|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1561 |
Piers do przodu
|
Dot.: Czarna Zuzia wymiata, część kolejna, jesienna
Doroto - czuję, że jeszcze chwila Gdańszczanki zrobią najazd na kioskarza
![]() A mnie tam nie będzie ![]()
#1562 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1563 |
Zakorzenienie
|
Doczytalam, ze Sasia pisze, ze Monika Bellucci bleeeh i brudna
![]() bozesztymoj, gdyby mnie zapytali jakie cialo, powierzchownosc, seksualnosc wybieram, bo na przyklad Dorotka juz byc nie moge, to bez wahania, we snie wyrwana, odpowiedzialabym - Monika Bellucci Piekna twarz, niezwykle zmyslowe cialo, tajemnica, ach! doznania estetyczne mam kiedy na nia patrze Edytowane przez Dorota-Coco Czas edycji: 2010-10-01 o 08:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#1564 |
Piers do przodu
|
#1565 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Tak własnie myslę
![]() ![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1566 |
Zakorzenienie
|
Hosanno, no ja juz nic nie napisze na temat tego pana, bo brzydkie slowa mi sie same rwa pod palcami ...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1567 | |
Zakorzenienie
|
Fenrisowa Marto, mam nadzieje, ze juz sie lepiej czujesz
![]() Cytat:
Cudnie! Dolaczam sie do zyczen ![]() Dorota, na rogu Smetnej i Zulawskiej, zaraz za przejazdem kolejowym u mnie na Orunii. Tymek ma sie dobrze, bola go plecy tylko. Dobrze przespal noc a dzisiaj jest dzien rozpieszczania i wogole jest w siodmym niebie ![]() Zmykam czynic zeberka w kapuscie ![]() ---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ---------- Ach i ja uwielbiam patrzec na na piekna Belucci ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1568 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---- Jak czytam co przydarzyło sie synkowi Tymenie to przypomina mi sie pewne wydarzenie z dzieciństwa,ktore na szczescie dla mnie nie zakonczyło sie tak jak dla Tymka. Moze inne czasy i ludzie... ---- ----------- Z okazji dnia smiechu mam cos dla Was ![]() ![]() pieniądze za las |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1569 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Właśnie się poczęstowałam. Nie wiedziałam,że są w białej czekoladzie. Cieszy mnie to ogromnie,bo ciemnej jeść nie mogę,więc się skuszę ![]() Cytat:
![]() Mam nadzieję,że Tymek szybko dojdzie do siebie ![]() ![]() Dla Tereski zostawiam na dzisiaj ![]() i dla Takuli ![]() i dla Mamity z Milą ![]() Dla wąteczka całego ![]() Miłego dnia ![]()
![]() |
#1570 |
Zakorzenienie
|
Renata, pieniadze za las - prostymi slowy - sie babcia wk.urwila
![]() a Bellucci, bozesztymoj, bozesztymoj, bym ja pocalowala ![]() ---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ---------- Aaa ... moj Mily, to Wam powiem, ze o Bellucci mowi, ze to KOBIETA z naciskiem o zadnej innej mi znanej z filmu tak nie mowi |
![]() ![]() |
![]() |
#1571 |
Zakorzenienie
|
Dorota, Bellucci rzeczywiscie ma to cos, aurę, ze ludzie chca ja obejmowac i całowac
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1572 |
Zadomowienie
|
Witajcie Kochani
![]() ![]() Dorotko, wcale nie tak fajnie mieć krecone włosy.... Ja prostuje codziennie i juz nie pamietam, kiedy ostatnio miałam pokreconą fryzurę. Ale co ja Ci tu piszę, przecież to norma, ze kto ma krecone, chciałby mieć proste i na odwrót. A moim ideałem są włosy Chinek, ewentualnie Indianek - takie naturalnie czarne, grube i proste.
A w Tobie oprócz pięknych włosów ja podziwiam jeszcze cerę - taka jedwabista i promienna ![]() Tymeno, przykro mi z powodu Tymka. Brak słów. Proponuję nastepny zlot czarownic pod kioskiem ![]() O dietach i wadze nic nie napiszę bo dostanę ![]() A Monica Belucci mi też sie bardzo podobie ![]() Nie wiem co miałam jeszcze napisać, więc życzę Wam udanego piąteczku - w Gdańsku dziś słonko wyszło, ale temperatura słabiutka. ![]()
#1573 |
Czekam na Ragnarok
|
Cześć.
Noo Bellucci wygląda super. Anastazjo - ![]() Tymeno - ![]() Byłam mała, szłam do domu i starsi chłopcy zastąpili mi drogę. Próbowałam ich wyminąć, ale jeden podszedł do mnie i napluł mi krwią w twarz... Przez długi czas czułam się strasznie i teraz chyba bym zabiła, gdyby ktoś mi coś takiego zrobił. Trauma jak chole..ra. Kilka lat później (wciąż byłam w podstawówce) wracałam z bratem z korepetycji, z 5-6 chłopaków zastąpiło nam drogę pytając brata o godzinę. No i zobaczyli, że ma zegarek, wciągnęli go do bramy, a ja poszłam za nimi, żeby obronić (starszego) brata. To powiedzieli, że połamią mi ręce jak jeszcze raz to zrobię (wyrywałam im koszulkę). Była zima, ukradli mu glany, kurtkę, koszulkę i zegarek. Brat wracał do domu w starych zniszczonych adidasach jednego z nich... I tak mogłabym opowiadać i opowiadać. Ludzie są podli. A ja chyba pechowa, bo wszystko co złe zawsze lgnie do mnie. Wcale mi się humor nie poprawił. Pogoda nie sprzyja. |
![]() ![]() |
![]() |
#1574 |
Piers do przodu
|
Jeszzzz mam próbaska czarnego od Figarro
![]() ![]() ![]()
#1575 |
Zakorzenienie
|
Marta, bardzo przykre Twoje doswiadczenia z dziecinstwa, smutne to i przytlaczajace.
Ja takich nie mialam nigdy, chyba mialam duzo szczescia. Chcesz przytulasa, bidaku? ![]() Ola, a w zyciu bym nie pomyslala, ze Ty masz z natury krecone wlosy, no. A tym, ktorzy Oli nie widzieli powiem, ze to taka drobnica mala, acz postura sportowa, taka sprezysta, zdrowa. Wiem co Ty powiedzilabys na nasze coponiektorych gledzenie, ze zdrowiej jest byc miesiastym wieeem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1576 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() To juz powiem - ja mysle, ze każdy powinien sie czuc ze sobą dobrze. Niektórym pasuje wiecej tu i ówdzie, niektórym mniej. Ja jestem baaardzo mała 156 (jak Madonna podobno ![]() Fenris ![]()
![]() |
#1577 |
Zakorzenienie
|
Tymenno, to są takie chwilw, kiedy jestem w stanie kogoś uderzyć, przestaję byc dobrze wychowana i drę gębę jak opętana... kiedy ktos krzywdzi dziecko niech się mnie strzeże. Cisnienie mi sie podniosło i niech ten kioskarz dziękuje Bogu, że mieszkam daleko.
Mam nadzieję, że Tymek o tym zapomni. ![]()
#1578 |
Czekam na Ragnarok
|
Doroto -
![]() ![]() A właśnie - mam przes..rane ostatnio z kotami. Fenris i Filemon biją się, skaczą na siebie i przetaczają przez całą kuchnię szamocząc się. I wyrywają sobie futro. Często zaczepia Filemon (młodszy), ale Fenris ostatnio jest na niego bardzo zły i czasem go też trzepnie. Drą się przy tym strasznie, były w ostatnim czasie dwie sytuacje, że przetaczały się bijąc... Teresa mówiła, że się polubią, kwestia czasu. Niestety one się nie lubią, czasem tylko tolerują kiedy koło siebie jedzą. Może problem się rozwiąże kiedy wykastruję Filemona, bo na niego już czas (ma rok i ostatnio oznaczył mi łóżko). Myśl o pizzy dzisiaj na obiad trochę poprawiła mi humor. Co tam odchudzanie... Pizza z salami i oscypkiem jest ![]() Edytowane przez Fenris Czas edycji: 2010-10-01 o 10:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#1579 |
Zadomowienie
|
Ahoj
![]() To sem ja ![]() Przytulam Fenriska ![]() Że też "pamięć emocjonalna" jest taka nie do zdarcia ![]() Czasem tak bardzo by się chciało tych "cudów niepamięci"... Ale powiem Wam coś na pociechę ![]() Są też dobre ludziska na świecie ![]() Wielu takich spotkałam - naprawdę. No i spotykam... Mogłabym teraz nicki wymienić ale za dużo stukania - paluszek by mnie się zmęczył ![]() A skoro dzisiaj Dzień Uśmiechu to niechże przypominają nam się dobre, pogodne zdarzenia... |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1580 |
Zadomowienie
|
Passero
![]() W Dniu Usmiechu przesyłam Wam najpiękniejszy srebrzysty uśmiech jaki jestem w stanie wykonać w aparacie orto ![]()
#1581 |
Zadomowienie
|
Ooo! A ja mam oscypka! To może by tak dzisiaj kotlecik z oscypka?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1582 |
Piers do przodu
|
Wróbliku
![]() ![]() ![]() Black Tourmaline po daniu mi dętką po nosie rozłożył mi się na skórze z mruczącą w cieple kamforą ![]() ![]() ![]() A Metaxową też wywiało - na wywczasach Dziewczyna czy jak?? ![]() Margocie ![]() ![]()
#1583 |
Zadomowienie
|
Oleńko! Uśmiech przepiękny! A jaki zaraźliwy
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1584 |
Zakorzenienie
|
Tak, Kasia Contaxowa dlugo juz sie nie odzywa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1585 | |||
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
JAAA !!!!! Kocham oscypki ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1586 |
Zadomowienie
|
A przez Ciebie Katiuszka to ja na KWC poleciałam coby o Borneo poczytać... No i niestety, trafiłam tam na bardzo pociągające zestawienie przymiotników: suchy i jedwabisty
![]() Nasturcjowe Kwiecie i Kattarina też chyba dwno nie pisały? A czy Zuziunia szczęśliwie urodziła? I Kogo? Karolinkę, Weronikę czy Nadzieję? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1587 |
Piers do przodu
|
Nieprawda Wróbliku, ja tu czuję miód, bylicę, ciut kamfory i wilgotnego orzecha włoskiego
![]() ![]() ![]() zaraz polecę na KWC i opiszę swoje doznania ![]()
#1588 | ||
Zadomowienie
|
co prawda na razie bardziej tak
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1589 |
Czekam na Ragnarok
|
Dostałam smsa z Sephory. Zniżka 20% w dniach 1-10.10
![]() Aleksandro - ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1590 |
Zakorzenienie
|
I ja dostalam smsa
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:05.