Biedronka - produkty godne polecenia - cz. VI - Strona 97 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-30, 15:47   #2881
mirkaaa
BAN stały

Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia - cz. VI

Cytat:
Napisane przez ktsw Pokaż wiadomość
na mnie wczoraj jeszcze czekały dwa wieczorem
mi tez sie poszczesciło
mirkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-30, 16:01   #2882
guszka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez niem Pokaż wiadomość
na stronie biedronki jest,z epo 0.59, a w sklepie byly po 0.65 groszy, jakis niesamowity ruch i oblężenie w mojej Biedronce było, przy jogurtach także wiec złapałam 3 wiśniowe, ale one malutkie w sumie są, ale dobre

poza tym wziełam piersi z kurczaka, na pudełku była cena, ze 14 cos za kg, a przy kasie zaplacilam 40 groszy taniej, bo na rachunku widze, ze 13,99 za kilogram

wzięłam jeszcze ostatni sos Aspiro do spróbowania, - chiński, jeszcze jego smaku nie znam, ale widzę, ze nie mam w domu makaronu spaghetti.. takze słoiczek trochę pewnie postoi zanim wybiorę się po makaron, juz nie moge sie doczekac tych makaronow Lubella w poniedzialek

stal caly karton tych zeli miclearnych, ale nie wzielam, jeszcze pomysle, jak w tak obleganej Biedronce jeszcze stoi to widac nie ma brania, po czajnikach nie ma sladu, zosatlo troche cadzakow, wiecej tych z raczka

Chciałam Was jeszcze zapytać czy dostanę w biedronce te rzeczy i jeśli tak to czy warto je kupić?
  • Pianka do golenia
  • Czekolada do picia
  • Woda destylowana
pianki są - używam od niedawna, jak narazie ok (trochę wysuszająca, ale można przeżyć jak za takie grosze
guszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-30, 16:09   #2883
Aguu
Rozeznanie

My już po cotygodniowych dużych zakupach

Z nowych zakupów - wzięliśmy oranżadę czerwoną Boogie Woogie - bardzo fajna, dużo lepsza od Helleny.
Bon Creme truskawkowy - tego smaku jeszcze nie testowałam.

Dobraliśmy jeszcze Paryskie jeżynowe - wzieliśmy 3 paczki, będzie na zapas.
Mortadelka paprykowa, szynka z wędzarni, majonez i wiele innych stałych pozycji.

A, i w końcu kupiłam ciasto francuskie.
Mam zamiar zrobić rogaliki z kremem czekoladowym (oczywiście też biedronkowym )

Aguu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-30, 16:11   #2884
Fufka
Zakorzenienie

Hej, a czy kalosze były w biedronce, czy o innych sklepach piszecie, bo widzę, ze wątek gumowców przez kilka stron się przewija :?

Z produktów godnych polecenia: napój/mleko sojowe czekoladowe... mniam waniliowe też jest smaczne, ale troszkę za słodkie, natomiast naturalne ma typowy sojowy smak, który moim zdaniem jest niesmaczny... Czekoladowe płatki muszelki, kawy z lodówki, sałata w woreczku, herbata rooibos z wanilią, lody opera czekoladowo-waniliowe
Fufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-30, 16:19   #2885
samaraNW
Zakorzenienie

kupiłam:
*mopa - super za tą cenę i raczej nie połamie mi się jak mój ostatni ,bo ma porządniejszą rączkę;
*chlebek schulstad ze słonecznikiem - bardzo smaczny, kupię sobie na pewno więcej opakowań ;
*wafle ryżowe ze słonecznikiem - smakują jak wafle ryżowe z solą,a nie słonecznikiem ;
*skrzyp.
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-30, 16:37   #2886
Tynusia
Zakorzenienie

Kupiłam dzisiaj migdały w czekoladzie mlecznej z cynamonem
REWELACJA NIEBO W GĘBIE

Kreta/ Agia Pelagia or 2013 ? Lloret
Tynusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-30, 16:46   #2887
niem
Raczkowanie

pisałyscie, ze kupowałyście maszynke do mięsa w biedronce ta Zelmera,cena przystepna 139 zlotych, ale od dzisiaj 179 zlotych za maszynke do mielenia + koncowki szatkujace, to ciekawa promocja, bo takto same koncowki moga kosztowac az 130zotych, jak ktos chcial z szatkownica to polecam w REALU, ja dzis zostalam po nia wyslala przez rodzicow
niem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-30, 16:48   #2888
kavvka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Fufka Pokaż wiadomość
Hej, a czy kalosze były w biedronce, czy o innych sklepach piszecie, bo widzę, ze wątek gumowców przez kilka stron się przewija :?

Z produktów godnych polecenia: napój/mleko sojowe czekoladowe... mniam waniliowe też jest smaczne, ale troszkę za słodkie, natomiast naturalne ma typowy sojowy smak, który moim zdaniem jest niesmaczny... Czekoladowe płatki muszelki, kawy z lodówki, sałata w woreczku, herbata rooibos z wanilią, lody opera czekoladowo-waniliowe
tzw.afera kaloszowa, były były..ale chyba większość ma juz dość tematu kaloszy
były po 19,99
Stary 2010-09-30, 17:06   #2889
niem
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez guszka Pokaż wiadomość
pianki są - używam od niedawna, jak narazie ok (trochę wysuszająca, ale można przeżyć jak za takie grosze
to ile kosztuja? i jak wygladaja, mozesz opisac

a nie ma czekolady do picia na goraco? a jesli czekolade do jedzenia z biedronki to jaka polecacie?
niem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-30, 17:18   #2890
PannaCola
Zadomowienie

Cytat:
a jesli czekolade do jedzenia z biedronki to jaka polecacie?
Ja bardzo lubię czekoladę Alpini z drażetkami i czekoladę chyba deserową z nadzieniem żurawinowym

www.pajacyk.pl kliknij na brzuszek.!
PannaCola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-30, 17:37   #2891
camillet
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Frogsi Pokaż wiadomość
W moim mieście otwierają nową Biedronkę.
W gazetce jest:
Banany 1,97
Pomidory 1,97
Ser Światowid 300g 3,99
Jajka M 1,99
Mięso mielone 4,99
Mleko 1,39
mielone raz kupiłam i wyrzuciłam, nie chciało się wcale usmażyć i było cały czas różowe na patelni, pfuj!!

miecelek jak dla mnie bardzo fajny, zmył mi podkład dermablend a jego mało co zmywa bez problemu i nie podrażnił skórki także polecam!!

a co do tych wyśmienitych... o serkach piszecie?? bo jezeli taki to jadę po paletę!! za 65 groszy to wezmę ze 20!! uwielbiam je!! są jedyne w swoim rodzaju, takie serniczki, mniam!!!

jeżeli chodzi o sos chiński ASPIRO to polecam go jeśc z kuskusem, pysznie smakuje, dodaję do niego kurczaka podsmażonego z cebulką i papryka albo samego

wczoraj kupiłam pierogi z mięskiem "swojska chata" sa na prawdę super!! za 3,59 jest 16 sporych pierogów, na 2 osoby na obiad spokojnie starczą, do tego smażona cebulka, magi, trochę pieprzu i obiadek mniam!!
camillet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-30, 17:40   #2892
guszka
Raczkowanie

Cytat:
to ile kosztuja? i jak wygladaja, mozesz opisac

a nie ma czekolady do picia na goraco? a jesli czekolade do jedzenia z biedronki to jaka polecacie?
pianka nazywa się celtic sensitive z aloesem i d-pantenolem - wersja męska bo damskiej w B. niespotkałam, zresztą ja i tak męskich gilettów uzywałam bo poza zapachem nie dostrzegłam różnicy między wersjami. kosztuje 3.99 za 300 ml, więc strasznie tania, co spowodowane jest pewnie składem, ale tu by już musiały wypowiedzieć się osoby bardziej obeznane bo ja sie na składach nie znam. Jak porównywałam z gilett to ma te same składniki plus kilka inncyh, co mnie trochę martwi np taki coconut oil fatty acid? no ale nie znam się...

na czekoladach się nie znam bo uważam, że czekolada w proszku to profanacja, preferuję tylko te kawiarniane, megakaloryczne, ale prawdziwe

z czekolad twardych lubię goplanę, niktóre biedronkowe też mi smakowały ale nie pamiętam nazw
Stary 2010-09-30, 17:44   #2893
Aguu
Rozeznanie

Z czekolad - kupiliśmy dziś Allegro z nadzieniem śmietankowym - świetna!

Stary 2010-09-30, 17:53   #2894
BajaderkowaBaba
Zakorzenienie

GG do BajaderkowaBaba

No i powracam wiernie do wątku... dzisiaj skromnie:

- chusteczki uniwersalne - jutro wielkie sprzątanie!
- Ajax do podłóg - 1,5 l za niecałe 8 zł... nie wiem, czy to dużo
- meliska

Do tego mnóóóóstwo ludzi, nie wiem z jakiej okazji, chyba pogoda zachęcająca była. Żeli micealnych sporo, choć ja nie jestem zainteresowana
Z tych przedmiotów użytku domowego - widziałam ramki, wazony, poduszki, pościel, kojce dla zwierzaków, jakieś karmy.
BajaderkowaBaba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-30, 18:07   #2895
atatoja
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Frogsi Pokaż wiadomość
W moim mieście otwierają nową Biedronkę.
W gazetce jest:
Banany 1,97
Pomidory 1,97
Ser Światowid 300g 3,99
Jajka M 1,99
Mięso mielone 4,99
Mleko 1,39

i masę innych rzeczy

Garnki Baryłka w maki, jabłka i słoneczniki w cenie 39,99.

Mam nadzieję, że będzie coś jeszcze z promocyjnych rzeczy z naklejką 15 lat
zazdroszczę... co za ceny.. ehhh

Cytat:
Napisane przez laluchnaa Pokaż wiadomość
to u Was jest Wyśmienity o smaku owoców leśnych? u mnie tylko brzoskwinia, wiśnia i truskaka. a ta cena 59gr to promocja? bo u mnie sa chyba po 1,65

Cytat:
na stronie biedronki jest,z epo 0.59, a w sklepie byly po 0.65 groszy, jakis niesamowity ruch i oblężenie w mojej Biedronce było, przy jogurtach także wiec złapałam 3 wiśniowe, ale one malutkie w sumie są, ale dobre

poza tym wziełam piersi z kurczaka, na pudełku była cena, ze 14 cos za kg, a przy kasie zaplacilam 40 groszy taniej, bo na rachunku widze, ze 13,99 za kilogram

wzięłam jeszcze ostatni sos Aspiro do spróbowania, - chiński, jeszcze jego smaku nie znam, ale widzę, ze nie mam w domu makaronu spaghetti.. takze słoiczek trochę pewnie postoi zanim wybiorę się po makaron, juz nie moge sie doczekac tych makaronow Lubella w poniedzialek

stal caly karton tych zeli miclearnych, ale nie wzielam, jeszcze pomysle, jak w tak obleganej Biedronce jeszcze stoi to widac nie ma brania, po czajnikach nie ma sladu, zosatlo troche cadzakow, wiecej tych z raczka

Chciałam Was jeszcze zapytać czy dostanę w biedronce te rzeczy i jeśli tak to czy warto je kupić?
  • Pianka do golenia
  • Czekolada do picia
  • Woda destylowana
myślę, że rozmawiacie o dwóch innych jogurtach Tzn ten za 65gr to zwykły jogurt w malym pojemniczku, a ten z 1,65 to sporo większy deser z owockami na dole mają chyba taką samą nazwę

Cytat:
Napisane przez ktsw Pokaż wiadomość
na mnie wczoraj jeszcze czekały dwa wieczorem
u mnie dzisiaj jest jeszcze cały kartonik miceli

Cytat:
Napisane przez Fufka Pokaż wiadomość

taaaakk to te słynne biedronkowe kalosze narobiły tyle szumu żadne inne
Stary 2010-09-30, 18:13   #2896
actriz
Zadomowienie

na stronie Biedronki nie ma już gazetki 'Przytulny dom' ale wydaje mi się, że jest ona jeszcze aktualna prawda? kojarzycie może te lampki nocne "na dotyk"? po ile są/były i do kiedy? widziałam identyczne w Realu sporo drożej...

polecam sok pomarańczowy Melly , robi go Hortex, a z czekolad Magnetic z nadzieniem malinowym

a poza tym wydarzenie lat! micel podleczył mi skórę twarzy , która jest bardzo wybredna, wymagająca i daleko jej do ideału
actriz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-30, 18:40   #2897
Olcia_1983
Raczkowanie

cześć dziewczyny,

mam pytanie o sztućce - kupiła je któraś??Jak się sprawują?

---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ----------

Cytat:
Napisane przez actriz Pokaż wiadomość
na stronie Biedronki nie ma już gazetki 'Przytulny dom' ale wydaje mi się, że jest ona jeszcze aktualna prawda? kojarzycie może te lampki nocne "na dotyk"? po ile są/były i do kiedy? widziałam identyczne w Realu sporo drożej...
Lampki były po 19,90 jeśli się nie mylę. Siostra sobie kupiła i naprawdę fajna jest
Olcia_1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-30, 18:50   #2898
Tynusia
Zakorzenienie

niem - ja lubie czekolady magnetic , lubie też tą z preparowanym ryżem , oraz te czekolady piernik ze śliwką , malaga , tikitaki , kasztanki , bombolady itp. są to czekolady ktore smakuja jak czekolady a nie wyroby czekoladopodobne

Stary 2010-09-30, 19:12   #2899
nokia0
Rozeznanie

i jak kupila ktoras ten rowerek treningowy? i jak?
nokia0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-30, 19:21   #2900
201803290936
Konto usunięte

Migdały w czekoladzie i z cynamonem zasmakowały tylko mnie, ale bez szału (jadły jeszcze moje dwie siostry, mama i TŻ). Żałuję, że nie wzięłam w samej czekoladzie, bez tego cynamonu.
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-30, 19:54   #2901
kalina121
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez guszka Pokaż wiadomość
pianka nazywa się celtic sensitive z aloesem i d-pantenolem - wersja męska bo damskiej w B. niespotkałam, zresztą ja i tak męskich gilettów uzywałam bo poza zapachem nie dostrzegłam różnicy między wersjami. kosztuje 3.99 za 300 ml, więc strasznie tania, co spowodowane jest pewnie składem, ale tu by już musiały wypowiedzieć się osoby bardziej obeznane bo ja sie na składach nie znam. Jak porównywałam z gilett to ma te same składniki plus kilka inncyh, co mnie trochę martwi np taki coconut oil fatty acid? no ale nie znam się... :)

na czekoladach się nie znam bo uważam, że czekolada w proszku to profanacja, preferuję tylko te kawiarniane, megakaloryczne, ale prawdziwe

z czekolad twardych lubię goplanę, niktóre biedronkowe też mi smakowały ale nie pamiętam nazw
Wg. mnie nie powinno to ciebie martwić ponieważ coconut oil to olej kokosowy,a fatty acid to kwas tłuszczowy- więc są to raczej naturalne składniki.
A możesz opisać jaką zauważyłaś różnicę między Gillette a tą pianką z Biedronki-wysusza? nie uczula? jak się goli z nią?
kalina121 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-30, 20:31   #2902
agness_111
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez camillet Pokaż wiadomość

wczoraj kupiłam pierogi z mięskiem "swojska chata" sa na prawdę super!! za 3,59 jest 16 sporych pierogów, na 2 osoby na obiad spokojnie starczą, do tego smażona cebulka, magi, trochę pieprzu i obiadek mniam!!
ahh, jakoś nigdy ich nie widziałam
A nie wiesz może czy są też z serem lub truskawkami?

12.08.2010 Prawko zdane
agness_111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-30, 20:44   #2903
Tynusia
Zakorzenienie

Ja kocham smak cynamonu także te migdały w czeko z cynamonem bardzo w moim guście aczkolwiek wezme jeszcze na sprobe w samej czekoladzie i porownam
kupiłam też rożka toffi

Stary 2010-09-30, 20:56   #2904
laisla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nokia0 Pokaż wiadomość
i jak kupila ktoras ten rowerek treningowy? i jak?
Pisałyśmy przedwczoraj. Jest ok. Tylko kalorie przelicza trefnie. Niby zawsze po przejechaniu 10km spalasz 150kcal, bez względu czy wrzucasz tryb pod górkę, czy leciutki, bez sensu bo przecież spala się dużo więcej jadąc z większym obciążeniem przy pedałowaniu. To im nie wyszło, reszta ok.

---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ----------

Dzisiejsze zakupy to ananas świeży, wafle ryżowe, te promocyjne, limitowane, nektarynki (jak codzień prawie) winogrona (cena promocyjna dzisiaj), jogurty dla mnie nowość-Musline z figami, rodzynkami i winogronami, szynkę konserwową (też pierwszy raz) roladę lodową tiramisu i puszki whiskas czteropak-dopiero dotarły te z zeszłego tygodnia..
Acha, i te orzeszki z pieprzem, mają jednak też sól
laisla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-30, 21:10   #2905
guszka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kalina121 Pokaż wiadomość
Wg. mnie nie powinno to ciebie martwić ponieważ coconut oil to olej kokosowy,a fatty acid to kwas tłuszczowy- więc są to raczej naturalne składniki.
A możesz opisać jaką zauważyłaś różnicę między Gillette a tą pianką z Biedronki-wysusza? nie uczula? jak się goli z nią?
a to dzięki za wyjaśnienie, bo właśnie nigdy nie wiem jak mam się ustosunkowywć do kwasów tłuszczowych właśnie, ale jak mówisz, ze ok to lepiej
co do różnicy to jak dla mnie Gilette ma fajniejszą konsystencję - taką gęstszą, natomiast biedornkowa celtic sensitive jakby tak szybciej "znika" przy rozprowadzaniu
co do uczulania to ja nie mam z tym jakoś problemów więc nie wiem czy moja opinia jest miarodajna
nie wysusza jakoś bardzo, ale zdaje mi się, że po gilette zostaje takie uczucie większej gładkości skóry (kurczę ale okrężne tłumaczenie) podsumowując poużywam, poobserwuję i jak coś to jeszcze napiszę, bo narazie użyłam 2 razy
Stary 2010-09-30, 21:12   #2906
BajaderkowaBaba
Zakorzenienie

GG do BajaderkowaBaba

Cytat:
Napisane przez agness_111 Pokaż wiadomość
Są na pewno ruskie - z truskawkami niet, z grzybami i kapustką niet ;(((
Stary 2010-09-30, 21:20   #2907
Aguu
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez agness_111 Pokaż wiadomość
Pierogi ze "Swojskiej Chaty" są tylko z mięsem i z kapustą i grzybami.
Mrożone są z truskawkami, ruskie i chyba też z kapustą.

Stary 2010-09-30, 21:29   #2908
mirkaaa
BAN stały

wiecie co dziewczyny, nawet nie wiecie jak zaluje ze kupilam tylko jednego micela! Własnie okazało sie ze jest rewelacyjny, jestem w ogole w głebokim szoku bo przyznam ze bylam do nich do sceptycznie nastawiona, nie wierzylam ich wspaniale dzialanie, a tymczasem ich wysoka jakosc i skutecznosc mnie powalila
Głeboko wierze w to ze jutro jeszcze chociaz 2 uda mi sie zakupic specjalnie po to wstane rano
mirkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-30, 21:32   #2909
gothika
Zakorzenienie

GG do gothika

hej

Powiedzcie mi jak się używa tego mopa z mikrofibry? Widzę że jest w ofercie, chyba fajna cena a zawsze mnie takie mopy ciekawiły - tylko czy to sie jakoś wyciska?
gothika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-30, 21:54   #2910
BajaderkowaBaba
Zakorzenienie

GG do BajaderkowaBaba

Cytat:
Napisane przez Aguu Pokaż wiadomość
Pierogi ze "Swojskiej Chaty" są tylko z mięsem i z kapustą i grzybami.
Mrożone są z truskawkami, ruskie i chyba też z kapustą.
nigdy nie widziałam "swojskiej chaty" z kapustą i grzybami - jedynie z mięsem i ruskie... czyżby jakieś oszustwo w mojej B.??
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości