|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#6991 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Powiekszenie piersi cz.6
hehe nie pomyślałam o tłuszczyku
![]() no cóż dowiem się już niebawem jakie sa w dotyku
|
|
#6992 |
|
Kazar Lady
|
no masz i teraz oprócz macania piersi będziemy macać tyłki
ja miałąm troszkę gruczołu, więc piersi w dotyku są takie jak jak miałam podczas karmienia, pełne i spoiste w środku ale nie jest to cos twardego..żela nie wyczuwam w ogóle. Gdy leże na wznak wtedy są twardsze ![]() w dotyku można do przyrownać do wiekszego żelka takiego do jedzenia - haribo... |
|
|
|
#6993 |
|
Raczkowanie
|
hahahaha no nieźle robimy macanko tyłka...no to sobie pomacałam i...moje piersi sa miększe od tyłka,ale jak leżę na stojąco to podobne jest w dotyku, a ja mam spory tyłek ja z tych latynoskich tyłków duży i wypukły..
moje cycuchy są naprawdę mięciuśkie nie wyczuwam implantu, że coś mam w środku--spoko jest
Edytowane przez alis280 Czas edycji: 2010-09-30 o 13:36 |
|
|
|
#6994 |
|
Rozeznanie
|
kwianna - hihihii ty i te twoje pytania
... jestes swietna... a ten podpisik rewelacjaaaaaa dopiero zobaczylam....ja mam dosc mocno umiesniona pupe bo uwielbiam biegac... przez ponad 8 lat uprawialam lekkoatletyke. teraz po dzieciach troche sie zmienil, ale nie sflaczala allis - no to swietny jest!!! teraz takie tyleczki w modzie sa...
Edytowane przez pink star Czas edycji: 2010-09-30 o 13:46 |
|
|
|
#6995 |
|
Wtajemniczenie
|
alis farciaro, ale Ci zazdroszczę !!! Ja mam takie płaskodupie, marzę o seksownym tyłku
Ćwiczę i mam nadzieję że na wakacje już będę miała jakieś efekty, bo akurat w pośladki bym żelków wstawiać nie chciała
|
#6996 |
|
BAN stały
|
ja nie mogę doczekać się jak moje cycuszki będą mięciutkie.... ale to jeszcze trochę ... Dziewczynki a kiedy Wam zmiękły cycuszki?? bo ja czekam czekam i prawie nic się nie poprawia
![]() a swoją drogą taki pełniutki tyłeczek jest sexi
|
|
|
|
#6997 |
|
Raczkowanie
|
ejjj no przeież nie zadaję głupich pytań
![]() już niedługo dam Wam spokój mój tyłek jest z tych mięsistych, ale jak lekko napnę pośladki to jest twardy Alis mamy popdobną budowę klatki piersiowej ale Ty miałaś mega wyjściówke Misiu zaraz polecę do sklepu żelki ugniatać ![]() Dobra już nie przeszkadzam
|
|
#6998 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Aż mi się gorąco zrobiło, nie no dr.Jarliński to świetny specjalista wiedział co robi, jeszcze nie słyszałam aby da za dużo Dziewczyny raczej mówiły że mogłoby być więcej ![]() Co do fotek ja po wypadku chodzę trochę pogarbiona przez ten ból postaram się zrobić na leżąco może da lepszy efekt ![]() Później wrzucę to oblukacie. Lekarz mój wczoraj gdzieś wyleciał i nie wiem kiedy wróci w przyszły tydzień zadzwonię do niego jak się nic nie zmieni.
|
|
#6999 |
|
Raczkowanie
|
ejjjjjjjjjjjj....zaczekaj cie jeszcze tydzień, to będę razem z Wami macać bo tak nie wiem o co chodzi
|
#7000 |
|
Rozeznanie
|
Hej laseczki
Alis jak tam zdrówko ? Pink udało Ci się dzisiaj jesteś pierwsza ![]() kejtigda jak tam twoje prostowanie wlosów?? Jak możesz zapodaj zdjęcia jestem ciekawa efektu ?? Sama mam obecnie problem z wlosami bo schodzę z ciemnych na jasne najpierw dekolaryzacją a teraz pasemkami no i na końcach sianko się robi może takie prostowanko by mi pomogło czy raczej zniszczyło bardziej włosy?? A jeśli chodzi o tyłki To zazdroszczę takich pełnych bo sama mam płaski a najładniejszy to taki jak w nowej reklamie reeboka
|
#7001 |
|
Raczkowanie
|
Kejsiii zniszczysz sobie bardziej włosy, ja bardzo lubie stosować jedwab na włosy, nie są wtedy takie napuszone i nie wyglądają na zniszczone, ale trzeba uważać żeby nie za dużo nałożyć, bo będą wyglądały na tłuste.
|
#7002 |
|
Raczkowanie
|
Kulfon, Kulfon co z Ciebie wyrośnie gruszki na wierzbie cyz sliwki na sosnie... - moja połówka lezy ze mna wieczorem w łózku i spiewa to do moich piersi... argumentuje to tym , ze widzi jak się mięsnie rozluźniają
i ze nawiązuje z nimi kontakt ;| nie wiem cyz to się leczy:P
|
|
#7003 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A pytałam bo kejti miala mieć robione jakieś specjalne prostowanie czymś tam hmm nazwy nie pamiętam i to tak na długo ponoć starcza że nie trzeba wcale samemu w domu prostować bo włosy są cały czas gładkie I jakie efekty ??
|
|
#7004 |
|
Wtajemniczenie
|
Kashanti pewnie się nie może biedak doczekać
![]() Ja niestety nie wiedziałam że nie można i pofarbowałam włosy i muszę odczekać parę dni do tej keratyny Moja fryzjerka mówiła że ta keratyna bardzo wzmacnia włosy, i nie jest chemiczna w przeciwieństwie do chemicznego prostowania włosów które mi bardzo odradzała.
|
#7005 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
O jesteś A powiedz jeszcze kochana ile taka przyjemność kosztuje i na jak długo to starcza znaczy jak dlugo efekt prostych włosów się utrzymuje ??
|
|
#7006 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Laski!Kwianna Madziejka i jak sie czujecie przed zabiegiem???
Listopadowa wiecie coś jak sie czuje? odnośnie karykatury - to ja rowniez zgłaszam cheć takiego wyglądu
|
|
|
|
#7007 |
|
Raczkowanie
|
Zrobiłam też zdjęcie na leżąco
![]() E już sama nie wiem, chyba przestanę panikować i grzecznie będę czekać... Kiedy zaczęłyście je masować i czy od momentu masowania były ładniejsze? ![]() Zamówiłam te plastry silikonowe na "S" się zaczynają (luki w pamięci) i maść silikonową Veraderm stosowała któraś z was?
|
#7008 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja czuję jakieś takie napięcie w brzuchu i jak pisałam wcześniej staram się jak najwięcej coś robić Najgorsze jest to że co chwilkę sięgam po coś do jedzenia Kurde jeszcze w dodatku jutro przyjeżdżają panowie z ikea blat mi w kuchni wymienić I cała rozpie...ducha na sam weekend.![]() A co do włosków to również się podłączam pod pytanko o koszty takiego zabiegu i na jak długo starcza
|
|
|
#7009 |
|
Przyczajenie
|
chibuike
A czy twoje piersi od spodu są inne w dotyku niz pozostała piers? |
|
|
|
#7010 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
będę trzymać kciuki!
|
|
|
|
|
#7011 | ||
|
Kazar Lady
|
Cytat:
zreszta sama zobaczysz że raz nie powinnaś podnieść piersi do góry przez jakiś czas od operacji ( u mnie to ze 2-3 miesiące było) a dwa bedziesz miała taki ładny dekolt w staniczku mięciutkim z koroneczki że sama sie pukniesz w głowę za takie pomysły ![]() Cytat:
![]() Prostowanie keratynowe nie niszczy włosów, wręcz je regeneruje. Bynajmniej takie są reklamy ![]() Kejti ja mam ten sam problem z farbowaniem można 2 tyg przed i 2 po ..teraz latam z odrostami i może w przyszłym tyg będę miała kudełki zrobione
|
||
|
|
|
#7012 |
|
Raczkowanie
|
No w końcu załączyło
|
#7013 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No niestety blisko szwa w lewej są jak nie moje pozostała część piersi lewej i prawa cała wracają do czucia ![]() No może nie jest to jeszcze taj jak przed op ale inaczej niż zaraz po. Na początku brzydziłam się je dotykać takie właśnie w dotyku były "dziwne" martwe, nie moje ![]() Miękkie są dość tylko dół tej lewej
|
|
#7014 |
|
Raczkowanie
|
Miskaa no ja używam jedwabiu CHI silk infusion, i jak dla mnie to jest rewelacyjny, na allegro jest dostępny po ok 4 zł, a co do tego stanika to masz racje...
Kwianna, ja sie nie czuję...jakoś po prostu czekam na ten wielki dzień...
Edytowane przez Madzienka2010 Czas edycji: 2010-09-30 o 21:10 |
|
|
|
#7015 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
a stanikiem naciesz sie teraz :P podem go oddasz dla potrzebujących
|
|
|
|
|
#7016 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
hehhe no oddam potrzebującym...a szkoda tak fajnie to wygląda.
|
|
#7017 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chibuike a jaki Ty masz rozmiar?? pokaźne cycuszki !ładnie sterczą , rwą do przodu
|
|
|
|
|
#7018 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
sama sie na to nabrałamale też w odżywce keratynowej Chi ( ta sama firma )też nie ma krzty keratyny Madzia mi zaczał wysuszać włosy ten "jedwab" i sie doczytałam a stanika nie żałuj nie dość ze mało seksowny to po zabiegu będziesz miała w nim bufet nie dekolt |
|
|
|
|
#7019 |
|
Rozeznanie
|
Hejka Laseczki
Buziole za odliczanko ![]() Widzę, że piszecie o prostowaniu włosów.... Też chcialam taki zabieg zapodać, bo juz nie mam cierpliwości do tych moich kudłów ![]() Moja fryzjerka absolutnie odradziła mi cos takiego. Okrutnie niszczy włosy podobno. Z pewnością włosy nie mogą być farbowane, a tym bardziej rozjaśniane!! Nawet przykrywając ciemną farbą rozjaśnione kosmyki (balejage). Nie będę się jednak upierać, bo nie znam się na tym, powtarzam tylko słowa mojej fryzjerki, bo jak pytałam Jej o trwałe prostowanie, to powiedziala mi krótko "zapomnij, bo zabilabyś mnie za to później. Włosy do takiego zabiegu muszą być naturalne bez farbowania inaczej będzie klops". Mówila mi, że być może wymyślą coś dla farbujących, ale jak do tej pory nic nie słyszalam na ten temat, a jestem z nią w kontakcie. jak tylko coś takiego wymiodzą, to pierwsza siadam, bo mam dość ugłaskiwania potworów ![]() Kejti, a gdzie Ty kochana robisz te włoski?? Dopytałaś dokładnie o wszystko?? Jesteś pewna, że to nie zniszczy Ci włosów?? Idź może do dobrego salonu fryzjerskiego i zapytaj o takie coś. Przecież nie musisz robić, ale przypuszczam, że udzielą Ci dokładnie info, bo jak będą oceniać swoją 'przyszłą' klientkę, to z pewnością nie będą chcieli spartolić roboty. Idź nawet do dwóch Jak na konsultację ![]() Nie gniewaj się proszę, że tak atakuję, ale ja to tak z troski Bardzo ufam swojej fryzjerce i dlatego jak zaczęłyście pisać o tym, to zaświeciła mi się lampka ![]() Buziolki dla wszystkich
|
#7020 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Zapodaj nowy "przeciwniczki powiększania piersi" i tam możesz się produkować do woli. Może nie udzielaj się tu, bo odbiegasz od tematu
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:00.

a ten podpisik rewelacjaaaaaa
Ćwiczę i mam nadzieję że na wakacje już będę miała jakieś efekty, bo akurat w pośladki bym żelków wstawiać nie chciała