|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3571 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia XLVII - Never Ending Story :-)
Cytat:
![]() ![]() Ja się cieszę, że zdążyłam się z moim Dziadkiem zobaczyć, jak byłam w szpitalu... Teraz z perspektywy czasu myślę, że on wiedział, że niedużo czasu mu pozostało i się z nami żegnał ![]() Dziś widuję się z nim tylko na cmentarzu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3572 |
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;22364360]Gronia, przestań nam proszę wypominać, że kogoś tu nie było 25go... Nie każdy ma czas być na zbiórkę, zwłaszcza o takiej porze, ale staramy się![/QUOTE]
no bez przesady to byl zart ![]() i to nie ja zaczelam o tym ze nas coraz mniej , a ze nas naprawde malo bylo to glupawki mozna dostac nie i przepraszam bardzo, ale to nie wypominanie, bo tylko o Lu napisalam zartem . i w ogole skad mamy wiedziec o u kogo, jak sie nie mowi i nie pisze ![]() Lu przykro mi z powodu dziadka ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi Edytowane przez groszek75 Czas edycji: 2010-09-28 o 18:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#3573 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3574 |
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;22364360]Gronia, przestań nam proszę wypominać, że kogoś tu nie było 25go... Nie każdy ma czas być na zbiórkę, zwłaszcza o takiej porze, ale staramy się![/QUOTE]
Poza tym, 25 żyje w naszych sercach, a to najważniejsze. Bez względu na to, czy ktoś mógł się zjawić, czy też nie ![]() Więc przyznaję rację Dżakowi ![]()
#3575 | |
Konto usunięte
|
Dobrze Grosiu, ja to odebrałam inaczej, ale mniejsza o to
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3576 |
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;22364503]Matko, Lu, to straszne...
![]() ![]() Ja się cieszę, że zdążyłam się z moim Dziadkiem zobaczyć, jak byłam w szpitalu... Teraz z perspektywy czasu myślę, że on wiedział, że niedużo czasu mu pozostało i się z nami żegnał ![]() Dziś widuję się z nim tylko na cmentarzu ![]() ![]() moi dziadkowie na szczęście zdrowi i oby jak najdłużej, ale pamiętam śmierć prababci, z którą byłam bardzo związana... ![]() ![]() Lu, korzystaj z czasu, żeby później nie żałować... ![]() ---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ---------- [1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;22364541] ![]() ![]() Pewnie jakiś podziemny MC, nie przyjmuj na razie ![]() ![]() ![]() wygooglowałam i ma fotę z Peją... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3577 |
Zakorzenienie
|
a w ogole ta pora to chyba jest wlasnie dobra, bo najczesciej w domu sie jest
![]() ale przeciez pisalam w piatek, tak to jest jak sie nie nadrabia, jeden post przeczyta i sie komus cos zarzuca ![]() pisalam, ze mam pomysl, ze jak ktos chce, jak moze itd. to po prostu robimy czas dla Majkela bez naszych pogaduszek i tyle ![]() Kama dodala, ze fotki z oczetami i tak zostalo ![]() i tylko na temat Daria i Kama gadaly co robimy ze mna i nic nikomu nie wypominalam. tez juz spalam sama, ale wlaczylam specjalnie Tv zeby nie przysnac, i jakos sie tu znalazlam ![]() i bardzo prosze o nie zarzucanie mi czegos czego nie robie ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
![]() ![]() |
![]() |
#3578 |
Zakorzenienie
|
mam nadzieje, że dziadek dożyje do świąt, bo mimo, że widujemy się dużo częściej to chciałabym spędzić z nim jeszcze jedne, chociażby ostatnie święta.
#3579 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3580 |
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;22364503]Matko, Lu, to straszne...
![]() ![]() Ja się cieszę, że zdążyłam się z moim Dziadkiem zobaczyć, jak byłam w szpitalu... Teraz z perspektywy czasu myślę, że on wiedział, że niedużo czasu mu pozostało i się z nami żegnał ![]() Dziś widuję się z nim tylko na cmentarzu ![]() Ja tak miałam z ukochaną babcią... ![]() Asia ![]() ![]()
#3581 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i najlepiej podpisywac sie pod kims zamiast prosto w oczy powiedziec . ja tez jestem przewrazliwiona.
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3582 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ---------- [1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;22364801] ![]() ![]() a ptp coś Ci mówi? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3583 |
Zakorzenienie
|
Lu to sie trzymaj
![]() Ja i tak mialam isc za 10 minut, to spadam teraz, bo juz mi cisnienie podnioslyscie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3584 |
Zakorzenienie
|
Daria trochę pomogły, ale... za późno i za agresywny bydlak... na pewne rzeczy jednak nie ma wpływu
![]()
#3585 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ---------- mój temat na św był tak ciekawy, że aż na fb poszedł ![]() ale uważam, że maxi, mini, midi długi czy krótki by przyciągnął więcej nowych czytelników... ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3586 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podpisałam się pod Dżakiem, ponieważ ubrała w słowa moje własne odczucia. A dlaczego nie napisałam tego bezpośrednio do Ciebie? Ponieważ nie chciałam kolejnej wojny, ot co. Bo nieraz miewa mi się za złe moje opinie w kontrowersyjnych tematach. Nie zamierzam więc słodzić i poklepywać po plecach jak coś mi nie pasuje. Ot, moja opinia. Tyle w temacie.
![]() |
#3587 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Groni raczej chodzi o to, że wcześniej jak którejś z nas miało nie być ( i wiedziała o tym wcześniej, nie mówię o losowych zdarzeniach) to wysyłała zdjęcia i teksty do innych. I Wam też pewnie byłoby trochę nieswojo gdybyście tu były 25 i oprócz siebie widziały tylko dwie osoby ![]() ---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ---------- Cytat:
W sumie masz rację ![]() Trzeba przyznać rękawkom, że prowokowały do dyskusji ![]() ---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ---------- Lu, przykro mi bardzo z powodu dziadka ![]() ![]()
![]() |
#3588 |
Konto usunięte
|
Oczywiście. Północny Toruń Projekt, reprezentanci polskiego crunku
![]() "To PTP robi hałas tutaj!" ![]() a co, on z PTP jest? ![]() ![]() Ja powiem szczerze, że najczęściej zapominam o godzinie 0. Na początku to było coś, faktycznie, aż serce rosło. Ale z czasem przestałam to uważać jako składanie hołdu, tylko jako zabawę w "kto jakie zdjęcia wybierze". Ale nic nie mówiłam, bo skoro Wy czerpiecie z tego przyjemność i wzruszenie, to nic mi do tego. Ale po Twoich wytykach zaczynam czuć, że to jest nasz psi obowiązek, i kogo tu nie ma o tej porze, temu się zaraz to wytknie. A tak naprawdę hołd MJ powinnyśmy oddawać serduchem i myślami, a nie kilkoma zdjęciami. ---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ---------- Zapewne tak, ale to nie powód, żeby to wytykać na każdym kroku. |
![]() ![]() |
![]() |
#3589 |
Zakorzenienie
|
tak, on jest z ptp
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3590 |
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;22365487]Ale z czasem przestałam to uważać jako składanie hołdu, tylko jako zabawę w "kto jakie zdjęcia wybierze". Ale nic nie mówiłam, bo skoro Wy czerpiecie z tego przyjemność i wzruszenie, to nic mi do tego. Ale po Twoich wytykach zaczynam czuć, że to jest nasz psi obowiązek, i kogo tu nie ma o tej porze, temu się zaraz to wytknie. A tak naprawdę hołd MJ powinnyśmy oddawać serduchem i myślami, a nie kilkoma zdjęciami.
[/QUOTE] Dokładnie, Asiu. Hołd powinien być w sercu ![]()
#3591 |
Konto usunięte
|
To akceptuj
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3592 |
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;22365487]Oczywiście. Północny Toruń Projekt, reprezentanci polskiego crunku
![]() "To PTP robi hałas tutaj!" ![]() a co, on z PTP jest? ![]() ![]() Ja powiem szczerze, że najczęściej zapominam o godzinie 0. Na początku to było coś, faktycznie, aż serce rosło. Ale z czasem przestałam to uważać jako składanie hołdu, tylko jako zabawę w "kto jakie zdjęcia wybierze". Ale nic nie mówiłam, bo skoro Wy czerpiecie z tego przyjemność i wzruszenie, to nic mi do tego. Ale po Twoich wytykach zaczynam czuć, że to jest nasz psi obowiązek, i kogo tu nie ma o tej porze, temu się zaraz to wytknie. A tak naprawdę hołd MJ powinnyśmy oddawać serduchem i myślami, a nie kilkoma zdjęciami. [/QUOTE] No tak ale to zależy jak to kto traktuje. Dla mnie to wklejanie zdjęć to nie jest "hołd dla Majkola" tylko to był taki moment gdzie przez tyle miesięcy cyklicznie spotykałam wszystkie Nibylandki w jednym czasie. I mnie na przykład było nieswojo w sobotę, że jesteśmy trzy. I nie chodziło ani o zdjęcia ani o żadne smutne emotki czy nostalgiczne teksty bo akurat do tego to jestem ostatnia tylko o to, że byłyście wszystkie. ---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ---------- A mówienie, że "hołd" powinien być w sercu jest nie fair. Bo to, że kilka z nas nadal odczuwa potrzebę bycia tu 25 nie oznacza, że nie ma "hołdu" w sercu.
Edytowane przez Justyna33333 Czas edycji: 2010-09-28 o 19:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#3593 |
Konto usunięte
|
Dobrze, Justyna, rozumiem, ale zrozum, że nie każda może być o tej godzinie!
Powiedziałyśmy to już raz, ja powiedziałam po południu 25.09, że mogę nie dać rady przyjść... No i po co to roztrząsać? Nie było nas, przykro, nie dałyśmy rady, ale po co to sto razy wytykać? Z mojej strony EOT, mam dość tej dyskusji. ---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ---------- Przecież nie powiedziałam, że nie macie tego w sercu. Widzisz gdzieś takie stwierdzenie? Wiem doskonale, że macie wielki szacunek dla MJ i chcecie to okazać jeszcze 25 każdego miesiąca i wspaniale. Ale widocznie nie każdy ma taką potrzebę i nie każdy ma na to czas. Ja uważam za "nie fair" wytykanie przy każdej okazji, że nas tu nie było. |
![]() ![]() |
![]() |
#3594 |
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;22365906]Dobrze, Justyna, rozumiem, ale zrozum, że nie każda może być o tej godzinie!
Powiedziałyśmy to już raz, ja powiedziałam po południu 25.09, że mogę nie dać rady przyjść... No i po co to roztrząsać? Nie było nas, przykro, nie dałyśmy rady, ale po co to sto razy wytykać? Z mojej strony EOT, mam dość tej dyskusji.[/QUOTE] Ale ja nie mówię, żeby tu być jak się nie może. Mnie też nie było parę razy ale jak o tym wiedziałam to wysyłałam jedną fotę do którejś i tyle. A nikt tu nie wytykał niczego, Gronia zażartowała a nie robiła problemu z tego, bez przesady.
#3595 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Dobra, może zażartowała, może zażartowała nawet kilka razy, ale widać mnie to nie rozbawiło. Przepraszam. Koniec tematu. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3596 |
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;22365906]Dobrze, Justyna, rozumiem, ale zrozum, że nie każda może być o tej godzinie!
Powiedziałyśmy to już raz, ja powiedziałam po południu 25.09, że mogę nie dać rady przyjść... No i po co to roztrząsać? Nie było nas, przykro, nie dałyśmy rady, ale po co to sto razy wytykać? Z mojej strony EOT, mam dość tej dyskusji. ---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ---------- Przecież nie powiedziałam, że nie macie tego w sercu. Widzisz gdzieś takie stwierdzenie? Wiem doskonale, że macie wielki szacunek dla MJ i chcecie to okazać jeszcze 25 każdego miesiąca i wspaniale. Ale widocznie nie każdy ma taką potrzebę i nie każdy ma na to czas. Ja uważam za "nie fair" wytykanie przy każdej okazji, że nas tu nie było.[/QUOTE] Pisarka napisała, że "hołd" powinien być w sercu. I dla mnie np. jak już pisałam nie tylko o MJ tu chodzi. I nie mów, że ktoś tu komuś wytyka "nieobecności". Problem się zrobił z pierdoły, żartowałyśmy z Luśki, Gro to teraz przytoczyła i tyle.
#3597 |
Konto usunięte
|
Justyna, Gronia nawiązywała do tego też wczoraj. Jakby chodziło tylko o dzisiaj, to by mi to powiewało.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3598 |
Zakorzenienie
|
Dobra KONIEC!
Za karę ŻADNA NIE BĘDZIE MIAŁA ORGAZMU 25 KAŻDEGO MIESIĄCA! ![]() ![]()
#3599 |
Konto usunięte
|
Katrina, żadna mi kara
![]() Dobra, widocznie nie mam racji, koniec tematu. |
![]() ![]() |
![]() |
#3600 |
Zakorzenienie
|
dzieki Katrino, bo czułam się poszkodowana
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:19.