![]() |
#2761 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXI
Cytat:
Cytat:
![]() ___________________ 'the stars at night aren't as big
and bright as You make them out to be..' nocne gwiazdy nie są tak wielkie i jasne, jakimi czyniłeś je Ty.. 'A hundred days have made me older since the last time that I saw Your pretty face.' Setki dni postarzały mnie od kiedy ostatni raz widziałam Twoją piękną twarz. 'On my lips Your memory has been stained.' Na moich wargach Twoje wspomnienie zostało odciśnięte.
![]() ![]() |
![]() |
#2762 |
Raczkowanie
|
Znienawidzona miłość coraz bardziej pcha jej się do drzwi.
bo miłość wyparowała. Paradoksalnie kocham i nienawidzę jedną i tą samą osobę. Czy za tym zakrętem nasza miłość nas wyminie i uchwyci w swoje ultrafioletowe ramiona ?. ____________________ <3. |
![]() ![]() |
![]() |
#2763 |
Raczkowanie
|
![]() - I love You - jak jest po angielsku " ja cie też " - I love You too ? - No to " i love you too " ![]() - dlaczego nie rzucisz palenia? - rzucę, gdy jemu będzie to przeszkadzać. zrobiła listę wszystkich jego wad i zalet. Dotarło wreszcie do niej, że on juz odszedł. Na zawsze. Uśmiechnął się a ona odwzajemniła uśmiech ![]() Czuję, że tracę przyjaciół. |
![]() ![]() |
![]() |
#2764 |
Zadomowienie
|
Kradnij ile tylko zechcesz
![]() ![]() Na tą zimna noc Potrzebuję przytulić się Mieliśmy tyle snów Które nigdy się nie spełniły Jestem zmęczona stawianiem kroków jedeynie w tył. Straciłam swój tlen i swoją wolę... Straciłam CIEBIE. `uczulona na marzenia. Ukradnę Twój uśmiech, nawet jeśli miałbyś być przyczyną mojego dellirium. ze złamanym sercem i mokrą twarzą idzie ulicami nieszczęśliwa. zawiedziona. zakochana. - Chcesz gryza?
- A ci jesz? - Opycham się bezczelnie kawałkami mojego połamanego serca.
![]() |
#2765 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
a to cudo zabieram ![]() Tak, jestem sama. A bez Niego radzę sobie doskonalę.
Chciałaby trafić do lepszego miejsca. Do miejsca gdzie nie będę musiała wspominać złego wczoraj i martwić się o jutro. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2766 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ruda wiewiora, SparklyAngel - okradłam ![]() _________________ 'Bardzo wielu ludzi by chciało być na drodze do szczęścia.
Dosyć, dosyć! Dosyć narzekania! Dosyć, dosyć nad sobą się użalania! Życie po to jest, żeby je przeżyć. Ona jest nadziana, ona jest naćpana, ona zna wszystkie hity. Weź mnie zbij za to, że dziś lubimy najbardziej wszystko, co nielegalne. Nie mówię, gdy nie wierzę w to, co mówię. Dawaj do mnie sprawdzić czy tam Twój język działa. Nie mów mi nigdy, że za zło trzeba płacić'
Czasami trzeba zrobić to, co trzeba. Edytowane przez marikab Czas edycji: 2010-09-29 o 22:30 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2767 |
Zadomowienie
|
"Płonącymi oczami
mówimy sobie rzeczy nie ogarnięte słowem" 'Without you, I live it up a little more everyday Without you, I’m seein myself so differently' bez Ciebie, żyję coraz mniej każdego dnia bez Ciebie, widzę siebie całkiem inaczej
I've got to get myself together now Forgetting the past it's all 'bout the here and now Now I know I could make it if I try And Jah never let my perseverance die 'Cause I want to give my all and all.... Gentleman |
![]() ![]() |
![]() |
#2768 |
Raczkowanie
|
Jagosiu.
nie rob mi tego ; ( Truskawko milo mi niezmiernie ! <3 Chciałam jedynie być szczęśliwa.
