I zawsze jest Happy End! - Zazdrośnice odsłona XXIV:) - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-10-01, 12:07   #241
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Dot.: I zawsze jest Happy End! - Zazdrośnice odsłona XXIV:)

Cytat:
Napisane przez Stefannia Pokaż wiadomość
Ja mogę złapać, ale wiem że A. ucieknie gdzie pieprz rośnie i znając moje szczęście to muszkę złapie albo podstarzały pijany wujek rozwodnik lub piętnastolatek
Jak Ty złapiesz to tż może nie mieć wyboru. Jak w czerwcu złapałam (znaczy się podniosłam podwiązkę) to już nikt nie próbował krawatu łapać i skończyła się tym, że młody rzucił wprost do mojego tż-ta. I często tak jest, że łapie para.

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-01, 12:08   #242
Stefannia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Miałam chyba zjazd cukru. Rano podczas robienia włosów jakos dziwnie się wygięłam i mnie strasznie rozbolała ręka, ale tak bardzo bardzo. I w tym momencie zalała mnie fala gorąca, zobaczyłam gwiazdki i osunęłam się na podłogę. Jak klapnęłam pupą to się ocknęłam i poszłam się położyć do pokoju.

W sumie wczoraj nie jadłam nic od 15:00, bo nie byłam głodna, może to było przyczyną.
Witam
Co do tego cukru, to mozesz miec rację. Też tak mam, niestety. Pierwszy raz, czy Ci się zdarza? A cisnienie masz nieskie? Bo to niestety zjazd cukru + niskie ciśnienie = fikołek

......................... ......................

Aleks wiem, ale on zawsze przed oczepinami ucieka i się gdzieś chowa, 30 -letni facet
Ej ale Tobie to się sprawdzoiło

Edytowane przez Stefannia
Czas edycji: 2010-10-01 o 12:10
Stefannia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-01, 12:16   #243
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
Witam
Co do tego cukru, to mozesz miec rację. Też tak mam, niestety. Pierwszy raz, czy Ci się zdarza? A cisnienie masz nieskie? Bo to niestety zjazd cukru + niskie ciśnienie = fikołek

......................... ......................

Aleks wiem, ale on zawsze przed oczepinami ucieka i się gdzieś chowa, 30 -letni facet
Ej ale Tobie to się sprawdzoiło
Ano, miesiąc później była zaręczona

Stary 2010-10-01, 12:16   #244
Hawwa87
Zakorzenienie

Gwizdaczku, , żeby się wszystko poukładało

Carmi, nie zostawiaj się więcej tak długo bez jedzenia Dobrze, że nic Ci się nie stało.

Claris, jak czytałam Twojego posta, to udzielił mi się stresik Na pewno wszystko dobrze wypadnie, a my jutro będziemy myślami z Tobą

Powód do śmiechu dał mi Bóg

Rdz 21,6

Postanowienia 2014:
Czytam 13/25
Oglądam 13/25
Gram 23/50

Razem
Zaręczeni
Szczęśliwa żona

Edytowane przez Hawwa87
Czas edycji: 2010-10-01 o 12:19
Hawwa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-01, 12:25   #245
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Gwizdaczku masz zadanie bojowe: obfocić dobrze młodą parę i wrzucić foty bo przecież nas tu ciekawość będzie zżerać. a po drugie to wyściskaj i wycałuj Claris ode mnie.

Stary 2010-10-01, 12:28   #246
justyna_dt
Zakorzenienie

Cytat:
Miałam chyba zjazd cukru. Rano podczas robienia włosów jakos dziwnie się wygięłam i mnie strasznie rozbolała ręka, ale tak bardzo bardzo. I w tym momencie zalała mnie fala gorąca, zobaczyłam gwiazdki i osunęłam się na podłogę. Jak klapnęłam pupą to się ocknęłam i poszłam się położyć do pokoju.

W sumie wczoraj nie jadłam nic od 15:00, bo nie byłam głodna, może to było przyczyną.
Bardzo możliwe ale może zrób sobie podstawowe badania krwi na wszelki wypadek?

Yamaha WR125X » Suzuki SV650S » Yamaha R6
justyna_dt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-01, 12:33   #247
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justyna_dt Pokaż wiadomość
Bardzo możliwe ale może zrób sobie podstawowe badania krwi na wszelki wypadek?
Tż też mnie wysyła na badania
Cytat:
Napisane przez Hawwa87 Pokaż wiadomość
Gwizdaczku, , żeby się wszystko poukładało

Carmi, nie zostawiaj się więcej tak długo bez jedzenia Dobrze, że nic Ci się nie stało.

Claris, jak czytałam Twojego posta, to udzielił mi się stresik Na pewno wszystko dobrze wypadnie, a my jutro będziemy myślami z Tobą
Też się cieszę, że już wszystko ok.

Stefannia całkiem często mam takie jazdy, ale zazwyczaj czyms zagryzę i już jest w porządku.
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-01, 12:34   #248
OlkaR
Zakorzenienie

Bry

Ta uczelnia mnie dobija... poszłam się zapisać na biochemię- nie ma mnie na liście. Więc spacer do dziekanatu, bezczelnie się wryłam przed ok. 30-tką "pierwszaków" mówiąc, że idę zostawić indeks, no i posiedziałam tam 10 min bo pani nie mogła dojść ładu i składu z dokumentami, które sama uzupełniała. Z karteczką potwierdzającą, że mogę chodzić na zajęcia, poszłam na biochemię- będę chodziła w poniedziałki o 8 zamiast na swoje wykłady bo wtedy prowadzi fajna babeczka z takim młodym doktorkiem (nie chcę iść do p. profesor bo jej nienawidzę).
Potem poszłam do gościa, który mnie w zeszłym roku uwalił na farmacji spytać czy muszę chodzić na zajęcia (w zeszłym roku nie trzeba było). Stwierdził, że tak, bo program mają inny i "na farmacji będzie to co wy mieliście na farmakologii". I powiedzcie mi, po jakiego grzyba mam chodzić na farmację skoro farmakologię ZDAŁAM a to ma być jedno i to samo?

A poza tym, zostałam chyba idolką kolesia młodszego ode mnie... Poznałam go właśnie w zeszłym roku pod pokojem gościa od farmacji. Problem jakiś tam miał no i pyta co robić, ja mu powiedziałam co, a on "wiesz co... możesz mi dać swój numer gg albo coś? chciałbym mieć z tobą kontakt bo dobrze mieć kogoś mądrzejszego w razie czego no i w ogóle fajna jesteś" <- ostatnia część zdania mnie rozwaliła, ale była miła

Oprócz tego... idę na 8 na zajęcia. Jestem o 8.05 i nikogo nie ma, co się okazało- w piątki zaczynamy BEZ kwadransa mimo, ze zawsze i wszędzie właśnie z nim zaczynamy. 2 "koleżanki" z grupy bez ustalania z kimkolwiek wyjechały do doktorka z propozycją przeniesienia tychże zajęć na godzinę 11. Ok, kombinują nieźle, aleee dlaczego tego z nikim nie ustaliły do jasnej cholery? Poza tym, od tego jest starościna grupy, żeby takie sprawy załatwiać.

No, to sobie pogadałam.
Stary 2010-10-01, 12:37   #249
elizka773
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Gleniusia Pokaż wiadomość
kurczę, ale bym chciała być w tej części zaręczona... nakręcam się trochę na ten Egipt, akurat by się zmieścił w czasie
to już wiadomo dlaczego założyłaś tą część

Cytat:
Napisane przez raingirl Pokaż wiadomość
Przepraszam w tej chwili wszystkie fanki FM, ale to co oni sprzedają to nie perfumy tylko świństwo. Może i początki zapachów są bardzo podobne, ale później zapach jest płaski i jednowymiarowy - dogorywa na skórze zamiast się rozwijać. A w perfumach to jest najpiękniejsze, że grają, zmieniają się w czasie i zejście bywa KOMPLETNIE inne niż początek.
Nie kupuj FM - już lepiej wyczaić zapach, który się chce na wspólnych zakupach - zapłacisz podobnie ale masz oryginał, który żyje a nie takie zapachowe zombi.
Fujj, nie cierpię FM.
a ja uwielbiam od nich jedne perfumy mexx czy coś. i jestem zadowolona bo długo mi się utrzymują i jakoś pasuje mi że ciągle ten sam zapach,a nie że się zmienia
i jeszcze mi się skończyły a nie mam kasy na żadne
a no i fanką ich nie jestem bo to pierwsze takie perfumy ale mi pasuje. wsiurem jestem i nie znam się co tak naprawdę ważne w perfumach

Ola ta dziewczyna o której pisałaś to z Lublina jest,wiedzialas?

chora jestem

no i witam Stefanie
elizka773 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-01, 12:43   #250
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Jestem właśnie po zajęciach z chemii klinicznej. Super, że wreszcie mamy zawodowe przedmioty Będzie ciężko, ale interesująco I przede mną leżą reklamówki, góra ciuchów i torba - kiedy ja to ogarnę? Tak mi się nie chce, tak boli mnie głowa, tak chce mi się narzekać, że nie wiem co mam ze sobą zrobić. Masakra i już.

30.12.2012
26.04.2014
medeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-01, 12:49   #251
OlkaR
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elizka773 Pokaż wiadomość

Ola ta dziewczyna o której pisałaś to z Lublina jest,wiedzialas?
Która?
Stary 2010-10-01, 12:50   #252
justyna_dt
Zakorzenienie

Aleeeee jestem w****nięta!!! Teraz w Tarnowie są ogroooomne problemy komunikacyjne. Wszystkie drogi niemal są remontowane, na dodatek dzisiaj rano zapadł się asfalt na jednej z najbardziej ruchliwych dróg, więc zamknęli. Przejechanie odcinka, który przebywam zwykle w 10-15 minut, no, 20 w mega korku, wczoraj zajęło mi niemal godzinę No i na FB Tarnowskie Centrum Kultury wkleiło link do newsów... Nie uwierzycie, ale winą na taki syf w mieście obwiniają... STUDENTÓW!!! Sytuacja na drogach jest beznadziejna od początku września, nawet wcześniej. Oczywiście jakby się nie dało tego wszystkiego w czasie rozłożyć, a zacząć rok wcześniej, nieeeeee, przecież to by było za daleko do wyborów i ludzie by zapomnieli, że tego wspaniałego prezydenta trzeba wybrać :/ Ja *******ę...

Stary 2010-10-01, 12:52   #253
Hawwa87
Zakorzenienie

Za chwilę wychodzę na być może ostatnią jazdę (oby)... Dlatego proszę o kciuki, co bym dała radę na innym samochodzie i mogła podejść do egzaminu

Powód do śmiechu dał mi Bóg

Rdz 21,6

Postanowienia 2014:
Czytam 13/25
Oglądam 13/25
Gram 23/50

Razem
Zaręczeni
Szczęśliwa żona
Hawwa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-01, 13:00   #254
justyna_dt
Zakorzenienie

Zjechało im, ****a, 10 tys. studentów i wypięli się (władze), jakby co najmniej co drugi jeździł dzień w dzień samochodem, no powaliło ich doszczętnie!!! Sorki, ale jestem normalnie agrrrrhhhh!!!

Hawwa

---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ----------

Uwaga, uwaga, patrzcie, gdzie to się zapadło: http://www.rdn.pl/info_tarnow/index...._int2010104838

Stary 2010-10-01, 13:03   #255
Stefannia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Ano, miesiąc później była zaręczona
Czyli, mówisz, jednak żeby ryzykowac i sie rzucać?

Cytat:

Też się cieszę, że już wszystko ok.

Stefannia całkiem często mam takie jazdy, ale zazwyczaj czyms zagryzę i już jest w porządku.
Też mam czesto, ale odkad jem namietnie jakieś mietowe cukierki, to mi się nie zdarza. Więc polecam sposób. Bo nawet jak się nie chce jeść to cukieka zawsze mozna

Cytat:
chora jestem
no i witam Stefanie
Witam i zdrowia życzę

Jeszcze trzy godziny i weekendzik

......................... ......................... ..
Justyna - bo to nigdy nie jest wina kiepskiej jakosci betonu, szczędzenia kasy na remonty, tylko studentów, emerytów i rencistów

Edytowane przez Stefannia
Czas edycji: 2010-10-01 o 13:04
Stary 2010-10-01, 13:05   #256
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Cytat:
Zjechało im, ****a, 10 tys. studentów i wypięli się (władze), jakby co najmniej co drugi jeździł dzień w dzień samochodem, no powaliło ich doszczętnie!!! Sorki, ale jestem normalnie agrrrrhhhh!!!

Hawwa

---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ----------

Uwaga, uwaga, patrzcie, gdzie to się zapadło: http://www.rdn.pl/info_tarnow/index...._int2010104838
O ja... fajna dziura
bo najłatwiej zwalić na bezbronnych studentów, a nie na ludzi, którzy dzień w dzień jeżdżą do pracy i odwożą swoje dzieci do szkoł od września

Hawwa będzie super!

TŻ mi napisał, że jest w drodze do mnie i mam nigdzie nie jechać jutro, nigdzie mnie nie puści, bo sie stęsknił

30.12.2012
26.04.2014

Edytowane przez medeline
Czas edycji: 2010-10-01 o 13:07
Stary 2010-10-01, 13:11   #257
justyna_dt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez medeline Pokaż wiadomość
O ja... fajna dziura
bo najłatwiej zwalić na bezbronnych studentów, a nie na ludzi, którzy dzień w dzień jeżdżą do pracy i odwożą swoje dzieci do szkoł od września

Hawwa będzie super!

TŻ mi napisał, że jest w drodze do mnie i mam nigdzie nie jechać jutro, nigdzie mnie nie puści, bo sie stęsknił
O, będzie seksik

Najbardziej mnie cieszy, że to poszło pod Zarządem Dróg Miejskich. Taka złośliwa satysfakcja
Ok, zwijam się, bo żeby na 15:00 dojechać, to muszę wyjechać za 20 minut :/

Stary 2010-10-01, 13:15   #258
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Cytat:
O, będzie seksik

Najbardziej mnie cieszy, że to poszło pod Zarządem Dróg Miejskich. Taka złośliwa satysfakcja
Ok, zwijam się, bo żeby na 15:00 dojechać, to muszę wyjechać za 20 minut :/
No nie wiem co teraz, bo miałam na ślub jechać On miał jechac w góry, ale nie jedzie, bo ma egzamin 5.10...

30.12.2012
26.04.2014

Edytowane przez medeline
Czas edycji: 2010-10-01 o 13:16
Stary 2010-10-01, 13:37   #259
Claris
Zakorzenienie

Cytat:
To przecież przyjedźcie razem!!

najeczka mi napisała smsa, że nie przyjedzie, bo chora
Claris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-01, 13:41   #260
raingirl
Zakorzenienie

Wróciłam
Papiurki złożone, sklepy przełażone. Doszłam do wniosku, że albo z tym sklepami jest coś nie tak, albo ja kompletnie nie umiem się ubrać niestety obstawiam to drugie kupiłam dwie pary majtek i rajstopy fioletowe
Cytat:
Napisane przez upadly_aniol00 Pokaż wiadomość
Własnie się dowiedziałam , że ludzie mieszkający na wsi są gorsi i zacofani.....
Zacofani to są ci co takie głupoty rozpowiadają

Cytat:

Możliwe, że to od tego, ale na Twoim miejscu zrobiłabym podstawowe badania krwi
Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Gwizdaczku masz zadanie bojowe: obfocić dobrze młodą parę i wrzucić foty bo przecież nas tu ciekawość będzie zżerać. a po drugie to wyściskaj i wycałuj Claris ode mnie.
Jestem za!
Cytat:
No i bardzo mądrze zajmie Ci to 10 minut a chociaż będziesz wiedzieć jak się sprawy mają - nie zaszkodzi
Cytat:
Napisane przez OlkaR Pokaż wiadomość
A poza tym, zostałam chyba idolką kolesia młodszego ode mnie... Poznałam go właśnie w zeszłym roku pod pokojem gościa od farmacji. Problem jakiś tam miał no i pyta co robić, ja mu powiedziałam co, a on "wiesz co... możesz mi dać swój numer gg albo coś? chciałbym mieć z tobą kontakt bo dobrze mieć kogoś mądrzejszego w razie czego no i w ogóle fajna jesteś" <- ostatnia część zdania mnie rozwaliła, ale była miła
Ale Ty masz powodzenie
Cytat:
a ja uwielbiam od nich jedne perfumy mexx czy coś. i jestem zadowolona bo długo mi się utrzymują i jakoś pasuje mi że ciągle ten sam zapach,a nie że się zmienia
i jeszcze mi się skończyły a nie mam kasy na żadne
a no i fanką ich nie jestem bo to pierwsze takie perfumy ale mi pasuje. wsiurem jestem i nie znam się co tak naprawdę ważne w perfumach
Kurcze, ja bym tak nie umiała ja muszę czuć jak zapach się rozwija, bo inaczej się nim nudzę szybko
Cytat:
Justyna - bo to nigdy nie jest wina kiepskiej jakosci betonu, szczędzenia kasy na remonty, tylko studentów, emerytów i rencistów
A ponadto Żydów, komunistów, Partii Zielonych, masonów i cyklistów
raingirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-01, 14:19   #261
Stefannia
Wtajemniczenie

Cytat:
Ale miłe

Cytat:
Wróciłam
Papiurki złożone, sklepy przełażone. Doszłam do wniosku, że albo z tym sklepami jest coś nie tak, albo ja kompletnie nie umiem się ubrać niestety obstawiam to drugie kupiłam dwie pary majtek i rajstopy fioletowe

...

A ponadto Żydów, komunistów, Partii Zielonych, masonów i cyklistów
Wiesz, ja uwazam że po prostu jestem tak wybredna, że nic mi się w sklepach nie podoba

Dobre
Stary 2010-10-01, 14:29   #262
Claris
Zakorzenienie

skimosik do mnie przyjedzie )))
Claris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-01, 14:39   #263
malenka146
Zadomowienie

GG do malenka146

Med, faajnie Ci

Byłam w jednej Naturze, TŻ pojechał do drugiej i wszędzie wykupili lakier na który polowałam, Essence, z limitowanki

Britni, ale będziesz miała Zazdrośnic na ślubie

malenka146 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-01, 14:42   #264
Gwizdak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość
skimosik do mnie przyjedzie )))
No my najprawdopodobniej też O ile Mayi się uda wrócić z Lublina tak, zebyśmy zdążyły dojechać. Pytanie za 100000000 punktów - o której jest ślub i gdzie
i kto ma nr do Skimosi??????????
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Gwizdak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-01, 14:54   #265
raingirl
Zakorzenienie

Oglądam Licealne ciąże i trafił mi się odcinek na wkurzenie. Normalnie "tatuś" wyprowadza mnie z nerw, co za przygłup

Ech, też bym chciała być na ślubie Claris
Szkoda, że do Szczecina wszyscy mają daleko i pewnie nikt nie przyjedzie
raingirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-01, 14:56   #266
Gwizdak
Zakorzenienie

No dobra, numer do Skimosi już sobie wzięłam
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Stary 2010-10-01, 14:57   #267
Biska
Zakorzenienie

Gwizdaczku nr jest w klubie, w namiarach w pierwszym poście chyba nawet

Ja też miałam tam być

Rain nic się nie martw, do mnie też pewnie nikt nie dotrze też mam do wszystkich daleko

Edytowane przez Biska
Czas edycji: 2010-10-01 o 14:58
Biska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-01, 14:57   #268
Gwizdak
Zakorzenienie

Cytat:
Szkoda, że do Szczecina wszyscy mają daleko i pewnie nikt nie przyjedzie
nie prowokuj mnie
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Stary 2010-10-01, 15:00   #269
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
Wróciłam
a perfumki kupilas?

ehhh tez bym pojechala chetnie na slub britni ale po pierwsze nie mam kasy a po drugie musze samochod naprawic
Stary 2010-10-01, 15:00   #270
Biska
Zakorzenienie

Dziewczynki, poróbcie zdjęć ze ślubu
albo weźcie kamerę i nakręćcie własny reportaż fajnie by było zobaczyć taki filmik chociaż

Biska jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości