| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2010-09-30, 12:44 | #4921 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-12 Lokalizacja: Trójmiasto 
				 | 

Dot.: Wiem, że blisko jest dzień, gdy się nam spotkają marzenia i sny...Zazdrośnic cz

Hawwa, Justyś - nie smutajcie  pogoda jest do d..., no ale ważne to co w naszym wnętrzu  Co do prawka to ja już mam wyjeżdżone 19 godzin i ten zbliżający się egzamin mnie trochę przeraża  niby już się pewniej czuję za kierownicą, jeździć jako tako umiem, ale żeby jeszcze do tego zwracać uwagę na znaki, światła i inne samochody to już za wiele jak dla mnie  także wesoło  Stefannio, witaj  Powiedz coś o sobie, o Was itp  edit: czy ja wreszcie wylezę z tego łóżka?!  proszę o jakiegoś kopa w pupcię, bo inaczej czarno widzę wypełnienie wszystkich domowych obowiązków   
				__________________ MY   Zaręczeni!   Nasz ślubik  Karinka  Maleństwo  "Bez Ciebie dzisiejsze wzruszenia byłyby tylko martwym naskórkiem dawnych uniesień..." Edytowane przez Gleniusia Czas edycji: 2010-09-30 o 12:47 | 
|     | 
|  2010-09-30, 12:46 | #4922 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2010-05 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Dot.: Wiem, że blisko jest dzień, gdy się nam spotkają marzenia i sny...Zazdrośnic cz

Wpisowe, to zdjęcie z bimbałkami?  Hmmm.... Mam na imię Dominika, lat 29 (skończę za tydzień  ), geodeta, teraz Sznaowna Pani Urzędnik  , kocham czekoladę  On, A., związek długi (początek sierpień 2004), trudny (był, w sensie mała 9 miesięczna przerwa nam sie przydarzyła), od 2,5 roku szczęśliwi, weseli  , od pół roku konkubent wyżej wymienionej. Ostatnio, chyba w sumie tez Wasza zasługa, zaczęłam zazdrościć   | 
|     | 
|  2010-09-30, 12:49 | #4923 | |
				 | 

Cytat: 
  taak, my to potrafimy przekonać do zazdroszczenia  a zdjęcia bimbałków jak najbardziej, dawaj   
				__________________ MY   Zaręczeni!   Nasz ślubik  Karinka  Maleństwo  "Bez Ciebie dzisiejsze wzruszenia byłyby tylko martwym naskórkiem dawnych uniesień..." | |
|     | 
|  2010-09-30, 12:49 | #4924 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-01 
				 | 

Cytat: 
  No tak, jazda sama w sobie nie jest ciężka  Ja mam problem z zakrętami - głównie tam, gdzie jest ciasno, średnio mi idzie parkowanie  Że nie wspomnę o tym, że równoległego jeszcze nawet nie powąchałam...  I czasem za mocno wciskam gaz  Co gorsza, też głównie na zakrętach  Ciekawe, czy mnie facet dopuści do egzaminu   
				__________________ Powód do śmiechu dał mi Bóg  Rdz 21,6 | |
|     | 
|  2010-09-30, 12:50 | #4925 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-07 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Cytat: 
  podziwiam z tym nadrabianiem, ja bym nie dała rady | |
|     | 
|  2010-09-30, 12:51 | #4926 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-01 
				 | 

Cześć   Oczywiście znów przemęczona pracą, Tżta nie miałam w ciągu ostatnich 5 dni na więcej niż 15 minut i może jutro na dłużej zobaczyć się uda 
				__________________ Ćwiczę z Ewą od 3.07.2012 - już 7 razy   | 
|     | 
|  2010-09-30, 12:54 | #4927 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-01 
				 | 

No nic, ja się zmywam... Będę o 15, trzymajcie kciuki, co bym nikogo nie rozjechała    
				__________________ Powód do śmiechu dał mi Bóg  Rdz 21,6 | 
|     | 
|  2010-09-30, 12:54 | #4928 | |
				 | 

Cytat: 
  i ja z kolei za mało gazu daję, bo się boję  no i na razie walczę z łukiem, bo coś mi nie wychodzi naprostowanie kół zaraz po łuku (jadąc do tyłu, oczywiście  )...t  akże jeszcze dużo pracy przede mną   
				__________________ MY   Zaręczeni!   Nasz ślubik  Karinka  Maleństwo  "Bez Ciebie dzisiejsze wzruszenia byłyby tylko martwym naskórkiem dawnych uniesień..." | |
|     | 
|  2010-09-30, 12:55 | #4929 | ||||||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-02 
				 | 

Cytat: 
  Cytat: 
  Czemu?  Cytat: 
  Cytat: 
   fajnie,że z Nami bedziesz  i mocna jesteś jeśli chodzi o nadrabianie   Cytat: 
  Cytat: 
   żeby udało Wam sie jutro zobaczyć na dłużej   
				__________________ Miłość nie zna granic ...   | ||||||
|     | 
|  2010-09-30, 12:57 | #4930 | |||
				 | 

Cytat: 
  bidulka, może w weekend będzie lepiej  Cytat: 
  ---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ---------- Cytat: 
  wiedziałam, że można na Ciebie liczyć  no to wychodzę z tego barłogu, ogarnę najpierw siebie, potem coś zjem i ogarniam mieszkanko  a potem się zobaczy   
				__________________ MY   Zaręczeni!   Nasz ślubik  Karinka  Maleństwo  "Bez Ciebie dzisiejsze wzruszenia byłyby tylko martwym naskórkiem dawnych uniesień..." | |||
|     | 
|  2010-09-30, 13:02 | #4931 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-01 
				 | 

Dziękuję   No może będzie lepiej, ale też się boję co wymyśli A w sobotę rocznica śmierci babci   
				__________________ Ćwiczę z Ewą od 3.07.2012 - już 7 razy   | 
|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2010-09-30, 13:03 | #4932 | ||
				 | 

Cytat: 
 co do zazdroszczenia, to niesamowita u mnie metamorfoza sie dzieje, może wreszcie dorastam  Na zdjęcie to za jakis czas, dobrze?  Jak się oswoję trochę  Nie dałam rady odpuścić Cytat: 
  Ja tez się cieszę. I cieszę że u Ciebie się prosuje. Nie pisałam, ale przezywałam na równi z dziewczętami. Hawwa87 masz moje kciuki Zwies   Edytowane przez Stefannia Czas edycji: 2010-09-30 o 13:04 | ||
|     | 
|  2010-09-30, 13:10 | #4933 | |
				 | 

cholercia, jak ja czytam,że teściowe mi w głowach    napewno jest cały czas blisko Ciebie  Cytat: 
  dziekuje    
				__________________ Miłość nie zna granic ...   | |
|     | 
|  2010-09-30, 13:10 | #4934 | 
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2006-04 
				 | 

To ja się pochwalę... wczoraj usłyszałam wyznanie -  Chciałbym, żebyś była matką moich dzieci...  A dziś rano W sumie jestem już gotowy psychicznie na dzidziusia, nie miałbym z tym problemu. Nawet chciałbym. Ale żeby to było też Twoje dziecko. Nasze...  Pięknie się słucha takich rzeczy...   | 
|     | 
|  2010-09-30, 13:13 | #4935 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  ano to będzie strajk włoski - będe przez tydzień wnikliwie czytała jedno pismo  Witaj Stefannia w naszym gronie  Grape co do nauk przedmałżeńskich to u nas w parafii są 3 spotkania w poradni rodzinnej (naturalne planowanie rodziny) i mieliśmy potem spotkanie z księdzem (wyszło tylko jedno a miały być trzy). Warto się upewnić w swojej parafii czy możesz robić kurs za granicą. 
				__________________ RAZEM   "Właściwie już samo życie jest podróżą w czasie. To tylko kwestia szybkości..." | |
|     | 
|  2010-09-30, 13:14 | #4936 | |
				 | 

Cytat: 
  ostatnio Tż w rozmowie z bratem przyznał, że jak widzi dzieciaczki to mu się łezka w oku kręci  tyle że jak gadaliśmy o tym niedawno, to stwierdził, że dopiero przed moją 30, czyli jak będę miała 29  na co ja, że wtedy to już jego plemniki nie będą tak żwawe, a sperma wartościowa, więc niech lepiej zamrozi trochę na później   
|     | 
|  2010-09-30, 13:20 | #4937 | 
				 | 

| 
|     | 
|  2010-09-30, 13:21 | #4938 | |
				 | 

Cytat: 
  wzruszające   
				__________________ Miłość nie zna granic ...   | |
|     | 
|  2010-09-30, 13:42 | #4939 | |
				 | 

Cytat: 
   | |
|     | 
|  2010-09-30, 13:55 | #4940 | 
				 | 

Kurczę, myślę sobie od wczoraj o Gwizdaczku...ciekawe, co u niej   
				__________________ MY   Zaręczeni!   Nasz ślubik  Karinka  Maleństwo  "Bez Ciebie dzisiejsze wzruszenia byłyby tylko martwym naskórkiem dawnych uniesień..." | 
|     | 
|  2010-09-30, 13:59 | #4941 | 
				 | 

pewnie cieszy sie nowym mieszkankiem   
				__________________ Miłość nie zna granic ...   | 
|     | 
|  2010-09-30, 14:02 | #4942 | 
				 | 

Ano nie ma z kim ziewać z rana. Mam nadzieję, że już lepiej u niej. Martwię się.

| 
|     | 
|  2010-09-30, 14:17 | #4943 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-09 Lokalizacja: śląskie 
				 | 

Hej Wam...    Mam doła.   
				__________________ "Najfajniej jest, gdy stoisz przed lustrem susząc włosy i szczerzysz zęby w uśmiechu na wspomnienie o wczorajszym wieczorze."   | 
|     | 
|  2010-09-30, 14:19 | #4944 | 
				 | 

| 
|     | 
|  2010-09-30, 14:20 | #4945 | 
				 | 

Hej  Konkretnego czy takiego (sic!) listopadowo-smutno-jesiennego? ......................... ........ widzę że już Aleks skomentowała   Edytowane przez Stefannia Czas edycji: 2010-09-30 o 14:21 | 
|     | 
|  2010-09-30, 14:21 | #4946 | 
				 | 

Antii, co Tobie?   
				__________________ MY   Zaręczeni!   Nasz ślubik  Karinka  Maleństwo  "Bez Ciebie dzisiejsze wzruszenia byłyby tylko martwym naskórkiem dawnych uniesień..." | 
|     | 
|  2010-09-30, 14:26 | #4947 | 
				 | 

No... I jeszcze TŻ mi dokłada... Eh.  Kurcze jak zawsze wszystko ok to teraz nagle trach i koniec... Najchętniej bym leżała pod kołderką i się użalała nad sobą, ale ciągle gdzieś muszę latać... ---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ---------- Ja też zwłaszcza po ostatnich wiadomościach i ta długa nieobecność, no cóż możemy ją tylko duchowo wspierać. 
				__________________ "Najfajniej jest, gdy stoisz przed lustrem susząc włosy i szczerzysz zęby w uśmiechu na wspomnienie o wczorajszym wieczorze."   | 
|     | 
|  2010-09-30, 14:28 | #4948 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-01 
				 | 

Cytat: 
  Cytat: 
  te ostatnie godziny są pomocne, bo doszlifowują technikę jazdy  chociaz ja dopiero po 40 godzinach jazdy, za 4 podejsciem zdałam:P duzo zalezy od instruktora, moj był do dupy i np nie parkowałam ani razu (sic!) na kursie rownolegle tyłem. nauczyłam sie dopiero tego na jazdach doszkalających, u innych instruktorów. Jesli sie w czyms mniej pewnie czujesz, albo chcesz jechać w rejony miasta, w ktorych nie byłas z instruktorem- popros go. moj jezdził w kołko na swoim (pewnie juz od lat) objechanym terenie i nigdzie dalej nie chciał jezdzic. w dodatku darł sie na mnie i mnie stresował  nikomu nie polecam PZMotu. Nawet w rankingach wordu maja jedne z ostatnich miejsc. a poza tym, Stefka, witaj  !   
				__________________ A & Z "miłość się wreszcie stała ciałem, które chce trzymać nas za rękę" | ||
|     | 
|  2010-09-30, 14:35 | #4949 | 
				 | 

Gwizdaczek mi odpisała, że u niej nie jest najlepiej...nie ma neta w domu i dlatego nie pisze, a w pracy zasuw. Napisała, że w życiu prywatnym kicha, ale że jakoś daje radę...więc trzymajmy kciuki, żeby się polepszyło  Ucałowania dla wszystkich od Gwizdaka   
|     | 
|  2010-09-30, 14:45 | #4950 | |
				 | 

Cytat: 
  Oby jej się ułożyło w końcu... Zasługuje na to. 
				__________________ "Najfajniej jest, gdy stoisz przed lustrem susząc włosy i szczerzysz zęby w uśmiechu na wspomnienie o wczorajszym wieczorze."   | |
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:40.

pytam teoretycznie bo i tak nie wiem czy uda nam się tutaj je zrobić bo jeśli będą to będą w soboty a my oboje w soboty pracujemy do ok.17.30
 pytam teoretycznie bo i tak nie wiem czy uda nam się tutaj je zrobić bo jeśli będą to będą w soboty a my oboje w soboty pracujemy do ok.17.30