|
|
#601 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Typy Figur
Wzrost: 171/172
Waga:54 Biodra:92/93 Brzuch(okolice pępka): 80 Talia:70 Biust:0k.83 Ramiona k: 96Udo w najszerszym miejscu: ok.48 Czy ja jestem jabłkiem ? |
|
|
|
|
#602 |
|
Zadomowienie
|
Po przeanalizowaniu opisów mam dwa typy: waza/klepsydra(bardziej to pierwsze), ale jak wiadomo lepiej oceni ktoś kto mnie nie zna
![]() Wzrost:169cm Waga:53-56kg Ramiona: ok 92-94cm Biust: 90-91cm(pod 70-->65f/70e) Talia:64-66cm Biodra:91-93cm Udo:52-54cm Nogi: krótsze niż połowa ciała coś ok 82 cm Jak tyję to w szlachetny brzuszek, ale raczej w dolnej partii, bo talia mało mi zanika. Załączam zdjęcie sprzed roku: miałam o jakiś rozmiar/dwa mniejszy biust, talię podobną, biodra minimalnie mniejsze lub takie same, udko jakieś 2 cm mniej. Wzrost i waga tak samo. Mogę prosić o pomoc?
PCOsiak pełną gębą. Edytowane przez moniqa16 Czas edycji: 2010-08-26 o 22:41 |
|
|
|
|
#603 |
|
Raczkowanie
|
MoniQa, trudno faktycznie określić twoją figure ale jest po prostu swietna!
![]() Cwiczysz coś? |
|
|
|
|
#604 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
daaaaaaaaawno temu ćwiczyłam bardzo skrupulatnie brzuszek, ale to było mniej więcej 2 lata przed zrobieniem zdjęcia.
|
|
|
#605 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() albo... raczej wazą Edytowane przez mila1894 Czas edycji: 2010-09-04 o 21:11 |
|
|
|
|
|
#606 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Hmm to ja jeszcze raz ładnie proszę ;* |
|
|
|
|
|
#607 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#608 |
|
Zadomowienie
|
mila 1894
wahałam się między wazą a klepsydrą, bo kręgiel niby pasuje, ale raczej przysadzistych bioder to ja nie mam.. są normalnej wielkości a według niektórych nawet małe best bear znawcą nie jestem, ale na razie to trochę na rożka wygląda. Nie wiem tylko ile masz lat, bo może jeszcze rośniesz i biodra się powiększą i biust pójdzie w górę i wtedy to będzie całkiem co innego bo na razie chyba jesteś chudzinką ![]() aniusiaczek92 jak dla mnie jabłko na pewno nie. też obstawiała bym rożka, chociaż nęcą mnie i inne typy figur. Jaki masz obwód pod biustem? I masz raczej pupę wypiętą czy płaską? A może zdjęcie ?
|
|
#609 |
|
Raczkowanie
|
Szczuplutka jestem to fakt
Ale mam dopiero piętnastkę na karku więc wszystko przede mną W każdym bądź razie dzięki
|
|
|
|
|
#610 |
|
Raczkowanie
|
Jak chudnę to najpierw z pierśi i pupy właśnie
Obecnie nie jest aż taka płaska
|
|
|
|
|
#611 |
|
Raczkowanie
|
Mnie wydawało się długi czas,że jestem rożkiem, bo mam strasznie szerokie ramiona i plecy przy bardzo wąskich biodrach
Niemniej z bólem i żalem muszę stwierdzić,że to jednak jabłko, bo jedynym miejscem gdzie odkłada mi się tłuszcz jest brzuch Z tego też powodu pilnuje,żeby mi w talii nie przybywało,ale jest to bardzo,bardzo trudne i czasem waga skoczy mi tylko o 1-2kg a w talii od razu przybywa równomiernie1-2cm ![]() Na chwilę obecną : 92 w biuście 82 w talii 92 w biodrach Jakby odjąć 20cm z talii, to byłoby idealnie,ale to jest niewykonalne ![]() Wzrost - 168 Waga - ok. 62kg, balansuje około 60 zawsze, w najlepszym wypadku to 58kg ![]() A nie poznałam,żem jabłko,bo zazwyczaj na przykład pokazują kobiety z nadwagą lub otyłością, a ja jestem szczupła Z tego też powodu wrzucam zdjęcie żeby każdy zobaczył,jak prezentuje się szczupłe jabłuszko ![]() Obok prezentacji figury dodaje przykład, jak ją skorygowałam na podstawie tego, co przeczytałam i obejrzałam w poświęconych temu programach i książkach. Myślę,że dobrze mi idzie
Edytowane przez nona777 Czas edycji: 2010-09-11 o 08:32 |
|
|
|
|
#612 |
|
Rozeznanie
|
W bialej sukience wygladasz genialnie!
Jak z twoja pupa, jest plaska czy okraglawa, bo przy 92 cm to nie wiadomo od razu...
|
|
#613 |
|
Raczkowanie
|
Moja pupa wygląda tak,jakby ktoś w dzieciństwie przywalił mi w nią solidnie patelnią...i wszystko poleciało do przodu na brzuch:P
Dzięki za komentarz ^^ |
|
|
|
|
#614 |
|
Raczkowanie
|
witam,czyta może ten wątek jakas dziewczyna,ktora ma podobne wymiary jak ja?
byłoby mi bardzo miło jakby ktoś pomógł określić typ sylwetki,bo naczytałam się,naszukałam i do niczego nie pasuję.ramiona 91cm biust 79 pod biustem 68 talia 63 brzuch na wysokosci pepka 68 biodra-boczki 80 biodra w miejscu gdzie sie mierzy biodra 88,ale wynika to z wystającej pupy,bo są one patrząc od przodu na tej samej linii co biust,nie wystaja na boki nogi,rece szczuple wzrost 163 waga 48 http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._8009646_n.jpg http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-...8_186076_n.jpghttp://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-...8_186076_n.jpghttp://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._2496310_n.jpg
And everywhere we go The sun will always shine Edytowane przez renfri_asirre Czas edycji: 2010-09-24 o 22:07 |
|
|
|
|
#615 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
po walkach i litrach potu - stawiała bym na rożka, ale to minimalne wcięcie w talii mi nie pasuje..(chyba?)
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#616 |
|
Zadomowienie
|
A ja czym jestem?
Wzrost: 172 Waga: 58 kg Biust: 86/87 Talia: 69/70 ![]() Biodra:90 Wydaje mi się, że marchewka czy coś w tym stylu... Np. to dość trudne to sklasyfikowania, bo gdy byłam pulchna to miałam bardzo duże piersi, a teraz są średnie. Aha, nie mam szerokich ramion-normalne, szczupłe. Może ktoś pomoże?
|
|
|
|
|
#617 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja po tych kilku wymiarach tak naprawdę nie widzę nic.
|
|
|
#618 |
|
Zadomowienie
|
Najaktualniejsze zdjęcie mam tylko w ubraniu, ja to ta w różowym. Bardzo proszę o pomoc w określeniu typu figury
![]() Myślę, że widać brak wcięcia w talii, biodra 90 cm, biust niewielki.. Co myślicie? |
|
|
|
|
#619 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
haha dziękuję mi tez minimalne wcięcie nie pasuje,bo mam na oko baaardzo wciętą talię.
|
|
|
#620 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A to dlatego że nie wiem dokładnie jakiej szerokości masz ramiona. Na tym zdjęciu jesteś trochę przekrzywiona i ramiona wyglądają na sporo szersze niż biodra. Ale to chyba wina pozycji ![]() A i nie uważam, że nie masz wcięcia w talii. Trudno, żebyś miała nie wiadomo jakie jak jesteś szczupła. Ale powiedziała bym(przynajmniej z tego co widzę po tym zdjęciu), że masz normalne/przeciętne wcięcie jak na szczupłą osobę. Zmierz ramiona - jak będą sporo szersze niż biodra - to rożek, jak podobne kolumna (a! nie uważam, że masz grube ramiona! są szczupłe! ale jednocześnie, nie wiem czy nie są po prostu dość szerokie. mam nadzieję, że wiesz o co mi chodzi )[i biustu też nie masz małego - uprzejmie prosi się o nie jęczenie i nie przesadzanie ]pozdrawiam!
PCOsiak pełną gębą. Edytowane przez moniqa16 Czas edycji: 2010-09-30 o 12:45 |
|
|
|
|
|
#621 |
|
Rozeznanie
|
Ja jestem jabłko...dla mnie to najgorsza z figur.
|
|
|
|
|
#622 |
|
Wtajemniczenie
|
nieprawda,bo gruszka,brzuch łatwo zakamuflowac,bo na dodatek masz szczupłe nozki i mozesz je eksponowac dodatkowo,a gruszka? Widac na pierwszy rzut oka dysproporcje i wielkie uda,z tym nic nie zrobi sie,bynajmniej szybko,jak z brzuszkiem i wiem co mowie
u gruszki dupa i uda wielkie,nie ma sie czym chwalic,a przeciez nie bede brzucha wywalac,bo tylkio jego mam ok,wiecie o co chodzi
|
|
|
#623 |
|
Zadomowienie
|
Bardzo Ci dziękuję moniqa16!
![]() Co do talii.. 69 cm w talii to nic ładnego, mogłoby być 60, przy biodrach 90 wyglądałoby to bardzo kobieco. Poćwiczymy, zobaczymy. Choć z drugiej strony nie chciałabym już chudnąć, nie mogę przejść na R bo zacznę wyglądać niesmacznie... Cały czas jestem na U, czy U + ćwiczenia nie pozwolą mi ani trochę ukształtować talii? |
|
|
|
|
#624 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Typy - klepsydra, jabłko czy co?
witajcie
ja również nie wiem jaką figurę posiadam.Wzrost: 173,5 cm Waga:58 kg średniokoścista biust: 84, talia: 68 biodra: 94 ramiona szersze od bioder, ale za to wąska talia.
|
|
#625 |
|
Zadomowienie
|
jeny lila, a jaki rozmiar ubran nosisz? niesmowite bo ja mam podobne wymiary a waze jakies 9 km wiecej od Ciebie i mam tylko 2 cm wzrostu wiecej. wg mnie nie masz szerszych ramion od bioder, na klepsydre mi wygladasz
|
|
|
|
|
#626 |
|
Raczkowanie
|
rozmiary: 36-38, moze akurat na zdjęciach nie widać, ale faktycznie te ramiona są szersze, myślę, że gdybym rozbudowała dół to bym miała szanse na klepsydrę
ale dziękuję bardzo za opinię
|
|
#627 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Ale raczej wazon Tak jak mówisz, masz nieco za mało rozbudowane biodra, jak na klepsydrę ![]() Za to ja mam nieco bardziej obfite. Wydaje mi się, że jestem klepsydrą... Co myślicie? Edytowane przez mila1894 Czas edycji: 2010-10-02 o 00:37 |
|
|
|
|
|
#628 |
|
Raczkowanie
|
anulka262, mila1894 dziękuję dziewczyny za pomoc
|
|
#629 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ta..do momentu przytycia. Bo wtedy nagle się okazuje, że gruszki mają seksowne tyłeczki przy wąskiej talii, a jabłko wygląda jak pasibrzuch, w najlepszym wypadku facet. Dla przypomnienia - też jestem jabłkiem i jestem strasznie nieszczęśliwa z tego powodu. Mnie się przytyło ładnych 2-3 kilogramy teraz, z 63 chciałabym znowu skoczyć na 57, ale to muszę wrócić na studia, moją dietę i aerobik.. Dziwne, bo ćwiczyłam bardzo dużo, no ale jadłam normalnie. Za to słyszę,że mi się figura zmieniła. Czyli przytyłam, wymiary te same, ale rozkład tkanki mi się jakoś musiał na brzuchu zmienić, ponoć wyglądam smuklej
|
|
|
|
|
|
#630 |
|
Zadomowienie
|
Hm, zmierzyłam się i jestem w szoku! Biodra 95 cm, a nie 90! A ramiona 99 cm, a więc jestem rożkiem? Bo był do wyboru rożek albo kolumna, a skoro ramiona szersze... chociaż nie uważam, żebym miała męską sylwetkę
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:31.

k: 96

Obecnie nie jest aż taka płaska 

u gruszki dupa i uda wielkie,nie ma sie czym chwalic,a przeciez nie bede brzucha wywalac,bo tylkio jego mam ok,wiecie o co chodzi