![]() |
#3181 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XVIII
Cytat:
![]() ![]() Wszystko kwestia przyzwyczajenia i adaptacji do warunków przyrody. Kiedyś się z rana strasznie męczyłam, a spanie nie wchodziło w grę. A teraz drzemię aż miło, parę razy nawet zasnęłam ![]() najlepsze jest to, że po tylu miesiącach człowiek budzi się na czas - jak kiedyś wysiadałam na centralnej, to budziłam się, jak pociąg się zatrzymywał na poprzedzającym go dworcu zachodnim. A teraz wysiadam na zachodnim, to musiałam się przystosować - budzę się zawsze, jak wyczuję hamowanie pociągu przy wjeździe do Warszawy ![]() Cytat:
![]() ![]() U mnie te 20 minut z czasem podzieliło się na 5-minutowe sekcje: na ubranie, równomiernie rozpaćkanie podkładu, czesanie i łazienkę. Jak przy czymś mi się dłużej zejdzie, to resztę skracam (zwykle czesanie: rach, ciach w kitkę i dalej ![]() Tru - ja brwi skubię teraz, dlatego zawsze siedzę wieczorami na wizażu, bo wtedy robię wszystkie manikiury itp ![]() się ciesz, że nie masz ****a wąsików do skubania - to jest cholerna klątwa brunetek ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-09-28 o 20:10 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3182 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Macie tam jakieś wakaty? ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2010-09-28 o 20:10 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3183 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3184 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() jeszcze nie mam ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3185 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Idę zrobić parę przysiadów i skłonów, coś mi się wydaje, że jucha się puści ![]()
![]() |
#3186 |
Nindżopesz
|
Czytam Was jak jakieś S-F! Nie wyobrażam sobie makijażu w 3 minuty kiedy na paszczy mam codziennie ze 20 czerwonych kropek o różnej podatności na zamalowywanie
![]() ![]() Poza tym karmienie kota, sprzątanie gówien, składanie pościeli, zmywanie, herbata, ogarnięcie łazienki, czasem starcie kurzy - nic mnie tak nie dobija jak świadomość syfu pozostawionego w domu ![]() Reasumując wstaję o 6, wychodzę o 7:30 i często się NIE WYRABIAM ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3187 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jak się ma mocne zwieracze to nie ma problemu
![]() Flo-boisz się,że z czymś przyjadę ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3188 |
Konto usunięte
|
ja potrzebuję 30minut. makijaż, łazienka, ubrać się, faja i jazda, nie jem śniadań, pierwszy posiłek przyjmuję koło 12:00
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3189 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Dla mnie ważniejsza rano jest własna gęba,niż wygląd mieszkania ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2010-09-28 o 20:15 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3190 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() współcierpieć z nami? ![]() Cytat:
![]() makijaż ograniczam tylko do lekkiej warstwy podkładu i pudru. Włosy czeszę i związuję. Sprzątanie? ![]() Jak wychodzę z pokoju, to tak mam, jak wracam ![]() da się wyćwiczyć ![]() W sumie, to poniekąd przyzwyczajona jestem do dojeżdżania - do liceum tez dojeżdżałam do Skierniewic (bliżej było ![]() Można powiedzieć, że całe życie gdzieś dojeżdżam... ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-09-28 o 20:19 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3191 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3192 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3193 |
Zakorzenienie
|
Przeżyłam 3,5-godzinny nalot sześciolatek...
Dwie pierwsze, po które przyszli rodzice się poryczały, następne zaczęły się chować żeby nie iść do domu... A torcik był taki - cholernie słodki... Marzę o grzanym piwie...
#3194 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() [1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;22367218]ja potrzebuję 30minut. makijaż, łazienka, ubrać się, faja i jazda, nie jem śniadań, pierwszy posiłek przyjmuję koło 12:00 ![]() papieroch bez śniadania ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3195 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() W sumie to dobre usprawiedliwienie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2010-09-28 o 20:46 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3196 | ||
Nindżopesz
|
Widzę, że kurze zbulwersowały
![]() ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ---------- Wieczorem też, rano tylko łyżeczkę, szklaneczkę i kocią miseczkę ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3197 | |||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
obawiam sie ze tak własnie jest-nic nie wiem ![]() ![]() obecnie niestety nie ![]() Cytat:
Cytat:
o matko!!!! ![]() to to co ty robisz codziennie przed robotą to ja robie raz na 2 tygodnie ![]() ![]() w poprzedniej robocie mieliśmy ubaw z kumpla,który sie codziennie spóźniał tak z 1,5 godziny ..potem sie okazało ze codziennie myje włosy i odkurza ![]()
![]() |
#3198 |
Zakorzenienie
|
Red z tym odkurzaniem jak masz na 10 do pracy, to jeszcze mogę zrozumieć (sama też co drugi dzień; czasem co trzeci, a czasem następnego dnia; odkurzam, bo dziecko lubi różne rzeczy wymyślić
![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
![]() ![]() |
![]() |
#3199 |
Nindżopesz
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3200 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A włosy? Jak po umyciu, to szybko czeszę i powiewają luzem (choć same z siebie się nie układają oszałamiająco ![]() ![]() Kurde, ja idę do roboty, a nie się pindrzyć i lansować - to tylko przed imprezami zdarza mi się do pół godziny samej tapety nakładać ![]() ![]() Dobranoc ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-09-28 o 21:02 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3201 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
Ale... ja odkurzam codziennie wieczorem ![]() Czytam Niemuzyczną i napalam się na Zirh i Boxeuses ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3202 |
Zakorzenienie
|
Red, nie zaproszę Cię nigdy do mieszkania- na widok takiego syfu nie mogłabyś usiedzieć, a sprzątać bym Ci nie dała... albo? nie, nie wypada w błogosławionym stanie...
![]() Jakoś nic nie leci. Wyobrażam sobie jakieś opowiadanie w stylu toporowym pt. "Dzidzia czy nie dzidzia" ![]() ---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ---------- Ja nie używam podkładu ani korektora, tylko róż i cienie na oczach (pod oczami też- natural). I bardzo rzadko jakiegoś kremu- tylko, jak mi się facjata ściągnie, wtedy najchętniej guciowego na "wind"
#3203 |
Zakorzenienie
|
Podobnie jak Tru muszę mieć czas na "rozbieg", spokojne wstanie, zjedzenie śniadania,posprzątanie kuwet, nakarmienie kotów umalowanie się, skontrolowanie torebki - czy wszystko mam. Wyrabiam się z tym w jakąś niecałą godzinę. Ogólnie - mam na tyle czasu, że nie lecę "na wariata" (nie znoszę tego), ale też nie babram się rano, nie celebruję -po prostu się sprężam
![]() ![]() ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#3204 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3205 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja przy licznych niedoskonałościach cery (sinców mi tylko oszczędzono), bez przyciemnienia choćby rzęs wyglądam jak idź stąd i nie wracaj. po prostu zlewa się to wszystko w szarą plamę w czerwone kropki... ![]() Cytat:
![]()
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2010-09-28 o 21:14 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3206 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Też idę zaraz spać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3207 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Do pracy jestem odpindrzona na 100% - ubraniowo i makijażowo. I skłamałabym, gdym napisała, że nie sprawia mi to przyjemności ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3208 |
Zakorzenienie
|
Mam wrażenie, że to straszny wstyd... ale nie wiem co to, i nie umiem znaleźć
![]() Co to jest dekant ![]() Nie bijcie... nie widziałam, gdzie pytać, a to chyba najbardziej chodliwy wątek na perfumach ![]() Dziękuję za odpowiedzi ![]()
Edytowane przez kolciag Czas edycji: 2010-09-28 o 21:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#3209 | |
Wiedźma
|
Cytat:
Jak fajnie, ze się pojawiłaś. Może zostaniesz? No i dzięki Tobie mam cokolwiek do napisania (poza tym, że pracuję i mam wizję wyrobienia się ze wszystkim, bo jestem pracowita i zdyscyplinowana tak że sama siebie nie poznaję ![]() Dekant to odlewka. Perfumy odlane lub odpsikane z oryginalnego flakonu do zastępczego pojemniczka (fiolki, atomizerka). ![]()
Edytowane przez Sabbath Czas edycji: 2010-09-28 o 21:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3210 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
zirh ikon? ja znam-pachnie mi jak BC pomieszana z wodą kolońską
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:48.