|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2881 |
|
BAN stały
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia - cz. VI
|
|
|
|
#2882 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2883 |
|
Rozeznanie
|
My już po cotygodniowych dużych zakupach
![]() Z nowych zakupów - wzięliśmy oranżadę czerwoną Boogie Woogie - bardzo fajna, dużo lepsza od Helleny. Bon Creme truskawkowy - tego smaku jeszcze nie testowałam. Dobraliśmy jeszcze Paryskie jeżynowe - wzieliśmy 3 paczki, będzie na zapas. Mortadelka paprykowa, szynka z wędzarni, majonez i wiele innych stałych pozycji. A, i w końcu kupiłam ciasto francuskie. Mam zamiar zrobić rogaliki z kremem czekoladowym (oczywiście też biedronkowym )
|
#2884 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, a czy kalosze były w biedronce, czy o innych sklepach piszecie, bo widzę, ze wątek gumowców przez kilka stron się przewija :?
Z produktów godnych polecenia: napój/mleko sojowe czekoladowe... mniam waniliowe też jest smaczne, ale troszkę za słodkie, natomiast naturalne ma typowy sojowy smak, który moim zdaniem jest niesmaczny... Czekoladowe płatki muszelki, kawy z lodówki, sałata w woreczku, herbata rooibos z wanilią, lody opera czekoladowo-waniliowe
|
|
|
|
#2885 |
|
Zakorzenienie
|
kupiłam:
*mopa - super za tą cenę i raczej nie połamie mi się jak mój ostatni *chlebek schulstad ze słonecznikiem - bardzo smaczny, kupię sobie na pewno więcej opakowań *wafle ryżowe ze słonecznikiem - smakują jak wafle ryżowe z solą,a nie słonecznikiem ;*skrzyp. |
|
|
|
#2886 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam dzisiaj migdały w czekoladzie mlecznej z cynamonem
REWELACJA NIEBO W GĘBIE
|
#2887 |
|
Raczkowanie
|
pisałyscie, ze kupowałyście maszynke do mięsa w biedronce ta Zelmera,cena przystepna 139 zlotych, ale od dzisiaj 179 zlotych za maszynke do mielenia + koncowki szatkujace, to ciekawa promocja, bo takto same koncowki moga kosztowac az 130zotych, jak ktos chcial z szatkownica to polecam w REALU, ja dzis zostalam po nia wyslala przez rodzicow
|
|
|
|
#2888 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
, były były..ale chyba większość ma juz dość tematu kaloszy![]() były po 19,99
|
|
#2889 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2890 |
|
Zadomowienie
|
Ja bardzo lubię czekoladę Alpini z drażetkami i czekoladę chyba deserową z nadzieniem żurawinowym
|
|
|
|
#2891 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
miecelek jak dla mnie bardzo fajny, zmył mi podkład dermablend a jego mało co zmywa bez problemu i nie podrażnił skórki także polecam!! a co do tych wyśmienitych... o serkach piszecie?? bo jezeli taki to jadę po paletę!! za 65 groszy to wezmę ze 20!! uwielbiam je!! są jedyne w swoim rodzaju, takie serniczki, mniam!!! jeżeli chodzi o sos chiński ASPIRO to polecam go jeśc z kuskusem, pysznie smakuje, dodaję do niego kurczaka podsmażonego z cebulką i papryka albo samego wczoraj kupiłam pierogi z mięskiem "swojska chata" sa na prawdę super!! za 3,59 jest 16 sporych pierogów, na 2 osoby na obiad spokojnie starczą, do tego smażona cebulka, magi, trochę pieprzu i obiadek mniam!! |
|
|
|
|
#2892 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() na czekoladach się nie znam bo uważam, że czekolada w proszku to profanacja, preferuję tylko te kawiarniane, megakaloryczne, ale prawdziwe ![]() z czekolad twardych lubię goplanę, niktóre biedronkowe też mi smakowały ale nie pamiętam nazw |
|
|
|
|
#2893 |
|
Rozeznanie
|
Z czekolad - kupiliśmy dziś Allegro z nadzieniem śmietankowym - świetna!
|
#2894 |
|
Zakorzenienie
|
No i powracam wiernie do wątku... dzisiaj skromnie:
- chusteczki uniwersalne - jutro wielkie sprzątanie! - Ajax do podłóg - 1,5 l za niecałe 8 zł... nie wiem, czy to dużo ![]() - meliska ![]() Do tego mnóóóóstwo ludzi, nie wiem z jakiej okazji, chyba pogoda zachęcająca była. Żeli micealnych sporo, choć ja nie jestem zainteresowana Z tych przedmiotów użytku domowego - widziałam ramki, wazony, poduszki, pościel, kojce dla zwierzaków, jakieś karmy. |
|
|
|
#2895 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
mają chyba taką samą nazwę ![]() u mnie dzisiaj jest jeszcze cały kartonik miceli Cytat:
żadne inne
|
|
#2896 |
|
Zadomowienie
|
na stronie Biedronki nie ma już gazetki 'Przytulny dom'
ale wydaje mi się, że jest ona jeszcze aktualna prawda? kojarzycie może te lampki nocne "na dotyk"? po ile są/były i do kiedy? widziałam identyczne w Realu sporo drożej...polecam sok pomarańczowy Melly , robi go Hortex, a z czekolad Magnetic z nadzieniem malinowym a poza tym wydarzenie lat! micel podleczył mi skórę twarzy
|
|
|
|
#2897 | |
|
Raczkowanie
|
cześć dziewczyny,
mam pytanie o sztućce - kupiła je któraś??Jak się sprawują? ---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2898 |
|
Zakorzenienie
|
niem - ja lubie czekolady magnetic , lubie też tą z preparowanym ryżem , oraz te czekolady piernik ze śliwką , malaga , tikitaki , kasztanki , bombolady itp. są to czekolady ktore smakuja jak czekolady a nie wyroby czekoladopodobne
|
#2899 |
|
Rozeznanie
|
i jak kupila ktoras ten rowerek treningowy? i jak?
|
|
|
|
#2900 |
|
Konto usunięte
|
Migdały w czekoladzie i z cynamonem zasmakowały tylko mnie, ale bez szału
(jadły jeszcze moje dwie siostry, mama i TŻ). Żałuję, że nie wzięłam w samej czekoladzie, bez tego cynamonu.
|
|
|
|
#2901 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A możesz opisać jaką zauważyłaś różnicę między Gillette a tą pianką z Biedronki-wysusza? nie uczula? jak się goli z nią? |
|
|
|
|
#2902 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A nie wiesz może czy są też z serem lub truskawkami?
|
|
#2903 |
|
Zakorzenienie
|
Ja kocham smak cynamonu także te migdały w czeko z cynamonem bardzo w moim guście aczkolwiek wezme jeszcze na sprobe w samej czekoladzie i porownam
kupiłam też rożka toffi
|
#2904 |
|
Zakorzenienie
|
Pisałyśmy przedwczoraj. Jest ok. Tylko kalorie przelicza trefnie. Niby zawsze po przejechaniu 10km spalasz 150kcal, bez względu czy wrzucasz tryb pod górkę, czy leciutki, bez sensu bo przecież spala się dużo więcej jadąc z większym obciążeniem przy pedałowaniu. To im nie wyszło, reszta ok.
---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ---------- Dzisiejsze zakupy to ananas świeży, wafle ryżowe, te promocyjne, limitowane, nektarynki (jak codzień prawie) winogrona (cena promocyjna dzisiaj), jogurty dla mnie nowość-Musline z figami, rodzynkami i winogronami, szynkę konserwową (też pierwszy raz) roladę lodową tiramisu i puszki whiskas czteropak-dopiero dotarły te z zeszłego tygodnia.. Acha, i te orzeszki z pieprzem, mają jednak też sól
|
|
|
|
#2905 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() co do różnicy to jak dla mnie Gilette ma fajniejszą konsystencję - taką gęstszą, natomiast biedornkowa celtic sensitive jakby tak szybciej "znika" przy rozprowadzaniu ![]() co do uczulania to ja nie mam z tym jakoś problemów więc nie wiem czy moja opinia jest miarodajna ![]() nie wysusza jakoś bardzo, ale zdaje mi się, że po gilette zostaje takie uczucie większej gładkości skóry (kurczę ale okrężne tłumaczenie) podsumowując poużywam, poobserwuję i jak coś to jeszcze napiszę, bo narazie użyłam 2 razy
|
|
|
|
|
#2906 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2907 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mrożone są z truskawkami, ruskie i chyba też z kapustą.
|
|
#2908 |
|
BAN stały
|
wiecie co dziewczyny, nawet nie wiecie jak zaluje ze kupilam tylko jednego micela! Własnie okazało sie ze jest rewelacyjny, jestem w ogole w głebokim szoku bo przyznam ze bylam do nich do sceptycznie nastawiona, nie wierzylam ich wspaniale dzialanie, a tymczasem ich wysoka jakosc i skutecznosc mnie powalila
![]() ![]() Głeboko wierze w to ze jutro jeszcze chociaz 2 uda mi sie zakupic specjalnie po to wstane rano
|
|
|
|
#2909 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() Powiedzcie mi jak się używa tego mopa z mikrofibry? Widzę że jest w ofercie, chyba fajna cena a zawsze mnie takie mopy ciekawiły - tylko czy to sie jakoś wyciska?
|
|
|
|
#2910 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:05.

;

, były były..ale chyba większość ma juz dość tematu kaloszy

u mnie tylko brzoskwinia, wiśnia i truskaka. a ta cena 59gr to promocja? bo u mnie sa chyba po 1,65
ale wydaje mi się, że jest ona jeszcze aktualna prawda? kojarzycie może te lampki nocne "na dotyk"? po ile są/były i do kiedy? widziałam identyczne w Realu sporo drożej...
, robi go Hortex, a z czekolad Magnetic z nadzieniem malinowym
(jadły jeszcze moje dwie siostry, mama i TŻ). Żałuję, że nie wzięłam w samej czekoladzie, bez tego cynamonu.