![]() |
#2851 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXI
Cytat:
ładne ![]() _________ serce wysiada,
cisza mnie boli.
![]() ![]() |
![]() |
#2852 |
Raczkowanie
|
Mój idealny chłopak ma tylko jedną wadę .
Nie pamięta o moim istnieniu . A co jeśli pewnego dnia zatęsknisz i będziesz chciał wrócić ? Zadzwonisz jak zawsze , ale w słuchawce usłyszysz tylko martwą ciszę . Kiedy zrozumiesz będzie już za pózno . Najdziwniejsze w tym wszystkim było to, że gdy zniknął z jej świata ona wiedziała, że kiedyś znów się spotkają.. Kiedyś wszystkie dni malowane były milionem różnobarwnych odcieni . Dziś każdy dzień ma jeden kolor . Kolor tęsknoty . " -Wytrzymasz ze mną ? - Nie wytrzymam bez Ciebie . " <33 Straciłam pamięć zakochując się bez pamięci . ![]() ejj stała się ogromna tragedia ;o xdd okradłam KAŻDĄ z Was . po trochu ![]() ![]()
#2853 |
Raczkowanie
|
Primadonna, x_truskawka_x, ciii, kontrastowa0, kamisha, z innej bajki, _changime, Kofeina w Redbullach, Sharmila, mad_women, Drift, siatkaarka, agattee, otojest, ouu, naiwnie__, LoveYourEyes, Nesie, Paralogiczna, Nieodkrytaxd, istny_paradoks, TajemniczaPanna, latin, Asiss, _mandarynka, Onax3, Patq, Paralogiczna, agrr, TwojaKokaina, RozowaSkeyterka, grise, absorbeed, limitowanaa, myCh, _ZaagubiOna_, CaMa, me9so3horny, Chocolaaate, keeendy, abunee, Mrs Unfabulous, nieliczylamwcalesie, xxgroszek07xx, blondii69, Kinderka13, caroline060, caroline2324, bajkowa, chocapic, 3martyna3 - <3 ______________________ wiesz, wystarczyłby jeden twój gest, aby na mojej twarzy pojwił się szczery uśmiech. patrząc przez okno długo zastanawiałam się, kiedy w końcu dasz mi znac, że też koooochasz. piłam herbatę i nagle zrozumiałam, że nie oczekuję od Ciebie gwiazdki z nieba, tylko po prostu zwykłego 'cześc' na korytarzu. i weź Mi to powiedz, zanim powiem : 'już dosyc!' dam Ci szansę. tylko do cholery udowodnij, że Ci zależy! a ona stęskniona wiadomości i zwykłego gestu od Niego ... nasze otoczenie samo przypina nam łatki. nawet nie pozwoli na to, aby poznac nas lepiej. nie chcę, aby ludzie postrzegali Mnie po swojemu. ja jestem sobą i tak będzie zawsze . ludzie , dlaczego sami dopisaliście Mi kartki do życiorysu ? prosiłam Was o to ? miałam Ci tak dużo do powiedzenia, ale jak zwykle coś mi zamknęło usta. bałam powiedziec Ci co czuję, teraz żałuję . i marzę, aby jeszcze raz nadeszła taka okazja! wtedy Twoje życie diametralnie się zmieni ... chciałam, lecz nie umiałam. może jednak umiałam, ale się bałam ? Kocham Cię ! słowa jak słowa . tylko dlaczego ja tak panicznie boję się ich wypowiedziec w Twoim kierunku ? powiem Ci, że Cię kocham 1 kwietnia. jak mnie wyśmiejesz, to powiem Ci, 'prima aprilis' ! kiedyś Ci to powiem, ale boję się, że może byc już za późno. szczęściu trzeba pomóc! więc jutro oczekuj ode Mnie wiadomości. przekonasz się, że warto było ją odczytac.
#2854 |
Zakorzenienie
|
nastychick - dziękować pierniczku <3
myCh - a myślisz, ze ja Cie tak omijam szerokim łukiem :P? moje serduszko sie raduję jak widze twoje opisy ![]() ![]() Onax3 - strasznie mi miło ![]() ![]() Primadonna - okradłam Cię rybko <3 ![]() Emaa x3 - dziekuję za docenienie ![]() ----- "nie chce marnować życia z kimś kto nie jest pewny" chciałabym spróbować jeszcze raz. zostawiłeś pustkę w moim sercu, nie wiem czy jeszcze ktoś będzie potrafił ją wypełnić. mam nadzieję,że nie straciłam Cię na zawsze. zostały łzy, został żal. Czy choć raz byłeś mój? ból zabija mnie. długo szukałam kogoś takiego jak ty. chciałabym żeby ktoś mnie kochał i żebyś był to Ty. błądziła po omacku we mgle. dziś już nic nie jest takie samo. Tuliła poduszkę późnymi wieczorami by czuć ciepło. jeśli kogoś kochasz daj mu wolność. Siadała na parapecie, z dużym kubkiem herbaty z sokiem malinowym i błądziła wzrokiem po niebie szukając takiej samotniej gwiazdy jak ona. "- to dlaczego płaczesz? - bo go kocham" prosze przyjdz i przytul mnie... nie chcę być już nigdy więcej sama chciałabym już nie płakać za tobą, zbyt wiele już łez wylanych. Potrafiła grać na skrzypcach, pięknie rysowała, miała słuch muzyczny ale nie potrafiła o nim zapomnieć. wszystko miało jej pomóc , pomagało na chwilę, a potem znów wracała do swoich mysli. strach schował się po kątach w pokoju. dławiła się Jego słowami. weź mnie za rekę pójdziemy krok w krok, uciekając od strachu. a w życiu jest wiele niepoukładanych spraw. Uśmiechała się , mówiła ze czuję się dobrze, i jest okej, tak na prawdę przestała juz płakać ale i tak wspomnie o nim rozszarpywało jej wnętrzności. |
![]() ![]() |
![]() |
#2855 |
Raczkowanie
|
że co.? że ja.?
Wielbię cię.! ![]() a tak przy okazji. okradam wszyyyystko. ![]() A ja przez Ciebie muszę się wyspowiadać... ![]() ![]() istny_paradoks, mad_woman, z innej bajki, desiree01, Paralogiczna, LoveYourEyes, kamisha - biorę sobie waszą twórczość. - okradłam ![]() *** Czemu dałeś mi wiarę w cud, a potem zabrałeś mi wszystko.? *** Nierealnie wierzę w lepsze jutro. ***
![]() |
#2856 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję.
![]() Za dnia przyniósł mi w dłoni skuloną noc blask słońca zdjął z moich źrenic ze świata nicość uczynił w niej byłam ja był mi od zawsze niewyjaśnionym zjawiskiem nigdy nie splamionym marzeniem obietnicą jutra które nigdy nie nadeszło nie nadeszło..
#2857 |
Raczkowanie
|
Emaa x3 - po prostu sie zakochałam! ;*
'Z delikatną troskliwością, tak, by nie naruszyć chwiejnej równowagi między jawą a snem, koniuszkami palców, dotykam teraźniejszości....'
"a mówią mi 'zostaw, i tak wszystko się wali' - specjaliści, znawcy serc, którzy nigdy nie kochali..." Edytowane przez malyyna18 Czas edycji: 2010-10-01 o 17:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#2858 |
Rozeznanie
|
'otwieram butelke i puszczam stare klasyki
coś mi przypomina o niej, i o tym jak zostałem z niczym' 'ona mogła by tu ze mną być i szaleć do upadłego i mogła by stąd ze mną wyjść i zawsze na mnie polegać' 'dziś nie ma jej, nie ma nas, nie ma nas, nie ma w nas nie ma nic, nie wiem sam, nie wiem już, nie wiem, nie wiem już gdzie mam iść i chyba jest ciemno i chyba miała tu ze mną być' pezet <3
'I to w tej chwili zdajesz sobie sprawę, że to wszystko zdarzyło się tylko raz. I nie ważne jak bardzo się starasz nigdy nie poczujesz się taki sam. Nie będziesz już nigdy się czuć trzy metry nad niebem.' |
![]() ![]() |
![]() |
#2859 | ||
Zadomowienie
|
ze wzajemnością i z przyjemnością, o! <3
Cytat:
ah! ; * Cytat:
![]() ___________________ 'I used to write his name on my arm. Time has made us
strangers and I don't know him anymore..' Kiedyś pisałam jego imię na swoim ramieniu. Czas uczynił nas nieznajomymi i nie poznałam go już nigdy więcej.. 'What's the worst thing that could happen to You? Take a chance tonight and try something new.' Jaka jest najgorsza rzecz, która Ci się przydarzyła? Daj sobie dziś szansę i spróbuj czegoś nowego. 'Turn me inside out make my heart speak.' Spraw bym się otworzyła, spraw by me serce przemówiło.
zapytałabym, czemu nie jesteś teraz przy mnie ? Edytowane przez z innej bajki Czas edycji: 2010-10-01 o 18:08 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2860 |
Zadomowienie
|
dziękuję!!!
![]() czasami mam dość. o, na przykład teraz. przyklejam Cię. jak plaster. do serca.
![]() |
#2861 |
Raczkowanie
|
Zarzut: szczerość.Wyrok: samotność w tłumie.
Nie dojrzałeś by być ze mną. Dla ciebie nie liczy się charyzma dziewczyny. Bierzesz każdą po kolei, bo myślisz, że nowa znaczy lepsza.. Wartościowa kobieta nie brudzi twarzą poduszki. Czuła uśmiech na własnej twarzy , pomimo że chciała przybrać wyraz surowej powagi .
![]() |
#2862 |
Raczkowanie
|
Tous les jour je pense a lui .
codziennie o Nim myślę. tak niesamowite wspomnienia, że przyprawiają o łzy. łzy szczęścia i smutku jednocześnie. Je ne t'aime pas !!! Nie kocham Cię !!! Ton bonheur a fait mon malheur ...! Twoje szczęście jest moim smutkiem. |
![]() ![]() |
![]() |
#2863 |
Raczkowanie
|
Najgorsze są jesienne wieczory , właśnie wtedy najbardziej mi go brakuje.
I nawet już mi się nie chce próbować wyrzucić Cię za pamięci. Pamiętasz tamten dzień, kiedy to Ci wykrzyczałam w twarz jakim to jesteś idiotą , debilem , pajacem ? Pamiętasz ? A no bo wiesz zapomniałam dodać, że Cię kocham. Proszę pana gdzie pana nauczono tak perfekcyjnie kłamać? Nim się obejrzymy zima za oknem , a ja nadal nie zapomnę .
#2864 |
Raczkowanie
|
Poskładajmy swoje marzenia. Szczęście jest tuż nademną, centymetr nad głową. Kiedy wreszcie urosnę ?!. Zasmakowałam w szczypiorkowym odcieniu twoich oczu. Jeden sen przypomniał mojemu sercu jak powinno cierpieć. Ta druga ukradła moją dawkę szczęścia. ________________ <3. |
![]() ![]() |
![]() |
#2865 |
Rozeznanie
|
And everything you're chasing It seems to leave you empty. Wszystko, za czym gonisz Pozostawia w tobie pustkę. For so long I tried to reach you I know I'm almost there I'm close enough for you to see Tak długo starałem się do ciebie dotrzeć i prawie mi się udało jestem na tyle blisko żeby cię zobaczyć.
#2866 |
Raczkowanie
|
gubię się w miłości.
daj mi to jeszcze jedno kłamstwo i alibi, którymi codziennie mnie karmisz. powiedz, te dziewczyny nic nie znaczą ? kupisz mi bukiet kwiatów kiedy zostaniesz złapany i kolejna pusta obietnica wyjdzie z Twojego pudełka ? wiesz , dziękuję Ci za złamnie mi serca. chyba właśnie tego potrzebowałam , żebyś tańczył na moich łzach.
#2867 |
Raczkowanie
|
Kto mi kazał, bym kochała?
`Jak na lekcji w szkole zrobię ci wykład o tym i tym, potem bedę twym doktorem wolno Cię rozbiorę.` `Jak chcesz być niegrzeczna, to najpierw dorośnij.. Bo los nastoletnich matek nieraz bywa gorzki.` "Szanuj swoje życie i dziękuj Bogu za to, że je masz... bo żyje się raz !" 'Jest taka miłość, która nie umiera, choć zakochani od siebie odejdą.' 'Albo mnie kochaj, albo zostaw w spokoju.. '
#2868 |
dream big
|
*'czasami ku przeznaczeniu prowadzi właśnie ta droga, którą nie chcemy kroczyć'
![]() |
#2869 |
Raczkowanie
|
jesteś mego życia układanki brakującym elementem. ♥ Emaa x3, siatkaara= myszki.. < 3
![]() |
#2870 |
Zakorzenienie
|
"And it needs you too much now
Tak bardzo Cię teraz potrzebuję " "What is love, whatever Czym jest miłość. nieważne"
#2871 |
Zadomowienie
|
Pogrążam się w twoich ustach...
Masz brązowe oczy Jak nikt inny Pragnę Twojego dramatu Dotyku Twojej dłoni Pocałunku odciśniętego Na skórze jak w piasku Pragnę Twej miłości...! Płaczę do pustych ścian, każdej nocy
![]() |
#2872 | |
Raczkowanie
|
ojejaa, dzięki wielkie Mychoo
![]() Cytat:
że tak, że Ty ![]() ![]() ![]() _________________________ _______ pierwsze nutki naszej piosenki wywołują u Mnie uczucie tęsknoty. mała prośba do Ciebie: albo znikasz już tak na zawsze, albo wracasz - też na zawsze. Bo długo w takiej niepewności nie wytrzymam. miłośc jest ślepa, fakt. ale ta Moja to chyba nawet nie miała białej laski, bo natknęła się na Ciebie. wiesz, jednak mimo wszystko jest coś, taki malutki szczegół, który Mnie do Ciebie ciągnie. - masz w sobie magnes ? - nie, dlaczego ? - bo jakaś dziwna siła Mnie ciągnie ku Tobie. po raz kolejny poczuła rozczarowanie. ilekroc bym nie spojrzała, to ciągle widzę obojętnośc. chyba masz ją wypisaną na twarzy. są takie dni, kiedy wszystko mam gdzieś. z Tobą włącznie. słuchaj, wytłumaczę to tak: jeśli lubic to nienawidziec - to ja Cię kocham. rozumiesz? dziwne jest to, że można jednocześnie i kochac i nienawidziec tą samą osobę, bardzo dziwne. mam nadzieję, że jeszcze kiedyś staniemy naprzeciw siebie, a Ty obejmiesz Mnie tak mocno, i zostaniemy tak przez chwilę, choc przez sekundę.
![]() |
#2873 |
Raczkowanie
|
"Wybacz, dawka adrenaliny Tobie potrzebnej do życia, dla mnie jest dawką śmiertelną..." ![]()
#2874 |
Rozeznanie
|
Pokaż, że chcesz ze mną wszystko. mieszasz mi w zmysłach. iluzją jest, że możemy zmniejszyć odległość między naszymi myślami. 'Kiedy kogoś kochasz, twoje rzęsy podskakują i wychodzą z ciebie małe gwiazdki' (; Zawsze rzucaj siebie na głęboką wodę, bo tam dalej jest do dna. Real girls aren't perfect. Perfect girls aren't real. Prawdziwe dziewczyny nie są idealne. Idealne dziewczyny nie są realne. Ciężko jest jak Ci się ktoś tak zapodzieje pomiędzy lewym przedsionkiem a prawą komorą. bezpieczna lokata wilgotnego dotyku, powłóczystych spojrzeń. chciałabym być ostatnią osobą o której myślisz zanim zaśniesz. chciałabym, żebyś wiedział, że gdy proszę o dwie czekoladki to tak na prawdę chodzi mi o trzy. w tej walce jesteś sam, nikt nie chce pomóc tobie. daj mi przestrzeń, daj powietrze. chcę to poukładać, nie wiem ile jeszcze ... Życie na ziemi jest drogie. Ale w cenę wliczona jest wycieczka dookoła słońca (; mów mi dobrze, dobrze mi mów, łaskocz czule warkoczem ciepłych słów (:
#2875 |
Zakorzenienie
|
; *
slodka cytrynka Emaa x3 dz ♥ " czy zawsze osobni pójdziemy przez życie po innych drogach, choć w tym samym czasie niby w jednym mieście, ale rozłączeni chorzy od marzeń i spragnieni siebie, lecz ciągle dalecy i wciąż nieuchwytni niby najbliżsi, bo złączeni sercem lecz karmieni co dzień goryczą tęsknoty niby połączeni małą kroplą czasu, lecz obarczeni tysiącami rozstań niby szczęśliwi, bo z miłością w dłoniach lecz zapłakani, bo czekanie boli jak możesz spokojnie spać, kiedy ja siedzę tu z głową wtuloną w dłonie, tonę we łzach. jak możesz tak beztrosko się śmiać, przecież nie ma mnie przy tobie runął nasz piękny świat... w strugach deszczu rozpływam się, usta drżą i czuję lęk po mej twarzy wolno tak, toczy się kolejna łza w strugach deszczu moknie też, fotografia twa w dłoni mej to wszystko to, co zostało mi z tamtych chwil, cudnych chwil ilekroć chodziliśmy razem, padał deszcz kiedy po raz pierwszy gęsty deszcz zaskoczył nas na ulicy, bałeś się, że zmoknę powiedziałam 'bardzo lubię moknąć' - moja ręka ciążyła ci na ramieniu i odgadłeś, że mam głowę uniesioną do góry i że deszcz pada prosto na moje zamknięte oczy "
![]() |
#2876 |
Rozeznanie
|
♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥
#2877 |
Raczkowanie
|
"Do końca tańczysz, chociaż to smutny bal ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2878 |
Raczkowanie
|
Siedzą sobie teraz sama i smutna i mam jeszcze nadzieję, że przyjdziesz do mnie tylko po to abym była szczęśliwa i nie była sama , tak jak kiedyś.
Otul mnie, daj rękę , prowadź przez życie , KOCHAJ! Zwariować można, gdy telefon milszy przez 3 godziny. Mógł się chociaż pożegnać, pokazać, że ma honor. Jesteś tak zaje*iście za***i*ty, że za***iśc*e mi cię żal. "Spieroli*eś sprawę , skończ kure*skie gadanie" "My poświęceni tym, których kochamy"
#2879 |
Rozeznanie
|
Nieodkrytaxd - też Cię kocham.
![]() Odbierz mi proszę uczucie do Niego. Zabierz wszystkie wspomnienia. Jeżeli nie ma to sensu i przyszłości, nie stawiaj mi Go na mojej drodze. Nigdy więcej. Oh Boże. Podchodzę do lustra. Widzę na ustach, policzkach, szyi ślady pocałunków. Przyjdź Kochany. Zastąp mi idealnego Jego. Symboliczna lampka wina przed snem. Będę bardziej pewna Ciebie w swoich snach. Pragnę z Tobą rozmawiać. Mówić, mówić. Nawet kłócić się. Ale w ogóle mieć kontakt z Tobą. Powiedz mi tylko czy jesteś szczęśliwy. Obiecuję, nie pojawię się już w Twoim życiu. Będę się cieszyć Twoim szczęściem dławiąc się krwią.
#2880 |
BAN stały
|
kiedyś zrobiłaby wszystko by o nim zapomnieć dziś zrobi dwa razy więcej, by przypomnieć sobie każdą sekundę przy jego boku. PS. Laski, jak poprawnie napisać 'ja zawsze będę pamiętać' i 'chciałabym to pamiętać' po ang? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:31.