![]() |
#3241 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XVIII
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Najgorzej z garami , czasem zalegną, o oknach nie wspominam ![]() Przydałby się jakiś robot czy cóś.
![]() |
#3242 |
Zakorzenienie
|
przylazłam na papierocha
![]()
![]() |
#3243 |
Zakorzenienie
|
A ja odchodzę na trzy
![]()
#3244 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ale popieram Sabb to wykwit photoshopa ![]() ciekawego , pewnie nic, bo by nie zalegało ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3245 |
grozi wypollizowaniem
|
dziewczyny ogrodniczki!
jak sie nazywa taka roślina doniczkowa co wygląda jak szczypiorek? często widze w aranzacjach wnętrz w takiej długiej doniczce-to wugląda wtedy jak taki żywopłotek ze szczypiorku?
#3246 |
Zakorzenienie
|
mnie się fajki właśnie skońcxyły, czas na spanko
![]() kolorowych snów ![]() O! Przypomniało mi się , jak dzisiaj po południu się drzemnęłam, to sniło mi się jakies czteropokojowe mieszkanie z dwoma łazienkami i jedną kuchnią. Kombinowalismy , który pokój dla kogo , ale nie zmoimi synami , tylko z moimi rodzicami i siostrą ( mój ociec już nie zyje od 20 lat ). Teb sen do mnie wraca od kilku lat, nie jest zawsze identyczny , to znaczy szczegóły mieszkania się róznią. Kurcze nie wiem, co oznacza.
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie ![]() Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2010-09-28 o 23:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#3247 |
Zakorzenienie
|
Może jakaś odmiana bambusa?
Madzik, może pomogłaby Ci melatonina na kłopoty ze snem? A ja miałam najdzikszą jedzeniową zachciankę- jabłka mi się chciało ![]() Ale już mi przeszło. Jutro robię test znów- dwa kosztowały 8.99 to miałam nie kupić? oczywiście, jeżeli nic nie zmieni się. A potem być może nie wytrzymam i pójdę na test z krwi? Albo we czw. Kiedyś, kiedy na coś liczyłam, nie chciałam się nastawiać, że będzie po mojej myśli, żeby się nie rozczarować. A teraz cieszę się każdym dniem bez @ i wiem, że jeśli nadejdzie, nie będzie wielkiego smutku. I to uczucie nadziei jest piękne ![]() Dobranoc wszystkim ![]()
#3248 |
Zakorzenienie
|
Z allegro :
Oficerki LASOCKI rozmiar 37 wysokość cholewki 37cm wysokość obcasa 3cm szerokość 39cm dł. całkowita 60cm szer. pod pachami 39cm x2 ZAPRASZAM NA POZOSTAŁE AUKCJE ![]()
#3249 | ||
Nindżopesz
|
Chciałam napisać to samo co Sałać - u stóp
![]() Cytat:
![]() A tak na marginesie, będąc świeżo w temacie nie polecam ciąży! ![]() O wiem, Habcią ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:14 ---------- Poprzedni post napisano o 07:11 ---------- Huh, a jeszcze w temacie wiadomego psiego wątku, przeczytajcie jakie fajne oskarżenia żonawymarzona wyczytała na temat swój i Ju na innym forum - naprawdę podziwiam dziewczynę, że jeszcze ich nie opier...a równo po całości tylko nadal pisze tym tępym zdzirom (za przeproszeniem) co u pieska. A jakaś panna jeszcze jej odpisała "po co do tego wracać". Argh. Idę do pracy. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3250 | |||||||
Zakorzenienie
|
przyszłam spełnić swój obywatelski obowiązek:
Siema z rana! ![]() Cytat:
![]() ja tam wolę rano pospać ![]() ![]() niestety były krótkopióre ![]() ![]() (a jak się rozglądałam za metalistami! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() (mam nadzieję, że zostanie dłużej niż mroczny menszcizna, który chyba uciekł ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() mnie by jeszcze uwierały te zapinki ![]() Cytat:
![]() to może za mało snu jeszcze? Mi potrzeba około 9, żebym się czuła wyspana i sama rano budziła. Wszystko poniżej 9 godzin to dla mnie niewyspanie ![]() Cytat:
![]() Ja mam gorzej, bo spac mi się chce, ale zamiast iść spac, siedze na necie, bo takie ciekawie w barze... albo muzę jakąs nową znalazłam... albo fajne ciastka... A potem rano zdycham i się na siebie wściekam ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-09-29 o 07:55 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3251 |
Wpisz tu zomzing
|
na mnie fajny paczulowo-kurzowy stęchlak :P
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3252 |
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() Wlasnie bede zapierniczac na badania ![]() ![]() ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#3253 |
Wpisz tu zomzing
|
a Maja ma mysie zęby itp. :P
![]() ---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ---------- 4 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3254 |
Zakorzenienie
|
![]() podoba mi się, że te zapachy można kupić w małych 14 ml wersjach - wszystkie firmy powinny to wprowadzić ![]() spadooffa ![]()
![]() |
#3256 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() kurcze...na mnie pachnie jak paczulowanilia seforowa +przyprawa maggi ![]()
![]() |
#3258 |
Zakorzenienie
|
w Casanovie trochę wanilii też wyłazi
![]() testowałam tez 114 Ambre, ale było słabe, mdłe i kwaskowate. Kolejna ambra do skreślenia ![]() za to napaliłam się jeszcze na ichnie tuberozy: 1 (tuberoza, szafran, zamsz i kakao) i 3 (suszona śliwka w nutach ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-09-29 o 08:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#3259 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Albo:jakiego Ty wybrałaś weta?Pewnie najtańszego i najgorszego,zamiast nas zapytać to poszłaś nie wiadomo gdzie ![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3260 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ze śniadania? ![]() ![]() Ja myję po każdym ubrudzeniu czegokolwiek. Nienawidzę mieć bałaganu w kuchni ![]() Cytat:
![]() ja pół dnia z braku laku spędzam siedząc na łóżku więc wolę żeby było pościelone Cytat:
![]() bez makijażu porządnego jestem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Pada czwarty dzień. Mogłoby łaskawie przestać ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3261 |
ʞɐɯǝuɐ
|
Wyobraźcie sobie że zniknęła mi w domu sieciunia
![]() Ale za to pogoda nastroiła mnie wczoraj do walki z brudem, zaopatrzyłam się po pracy w środki czystości i wyszorowałam ramy okienne bo już patrzeć na nie nie mogłam. Pozazdrościłam przy tym Polly okien bezzawiasowych (zawiasy to zuo) i zaczęłam się zastanawiać czy tylko ja mam takie beznadziejne okna że między ramą a maskownicą szyby jest durny uskok? I kupiłam mleczko do stali szlachetnej, ciekawe czy to pic na wodę czy naprawdę choć trochę zapobiega zaciekom i osadom? A w ogóle to cześć ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
![]() ![]() |
![]() |
#3262 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dalej pada,przez ból głowy i ucha zasnęłam o 5 rano
![]() ![]() ![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3263 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poczekaj jak będziesz w 8 miesiącu to też nie będziesz mogła spać, bo Ci będzie brzuch przeszkadzał ![]() Witam all ![]() Qrde kiedy ja się wyśpię, ale tak prawdziwie. Nie pamiętam już kiedy obudziłam się rano czy w południe i czułam się wyspana, zawsze czy to wstaję o 6 czy o 8 czy o 10, jestem niewyspana, ech ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3264 | |||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
dokładnie ![]() Cytat:
ja tez ![]() ![]() to na prawde straszne ![]() moze zalało? ![]() Cytat:
ja mysle ze mleczko to pic na wode-mam zel i dziala to tak-nałozysz zel i pucujesz jest pięknie,ale potem trzeba zmyc wodą i wytrzec do sucha. Wiec zmywam wodą-zaczyna byc nieciekawie, wycieram do sucha-i wychodzą sine zacieki-bardzo ciemne ![]() ![]() ale moge sie sprzedac patent na nie ![]() ![]() ![]() a okna masz jakie?
![]() |
#3265 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() a co na mnie, niewiem, ale bardzo mi się podoba i popsikane wczoraj ok.24 (nuty rozpoznawałam ![]() ![]() czesc ![]() Cytat:
![]() no nie to po pracy, albo do zmywarki wstawiam ![]() to jest chyba jeszcze gorsze niż jak wizazu zabraknie ![]() ![]() świat się kończy, zostałam zawezwana do pracy ![]() ![]() i dzień dobry wszystkim ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3266 |
grozi wypollizowaniem
|
ten uskok mnie zastanawia..masz na mysli listwe przyszybową?
#3268 | |||||
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3269 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tylko w weekendy ![]() Dlatego też w tygodniu jestem taka upierdliwa i zrzędliwa - notoryczne niewyspanie + zmęczenie dojazdami ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:04.