3trymestr już nam leci,rosną brzuszki a w nich dzieci-mamy listopadowo-grudniowe,cz.V - Strona 145 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-10-01, 20:14   #4321
De28
Wtajemniczenie

Dot.: 3trymestr już nam leci,rosną brzuszki a w nich dzieci-mamy listopadowo-grudniow

Anecka- dla mnie wazne jest podanie dania.Uwielbiam dekorowac na talerzu. Jak jestem w restauracjach probuje czerpac inspiracje z talerza U mnie oczy jedza razem ze mna.

Daniel

Christian
De28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-01, 20:17   #4322
dzasta110
Wtajemniczenie

Dot.: 3trymestr już nam leci,rosną brzuszki a w nich dzieci-mamy listopadowo-grudniow

Cytat:
Napisane przez Anecka Pokaż wiadomość
dzasta, ok ze ktos moze dac ubranka, wybierasz te co sa potrzebne i ok a moj TZ jest zdania ze WSZYSTKO SIE PRZYDA niewazne ze dostalam stroj kapielowy na 3 miesiaeczne dziecko Po za tym to typ zbieracza, przejrzalam czesc ciuchow co juz przywiozl swoich i nawet zabral spodnie ktore sa rozdarte w kroku ktore ma jeszcze z liceum i jak mu mowie : nie widzialam cie nigdy w nich to on twierdzi ze sa mu potrzebne! Wkurza mnie takie cos bo to gracenie szafy a on na strych ubran nie da.. no szok

Kurcze brzuch mnie bolal to zaczelam sie pakowac do szpitala hehe i wlozylam szlafrok/wklady poporodowe i nie mam miejsca wa walizeczce myslalam ze wszytko wejdzie do tej najmniejszej ale sie mylilam no teraz to musze pakowac sie w wieksza a innej nie mam, bo po tej mam same kolosy. Takze reszte spakuje po prostu do reklamowek
wiesz, te moje ubrana co dostałam to przynajmniej były wyprane, wyprasowane i pachnące więc masz prawo czuć się w ten sposób
hmmm.. wiem co to znaczy mieć w domu "chomika" moja mama ma do dzisiejszego dnia cały worek butów na strychu, które mają ok 30 lat po co jej to to ja nie mam pojęcia

Cytat:
Napisane przez De28 Pokaż wiadomość
A ja sie dziwie ze mi d...a rosnie. Wrocilam z miasta, na ktorym juz po 10 min. zlapala mnie rwa kulszowa i wogole poruszam sie jak kaczka na boki. No i zlapal mnie glodek. Zrobilam nam na kolacje nalesniki, przyprawione cynamonem i wanilia, z podsmazanymi bananami, z nadzieniem do wyboru z marmolady, czekolady albo twarogu na slodko.Wszystko polane sosem czekoladowym i przyozdobione bita smietana.Zjadlam 6 nalesnikow
jak możesz?? ta godzina, a Ty tu o takich pysznościach piszesz... nonono

sama gorsza nie jestem, właśnie pochłaniam keczupowe czitosy i oglądam Kung-fu Panda

kiedyś tam rozmawiałyście o muzyce, żeby puszczać coś fajnego maluszkowi... ja ostatnio mam loty na odgłosy natury... normalnie jak dla mnie czuje się wtedy jak w raju a dzidzi chyba też się podoba, bo czuje takie delikatne kołysanie w brzuchu godzinny taki seans i wszystkie dolegliwości przechodzą

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-01, 20:20   #4323
De28
Wtajemniczenie

Dzasta ja tez taka melodie sluchamdglosy deszczu, odglosy natury itp.

Pocieszcie mnie ze tez tak macie na miescie wszedzie slysze placzace dzieci..nie placzace- WRZESZCZACE! Strasznie mnie to denerwuje.. az sie boje, czy do swojego bede cierpliwa...

Daniel

Christian
De28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-01, 20:24   #4324
kotek81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez omimi Pokaż wiadomość
Poprzednie usg wskazywało, że ciąża jest starsza o ponad tydzień. Nikt nic nie mówił. Wszystko ładnie, pięknie. Dzis doktorka się pyta "od początku było mówione, że to duże dziecko" -a my oczy na wierzch ???
Przecież jak synek tak będzie rósł to nie dam rady go wydusić

Tak sobie myślę...że ta moja ostatnia miesiączka to była trochę "rozregulowana", bo wróciliśmy z wycieczki (zmiana klimatu, poza tym duzy stres), potem byłam chora jakoś tak dziwnie (starsznie bolał mnie jajnik pamiętam), a tu nagle.. upragniona ciąża. Może już wcześniej byłam- wbrew pozorom często zdarza się, że ta miesiączka(czy plamienie, krwawienie, mylone z miesiączką) występuje na początku ciąży.
A no więc różnie może być z tym twoim maluszkiem - równie dobrze ciąża może być o miesiąc starsza tylko wcześniej maluszek był drobniutki a teraz wyrównał wagę - ciężko stwierdzić...
Zresztą do porodu zawsze warto być juz przygotowaną na jakieś 4 tygodnie przed planowanym terminem bo nigdy nie wiadomo kiedy maluszkowi zechce się wyjść na ten świat

---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ----------

Cytat:

Pocieszcie mnie ze tez tak macie na miescie wszedzie slysze placzace dzieci..nie placzace- WRZESZCZACE! Strasznie mnie to denerwuje.. az sie boje, czy do swojego bede cierpliwa...
To cie nie pociesze bo ja tak nie mam

swoje to swoje - całkiem inaczej się podchodzi do płaczu czy nawet fochów swojego dziecka a całkiem inaczej do obcych dzieciaków

Ja za to odkąd kupiłam wózek to wszędzie widzę wózki w podobnych kolorach do mojego (szaro-czerwone) czasami mam wrażenie, ze u mnie w mieście nie ma innych kolorów wózków
kotek81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-01, 20:25   #4325
omimi
Przyczajenie

Dzięki KOTEK
Pozostaje się spakować i spokojnie czekać Zawsze jestem dobrej myśli, więc jakoś to będzie
Wszystkiego dobrego życzę
omimi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-01, 20:43   #4326
rptrbj1978
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez omimi Pokaż wiadomość
Poprzednie usg wskazywało, że ciąża jest starsza o ponad tydzień. Nikt nic nie mówił. Wszystko ładnie, pięknie. Dzis doktorka się pyta "od początku było mówione, że to duże dziecko" -a my oczy na wierzch ???
Przecież jak synek tak będzie rósł to nie dam rady go wydusić

Tak sobie myślę...że ta moja ostatnia miesiączka to była trochę "rozregulowana", bo wróciliśmy z wycieczki (zmiana klimatu, poza tym duzy stres), potem byłam chora jakoś tak dziwnie (starsznie bolał mnie jajnik pamiętam), a tu nagle.. upragniona ciąża. Może już wcześniej byłam- wbrew pozorom często zdarza się, że ta miesiączka(czy plamienie, krwawienie, mylone z miesiączką) występuje na początku ciąży.
hej jak lezałam w szpitalu to była dziewczyna co 3 mce miała miesiaczke jak była w ciazy

rptrbj1978 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-01, 21:15   #4327
kropka27
Raczkowanie

Witam
dziewczyny czy macie gdzies te cwiczenia Weronisi pomagajace obrocic sie dziecku w brzuszku? bo moj dzidzius wciaz ma glowke w gorze. z gory bardzo dziekuje za cwiczenia!
kropka27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-01, 21:16   #4328
Aliszcze
Zakorzenienie

Cytat:

spoko, ja ostatnio stwierdziłam, że chyba nie lubię takich zupełnie malutkich dzieci nigdy do malutkich dzieci się nie garnęłam, lubiłam takie od 3-4 lat , łącznie z nastolatkami młodsze dzieci omijałam szerokim łukiem

Paulinka, wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy

kottekk, to pewnie odliczasz godziny do momentu, kiedy Michałek znajdzie się w domu

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-01, 21:22   #4329
79 Marta
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Aliszcze Pokaż wiadomość
spoko, ja ostatnio stwierdziłam, że chyba nie lubię takich zupełnie malutkich dzieci nigdy do malutkich dzieci się nie garnęłam, lubiłam takie od 3-4 lat , łącznie z nastolatkami młodsze dzieci omijałam szerokim łukiem
też tak miałam dopóki nie wykluł się mój siostrzeniec i nie podbił ciotkowego serducha

dziewczyny, tradycyjnie męczy mnie wieczorna zgaga. koszmarrrr
Stary 2010-10-01, 21:23   #4330
Joanna131
Raczkowanie

GG do Joanna131

Cytat:
Napisane przez _paulinka2 Pokaż wiadomość
ide nadrabiać was dalej, bo dzisiaj cały dzień mnie nie było... i dopóki tżta nie będzie to poczytam was... bo u nas dzisiaj 2 latka
Gratulacje!

Cytat:
Napisane przez Martinixxx Pokaż wiadomość
Dzięki to jest Maxi cosi mura 4. na żywo wyglada jeszcze lepiej. Zobaczymy jak przetrwa spacerki po wertepach
Obejrzałam w internecie. Ten wózek jest wypasiony! Chyba będzie nasz! Jeszcze tylko najważniejsze - musze "się nim przejechać" w sklepie.

Ale bym zjadła domowe frytki albo chipsy.
Joanna131 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-01, 21:31   #4331
Gustawek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kropka27 Pokaż wiadomość
Witam
dziewczyny czy macie gdzies te cwiczenia Weronisi pomagajace obrocic sie dziecku w brzuszku? bo moj dzidzius wciaz ma glowke w gorze. z gory bardzo dziekuje za cwiczenia!
nie ale z tego co pamiętam to główne najważniejsze ćwiczenie to była po prostu tzw. świeca tzn. leżenie z nogami i biodrami wypchniętymi w górę. A i podobne ćwiczenia są opisane w książce "w oczekiwaniu na dziecko" rozdział o 8 miesiącu, niedawno czytałam.
Gustawek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-01, 22:03   #4332
kretencja
Zakorzenienie

Przeryczałam pół godziny
Okulista napisał mi wskazanie do cc
Wiem, że wiele kobiet dałoby sobie zrobić bez mrugnięcia i jeszcze by były zadowolone, ale poród sn to było moje największe marzenie. Nigdy go nie zrealizuję
Wiem, że najważniejsze jest, żeby dziecko przyszło na świat zdrowe i żebym ja też była bezpieczna. Ale potrzebuję chyba czasu, żeby się z tą myślą oswoić.
Jestem załamana

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
kretencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-01, 22:05   #4333
79 Marta
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kretencja Pokaż wiadomość
Przeryczałam pół godziny
Wiem, że wiele kobiet dałoby sobie zrobić bez mrugnięcia i jeszcze by były zadowolone, ale poród sn to było moje największe marzenie. Nigdy go nie zrealizuję
Wiem, że najważniejsze jest, żeby dziecko przyszło na świat zdrowe i żebym ja też była bezpieczna. Ale potrzebuję chyba czasu, żeby się z tą myślą oswoić.
Jestem załamana
Stary 2010-10-01, 22:07   #4334
kropka27
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Gustawek Pokaż wiadomość
nie ale z tego co pamiętam to główne najważniejsze ćwiczenie to była po prostu tzw. świeca tzn. leżenie z nogami i biodrami wypchniętymi w górę. A i podobne ćwiczenia są opisane w książce "w oczekiwaniu na dziecko" rozdział o 8 miesiącu, niedawno czytałam.
o dzieki!
zaraz przekartkuje ta ksiazke. dobra nadrobilam Was czyli spokojnie moge isc spac dobranoc wszystkim!
kropka27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-01, 22:08   #4335
Anecka
Zakorzenienie

Dziewczyny ale zimno. Leze pod kocem i jest super a tylko wyjme Rękę czy noge to mi kostnieje brr ale w domu mam 15 st. Wiec sie nie dziwie. Po za tym jak dluzej poleze i musze isc w inny zakatek mieszkania to mnie boli na samym dole na kroczu :-P ale nie od srodka no dziwne. Ogladam mistrza kuchni i znow bede glodna :p

Aliszcze, tylko swojego dziecka nie omijaj :-D ja to nie przepadam za takimi od 4 lat wzwyż. Ale zalezy od wychowania. Mojej ciotki wnuk ma 5 lat a jest super wogole nie wrzeszczy pięknie sie wysławia, mozna z nim porozmawiać fajnie a nie takie co tupie nogą i krzyczy ble.

Kretencja, ale byc moze cesarka bedzie dla CIEBIE lepsza. Nigdy nie wiadomo.. Glowa do gory

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012

Edytowane przez Anecka
Czas edycji: 2010-10-01 o 22:13
Anecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-01, 22:13   #4336
Weronisia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kropka27 Pokaż wiadomość
Witam
Kropka27 tu jest moj post:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2805

Na pocieszenie ci powiem, ze na wrzesniowkach jedna tez robila te moje cwiczenia i dziecko sie obrocilo w 37 tc
Weronisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-01, 22:14   #4337
kotek81
Zakorzenienie

Cytat:
Przeryczałam pół godziny
Jestem załamana
współczuję kochana ja sobie nawet nie jestem w stanie wyobrazić co bym czuła w takiej sytuacji
Stary 2010-10-01, 22:16   #4338
Martinixxx
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Joanna131 Pokaż wiadomość
Obejrzałam w internecie. Ten wózek jest wypasiony! Chyba będzie nasz! Jeszcze tylko najważniejsze - musze "się nim przejechać" w sklepie.

Ale bym zjadła domowe frytki albo chipsy.
my tez bylismy w sklepie pomacać i pojeździć. świetnie sie prowadzi, naprawdę. Nie jest co prawda leciutki , ale na plecach go nosić nie będziemy dla mnie w sam raz i ma ładny wzór.

Cytat:
Przeryczałam pół godziny
Jestem załamana
to sobie powtarzaj, będzie wszystko dobrze.

Martinixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-01, 22:16   #4339
kotek81
Zakorzenienie

Anecka - najwyższa pora uruchomić ogrzewanie przeziębisz się kobieto w takiej temperaturze - ja przy 18 stopniach już palę w piecu ba marznę jak nie wiem co - jak ty dajesz radę przy 15
Stary 2010-10-01, 22:18   #4340
kretencja
Zakorzenienie

Wiem, że przyzwyczaję się do tej myśli, w końcu już kiedyś mi mówiono, że tak może być...
Ale boję się bardzo samej operacji i bardzo mi przykro, że mąż nie będzie ze mną rodził (jest troszkę zawiedziony, ale oczywiście mówi - trudno, jak trzeba to trzeba, nie będziemy ryzykować).

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
Stary 2010-10-01, 22:21   #4341
kliwia
Zakorzenienie

kretencja nie ma co plakac. Oswoisz sie z ta mysla. Pociesz sie ze nie bedziesz musiala rodzic 15h w bolach Tylko w wyznaczonym dniu urodzisz. Ciekawe czy date bedziesz mogla wybrac
A maz bedzie z Toba do samego wejscia Twojego na sale operacyjna, wiec zawsze to wpsarcie. A sa szpitale gdzie moze uczestniczyc maz w cc.

Anecka ojjj nie lubie jak jest taka roznica temperatur. U mnie chlodno ciutke. Najzabweiniejsze jest to, ze panele w duzym sa chlodniejsze niz te w jadalni. Az stopy kostnieja. Jak bedzie tu sypialnia to obowiazkowo cieply gruby dywanik pod nogi przy lozku zamontuje. ale 15 stopni to przesada. Wlacz ogrzewanie czy co tam masz

---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ----------

Weornisia pocieszajce, ze te cwiczenia dzialaja
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-01, 22:22   #4342
Weronisia
Zakorzenienie

Kretencja przezylas szok. Za pare dni oswoisz sie z ta mysla o cc i bedzie OK.

Anecka ja mam ogrzewanie wlaczone juz od kilku tygodni. Zamarzlabym w 15 st. U mnie nie spada ponizej 22.

Chcialam sie pochwalic, ze kupilam Pascalowi hustawke Fisher Price ReinForest
http://mebledladzieci.com.pl/hu%C3%8...est-p-849.html
Mam nadzieje, ze przesylka dojdzie lada dzien
Weronisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-01, 22:22   #4343
kretencja
Zakorzenienie

Kliwia, ja chciałam tych bóli doświadczyć
No ale mąż ma rację - nie będziemy przecież ryzykować, że nie będę mogła mojego Tymka obejrzeć... Wprawdzie nie jest bardzo źle, w zasadzie okulista powiedział, że jestem na granicy, ale on by nie ryzykował...

Dzięki dziewczyny za dobre słowa. Jesteście kochane

RAZEM OD 5.03.2000.

TYMEK - 26.11.2010
Stary 2010-10-01, 22:28   #4344
kotek81
Zakorzenienie

Ja już uciekam do spania bo ledwo siedzę
Dobranoc.
Stary 2010-10-01, 22:31   #4345
Ishka
Zadomowienie

Wpadłam sie przywitać i powiedzieć ze my jeszcze w dwupaku.

Samopoczucie z dnia na dzień coraz gorsze...wczoraj wróciłam od ortopedy i ledwo co sie dowlokłam do domu...całą noc wyłam z bólu...nie umiałam sie ruszyć wogole dziś to samo caly dzień...
Aż ciśnienie mi skoczyło z tego bólu ;/ Jednak potwierdziły sie moje obawy rozeszłam się i to znacznie a ile dokładnie bede wiedzieć chyba w poniedziałek bo czeka mnie wizyta w szpitalu u mojego lekarza...i prawdopodobnie w nastepnym tygodniu bede miała cesarkę ale to jeszcze napisze Wam jak bede coś dokładniej wiedzieć bo sama narazie jeszcze jestem w szoku...aha no i czeka mnie leczenie i rehabilitacja po porodzie przez te rozejście spojenia...

Nie mam siły siedziec przed kompem dlatego nadrobiłam Was i bede mykać...jutro może sie odezwe i znowu poczytam co tu u Was

Kootek superrrr wiadomość lada chwila Michałek bedzie z Wami w domu Ciesze sie razem z Wami! Przesyłam buziaki
Ishka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-01, 23:08   #4346
irsin
Zakorzenienie

GG do irsin

Niedawno wrocilam z Wro

to juz nie na moje zdrowie takie wyprawy
irsin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-02, 06:11   #4347
Biejatka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość

kiedyś tam rozmawiałyście o muzyce, żeby puszczać coś fajnego maluszkowi... ja ostatnio mam loty na odgłosy natury... normalnie jak dla mnie czuje się wtedy jak w raju a dzidzi chyba też się podoba, bo czuje takie delikatne kołysanie w brzuchu godzinny taki seans i wszystkie dolegliwości przechodzą
Co do muzyki ... jak już wcześniej pisałam, mój zawód jest niecodzienny czyli jestem muzykiem. Codziennie rano wstaje o 5, latam po mieszkaniu, kąpie się, szykuje, jadę. Gdy tylko siadam za klawiaturą, zaczynam grać i śpiewać moje dzieciątko się budzi. Cały ranek nie czuje żeby się wiercił, zaczyna dopiero jak gram To jest niesamowite, jestem pewna że przez te 7 miesięcy dzieciątko się nasłuchało i rozpoznaje rodzaj granej muzyki. Zawsze gdy tylko zaczynam pracę ono zaczyna tańczyć w brzuszku.
Śmieje się z tż że jak wrócę po porodzie do pracy, a zostanie on sam z dzieckiem to będzie musiał na uspokojenie mszę mu puszczać :P ale będzie jazda :P

Cytat:

Pocieszam Cię, do tej pory dzieci mi nie przeszkadzały, a teraz powybijałabym je wszystkie, łącznie z córą tż Za głośnie, za ruchliwe, zadają za dużo pytań i ogólnie mnie bardzo denerwują. Może też dlatego że cenie sobie teraz ciszę i spokój. Najgorzej jest jak w robocie łazi mi za plecami jakiś szkrab i nie daj Boże zaczyna coś gadać, czy płakać. Mam ochotę wstać i powiedzieć rodzicowi że ma iść z tym bachorem bo mi przeszkadza- nigdy tak nie miałam. Cierpliwa też nigdy nie byłam, ale mnie poprostu drażnią dzieci bez względu na wiek.

Rozmawiałam z tż i wyjaśnił mi że teściowa kupuje ubrania w ciucholandzie dla dzidzi, bo jeszcze nie wie jaka płeć! Za taką cene za jaką ona to kupuje są w supermarketach nowe ubranka w neutralnych kolorach- ale to szczegół :/ Pamiętam jak byłam w 4 miesiącu ciąży, na urodzinach wszyscy się pytali czy już wiemy co będzie, a teściowa wyskoczyła z tekstem że to ma być niespodzianka ;P to jej grzecznie powiedziałam, że w takim razie Pani nie powiemy :P

Co mnie jeszcze drażni, pytanie "bo będzie" no jak to co? Ma dwie nóżki, rączki, główkę, wię chyba nie kurczak, tylko dziecko?! logiczne?! nie?!

Ja zmykam, bo po ostatnim włamaniu do autka, wejście do niego trwa długo ... tzn wchodzę przez bagażnik
Biejatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-02, 07:25   #4348
melabn
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kootekk Pokaż wiadomość
ja tylko na sekunde sie pochwalić

W NIEDZIELE LUB PONIEDZIALEK ZABIERAMY MICHAŁKA DO DOMKU

ale sie ciesze tylko 2-3 dni i bedziemy miec naszego krecika w domku

Cytat:
Kliwia, ja chciałam tych bóli doświadczyć
No ale mąż ma rację - nie będziemy przecież ryzykować, że nie będę mogła mojego Tymka obejrzeć... Wprawdzie nie jest bardzo źle, w zasadzie okulista powiedział, że jestem na granicy, ale on by nie ryzykował...

Dzięki dziewczyny za dobre słowa. Jesteście kochane
doswiadczysz boli po zabiegu ...zart oczywiscie
melabn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-02, 07:58   #4349
lisek15
Zakorzenienie

Kretencja moja siostra tez była nastawiona na poród SN a wyszło jak wyszło i było CC. Także niestety lepiej,że tak urodzisz niż miało by się coś podziać. Niestety nie każde marzenia się spełniają. Zobaczysz,że spełnią się inne. Głowa do góry.

Dzień dobry wszystkim i miłego dnia

skalpel:4
skalpel 2:1
kiler:1
biegi;1
siłownia:4
boczki:4

Odchudzanko
70,2 - Cel I (67 ) 65,7 - Cel II (63) - Cel III (60) - Cel IV (58)
Kiedy to będzie??
lisek15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-02, 08:01   #4350
kretencja
Zakorzenienie

Wiem, że boli po zabiegu i bardzo się akurat tego bólu boję. Boję się znieczulenia. Boję się, że nie będę mogła karmić w odpowiednim czasie (na SR mówili, że kluczowe jest pierwsze 12 godzin), że nie będę mogła z bólu zajmować się dzieckiem...
Nie wiem, czy kiedykolwiek w życiu byłam tak rozczarowana

Dziękuję Lisku. Wiem, że najważniejsze jest zdrowie moje i dziecka, mogłabym to wskazanie do cc pizgnąć do kosza, ale nie jestem tak głupia, nie będę ryzykować. Ale żal jest i będę potrzebować trochę czasu, żeby się z tym pogodzić...

RAZEM OD 5.03.2000.

TYMEK - 26.11.2010

Edytowane przez kretencja
Czas edycji: 2010-10-02 o 08:02
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości