3trymestr już nam leci,rosną brzuszki a w nich dzieci-mamy listopadowo-grudniowe,cz.V - Strona 140 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-10-01, 10:03   #4171
Biejatka
Rozeznanie

Dot.: 3trymestr już nam leci,rosną brzuszki a w nich dzieci-mamy listopadowo-grudniow

Cytat:
Napisane przez Anecka Pokaż wiadomość

Biejatka, Ja zauwazylam, ze osoby ktore maja kase przewaznie sa skapcami i w ogole, a Ci co nie maja to sie staraja jednak.. Napisze tak: Pamietam swoja komunie, moja mama nie pracowala a ojciec bardzo malo zarabial, nie bylo fajnie.. rodzice mimo tego kupili mi wrotki, takie piekne w pudelku nowe. no super! i do tego lancuszek. Zas chrzesny, który ma wlasna firme, spi na pieniadzach i w ogole, dal mi rower po swojej córce

Nie rozmawialas z TZtem czemu nie idzie do pracy? Nie obraz sie, ale to deko dziwne ze dorosly facet nie pracuje Stara sie chociaz szukac???

Oby sie jednak Wam ulozylo i zebys miala spokoj z tesciowa. Ble tesciowe to dziwne stworzenia

ZIMNO jest!!!!!!! Masakra w pokoju mam 15 stopni.. na dworze z 10 jest.. eh ide
..
Ja tam nie mam nic do ubrań używanych, ale teściowa kupuje naprawdę szmaty. Ona to kupuje, a ja to w kosz, albo pakuje i do piwnicy. A poza tym wie baba, że nie kupiłam nic nowego, że nie mam kasy, to chociaż ona mogłaby odzałować te parę zł i kupić coś w sklepie. A najlepiej jak by nic nie kupowała !!

Co do pracy tż... prowadziliśmy firmę, szło nam dobrze, ale zmarł teść, więc ze tż był na "swoim" teściowa doszła do wniosku że może ją niańczyc dzień i noc. Firma padła z wiadomych powodów, a teściowa nadal wymagała od syna przyjazdów na każde zawołanie. Po co on ma iść do pracy jak mamusia mu da pieniążki, kupi jedzonko, papieroski? Jemu jest tak wygodnie. Niby szuka pracy ... ale ... jakoś mu to nie idzie :/

Ta baba jest tak durna, że kupiła tż narzędzia za 150zł żeby tż mógł sobie sam grzebać przy aucie, a nie pomyślała o tym, że potrzebujemy łóżeczka, czy chociażby butów na zimę dla córy tż.
Szkoda nerwów :P

PS. Przed wyjściem do pracy, dzisiaj rano, wspominałam o moich nadprzyrodzonych siłach do psucia wszystkiego co popadnie ... wracając z roboty odpadł mi tłumik z auta :P
Biejatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-01, 10:06   #4172
kretencja
Zakorzenienie

Dot.: 3trymestr już nam leci,rosną brzuszki a w nich dzieci-mamy listopadowo-grudniow

Dziewczyny, co Wy się stanikami przejmujecie? I tak nam cycki obwisną jak mają obwisnąć - od karmienia
Ja i tak wolę bez fiszbin

Wklejam bebzon mój dzisiejszy - końcówka 31tc (30tc+5d).

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
kretencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-01, 10:08   #4173
andziat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez De28 Pokaż wiadomość
Moj umie otwierac sobie drzwi.Wymienilismy w sypialni galke na okragla, ale on by sie zaplakal pod tyami drzwiami. Uwielbia z nami spac, to jego rytual.Jak o czasie nie idziemy do lozka to wydziera sie i nas do niego prowadzi. Kladzie sie potem pomiedzy nami, i mamy go piescic. On narazie puszysty to nie jest, bo go niedawno strzyglam na krotko.Normalnie ma dwa razy wiecej futra. Normalnie wyglada tak
ale piękny sierściuch wygląda jak lew
nasz kot też z nami śpi, dokładnie w moich nogach ale tak pieścić to on sie nie daje, udaje indywidualistę a potem cały dzień siedzi na kolanach i się ociera o nogi
jak będzie dalej spał w moich nogach to spoko ale jak bedzie sie ładował do łóżeczka córeczki no to niestety będziemy musieli zamykać drzwi. W sumie to nie wiem czy nasz by się zapłakał pod drzwiami czy nie bo nigdy tego nie próbowaliśmy ale wiesz dziecko jest dla nas ważniejsze a ja się po prostu bym denerwowała jak on by sie tam pakował.
andziat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-01, 10:08   #4174
Joanna131
Raczkowanie

GG do Joanna131

Cytat:
Napisane przez kotek81 Pokaż wiadomość
Witam

Co do kotów to u mnie jak młoda się urodziła to ona zajmowała jedną połowę łóżeczka a kocica drugą
A ja sobie myślę, że przechytrzę moje koty i na Gwiazdkę kupię im coś takiego:

http://allegro.pl/hamak-na-kaloryfer...254055265.html

http://allegro.pl/hamak-na-kaloryfer...235105162.html

Będzie bezapelacyjnie bezkonkurencyjne , bo ogrzewane.

Cytat:
Napisane przez Anecka Pokaż wiadomość
Co sadzicie o kocu welnianym dla dziecka? http://allegro.pl/koc-dla-dzieci-ant...241751717.html
Bo bylam wczoraj w Auchan i tam taki wymiar z mikrofibry 60zl
Choc zastanawiam sie czy kupowc bo mam ten swoj koc z lamy ktory jest super cieply to chhyba ten dla dziecka dam..
Mi się nie podobają te pościele / kocyki z wełny. Dostałam jeden taki komplet kiedyś na urodziny i nie mogę na niego patrzeć.

De, pięęękny kocur.
Joanna131 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-01, 10:12   #4175
Donuś
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość
oczywiście, że chodziło mi o Sereniti nie wiem dlaczego napisałam Sanderinka

pozazdrościłam Wam zdjęć ubranek i sama popstrykałam kilka fotek ale nie mogę ich wkeić co się dzieje
edit: udało mi się wkleić zdjęcia, a ostatnie to oczywiście MÓJ wózek

Śliczne ciuszki

Biejatka - taka tesciowa najlepiej olac .... I nie mysl o tym bo bedziesz sie niepotrzebnie denerwowała...

Joanna , Anecka - cudne ciuszki uwielbiam ogladac te malenkie pajacyki

De - nie wiem co ładniejsze pokoik czy kocur

Donuś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-01, 10:13   #4176
malgosiak25
Raczkowanie

Jeszcze pochwale się mieszkankiem małej poczatek 33 tc
malgosiak25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-01, 10:15   #4177
andziat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Patrycja_1708 Pokaż wiadomość
Ja tez sie własnie zastanawialam czy kupować jakies specjalne bluzki do karmienia ale biustonosza też nie mam jeszcze. Jak pytałam znajomych co mają dzieci to one nie kupowały i mówiły ze bez problemu sie karmi w normalnych i teraz nie wiem czy kupić czy nie...

A wszystkie biustonosze do karmienia są miękkie?? Bo wiecie jak w miękkich sie bedzie długi czas chodziło( bez usztywnienia żadnego) to te piersi nie bedą wyglądały za ciekawie...
ja bluzek specjalnych tez nie kupuję a biustonosze można kupić z fiszbinami
brzucha nie będzie ci widać bo przy karmieniu dzidziuś go przykryje, poza tym nie ma się co stresować

Cytat:
Napisane przez kretencja Pokaż wiadomość
Dziewczyny, co Wy się stanikami przejmujecie? I tak nam cycki obwisną jak mają obwisnąć - od karmienia

śliczny brzuchol
ja tez wolę bez fiszbin

Cytat:
Napisane przez Joanna131 Pokaż wiadomość
A ja sobie myślę, że przechytrzę moje koty i na Gwiazdkę kupię im coś takiego:

http://allegro.pl/hamak-na-kaloryfer...254055265.html

http://allegro.pl/hamak-na-kaloryfer...235105162.html

Będzie bezapelacyjnie bezkonkurencyjne , bo ogrzewane.
świetny pomysł

malgosiak25 też masz cudny brzuchol

Edytowane przez andziat
Czas edycji: 2010-10-01 o 10:17
Stary 2010-10-01, 10:24   #4178
rptrbj1978
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez lutien Pokaż wiadomość
Chciałabym wyjaśnić, że niekonieczne używane=gorsze Moja mama kupuje i nowe i na lumpkach. Ja tylko na lumpkach, bo w sklepach jest drogo i rzadko co mi się podoba

Biejatka - brak mi słów na opisywane przez Ciebie sytuacje z TŻ i teściową Współczuję. Choć ja nie należę do osób, które dałyby się tak traktować - spakowałabym się i tyle by mnie widzieli (ale oczywiście to ja bym tak zrobiła ).

Ja dziś zostałam bezczelnie obudzona przez TŻ, bo zapomniał kluczy i mu musiałam iść otworzyć drzwi Tak więc dziś szykuje się długi dzień Jutro przywiozą nam meble To może dziś ogarnę trochę w domu. Choć jakoś mi się nie chce, bo mamy w domciu strasznie zimno Musimy rozkminić piec do ogrzewania (bo jeszcze go nie włączaliśmy od kiedy tu mieszkamy) i zaczynamy grzać. Chyba dziś wypiorę śpiwór, bo śpimy pod cienką kołdrą (ja) i pod kocem (TŻ). Jakoś się jeszcze nie dorobiliśmy porządnej kołdry i trochę w nocy jest zimno.
nie o to chodzi jak słysze u kolezanek i na SR by cos dac by było wrazenie ze dały ale najtanszym kosztem mimo ze osobe stac na cos lepszego a panowie maja wrazenie wielkiego daru.

Edytowane przez rptrbj1978
Czas edycji: 2010-10-01 o 10:27
rptrbj1978 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-01, 10:25   #4179
irsin
Zakorzenienie

GG do irsin

Jestem kulą
irsin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-01, 10:40   #4180
Donuś
Zadomowienie

Cytat:

Śliczny brzuszek i znowu rośnie jak na drożdżach

Małgosiak - twoj brzus tez sliczny

Donuś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-01, 10:41   #4181
kotek81
Zakorzenienie

Cytat:
Normalnie wyglada tak
Ale mine zrobił jak bandyta wygląda
ale i tak śliczny jest
Cytat:
Kotek, koty są bardzo różne. Niektóre uwielbiają spać z dziećmi, inne dzieci unikają jak ognia Ciekawe, jak mój będzie się zachowywał
moje też uciekały jeszcze do niedawna przed Kingą bo je za mocno przytulała - ale to, ze stroniły od niej w dzień wcale im nie przeszkadzało w tym, zeby spać z nią w nocy
Cytat:
Napisane przez Biejatka Pokaż wiadomość
PS. Przed wyjściem do pracy, dzisiaj rano, wspominałam o moich nadprzyrodzonych siłach do psucia wszystkiego co popadnie ... wracając z roboty odpadł mi tłumik z auta :P
Szczerze to nie wiem czy śmiać się czy płakać z powodu tego twojego pecha
tłumnik się pospawa i będzie ok
Cytat:

Cytat:
Napisane przez malgosiak25 Pokaż wiadomość
kotek81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-01, 10:41   #4182
79 Marta
Wtajemniczenie

Witam widzę, że lecą sesje brzuszkowe. To jak też wrzucam, a co! 34 tc i 5 dni
Stary 2010-10-01, 10:42   #4183
kotek81
Zakorzenienie

A jeszcze mi się przypomniało - młoda jak miała chyba 2 miesiace to dostała od teściowej używaną pościel do tej pory jej używam..... jako ścierki do podłogi
Stary 2010-10-01, 10:42   #4184
79 Marta
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez irsin Pokaż wiadomość
Jestem kulą
ja też
Stary 2010-10-01, 10:42   #4185
kotek81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 79 Marta Pokaż wiadomość
Stary 2010-10-01, 10:43   #4186
De28
Wtajemniczenie

joanna pomysl swietny. MOje maja tyle roznych poslanek, ktore co chwile zmieniaja, ale w lozku tez spia,nie wygonisz ich. Maja upatrzyla sobie moja glowe i rano budze sie z bolem karku, bo Malpa zajmuje cala moja poduszke.

Mi jakos ostatnio brzuch wogole nie rosnie

Daniel

Christian
De28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-01, 10:49   #4187
Patrycja_1708
Zadomowienie

Zapomniałam wam napisać co mi sie dzisiaj śniło

Otóż sen miałam o tym że trafiłam na porodówke w 30tc I nikt nie widział w tym nic dziwnego i na wózku pielegniarka mnie zawiozła zebym juz urodziła. Budze sie w szpitalu, koło mnie leżały moje koleżanki ze swoimi ten nowo narodzonymi dziecmi a ja lezałam sama... Po chwili pytam co sie dzieje bo ja nic nie pamietam. I odpowiedz dostałam taką że dali mi narkoze i dlatego nic nie pamietam ale juz urodzilam.Ale nikt nie chciał mi powiedziec ani ile wazy dziecko i ile ma cm... Nastepnie wstałam z łóżka i latałam po szpitalu gdzie moje dziecko, a jak wróciłam do swojej sali to dziecko było w tym szklanym koło mojego łózka... Ubrane było w szpitalne ciuszki które były okropne, jakies powyciagane i jedna z kolezanek ze sali mi mówi zebym wysłała kogos po ciuszki jakie mam w domu dla małego bo po tyvh tylko uczulenia moze dziecko dostać...

TO SIE NAZYWA SEN... Teraz to dopiero mam milion myśli na temat porodu... Masakra...
Patrycja_1708 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-01, 10:53   #4188
De28
Wtajemniczenie

Patrycja- tez mam podobne sny. To chyba normalne,poniewaz boimy sie juz teraz o nasze dzieci,by np. za szybko nie wyszly, urodzily sie zdrowe itp.

Widzieliscie mojego kocura w ubraniu, to teraz wam bez ubrania pokaze On tak grzecznie stoi az skoncze go myc a potem cierpliwie znosi suszenie ok 30 min. suszarka.

Daniel

Christian

Edytowane przez De28
Czas edycji: 2010-10-01 o 10:54
Stary 2010-10-01, 10:58   #4189
Joanna131
Raczkowanie

GG do Joanna131

Cytat:
Cytat:

Cytat:
Cudne brzuchy. A mój ciągle malutki.

Cytat:
Widzieliscie mojego kocura w ubraniu, to teraz wam bez ubrania pokaze On tak grzecznie stoi az skoncze go myc a potem cierpliwie znosi suszenie ok 30 min. suszarka.
Jesooo, ja nigdy moich kotów nie kąpałam. Chybaby się zapłakały. Samo wyczyszczenie uszu czy oczek to wielka kara dla nich.
Joanna131 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-01, 11:04   #4190
andziat
Zakorzenienie

Cytat:
super brzuszek

Cytat:
o rany jaki zmokły kot
faktycznie cierpliwy, mój to nie ma szans żeby wszedł do wanny a wody strasznie sie boi, jak niechcący jakaś kropla na niego spadnie to ucieka i się chowa
Stary 2010-10-01, 11:04   #4191
De28
Wtajemniczenie

Czuje jakbym z brzuchem w tyle zostawala.Tak mi na poczatku wyskoczyl a teraz wagowo tyje, ale brzuch taki sam

Joanna-ja swoje kapie co 2-3 miesiace, w profesjonalnych kosmetykach, bo to bardzo ulatwia pielegnacje ich gestego futra. To persy,mozna dlatego wszystko z nimi zrobic. Ja nawet sama im kamien sciagam,sama strzyge. Choc na poczatku musialam je do wszystkiego przyzwyczajac, bo to koty po przejsciach. Nie znaly np. czesania. Moje umieja nawet wykonywac pare komend jak lezec,hop czy popros (suselek)

Daniel

Christian
Stary 2010-10-01, 11:08   #4192
kotek81
Zakorzenienie

Cytat:
dla kocura - dzielny facet z niego

Moje szału dostają jak je myje i muszę je naprawdę mocno trzymać bo by mnie podrapały łobuzy
Stary 2010-10-01, 11:08   #4193
kliwia
Zakorzenienie

ja wlasnie na innym forum wyczytalam, ze do przechowywania pokarmu w lodowce super nadaja sie pojemniki na mocz z apteki - koszt 20-50gr.
Wystarczy wygotowac jak smoczki i gotowe
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-01, 11:09   #4194
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Patrycja_1708 Pokaż wiadomość
Zapomniałam wam napisać co mi sie dzisiaj śniło

Otóż sen miałam o tym że trafiłam na porodówke w 30tc I nikt nie widział w tym nic dziwnego i na wózku pielegniarka mnie zawiozła zebym juz urodziła. Budze sie w szpitalu, koło mnie leżały moje koleżanki ze swoimi ten nowo narodzonymi dziecmi a ja lezałam sama... Po chwili pytam co sie dzieje bo ja nic nie pamietam. I odpowiedz dostałam taką że dali mi narkoze i dlatego nic nie pamietam ale juz urodzilam.Ale nikt nie chciał mi powiedziec ani ile wazy dziecko i ile ma cm... Nastepnie wstałam z łóżka i latałam po szpitalu gdzie moje dziecko, a jak wróciłam do swojej sali to dziecko było w tym szklanym koło mojego łózka... Ubrane było w szpitalne ciuszki które były okropne, jakies powyciagane i jedna z kolezanek ze sali mi mówi zebym wysłała kogos po ciuszki jakie mam w domu dla małego bo po tyvh tylko uczulenia moze dziecko dostać...

TO SIE NAZYWA SEN... Teraz to dopiero mam milion myśli na temat porodu... Masakra...
no świetny sen

mi sie dzis snilo (po raz kolejny zreszta) ze maly wystawia mi nóżke w brzuchu i widac ja przez skóre tzn mozna wyczuc piete i paluszki wiecie jakby byla zaraz pod moja skórą i moja siostra zorbila zdjecie zebym mogla TZowi pokazac i potem patrze na to zdjecie a ta nozka zamiast w brzuchu wystaje mi.... na szyji sny to sa dziwne

Cytat:
haha niezła cierpliwosc ma ten twoj kocurek

Nasz Skarb
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-01, 11:20   #4195
Patrycja_1708
Zadomowienie

Cytat:
Czuje jakbym z brzuchem w tyle zostawala.Tak mi na poczatku wyskoczyl a teraz wagowo tyje, ale brzuch taki sam
Ja mam dokładnie to samo, brzusio rósł,rósł a teraz od jakiegos czasu mam taki sam. Nawet tż ostatnio mówił że brzuszek chyba stanął mi w miejscu...
Patrycja_1708 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-01, 11:20   #4196
Aliszcze
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kotek81 Pokaż wiadomość
A jeszcze mi się przypomniało - młoda jak miała chyba 2 miesiace to dostała od teściowej używaną pościel do tej pory jej używam..... jako ścierki do podłogi
czyli prezent na coś się przydał

Biejatka, rzeczywiście chyba promieniujesz jakąś energią na te biedne sprzęty a teściowej nie zazdroszczę każda tesciowa powinna ślubować w dniu ślubu swojego syna niczym elkarze "po pierwsze nie szkodzić" choć na moją nie narzekam

De28, cudny pokój uwielbiam taką kolorystykę a kot widać, że ma charakter fajny jest

ja jestem ciekawa, jak moja suczka zareaguje na nowego lokatora raz została "pokopana" przez moją córcię, jak leżała na kanapie przytulając się do mojego brzuchależy, leży a tu nagle moja córka zaczyna harce w brzuchu i moja sunia to poczuła i z takim zdziwieniem patrzyła na mój brzuch

nie zamierzam kupować specjalnych bluzek do karmienia, zakupiłam sobie 2 koszule do karmienia, żebyw nocy nie robic sobie większych problemów, a w dzień to jakoś to będzie zakładajac oczywiscie, że będę mogła karmić, bo z tym przecież różnie.

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-01, 11:32   #4197
vikicullen
Zadomowienie

Cytat:
Pokoj roboczy czyli prowizorka na pare miesiecy i nieproszony gosc
Oczywiscie wszystko bedzie w listopadzie prane.
Pokój świetny a kot rewelacjahehehe

http://www.suwaczki.com/tickers/atdc2n0askflsw50.png

PAULINKA ur. 01.10.2015 r.

http://www.suwaczki.com/tickers/ug37tv739lp63vo5.png
vikicullen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-01, 11:36   #4198
Anecka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez M25 Pokaż wiadomość
No właśnie pytam bo nie wiem Na razie sobie tylko wyobrażam. Wszystkie moje bluzeczki z przed ciąży są w rozmiarze 36 a po ciąży to chyba z 42 będę musiała nosić jeju i jak pomyślę, że będę musiała brzuch odsłonić to aż się pocę... No ale skoro inne kobiety jakos sobie radziły to dlaczego Ja mam sobie nie poradzić...
No ale jak w domu bedziesz karmic, to kogo sie wstydzisz?
Ja nie kupuje specjalnych ubran do karmienia, staniki mam dwa ale sa juz za male a w sumie jeden i tak na wyrost kupowalam, wiec mam to gdzies

Cytat:

Ja tez lubie bez fiszbin i najlepiej na szerokiej gumie pod cycami, takze staniki do karmienia w kąt a ja dalej bede w swoich chodzic i w nich karmic

Ladny brzuch i tak wysoko

Cytat:
Rowniez fajny brzuchacz

Cytat:
Napisane przez irsin Pokaż wiadomość
Jestem kulą
WIEMY

Cytat:
Prawie 35tc.. PRAWIE RODZISZ
Super brzuch

Cytat:
Patrycja- tez mam podobne sny. To chyba normalne,poniewaz boimy sie juz teraz o nasze dzieci,by np. za szybko nie wyszly, urodzily sie zdrowe itp.

Ta mina.. no bezcenne!!!!

CO do snow, to mnie sie dzis snily normalne w koncu rzeczy :
1. Pod lozeczkiem widzialam malutkie kotki a bylo ich z 10, pod kaloryferem rowniez cale czarne tylko oczka sie swiecily
2 i dalej nie pamietam kurcze a duzo mi sie snilo *******.

Wlasnie odkurzylam ieszkanie i zmylam podlogi. Juz mnie szlag trafia bo jutro ojciec wraca. Na dodatek TZ sie wprowadza i juz mam syf bo i te ubranka w kartonach leza i znow malo miejsca... JEZU jak ja chce miec lad i porzadek w koncu!

No i wczoraj tak sobie myslalam i myslalam.. i nie wiem jak to bedzie skoro ojciec bedzie tu mieszkal a ja nie wyobrazam sobie np za 2 lata ze dziecko bedzie spalo z nami w pokoju
Kurde przydalo by sie 3 pokojowe mieszkanie

Moj brzuch rosnie jak na drozdzach.. ciagle skora swedzi, masakra. Zaczne sie w koncu smarowac czyms boje sie porodu

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012
Anecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-01, 11:37   #4199
margaryt
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Joanna131 Pokaż wiadomość
Cudne brzuchy. A mój ciągle malutki.
Ja też mam mały. Mam za tydzień usg, to dowiem się jak dzidź rośnie. Wiem że jest coraz silniejszy, bo bardziej czuję ruchy Małej.
margaryt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-01, 11:42   #4200
Anecka
Zakorzenienie

Aa zapomnialam dopisac:

Biejatka, no ja np lubie kupowac w lumpkach ubrania, ale wlasnie chodzilo mi to o czym napisalas, ze kupuje sprane rzeczy nie nadajace sie do ubrania, albo po prostu no brzydkie juz. No a przepraszam bardzo w Pepco sa bodziaki np. po 6zl to nie moglaby kupic? a jesli nie ma takiego sklepu to w innych tez nie jest drogo... no ale sa ludzie i ludzie

Kurde faktycznie masz "dar" do psucia Nie wchodz na forum, bo serwer padnie

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012
Anecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości