Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010 cz.II - Strona 42 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-30, 10:46   #1231
Siala_Bala
Zakorzenienie

Dot.: Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010 cz

Cytat:
Napisane przez karolcia228 Pokaż wiadomość
siala - dzis przyjezdzaja do telewizora heh i mam nadzieje, ze mu zabiora jego ukochany telewizor hehe...ale bede mialam ubaw z niego...bo tak chcial go kupic i kupil z wystawy.

kinia
- napisz chociaz humor mi sie poprawi.
niech mu zabiorą! Wtedy dupa mu zmięknie i będzie się musiał odzywać
Cytat:
Napisane przez kinia656 Pokaż wiadomość
alutka niieee to naprawdę jest głupie :P jeszcze padniecie ze śmiechu i będę miała was na sumieniu strasznie się wygłupie jak to napiszę
Oj tam, oj tam...
faktycznie śmieszna sprawa ale nie głupia!
No wyobraź sobie, że mnie się zdarzyło takie coś odczuwać, nieraz jak siadam to czuję taki jakby mały bąbelek powietrza, że ze mnie uchodzi a seksu od tyłu, na pieska nawet nie próbuję bo wiem jak by się to skończyło... pierdem cipnym ahahaha zaraz fiknę kozła normalnie ze śmiechu xD ale cóż, tak to bywa a ja się juz tutaj nie wstydzę
No bo wiecie.. jak w Onej jest powietrze.. a włoży się Onego.. to powietrze gdzieś musi spierdzielić i powstaje taki dźwięk jak pierdzenie niby faceci o takich rzeczach widzą ale mogą się zdziwić podczas seksa o boże .. popłakałam się ze śmiechu nad własną głupotą xD

Wzrost 175cm. Start: 90,2
Plan minimum: 70
Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam)

Obecnie: 74,2kg
Siala_Bala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-30, 10:49   #1232
ola_k11
Zadomowienie

Dot.: Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010 cz

Cytat:
Napisane przez vette Pokaż wiadomość
Czy jest choc jedna zadowolona ze swojego faceta w 100%?
Ja
Kocham Go mimo Jego wad ale widzę, że się stara, bo o co Go nie poproszę to robi (nawet jeśli czasem coś pod nosem pogada hehe). Poza tym okazuje mi uczucie, całuje, przytula i Małego tak samo...
Widzę, że nas kocha i nie jest obojętny, pomaga mi - sprząta(ale tylko jak poproszę, bo sam z siebie nigdy ), wyjdzie z psem, z Małym na spacer żebym ja mogła odespać, na zakupy pojedzie...

karolciu nie denerwuj się. Widać ma gorsze dni ale na pewno Mu na Was zależy, przecież ludzie się nie zmieniają z dnia na dzień. Znasz Go przecież. W końcu złość minie i się pogodzicie
ola_k11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-30, 10:50   #1233
entertete
Rozeznanie

siala super foty, 8 fajne bardzo - wygląda z profilu jak przedwojenny polityk jaki

lilka a czy przypadkiem Twoj maly nie nauczył się ostatnio czegoś nowego robić???? ja zauwazyłam, że mój ma lenia z podnoszeniem łebka jak coś nowego zacznie robić (skok, teraz mamy koniec 12 tygodnia akurat) i np wtedy przez 3, 4 dni nie podnosi tylko myk na bok łepek i piącha w gębola.
Nic tylko klaść uparcie, aż se przypomni, ja praktykuję samolot - jakoś lepiej mu idzie wtedy i lądujemy tak, żeby był podniesiony i czaił, że tak coś widać.

Teraz lekki offtop ale w temacie, przegladałam wczoraj jakie są zabawki dla dzieci, no i moje ulubione teraz to:
http://allegro.pl/wiertarka-udarowa-...242287327.html
http://allegro.pl/klein-8515-mlot-pn...251582152.html uśmiałam się po pachy a już z tą wiertarką to chyba na pohybel starym, ciekawe jaki to ma dźwięk

a i jeszcze coś fajnego:http://www.huffingtonpost.com/2010/0...3.html#s133064
nie wiem niby dla kogo to ma być, dziewczynek, chłopców???? boże głupota ludzka jest bezgraniczna.

A wczoraj jak mi małż sypnął "złotom myślom" to myślalam, że padnę z wrażenia: bo tak gadalismy o różnych zabawkach i on w końcu, że nie ważne jakie zabawki będzie miało dziecko tylko jakich rodziców

siala aż musiałam edytować, Ty powinnas pisać podręczniki wychowania seksualnego

Edytowane przez entertete
Czas edycji: 2010-09-30 o 11:00
entertete jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-30, 10:58   #1234
ola_k11
Zadomowienie

Cytat:
hehe jaasne nie bedziecie się śmiać

No dobra.. to piszę.. najwyżej wyjdę na idiotkę, co tam

A więc.. od czasu porodu mam takie dziwne wrażenie (ale to chyba nie jest tylko wrażenie) że.. wlatuje mi powietrze "Tam" na dole

Np. jak leżę na boku i bardziej wypnę pupę, albo jak jestem w pozycji na pieska tylko się nie śmiać bo mi tu nie chodzi o seks ;p tylko podobna pozycją w której np. przewijam Natanka.. no to jak tak pupę wypnę to czuję jak mi powietrze "tam" wchodzi

Nigdy tak nie miałam

A ponoć dziurkę mam mniejszą jak przed porodem

Jeny..napisałam to.. idę się schować...
zabawne ale jest w tym prawda...

ps. wiecie co: mnie w czasie seksu boli coś (tak obciera) a wogóle jak w lusterku na moją pipkę, to na wejściu do niej jest taka jakby mięsna poduszeczka a kiedyś jej nie było... no i nie wiem czy to nie przez to...a do gina idę w poniedziałek
ola_k11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-30, 11:05   #1235
kinia656
Zadomowienie

siala bala aż się oplułam jak przeczytałam o "pierdzie cipnym" haha

Ja też jak patrzę na swoją cipulkę w lusterku to przy wejściu (już wewnątrz ale przy wejściu) mam takie jakby 2 małe kuleczki ;/ a też kiedyś tego nie było. Jeny ile przez ten poród się zmienia ;/ ;/ ciekawe czy ja w ogóle kiedyś będę się mogła normalnie bzykać.

Jeśli będzie kolejne dziecko to chyba będę krzyczeć że chcę cc.. bo jak znowu mi natną cipkę to będzie porażka, nie przeżyję tego drugi raz ;/

entertete matko jakie zabawki ;O te 2 pierwsze to chyba dla dzieciaka który koniecznie chce naśladować tatę w robótkach :P a ta ostatnia.. może żeby dziewczynki od małego już się uczyły tańczyć na rurze

Edytowane przez kinia656
Czas edycji: 2010-09-30 o 11:09
kinia656 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-30, 11:23   #1236
itakasia
Zakorzenienie

witam
Cytat:
Napisane przez wiolek1 Pokaż wiadomość
jestem jestem i czytam was caly czas ale wybaczcie nie mam nastroju żeby cokolwiek pisać i się odnosić do czegokolwiek.

a dzisiaj byłam u pediatry bo ciągle katar i troszkę kaszel doszedł i aleks ma antybiotyk (augumentin )
kochana pisz nam co cie gnebi
i zdrowka dla Alusia
Cytat:

Siala
wygladacie fantastycznie razem

Edytowane przez itakasia
Czas edycji: 2010-09-30 o 11:24
itakasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-30, 11:30   #1237
kinia656
Zadomowienie

jak wy oglądacie fotki ślubne siali bali? to jest na wizażu? :P bo ja się w tym nie łapię

-----------
myślicie że po pedagogice będzie można przeżyć? (tzn z ewentualną pracą w tym zawodzie?) czy może lepiej jakaś administracja? Kręci mnie pedagogika ale boję się że po tym nie będę miała pracy albo będę miała ale b.mało płatną a nie chciałabym żyć w przyszłości od wypłaty do wypłaty..

Edytowane przez kinia656
Czas edycji: 2010-09-30 o 11:34
Stary 2010-09-30, 11:32   #1238
Lilka___
Rozeznanie

GG do Lilka___

dzień doberek
entertete hmm wiesz co w sumie to on ostatnio cały czas ciumka swoje rączki i jak go położę na brzuszku to też je wcina więc może rzeczywiście zapomniał o podnoszeniu głowy A paluszka ma już całego czerwonego od tego ciumkania, ale nie słucha jak mu tłumaczę, że ma nie wkładać do buzi
siala przez ciebie o mało kawy nie wyplułam na podłogę
żabka fajna ta grzechotka. Ja miałam kupić matę, ale jak czytam że niektóre dzieci się nią nie interesują to się zastanawiam czy warto te 200 zł wydawać. A ta grzechotka w rozsądnej cenie jest.
Lilka___ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-30, 11:34   #1239
vette
Zadomowienie

Cytat:
A tak się cieszyłam że poprawie mu humorek na Dzień Chłopaka
a to dzis jest ?

Cytat:
Napisane przez ola_k11 Pokaż wiadomość
Ja
Kocham Go mimo Jego wad ale widzę, że się stara, bo o co Go nie poproszę to robi (nawet jeśli czasem coś pod nosem pogada hehe). Poza tym okazuje mi uczucie, całuje, przytula i Małego tak samo...
Widzę, że nas kocha i nie jest obojętny, pomaga mi - sprząta(ale tylko jak poproszę, bo sam z siebie nigdy ), wyjdzie z psem, z Małym na spacer żebym ja mogła odespać, na zakupy pojedzie...
Moge sie podpisac pod wszystkim co napisalas ale czasami nie mam juz cierpliwosci do niego. Nigdy nie mialam jej w nadmiarze, ale teraz ewidentnie srodek ciezkosci cierpliwosci przeniosl mi sie na dziecko

Cytat:
Napisane przez itakasia Pokaż wiadomość

To nie zdziw sie jak mojego wysle na nauki do Torunia

Edytowane przez vette
Czas edycji: 2010-09-30 o 11:37
vette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-30, 11:39   #1240
Siala_Bala
Zakorzenienie

Cytat:
jak wy oglądacie fotki ślubne siali bali? to jest na wizażu? :P bo ja się w tym nie łapię

-----------
myślicie że po pedagogice będzie można przeżyć? (tzn z ewentualną pracą w tym zawodzie?) czy może lepiej jakaś administracja? Kręci mnie pedagogika ale boję się że po tym nie będę miała pracy albo będę miała ale b.mało płatną a nie chciałabym żyć w przyszłości od wypłaty do wypłaty..
ja studiowałam pedagogike resocjalizacyjną ale rzuciłam po 2 latach (a były 3 letnie) i nie żałuję bo i tak nie miałabym szans na pracę w zawodzie, sami pracownicy zakładów karnych tak nam mówili
Zaczęłam pracę w ochronie i nie żałuję
Jeśli już to wybrałabym coś innego, niekoniecznie zgodnego z moim powołaniem ale coś co zapewni mi byt bo jak narazie w mojej życiowej drodze to jest sam od-byt kijowo płatna praca, szef wyzyskiwacz i zero wykształcenia

Stary 2010-09-30, 11:43   #1241
itakasia
Zakorzenienie

Cytat:
jesli chodzi o wzgledy finansowe to odradza
Cytat:
To nie zdziw sie jak mojego wysle na nauki do Torunia
pewnie nie mialabym 3 dzieci gdyby nie tz, tzn jego charakter. jak sie spotykamy z jakimis znajomymi to faceci sie wkurzaja na niego ze im "zawyża" średnią. tzn za duzo robi

a jesli chodzi o staż to ja z moim tż jestesmy parą od 13 lat, małżenstwem od 9

Edytowane przez itakasia
Czas edycji: 2010-09-30 o 11:52
itakasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-30, 11:52   #1242
kinia656
Zadomowienie

siala bala eh troszke mnie dobilas ale w sumie sama wiedzialam ze po pedagogice moze nic nie byc ;p a praca w szkole to mi sie nie marzy. W ochronie? a ja myslalam ze kobiet do ochrony nie biora ;D ale w zasadzie to jaka ochrona?

hm. to chyba bede musiala poszukac jakiegos innego kierunku..

itakasia masz 3 dzieci? a jak rodzilas? sn czy cc? ja mimo ze mialam latwy porod to odechcialo mi sie kolejnych dzieci (przez to je** ciecie pipki ;/ )

vette tak dzisiaj

Edytowane przez kinia656
Czas edycji: 2010-09-30 o 11:55
Stary 2010-09-30, 11:55   #1243
Linka24
Wtajemniczenie

Cytat:

-----------
Kochana ja również odradzam!!!! Masz tu przed sobą bezrobotnego magistra pedagigiki i co? jedno wielkie G....
A foty sialiii na NK
Linka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-30, 12:04   #1244
itakasia
Zakorzenienie

Cytat:
itakasia masz 3 dzieci? a jak rodzilas? sn czy cc? ja mimo ze mialam latwy porod to odechcialo mi sie kolejnych dzieci (przez to je** ciecie pipki ;/ )
tak, mam 3 corki. rodzilam naturalnie i zaden aspekt mojego zycia na tym nie ucierpial. nabawilam sie tylko rozstepow, ale to pozostalosc po 1 ciąży.
Stary 2010-09-30, 12:08   #1245
justynacz80
Rozeznanie

Cześć dziewczyny,
U nas kiepska noc. Agata wypięła się w nocy na mojego cycka i musiałam w popłochu robić mm. Potem z kolei jakoś nie najlepiej brzuszkowo jej po nim było. Aniaa chyba faktycznie spróbuję bebiko na takie okazje. Czy to prawda, że Bebiko ma uboższy skład od innych mlek?
Za to rano myślałam, że mi piersi eksplodują po całej nocy i ściągnęłam ponad 200 ml.- No w końcu mam zapas dwóch porcji

Ja powiem Wam szczerze, że też jestem w 100% zadowolona z tż - nie myślałam, że kiedykolwiek to powiem, bo zawsze było mi coś nie tak. Od kiedy pojawiła się Agata patrzę na niego innymi oczami. Zajmuje się nią, robi wszystko o co go poproszę (muszę to wyartykułować) i ogólnie jest świtnym ojcem i niezmordowanym "nosidłem".
A ja chyba stałam się mniej wymagająca i nie zwracam uwagi na pierdoły, tak jak kiedyś

Siala, ależ cudowne fotki!! Też takie chcę!
justynacz80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-30, 12:23   #1246
hd2005
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Siala_Bala Pokaż wiadomość
To raczej nie to.. on się super sprawuje przy dziecku, potrafi wszystko zrobić i jest chętny zawsze by przebrać czy nakarmić małego.. bawić się z nim nie umie ale jak mu podpowiem to się stara
To raczej chodzi o relacje ja-on.
nie, nie, nie chodziło mi o to, że sie nie stara przy dziecku
Chodzi o to, że dziecko zmienia nasze podejście do życia (żeby nie powiedzieć, że robimy się dorośli, odpowiedzialni itd) a to wpływa na Twoje postrzeganie świata.

Przykład: gdy miałam 15 lat to zależało mi aby mój chłopak był przystojny i fajnie tańczył a teraz to nie ma żadnego znaczenia. Mam inne priorytety.

Może teraz potrzebujesz kogoś innego... i stąd zmiana podejścia do M.

---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ----------

Cytat:
Byliśmy dziś na sesji zdjęciowej u mojego kochanego przyjaciela i patrzcie co stworzył
piekne zdjęcia
Najbardziej podoba mi się ostatnie )

---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ----------

Cytat:
Co jest z tymi facetami?Tacierzyns two im nie sprzyja.

ja

---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ----------

Z okazji wczorajszych wieści z instytutu wypiłam wieczorem 2 lampki wina A co trzeba świętować nowe życie

Dzisiaj byliśmy na USG bioderek - wszystko OK. Nic nie płaciłam Jutro wizyta u ortopedy (omówienie USG).

hd2005 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-30, 12:28   #1247
marta_d1
Zakorzenienie

GG do marta_d1

dzień dobry! Piszę z synkiem na kolanach

hd tak się ciesze kochana , że wszystko ok

aniu przykro mi, że Misio takie ma przeboje z jedzeniem. Ale może już niedługo z tego wyrośnie. Bądź dzielna kochana.

siala ja rok po ślubie miałam kryzys mojej miłości do męża. Żałowałam wiele razy, że tak wcześnie wyszłam za mąż ( miałam 23 lata) i nie mam już tyle swobody. Ale przeszło mi, bo zdałam sobie sprawę z tego jaka jestem szczęśliwa z moim M. Nie ma problemów żebym wychodziła sama z koleżankami, jest troskliwy czuły. Nadal czuje, że ja jestem ważniejsza niż syn. Wspaniale sie opiekuje Frankiem. Wiadomo czasem mnie wkurza, ale nie moge narzekać.

Moje dziecko słabo spało dziś w nocy Po rannym karmieniu o 8 jeszcze poszliśmy spać i tak oto by mąż zaspał do pracy na 12
marta_d1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-30, 12:29   #1248
itakasia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hd2005 Pokaż wiadomość

Z okazji wczorajszych wieści z instytutu wypiłam wieczorem 2 lampki wina A co trzeba świętować nowe życie

Dzisiaj byliśmy na USG bioderek - wszystko OK. Nic nie płaciłam Jutro wizyta u ortopedy (omówienie USG).
bardzo sie ciesze Haniu, swietuj - masz powod i super ze usg ok

my wczoraj bylismy w poradni, badanie i usg. po raz drugi za free. wszystko ok, kolejna kontrola za 2 mies. mamy 3 wizyty bo pierwsza byla w 11 dobie. ale wszystkie za free. nie wiem od czego to zalezy
Stary 2010-09-30, 12:36   #1249
Siala_Bala
Zakorzenienie

Cytat:
siala bala eh troszke mnie dobilas ale w sumie sama wiedzialam ze po pedagogice moze nic nie byc ;p a praca w szkole to mi sie nie marzy. W ochronie? a ja myslalam ze kobiet do ochrony nie biora ;D ale w zasadzie to jaka ochrona?
Biorą, biorą
Ja żem baba herod to biorą
No jedna klawiszka z zakładu karnego mówiła tak.. co roku po resocjalizacji wychodzi ze szkół setki osób a miejsc pracy zwalniają się ze 4 xD w pierwszej kolejności przyjmują mężczyzn ze znajomościami potem mężczyzn z kompetencjami takich "z ulicy", potem baby ze znajomościami a na końcu wykwalifikowane kobiety
Więc ja jako, że nie mam znajomości to nie miałabym szan na taką pracę a nie chciałam pracować nigdzie indziej jak tylko ze zwyrodnialcami
Cytat:
Napisane przez hd2005 Pokaż wiadomość
nie, nie, nie chodziło mi o to, że sie nie stara przy dziecku
Chodzi o to, że dziecko zmienia nasze podejście do życia (żeby nie powiedzieć, że robimy się dorośli, odpowiedzialni itd) a to wpływa na Twoje postrzeganie świata.

Przykład: gdy miałam 15 lat to zależało mi aby mój chłopak był przystojny i fajnie tańczył a teraz to nie ma żadnego znaczenia. Mam inne priorytety.

Może teraz potrzebujesz kogoś innego... i stąd zmiana podejścia do M.
Chyba masz rację
Mój m jest dla mnie przystojny ale nie tańczy fajnie
i nie wiem czego mi w im brakuje.. on jest jak duże dziecko.. zero rozumności, rozsądku, jakiegoś pomyślunku, ale i spontaniczności.. wszystko na co go stać to zaproponowanie kina (oklepanego) albo spaceru i to wtedy jak ja się upomnę, że może coś byśmy porobili np w weekend jak małego daję mamie! ale nie bo on by całą niedzielę spał.... wszystko robi od dupy strony.. głupi przykład:
byliśmy załatwiać chrzciny i ksiądz pyta czy mamy ślub kościelny, mówię krótko i nerwowo "nie".. ksiądz: "a czy chcieliby Państwo może..." ja: "nie" bo już wiem że mi będzie chciał ślub "wciskać" i jeszcze kilka takich podejść zrobił ale ja szybko ucinałam by dac mu do zrozumienia by sobie darował tylko załatwiał co trzeba i koniec.
No i gadamy o dokumentach i innych dupach, pytamy ile wynosi "cołaska" no to pokazał nam zeszyt a tam wszędzie minimum 100zł.. no ale nic, okej.. a TŻ wyjeżdża z hasłem"a co jakbyśmy chcieli ze ślubem? jak by sprawa wyglądała?" No więc robi ze mnie debila albo babę co nie ma nic do powiedzenia w domu i sama nie wie, że jej się ślub załatwia.
A gadaliśmy kiedyś o kościelnym i mówiłam M że jakbym chciała to bym go brała razem z cywilnym a nie teraz!
I twardo rozmawia wdając się w szczegóły z tym księdzem o ślubie :[
Nic nie dało, że go kopałam pod biurkiem. Wkurzył mnie bardzo bo chyba taką decyzję powinniśmy jak już podjąć razem, w domu a nie na szybko przed księdzem! Poza tym ten temat był wałkowany i myslałam, ze nie ma do czego wracać. Pożarliśmy się o to jak wyszliśmy od księdza bo M nie widział w tym nic złego, i nie miał pojęcia o co mi chodzi :[ jeszcze to on się usiłował obrazić że nie chcę z nim ślubu! No przecież jeden mam i mi starczy

Stary 2010-09-30, 12:37   #1250
kinia656
Zadomowienie

itakasia i wszystkie rodzilas sn? podziwiam ale moze gdybym sie tak bardzo nie przejmowala wygladem (w tym rozstepy i naciecie) to pewnie tez bym miala 3 dzieci (jesli 2 byloby chlopcow ;p) bo chcialabym miec pare porod sam w sobie szybko mi poszedl ale po porodzie to koszmar.

Haha ale Natanek mi usmiechow wlasnie nastrzelal bosko

lece do mamusi ;p

Edytowane przez kinia656
Czas edycji: 2010-09-30 o 12:40
Stary 2010-09-30, 12:43   #1251
Siala_Bala
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marta_d1 Pokaż wiadomość
siala ja rok po ślubie miałam kryzys mojej miłości do męża. Żałowałam wiele razy, że tak wcześnie wyszłam za mąż ( miałam 23 lata) i nie mam już tyle swobody. Ale przeszło mi, bo zdałam sobie sprawę z tego jaka jestem szczęśliwa z moim M. Nie ma problemów żebym wychodziła sama z koleżankami, jest troskliwy czuły. Nadal czuje, że ja jestem ważniejsza niż syn. Wspaniale sie opiekuje Frankiem. Wiadomo czasem mnie wkurza, ale nie moge narzekać.
No mój też niby jest czuły, troskliwy ale mnie wkurza wszystko w nim. Co by nie robił to robi (w moich oczach) źle i ktoś inny by to zrobił lepiej. Są tryliony codziennych pierdół, którymi mnie wyprowadza z równowagi.
I czuję taki jakiś wstręt do niego, drażni mnie, nie lubię jak mnie przytula.. nie wiem co jest grane. Ale to nie hormony

Stary 2010-09-30, 12:43   #1252
itakasia
Zakorzenienie

kinia
tak, rodzilam sn, ale zapewniam cie ze to zaden wyczyn
Stary 2010-09-30, 12:50   #1253
Misiulka1
Zadomowienie

GG do Misiulka1

karolcia - faceci tak mają, że jak mają jakieś problemy to duszą je wszystkie w sobie i jeszcze to się na nas Bogu ducha winnych kobitkach odbija. JA bym spróbowała tego sposobu z sms-em na mojego to działa.
kinia656 - nie idz w pedagogike, ja skończyłam zintegorwaną pedagogikę przedszkolną i wczesnoszkolna z elementami logopedii i co nie pracuję w swoim zawodzie, nie to , że bym nie chciała, ale jak pomyslę sobie o tyh zarobkach to jednak wolę pozostać przy swojej aktualnej pracy.

A ja z M jesteśmy razem 12 lat w tym 4 lata małżestwem i nie wyobrażam sobie bycia z jakimś innym fagasem, chociaż tż nie jest idealny i nie wierzę, ze sa tacy ale klażdy z nas ma wady, a czasami potrafi mi ciśnienie podnieść tak, że w myślach różne epitety lecą. Ale właściwie jest dobry dla nas i robi wszystko aby było nam dobrze w naszym życiu.

29tc - 1230g
33tc - 1919g
37tc - 2538g
40t3d - 3440g, 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/xnw4pc0z1lc1asm8.png
Misiulka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-30, 12:58   #1254
hd2005
Zakorzenienie

Siala- no to niewątpliwie masz kryzys On chyba biedny nic nie zrobił... nie jest niczemu winien. Tak czasem bywa...

Stary 2010-09-30, 13:03   #1255
marta_d1
Zakorzenienie

GG do marta_d1

Cytat:
No mój też niby jest czuły, troskliwy ale mnie wkurza wszystko w nim. Co by nie robił to robi (w moich oczach) źle i ktoś inny by to zrobił lepiej. Są tryliony codziennych pierdół, którymi mnie wyprowadza z równowagi.
I czuję taki jakiś wstręt do niego, drażni mnie, nie lubię jak mnie przytula.. nie wiem co jest grane. Ale to nie hormony
Miałam dokładnie tak samo. Przeszło i teraz nie wyobrażam sobie życia bez niego.
marta_d1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-30, 13:16   #1256
alutka78
Rozeznanie

Cytat:
alutka niieee to naprawdę jest głupie :P jeszcze padniecie ze śmiechu i będę miała was na sumieniu strasznie się wygłupie jak to napiszę
Cytat:
hehe jaasne nie bedziecie się śmiać

No dobra.. to piszę.. najwyżej wyjdę na idiotkę, co tam

A więc.. od czasu porodu mam takie dziwne wrażenie (ale to chyba nie jest tylko wrażenie) że.. wlatuje mi powietrze "Tam" na dole

Np. jak leżę na boku i bardziej wypnę pupę, albo jak jestem w pozycji na pieska tylko się nie śmiać bo mi tu nie chodzi o seks ;p tylko podobna pozycją w której np. przewijam Natanka.. no to jak tak pupę wypnę to czuję jak mi powietrze "tam" wchodzi

Nigdy tak nie miałam

A ponoć dziurkę mam mniejszą jak przed porodem

Jeny..napisałam to.. idę się schować...
Nie ma sie co smiac. U mnie wylatuje powietrze. Moze to ja mam problem.
Stary 2010-09-30, 13:29   #1257
Lilka___
Rozeznanie

GG do Lilka___

hd naprawdę się cieszę, że wszystko u Ciebie ok. Ja aż tyle się na forum nie udzielam, ale często o Tobie myślałam i miałam nadzieję, że wszystko dobrze się skończy. Hmm mówisz, że wino piłaś? A karmiłaś później normalnie, czy wcześniej ściągnęłaś mleko, bo też bym się napiła chociaż piwka

A co do chłopów to mój też mnie czasem tak wkurza, że zabić bym mogła, ale tak to już chyba z tymi facetami jest, że z nimi źle , a bez nich jeszcze gorzej
A młody dalej rączkę wcina i jak mu wyleci to ryk
Lilka___ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-30, 13:31   #1258
Siala_Bala
Zakorzenienie

Dziewczyny jak było u was na chrzcinach? Chrzestny kupował świeczkę a chrzestna szatkę? Nam ksiądz nic nie mówił ani o świecy ani o szatce jak byliśmy uzgadniać chrzest a tu teraz moja kuzynka pyta czy ma kupić szatkę - nigdy nie widziałam by zakładali je podczas mszy dzieciakom.

---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ----------

Cytat:
Napisane przez marta_d1 Pokaż wiadomość
Miałam dokładnie tak samo. Przeszło i teraz nie wyobrażam sobie życia bez niego.
Kochana.. ile to trwało u was?

Stary 2010-09-30, 13:34   #1259
itakasia
Zakorzenienie

Siala
swieca i szatka obowiazkowo. zwyczajowo chrzestna kupuje szatke a chrzestny swiece. ja akurat kupowalam sama, ale tak chcialam
Stary 2010-09-30, 13:41   #1260
hd2005
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lilka___ Pokaż wiadomość
hd naprawdę się cieszę, że wszystko u Ciebie ok. Ja aż tyle się na forum nie udzielam, ale często o Tobie myślałam i miałam nadzieję, że wszystko dobrze się skończy. Hmm mówisz, że wino piłaś? A karmiłaś później normalnie, czy wcześniej ściągnęłaś mleko, bo też bym się napiła chociaż piwka
dziękuję
Nakarmiłam o 21 wszej. Ściągnęłam trochę Potem winko. Spał do 4tej więc karmiłam po 7 godzinach.

Jeszcze kilka lat temu zalecano od czasu do czasu lampkę wytrawnego wina

---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ----------

Cytat:
Dziewczyny jak było u was na chrzcinach? Chrzestny kupował świeczkę a chrzestna szatkę? Nam ksiądz nic nie mówił ani o świecy ani o szatce jak byliśmy uzgadniać chrzest a tu teraz moja kuzynka pyta czy ma kupić szatkę - nigdy nie widziałam by zakładali je podczas mszy dzieciakom.
Tradycja jest taka, że chrzestny kupuje świecę i płaci za chrzest a chrzestna kupuję szatkę (to taka mała chusteczka) i ubranka do chrztu.
Ale to tylko tradycja. W rzeczywistości to rodzice kupują wszystko. Nie wyobrażam sobie, że miałabym obciążać chrzestną obowiązkiem kupienia ubranka ... czy chrzestnego opłatami za chrzest.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości