Powiekszenie piersi cz.6 - Strona 236 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-10-01, 20:35   #7051
seela
Rozeznanie

Dot.: Powiekszenie piersi cz.6

PINKY!!!!!!!!

Fajnie Cię znów widzieć!

---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ----------

Olguś! Wyłaź! Chociaż na chwileczkę

Miś! Chyba lepiej walnąć sobie baranka

Cytat:
Napisane przez magera Pokaż wiadomość

Konstukcja moja psychiczna legła w gruzach....

Cóż.... ja widzę, że Ty też z tych co preferują przypływ...

Wiesz... brakuje mi słów...
Mam nadzieję, ze nigdy nie doznasz czegoś takiego jak Aldi
i dzięki temu nie przekonasz się nigdy co to znaczy...
...ale szydzenie z czyjegoś TAKIEGO nieszczęścia jest co najmniej niesmaczne...
może jednak analizuj to co piszesz

seela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-01, 20:43   #7052
magera
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez seela Pokaż wiadomość
Miś don't worry! Ja juz czytałam rózne rzeczy na tym wątku... np że badania genetyczne przy obciążonym wywiadzie, można sobie wsadzić miedzy bajki
więc nic mnie już nie dziwi!!!!!!!!!!!!!!!
Zaczepiasz mnie może?

Miśka, z pełnym szacunkiem dla Twojej wiedzy, bo jest spora i mnie tez pomogłaś w jednej sprawie

Przeszkadza Ci jak jesteśmy tu miłe dla innych lub nasze odliczanie????
Nie rozumiem

.
magera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-01, 20:45   #7053
Kashanti
Raczkowanie

ja Wam bardzo dziękuję za informacje i za to, ze dzielicie się swoim doświadczeniem ze Wam się jeszcze chce
Stary 2010-10-01, 20:49   #7054
magera
Rozeznanie

Cytat:
Wiesz... brakuje mi słów...
Mam nadzieję, ze nigdy nie doznasz czegoś takiego jak Aldi
i dzięki temu nie przekonasz się nigdy co to znaczy...
...ale szydzenie z czyjegoś TAKIEGO nieszczęścia jest co najmniej niesmaczne...
może jednak analizuj to co piszesz
No, ja widzę, że w końcu udało Ci się mnie zaczepić

OTÓŻ... Do Aldi nie mam nic. Wypowiedziałam się zaledwie na temat Jej posta w stosunku do mojej osoby, bo kompletnie nie wiem dlaczego akurat napisała to co napisała. NIE NA TEMAT (odnośnie swojej sytuacji) i conajmniej w nieodpowiednim czasie, bo niczego takiego nie napisałam, ze ktos nie może się udzielać, bo ma taka czy inna sytuację!!!!!!!!!!!!!!!!!
Czytaj ze zrozumnieniem

.
Stary 2010-10-01, 20:54   #7055
yoko02
Raczkowanie

Witam ,,
wszystkie dziewczyny, ja mam termin op na 8 listopada i tak jak ustalalam termin i bardzo sie cieszylam, to teraz czym blizej tym bardziej sie boje.. Czy wy tez tak mialyscie??
Stary 2010-10-01, 20:54   #7056
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
Zaczepiasz mnie może?

Miśka, z pełnym szacunkiem dla Twojej wiedzy, bo jest spora i mnie tez pomogłaś w jednej sprawie

Przeszkadza Ci jak jesteśmy tu miłe dla innych lub nasze odliczanie????
Nie rozumiem
Magera nie przeszkadza mi gdy ktoś jest miły, ale to ze oprócz tego waszego stukania i miłowania nic więcej tu nie ma. Zadnych treści
O tym pisałam.

Oczywiście są wyjątki

Piszesz ze jesteś miła ( wsadziłaś siebie w liczbe mnogą ) i takie teksty piszesz do kobiety (Aldi) , która tyle przeszła
trochę empatii !!!!! Wiesz, że zawsze możesz sie znaleźć w takiej sytuacji i wtedy też będzie ci do śmiechu?

Sarkazm to obrona osób inteligentnych przed otaczającą głupotą..

Miskaa78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-01, 21:03   #7057
pink star
Rozeznanie

magerka - o jestes...

co do info od doswiatczonych dziewczat owszem zgodze sie sa bardzo dobre i pomocne...wrecz potrzebne bo po to jest to forum...

ale juz podszczypywanie i nabijanie sie z odliczanka czy milych slow do siebie miedzy dziewczetami to juz zwykla ,,zazdrosc,, wiem ,ze sa ludzie z wrodzona zlosliwoscia jak wczesniej napisalam... jesli komus to nie pasuje niech to zostawi... a nie beszczelnie przy kazdej mozliwej sytuacji do tego wraca.. troche doroslosci...

---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ----------

Cytat:
Napisane przez yoko02 Pokaż wiadomość
Witam ,,
wszystkie dziewczyny, ja mam termin op na 8 listopada i tak jak ustalalam termin i bardzo sie cieszylam, to teraz czym blizej tym bardziej sie boje.. Czy wy tez tak mialyscie??
to chyba normalne, wszyscy boja sie albo mniej albo wiecej...ja mam miesiac po tobie i tez czasami mam dziwne mysli...

54,5 kg - cel 49kg
pink star jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-01, 21:04   #7058
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
Napisane przez pink star Pokaż wiadomość
ale juz podszczypywanie i nabijanie sie z odliczanka czy milych slow do siebie miedzy dziewczetami to juz zwykla ,,zazdrosc,, wiem ,ze sa ludzie z wrodzona zlosliwoscia jak wczesniej napisalam... Jesli komus to nie pasuje niech to zostawi... A nie beszczelnie przy kazdej mozliwej sytuacji do tego wraca.. Troche doroslosci...
:d

Stary 2010-10-01, 21:05   #7059
seela
Rozeznanie

Cytat:
No, ja widzę, że w końcu udało Ci się mnie zaczepić

OTÓŻ... Do Aldi nie mam nic. Wypowiedziałam się zaledwie na temat Jej posta w stosunku do mojej osoby, bo kompletnie nie wiem dlaczego akurat napisała to co napisała. NIE NA TEMAT (odnośnie swojej sytuacji) i conajmniej w nieodpowiednim czasie, bo niczego takiego nie napisałam, ze ktos nie może się udzielać, bo ma taka czy inna sytuację!!!!!!!!!!!!!!!!!
Czytaj ze zrozumnieniem
Nie ucz mnie czytać ze zrozumieniem tylko naucz się czytać rozumiejąc innych!!!!!!!!

Nie mam potrzeby Cię zaczepiać bo już dawno mam Cię w ignorach!
Śmieszy mnie Twoje postępowanie, choć przyznaję, że nawet raz zdołałaś mnie przestraszyć - swoim totalnie beztroskim i nieodpowiedzialnym podejściem do tematu "świadomości swojego zdrowia"

Pisałaś jakieś bzdety, zupełnie nie zdając sobie sprawy z tego, ze jest masa Dziewczyn skora w to uwierzyć i zaniedbać przez to swoje najważniejsze dobro - swoje zdrowie (już nie wspomnę, że również życie)!!!!!!!!!

Waż bardziej to co piszesz! Nie jesteś tu sama!

Jesteś inteligenta i błyskotliwa... ładnie się wysławiasz...(co buduje zaufanie do Twojej osoby) fajnie by było gdybyś jeszcze do tego dokładała wiedzę... swoją wiedzę... np wyuczoną
... nie koniecznie zasłyszaną lub wyczytaną gdzieś w sieci

Stary 2010-10-01, 21:09   #7060
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
Nie ucz mnie czytać ze zrozumieniem tylko naucz się czytać rozumiejąc innych!!!!!!!!

Śmieszy mnie Twoje postępowanie, choć przyznaję, że nawet raz zdołałaś mnie przestraszyć - swoim totalnie beztroskim i nieodpowiedzialnym podejściem do tematu "świadomości swojego zdrowia"

Pisałaś jakieś bzdety, zupełnie nie zdając sobie sprawy z tego, ze jest masa Dziewczyn skora w to uwierzyć i zaniedbać przez to swoje najważniejsze dobro - swoje zdrowie (już nie wspomnę, że również życie)!!!!!!!!!

Jesteś inteligenta i błyskotliwa... ładnie się wysławiasz...(co buduje zaufanie do Twojej osoby) fajnie by było gdybyś jeszcze do tego dokładała wiedzę... swoją wiedzę... np wyuczoną
klask i:

Stary 2010-10-01, 21:12   #7061
seela
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez yoko02 Pokaż wiadomość
Witam ,,
Pewnie!
Ja miałam tak, że przed samym zabiegiem aż popłakałam się z nerwów (dwa dni przed)
To normalne!

Nie martw się!!!!!!!! Jesteś w świetnych rękach!
Dr Skwiercz wyczaruje ci śliczne cudeńka!!!

Powodzenia!

---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ----------

Cytat:
Napisane przez Miskaa78 Pokaż wiadomość
Magera nie przeszkadza mi gdy ktoś jest miły, ale to ze oprócz tego waszego stukania i miłowania nic więcej tu nie ma. Zadnych treści
O tym pisałam.

Oczywiście są wyjątki

Piszesz ze jesteś miła ( wsadziłaś siebie w liczbe mnogą ) i takie teksty piszesz do kobiety (Aldi) , która tyle przeszła
trochę empatii !!!!! Wiesz, że zawsze możesz sie znaleźć w takiej sytuacji i wtedy też będzie ci do śmiechu?
i właśnie o to mi chodziło!
Nikt nie wie co to znaczy, dopóki sam nie jest w takiej sytuacji...

Stary 2010-10-01, 21:13   #7062
pink star
Rozeznanie

Cytat:
:d
miska doceniam twoja wiedze, ale wlasnie to ty dosc czesto wysmiewasz sie z milych slow czy mlotkow
rozumiem,ze nowe dziewczyny chca info ale i o milych sprawach tez mozna tu przeciez pisac, czy nawet odliczac... to cos fajnego...
wy macie inne forum na ktorym piszecie o swym zyciu, cycuchach czy zartujecie... tu jest jedno wiec uszanuj to i jesli nie chcesz to nie czytaj i omijaj odliczanie czy zdrobnienia...

54,5 kg - cel 49kg
Stary 2010-10-01, 21:14   #7063
magera
Rozeznanie

No i jeszcze zacytuję o czym w ogóle rozmawiamy....
Na moj post do Willow:

Cytat:
Nie bardzo rozumiem po co się udzielasz w wątku "powiększenie piersi"???? Jak sama nazwa wskazuje, bo chyba nie rozumiesz idei tego wątku, jest to wątek dla pań i o paniach, które zamierzają powiększyć biust i są juz zdecydowane, bądź już są po zabiegu....
Zapodaj nowy "przeciwniczki powiększania piersi" i tam możesz się produkować do woli.
Może nie udzielaj się tu, bo odbiegasz od tematu
Dostałam taką odpowiedź:

Cytat:
Napisane przez aldi090 Pokaż wiadomość

w dodatku nigdzie willow nie napisała, że jest "przeciwniczką powiększania piersi"...
czemu od razu traktować "z góry" osoby, które próbują wypowiedzieć się w wątku "powiększanie piersi" ??
przecież również pisała o silikonach, o powiększaniu... nie koniecznie u siebie

ja natomiast zamierzam powiększyć biust ale nie jestem jeszcze zdecydowana.... straciłam nie tak dawno swoją drugą ciąże i musiałam przewartościować pewne rzeczy w życiu... i z tego co piszesz takie osoby jak ja, niezdecydowane raczej nie powinny sie tu wypowiadać..
Z pełną powagą i szacunkiem, ale to było chyba czysto złośliwe, bo każda z nas ma problemy mniejsze czy większe, natomiast nie rozumiem dlaczego taka tragedia jest karta przetargową do mojej wypowiedzi. Wspólczuję ogromnie, nie zmienia to faktu, że zaszło tu chyba nieporozumienie.

.
Stary 2010-10-01, 21:16   #7064
pink star
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Kashanti Pokaż wiadomość
ja Wam bardzo dziękuję za informacje i za to, ze dzielicie się swoim doświadczeniem ze Wam się jeszcze chce
ja tak jak ty ciesze sie ,ze sa doswiatczone dziewczyny na forum i zawsze pomoga czy odpowiedza na zadane pytania...

54,5 kg - cel 49kg
Stary 2010-10-01, 21:17   #7065
guniaaa
Wtajemniczenie

A wiecie cokolwiek na temat dr Leszczyńskiego? Ma swoje gabinety na dolnym śląsku. Przeszukanie watku nie dało mi nic
Wciąż sie zastanawiam nad taka operacja,czytam,mysle,ana lizuje,jest tyle przeciw, a za jedno,ale najwazniejsze-miałabym upragniony biust,tylko jego mi brakuje w mojej fizyczności
Stary 2010-10-01, 21:22   #7066
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
Napisane przez pink star Pokaż wiadomość
miska doceniam twoja wiedze, ale wlasnie to ty dosc czesto wysmiewasz sie z milych slow czy mlotkow
rozumiem,ze nowe dziewczyny chca info ale i o milych sprawach tez mozna tu przeciez pisac, czy nawet odliczac... to cos fajnego...
wy macie inne forum na ktorym piszecie o swym zyciu, cycuchach czy zartujecie... tu jest jedno wiec uszanuj to i jesli nie chcesz to nie czytaj i omijaj odliczanie czy zdrobnienia...
to że niby u mnie zdiagnozowałaś złośliwośc wrodzoną? patrz już nie trzeba być specjalistą w swojej wyuczonej dziedzinie, w wyimaginowanym wirtualnym świecie można zostać nawet doktorem
a na temat młotków patrz post wyżej, bo chyba też nie dotarło co autor miał na myśli..

---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ----------

Cytat:
Napisane przez guniaaa Pokaż wiadomość
A wiecie cokolwiek na temat dr Leszczyńskiego? Ma swoje gabinety na dolnym śląsku. Przeszukanie watku nie dało mi nic
Wciąż sie zastanawiam nad taka operacja,czytam,mysle,ana lizuje,jest tyle przeciw, a za jedno,ale najwazniejsze-miałabym upragniony biust,tylko jego mi brakuje w mojej fizyczności
nic zupełnie nic o tym dr nie słyszałam..

Stary 2010-10-01, 21:37   #7067
pink star
Rozeznanie

Cytat:
to że niby u mnie zdiagnozowałaś złośliwośc wrodzoną? patrz już nie trzeba być specjalistą w swojej wyuczonej dziedzinie, w wyimaginowanym wirtualnym świecie można zostać nawet doktorem
a na temat młotków patrz post wyżej, bo chyba też nie dotarło co autor miał na myśli..
a skad ty wiesz kim jestem?
i jaki mam wyuczony zawod?
czyzbys jasnowidzem na forum byla? czy przytaczasz czyjes slowa
i przestan szukac dziury w calym, bo ja sie ciebie nie czepiam, a jedynie podkreslam twoje zachowanie...w stosunku do dziewczat... i milej atmosfery na forum...

54,5 kg - cel 49kg
Stary 2010-10-01, 21:47   #7068
Kashanti
Raczkowanie

hmmmm czy mogę się wtrącić ... ?

W tym oto momencie proszę się uspokoić... !!

!

NO !

hmm a tak na marginesie... na początku marudzilam ze mam za wysoko piersi... !! ja nie chce zby byly niżej !! teraz jest dobrze... one duzo jeszcze opadną... i ponawiam pytanie co do mojego mostka... cyz to jest mozliwe ze moz emi się miesien odczepic albo skora od niego? mam maly kaszel i boje się ze jak dalej bede kaszlec to doprowadze do tragedii...
Stary 2010-10-01, 21:48   #7069
anna_ivy
Zadomowienie

Misia, Seeluś, cmok, cmok w noseczki Kochane Wy moje Skarbenki cudowne bardzo sie za Wami stesknilam, ale juz jestem ... jakby mnie kto potrzebowal

Nie powiem ... wlasnie ogladam "Starcie tytanow" wiec jezdem w nastroju
anna_ivy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-01, 21:50   #7070
magera
Rozeznanie

Cytat:
O tym pisałam.

Oczywiście są wyjątki

Oprócz stukania i miłowania nic tu nie ma?? Żadnych treści??
Może masz jakąś wiedzę medyczną, ale nie ubliżaj tu innym dziewczynom, które piszą z własnego (również) doświadczenia!!!!!! Postaraj się to uszanować, bo jak narazie wychodzi na to, że jesteś najlepiej poinformowana. Każda wypowiadając się tutaj przekazuje swoją wiedzę, w najlepszym pojętym interesie. Nieprawdaż??? I co najważniejsze!!!! Nie ma w tych wypowiedziach ironii. Nie da się ukryć, że w niektórych Twoich da się takową wyczuć. No i przeważnie masz inne zdanie jak większość na tym forum. Tego też nie da się ukryć.

Zanim powiesz o jedno słowo za dużo zastanów się może czy ktos inny też nie mial podobnych doswiadczeń. Dobrze??
Nie życzę nikomu, a przede wszystkim uważam, że nie jest to temat do przekomarzania się czy po takiej tragedii można się licytować gdzie mozna się wypowiadać a gdzie nie!!!!!!
Nie chcesz wiedzieć co przeszłam w życiu i ja nie wnikam co przeszłaś Ty. Zanim jednak zaczepisz kogoś raz jeszcze w ten sposób, zastanów się, bo zaatakowac można zawsze, niekoniecznie jednak nie trafisz w cel.

Cytat:

Do tłustego druku z Twojej wypowiedzi:
WŁAŚNIE powinnaś równiez się zastosowac do własnej wskazówki
Jak na razie raczej Wasze towarzystwo nie bardzo umie czytac rozumiejąc innych (jak to ładnie, inaczej jak ja ujęłaś).
Też, jak na pewno zauważyłaś ignoruję Cię od początku , jak i Ty mnie i nie rozumiem dlaczego teraz czepiasz się???? Chyba nie kłóciłas się dawno tu z nikim...
Jeśli chodzi o moje beztroskie podejście do zdrowia, absolutnie mój lekarz jest dla mnie absolutnym autorytetem. Jeśli uważasz, że możesz Jego wiedzę porównać do swojej, bądź podważać Jego zdanie, to wybacz, ale wolę Cię w dalszym ciągu ignorować, bo z głuchyn o muzyce nie da się rozmawiać. Ponadto pragnę zaznaczyć, że pisząc to co napisałaś, ze pisałam bzdety, chyba starałaś się podważyc autorytet lekarza z wieloletnia praktyka.
Dokładnie mogę zacytować Ciebie samą :'waż bardziej co piszesz'

No i nie wiem czemu drazni Cię mój sposób wyslawiania sie
Jak ładnie, to źle???????????????
O co jeszcze przyczepisz się do mnie???
Że dycham jeszcze??????
Wrzuć na luz, błagam

.
Stary 2010-10-01, 21:50   #7071
anna_ivy
Zadomowienie

Cytat:
mam maly kaszel i boje się ze jak dalej bede kaszlec to doprowadze do tragedii...

jak maly, to nie ma sie co martwic! Dopiero wstrzasajace ataki astmatyczne moglby byc prawdziwym zagrozeniem
anna_ivy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-01, 22:01   #7072
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
hmm a tak na marginesie... na początku marudzilam ze mam za wysoko piersi... !! ja nie chce zby byly niżej !! teraz jest dobrze... one duzo jeszcze opadną... i ponawiam pytanie co do mojego mostka... cyz to jest mozliwe ze moz emi się miesien odczepic albo skora od niego? mam maly kaszel i boje się ze jak dalej bede kaszlec to doprowadze do tragedii...
mostek masz najprawdopodobniej jeszcze opuchnięty
jest możliwe oderwanie skóry od mostka - jest takie powikłanie ale Ciebie raczej nie dotyczy.
Cytat:
Nie ma w tych wypowiedziach ironii.

SERIO??
No i przeważnie masz inne zdanie jak większość na tym forum. Tego też nie da się ukryć.
nie zastanowiło cię to dlaczego tak jest? Jak kiedyś napisał ktoś mądry, gdyby dawano mi złotówkę za prostowanie każdej napisanej bzdury byłabym milionerem a tak robię to za te kołki na głowie..!

Stary 2010-10-01, 22:02   #7073
kejsiii
Rozeznanie

Laseczki

Magera

Pink

Ja nie rozumiem jak można nabijać się z tego że ktoś jest dla siebie miły
Albo z tego że czeka na upragniony zabieg i odlicza sobie dni w milym gronie no nie moge tego zrozumieć

Ewidentnie jest tu grupa albo raczej grupka dziewczyn które szukają tylko zaczepki ..
I co się dało zauważyć zawsze mają odmienne zdanie od całej reszty

kejsiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-01, 22:04   #7074
pink star
Rozeznanie

odsiecz nadeszla....

kashanti - wiesz gdzies mi sie obilo o uszy ,ze mostek moze sie oderwac ale przy zbyt duzych implantach... ale u ciebie z pewnoscia dr.S wlozyla dobry i odpowiedni rozmiarek... mimo wszytsko moze zadzwon do niej i zobaczysz co ci powie..

54,5 kg - cel 49kg
Stary 2010-10-01, 22:05   #7075
seela
Rozeznanie

Cytat:
łudzę się, ze to mrugnięcie nie oznaczało tego co myślę

Pozdrawiam Cię serdecznie i podkreślam, ze gdybyś czegoś kiedyś potrzebowała, zawsze z całego serducha służymy pomocą!
Nie chciałabym się wymądrzać, bo nie jestem jedną z tych "najpierwsiejszych" na tym forum, ale kiedyś serio była tu fantastyczna atmosfera ... wsparcia i wzajemnej sympatii

Cytat:

Z pełną powagą i szacunkiem, ale to było chyba czysto złośliwe, bo każda z nas ma problemy mniejsze czy większe, natomiast nie rozumiem dlaczego taka tragedia jest karta przetargową do mojej wypowiedzi. Wspólczuję ogromnie, nie zmienia to faktu, że zaszło tu chyba nieporozumienie.
Mam taką nadzieję...
Znam Aldi!!!!!!!! Wiem,że tamta sprawa bardzo mocno się na Niej odbiła i wiem też, że mimo zupełnego zdeterminowania w kwestiach operacyjnych, po tamtych wydarzeniach, plany cyckowe zostały zmodyfikowane... przynajmniej na jakiś czas

Jej reakcja na Twój post była dosyć osobista... i miała wydźwięk bardziej dosłowny.
Ona nie jest jeszcze ZDECYDOWANA - a jednak jest tu!
(Aldi! Wybacz mi! Mam nadzieję, ze nie będziesz mi miała za złe tego, ze wypowiadam sie poniekąd w Twoim imieniu )

W woli ścisłości - w kwestii Twojej odpowiedzi do Willow - ja mam podobne zdanie.

Cytat:
Napisane przez guniaaa Pokaż wiadomość
Ja jestem z D. Ślaska i przyznam szczerze, ze nie słyszałam o akim DR, ale to oczywiście nie przekreśla tego, ze być może jest On świetnym specjalistą.
Moze znasz kogoś kto u Niego sie operował???
Takie zobaczenie na żywo jest najlepszą reklamą.
A jak natrafiłaś na tego DR?

Stary 2010-10-01, 22:07   #7076
Miskaa78
Kazar Lady

Aniu

Laloona

Seela

Stary 2010-10-01, 22:09   #7077
guniaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
łudzę się, ze to mrugnięcie nie oznaczało tego co myślę

Pozdrawiam Cię serdecznie i podkreślam, ze gdybyś czegoś kiedyś potrzebowała, zawsze z całego serducha służymy pomocą!
Nie chciałabym się wymądrzać, bo nie jestem jedną z tych "najpierwsiejszych" na tym forum, ale kiedyś serio była tu fantastyczna atmosfera ... wsparcia i wzajemnej sympatii

Mam taką nadzieję...
Znam Aldi!!!!!!!! Wiem,że tamta sprawa bardzo mocno się na Niej odbiła i wiem też, że mimo zupełnego zdeterminowania w kwestiach operacyjnych, po tamtych wydarzeniach, plany cyckowe zostały zmodyfikowane... przynajmniej na jakiś czas

Jej reakcja na Twój post była dosyć osobista... i miała wydźwięk bardziej dosłowny.
Ona nie jest jeszcze ZDECYDOWANA - a jednak jest tu!
(Aldi! Wybacz mi! Mam nadzieję, ze nie będziesz mi miała za złe tego, ze wypowiadam sie poniekąd w Twoim imieniu )

W woli ścisłości - w kwestii Twojej odpowiedzi do Willow - ja mam podobne zdanie.

Ja jestem z D. Ślaska i przyznam szczerze, ze nie słyszałam o akim DR, ale to oczywiście nie przekreśla tego, ze być może jest On świetnym specjalistą.
Moze znasz kogoś kto u Niego sie operował???
Takie zobaczenie na żywo jest najlepszą reklamą.
A jak natrafiłaś na tego DR?
Wiesz,jakos tak wpisałam w google hasło operacje plastyczne z nazwa mojej miejscowosci i o dziwo wyskoczyło mi,ze on robi u mnie konsultacje w miescie,ze ma swoje gabinety na dolnym slasku. to ten http://www.gabinety-leszczynski.pl/
Stary 2010-10-01, 22:10   #7078
magera
Rozeznanie

Cytat:

nie zastanowiło cię to dlaczego tak jest? Jak kiedyś napisał ktoś mądry, gdyby dawano mi złotówkę za prostowanie każdej napisanej bzdury byłabym milionerem a tak robię to za te kołki na głowie..!
O tym braku samokrytycyzmu własnie pisałam
Czasem trzeba go mieć, bo wszystkich rozumów nikt jeszcze nie pozjadał, aby nabijać się z innych az do tego stopnia Ty również.
To nie są kołki Z powodu chyba samouwielbienia tak odbierasz nasze zdanie.
Każdy ma swoje i każdy ma prawo je miec, jednak nie upowaznia to nikogo, nawet Ciebie, do 'uświadamiania' innych, ze są głupi.

.
Stary 2010-10-01, 22:13   #7079
pink star
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kejsiii Pokaż wiadomość
Laseczki

Magera

Pink

Albo z tego że czeka na upragniony zabieg i odlicza sobie dni w milym gronie no nie moge tego zrozumieć

Ewidentnie jest tu grupa albo raczej grupka dziewczyn które szukają tylko zaczepki ..
no widzisz sa jednak takie wypadki...
i tego juz sie raczej nie da zmienic...

54,5 kg - cel 49kg
Stary 2010-10-01, 22:16   #7080
magera
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kejsiii Pokaż wiadomość
Laseczki

Magera

Pink

Witaj kochana
No widzisz, tak to jest, że jak jest gdzieś za milo, to zawsze znajdzie się ktoś, kto musi to spierdzielić, a tylko dlatego, ze jest ZA MIŁO

Ja wychodze z założenia, że jak gdzieś mi nie pasuje (bo jest głupie towarzystwo), to nie lezę tam
W dodatku tylko dlatego siedzieć tu, aby prostować (za frajer) głupie wypowiedzi forumowych znajomych????????
Z samego braku cierpliwości nie przebywałabym w takim towarzystwie. No, ale widzę, że chyba tylko mnie jej brakuje reszta mogłaby obdzielic całe forum

.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości