|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#7051 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Powiekszenie piersi cz.6
PINKY!!!!!!!!
Fajnie Cię znów widzieć! ---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ---------- Olguś! Wyłaź! Chociaż na chwileczkę ![]() Miś! Chyba lepiej walnąć sobie baranka Cytat:
Mam nadzieję, ze nigdy nie doznasz czegoś takiego jak Aldi i dzięki temu nie przekonasz się nigdy co to znaczy... ...ale szydzenie z czyjegoś TAKIEGO nieszczęścia jest co najmniej niesmaczne może jednak analizuj to co piszesz
|
|
#7052 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Miśka, z pełnym szacunkiem dla Twojej wiedzy, bo jest spora i mnie tez pomogłaś w jednej sprawie Przeszkadza Ci jak jesteśmy tu miłe dla innych lub nasze odliczanie???? Nie rozumiem
|
|
#7053 |
|
Raczkowanie
|
ja Wam bardzo dziękuję za informacje i za to, ze dzielicie się swoim doświadczeniem ze Wam się jeszcze chce
|
|
#7054 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
OTÓŻ... Do Aldi nie mam nic. Wypowiedziałam się zaledwie na temat Jej posta w stosunku do mojej osoby, bo kompletnie nie wiem dlaczego akurat napisała to co napisała. NIE NA TEMAT (odnośnie swojej sytuacji) i conajmniej w nieodpowiednim czasie, bo niczego takiego nie napisałam, ze ktos nie może się udzielać, bo ma taka czy inna sytuację!!!!!!!!!!!!!!!!! Czytaj ze zrozumnieniem
|
|
#7055 |
|
Raczkowanie
|
Witam ,,
wszystkie dziewczyny, ja mam termin op na 8 listopada i tak jak ustalalam termin i bardzo sie cieszylam, to teraz czym blizej tym bardziej sie boje.. Czy wy tez tak mialyscie??
|
#7056 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
O tym pisałam. Oczywiście są wyjątki ![]() Piszesz ze jesteś miła ( wsadziłaś siebie w liczbe mnogą ) i takie teksty piszesz do kobiety (Aldi) , która tyle przeszła ![]() trochę empatii !!!!! Wiesz, że zawsze możesz sie znaleźć w takiej sytuacji i wtedy też będzie ci do śmiechu? |
|
|
|
|
#7057 | |
|
Rozeznanie
|
magerka - o jestes...
![]() co do info od doswiatczonych dziewczat owszem zgodze sie sa bardzo dobre i pomocne...wrecz potrzebne bo po to jest to forum... ale juz podszczypywanie i nabijanie sie z odliczanka czy milych slow do siebie miedzy dziewczetami to juz zwykla ,,zazdrosc,, wiem ,ze sa ludzie z wrodzona zlosliwoscia jak wczesniej napisalam... jesli komus to nie pasuje niech to zostawi... a nie beszczelnie przy kazdej mozliwej sytuacji do tego wraca.. troche doroslosci... ---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ---------- Cytat:
|
|
|
#7058 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#7059 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie mam potrzeby Cię zaczepiać bo już dawno mam Cię w ignorach! Śmieszy mnie Twoje postępowanie, choć przyznaję, że nawet raz zdołałaś mnie przestraszyć - swoim totalnie beztroskim i nieodpowiedzialnym podejściem do tematu "świadomości swojego zdrowia" Pisałaś jakieś bzdety, zupełnie nie zdając sobie sprawy z tego, ze jest masa Dziewczyn skora w to uwierzyć i zaniedbać przez to swoje najważniejsze dobro - swoje zdrowie (już nie wspomnę, że również życie)!!!!!!!!! Waż bardziej to co piszesz! Nie jesteś tu sama! Jesteś inteligenta i błyskotliwa... ładnie się wysławiasz...(co buduje zaufanie do Twojej osoby) fajnie by było gdybyś jeszcze do tego dokładała wiedzę... swoją wiedzę... np wyuczoną ... nie koniecznie zasłyszaną lub wyczytaną gdzieś w sieci
|
|
#7060 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
![]() ![]() klask i:![]()
|
|
|
|
|
#7061 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja miałam tak, że przed samym zabiegiem aż popłakałam się z nerwów (dwa dni przed) To normalne! Nie martw się!!!!!!!! Jesteś w świetnych rękach! Dr Skwiercz wyczaruje ci śliczne cudeńka!!! Powodzenia! ---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- Cytat:
Nikt nie wie co to znaczy, dopóki sam nie jest w takiej sytuacji...
|
|
#7062 |
|
Rozeznanie
|
miska doceniam twoja wiedze, ale wlasnie to ty dosc czesto wysmiewasz sie z milych slow czy mlotkow
![]() rozumiem,ze nowe dziewczyny chca info ale i o milych sprawach tez mozna tu przeciez pisac, czy nawet odliczac... to cos fajnego... wy macie inne forum na ktorym piszecie o swym zyciu, cycuchach czy zartujecie... tu jest jedno wiec uszanuj to i jesli nie chcesz to nie czytaj i omijaj odliczanie czy zdrobnienia...
|
|
#7063 | ||
|
Rozeznanie
|
No i jeszcze zacytuję o czym w ogóle rozmawiamy....
Na moj post do Willow: Cytat:
Cytat:
|
|
#7064 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#7065 |
|
Wtajemniczenie
|
A wiecie cokolwiek na temat dr Leszczyńskiego? Ma swoje gabinety na dolnym śląsku. Przeszukanie watku nie dało mi nic
![]() Wciąż sie zastanawiam nad taka operacja,czytam,mysle,ana lizuje,jest tyle przeciw, a za jedno,ale najwazniejsze-miałabym upragniony biust,tylko jego mi brakuje w mojej fizyczności
|
|
#7066 | ||
|
Kazar Lady
|
Cytat:
patrz już nie trzeba być specjalistą w swojej wyuczonej dziedzinie, w wyimaginowanym wirtualnym świecie można zostać nawet doktorem a na temat młotków patrz post wyżej, bo chyba też nie dotarło co autor miał na myśli.. ![]() ---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#7067 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i jaki mam wyuczony zawod? czyzbys jasnowidzem na forum byla? czy przytaczasz czyjes slowa![]() i przestan szukac dziury w calym, bo ja sie ciebie nie czepiam, a jedynie podkreslam twoje zachowanie...w stosunku do dziewczat... i milej atmosfery na forum...
|
|
|
#7068 |
|
Raczkowanie
|
hmmmm czy mogę się wtrącić ... ?
W tym oto momencie proszę się uspokoić... !! !NO ! hmm a tak na marginesie... na początku marudzilam ze mam za wysoko piersi... !! ja nie chce zby byly niżej !! teraz jest dobrze... one duzo jeszcze opadną... i ponawiam pytanie co do mojego mostka... cyz to jest mozliwe ze moz emi się miesien odczepic albo skora od niego? mam maly kaszel i boje się ze jak dalej bede kaszlec to doprowadze do tragedii...
|
|
#7069 |
|
Zadomowienie
|
Misia, Seeluś, cmok, cmok w noseczki Kochane Wy moje
Nie powiem ... wlasnie ogladam "Starcie tytanow" wiec jezdem w nastroju
|
|
|
|
#7070 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Może masz jakąś wiedzę medyczną, ale nie ubliżaj tu innym dziewczynom, które piszą z własnego (również) doświadczenia!!!!!! Postaraj się to uszanować, bo jak narazie wychodzi na to, że jesteś najlepiej poinformowana. Każda wypowiadając się tutaj przekazuje swoją wiedzę, w najlepszym pojętym interesie. Nieprawdaż??? I co najważniejsze!!!! Nie ma w tych wypowiedziach ironii. Nie da się ukryć, że w niektórych Twoich da się takową wyczuć. No i przeważnie masz inne zdanie jak większość na tym forum. Tego też nie da się ukryć. Zanim powiesz o jedno słowo za dużo zastanów się może czy ktos inny też nie mial podobnych doswiadczeń. Dobrze?? Nie życzę nikomu, a przede wszystkim uważam, że nie jest to temat do przekomarzania się czy po takiej tragedii można się licytować gdzie mozna się wypowiadać a gdzie nie!!!!!! Nie chcesz wiedzieć co przeszłam w życiu i ja nie wnikam co przeszłaś Ty. Zanim jednak zaczepisz kogoś raz jeszcze w ten sposób, zastanów się, bo zaatakowac można zawsze, niekoniecznie jednak nie trafisz w cel. Cytat:
WŁAŚNIE powinnaś równiez się zastosowac do własnej wskazówki Jak na razie raczej Wasze towarzystwo nie bardzo umie czytac rozumiejąc innych (jak to ładnie, inaczej jak ja ujęłaś).Też, jak na pewno zauważyłaś ignoruję Cię od początku , jak i Ty mnie i nie rozumiem dlaczego teraz czepiasz się???? Chyba nie kłóciłas się dawno tu z nikim... Jeśli chodzi o moje beztroskie podejście do zdrowia, absolutnie mój lekarz jest dla mnie absolutnym autorytetem. Jeśli uważasz, że możesz Jego wiedzę porównać do swojej, bądź podważać Jego zdanie, to wybacz, ale wolę Cię w dalszym ciągu ignorować, bo z głuchyn o muzyce nie da się rozmawiać. Ponadto pragnę zaznaczyć, że pisząc to co napisałaś, ze pisałam bzdety, chyba starałaś się podważyc autorytet lekarza z wieloletnia praktyka. Dokładnie mogę zacytować Ciebie samą :'waż bardziej co piszesz' No i nie wiem czemu drazni Cię mój sposób wyslawiania sie ![]() Jak ładnie, to źle??????????????? O co jeszcze przyczepisz się do mnie??? Że dycham jeszcze?????? Wrzuć na luz, błagam
|
|
#7071 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#7072 | ||
|
Kazar Lady
|
Cytat:
jest możliwe oderwanie skóry od mostka - jest takie powikłanie ale Ciebie raczej nie dotyczy. Cytat:
a tak robię to za te kołki na głowie..!
|
||
|
|
|
#7073 |
|
Rozeznanie
|
Laseczki
Magera Pink Ja nie rozumiem jak można nabijać się z tego że ktoś jest dla siebie miły ![]() Albo z tego że czeka na upragniony zabieg i odlicza sobie dni w milym gronie no nie moge tego zrozumieć Ewidentnie jest tu grupa albo raczej grupka dziewczyn które szukają tylko zaczepki .. I co się dało zauważyć zawsze mają odmienne zdanie od całej reszty
|
#7074 |
|
Rozeznanie
|
odsiecz nadeszla....
kashanti - wiesz gdzies mi sie obilo o uszy ,ze mostek moze sie oderwac ale przy zbyt duzych implantach... ale u ciebie z pewnoscia dr.S wlozyla dobry i odpowiedni rozmiarek... mimo wszytsko moze zadzwon do niej i zobaczysz co ci powie..
|
|
#7075 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Pozdrawiam Cię serdecznie i podkreślam, ze gdybyś czegoś kiedyś potrzebowała, zawsze z całego serducha służymy pomocą! Nie chciałabym się wymądrzać, bo nie jestem jedną z tych "najpierwsiejszych" na tym forum, ale kiedyś serio była tu fantastyczna atmosfera ... wsparcia i wzajemnej sympatii Cytat:
Znam Aldi!!!!!!!! Wiem,że tamta sprawa bardzo mocno się na Niej odbiła i wiem też, że mimo zupełnego zdeterminowania w kwestiach operacyjnych, po tamtych wydarzeniach, plany cyckowe zostały zmodyfikowane... przynajmniej na jakiś czas Jej reakcja na Twój post była dosyć osobista... i miała wydźwięk bardziej dosłowny. Ona nie jest jeszcze ZDECYDOWANA - a jednak jest tu! (Aldi! Wybacz mi! Mam nadzieję, ze nie będziesz mi miała za złe tego, ze wypowiadam sie poniekąd w Twoim imieniu W woli ścisłości - w kwestii Twojej odpowiedzi do Willow - ja mam podobne zdanie. Cytat:
Moze znasz kogoś kto u Niego sie operował??? Takie zobaczenie na żywo jest najlepszą reklamą. A jak natrafiłaś na tego DR?
|
|
#7076 |
|
Kazar Lady
|
Aniu
Laloona Seela |
|
|
|
#7077 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#7078 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Czasem trzeba go mieć, bo wszystkich rozumów nikt jeszcze nie pozjadał, aby nabijać się z innych az do tego stopnia Ty również.To nie są kołki Każdy ma swoje i każdy ma prawo je miec, jednak nie upowaznia to nikogo, nawet Ciebie, do 'uświadamiania' innych, ze są głupi.
|
|
#7079 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() i tego juz sie raczej nie da zmienic...
|
|
|
#7080 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Witaj kochana No widzisz, tak to jest, że jak jest gdzieś za milo, to zawsze znajdzie się ktoś, kto musi to spierdzielić, a tylko dlatego, ze jest ZA MIŁO ![]() Ja wychodze z założenia, że jak gdzieś mi nie pasuje (bo jest głupie towarzystwo), to nie lezę tam ![]() W dodatku tylko dlatego siedzieć tu, aby prostować (za frajer) głupie wypowiedzi forumowych znajomych???????? Z samego braku cierpliwości nie przebywałabym w takim towarzystwie. No, ale widzę, że chyba tylko mnie jej brakuje reszta mogłaby obdzielic całe forum
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:39.

ja Wam bardzo dziękuję za informacje i za to, ze dzielicie się swoim doświadczeniem

klask i: