|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2821 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia - cz. VI
kupiłam kolejnego micela, widzialam orzeszki z pieprzem, a chcialam chilli
|
|
|
|
#2822 |
|
Zakorzenienie
|
a mnie ciekawi , czy w tym roku będą takie cieplutkie kapcie (zdjęcie zapożyczone z http://modowo.pinger.pl )
![]() mam już dwie pary , fioletowe (model jak na zdjęciu, kupiłam dwa lata temu) i różowe w białe kropki kropki sprzed roku Mam nadzieję, że i w tym roku się pojawią ...
|
#2823 |
|
Konto usunięte
|
kapcie serio z B.? świetne, oby się pojawiły.
|
|
|
|
#2824 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2825 |
|
AGA :)
|
świetne są~!! Oby się pojawiły !
|
|
#2826 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja zakupiłam dziś te orzeszki z pieprzem i pikantne,te z pieprzem nawet nie złe,jak dla mnie zamało pieprzu,ja bym jeszcze dopieprzyła,bo lubię ostrzejsze. A te ze stałej oferty pikantne smak mają okropny napewno niema tam papryki chilli,jakimś czosnkiem zanoszą nigdy więcej.
|
|
|
|
|
#2827 |
|
Wtajemniczenie
|
byłam właśnie w Biedrze kupiłam tortillę, migdały w czekoladzie i orzeszki z pieprzem
Pytałam o żel mincelarny ale Pani nie wiedziała o co chodzi, po chwili zawołała mnie jednak i okazało sie że właśnie miała je na palecie do rozpakowanie, tylko mówi do mnie że nie zna ceny -na co ja jej 4.99 ![]() śmiałą się że jestem lepiej zorientowana od niej ![]() A z czym robicie tą tortillę? Ja myślałam by zrobić z piersią kurczaka w panierce pokrojoną drobno+pomidorki+ogórki+s ałata lodowa+jakiś sosik
|
#2828 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kosztowały albo 13 albo 20 zł. A jakościowo są naprawdę super. Mam nadzieję, że i w tym roku się pojawią.
|
|
#2829 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2830 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to taka wesrja "na bogato" ![]() ale często tortilla wygląda u mnie jak przegląd tygodnia w lodówce co mam, to wrzucam ![]() EDIT: jak przyjeżdzała moja znajoma z meksyku, to robiła tortillę z mocno przyprawionym mięsem mielonym (b. chudym i drobno zmielonym), surówką z kapusty pekinskiej bądź sałaty lodowej i sosem salsa (podobnym do tego, co jest w słoiczku w B.)
Edytowane przez monyczkaaa Czas edycji: 2010-09-29 o 12:52 |
|
|
|
|
#2831 |
|
Raczkowanie
|
ja dziś kupiłam wazon na moje bambusy zakupione jakiś czas temu w biedronie
i dwa cudne kaktusiki różowy i żółty kupiłam po raz pierwszy bułeczki śniadaniowe z mayślą aby zrobić kanapeczki dla córki do szkoły i dowiedziałam się, że one są ponoć słodkie |
|
|
|
#2832 |
|
Raczkowanie
|
Tyle osób zajada się tymi orzeszkami z pieprzem, że aż sama muszę zerknąć czy u mnie w Biedronce takie dostanę
![]() Chipsy o smaku grzybków marynowanych stały daleko od takich grzybków - nic specjalnego, ale spróbować nowy smak - bezcenne ![]() Szkoda, że w tym tygodniu nic ciekawego z gazetki z art. przemysłowymi dla mnie nie było
|
|
|
|
#2833 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2834 |
|
Rozeznanie
|
orzeszki z pieprzem są pychaaa
ledwo opieram się przed tym by nie zjeść całej paczki na raz dzisiaj kupiłam czekoladę w słoiku- wypróbowałam na dwóch piętkach od chleba i może nutella to to nie jest ale jest naprawde smaczna. Kupiłam też buraczki, schab i puree w proszku, do tego paczkę orzeszków z pieprzem (na zapas) , sok z czarnych porzeczek i kilka podstawowych produktów (margaryna, bułki, bułka tarta, mleko)W poniedziałek kupiłam 2 micele (specjalnie poleciałam przed pracą bo bałam się że popołudniu już nic nie będzie, ale stoją do dzisiaj i jest ich całkiem sporo)
|
#2835 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja smaruję ciepłą tortillę sosem lub ketchupem, daję kurczaka (oczywiście wcześniej podsmażonego), jakąś gotową surówkę / sałatkę / czerwoną kapustę z jabłkiem, na to ewentualnie liść, czy dwa sałaty. |
|
|
|
|
#2836 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() byłam wczoraj w 3 Biedronkach hahaha w ramach zwiedzania... w Toronto w jednej z większych brak miceli... potem podeszłam do tej, która od przyszłego tygodnia będzie "moją" Biedronką - był cały karton ale sam sklep nie wygląda zbyt miło, ma wciąż tą starą ciemnę podłogę... ale przynajmniej koszyki są, nie wózki.wzięłam gazetkę z Super Zupami, naprawdę fajne przepisy w niej są. muszę uważać, żeby nie wyrzucić przypadkiem. a te kapcie, co pokazała monyczkaaa, bardzo fajne... ciekawe jakie rozmiary były dostępne hm?
|
|
|
|
|
#2837 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja właśnie wróciłam z Biedronki i zostawiłam tam 50 zł ehh
Żeli micelarnych nie widziałam, ale nie zależało mi na zakupie. Za to widziałam orzeszki w skorupce paprykowej i te drugie paprykowe w posypce chyba też są. Miałam wziąć, ale rozsądek wziął górę Kupiłam to cudo do pieczywa YoGa się zwie - zobaczymy co to jest, makaron pełnoziarnisty bo ostatnio gdy był w promocji mi zasmakował. Oczywiście reszta to takie tam zakupy
|
|
|
|
#2838 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2839 |
|
Wtajemniczenie
|
U mnie były, ale dawno ich nie kupowałam.
Potem dziewczyny tu na forum pisały, że chyba zniknęły ze sklepów. A dzisiaj przypadkowo wpadły mi w oko - więc są
|
|
|
|
#2840 |
|
Zakorzenienie
|
kupiłam dziś pizze pieczarkową, 2szt w cenie 5.99 bodajże.. NIE POLECAM, w smaku okropna
|
#2841 |
|
Zakorzenienie
|
do osób,które kupiły skrzyp z gazetki "aktywni na co dzień" - ile tabletek dziennie należy spożywać według napisu na opakowaniu i ile procent dziennego zapotrzebowania na cynk pokrywa jedna tabletka?
|
|
|
|
#2842 |
|
Rozeznanie
|
kupilam
-tortille-zostalo duzzzzo -kinder maxi -oplacaja sie wychodza cos po 70gr -witaminki dla kochaniutkiego -2ostatnie opakowania zalapalam -a malo co sie roznia od Vigora tylko duzze tabletki -i zel micelarny-mam bardzo delikatna twarzyczke -dzis wieczorekiem wyprobuje i zobaczymy jak sie sprawdza dla wrazliwcow -w dronce jeszcze tyle bylooooooo |
|
|
|
#2843 |
|
Raczkowanie
|
W moim mieście otwierają nową Biedronkę.
W gazetce jest: Banany 1,97 Pomidory 1,97 Ser Światowid 300g 3,99 Jajka M 1,99 Mięso mielone 4,99 Mleko 1,39 i masę innych rzeczy ![]() Garnki Baryłka w maki, jabłka i słoneczniki w cenie 39,99. Mam nadzieję, że będzie coś jeszcze z promocyjnych rzeczy z naklejką 15 lat ![]() ![]()
|
|
|
|
#2844 |
|
Zakorzenienie
|
Użyłam wczoraj micela tak jak któraś z was pisała - odrobina na wilgotny wacik i nie szczypie
Ale z kolei słabo zmywa tusz :/ chyba do twarzy zużyję
|
|
|
|
#2845 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziś bardzo mile zaskoczyły mnie w B. tortille i odrazu wzięłam opakowanie. Do tego dorzuciłam maślankę truskawkową, margarynę Palmę (jestem happy że jest ona w Biedronce), marcepana ze skórką z pomarańczy, śmietana 18%, i Sage zieloną z maliną. Kusiły mnie te kinder maxi ale nie wzięłam i żałuję
Zasmuciło mnie że nie było już klocków "lego". Kupiłyście je może? Jakie są? Dobre gatunkowo? Napiszcie coś o nich
|
|
|
|
#2846 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2847 |
|
Zakorzenienie
|
A ja antyperspirantów z Biedry nie polecam (w kulkach)
Mam właśnie ten błękitny. Używam anditralu,więc od kulki oczekuję jedynie zapachu. W tym przypadku 4-5 godzin i zapach znika. W porównaniu chociażby z kulkami Bebe (też tanio) wypadają kiepsko. |
|
|
|
#2848 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Co do konkretnego zapotrzebowania - sprawdzę jak będę w domu.
|
|
#2849 |
|
Raczkowanie
|
a czy nie kojarzycie czy już w tym roku były takie regały- lub kiedy ostatnio były?
chciałabym taki,a na allegro są 2 razy droższe (w Biedronce były po 170zł) http://allegro.pl/regal-krata-iv-roz...215559248.html |
|
|
|
#2850 |
|
Modermistrz bobkowy :D
|
regaly calkiem niedawno byly,u nas chyba nawet jeszcze sa..i wydaje mi sie,ze taniej niz po 170zl
edit znalazlam wazon 14,99 regał krata 89,00 dywan 19,99 regał narożny 79,00
Edytowane przez Pagata Czas edycji: 2010-09-29 o 17:55 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:20.

Mam nadzieję, że i w tym roku się pojawią ...

napewno niema tam papryki chilli,jakimś czosnkiem zanoszą 

ledwo opieram się przed tym by nie zjeść całej paczki na raz
Żeli micelarnych nie widziałam, ale nie zależało mi na zakupie. Za to widziałam orzeszki w skorupce paprykowej i te drugie paprykowe w posypce chyba też są. Miałam wziąć, ale rozsądek wziął górę