![]() |
#3391 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XVIII
Ty się chyba z nimi najdłużej męczysz
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#3392 | ||
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Sałać-sorki,ale Kasztana nie przygarnę ![]() ---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ---------- Cytat:
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3393 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Albo Manfred ![]() ale ta babka jest naprawde duża (rozmiar 42/44! a ja 40/42 noszę ![]() A nie jak te wszystkie wygimnastykowane lopezki, beyonce i inne takie, które na moje oko zwykłą, szczupłą figurę mają ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-09-29 o 18:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3394 | |||
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
![]() Tak btw - to można leczyć ![]() Nie ![]() ![]() ![]() Kuba Rozpruwacz? ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Nie wiem, może dlatego, że sama jestem szczupła, a jak sie nie pilnuję - zatrważająco chuda, ale figura typu szkielet wcale mi nie imponuje. Taka Monica Bellucci czy Kim Kardashian - oooo, to inna inszość ![]() ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3395 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wczoraj psiknęłam sobie na nogę (że niby w bezpiecznej odległości od nosa ![]() I nie zmieniłam zdania, dalej go nie kofam ![]() A może on się po prostu tylko tak nadął do badania ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3396 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
niuniek w nagrodę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3397 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3398 |
grozi wypollizowaniem
|
dziewczyny! czy Douglas ma nadal Juliette has a gun?
#3399 | ||
Zakorzenienie
|
to w Tobie jeszcze się facet mieści?
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() fajny ma... miecz ![]() a bo akurat babka w serialu o latach 60-tych gra ![]() ![]() a tu jej sesja w płaszczykach, hm...http://www.celebrity.banzaj.pl/Chris...gla-13891.html (ale ona taką śliczną buzię ma, ech... ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-09-29 o 19:02 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3400 |
Nindżopesz
|
Ja tam nie wiem ale w necie powiadają, że 6 z hakiem to w 13tym tyg. No w każdym razie lekarz stwierdził, że spore i ocenił wielkość na 13 tyg i kilka dni.
Wypluj to, słyszysz? Wypluj! ![]() Przyjmij moje spóźnione acz szczere kondolencje... To fakt, tamte wyglądają na normalne 36-38 i zazwyczaj są na fotkach tak powyginane i wyfotoszopowane, że nie widzę z której niby strony mają czegoś za dużo. |
![]() ![]() |
![]() |
#3401 |
Zakorzenienie
|
Polly, na stan sprzed jakichś 15 dni - ma.
Kim Kardashian ma sztuczną d*pę... |
![]() ![]() |
![]() |
#3402 |
Zakorzenienie
|
Buuu...
![]() ![]() Jest tu jakaś Zuzanna? Może by wzięła? ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3403 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() A ten kasztanek to była jakaś limitowanka? Bo ostatnio chciałam go sobie przypomnieć w YR i nie było. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3404 |
Zakorzenienie
|
Napiął muskuły jak Brus Li
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#3406 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3407 | |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
![]() Nom ![]() Cytat:
Fszystko ma fajne ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3408 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
beyąsy i zadnie lopezy mają zwisy, kiepskie proporcje i zdarza im się wyglądać niedopilnowanie, a ta pani na tresowaną dietetycznie, treningowo oraz odsysaną w rejonach nie wygląda ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3409 |
Zakorzenienie
|
To ja znikam...
Miłego wieczoru ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3410 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Matkozcórką! Madzik, sugerujesz, że niby Brus transmigrował w Redzianej fasoli? ![]() ![]()
"Są takie chwile, gdy się nie śmie badać swej własnej duszy, bo się człowiek lęknie, że ani jednej nie znajdzie w niej struny, co potrącona, jeszcze czysto dźwięknie." Edytowane przez Szara Róża Czas edycji: 2010-09-29 o 19:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3411 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
dzięki ![]() ![]() co warto obniuchac w Douglasie? troche jestem wypadnięta z nowinek? na razie mam Calamity Jane i Sensuous Noir-pojawiło sie jeszcze cos interesującego?
![]() |
#3412 |
Zakorzenienie
|
Tak, wspieraj mnie, wspieraj!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3413 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Polly, zrobiłaś mi kuku w gust muzyczny bo zasłuchuję się w Zgadze. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3414 | ||
Zakorzenienie
|
42 to ponoć nosi Kryśka - i rzeczywiście tak wygląda
![]() Belucci... na oko wygląda na 38/40 http://cm1.theinsider.com/media/0/75...0.350x521.jpeg Cytat:
![]() ![]() ale przyuważ, że taka lopezka ma tylko tyłek duży, a resztę wyćwiczoną i dość szczupła. A Christina ma dużo wszędzie. Tez będe miała podobną figurę, tylko zrzuce to, co i ostatnio w pasie podrosło ![]() Bo i tak nigdy nie będę chuda szczapa, tylko duuża dziewczynka ![]() Dla duuużych chłopców ![]() Cytat:
![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-09-29 o 19:23 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3415 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
A nie możecie się po prostu wymienić z Madzikiem?
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3416 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
opowiedz nam o tym ![]() ![]()
![]() |
#3417 |
Zakorzenienie
|
Tak, tak, tak, to genialne!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3418 | |
Zakorzenienie
|
niemożliwe że to przeżyłaś
![]() Cytat:
![]() ![]() ale 50 nie przygarnę, bo 20 moja 20 mi w zupełności styknie na najbliższy czas jeszcze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3419 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3420 |
Nindżopesz
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:03.