|
Notka |
|
Dermatologia Forum dla osób, które interesują się dermatologią lub mają problemy ze skórą. Masz trądzik lub atopowe zapalenie skóry? Dołącz do nas, pomóż sobie i innym. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Loreal a wągry
Dziewczyny od ponad pół roku nie używam toniku Loreal Pure Zone, który stosowałam z 2-3 lata, a przed nim jakieś inne toniki kwasowe
![]() No i stało się coś dziwnego, na policzkach zaczęły pojawiać się wągry, a na jednym z nich oprócz wągrów zaczęły tworzyć się pryszcze i krosty ![]() Po prostu zaczęłam używać jak najdelikatniejszych kosmetyków wszystko do cery wrażliwej, mam cerę raczej mieszaną, a z policzkami oprócz rzadkich krost raz na miesiąc nie miałam nigdy problemu. No i po odstawieniu tego toniku strasznie się one pogorszyły ![]() Jak myślicie, czy faktycznie ten tonik przeciwdziałał pojawianiu się niedoskonałości na policzkach??? Piszcie proszeeee ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Loreal a wągry
nie sądzę
![]() nie ufam drogeryjnym kosmetykom, więc radzę przejść na apteczne lub naturalne kosmetyki.
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
raczej tak przesuszył ci skórę, że ona teraz odreagowuje po jego odstawieniu.
Tak własnie jest z tymi L'Orealami i Garnierami |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
ehhh masakra z tymi kosmetykami jest!
![]() Odstawienie tego toniku może faktycznie spowodowało to odreagowywanie skóry jak mówisz visionAM. Już sama nie wiem, no dziwne to jest, że na tak jakby kości policzkowej jest pas pryszczy...nigdy aż tylu nie było, czasem jakiś jeden. Kurcze dziewczyny może to wam się wydawać głupie, ale dla mnie to jest baaardzo stresujące ciągle tylko myślę o tych pryszczach, co zrobiłam nie tak, że się pojawiły no normalnie ciągle w głowie mam jedną myśl. Kurde trzeba przestać się zamartwiać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:16.