|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4261 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 3trymestr już nam leci,rosną brzuszki a w nich dzieci-mamy listopadowo-grudniow
Cytat:
W kurtkach juz szukalam, tylko 5zl znalazlam Dobra zaraz moda na sukces, obejrze i potem spadam.. a gdzie to sie jeszcze zastanowie, biedron czy lidl, pewnie biedrona Ja jak patrze na brzuch z boku to jest DUUZY ale wlasnie z gory taki sie nie wydaje.
|
|
#4262 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 3trymestr już nam leci,rosną brzuszki a w nich dzieci-mamy listopadowo-grudniow
|
|
|
|
#4263 |
|
Zakorzenienie
|
ja tylko na sekunde sie pochwalić
W NIEDZIELE LUB PONIEDZIALEK ZABIERAMY MICHAŁKA DO DOMKU ale sie ciesze tylko 2-3 dni i bedziemy miec naszego krecika w domku
|
|
|
|
#4264 |
|
Rozeznanie
|
Kotekk super wiadomość
|
|
|
|
#4265 |
|
Rozeznanie
|
dzasta
Joanna Kretencja De28 Anecka Martinixxx super ubranka wózki no i ten pokój który mnie może dopiero za rok czeka zazdroszczę -------------------------- Kootek gratulacje a ja dziś o 10 rano położyłam się spać i dopiero teraz wstałam |
|
|
|
#4266 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A my tu jeszcze popakowane
28.05 - dokument do odbioru Aneckowo metal gora - 06.02.2012 metal dol - 12.06.2012 Edytowane przez Anecka Czas edycji: 2010-10-02 o 09:37 |
|
|
|
|
#4267 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Dywan i komoda po lewej stoja juz od roku ,wlasnie z ta mysla, ze po jakims czasie bedzie to pokoj dziecinny. Ale mi sie geba usmiecha, jak przechodze obok tego pokoju,nareszcie cos sie ruszylo ![]() ---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ---------- Anecka, az mnie ciarki przeszly
|
||
|
|
|
#4268 |
|
Zakorzenienie
|
kootek świetne wieści
Anecka aż mną wstrząsnęło
|
|
|
|
#4269 |
|
Wtajemniczenie
|
Udusicie mnie za te fotki ale co tam
Zlozylam komode i teraz calosc wyglada tak:No i moj brzuchol. Obrazki sama skombinowalam roznymi sposobami.
Edytowane przez De28 Czas edycji: 2010-10-01 o 15:42 |
|
|
|
#4270 |
|
Raczkowanie
|
Pelnia współczuję przeżyć...
Ta biurokracja to jest wręcz makabryczna... Ale ludzie wyobraźni nie mają tak straszyć kobietę w ciąży... A swoją drogą to należałoby objechać kadrową, bo Ciebie takie rzeczy nie powinny obchodzić i nie powinny mieć miejsca takie sytuacje, bo człowiek naprawdę przeżywa stres jak się dowiaduje takich rzeczy ![]() Anecka kurczę bez wyobraźni ta siostra Twojego TŻ... Ja na Twoim miejscu pewnie bym jej powiedziała wprost, że nie chcę już nic dostawać bo się po prostu brzydzę i już... A może nawet nie tyle beż wyobraźni ile kompletnie bez wyczucia ![]() Kotek gratuluję... wreszcie na spokojnie będziesz się mogła cieszyć swoim Michałkiem :lov e:Kurczę dziewczyny chcę upiec jakieś ciasto, ale kompletnie nie mam weny ani pomysłu jakie Zastanawiałam się nad zebrą, ale jeszcze nigdy nie robiłam, nie wiecie czy to ciasto jest dobre? Coś mi się kojarzy, że mama robiła jak byłam mała, ale nie jestem pewna... A chodzi mi o jakieś wilgotne ciasto bo mój TŻ nie lubi jak ciasto jest suche... A najlepiej jak jest wilgotne i baaardzo słodkie
|
#4271 |
|
Zakorzenienie
|
De28 mis ie ta bialabielizniarka bardzo podoba
bosko!
|
|
|
|
#4272 |
|
Rozeznanie
|
De śliczny pokoik
|
|
|
|
#4273 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4274 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() No ale w sumie to dopiero teraz mała będzie tyć i pewnie jeszcze tak urośnie, że będę tylko marzyć o tym jak fajnie było w 30 tyg.
|
|
|
|
|
#4275 |
|
Zakorzenienie
|
Kootekk, super
![]() ![]() Anecka, masakra Jak można komuś oddać ciuchy chociaż bez przejrzenia ich Ja bym poprała, a ona nawet nie sprawdziła, czy są czyste? ![]() A ja właśnie sobie zrobiłam u Rodziców michę popcornu, bo mnie naszła ochota. Ale strasznie dużo wyszło, zjadłam pół i już nie mogę
|
#4277 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i brzuch .. ![]() Dziewczyny, TZ oddzwonil do mnie i powiedzial zebym te robaki wyrzucila a buty wyprala to mu powiedzialam ze ja nic nie tkne i niech jutro zobaczy co i jak i ze corka nie bedzie nosic takich butow! W dodatku on ciagle mi powtarzal no ze przeciez jego siostra naumyslnie nie wrzucila mi robakow! wiec mowie ze ****a nie o to mi chodzi tylko o to ze jak cos dajesz to posprawdzaj to to oczyisicie znow mial odpowiedz: że.. ta siatka lezala u niego w pokoju trzy miesiace! NO JA *******E! ale buty lezaly na wierzchu siatki i na tym bialym tle widac bylo te robaki.. jezuuuu, p oza tym takie pancerzzaki z piwnica mi sie kojarza. Takze jestesmy pokloceni znow. Jak sie wkurze to wrzuce te buty do pieca ![]() Teraz po takim czyms to ja chyba te ubranka wypiore w 90 stopniach i bede milion razy prasowac
|
|
#4278 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
szok ja bym zadzwoniła do właścicielki i powiedziała co jest w środku! Cytat:
powiedz co masz na podłodze w kuchni? szukamy kafli w taki stylu ale nic nie wpada w oko -------------------------- w końcu zamówiłam pościel u tego sprzedawcy http://allegro.pl/show_user.php?uid=7423110 jak przyjdzie to powiem jak to gatunkowo wygląda może dziś się wezmę za siebie i resztę zamówień:/ Edytowane przez apoolonia Czas edycji: 2010-10-01 o 16:08 |
||
|
|
|
#4279 |
|
Zakorzenienie
|
De, ale nawet jak je trzymala w piwnicy to:
a) miala nie zapakowane? ja zawsze albo do waliz daje i zawijam w folie ktora oklejam albo daje tylko w worki i oklejam szczelnie ![]() b) przed daniem mi tego powinna sprawdzic jednak te rzeczy ![]() apoolonia, nie mam do tej idiotki numeru, na cale szczescie! Ale zobaczymy co jutro tz powie jak to zobaczy.. jak cos to on juz mi poda do niej numer, albo sie pofatyguje i tam pojade! choc wolalabym nie widziec jej na oczy.No dobra naw****ialam sie.. czas szykowac sie do biedrony.. topy grubokrojone czekają
|
#4280 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4281 |
|
Zakorzenienie
|
Anecka blee do pieca z tym syfem!!! a co do kwestii śpiwora zimowego to może od razu niech twój tż do worka wrzuci Ninę - co za - przepraszam Cię - ale baran!!! podziwiam Cię ja bym go dawno w d.... kopnęła
|
|
|
|
#4282 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Laminat. Prowizorka, ktora zrobilismy by wytrzymala ok 4-5 lat.Anecka, my bysmy wypraly i posprawdzaly.Jak widac, nie kazdy jest taki czysty
|
|
|
|
|
#4283 |
|
Zakorzenienie
|
De28 pokoik śliczny, ja lubię takie naturalne kolorki chociaż u siebie poszalałam
![]() piękny brzuch
|
|
|
|
#4284 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4285 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Co do butów to rób jak chcesz ale ja bym nigdy w życiu nie założyła dziecku używanych butów - nawet po swojej córce nie zostawiam butów dla malutkiej tylko wyrzucam jak wyrośnie - but dopasowuje się do nogi i można dziecku stopki powykrzywiać każąc mu chodzić w używanych butach - lepsze najtańsze butki z targu ale nowe niż drogie, firmowe buty po innym dziecku - takie moje zdanie |
||
|
|
|
#4286 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Swoją drogą i ja muszę się pożalić. Dzisiaj wrócił mąż tej okropnej siostry TŻ ( on gdzieś tam za granicą pracuje i rzadko wraca całe szczęście) Ponad pół roku temu z TŻ pokłóciliśmy się z nim bo zaczął w pijanym widzie mnie wyzywać( już wtedy byłam w ciąży). TŻ mnie oczywiście obronił i nawrzucał mu. Od tamtej pory go nie oglądamy ( raz przyjechał do teścia) Jemu zależy tylko na chlaniu i najchętniej by tu przyjeżdzał i chciał imprezować z moim TŻ i teściem. Mam nadzieje ze nie przyjedzie tym razem ( za dwa tygodnie znowu wyjeżdza) i nie zechce sie godzić , bo ja mu tych wyzwisk nie wybacze a mój TŻ pewnie bedzie chciał zakopać topór i do niego poleci i mnie bedzie ciągnął. Mieszkamy obok teściów ( mamy przybudówke osobno od ich domu) i przeważnie tam przyjeżdza. Póki nie mamy z nim kontaktu to się nie kłócimy a tak to kłótnie były ciągle. Mój TŻ nie rozumie ze ja nie chce tego człowieka oglądać.Wiem że w świeta i tak bede musiała go widziec ale wtedy jakoś przeżyje. Ach ciężko mi i mam doła
|
|
|
|
|
#4287 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ---------- ja bym to wypieoprzyła, jeszcze Ci się po pokoju rozłazi. FUJ
|
|
#4288 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
tak myślałam tzn nie wygląda na linoleum ale najładniejsze wzory są właśnie z teg tworzywa Anecka zatrzymaj dla niej to zdjęcie bo nie uwierzy Widzę że Twój TŻ ma podobne podejście do rodzinnych spraw jak mój zawsze jakoś mnie zbędzie raz byłam u siostry TŻa z teściową na drinku robiła te drinki w kuchni ja wyjmowałam szklanki myślała żen ei widzi wyjęła dwa soki i posmakowała po minie wywnioskowałam że jeden jest zepsuty i ta małpa zrobiła mi drinka z tym zepsutym ![]() sobie i mamusi z dobrym opowiedziałam TŻowi i stwierdził że mi się przewidziało
|
|
|
|
|
#4289 |
|
Zakorzenienie
|
rypka, powiedz stanowczo TZtowi ze nie chcesz znac tego goscia! Jak mozna zwyzywac kobiete.. i to w ciazy
Niech TZ robi co chce, ale Ciebie w to nie ciagnie... eh ja juz mam wizje Bozego Narodzenia i siedzenia z mamusia i siostrunia tzta. Az mnie na bierze!Poszlam do biedronki, kupilam batonik vital, soczek marchwiowy, pierniki, topy i mleko Wlasnie wcinam batonik, zaraz topy i popijam inką.. ale wiecie co cos mnie brzusio ćmi Tak jeszcze nie mialam.Ano co do butow to sie zgadzam, sama nie chcialabym nosic po kims, w sensie takich mega zuzytych.. a dziecku sie wlasnie stopka ksztaltuje, moze mu tym przemowie do rozsadku ![]() Dobra dziewczyny co robimy? Mam w barku wino a na stole slodycze i przekaski ![]() apolonia.. ! Nie wiem az co napisac! MAŁPY jedne! a tż..
28.05 - dokument do odbioru Aneckowo metal gora - 06.02.2012 metal dol - 12.06.2012 Edytowane przez Anecka Czas edycji: 2010-10-01 o 17:22 |
|
|
|
#4290 |
|
Rozeznanie
|
ciekawe co u Ishki???
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:12.

reszte upchalam na polce w szafce. jeszcze te kilka ciuszkow na roczek nie mam gdzie wsadzic. 

W kurtkach juz szukalam, tylko 5zl znalazlam 

Ta biurokracja to jest wręcz makabryczna... Ale ludzie wyobraźni nie mają tak straszyć kobietę w ciąży...
A swoją drogą to należałoby objechać kadrową, bo Ciebie takie rzeczy nie powinny obchodzić i nie powinny mieć miejsca takie sytuacje, bo człowiek naprawdę przeżywa stres jak się dowiaduje takich rzeczy 
:lov e:
19.08.2011

Jak można komuś oddać ciuchy chociaż bez przejrzenia ich