Idąc ulicą wpatrzona w niebo, szuka Boga, miłości i może w jakiś 0,0001 % jego. Tak. Tylko 0,0001% . Jedni mówili, że to nie dla niej, inni że jest na to za twarda. Krótko mówiąc wszyscy byli przeciwni. Bo kto my się spodziewał że chłopczycy, , wiecznie z papierosem w dłoni i piwem na stole, będzie to twarzy miłość. Nikt. No właśnie. Ale mimo wszystko miała nadzieję, że jemu... właśnie jemu jedynemu przyjdzie to do głowy. Spojrzał w jej oczy i stwierdził, że kochać kogoś takiego jak ona to zaszczyt, to szczęścia. Doszedł do wniosku że będzie o nią dbał. Czule przytulił ją do siebie i powiedział że kocha, jak nigdy wcześniej. A potem się obudziła. Rozmazana, na kacu, słysząc jak jej `ukochany` zwraca wczorajszy posiłek. Był pierwszą miłością jej życia i kochała go tak, że nawet nie potrafiła tego opisać. Zostawiała, go wracala, znowu zostawiała i znowu wracała. Praktycznie rzecz biorąc, to chyba więcej czasu byli osobno, choć mimo wszystko razem. Kiedy stwierdziła, że już nie wróci on tygodniami ją na to namawiał. Gdy już stracił nadzieję, przestawał pisać ona nie wytrzymała. Sama zaproponowała żeby znów byli razem, żeby zacząć od nowa. Zgodził się bez wahania, dziękował jej ze łzami w oczach. Niestety dwa tygodnie później dowiedziała się, że ma inną. Widocznie nie kochała go tak jak tego oczekiwał, a może po prostu znudziła mu się. Nie obchodziło jej to zbytnio, jedyne o czym marzyła to by znowu był jej i jak kiedyś całował ją w czoło mówiąc; moj kotek, najukochańszy na swiecie. Juz nawet reklamy nie nudza tak jak Twoje puste slowa. Pamiętaj, że kiedy zobaczysz iż patrzę w niebo to znaczy , że coś jest nie tak. Zagubiłam się, być może zwątpiłam. Proszę.. nie pozwól mi podnieś głowy, nie pozwól mi spojrzeć w niebo. Bóg może wtedy też patrzeć i zabrać Ci mnie, chociażby dla mojego dobra. Tyle że ja nie chce swojego dobra... jakies takie dlugasne. jak to przeczyta to ma moja niezgodna wdziecznosc. ![]()
#2769 |
Zakorzenienie
|
kamisha - no to proszę ;p
_____ miłość nie zawsze wychodzi na plus trzeba dużo energii włożyć w to, by było tak jak chcemy każda gwiazda to czyjeś niespełnione ambicje a gdy mi zimno, brakuje Twojego ramienia biegasz mi między myślami rano unosisz się pod nosem razem z aromatem kawy egoistka z zamiłowania wiem co mówią, pieprzyć to ludzie co dodają blasku tym dniom każdy dzień przeistaczasz w spełnione marzenie
#2770 |
Przyczajenie
|
- siema, jestem tutaj nowa; ***
,Lubię Cię, bo jesteś taki jak ja, potrafisz cieszyć się wszystkim, i we wszystkim widzieć pastelowe kolory. ,Uwierzę w twoje oczy, gdy przytulisz mnie, tak bardzo <3' ,Moje serce bije dla ciebie od rana do rana' ,Całe twoje ja, cała twoja doskonałość.. ' ,Uwielbiam uczucie wibracji w kieszeni, i twoje imię na wyświetlaczu telefonu z sms'em od Ciebie! ;* , ... no i pokochałam!' ,Razem z tobą staje się łatwiejsze wszystko, każdy błąd przestaje być błędem' ,twoje miejsce moim sercem! ' ,Ty wypełniasz moje sny, zapominam co to łzy' ,Aniele śmierci powiedz, czemu w stosunku do nas jesteś taki obojętny?' ,Oddycham twoim tlenem, nie przeszkadza Ci to?' ,Bądź dla mnie każdą moją myślą..' ,Chcę z tobą pokonać wszystko co złe i wygrać dobro' ,Kiedy tylko zechcesz to zatrzymam czas! ;* ' ,spójrz mi prosto w oczy, i powiedz, że czujesz to co ja' ,I niby nie pisaliśmy o niczym ważnym, ale podnosił mi się poziom endorfin we krwi, kiedy widziałam jak świeci się okienko w telefonie, gdy przyszedł sms od Ciebie.; * , i tak jakby lepiej gdy jesteś obok' , uśmiechnij się, przecież to nie boli! |
![]() ![]() |
![]() |
#2771 |
Wtajemniczenie
|
geniaaaaalne jesteście ! ; *
wylewa sporo łez, bo wie, że nie zasłuzyła na taki cios, jakim był kres tego czym żyła. I choć doceniam to, przez co razem przeszliśmy To byśmy dali już spokój, tak sięgnęliśmy obłoków zacznij doceniać to co masz, zanim czas sprawi że docenisz to, co miałeś. Uwierz mi nie żałuję że tak wyszło Każdy z nas czasem jest egoistą Najlepszy facet dla niej, teraz był skończonym draniem była zdeterminowana w swych planach, bo chciała błyszczeć naprzeciw wkur*wieniu bit poruszał to miejsce. jak to sam nazywał ? na nienapoważnie miłość. nie raz wydaje jej się, że się udało, ale coraz rzadziej rozróżnia pomiędzy snem a jawą Miłość to jest to co na codzień robię naucz się oddychać, naucz się żyć gdy ciarkami na mych plechach dyrygują Twoje dłonie.. powinieneś znać mnie lepiej niż wałsne kieszenie, powinieneś wiedzieć, że za szybko się nie zmianię. potrafię wieść w tym prym
RAMONESKA H&M 34 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=747676 KONKRET WYMIANKA W LUTYM! https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=746248 wymiankowy mix https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=737062 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2772 |
Rozeznanie
|
Dziękuję za wszystkie wyróżnienia, bardzo motywujecie ![]() budzi cię czasem dźwięk smsa i wiesz, że ten dzień już jest niesamowity. nie widzisz co mi zrobiłeś. spotykam każdego nowego mężczyznę z myślą: tylko się w nim nie zakochaj, to najgorsze co możesz sobie zrobić. wierzyłam w tę miłość tak beznadziejnie, że aż mi było żal siebie samej. miałam kiedyś myśli poukładane i serce na miejscu, nie wiesz gdzie się podziały?
#2773 |
Raczkowanie
|
i think we'll never change and our hearts will always separate /myślę, że nigdy się nie zmienimy, all my life I felt this way but I could never find the words to say /całe życie to czułam, ale nigdy nie potrafiłam nothing that I do will ever be enough for you /czegokolwiek bym nie zrobiła nothing you say could save us this time /cokolwiek powiesz
#2774 |
Rozeznanie
|
pamiętałyście... ![]() brak stabilizacji uczuciowej. Utrata Ciebie była torturą. 'Chciałabym kiedyś usiąść na trawie , spojrzeć w niebo i z czystym sumieniem powiedzieć : -Tak, jestem cholernie szczęśliwa.
![]() 5.10.2011. nareszcie w moim życiu pojawił się ktoś , dla kogo warto żyć. <3 Edytowane przez xsxs Czas edycji: 2010-09-30 o 11:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#2775 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
____________________ 'My fears came true, I'm living without You..'
Moje obawy się spełniły, żyję bez Ciebie.. 'I stand here paralyzed. I've realised there's nothing without You.' Stoję tu sparaliżowana. Uświadomiłam sobie, że nie ma niczego bez Ciebie. 'I don't know what I'd do, without You.' Nie wiem co zrobię, bez Ciebie.
![]() ![]() |
![]() |
#2776 |
Raczkowanie
|
Mówisz, że przegrałam, że to ją kochasz bardziej,
więc dlaczego spoglądasz cały czas na mnie, gdy masz ją przy swoim boku? A jednak byłeś na tyle chamski i zostawiłeś mnie. A przecież miałeś nigdy tego nie zrobić. I ostatnią deską ratunku był On, bo wydawało się, że nie może już stać się nic gorszego. Stało się.. Jednak stało się coś znacznie gorszego. Zostawił ją, samą. A przecież była jeszcze taka mała... Niby już ze sobą nie są, a on dalej nosi jej serce w sobie. Powiedz tylko gdzie było twoje serce gdy go potrzebowałam? Bo ciało było przy niej, tyle wiem.
![]() |
#2777 |
Przyczajenie
|
Żyj chwilą!
W każdej chwili twoje serce może przestać bić... Koniuszkami palców dotykał mojej skóry, jednocześnie widząc blizny jakie po sobie pozostawił... -Dlaczego nie śmiejesz się wraz z nimi? -Jak mogę skoro w Twoich oczach widzę tak przerażające cierpienie! Dzięki neversaynever ! Nawzajem! |
![]() ![]() |
![]() |
#2778 |
Raczkowanie
|
jagodkowa - dziewczyno nie rozśmieszaj mnie. wstawiłaś tu mój opis, grzecznie więc upomniałam Cię, że opisy nie swoje bierzemy w cudzysłowie. Ty jednak Jesteś zdania, że napisalaś go "wczoraj na matematyce" gdzie ja TYDZIEŃ temu dodałam go na moje moblo, którego link Ci podałam więc widziałaś datę dodania. A Ty nadal się upierasz, że to Ty go napisałaś, żałosne. + z tego co widzę to nie tylko mi wmawiasz, że jesteś autorką nie swoich opisów. Więc może to i dobrze, że odchodzisz.
x_truskawkowa_x - nawet nie wiesz jak mi się ciepło na serduszku zrobiło jak to przeczytałam : * Dziękuję <3 kamisha - moja niunia <3 groszek- jak zwykle niezastąpiona : * jak mogłam zapomnieć, że mam chłopaka ? chce to sie wbijam - nie chce no to sie nie ruszam. 'Człowiek z pasją jest tak wiele wart- patrzy na świat zupełnie innymi oczami. Patrzy piękniej.' ma najpiękniejszy uśmiech jaki kiedykolwiek widzialam. tak bardzo potrzebuję wczorajszego dnia. gdzieś pomiędzy świętą ciszą. 'niespełnione marzenia, każą się uśmiechać. ' Poddasz mi się, bo nie jesteś w stanie walczyć z samym sobą. wcale nie musisz być idealny, wystarczy Twój uśmiech. I got my angel now. /Teraz mam swojego anioła.
![]() |
#2779 |
Rozeznanie
|
nie zawsze można , bo nie zawsze się chce . chociaż nie wiem jak bym chciała, nie jestem w stanie pokochać znowu tego pana . miłość przychodzi i odchodzi kiedy chce . To teraz ja po prostu od niej ucieknę . Zrobię ci na złosc i się w tobie zakocham ; ) . Bez bólu, nie ma miłości - podobno . Bez przyjaźni, nie ma miłosci - owszem . Bez zaufania, nie ma miłosci - zgadzam się. Ale choć raz chciała bym kochać po prostu , od tak . Nie ma podobno i nie ma na zawsze . Nie mogę ci obiecać ze się w tobie nie zakocham . hahah . umiem was rozbroić . nensie , desire , z innej bajki , marikab, ZagubiOna , patrysiowa, istny paradoks , ![]() ![]() ![]()
#2780 |
Rozeznanie
|
Perełka! <3 Ah Ciebie to ja okradam z każdego wpisu.
![]() Moja cierpliwość jest krótsza od spódniczki.
Staram się nie pozwalać uczuciom, aby przejmowały nade mną kontrolę.
![]() |
#2781 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
tyle ode mnie. ;] Edytowane przez jagodkowa Czas edycji: 2010-09-30 o 15:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2782 |
Raczkowanie
|
malyyna18 - kradnij kradnij .
![]() cholernie się boję. boję się tego co będzie za dwa lata, albo i dłużej. boję się, że zapomnę jakim był cudownym człowiekiem. że zapomnę, ile dla mnie znaczył. zapomnę, co to znaczy kochać i znów miłość będzie dla mnie takim obcym uczuciem... boję się, że zapomnę, że ktoś taki jak on w ogóle istniał. że imię ****** znów będzie tylko zwykłym imieniem. że mój mózg wyrzuci z pamięci jego śmierć. że zapomnę, na czym polega prawdziwe uczucie. bo wiem, że to on mnie jego nauczył. on był cudowny... idealny. nigdy nie mogłam zrozumieć dlaczego wybrał właśnie mnie. Heh... A on dlaczego ja wybrałam jego...
jeśli istnieją anioły, to On był jednym z nich. |
![]() ![]() |
![]() |
#2783 |
Rozeznanie
|
"Niedojrzałość nasza jest milczeniem."
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2784 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny prosze was dajcie jakieś opisy o zakochaniu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2785 |
Wtajemniczenie
|
kontrastowa0 z innej bajki siatkaara ratatamm latin - dziękuje myszki
![]() teraz jesteś jak ten ciepły letni promień słońca ogrzej mnie, ogrzej najmnocniej jak potrafisz to chyba ja jestem tu problemem chcę żebyś patrzył na mnie tak jak wtedy, pamiętasz? gdy chwyciłeś mnie za rękę i powiedziałeś, że jestem tą, której oddałbyś serce a ja dzisiaj i tak skopię ci tyłek, nieważne czy to twoje urodziny czy trzydziesty września |
![]() ![]() |
![]() |
#2786 |
Raczkowanie
|
chcę wykrzyczeć całemu światu jaką mam ogromną ochotę kopnąć cię w dupę.!!
![]() |
#2787 |
Zadomowienie
|
![]() Zapomnę , w końcu kiedyś musi to nastąpić ..
#2788 |
Raczkowanie
|
łoooh, no wróciłam
![]() ![]() brak internetu i choroba spowodowały to, że nie mogłam nawet śledzic Waszym wpisów ... ale mniej więcej nadrobiłam . teraz tworzę listę tych, które najbardziej Mnie zachwiciły ![]() ![]() widziałam tam parę pochwał . więc baaaaaardzo dziękuję Kochane ![]() _________________________ _____ To tylko krok, by granice przekroczyć. Spuścić wzrok, nie patrzeć w oczy. Przeszłość oddzielić grubą kreską, lecz może zdążę ułożyć jeszcze wszystko przed śmiercią? To tylko krok by pomyśleć i się cofnąć. Zatrzymać w gardle słowo, które może kogoś dotknąć. Przechowuję w głowie jasny portret Twój i tysiąc słów, a kiedyś Ci powiem, że I’m In love! Choć serce czasem zimne jak bruk nad ranem, a rozum chce je zagłuszyć i mówić za nie. Nie czas na racjonalność! To zbrodnia emocje tłumic. Bo do miłości nie potrzeba czasu, a namiętności. I jeśli to jednak start, choć nie umiem myśleć o jutrze, wiem, że jutro też chcę budząc się widzieć Twój uśmiech. I’m In Love … ! Jeśli chcesz wiedzieć coś o Mnie, to coś Ci zdradzę. Miłość dla Mnie to huśtawka, która stoi w równowadze. I chcę Cię z każdą wadą, nic nie zmienię. Mój narkotyku .. Mój tlenie. Bo potrzebuję Ciebie, jesteś Moją inspiracją. Jedno dno, brak intryg, pułapek, brak gier, brak masek. Ty śpisz, ja się patrzę. Wiem, że słowa mają moc, którym należy się szacunek, ale gdy mówię ‘Wszechświecie’ – uwierz Mi, wiem co mówię. oczywiście teksty Elda ![]() ![]() 'Gdybym wiedziała ,że tak właśnie ma się stać postarałabym się już wcześniej schować uczucia .. 'Gdzieś w głębi duszy krzyczę . 'Mała dziewczynka nie wiedząca co to ból ,jakoś dalej uważała innych za ważnych .. 'Te wszystkie chwile nie zostaną w pamięci zapomniane . 'Kiedyś było tak kolorowo ,dziś widzę jedynie czarno-białe kolory naszej przeszłości . 'To nie jest tak łatwo powiedzieć sobie "odpuść ,nie warto." . 'Być może moje usta wciąż potrafią się śmiać ,ale moja dusza próbuje wracać do tamtych dni .. 'No i po co nam to było?Teraz tak jest wszystko bez sensu .. 'Choćbym nie wiem ile czekała ,uczucia zostaną w sercu ,ot tak . Nie muszę Cię widzieć, by o Tobie pamiętać. To tak jakoś samo przychodzi. Nad tym zapanować nie można. Wiesz o czym mówię? Tak, to miłość. Teraz już wiem, że w Twoim słowniku nie ma słowa ‘przepraszam’.
Tylko taki ktoś jak Ty może myślec, że cyfra po trójce to fiolet. ![]() Część. Zakochałam się w Tobie. Sama nie wiem jak i kiedy, ale się zakochałam. Co Ty na to? Burza? Burza, to teraz panuje w Mojej głowie Kochanie. Dobrze, że są te powtórzenia cyfr w godzinach. To jedyny moment, kiedy mogę sobie pomyśleć, że o Mnie myślisz. Spacerujemy po uliczkach bezradności. Błądząc nieśmiało po niebie, nagle natknęłam się na gwiazdę. Lśniła tak mocnym blaskiem, że musiałam ją zatrzymać. Tak, to byłeś Ty. ; * Oczy miał nadzwyczaj ładne. Chyba dlatego nie mogę o nim zapomniec.
#2789 |
Raczkowanie
|
DZIĘKUJĘ! ![]() Nie rób sobie krzywdy przez rzeczy, na które nie masz wpływu. to tylko kilka szczerych słów . nigdy nie daj sobie wmówić, że nie warto. pomieszałeś mi w głowie. boję się swoich uczuć. coś tam w środku się dzieje i nie wiem czy to wyjdzie mi na dobre. masz czasem wrażenie, że wszystko minęło ? tak łatwo można się uzależnić od drugiej osoby. tak łatwo można przejąć jej nawyki. i nagle nie ma powodu, żeby wstać z łóżka. i dzień przelatuje przez palce. nie ma nic. proszę. niech to będzie ostatni raz między łzami. kolorowych kur..wa snów i ogarnij sytuację. wiedziałam, że wróci.. jeśli przyszło z początkiem tamtego roku, to w tym też nie mogło tego zabraknąć. jedyną rzeczą jaką teraz potrzebuję jest Twoja bliskość. z wiekiem zauważasz, że to, czy szampon do włosów piecze w oczy, staje sie nieistotne pamiętam te dni, kiedy byłam na Twoje każde zawołanie. kiedy robiłam praktycznie wszystko o co mnie poprosiłeś. kiedy na spotkania z Tobą wybierałam się godzinę wcześniej, żeby sie nie spóźnić i zawsze dobrze wyglądać. pamiętam kiedy Cie kochałam . a dziś? dziś wiem, że fajnie sie mną wybawiłeś. że korzystałeś z tego że byłam gotowa zrobić dla Ciebie wszystko . już wiem, że to tylko moja naiwność, ale przyznam Ci, że "niezłym byłeś frajerem z dobrym bajerem ." po prostu mnie przytul. chce zrzucić ten ciężar z serca który już tak długo mnie dręczy Racja, czuję nadal tą słabość do Ciebie,ale to nie znaczy,że możemy do siebie wrócić. nie chcę zrozumienia, pocieszenia. iluzji istnienia, pustego uwielbienia. Zaufanie. To świadomość, że ktoś możne Cie skrzywdzić jednym łatwym ruchem i stuprocentowa pewność, ze tego nie zrobi.
ile to już razy o Nim zapominałam? / Paralogiczna ;* / Nic nie smakuje tak cudownie jak świadomość, że się chudnie! Dam radę! Edytowane przez Chocolaaate Czas edycji: 2010-09-30 o 15:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#2790 |
Raczkowanie
|
Pierwsze liście spadły już z drzew, a ja zastanawiam się, czy kryształowa kropla płynąca po moim policzku to łza, czy deszcz.
Wiesz, czasem jest tak, że po prostu nie daję sobie rady. Bez żadnego znaczącego powodu płyną łzy i nie potrafię ich powstrzymać. Właśnie w takich chwilach potrzebuję obok siebie kogoś takiego, jak Ty. Tyle że Ciebie już nie ma i nie będzie. Przestań być. Nie uśmiechaj się, widząc, że boli.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:47.