|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
pomóżcie mi coś z tym zrobic bo oszaleje...
Mam do Was wielka prośbę pomóżcie mi coś z tym zrobic bo oszaleje...
Prowadze dość ustabilizowane życie mam narzeczonego i planujemy wspolne życie.Podjęłam wybór drogi życiowej i od jakiegoś juz czasu zajęłam się dziedziną naukową a ostatnio miewam pewne sny... Praktycznie od jakiegoś czasu co noc snią mi sie albo zakonnice albo bracia zakonni kościoły zakony i inne tego typu miejsca sakralne... zaczeło sie niewinnie bo na poczatku w snach dość często rozmawiałam z zakonnica potem z jakimś księdzem albo zakonnikiem potem z nocy na noc tych zakonnic przybywało aż dzisiaj w nocy była ich doslownie plaga.... dlaczeg pisze plaga bo było ich chyba z tysiąć w habitach a ja między nimi. Jakiś czas temu chciałam zostać siostra zakonną jednak nie czułam tego powołania poprostu ot tak sobie myślałam "fajnie by bylo" jednak z czasem poznalam miłosć swojego życia i ustabilizowałam swoje życie... a tu te sny teraz... te zakonnice mnie prześladują. Dziś w nocy jedna wypchneła mnie z ławki podczas modlitw. Jak myślicie czy to jakiś znak co to może oznaczać? czy moja przeszłość czyli chęć pójścia do zakonu powróciła w podświadomości... Ja naprawde nie chce isc do zakonu, dlaczego te zakonnice i zakonnicy mnie sie tak uczepili ;/ ja już nie chce o nich śnić ani miec z nimi nic do czynienia. Innej nocy zakonnik popchnął mnie na niepełnosprawnego chłopca i idiotycznie sie śmiał.... Myślałam że zakonnice i zakonnicy chcą mi poprzez sen coś przekazać ale co?? Jak się ich pozbyć całkowicie raz na zawsze by mnie nie dreczyli ;/ Nie radze sobie........ przepraszam za haotyczność wpisu i prosze o wyrozumiałość
![]() ![]() ![]() Edytowane przez emancypantka Czas edycji: 2010-09-28 o 19:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: pomóżcie mi coś z tym zrobic bo oszaleje...
moim zdaniem te sny sa dlatego ze ciagle myslisz o tych zakonnicach. nie mysl tyle o tych snach i nie skupiaj sie nad ich sensem a skoncza sie. zyj normalnie i nie przejmuj sie tymi snami. z czasem znikna
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Za dużo Freud'a czytasz. Zygmuś to przeżytek.
![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
w sumie na to wychodzi, że im wiecej o nich myśle to tym większa ilość tych habitów mnie nawiedza... okropieństwo nikomu tego nie życze!!!
"Zygmuś Frojdzik"- fakt kręci mnie gościu ![]()
![]() |
#5 |
.
|
najlepiej, zebys przed snem nie myslala o tym, ze znowu bedziesz miala sny z zakonnikami tylko myslala o czyms przyjemnym, o czym chcialabys snic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
takie powtarzające sie sny są wynikiem twojego częstego rozmyslania o tych zakonnicach.ja tak miałam jakies pół roku temu,sniły mi sie osoby opętane. często o tym myslałąm i wiem ze to wina mojej wyobrazni, takze radze zmienic nastawienie i nie zamartwiac sie tym, gwarantuje ze przejdzie. tylko po prostu staraj sie zapomniec.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Wydaje mi się, że nie należy przywiązywać zbytniej uwagi do snów. Może sa one odbiciem naszych lęków, smutków, rozmyślań czy stresów, ale chyba nie są wyznacznikami naszego życiowego powołania...
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Tez mi sie tak wydajer jak u pretamsingh.. to nie jest zyciowe powolonie zdecydpwanie.jezelio jestes szczesliwa,tpo nie sadze,zeby to ppowino miec wplyw na Twoja dzisiejsza osobe i stan.
Tak jak radza dziewczyny- mysl o czyms milym albo zrob aktywny dzien,zebys jak wrocisz padla- to nie zdazysz o tym myslec zbyt wiele ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
znalazłam to:
http://www.sny.net.pl/module-pnForum...1-start-0.html Nie interpretowałabym dokładnie tego snu jako powrotu do myśli o byciu zakonnicą. Poczytaj, może Cię na coś naprowadzi. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Sprawdziłam w senniku - zakonnica = nieudane plany .Ale to tylko sennik,nie ma się czym przejmować .
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
A według sennika w którym ja zawsze sprawdzam to:
ZAKONNICA ujrzeć: ostrzeżenie przed świętoszkowatością być albo stać się nią: szczęśliwe małżeństwo albo miły dom obcować z nią: zmiana dotychczasowych stosunków albo nowy zawód. KAPŁAN ujrzeć: długie życie widzieć wielu: wyjdą na jaw jakieś tajemnice, sprawy zobaczyć zakonnika: prawość, uczciwość determinują życie. W każdym bądź razie bez obawy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Jezu, tu nie ma wielkiej tajemnicy - dziewczynie śnią się zakonnice, bo planowała - myślała o wstąpieniu do klasztoru. A teraz ma dokonać zmiany, która tamtą ewentualność raczej przekreśli. Gdzieś w zakątku mózgu czai się obawa, czy aby dobrze postępuje, bo "a co jeśli mi się odwidzi?". I tyle. To nie jest żadna przepowiednia, proroctwo, ostrzeżenia czy coś.
Wg Freuda to pewnie miałabyś ukryte pragnienie lesbijskich orgii (zakonnice to kobiety i to grupowo chodzące) i zapewne kompleks braku penisa - bo wszystkie kobiety mają kompleks barku penisa, a zwłaszcza te, które chcą być w organizacji, w której o wszystkim decydują faceci - do tego w celibacie.. ![]() (Freudowi nawet szafa kojarzyła się z seksem - no gościa nie można traktować serio. Ewentualnie jako potwierdzenie własnych teorii - człowiek mający problemy w sferze seksualnej, projektuje tymi zaburzeniami / zahamowaniami na wszytko i wszystkich dookoła ![]()
![]() |
#14 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
cyt: "Być może też zakonnica pojawia się by uświadomić Ci, że życie przepełnione jest smutkiem i ważne jest , by ten smutek zaakceptować w myśl pięknej buddyjskiej zasady- " Zycie to radosne uczestnictwo w smutkach świata" 1 1. http://www.sny.net.pl/module-pnForum...1-start-0.html ---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ---------- ;-) dobra olewam to Macie racje im wiecej sobie głowe tym przepełniam tym gorzej dziekuje kobietki ![]()
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:20.