|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#6931 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Powiekszenie piersi cz.6
Cytat:
no wiem, masz rację, ale chyba dwóch lekarzy którzy mnie badali i oboje jednogłośnie mówią 325 nie mają złych intencji. A szczerze jak będę miała tyle, nie mając teraz nic to oszaleje ze szczęścia Buziaki dla Was tyle mi dziś czasu i energii poświęciłyście ![]()
|
|
#6932 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie
![]() Listopadowa- wyrazy współczucia bardzo mi przykro z powodu tego, co się stało, wiem, że babcia była bardzo bliską i ważną dla Ciebie osobą trzymaj się cieplutko ![]() Chibuike-czytałam o wypadku, szok.. cieszę się, że mimo sporych jednak obrażeń cycuchy się uchowały.. no i że jednak wyszliście z tego cało ![]() 2sweet-super, że interesik już otwarty gratulacje ![]() a koleżanka.. wiesz, prawda jest taka, że jeśli porównasz swój biust do innych, naturalnych tej wielkości.. ![]() niestety taka jędrność i zachowanie kształtu w naturze nie występuje.. jeśli na plaży lub basenie uda Ci się wypatrzyć piersi porównywalnej urody, to z pewnością będą to również silikony.. więc zawsze może się znaleźć ktoś, kto będzie gdybał.. bo niby takie naturalne, ale zbyt piękne, by mogły być prawdziwe..? naturalne na szczupłej sylwetce bez pomocy dobrego stanika raczej nigdy nie są zbyt imponujące.. ![]() Kejtiga- figurka dziękuje za komplemencik nic specjalnie nie ćwiczę, czasem się za coś zabieram, potem przechodzi zapał lub czasu brak i różnie to wychodzi, ale z brzuchem po prostu jakoś nigdy większych problemów nie miałam.. ![]() Pink-dziękować za pamięć buziaczekMagera, Happy, Mya, Ms_e.. >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> >>>>>> pozdrowionka dla wszystkich
|
#6933 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Każda z Was udostępnia albumy moje pokłony, bo jest to prywatne i osobiste a dla Was takie oczywiste....achhh ---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ---------- Cytat:
Edytowane przez Madzienka2010 Czas edycji: 2010-09-28 o 20:28 |
||
|
|
|
#6934 |
|
Rozeznanie
|
28/09/2010
Kwianna 05.10 7 dni ![]() Madzienka 07.10 9 dni ![]() BabyB 14.10 16 dni ![]() Syllwia82 20.10 22 dni ![]() Laloona 02.11 35 dni ![]() Miliqqq 05.11 38 dni Dragon 26.11 59 dni ![]() Pink 06.12 69 dni ![]() Magera 08.12 71 dni ![]() Kejsiii 14.12 77 dni jak ja uwielbiam to odliczanko!!!!!!! i mloteczki.....
Edytowane przez pink star Czas edycji: 2010-09-28 o 23:31 |
|
|
|
#6935 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jak się okazuje.. często po op.niejedna z nas odkrywa dotąd nieznane pokłady ekshibocjonizmu bo tu takie niby skromne kobietki, mamy, żony.. ale gdzieś tam w środku nierzadko skrywa się..prawdziwa showgirl ![]() ---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ---------- he, uderz w stół a nożyce się odezwą właśnie pisałam o showgirls, a oto i nasza pierwsza dama, urodzona show-lady ![]() i to jeszcze przed.. ![]() ja to nie mogę się doczekać, by zobaczyć jak te talenty się rozwiną po op. ![]() witaj, Pink
|
|
#6936 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczynki cycolinki.
Widzę że grono się powiększa w zastraszającym tempie. Pozdrawiam wszystkie biusty. "Umarłam" na wątku nr.4, aż nie mogłam się odnaleźć. Idzie zima więc będę częściej zaglądać. Horo gorąco pozdrawiam. Dziękuję za pamięć
|
#6937 |
|
Przyczajenie
|
ktoś mi podpowie gdzie i w jaki sposób mogę wejść w Wasze albumy ze zdjęciami przed i po operacji? Proszę o podpowiedź
|
|
|
|
#6938 |
|
Zakorzenienie
|
podbijam, od jakiegoś czasu rozmyślam nad op ale nie do końca jeszcze jestem przekonana może Wasze foty mi w tym pomogą
|
|
|
|
#6939 |
|
Rozeznanie
|
29/09/2010
Kwianna 05.10 6 dni ![]() Madzienka 07.10 8 dni ![]() BabyB 14.10 15 dni ![]() Syllwia82 20.10 21 dni ![]() Laloona 02.11 34 dni ![]() Miliqqq 05.11 37 dni Dragon 26.11 58 dni ![]() Pink 06.12 68 dni ![]() Magera 08.12 70 dni ![]() Kejsiii 14.12 76 dni
|
#6940 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
... ja mam 174 cm. pod biustem 71... waże 51 kg... dr powiedziała ze więcej jak 325 mi nie włoży... i Bogu dzięki !!! wyszły ogromne !! OGROMNE !! przymierzałam staniki... rozmiar 70 E lub 65 F !! ogromne !! albo nie mogę się przyzwyczaic albo naprawde wygladam teraz dziwniej... wizualnie przytylo mi sie jakies 10 kg... wyjsciówka moja to mniej niż 0 ! zamiesze za chwilkę... dr mowila ze mam szeroki mostek...ale przed sama operacja poprosilam zeby postarała się zeby były blisko siebie i mam przerwe miedzy piersiami niecaly cm więc chyba dobrze jakbym teraz miala wkladac to nie wiecej niz 300.... ale to wszystko zalezy od budowy. buziaki
|
|
|
#6941 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Kochana wklej jakieś nowe fotki zobaczymy jak się zmieniły Oj chcialabym już tak pisać że moje są ogromne A jaki miałaś odstęp między sutkami przed zabiegiem???Wyszły Ci super tak bliziutko
|
|
#6942 |
|
Wtajemniczenie
|
Kashanti a jak w ogóle się czujesz? Mi po operacji miesiąc zajęło zrzucanie wagi tak przytyłam więc może stąd ten efekt
Co do staników to dla mnie inna rzecz niż efekt wizualny, ale chyba mało kto po operacji nosi mniejsze niż E bo żelki się inaczej układają Dziewczyny żeby zobaczyć albumy musicie się "zaprzyjaźnić" z forumowiczkami wtedy dopiero albumy będą widoczne
|
#6943 |
|
Rozeznanie
|
Alis
widzę Cię co się nie odzywasz pipko jedna
|
#6944 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
na razie zamiesciłam wyjściówki... jestem w pracy więc nie wypada biegac toples:P ale poważnie... szkoda ze nie wzielam 300... zawsze mozna powiększyć a tych już nie zmniejsze... nie wiem jak to po ciązy bedzie wygladac bede przed sobą taczkę pchała a na niej piersi poloze
|
|
|
#6945 |
|
Raczkowanie
|
cześć Dziewczyny
mam pytanie, czy to normalne, że 16dni po zabiegu dalej mnie bolą sutki nawet jak lekko któryś dotknę??? Jak było u was? piersi bolą mnie też z boku jak obie dotykam....martwię się, bo było już lepiej, a teraz znowu mnie bolą...
|
#6946 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
po wyjsciu ze spzitala jadlam biszkopty dla dzieci![]() wczoraj bylam na zakupach... przymierzałam sukienki i przy pierwszej musialam krzyczec o pomoc... utknełam na wysokosci piersi z rekoma podniesionymi do gory... moj połówek musial mnie zniej wyciagac.... ale narobil przy tym tyle szumu ze pol sklepu wiedzialo o co chodzi szybko ucieklismy stamtąd.... ![]() ---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ---------- Cytat:
hmm mnie też bolą a jestem po zabiegu 15 dni... nie moge chodzic w ropiętej kurtce bo mnie tak suuuuutki bolą od zwykłego dotyku kurtki przez ubranie... bolą bolą... do tego całe piersi są odrętwiałe... ponizej sutków w dalszym ciągu nie mam czucia
|
|
|
#6947 |
|
Wtajemniczenie
|
Z mojego doświadczenia to zanim piersi wracają do formy pod względem wrażliwości na ból i czucia długo wracają, to była najdłużej dla mnie odczuwalna rzecz
Kashanti jak Ci się za parę miesięcy ułozą to już pewnie nie będą Ci się wydawały takie ogromne
|
#6948 |
|
Raczkowanie
|
nigdy nie myslalam , ze będę się martwić za dużym biustem:P
![]() życie jest cudowne
|
|
#6949 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a jak możesz to wrzuć jeszcze jakieś fotki, chyba postury jesteśmy tej samej tylko ja warzę 56kg
Edytowane przez Madzienka2010 Czas edycji: 2010-09-29 o 11:07 |
|
|
|
|
#6950 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ja tez chcialam 350... jak zobaczylam , ze dziewczyny wkladaja po 400... to myslalam, ze te moje to będą pchły i , ze bede żałowała ze tkai emałe zrobilam... dzis powrzucam zdjęcia... zobaczysz ze te 325 to nie tkaie małe... mama się mnie pytała czy mnie nie przeciąża na przod... ;|---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ---------- a ja mam tez pytanie... dr kazała mi nosic sportowy stanik i podkładać pod blizny gaziki.... zeby nie podrażniać jeszcze swierzych blizn... ale mnie tak okropnie draznily te gaziki.... ze pozlam do sklepu i kupiłam platki kosmetyczne ale dla matek karmiących dzieci nic mnie nie drazni , są super mieciutkie i duże i się nie przesuwają ani nie rozłaża tak jak te gaziki i pytanie czy mogłam sobie taka wymiane zrobic ?? to ma strukturę taką sama jak płatki do demakijażu polecam ![]() ---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ---------- to są płątki dzidziuś firmy cleanic http://www.calineczka.pl/sklep/image...i_Dzidzius.jpg
|
|
|
#6951 |
|
BAN stały
|
Madzienka ja mam 325 i wcale nie są jakieś małe. Ja jestem zadowolona z rozmiaru, piersi są prościutki - żadne zezowate
![]() Tylko twarde jeszcze...a już tak chciałabym mieć mięciutkie....eehhhhhhhhh hh ... ![]() Kochana fotki wrzucę..ale póki co nie mam takiej możliwości! mam nadzieję, że uda się jeszcze przed Twoim zabiegiem ![]() Kashanti możesz mieć gaziki, które kupiłaś. Tutaj chodziło o to żeby nie podrażniać blizny
|
|
|
|
#6952 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
należę do łakomczuszków, od razu po zabiegu jeszcze zakręcona pytałam o kolację, na co pielęgnarka się zaśmiała mówiąc, że zjem dopiero śniadanko..z samego rana nie mogłam się doczekac żarełka, a po jednym kęsie bułki z serem wymiotowałam już za tydzień moim żelkom stuknie miesiąc, myślicie że moge już zacząć ćwiczyć na fitnesku? a jak nie to jakieś ćwiczonka na brzuch mogę już zacząć? cholera muszę się odchudzić buuuu Cytat:
06.09.2010 Mentor okrągłe 300hp dr Krajewski Edytowane przez fergilka Czas edycji: 2010-09-29 o 13:01 |
||
|
|
|
#6953 |
|
Przyczajenie
|
chcialam 350... jak zobaczylam , ze dziewczyny wkladaja po 400... to myslalam, ze te moje to będą pchły i , ze bede żałowała ze tkai emałe zrobilam...
dzis powrzucam zdjęcia... zobaczysz ze te 325 to nie tkaie małe... mama się mnie pytała czy mnie nie przeciąża na przod... ;|---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ---------- Witajcie . Pierwszy raz piszę a wcześniej spędziłam parę(naście)godzin czytając. Mam prośbę . Czy możecie pomóc koleżance i poradzić jaki lekarz (niekoniecznie w warszawie gdzie mieszkam ) wykonuje najlepiej takie zabiegi ? Miło mi jak dodacie mnie do znajomych bym mogła podejrzeć albumy ze zdjęciami przed i po.... Pozdrawiam. Pewnie niedługo będę dzielić los tych które są po . Tylko musze najpierw dobrze się rozeznać i nie popełnić błędu w wyborze |
|
|
|
#6954 |
|
Rozeznanie
|
slidka- witaj
w Warszawie jest dr. Broma... jest tu kilka dziewczat od niego ja sama bede u niego robic... w Gdyni/Gdansku dr. Skwiercz od ,ktorej tez sa swietne cycuszki... Jest jeszcze wielu innych dobrych dr. ale o to musisz zapytac dziewczyny, ktore u nich robily albo beda robic... ---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ---------- no i na dzis odliczanko!!!!!!!!!!!! 29/09/2010 Kwianna 05.10 6 dni ![]() Madzienka 07.10 8 dni ![]() BabyB 14.10 15 dni ![]() Syllwia82 20.10 21 dni ![]() Laloona 02.11 34 dni ![]() Miliqqq 05.11 37 dni Dragon 26.11 58 dni ![]() Pink 06.12 68 dni ![]() Magera 08.12 70 dni ![]() Kejsiii 14.12 76 dni
|
|
#6955 |
|
Rozeznanie
|
Pink cofnij się stronę do tyłu już odliczanko zrobiłam
Pierwsza byłam
|
#6956 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuje Korinko za odpowiedź, bede Ci strasznie wdzięczna za jakiekolwiek foty bo op lada moment. Ciesze się że wszysstko u Ciebie ok, a miękkie staną się już w niedługim czasie
Kashanti, zwiedziłam Twój album wzdłuż i wszerz, i są naprawde fajne jak na 325 mam nadzieję że uzyskam podobny efekt
|
#6957 |
|
Raczkowanie
|
hej..jak miło Was się czyta laski-- tu sie tyle dzieje....
a ja chora niestety na L4--tak tak mąż wyjechał , a ja odrazu chora...już tydzień sie zmagam z zapaleniem oskrzeli a teraz doszło zapalenie ucha--tragedia......jedyne co dobre z tego to brak apetytu...ha ha już 3 kg zleciało--poprostu metoda na odchudzanie MŻ(mniej żryc--sorki takie powiedzonko)a tak to postaremu..... aaa nie wiem czy wspominałam,że i ja miałam kolizję nie z mojej winy ,ale młodych łepków , którzy we mnie wjechali, a dokłanie w tył w nowiuskie służbowe autko --miałam je zaledwie 2 dni--(cudeńko było opel insignia)teraz w naprawie---sprawcy w szpitalu, bo walneli we mnie i odbili pod nadjeżdżającego tira z przeciwka--masakra była ile się wypłakałam- 3 godz w deszczu stałam i się przeziębiłam wtedy--załatwianie lawety itp--bo mi tłumik wyrwało i tyłu nie było....a pozatym martwiłam sie o tych sprawcow wypadku na szczęście sa poobijani jedynie, ale powiem tak gdym ja nie odbiła w prawo gdy we mnie walneli to ja wylądowałabym pod tym tirem i to czołowo-----policjanci mówili ,że uratowałam sobie życie--a pasów głupia nie miałam i walnełam w kierownicę--ale nic mi nie jest cycki tez całe.....dobra nie zanudzam laski mam teraz czas poczytac waszych opowiesci tyle tu nowych cycolinek po operacji----dousłyszenia
Edytowane przez alis280 Czas edycji: 2010-09-29 o 15:57 |
|
|
|
#6958 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#6959 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() klask i:Kochana , zyczliwa i do tego sliczna. Nasza Pinki. ---------- Dopisano o 16:43 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ---------- Cytat:
Naprawde sie ostatnio dzieje. Dzielna jestes Alis. Szczescie,ze skonczylo sie tylko na rozbitym aucie. Zdrowiej szybko. ---------- Dopisano o 16:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:43 ---------- Cytat:
Czesc dziubie ty moj szalony zastanawiam sie co sie z ciebie uwolni w listopadzie ? ![]() ---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:45 ---------- Przykro mi. Bardzo Mam nadzieje ,ze czujecie sie juz troszke lepiej. Edytowane przez Happy_hour Czas edycji: 2010-09-29 o 16:55 |
|||
|
|
|
#6960 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie
Ja mogę powiedzieć że powoli wracam do żywych Ciągle latam po lekarzach przez ból głowy po wypadku. Wczoraj miałam ściągnięte szwy i lekarz nic nie powiedział ale jeszcze przed wypadkiem zauważyłam że moje cyce od spodu robią się kanciaste myślałam że to od opatrunku, ale to się robi coraz gorszeDodam fotkę (widać gołym okiem) powiedzcie czy u siebie to zauważyłyście? :pro si:![]() Nie no jak nie urok to s*aczka ![]() ![]()
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:25.

buziaczek

po wyjsciu ze spzitala jadlam biszkopty dla dzieci
należę do łakomczuszków, od razu po zabiegu jeszcze zakręcona pytałam o kolację, na co pielęgnarka się zaśmiała mówiąc, że zjem dopiero śniadanko..z samego rana nie mogłam się doczekac żarełka, a po jednym kęsie bułki z serem wymiotowałam
klask i:
:pro si: