|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2131 |
Konto usunięte
|
Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube - cz. II
|
![]() ![]() |
![]() |
#2132 |
Raczkowanie
|
robi się coraz ciekawiej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2133 |
BAN stały
|
user/KlairedelysArt - to, co ona robi... Nie potrafię tego zakwalifikować
![]() Zaaazdroooszczę ![]() user/blogmakijaz2010 - lubię ten kanał, bo jest bardzo profesjonalny. Ale jest coś, czego bardzo w nim nie lubię... Czołówki ![]() To tyle, chciałam się odnieść do poruszonych niedawno kanałów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2134 |
Raczkowanie
|
a propos blogmakijaz2010, to ta blondynka robi świetne makijaże i w ogóle jest bardzo ładna i ma taki spokojny, miły głos
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2135 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2136 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2137 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2138 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2139 |
Raczkowanie
|
hm, no jasne. ale chodzilo mi bardziej o to po co w ogóle się NAZYWAĆ, OKREŚLAĆ, SZUFLADKOWAĆ, nie lepiej po prostu BYĆ? Płeć to rzecz płynna a co dopiero preferencje seksualne.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2140 |
Zakorzenienie
|
i znowu mnie pogonicie, bo ja z kolei choć znam osobiście 1 geja, a może dwóch i UWAGA 3 babochłopy - z wszystkimi chodziłam do podstawówy + jedna dojrzała kobieta, sa moimi znajomymi z dzieciństwa uważam, za anomalie hormonalne
nie jest to dla mnie norma w życiu nie dałabym parze homo dziecka do wychowania ślub prosze bardzo toleruje, rozmawiam, śmiejemy się z tych samych dowcipów, jednak nie sa to moi najlepsi kumple i znajome ciekawosta 2 kobiety i gej sa z tej samej rodziny matka babochłop jest matką geja w tej samej rodzinie siostrzenica tej kobiety też jest babochłopem ---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ---------- * babochłop nie jest złośliwe z mojej strony, chodzi o taranseksualizm
Turn on the Light... take a Deep breath... Relax Edytowane przez Labirynth Czas edycji: 2010-10-01 o 13:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#2141 |
Raczkowanie
|
a ja się zastanawiam skąd u ludzi taki pęd ku normie, przecież NORMA czy STANDARD to jedne z bardziej krzywdzących tworów narzuconych na nas przez społeczeństwo. Idę o zakład, że każda/każdy z nas boryka się w jakiś sposób ze swoim 'niedopasowaniem' do NORMY. Kiedyś normą było, że kobiety nie głosowały, siedziały w domu, nie potrafiły zdania sklecić i generalnie miały "leżeć i pachnieć". Chyba każda z nas zbuntowałaby się przeciw takiej NORMIE?
btw. słowo babochłop jest wyjątkowo niefortunne w kontekście osoby transseksualnej. |
![]() ![]() |
![]() |
#2142 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tak pozostałe zachowują się jak mężczyzna, ubierają, mówią itd natomiast jeśli chodzi o normę to tu o tę naturalną normę baba i facet łącza się po to, aby dzieci płodzić... podtrzymac gatunek a facet i facet?? kobieta i kobieta?? co mogą dać światu oprócz swojej miłości??
![]() |
#2143 |
Raczkowanie
|
a bezpłodna kobieta i bezpłodny facet? po co oni się łączą?
---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ---------- a płodne małżeństwa, które decydują się nie mieć dzieci? po co oni się łączą? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2144 |
Zakorzenienie
|
EGOIZM w wszelkim przejawie jest ZUYYYYYYYYYYY
![]() A co do tej płodności obojga w parze - przemilcze bo nie mam sił, serio. ---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ---------- polecam świetną książkę Płeć mózgu David Jessel , Anne Moir
#2145 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Jakbym byla sierota to bym miala wylozone na to kto mnie adoptuje, byle nie mieszkac w sierocincu, nie miec nic. Czemu nikt nie spyta sierot o zdanie, w koncu to ich dotyczy? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2146 |
Zakorzenienie
|
tak, yhm daj dziecku możliwość decydowania o sobie, kiedy to ma lat 2, 3, albo nawet nie rok, nawet 7 lat, albo 10 to jest stanowczo za mało, aby dziecko mogło decydować o sobie samym
#2147 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mężczyzna nakładający makijaż, chodzący na obcasach budzi we mnie obrzydzenie.
Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić. - Nie mogę przypomnieć sobie jej twarzy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2148 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
To trzeba po prostu robic po kolei, najpierw oswoic spoleczenstwo z parami homo, jak beda mogli chodzic po ulicy za reke i nikogo to nie bedzie dziwic to bedzie mozna pomyslec o adopcji. Teraz mysle ze to by bylo troche niebezpieczne. Ale jest to cel, do ktorego trzeba dazyc. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2149 |
Zakorzenienie
|
Ja chyba zwariowałam... jak to czytam.
Ogólnie uważam, że dorosli to powinni wziąć się za siebie i zamiast kierować się tylko popędem, mysleć!!! Dzieci nawet nie powinny lądować w domach dziecka. A gej skoro jest gejem i świadomie się to tego przyznaje i żyje w tym, musi liczyć się z tym, ze skoro sam dziecka sobie nie zrobi (bo nie ma jak, nie jest w stanie zapłodnić kolegi - bo to nie jest norma do płodzenia dzieci), nigdy nie będzie go miał. EGOIZM to się nazywa i wszyscy chcieliby miec wszystko. ---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ---------- nie mam sił na takie tematy dziś, więc wyłączam się ale rozumiem wasze zdanie na ten temat, jego odmienność
#2150 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie moga miec swoich dzieci ale moga wychowac cudze na porzadnych obywateli. Moga zostac inzynierami, lekarzami, naukowcami, odrzucisz lek tylko dlatego, ze wynalazl go ktos homo? Mysle ze to Ty chcesz tu miec wszystko po swojemu. Najlepiej ich wyslac na osobna wyspe, co nie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2151 |
Zakorzenienie
|
wybacz, ale ja takiego zdania nie mam.... jak sugerujesz
i nawet nie wiem co Ci napisać, ale pary homoseksualne wg mnie nie powinny miec prawa do adopcji dzieci reszta mnie nawet nie interesuje i nie wydaje mi sie, żebym komuś w życie wchodziła - nawet nie kumam o co Ci chodzi z tym
#2152 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2153 |
Konto usunięte
|
No nie wiem, dla mnie Robert Smith, który nakłada tonę makijażu jest baaaaaaaaaardzo seksi
![]() ![]() A tak na serio dziwię się ludziom, którzy oglądają filmy osób, które ich denerwują czy do których mają jakieś zastrzeżenia, które to z kolei nie pozwalają skupić się na głównej treści filmu. Jak mnie coś wkurza, to wyłączam i do widzenia i oglądam coś innego, przyjemnego dla oka i ucha. Nie rozumiem trolli, których całe życie ogranicza się do wyszukiwania czyichś błędów i wpadek i dosrywania w komentarzach. Oczywiście konstruktywna krytyka to co innego, ale chamskie teksty w stylu tego pana, którego tu wkleiłyście z powyższą ma niewiele wspólnego. Inaczej jest chyba usłyszeć: "a nie powinno się wymawiać tej nazwy Primark" zamiast "ty głupia idiotko, to się powinno czytać Prajmark".... No ale cóż, no-life'y nie mają lepszych zajęć w życiu. |
![]() ![]() |
![]() |
#2154 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ---------- [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;22425425] A tak na serio dziwię się ludziom, którzy oglądają filmy osób, które ich denerwują czy do których mają jakieś zastrzeżenia, które to z kolei nie pozwalają skupić się na głównej treści filmu. Jak mnie coś wkurza, to wyłączam i do widzenia i oglądam coś innego, przyjemnego dla oka i ucha. Nie rozumiem trolli, których całe życie ogranicza się do wyszukiwania czyichś błędów i wpadek i dosrywania w komentarzach. Oczywiście konstruktywna krytyka to co innego, ale chamskie teksty w stylu tego pana, którego tu wkleiłyście z powyższą ma niewiele wspólnego. Inaczej jest chyba usłyszeć: "a nie powinno się wymawiać tej nazwy Primark" zamiast "ty głupia idiotko, to się powinno czytać Prajmark".... No ale cóż, no-life'y nie mają lepszych zajęć w życiu.[/QUOTE] podpisuje się
![]() |
#2155 |
Wtajemniczenie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;22425425]No nie wiem, dla mnie Robert Smith, który nakłada tonę makijażu jest baaaaaaaaaardzo seksi
![]() ![]() [/QUOTE] Robert nawet teraz (byłam w 2008 na koncercie) wygląda jak fajny misio - z błędnym wzrokiem ![]() ![]()
#2156 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
czy ona osobiście komuś coś odbiera? Nie. To są jej poglądy. Nie wiem czemu ty wchodzisz z butami w jej życie i zarzucasz "złe poglądy"... Twoje zachowanie w stosunku do jej poglądów niczym nie różni się od tego jak ona podchodzi do sprawy homoseksualistów... nie ma to jak brak tolerancji dla braku tolerancji
![]() ![]() |
![]() |
#2157 |
Konto usunięte
|
Nieeee :P Robert dla mnie wygląda jak chodzący budyń :P Też byłam na koncercie w 2008, w Kato
![]() ![]() A żeby nie offtopować: http://www.youtube.com/watch?v=szyUc...eature=channel nie jestem pewna, czy ona lepiej wygląda w makijażu czy bez niego... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2158 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() uwielbiam The Cure ![]() ---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ---------- eyo dzięki
![]() |
#2159 |
Konto usunięte
|
Oczywiście o TC
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2160 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja nie wiem po co w ogole Polska podpisala karte praw podstawowych ONZ, skoro prawie nikt jej tu nie respektuje. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:43.