|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1981 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube - cz. II
[1=bfca8d39b0c33d1e642320d 525f11dd69d86e6d3_6578f56 ebc91f;22375413]Porządna henna łapie też skórę i jest po to aby nadać brwi odpowiedni kształt
![]() ![]() ![]() ![]() rozumiem, bardzo jasno to opisałaś tylko tak sie dziwię bo że henna skóre łapie to wiem tylko, że to mi się przy jednym myciu zmywa ze skóry i zostają tylko wyrazistsze włoski stąd nie widzę sama jakoś sensu sama mam ubytki ale po jednym umyciu buzi skórę mam czyściutką tak gdzie henne nakładałam (ja robię henną proszkową, może inne działają inaczej - ale jak używałam kremowych/żelowych to efekt był taki że skóry prawie wcale nie łapało a z włosków się szybciej zmywało) to może polecicie coś co nadaje się do takiego korygowania bo jak mówię - nawet mi to do głowy nie przyszło bo mi tak momentalnie się to zmywa a przecież henny nie będę codziennie robić ![]()
![]() |
#1982 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Edytowane przez bfca8d39b0c33d1e642320d525f11dd69d86e6d3_6578f56ebc91f Czas edycji: 2010-09-29 o 11:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1983 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1984 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Może powiem na przykładzie jak na studiach oceniają brwi- dostajesz ocenę kiedy henna jest nałożona na łuk brwiowy, a nie wtedy kiedy jest zmyte i wyregulowane. Ale w praktyce to wygląda tak jak piszesz- większość klientek życzy sobie naturalnego efektu- jedynie przyciemnienia włosków a "złapanie" skóry wcale nie jest tak pożądane jak uczą tego na studiach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1985 |
Zakorzenienie
|
Dla sprawiedliwości dodam że Joy ma świetną cerę - a nie taki nakrapiany naczynkami suchalec jak ja ( bez brwi zazwyczaj)
![]() Ja robie hennę proszkową, u znajomych tez zawsze wiem która ma świeżo zrobione brwi bo mają zabarwioną skórę pod włoskami - na kredce wtedy można przyoszczędzić ![]() Edytowane przez żurawinka Czas edycji: 2010-09-29 o 10:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#1986 |
Zakorzenienie
|
[1=bfca8d39b0c33d1e642320d 525f11dd69d86e6d3_6578f56 ebc91f;22376132]Proszkowa łapie mocniej niż żelowa/kremowa
![]() Może powiem na przykładzie jak na studiach oceniają brwi- dostajesz ocenę kiedy henna jest nałożona na łuk brwiowy, a nie wtedy kiedy jest zmyte i wyregulowane. Ale w praktyce to wygląda tak jak piszesz- większość klientek życzy sobie naturalnego efektu- jedynie przyciemnienia włosków a "złapanie" skóry wcale nie jest tak pożądane jak uczą tego na studiach ![]() aha dziękuje ślicznie za wytłumaczenie ![]() czyli jednak dla mnie z moimi rzadkimi brwiami pozostaje jednak kredka/cień ![]() henna swoją droga i tak mi wiele ułatwia - bo musze potem tylko ubytki zamaskować a nie wszystko malowac od razu, naturalniej to jednak wygląda
Edytowane przez eyo Czas edycji: 2010-09-29 o 10:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#1987 |
Zakorzenienie
|
Ja też bardzo lubię Joy. Lubię patrzeć na jej pokój, sama jest śliczna, jej cera mobilizuje mnie do dbania o swoją. I jest taka "nie zepsuta"
![]()
Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić. - Nie mogę przypomnieć sobie jej twarzy. |
![]() ![]() |
![]() |
#1988 |
BAN stały
|
http://www.youtube.com/watch?v=GVcmZ...eature=related
Widziałyście to?! Jakiś chory człowiek.... jak palcem ekran dotykał to aż mnie to przeraziło! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1989 |
Zakorzenienie
|
Jamajka prosze nie wrzucajmy tu filmików debili.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1990 |
Zakorzenienie
|
jeny ja się boje takich ludzi jak ten kolo, to dla mnie jakiś horror
#1991 |
BAN stały
|
Wg mnie tak jak wcześniej powiedziała to jeden z tych erotomanów, którzy chcieli by ją mieć.
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1992 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1993 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1994 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ---------- po takim czymś dochodzę do wniosku, że trzeba mieć baaaardzo mocną psychikę żeby kręcić filmiki na yt. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1995 |
Zakorzenienie
|
U mnie jest pół na pół, np kiedyś chyba 4 lata temu kupiłam skórzany płaszcz w reserved, mam go do dziś i jeszcze w nim pochodzę, na szczęście jest dość uniwersalny, bo znudził mi się strasznie...
kolejna kwestia ciuchy lepszej jakość mam strasznie długo, obecnie siedzę w zwykłej bluzce, ale nie wiem jaka firma, bo to sisi gdzieś kupowała, bluzka ma 5 lat, nosze ją namiętnie, piore często,a ona nic, jak nowa.
#1996 |
Zakorzenienie
|
Ja naprawdę nie rozumiem, po co w takim razie nakręcasz mu popularność. Jeśli to takie bez sensu, jeśli to taki psychol, to zgłoś naruszenie zasad i zostaw w spokoju a nie puszczasz w obieg. A może RGP nie widziała tego, a zobaczy to tutaj?
Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić. - Nie mogę przypomnieć sobie jej twarzy. |
![]() ![]() |
![]() |
#1997 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1998 |
Zakorzenienie
|
właśnie się zakochałam
patrzecie jaki fajny french na pannie Szwed - szaro biły no śliczny po prostu nie przepadam za nią ale te pazurki to udane, fajne takie na codzień a nie banalne
![]() |
#1999 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A ten gosc - po samym sposobie mowienia juz slychac, ze nie jest do konca normalny. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2000 |
Zakorzenienie
|
Ja jestem przerazona... serio
współczuję RGP, bo tak jak piszesz Purple, nie zasłuzyła sobie, choćby nie wiem jaka była, i do tego te głupie teksty o zmywaku ![]() jak ja sie uruchamiam przy takich jełopach nooo
#2001 | |
AGA :)
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2002 |
Zakorzenienie
|
może to od monitora zależy ? ja taki wyraźny szary widze
![]()
![]() |
#2003 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2004 |
Zakorzenienie
|
Ja bym się wstrzymała przed napisaniem pod filmikiem RGP o tym psychopacie, to robi więcej szkody niż pożytku, po co ma sie denerwować? W życiu prywatnym nie raz przez takie ploty ucierpiałam - nie lubię tego i nie pochwalam.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2005 |
Zakorzenienie
|
wiecie co.. ja to myślę, że czy my "pomożemy' czy nie w rozpowszechnianiu tego filmiku to pewnie taki idiota jak on sam zadba o to żeby RGP zoabczyła jego dzieło
tacy idioci po prostu sami podrzucaja linki bo ich kreci wkurzanie, watpie żeby liczył że to się tak rozejdzie że samo do niej dotrze
![]() |
#2006 |
Zakorzenienie
|
Pociesza mnie fakt że pod jego filmikiem też go nieco zjechali. A zesztą taki odważny, pokazał by swoją twarz, a nie słychac tylko grobowy ton głosu, facet ma jakąś depresję pewnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2007 |
Zakorzenienie
|
Ej to są psychofani szkoda mi rgp...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2008 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
widać, że to skończony idiota i nie można brać uwag takich "ludzi" pod uwagę wiecie co jest w tym najgłupsze... kurde to dorosły facet ;/ Wiecie jakieś dzieciaki które się lubują w pisaniu koemnatrzy do wygiwazdkowania nie dziwią bo dzieciaki głupie i myślą, że takie fajne są jak kogoś zjadą.. no ale dorosły facet !? To już po prostu nadaje się do leczenie
![]() ![]() |
![]() |
#2009 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ---------- eyo jeśli mam być szczera podejrzewam że koleś jest naćpany |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2010 |
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=9bR_gQqyhfQ
lubię ją bardzo bo ma świetny głos ale czy tylko ja mam problem i jestem wręcz przerażona tym co ona wyrabia z bronzerem, różem ?! dziz.. normalnie ciemne ciapki sobie porobiła na buzi.. masakra dla mnie ![]() niby używa niezbyt tanich kosmetyków a efekt jak dla mnie takie lekko bazarkowy... fajna jest, sympatyczna mega ale jak widze jej makijaże to mnie aż ciarki przechodzą, wolę jej haule ![]() (ja bronzer to na 5 razy nakładam żeby nie przesadzić a tu bach bach na całą twarz...)
Edytowane przez eyo Czas edycji: 2010-09-29 o 15:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:59.