|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#7021 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Powiekszenie piersi cz.6
Magera a może Twoja fryzjerka myślała że chodzi o chemiczne prostowanie?
Przeczytałam że : "Prostowanie keratynowe jest to rewolucyjny system wygładzania włosa, poprzez wprowadzanie w jego głąb keratyny- białka budującego włosy oraz odpowiedzialnego za kształt włosa. Keratyna wygładza i prostuje włosy. Może być stosowana do włosów naturalnych, farbowanych, a nawet rozjaśnianych. Efekt utrzymuje się od 3-6 miesięcy w zależności od pielęgnacji włosa. Zabieg ten w odróżnieniu od prostowania chemicznego nie zmienia struktury chemicznej włosa, lecz wzmacnia i pogrubia włos poprzez wprasowanie keratyny w głąb włosa. Włosy po zabiegu są gładkie, lśniące, proste, nie puszą się. Wystarczy je tylko wysuszyć suszarką, by były proste." NO I JEST NOWY
Edytowane przez kwianna Czas edycji: 2010-09-30 o 22:46 |
|
|
|
#7022 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie wiem kochana, ale z pewnością dopytam i dam znać Wiesz... w drukach reklamowych czy zaraz po wprowadzeniu na rynek czegoś nowego, poczytać możesz z reguły superlatywy, a po jakimś czasie dopiero możesz poczytać w necie jaki jest efekt naprawdę. Zawsze jak coś wymyślą, to z reguły jest "nowa, rewolucyjna metoda.." No cóż... tak to jest. Ale jak dopytam, to powiem szybciochem Dobrej nocki
|
|
#7023 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
:con fused:
|
|
#7024 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
![]() Kwianna żaden salon fryzjerski w Polsce nie robi tego zabiegu więc spox ![]() Witaj Słońce Willow83 dziękuję Edytowane przez Miskaa78 Czas edycji: 2010-10-01 o 09:12 |
|
|
|
|
#7025 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ---------- Cytat:
czemu od razu traktować "z góry" osoby, które próbują wypowiedzieć się w wątku "powiększanie piersi" ?? przecież również pisała o silikonach, o powiększaniu... nie koniecznie u siebie ![]() ![]() ja natomiast zamierzam powiększyć biust ale nie jestem jeszcze zdecydowana.... straciłam nie tak dawno swoją drugą ciąże i musiałam przewartościować pewne rzeczy w życiu... i z tego co piszesz takie osoby jak ja, niezdecydowane raczej nie powinny sie tu wypowiadać..
Prawdziwe szczęście daje jedynie marzenie o przyszłym szczęściu... Edytowane przez aldi090 Czas edycji: 2010-10-01 o 12:12 |
||
|
|
|
#7026 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziękuję ![]() Na tym sportowym co dostałam w szpitalu pisze 75"D" ![]() Ale znalazłam swój z czasów karmienia zwykły 75"D" i otoczka się w nim nie chowa Oby tylko zagoiły się bez problemowo ![]() i miały ładny kształt....
|
|
#7027 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No to Cię zasmucę bo z ostatnich doniesień wynika że Herbuś Edyta właśnie zapodala sobie silikony Nie jestes na bieżąco na tych swoich portalach typu pudel czy plotek http://www.koktajl24.pl/Edyta-Herbus...t-Edyty-Herbus
|
|
#7028 |
|
Wtajemniczenie
|
Keratyna właśnie jest do farbowanych włosów, na naturalnych nie ma takiego spektakularnego efektu.
no i kilka miesięcy odpoczynku od prostownicy na pewno poprawi włosy to chemiczne jest okropne, włosy jak druty itp. A odnośnie facetów i silikonów, z tych co znam i mieli styczność z żelkami to 99% wybiera żelki niż naturę
|
#7029 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Hmmm fajne by to było ja mam niby proste włosy ale zawsze się jakoś wywijają tam gdzie nie trzeba
|
|
|
#7030 |
|
Wtajemniczenie
|
W 3mieście 2 salony oferują te usługę. A zabieg prostuje ale przede wszystkim zmiękcza, nabłyszcza i regeneruje włoski
Ma się włosy niczym gwiazdy z czerwonego dywanu
|
#7031 | ||
|
Kazar Lady
|
Cytat:
najwazniejsze, ze po tym się nie puszą, ja mam z tym większy problem prostowanie to dostaje sie tu w gratisie![]() ---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#7032 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A ile płacisz? Ja znalazłam za 250-300zł. To drogo czy tanio?
|
|
|
#7033 |
|
Wtajemniczenie
|
tanio
|
#7034 |
|
Raczkowanie
|
hmm po jakim czasie zaczęły Wam puszczać mięsnie? bo wczoraj miałam tak że żelki były zupełnie miękkie... i się przestraszyłam... czy to nie za szybko...? mają dopiero 2,5 tygodnia... przestały juz wygladać jak ścisnięte piłki... teraz wygladają jak zwykłe piłki:P
|
|
#7035 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#7036 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nie ma co się na zapas stresować. moje też nie wyglądały tak jak powinny i też miały kanty, tak jak u Ciebie. Jeden wydawało mi się ze jest wyżej drugi gdzieś uciekał. Na efekt końcowy trzeba poczekać. Nie wszystkie od chwili zdjęcia opatrunków mają super kształt. Pamiętaj o tym że Twój mięsień nie był przygotowany na takie wyginanie. Ja też wpadłam w panikę że mi się jakieś kwadratowe robią.Poleciałam do lekarza. Lekarz stwierdził że mięśnie się przykurczyły. Kazał mi je uciskać jak piłkę i to tak na maxa mocno, żeby się rozluźniły. Oczywiście to było po ok miesiąc po zabiegu. Z czasem się ułożą, zmiękną. U mnie mało że od dołu były kanciaste, to od strony pach się pomarszczyły implanty. Gołym okiem nic nie widać, ale pod ręką czuje fałdki. Przyczyna jest prosta, skóra nie pierwszej młodości to i cieniutka, to co ma nie być czuć. Głowa do góry, niedługo najlepsza część zabawy-staniczki!!!!!!!!!!! życzę dobrej zabawy.
|
|
#7037 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziękuję Wiem że może się dziać różnie, ale ten wypadek tydzień po operacji gdzieś zasiał niepokój i on się ciągnie. Nie mam tu z kim pogadać o tym bo tylko mąż wie, a on mówi że będzie dobrze nawet jak zostanie ten jeden krzywy No i jak tu słuchać jego rad Wiem że chce dobrze ale mi to nie pomaga. W prawej piersi z boku też lekko czuję jak mocniej nacisnę implant, jedyna rada lekarza sporo przytyć. Tylko że moje cyce "tyją" na końcu ![]() Zszyłam środek stanika i czuję że je lekko (piersi) ciągnie do środka bo były na boki, czy im to nie zaszkodzi? Dodam że lekko się ładnie zbliżyły
|
|
#7038 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#7039 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Myślę że masz rację mimo że nie znam się na tym za bardzo, ja bym też tak nie eksperymentowała bez wiedzy lekarza
|
|
|
#7040 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie musisz mi odp skoro zauważyłaś że nie zgadzam się z twoimi ocenami danej sytuacji, a tym bardziej nie stosuję twoich rad. Zdanie masz prawie zawsze inne niż pozostałe tu dziewczyny. A co do eksperymentowania to mi właśnie pielęgniarki w klinice kazały go zeszyć! Nic bym sama z nimi nie robiła za bardzo się o nie boję!
|
|
#7041 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
aż się prosi żebyś wskazała mi moją "niepoprawną" odpowiedz ale z takimi jak ty sie nie dyskutuje, bo najpierw sprowadzą cię do swojego poziomu a potem zabiją doświadczeniem BTW jak co wytłuszczasz to pewnie dlatego żeby było bardziej widoczne, postaraj się zatem nie robić wtedy błędów
|
|
|
|
|
#7042 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie!
Chibuike ja się nie zgadzam z tym co napisałaś odnośnie Miśki! Ona ma szeroką wiedzę w tematach medycznych i żeby było śmieszniej JA SIĘ Z NIĄ ZGADZAM NIEMAL W 100% czyli nie mam "odmiennego zdania" Miś Nasz DR faktycznie zaleca zszywanie staniczka pooperacyjnego i zbliżanie piersi. Oczywiście nie wolno tego robić za wczesnie, ale ten konkretny stanik ładnie wówczas kształtuje biust.
|
#7043 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#7044 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
Fakt, nie wiedziałam ze to zszywanie dzieje sie poza kontrolą lekarza, tu się jednak bardziej sprawdza stanik profesjonalny nic sie nie zszywa a nawet nie zdejmuje w początkowym stadium pooperacyjnym. Niemniej wiedza medyczna na tym wątku nie jest dobrze widziana, bo jest odbierana jako mądrzenie się - spox tylko pomyślcie czasem co będzie jeśli ktoś skorzysta z tych waszych porad |
|
|
|
|
#7045 |
|
Rozeznanie
|
01/10/2010
Kwianna 05.10 4 dni ![]() Madzienka 07.10 6 dni ![]() BabyB 14.10 13 dni ![]() Syllwia82 20.10 19 dni ![]() Laloona 02.11 32 dni ![]() Yoko02 08.11 38 dni ![]() Miliqqq 05.11 35 dni Dragon 26.11 56 dni ![]() Pink 06.12 66 dni ![]() Magera 08.12 68 dni ![]() Kejsiii 14.12 74 dni ![]() no to na dzis...tez ja zrobie odliczanko bo widze,ze nikt nie zrobli... ![]() seela - czesc... chibuike - jesli doktorek ci pozwolil na zszycie staniczka to ok... wiec i Yoko02 dopisana...
Edytowane przez pink star Czas edycji: 2010-10-01 o 22:48 |
|
|
|
#7046 |
|
Raczkowanie
|
Robi się nie zdrowa atmosfera.... staje w obronie dziewczyn, ktore maja piersi od niedawna...
pytamy sie o wszystko bo sie boimy... jezeli cos robimy to szukamy tu potwierdzenia czy robimy dobrze... nic w tym dziwnego... za rok to my tez bedziemy wszystkowiedzące.... prosimy o troche cierpliwosci... ![]() a tak na marginesie... to normalne ze po 2,5 tygodnia dalej nie mam czucia w piersiach zupelnie? opuchlizna zeszla... ale mam wrazenie jakbym miala podniesiony mostek... nie mam w nim czucia wiec moze mi sie wydawac... boje sie ze mi sie miesnie albo skora oderwie od mostka? to jest mozliwe czy wytwor mojej wyobrazni? i drugie pytanie:P czy sex im szkodzi...? :P
|
|
#7047 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
więc nic mnie już nie dziwi!!!!!!!!!!!!!!! Mam tylko nadzieję, że nie zrezygnujesz z dzielenia się swoja wiedzą z innymi, bo wiem na pewno, że niejednokrotnie Twoje rady były zbawienne dla niektórych Dziewczyn Co do stanika pooperacyjnego... gdybym ja miała założone po zabiegu bando takie jak Ty miałaś w zaleceniach, to dziś miałabym biust w okolicy pasa ![]() a np Olga( Myśllę, ze najlepiej jak Dr indywidualnie dobiera zalecenia, w zależności od przypadku.
|
|
#7048 | |
|
Rozeznanie
|
Witam wszystkie Cycolinki
Wybacz Dla Panów również, którzy pragną powiększyć biust Cytat:
edit, bo niektórzy nie rozumieją... powyższa wypowiedź odnosi się do posta tłustym drukiem, natomiast poniższa do pierwszej części powyższej wypowiedzi Cóż.... ja widzę, że Ty też z tych co preferują przypływ... A wszystkie Gwiazdeczki gdzie?????? Buziam mocno ---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ---------- Oooooo..... Hej Pinki Słonko Fajnie, że odliczanko zrobiłas, ja się zakręciłam, bo jestem teraz CONFUSED i zapomnialam ![]() Hejka Kashanti Jak 'widzisz' swoje piersi teraz po tych 2 tygodniach?? Dobrze, ze jestes po czy nadal masz jakieś wątpliwości ??
. Edytowane przez magera Czas edycji: 2010-10-01 o 20:52 |
|
|
|
|
#7049 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ad 1. Nikt nie neguje tego, ze macie prawo pytać!!!!!!!!!!!!!! Ja też jeszcze nie tak dawno pytałam i błądziłam! Pamiętam to dokładnie! Nie zmienia to jednak faktu, ze jak się pyta, a potem dostaje odpowiedź na swoje pytanie (rzeczową i konkretną) to ładnie by było zwyczajnie podziękować, albo nie reagować w ogóle, a nie koniecznie odnosić się nieklawo do osoby udzielającej tej odpowiedzi! Przecież nikt Wam nie każe się stosować do rad "znajomych z forum" - to tylko wymiana doświadczeń!
|
|
#7050 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:00.

:con fused:

prostowanie to dostaje sie tu w gratisie

Myślę że masz rację mimo że nie znam się na tym za bardzo, ja bym też tak nie eksperymentowała bez wiedzy lekarza

pytamy sie o wszystko bo sie boimy... jezeli cos robimy to szukamy tu potwierdzenia czy robimy dobrze... nic w tym dziwnego... za rok to my tez bedziemy wszystkowiedzące.... prosimy o troche cierpliwosci...