchujemy

no motylica taka tylko praca jako niania nic ci nie da za bardzo mam na mysli w cv tego za bardzo nie wpiszesz a lata leca
ale to moje zdanie
2018070520180950 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-27, 13:19   #820
Hosenka*
Zakorzenienie

A co do spędzania czasu: Karolinko, wiadomo, że od samego początku ciężko liczyć i planowac jakieś "cuda". Pub, kino, spacer to standardowe początki u trudno kogoś na 2 czy 3 randkę zaprosić do domu i już rozłożyć się przed TV czy komputerem. Można pomyśleć o wypadzie na imprezę, wspólnych zakupach, choć to ostatnie to myślę, że jak się nawiąże jakaś relacja, bo np. ja nie chciałabym łazić po sklepach z obcym facetem (ogólnie to wolę sama).
Później jest łatwiej bo można w spokoju posiedzieć w domu, zagrać w scrabble, w karty, powygłupiać się, pooglądać film, czy nawet uciąć sobie razem drzemkę po ciężkim dniu, pospotykać się ze znajomymi (w pubie czy to jechac do kogoś).
Można poprosić o podwiezienie gdzieś (i już się spedzi trochę czsau ze sobą), w zimie pojechac na łyżwy, narty, porzucać się śniegiem.

Pomysłów jest sporo, ale nie radziłabym też wyszukiwać coś na siłę bo "kurczę, będzie się nudził i nie będzie chciał się ze mna spotykać". Ważne, żeby sie dobrze ze soba czuć, nawet nudząc się i nie czuć z tego powodu skrępowania.

Ja jestem domatorką i na mnei źle działa własnei takie wyciaganie z domu. Gdy byłam z tym chłopakiem co jest m.in. instruktorem (ten sąsiad ) to przyszedł moment, ze sam jeździł do znajomych, bo mnie spotykanie się w większym gronie częściej niż 1 raz w tygodniu jest męczące. Lub np. sam jeździł załatwiać rózne sprawy a spotykaliśmy się już jak wszystko pozałatwiał. Czasem z nim jeździłam, ale bez większego entuzjazmu
Tu wychodzi druga wazna rzecz, żeby trafić na osobe, która lubi spędzać czas tak samo a nie żeby się zmuszać do pewnych zachowań, żeby "zadowolić" druga osobę.

Przy okazji: kuknijcie na mój blog Jeśłi nei macie konta na bloggerze, to zalogujcie się i dołączcie do obserwujących mój blog - jeśłi liczba obserwujących przekroczy 100 to zorganizuję giveaway w którym ma się szansę na wygranie lakierów

---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ----------

Cytat:
Napisane przez Kachaaa Pokaż wiadomość
a teraz to w domu sie widujemy u TZ albo u mnie i gdzies wyskakujemy a nieraz leniuchujemy

no motylica taka tylko praca jako niania nic ci nie da za bardzo mam na mysli w cv tego za bardzo nie wpiszesz a lata leca
ale to moje zdanie
No i tez nie ma żadnych "świadczenia", nie wlicza się też do lat pracy

---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ----------

Cytat:

ale to moje zdanie
No i tez nie ma żadnych "świadczenia", nie wlicza się też do lat pracy

Instagram

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2010-09-27 o 13:17
Stary 2010-09-27, 13:43   #821
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolinka86 Pokaż wiadomość

CZasem lepsze coś takiego jak nic się nie ma

Widzę, że podobnie spędzacie czas ze swoimi TŻ Tak jest teraz tzn.że robi się różne rzeczy W sumie normalna sprawa
A jak wyglądały Wasz początki? Tzn jak długie były spotkania? Co robiliście? JA z tym zawsze mam problem np gdzie iść jak pogoda niezbyt... Ile można chodzić do kawiarni czy pubu...
na samiuskim początku to po szkole sie spotyakliśmy na jakies dwie godzinki potem on mnie na przystanek odprowadzał no i tak leciało od dnia do dnia później jak juz u mnie w domku był no to dłużej przebywał a teraz to nawet czasami cały dzień jak ma wolne...i ja zawsze do niego na noc w weekend jadę

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-27, 14:47   #822
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d
Konto usunięte

Cytat:
To ja się pochwalę, że też mam pracę.
Gratulacje! Dobre i to, skoro nie ma pracy na etacie

Cytat:
Napisane przez margolka1986 Pokaż wiadomość
ja widuje się ze swoim Szczęściem codziennie od początku naszej znajomości czyli juz ponad 1,5 roku - i robimy wszystko razem od zakupow, po leniuchowanie przed filmem
Codziennie? U mnie na to nie ma szans, za duża odległość nas dzieli. Ale za to spędzamy ze sobą całe weekendy u mnie lub u niego, czasem uda się spotkać w ciągu tygodnia, jak praca pozwala.

Cytat:
Napisane przez jenny1234 Pokaż wiadomość
ja z Tż w związku jestem prawie rok - mija 7 listopada...
monotonii nie ma...

co robimy razem??
hmmm wszystko w sumie... gadamy,gadamy i gadamy, jak obgadamy wszystkie sprawy to żartuje,y, wygłupiamy się, przytulamy, całujemy, buszujemy w necie, oglądamy tv lub filmy na dvd, idziemy na spacer, do kina, jedziemy za miasto... itd...
robimy wielee rzeczy wspólnie i nie nudzimy się
Jenny, u mnie podobnie I staż ten sam. Masz już jakiś pomysł na rocznicę?
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-27, 15:03   #823
Hosenka*
Zakorzenienie

Trzymajcie kciuki: jestem w trakcie załatwiania pracy w Krakowie - można powiedziec, że obecnie trwa wstępna rozmowa

Instagram

Stary 2010-09-27, 15:06   #824
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d
Konto usunięte

Cytat:
Trzymajcie kciuki: jestem w trakcie załatwiania pracy w Krakowie - można powiedziec, że obecnie trwa wstępna rozmowa
Hosenko, trzymamy
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-27, 17:26   #825
jenny1234
Wtajemniczenie

Cytat:

Karola moje początki były takie, że kiedy się poznawaliśmy to spotykaliśmy się gdzieś na mieście... spacery po parku. kawiarnie, puby, pizzerie, kina... raz bylośmy na weselu, raz na ślubie samym... spędzaliśmy czas tam gdzie się dało byle razem...
jak już byliśmy parą to mój Tż albo u mnie, albo ja u niego albo na mieście, albo u znajomych... teraz to już nawet leniuchowanie w fotelu przed tv razem jest super sprawą i powiem wam, że po męczącym tygodniu marzę by usiąść z Tż w fotelu przytulić się i leniuchować

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;22331983]

Jenny, u mnie podobnie I staż ten sam. Masz już jakiś pomysł na rocznicę?[/QUOTE]

hmmm rocznica coraz bliżej... nie mam pojęcia jak spędzić ten dzień i co podarowąc mojemu lubemu... mrownika jak masz jakiś pomysł to podziel się
aaa i 7 listopad to niedziela więc ważne, że ani praca ani szkoła nie pokrzyżuje planów...
musze coś pomyśleć... hmmm

Cytat:
trzymam kciuki Hosenko

Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę,
Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę,
Jestem przy Tobie od pierwszego grama,
Tyś moje dziecko, a ja...
Twoja mama

12.09.2014
20.02.2017

czekamy.... 13.10.2021
jenny1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-27, 18:31   #826
2018070520180950
Konto usunięte

Hosenka
Stary 2010-09-27, 19:03   #827
karka1986
Rozeznanie

GG do karka1986

Cytat:

55km. Na początku widzieliśmy się kilka godzin ok.4-5. Spacery, przytulanki, oglądanie filmów. Byliśmy też na weselu jego brata Czasami widzimy się dłużej, prawie 9 godzin. Nigdy sie nie nudzimy. Czasem wystarczy sama obecność drugiej osoby, nie trzeba nic mówić Nie wiem kiedy się teraz spotkam z TŻ, może dopiero w przyszłym tygodniu.
karka1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-27, 22:39   #828
Flaviek
Zakorzenienie

kurczę dziewczyny.. napalilam sie na sciecie wlosow i wymyslilam dluzszego boba ale boje sie ze nie bedzie mi pasowac i ze bede zalowac bo juz mam dlugie wlosy
Flaviek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-28, 11:43   #829
Motylicaja
BAN stały

GG do Motylicaja

Hosenka-Trzyma Kciuki!!!!
Motylicaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-28, 12:07   #830
ewelinucha
Zadomowienie

Mnie tez mozecie dopisac, tzn to nie jest jeszcze moj tz ale dopiero przyjaciel i mamy sie niedlugo spotkac Poznalam go na kurniku.

A znacie moze jakas aplikacje na fb gdzie mozna poznawac ludzi z calego swiata?
-dobrze zdać mature cel osiagniety
- poleciec do USA, byc w Nowym Jorku, Miami i Los Angeles
- skonczyc studia

ewelinucha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-28, 14:53   #831
2018070520180950
Konto usunięte

eweliniucha, meet new people, are you interestested,zingle, i zoosk wiecej nie znam
Stary 2010-09-28, 15:16   #832
karka1986
Rozeznanie

GG do karka1986

[QUOTE=ewelinucha;22352812]Mnie tez mozecie dopisac, tzn to nie jest jeszcze moj tz ale dopiero przyjaciel i mamy sie niedlugo spotkac Poznalam go na kurniku.

Długo się znacie? To będzie wasze pierwsze spotkanie?
Stary 2010-09-28, 15:29   #833
ewelinucha
Zadomowienie

Cytat:
eweliniucha, meet new people, are you interestested,zingle, i zoosk wiecej nie znam
Dziekuje

[QUOTE=karka1986;22357599]
Cytat:
Napisane przez ewelinucha Pokaż wiadomość
Mnie tez mozecie dopisac, tzn to nie jest jeszcze moj tz ale dopiero przyjaciel i mamy sie niedlugo spotkac Poznalam go na kurniku.

Długo się znacie? To będzie wasze pierwsze spotkanie?
Znamy sie prawie rok, oczywiscie zaczelo sie od wspolnych gier na kurniku a pozniej juz gg, smsy, telefony. Tak to bedzie nasz pierwszy raz.
- skonczyc studia

Stary 2010-09-28, 15:33   #834
karka1986
Rozeznanie

GG do karka1986

Może będzie dla Ciebie nie tylko przyjacielem
Stary 2010-09-28, 15:35   #835
2018070520180950
Konto usunięte

ewel nie ma za co
Stary 2010-09-28, 15:43   #836
ewelinucha
Zadomowienie

Moze moze, chociaz roznie bywa
- skonczyc studia

Stary 2010-09-28, 16:36   #837
karolinka86
Zakorzenienie

Cytat:
Karolinko: wiem, ja też się teraz łapię nawet tej pracy na umowę od dzieło, tylko, że Motylicaja nie pisała nigdy nic na temat poszikiwań czegoś innego
A no chyba że tak

Cytat:
A co do spędzania czasu: Karolinko, wiadomo, że od samego początku ciężko liczyć i planowac jakieś "cuda". Pub, kino, spacer to standardowe początki u trudno kogoś na 2 czy 3 randkę zaprosić do domu i już rozłożyć się przed TV czy komputerem. Można pomyśleć o wypadzie na imprezę, wspólnych zakupach, choć to ostatnie to myślę, że jak się nawiąże jakaś relacja, bo np. ja nie chciałabym łazić po sklepach z obcym facetem (ogólnie to wolę sama).
Później jest łatwiej bo można w spokoju posiedzieć w domu, zagrać w scrabble, w karty, powygłupiać się, pooglądać film, czy nawet uciąć sobie razem drzemkę po ciężkim dniu, pospotykać się ze znajomymi (w pubie czy to jechac do kogoś).
Można poprosić o podwiezienie gdzieś (i już się spedzi trochę czsau ze sobą), w zimie pojechac na łyżwy, narty, porzucać się śniegiem.

Pomysłów jest sporo, ale nie radziłabym też wyszukiwać coś na siłę bo "kurczę, będzie się nudził i nie będzie chciał się ze mna spotykać". Ważne, żeby sie dobrze ze soba czuć, nawet nudząc się i nie czuć z tego powodu skrępowania.

Ja jestem domatorką i na mnei źle działa własnei takie wyciaganie z domu. Gdy byłam z tym chłopakiem co jest m.in. instruktorem (ten sąsiad ) to przyszedł moment, ze sam jeździł do znajomych, bo mnie spotykanie się w większym gronie częściej niż 1 raz w tygodniu jest męczące. Lub np. sam jeździł załatwiać rózne sprawy a spotykaliśmy się już jak wszystko pozałatwiał. Czasem z nim jeździłam, ale bez większego entuzjazmu
Tu wychodzi druga wazna rzecz, żeby trafić na osobe, która lubi spędzać czas tak samo a nie żeby się zmuszać do pewnych zachowań, żeby "zadowolić" druga osobę.
O tak ważne, żeby osoby lubiły podobnie spędzać czas...
Zwykle spotykałam się z chłopakami z poza mojego miasta i jak mieli przyjechać obawiałam sie co by tu wymyśleć, żeby dobrze wyszło... I zależnie od pogody były to spacery plus pub/pizzeria/kawiuarnia Może mało oryginalnie ale na początek nie mialam pomyslu na nic innego... A nie chcialam na 1 czy 2 spotkanie zapraszac do siebie... Nie żebym była niegościnna, ale dziwnie bym sie czuła z prawie obcą osobą
madziu, jenny, karka: dziękuję za odp
Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
na samiuskim początku to po szkole sie spotyakliśmy na jakies dwie godzinki potem on mnie na przystanek odprowadzał no i tak leciało od dnia do dnia później jak juz u mnie w domku był no to dłużej przebywał a teraz to nawet czasami cały dzień jak ma wolne...i ja zawsze do niego na noc w weekend jadę
Chyba jednak u wszystkich jest podobnie

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;22331983]

Codziennie? U mnie na to nie ma szans, za duża odległość nas dzieli. Ale za to spędzamy ze sobą całe weekendy u mnie lub u niego, czasem uda się spotkać w ciągu tygodnia, jak praca pozwala.
[/QUOTE]
A dużo Was dzieli km?

Cytat:
Brawo

karolinka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-28, 16:47   #838
karka1986
Rozeznanie

GG do karka1986

Karolinka jak widziałam się z kilkoma chłopakami poznanymi przez internet to żaden z nich nie był z mojego miasta. Na początek kawiarnia i spacer są ok
Stary 2010-09-28, 18:17   #839
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
A o co chodzi w tym "are you interested"?

Instagram

Stary 2010-09-28, 18:18   #840
2018070520180950
Konto usunięte

tka aplikacja na facebooku gdzie mozesz poznac innych ludzi
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości