|
|
#361 |
|
po prostu Em :)
|
Dot.: Essence cz. VI
Rzeczywiście cienie według mnie są niewarte kupna, bardzo nijakie.
|
|
#362 |
|
Zakorzenienie
|
a ma ktoś nowe cienie czworki?
|
#363 |
|
Zadomowienie
|
Zdaje relacje z polowania
:Byłam w Filricie po 9 - nie było ani jednego żelowego linera (były cienie,błyszczyki i jeden czarny lakier)! A z DW chcialam tylko srebrny eyeliner. Ale byłam ładnie mówiąc "rozczarowana"! Tym bardziej, że byłam zaraz po 9! Ale rozmawiałam chyba z tym samym panem ,z którym rozmawiala Emememsik - mówił, że zaraz po otwarciu jakaś pani wzięła wszystko i chciała jeszcze ale już nie mieli (Em, z tego co pisałaś to wywnioskowałam że chyba chodziło o Ciebie ).Wzięłam ostatni matt top coat Na końcu (naszczęscie) powiedział też, że nowości są na kramelickiej, więc poszłam tam oczywiście i tam były: wszystkie lakiery (nie wzięłam żadnego, bo mam bardzo podobne kolory), cieni chyba jeszcze nie zdązyli wyłozyc, blyszczyki z tego co pamietam tez byly i calkiem sporo żelowych linerów w dwóch odcieniach (wzięłam swój upragniony szary![]() Przetestowałam mój liner, kolor ma ładny, pędzelek trochę za gruby ale da się nim namalować ładne kreski. Wogóle świetnie się rozprowadza i ładnie wygląda na oku, jestem bardzo zadowolona, że go kupiłam ![]() A cienie sprawdzałam na testerku, były bardzo dobrze napigmentowane I ładne odcienie. Wzięłabym gdyby nie to, że mam dużo cieni i nie jestem przy kasie
|
|
|
|
#364 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
chyba liner mi nie jest pisany...
|
|
|
|
|
#365 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
#366 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#367 | |
|
|
A co do nowego rozświetlacza, to na Długiej był i tester do niego też.
![]() ---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ---------- Cytat:
|
|
|
#368 |
|
Zakorzenienie
|
a jak centrum? bo jadę zaraz i nie wiem czy mam po co wysiadac
|
#369 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A z tego co widziałam to temu panu chyba zalezy, doradzał i i jeszcze jakiejś innej klientce i ogólnie był zoreintowany, że Essence jest w Douglasach i że to dobra firma przy mnie też gdzieś widzialam dzwonił w tej sprawie, także dobrze, niech zamawia ![]() Swoją drogą rozeszła się im ta limitka w mgnieniu oka! A rozświetlacza nie zauwazylam ,gapa ze mnie, a szkoda
Edytowane przez kleopatre Czas edycji: 2010-09-29 o 13:41 |
|
|
|
|
#370 |
|
Zadomowienie
|
dzieki dziewczyny, juz sie do TŻ usmiecham
moze akurat bedzie mu sie chcialo mi kupic eyeliner
|
|
|
|
#371 |
|
Zadomowienie
|
byłam niedawno na karmelickiej i jeszcze wszystko było tzn nie było naklejek na ubranie i czegoś tam jeszcze. cienie i żelowe były.
|
#372 |
|
Raczkowanie
|
Wypróbowałam eyeliner!
Jak za taką cenę to jest naprawdę wart uwagi. Jest czarny (może nie jakiś mega mega czarny) ale jak się pomaluje np. 2 razy to wtedy rzeczywiście jest to głęboka czerń Aha, i użyłam mojego skośnego pędzelka do eyelinera (ten z essence jakoś mi nie podszedł Co do różowego błyszdydła to dla mnie bomba Pachnie bardzo słodko, ma subtelny ale widoczny na ustach kolorek (taki baby pink) Ja osobiście bardzo lubię takie kolorki Na pazurach mam różowy lakier i też jestem na tak Ogólnie z zakupów DW jestem bardzo zadowolona |
|
|
|
#373 |
|
Przyczajenie
|
Hej, hej!! Wie ktoś jak sprawa wygląda z ta nową kolekcją w Olsztynie, for example
na Jarotach? Bo nie wiem czy się wybierać-tak okropniasta pogoda:|
|
|
|
|
#374 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
może kwestia wprawy. nabieram trochę na czubek, ustawiam pędzelek tak, aby cieńsza strona(ta płaska) była równoległa do rzęs i jadę wzdłuż linii rzęs, tak naprawdę zaczynając prawie pomiędzy rzęsami. Jak mam ochotę, to jeszcze pogrubiam. Zwykle mam ![]() trwalosc dobra - wytrzymał cały dzien 14 h poza domem (nałożone na cień) trochę się boję, bo tester był lekko wyschnięty,mimo ze to nowa kolekcja i pękł (sam żel) w srodku. Miałam to samo w inglocie. ale konsystencja, pigment i trwałość generalnie porównywalna z MAC'iem, jesli nie lepsza... |
|
|
|
|
#375 |
|
Zadomowienie
|
wiec TZ mi kupi dzieki za podpowiedz
|
|
|
|
#376 |
|
Zakorzenienie
|
Chciałam tylko napisać, że w Magnolii nadal brak nowości, ale przemiła pani powiedziała, że niedługo mają się pojawić nowości.
Dziewczyny, a tych starych róży w ogóle już nie będzie? Bo one jakościowo były świetne i chciałam zobaczyć, czy są jakieś ciepłe kolory, a tam pucha .
|
#377 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny czy w Warszawie na Puławskiej jeszcze są lakiery? Nie wiem czy mam tam podjechac czy już wykupione..
|
|
|
|
#378 |
|
Zadomowienie
|
Lemka a spojrzałaś może na szafę Catrice? BTW ciekawe kiedy to jest niedługo dla Pań z natury, bo to jedna z najlepiej zaopatrzonych wrocławskich natur i aż dziw że do nich jeszcze nie dotarły nowości które gdzie indziej są już od około tygodnia, no nie?
|
#379 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#380 |
|
Zakorzenienie
|
Ktoś ma jakieś info z Gdańska?
|
|
|
|
#381 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I nawet wizażance nic nie kupiłam.W Bochni bez zmian - żadnych nowości ale na półce z przecenami był ... UWAGA! UWAGA! - CaH! - a jednak miałam rację jak w zeszłym tygodniu byłam na 100% przekonana, że jeszcze się pojawi
|
|
|
|
|
#382 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A czy gdziekolwiek indziej juz się coś pojawiło?
|
|||||
|
|
|
#383 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#384 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#385 |
|
Zakorzenienie
|
Takie pojedyncze perłowo błyszczące. Jest ich 6kolorów. Leżą chyba koło kredek gdzieś w połowie szafy...
http://www.essence.eu/pl/products/eyes/eyeshadows.html Cienie colour & shine http://www.essence.eu/pl/products/ey...eyeshadow.html Edytowane przez SexiChic Czas edycji: 2010-09-29 o 16:52 |
|
|
|
#386 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#387 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
W Naturach (Starowiślna i Kazimierz) nowości lakierowych brak, w Kazimierzu ekspedientki wykładały towar, miały być tam i nowości lakierowe (nowy Underwater w Kazimierzu był ). Szafa Catrice pełna.
|
|
|
|
|
#388 | |
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
Muszę się w takim razie wybrać do Kazimierza.
|
|
|
#389 |
|
|
|
|
#390 |
|
Raczkowanie
|
Byłam dzisiaj w City Forum i na Pańskiej.
W City Forum są nowości, za to druga szafa świeci pustkami, na Pańskiej z kolei nie ma nowości ale za to druga szafa pełna. W obu Naturach resztki ITW. Niestety. Podobno następna dostawa ma być w piątek, ale oczywiście jak zwykle Panie nic nie wiedzą o limitowankach
"Na samą myśl, że muszę kimś zostać, ogarniał mnie nie tylko strach, ale wręcz mdłości. Nie mogłem znieść myśli, że zostanę prawnikiem, radnym, inżynierem czy czymś takim. Ożenię się, będę miał dzieci, dam się złapać w strukturę rodzinną. (...) Niemożliwa sprawa."
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:06.

:
).
chyba liner mi nie jest pisany...

.

I nawet wizażance nic nie kupiłam.