Odwyk od zakupów kosmetycznych! (grupa wsparcia) - część VI - Strona 36 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-29, 12:23   #1051
zetafon
Zakorzenienie

Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych! (grupa wsparcia) - część VI

witam was.
wczoraj w nocy wróciłam z Turcji.było świetnie.odpoczełam, morze miało 30 stopni, plaża świetna,jedzenie w hotelu i sam hotel taki sobie ale prawie w nim nie siedzialam i nie narzekam.teraz musze pozałatwiac zaległe sprawy.ciesze sie ze z wami znowu jesten

od 01.11.2010 oszczędzam
zetafon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-29, 12:26   #1052
Parsifal
Zadomowienie

ona sprawiała wrażenie jakby jej było wszystko jedno, byleby jemu sie podobała, on zaś bronił się przed tym rękami i nogami mówiąc że zupełnie sięna tym nie zna ciekawe jaki był efekt tych zakupów

---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ----------

o, zetafon super że jesteś

Odwyk od zakupów kosmetycznych!
Parsifal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-29, 12:26   #1053
nynka87
Zakorzenienie

GG do nynka87 Send a message via Skype™ to nynka87

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Ja rozumiem poradę, jeśli się nie można zdecydować ...
Ale wybrać tak całkiem ... Oby tylko wybrał to samo co jej się podobało
jeżeli obojgu podoba się taki sam makijaż to bez wahania mógłby wybrać moim zdaniem jeżeli dziewczyna nie może się zdecydować ja tak kiedyś miałam z lakierami, nie wiedziałam który wziąć do frencha więc TŻ pomógł mi wybrać i cieszę się bo nie wiem czy sama bym się zdecydowała
Stary 2010-09-29, 12:26   #1054
Hosenka*
Zakorzenienie

Zet: pomyślałam dziś o Tobie jak zobaczyłam ofertę pracy w biurze podrózy w Kraku

Zazdroszcze

Parsi:
Hehehe ciekawe
Ja wiem jak by się to skończyło, gdyby facet wybrał mi np. białe czy zielone cienie i czerwoną szminkę

Nynka: to o tym samym napisałam Jeżeli jest to kwestia doradzenia: "ten" czy "ten" to ok

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2010-09-29 o 12:27
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-29, 12:27   #1055
nynka87
Zakorzenienie

GG do nynka87 Send a message via Skype™ to nynka87

Cytat:
Napisane przez zetafon Pokaż wiadomość
witam was.
wczoraj w nocy wróciłam z Turcji.było świetnie.odpoczełam, morze miało 30 stopni, plaża świetna,jedzenie w hotelu i sam hotel taki sobie ale prawie w nim nie siedzialam i nie narzekam.teraz musze pozałatwiac zaległe sprawy.ciesze sie ze z wami znowu jesten
my też się cieszymy
Stary 2010-09-29, 12:46   #1056
magdolena
Zakorzenienie

Cytat:
witam was.
To swietnie ze bylo swietnie!!
Stary 2010-09-29, 12:48   #1057
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Cytat:
Szczerze? Nie podoba mi się efekt Tzn super, że minerały zaczerwienienia przykryły, ale widać grubą warstwę i twarz wydaje mi się "sztuczna".

Ja czasem mam co maskowac, ale nie mam obsesji na tym punkcie. Czasem używam korektora, który i tak w 100% nie kryje, ale przestałam się tym przejmować.

Nie pamiętam już po których, ale po niektórych minerałach miałam mokrą skórę.

Miałam tez kilka cieni (też z różnych sklepow internetowych) i też nie podbiły mojego serca - wolę sklepowe, bo te mineralne szybko mi schodziły z powiek i zbierały się w załamaniach. No i do tego dziwnie sie czułam ze swiadomością że nakładam "jakis"proszek, a nie fachowe cienie
W tym temacie jestem więc nie wzruszona i mozecie kusić ile wlezie
mnie też minerały nie zachwyciły, zamówiłam raz z EDM sample. Twarz wyglądała sztucznie, nie stapiały się z cerą, a nakładałam też ich pędzlami(LHK i Flat top) Z pędzli za to jestem baardzo zadowolona, mam 3 z EDM i 1 z TBS.
To samo z cieniami- bardzo krótko się trzymały i zbierały w załamaniach. Tak więc pozbyłam się podkładów, zostawiłam na razie sample róży ale i tak rzadko używam, bo się wysypują z pudełeczka, a jak wysypuję na dłoń to potem muszę myć
Cytat:
A nie lepiej te kropki wyleczyć?

Ja miałam takie 2 czy 3 lata i to w trakcie studiów, że praktycznie co rano budziłam się z nowym syfem. Masakra. Odstawiłam wtedy tabletki anty i cera zaczeła wariować. Na szczęście udało mi się to jakoś opanować - najpierw straszne przetłuszczanie (stosowałam krem biolipidowy Ziaji) a później syfki zaczeły coraz rzadziej wyskakiwać. Wcześniej były to wielkie ropne gule, aż bolały, a teraz jak coś wyskoczy to malutkie i szybkogojace się.
I tylko Ziają biolipidową wyleczyłaś? Ja też używam m.in. ziai(gł. na noc) ale baardzo rzadko mam cerę bez krost, wysypuje mnie zwykle przed okresem, potem zaleczę sobie przez cały miesiąc po to, żeby znów mnie wysypało i tak w kółko. Najwięcej robi mi się krost po obu stronach brody a one wolno się goją i długo zostawiają ciemne ślady.
Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
co i innego ładna, jednolita buzia a co innego kilogram tapety u Maliniarki, wg mnie NIE wygląda to sztucznie i daje efekt zadbanej skóry - podoba mi się
ale czasami jak widzę panny na wykładzie o 8 rano z perfekcyjnie zrobionym okiem, kreską, cieniowaniem i w ogóle PEŁNYM makijażem to się zastanawiam, o której one wstają
Co do Maliniarki to uważam, że jest ogromna różnica z makijażem i bez, na plus wg mnie to w makijażu, ale widać że na drugim zdj. jest inne światło. No i zawsze twarz pomalowana wieloma warstwami kryjących podkładów wygląda wg mnie trochę sztucznie, zwłaszcza jeśli odcień bywa dobrany nie idealnie(a ciężko taki odcień znaleźć) Ja też nie mam idealnej cery, staram sie przykrywać niedoskonałości, ale tylko w tych miejscach, nie lubię kłaść tapety na całą twarz skoro w innych miejscach mam zdrową skórę. Ale nie mam czegoś takiego, że nie wyjdę bez makijażu z domu, nawet z krostami wychodzę i mnie to nie rusza.
Za to też mnie wkurzają te laski u mnie na studiach, bo zawsze pełny makijaż, paznokcie, perfekcyjnie ulożone włosy, wyprostowane nawet w deszczową pogodę i to jeszcze wystrojone i na gigantycznych szpilach. Ja jak jadę na uczelnię, to trochę się podmaluję, raczej w neutralnych kolorach, włosy zwykle związuję, bo i tak wczesnie wstaję i nie chciałoby mi się robić fryzu, no i tak mi wygodniej, a na nogach adidasy, bo jakbym miała gonić na busa w szpilkach to bym padła, a wolę być szybciej w domu.
Cytat:
Wiem, że są dziewczyny, które bardzo liczą się z gustem faceta i tym "co kotek powie". Jak tak nie umiem To ja mam sie dobrze dobrze czuć we własnej skórze a jeżeli facet nie potrafi tego zrozumieć i kręci nosem to zawsze może dziewczynę zmienić.
Zgadzam się z tym
Ja tam pazury wolę akurat jasne, ale od dawna robię sobie ciemne oko (nawet do ślubu miałam bardzo mocny makijaż oka) i TŻ się jakoś przyzwyczaił, choć on też mówił na początku, że jemu się naturalnośc podoba. A teraz to jak gdzieś wychodzimy to musze jemu czasem przykrywać jakieś krostki czy zaczerwienienia
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-29, 12:49   #1058
magdolena
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Parsifal Pokaż wiadomość
Maliniarko mam identyczną cerę jak Twoja nic się nie przejmuj, jest nas dwie też się codziennie maluję, nie wyjdę inaczej do pracy przecież...
Ja mam z pewnościa najgorsza cere z Was wszystkich i chyba moj tradzik nie minie z wiekiem... Nie dosc ze mam duzo grudek, zaskornikow i sladow to jeszcze ciagle cos nowego wyskoczy... Stosuje tylko mineraly zeby nie niszczyc jeszcze bardziej cery fluidami.

Edytowane przez magdolena
Czas edycji: 2010-09-29 o 12:53
magdolena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-29, 12:51   #1059
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Cytat:
witam was.
Super, że wyjazd się udał i już jesteś z nami!

A tak w temacie to wczoraj wykończyłam żel pod prysznic(i śmiałam się do TŻta, ze teraz idę do sklepu- poszłam do szafy, do pudła z zapasami i wyjęłam Dove cream oil)
I jak się postaram i dziś wysmaruję jeszcze to skończę trzecie smarowidło w tym miesiącu, bo zostało mi na raz czy dwa masła z Avonu
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-29, 12:53   #1060
magdolena
Zakorzenienie

Luskap: ja co do trwalosci cieni z EDM nie mam zadnego zarzutu. Z reszta jak do trwalosci kazdych cieni uzytych z baza, bo bez bazy po 2 godzinach mam jeden badz dwa walki na powiekach I uwazam ze jednak 2 najwieksze zalety mineralow to wplyw na cere i mozliwosc doboru koloru idealnego (a nawet jesli by takiego nie produkowali to mozna samemu mieszac)
Stary 2010-09-29, 12:55   #1061
Parsifal
Zadomowienie

magdoleno a jakiej bazy używasz?

Stary 2010-09-29, 12:57   #1062
kotwilka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Maliniarka Pokaż wiadomość
yyy wydaje mi się...

https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...metrics=gemius.

jedna z pierwszych prób mineralnych
Jejku jak ślicznie!!!!! Jaka Ty jesteś ładna dziewczyna
Czy mogłabyś mi napisać jakim kosmetykiem się tak ładnie pomalowałaś?
Cytat:
co i innego ładna, jednolita buzia a co innego kilogram tapety u Maliniarki, wg mnie NIE wygląda to sztucznie i daje efekt zadbanej skóry - podoba mi się
ale czasami jak widzę panny na wykładzie o 8 rano z perfekcyjnie zrobionym okiem, kreską, cieniowaniem i w ogóle PEŁNYM makijażem to się zastanawiam, o której one wstają
A ja wiem, o której! Moja współlokatorka jak miała wykład o 8 - wychodziła z domu o 7, a wstawała między 5 a 5.30 - i to BEZ mycia głowy. Po prostu tyle czasu się malowała

Cześć Zetafon
kotwilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-29, 12:58   #1063
magdolena
Zakorzenienie

ArtDeco teraz i jest najlepsza z 3 ktore mialam. Mialam IsaDora i byla slaba, tzn po 5 godzinach juz nie byl idealny makijaz i jeszcze uzywalam Joko ale trudno ją nalozyc i troche utrudnia cieniowanie ale trzymanie cieni tez bardzo dobre.
Nastepna pewnie kupie Lumene bo niektorzy bardziej chwala niz ArtDeco.
Stary 2010-09-29, 13:02   #1064
Parsifal
Zadomowienie

magdoleno dziekuję

Stary 2010-09-29, 13:05   #1065
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
Za to też mnie wkurzają te laski u mnie na studiach, bo zawsze pełny makijaż, paznokcie, perfekcyjnie ulożone włosy, wyprostowane nawet w deszczową pogodę i to jeszcze wystrojone i na gigantycznych szpilach. Ja jak jadę na uczelnię, to trochę się podmaluję, raczej w neutralnych kolorach, włosy zwykle związuję, bo i tak wczesnie wstaję i nie chciałoby mi się robić fryzu, no i tak mi wygodniej, a na nogach adidasy, bo jakbym miała gonić na busa w szpilkach to bym padła, a wolę być szybciej w domu.
wyobraziłam sobie taką scenę
ja też stawiam głównie na wygodę, bo zawsze gdzieś biegnę (najczęściej na pociąg podmiejski i one raczej nie czekają na spóźnialskich) i nie traktuję uczelni jak rewii mody, bez przesady! ale niektóre dziewczyny muszą być naprawdę zdeterminowane przecież prędzej czy później facet i tak je zobaczy w dresach, kapciach i bez makijażu w każdym razie cieszę się, że nie jestem już na tym etapie związku, że się trzeba martwić "ojej w co ja się ubiorę" i nie muszę się obawiać reakcji TŻ na pryszcza czy potargane włosy

zetku witaj

---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ----------

kotwilka nieźle! ja wstaję zwykle godzinę przed wyjściem, ale to dlatego, że strasznie długo jem śniadanie i zawsze muszę złapać jakąś fajną piosenkę w radiu

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-29, 13:09   #1066
magdolena
Zakorzenienie

Cytat:
magdoleno dziekuję
Proszę bardzo, nie ma za co
Cytat:
wyobraziłam sobie taką scenę
ja też stawiam głównie na wygodę, bo zawsze gdzieś biegnę (najczęściej na pociąg podmiejski i one raczej nie czekają na spóźnialskich) i nie traktuję uczelni jak rewii mody, bez przesady! ale niektóre dziewczyny muszą być naprawdę zdeterminowane przecież prędzej czy później facet i tak je zobaczy w dresach, kapciach i bez makijażu w każdym razie cieszę się, że nie jestem już na tym etapie związku, że się trzeba martwić "ojej w co ja się ubiorę" i nie muszę się obawiać reakcji TŻ na pryszcza czy potargane włosy

zetku witaj
Ja teraz zaczynam studia i mam plan ze bede wstawala 5 minut wczesniej zeby zdarzyc pomalowac choc troche oczy ale cos czuje ze wybiore 5 minut snu:P I nie wyobrazam sobie jak mozna nosic na codzien szpilki, tapir itp:P Na jakies specjalne okazje mozna sie wystroic ale na codzien? Niektore dziewczyny jednak albo mysla ze inaczej zaden facet nie zwroci na nie uwagi albo maja kompleksy i zle sie czuja bez tego.
Stary 2010-09-29, 13:13   #1067
Koshatka
Zakorzenienie

Zet witaj.

Cytat:
Wiem, że są dziewczyny, które bardzo liczą się z gustem faceta i tym "co kotek powie". Jak tak nie umiem To ja mam sie dobrze dobrze czuć we własnej skórze a jeżeli facet nie potrafi tego zrozumieć i kręci nosem to zawsze może dziewczynę zmienić.
Moja koleżanka zmieniła kolor włosów bo "on" woli taki. Inna prostuje chociaż tego nie lubi. Jak dla mnie chore.

Cytat:
ona sprawiała wrażenie jakby jej było wszystko jedno, byleby jemu sie podobała, on zaś bronił się przed tym rękami i nogami mówiąc że zupełnie sięna tym nie zna ciekawe jaki był efekt tych zakupów
Może poprzedni dobierał jej wszystko i laska nie ma własnego zdania. Albo boi się że "podpadnie" i ją zostawi.

Cytat:
Napisane przez kotwilka Pokaż wiadomość
A ja wiem, o której! Moja współlokatorka jak miała wykład o 8 - wychodziła z domu o 7, a wstawała między 5 a 5.30 - i to BEZ mycia głowy. Po prostu tyle czasu się malowała

Cytat:
a na nogach adidasy, bo jakbym miała gonić na busa w szpilkach to bym padła, a wolę być szybciej w domu.
Moja przyjaciółka ze studiów goniła ze mną wielokrotnie tramwaj na szpilach i nie miała z tym problemu.

Cytat:
w każdym razie cieszę się, że nie jestem już na tym etapie związku, że się trzeba martwić "ojej w co ja się ubiorę" i nie muszę się obawiać reakcji TŻ na pryszcza czy potargane włosy
To ja chyba nigdy nie byłam na tym etapie związku.
Stary 2010-09-29, 13:24   #1068
Maliniarka
Zakorzenienie

Cytat:
Maliniarko: jeżeli sama nie lubisz zbytnio ciemnego makijażu to to, że facet takiego nie lubi jest Ci na rękę
Chodziło mi generalnie o to, że ja jestem przeciwna robieniu wbrew sobie, a po to tylko, żeby facet był zadowolony.
Podałam przykład moich pazurów, podobnie by było z ciemnym makijażem, który zdecydowanie wolę niż jasny i lepiej się w takim czuję.

ja czasme się na niego focham jak mu się coś nie podoba, ale pytam go o zdanie
ale on tylko kometuje to co ja robię, a nie mówi mi jak mam wyglądać, co mam zmieniać. Chociaż zachęcił mnie do kilku zmian, z których sama jestem zadowolona (zapuszczenie pazurków i włosów, częściej noszę spódnice itd. )
ale nic wbrew sobie, z tym się zgadzam

Cytat:
Hosenko wczoraj byłam świadkiem jal laska w Naturze prosiła faceta żeby jej wybrał szminkę, cienie i coś tam jeszcze...
biedny
jak byłam z moim wybierać lakier w GR (przy okazji) to była taka parka:
Ona: może ten?
On: ładny, bierz i idziemy

Cytat:
a mneie takie "idealne" laski nie wkurzają wkurzają mnie tylko takie bardzo widoczne niedoróbki---rozmazany makijaż(zwłaszcza ciemny), poodpryskiwany lakier, podkład odcinający się wyraźną linią od szyi, spalone włosy) widac, ze dziewczyna na siłę chce być naj...i to właśnie jest najsmutniejsze
Cytat:
A tak w temacie to wczoraj wykończyłam żel pod prysznic(i śmiałam się do TŻta, ze teraz idę do sklepu- poszłam do szafy, do pudła z zapasami i wyjęłam Dove cream oil)
I jak się postaram i dziś wysmaruję jeszcze to skończę trzecie smarowidło w tym miesiącu, bo zostało mi na raz czy dwa masła z Avonu
kramik z kosmetykami można domową rogerię otwierać
Cytat:
Napisane przez kotwilka Pokaż wiadomość
Jejku jak ślicznie!!!!! Jaka Ty jesteś ładna dziewczyna
Czy mogłabyś mi napisać jakim kosmetykiem się tak ładnie pomalowałaś?

ja się maluję jakieś 10-15minut, chyba, że robię coś innego ale rano nie ma szans na czarowanie

https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1247
lista, o matko jaka długa

---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ----------

ej weźcie, to jak jestem na obcasach na uczelni to jestem jakaś nienormalna? bez przesadyzmu, nie każdy lubie w trampkach chodzić

obcasik do 8cm dla mnie jest super (mam 164cm i jestem grubiutka , a obcasy wysmuklają sylwetkę )
Makijaż z Lirene
Peelingi Nacomi
Rajstopki

Maliniarka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-29, 13:33   #1069
magdolena
Zakorzenienie

Obcasy same w sobie nie sa zle, raczej mowimy tu o dziewczynach wyszykowanych od stop do glow, pelwny makijaz, fryz, ciuchy itp jak na jakas impreze
Stary 2010-09-29, 13:39   #1070
noseknosek

Cytat:
Napisane przez Koshatka Pokaż wiadomość

ej weźcie, to jak jestem na obcasach na uczelni to jestem jakaś nienormalna? bez przesadyzmu, nie każdy lubie w trampkach chodzić

obcasik do 8cm dla mnie jest super (mam 164cm i jestem grubiutka , a obcasy wysmuklają sylwetkę )
Nie jesteś nienormalna! bo co innego jak ktoś wygląda normalnie, tzn. dziewczyna jest zadbana, czysta () i ładnie ubrana a co innego jak jest przerobiona i wygląda jak przebrany klaun -> właśnie tak jak mówisz utlenione włosy, solara, białe kozaczki, pełna tapeta na codzień i strój jak z imprezy.. U mnie na uczelni jest taka panna, która mnie zawsze rozwala (wiem, wiem że to nieładnie obgadywać) - zawsze nosi wielki plecak na plecach a do tego obcasy i chodzi taka na maksa zgarbiona i przygnieciona tym plecakiem i na ugiętych nogach nawet wysmuklenie nóg w tym momencie niewiele daje..

biegam
Stary 2010-09-29, 13:40   #1071
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:

Jak lubisz i umiesz chodzić na obcasach to czemu nie? Moja przyjaciółka (ta od biegania w szpilach) urodziła się chyba w butach na obcasach bo dla niej takie były najwygodniejsze. Na dodatek wysokie je miała, chyba 10 cm.

Śmieszą mnie natomiast laski które niepewnie chodzą w takich butach, chwieją się i męczą "żeby jakoś wyglądać".
Stary 2010-09-29, 13:43   #1072
Maliniarka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdolena Pokaż wiadomość
Obcasy same w sobie nie sa zle, raczej mowimy tu o dziewczynach wyszykowanych od stop do glow, pelwny makijaz, fryz, ciuchy itp jak na jakas impreze
no to rozumiem
Cytat:
Nie jesteś nienormalna! bo co innego jak ktoś wygląda normalnie, tzn. dziewczyna jest zadbana, czysta () i ładnie ubrana a co innego jak jest przerobiona i wygląda jak przebrany klaun -> właśnie tak jak mówisz utlenione włosy, solara, białe kozaczki, pełna tapeta na codzień i strój jak z imprezy.. U mnie na uczelni jest taka panna, która mnie zawsze rozwala (wiem, wiem że to nieładnie obgadywać) - zawsze nosi wielki plecak na plecach a do tego obcasy i chodzi taka na maksa zgarbiona i przygnieciona tym plecakiem i na ugiętych nogach nawet wysmuklenie nóg w tym momencie niewiele daje..
to ja pisałam, nie Koshi

na uczelni to jeszcze nic ja uwielbiam widok młodej mamy w szpilach, przygarbionej(bbo musi się do wózka zniżyć), z wypiętym tyłkiem w za ciasnych biodrówkach
Makijaż z Lirene
Peelingi Nacomi
Rajstopki

Stary 2010-09-29, 13:44   #1073
noseknosek

ja mam dwie pary jesiennych butów na obcasach i zamierzam ich używać lada dzień no ale to nie są takie cienkie szpilki tylko raczej słupki więc i chodzi się zupełnie inaczej... tylko, że miałam opory duże przed chodzeniem w takich butach, bo w mojej grupie z niemieckiego i tak jestem wyższa od większości facetów

---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ----------

Maliniarko o kurde, no jasne, że Ty pisałaś, coś się samo zmieniło

biegam
Stary 2010-09-29, 13:47   #1074
Maliniarka
Zakorzenienie

Cytat:
Śmieszą mnie natomiast laski które niepewnie chodzą w takich butach, chwieją się i męczą "żeby jakoś wyglądać".
"jakoś" wyglądają, ale chyba nie robią takiego wrażenia jakby chciały

---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ----------

Cytat:
ja mam dwie pary jesiennych butów na obcasach i zamierzam ich używać lada dzień no ale to nie są takie cienkie szpilki tylko raczej słupki więc i chodzi się zupełnie inaczej... tylko, że miałam opory duże przed chodzeniem w takich butach, bo w mojej grupie z niemieckiego i tak jestem wyższa od większości facetów

---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ----------

Maliniarko o kurde, no jasne, że Ty pisałaś, coś się samo zmieniło
też wolę słupki, jakbym założyła mega cieniutkie szpileczki, to dałoby to wrażenie "zaraz ta cała konstrukcja zawali się pod własnym ciężarem"

ale czym się przejmujesz to ich problem, że nie urośli

---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ----------

dziewczny i jak ta pasta Colgate Max White One? bo mi się signal konczy...może by zakupił
Makijaż z Lirene
Peelingi Nacomi
Rajstopki

Stary 2010-09-29, 13:49   #1075
noseknosek

Cytat:
ale czym się przejmujesz to ich problem, że nie urośli
Cytat:

niby tak, ale ja się czułam jak matka z dziećmi
Cytat:
Napisane przez Maliniarka
dziewyczny i jak ta pasta Colgate Max White One? bo mi się signal konczy...może by zakupił
z wybielających polecam Clinomyn naprawdę wybiela, po pierwszym myciu nie mogłam przestać oblizywać zębów bo były takie gładkie i lśniące jak nie wiem co

biegam
Stary 2010-09-29, 13:49   #1076
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
na uczelni to jeszcze nic ja uwielbiam widok młodej mamy w szpilach, przygarbionej(bbo musi się do wózka zniżyć), z wypiętym tyłkiem w za ciasnych biodrówkach
I z wyłażącymi stringami.

I pełny makijaż w piaskownicy.

Edytowane przez Koshatka
Czas edycji: 2010-09-29 o 13:53 Powód: dopisek
Koshatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-29, 13:56   #1077
noseknosek

i koniecznie bluzka "z pępkiem na wierzchu"

biegam
Stary 2010-09-29, 13:57   #1078
Maliniarka
Zakorzenienie

Cytat:

niby tak, ale ja się czułam jak matka z dziećmi

z wybielających polecam Clinomyn naprawdę wybiela, po pierwszym myciu nie mogłam przestać oblizywać zębów bo były takie gładkie i lśniące jak nie wiem co
nie lubisz dominować?

która?
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/szukaj...gdzie=produkty
Cytat:
I z wyłażącymi stringami.

I pełny makijaż w piaskownicy.
pełny makijaż zalezy jak rozumiemy słowo pełny(bo jak jakiś smokey, to rzeczywiście komicznie to wygląda )
ta, która została mi w pamięci akurat nie miała stringów, tylko takie buły wychodzące znad jeansów(tzw. uchwyty miłości)
Makijaż z Lirene
Peelingi Nacomi
Rajstopki

Edytowane przez Maliniarka
Czas edycji: 2010-09-29 o 14:00
Stary 2010-09-29, 14:02   #1079
noseknosek

Cytat:
ja mam taką -> http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...a-palacych.htm

biegam
Stary 2010-09-29, 14:05   #1080
Maliniarka
Zakorzenienie

Cytat:
no tak właśnie myślałam, że taka dla palących może być fajna bo musi się z niezłymi przebarwieniami umieć uporać zobaczę
Makijaż z Lirene
Peelingi Nacomi
Rajstopki

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości