|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#7171 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Powiekszenie piersi cz.6
i znowu szyfrują....
![]() ale okeeej okeeej
|
#7172 |
|
Rozeznanie
|
jakie fotki????????
:c onfused: :confus ed:![]() ![]() idx już spać!
|
#7173 |
|
Raczkowanie
|
|
#7174 |
|
Kazar Lady
|
|
|
|
|
#7175 |
|
Rozeznanie
|
tyle ze ja nie znam szyfru
![]() albo już nie kumam bazy Wszystkiego Śpiącego Wam Wszystkim Życzę ---------- Dopisano o 01:04 ---------- Poprzedni post napisano o 01:03 ----------
|
#7176 |
|
Kazar Lady
|
błyskotliwość...
|
|
|
|
#7177 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
cmokam Cię
|
|
#7178 |
|
Kazar Lady
|
kawała idz przeczytaj i kolorowych koszmarow jak to mowil garfield
|
|
|
|
#7179 |
|
Raczkowanie
|
|
#7180 |
|
Kazar Lady
|
![]() ![]() :rot fl:![]() ![]() ![]() a wiecie, że ja tylko śpię na żelkach? tylko glowa mi opada za bardzo |
|
|
|
#7181 |
|
Rozeznanie
|
LOVE WIŚNIE
|
#7182 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
to Ty łóżka nie masz?????????? biedna dziewczyna...
|
|
#7183 |
|
Kazar Lady
|
no chyba ie idziesz spać???
:confuse d:---------- Dopisano o 01:11 ---------- Poprzedni post napisano o 01:10 ---------- i sie popłakałam ![]() ![]() :rot fl:![]() ![]()
|
|
|
|
#7184 | |
|
Raczkowanie
|
---------- Dopisano o 01:13 ---------- Poprzedni post napisano o 01:11 ---------- Cytat:
![]() składka??
|
|
#7185 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#7186 |
|
Raczkowanie
|
sorry, sorry za maluśki off-topik
|
#7187 |
|
Kazar Lady
|
ide do Morfeusza..bo znowu jutro wstanę w południe
|
|
|
|
#7188 |
|
Raczkowanie
|
dobrrrrra, pozdrów go ode mnie
a ja ide sie "pomarszczyć" i tez do niego zajrzę ![]() cmokasek
|
#7189 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
![]() dobrej nocy |
|
|
|
|
#7190 |
|
Zakorzenienie
|
ojojojojoj
pozdrawiam te Dziewczynki ale po prostu by spędzić czas w miłym towarzystwie i rozmawiać na różne tematy bez obaw, że kilka zgorzkniałych osób będzie doszukiwać się błędów, przejęzyczeń lub stosować bezpośrednie ataki na poszczególne osoby.. ![]() w ogóle dziwne te sytuacje.. ![]() rzeczywiście tak jakby kilka osób pojawiało się tutaj tylko w sytuacjach konfliktowych, tak jakby tylko po to, by dolewać oliwy do ognia? ![]() czy wręcz wchodzą i zaczynają się udzielać głównie po to, by owe konflikty prowokować? jakie to smutne.. ciekawi mnie, czy jest możliwość np.zrobienia jakiejś sondy na temat pewnych sytuacji na forum, i czy gdyby okazało się, że większości użytkowników owe sytuacje prowokowane przez niewielką grupkę przeszkadzają/są nieprzyjemne etc... ..czy możliwe by było jakoś temu zaradzić??? bo powtarza się to od niedawna, niby nie jest nieregulaminowe, ale mi osobiście wydaje się bardzo nieprzyjemne.. choć moje zdanie może być odosobnione.. ![]() Krasnoludki walczące w obronie forumowej pozytywnej atmosfery jak i w obronie własnego honoru- ![]() (obrona przed najeźdźcą czy co? do czego to doszło.. te najazdy to jakaś patologia..) ......................... ......................... ............. Magerko, Słoneczko, dziękuję za odwiedzinki Pink, Kejsi, Magera, Happy.. ![]() Happy..Twoja dobroduszność jest imponująca, a to, w jakie potrafisz ją czasem ubierać słowa.. godne wielkiego uznania ![]() Dziewczynki, to co zrobiło na mnie największe wrażenie(pozytywne )to to, że nie dajecie się wyprowadzić z równowagi i do końca stać Was na składne nieubliżające nikomu wypowiedzi z dozą zdrowego pozytywnego poczucia humoru ![]() co do osób, które wchodzą po to by szukać zaczepki.. podobno człowiek inteligentny nigdy się nie nudzi.. ale są tacy, którym ewidentnie się nudzi.. dorośli ludzie? ![]() a swoją drogą.. ostatnio jakaś moda na zachwalanie przez samych siebie swojej własnej wiedzy, wykształcenia, znajomości języków obcych.. no, interesujące, interesujące ![]() choć są od tego inne wątki, np.w plotkowym.. ![]() może tam by było warto zadziałać by rozładować nadmierne pokłady energii? Dobrej Nocki
|
#7191 |
|
Raczkowanie
|
Kurcze widzę że przez moją odpowiedź do Miski zrobiło się nie miło.
Przepraszam was dziewczyny, ale jestem tu krótko i tak jak niektóre wspomniały szukam rady słowa "BĘDZIE DOBRZE" . Nie mam tu na miejscu osoby która to przeszła moje dwie znajome które powiększyły nie miały najmniejszych problemów i nie są w stanie mi doradzić. Jestem osobą która woli żyć w zgodzie z innymi, ale nienawidzę jak mi się zarzuca brak rozumu, bo tak odbierałam posty miski do mojej osoby. No i jestem szczera więc musiałam to napisać. Chciałabym zamknąć już ten drażliwy temat i wrócić do cyców ![]() Dziś moje bąbelki kończą dwa tygodnie lekarz powiedział że powoli mogę je masować.... No i czy możecie poradzić jaka technika dla waszych była najlepsza?
|
#7192 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale nie rozumiem ![]() po tym wszystkim??? nie kumam cie dziewczynoCytat:
czekalam na ciebie ![]() wiesz taka sada chyba nic nie da fajnie ze jestes... Cytat:
![]() co do masowania moze znajdzesz cos w necie... a dr. nie pokazywal jak? No i witam sie z ranka!!!!!!!!!!!!!! spiochy wstawac....
|
|
|
#7193 |
|
Rozeznanie
|
02/10/2010
Kwianna 05.10 3 dni ![]() Madzienka 07.10 5 dni ![]() BabyB 14.10 12 dni ![]() Syllwia82 20.10 18 dni ![]() Laloona 02.11 31 dni ![]() Miliqqq 05.11 34 dni Yoko02 08.11 37 dni ![]() Dragon 26.11 55 dni ![]() Pink 06.12 65 dni ![]() Magera 08.12 67 dni ![]() Kejsiii 14.12 73 dni
|
|
#7194 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
![]() https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=7159 |
|
|
|
|
#7195 |
|
Zadomowienie
|
Bry Lasencje
![]() do niedzieli 1 dzien ![]() Mis |
|
|
|
#7196 |
|
Kazar Lady
|
Chibuike przykro mi, że tak odbierasz chęć pomocy. Jednak nie oczekuj ode mnie, że widząc jak coś jest nie tak - przyklaśnięcia. Domyślam sie, że każdy chce czytać/ słuchać na swój temat samych komplementow, ale to czasem może uśpić czujność i nie doprowadzi do niczego dobrego.
Jeśli chcesz smarować blizny tribiotykiem, zrobisz to - ja wyraziłam swoje zdanie, może kolejna dziewczyna się zastanowi nad tym pomysłem, bo nie jest to prawidłowe działanie i nie trzeba mieć do tego wielkiej wiedzy, którą nikt tu się nie przechwala. Powodzenia. ---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- oj Witaj Słoneczko Brakuje tu Ciebie, bywaj częściej ![]() ![]()
|
|
|
|
#7197 |
|
Raczkowanie
|
Helo
Spokojnego dnia Kobietki
|
#7198 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
ale po miesiącu mogłam go upiec w piekarniku, aTy ile masz w tym chodzć?
|
|
|
|
|
#7199 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() a do wtorku sa 2 dni ![]() ![]() ![]() :rot fl:widze ,ze komus dalej cos przeszkadza....
|
|
|
#7200 |
|
Raczkowanie
|
2 miesiace Miseczko, razem z tym pasem
, sciagam rano godzine i wieczorem na dwie, w tym czasie kapiel i masowanko, pozniej sie mecze, najgorzej w nocy, czasem mam wrazenie, ze zaraz mi sie wbije w blizny, czy ktorejs zostal kawalek szwu w bliznie??? bo mi pinda nie dala rady jednego wyjac i sie urwal, czy cos sie bedzie dzialo zlego? na kontrol do doktora moge dopiero na koniec miesiaca.......
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:45.

:c onfused:

)

, sciagam rano godzine i wieczorem na dwie, w tym czasie kapiel i masowanko, pozniej sie mecze, najgorzej w nocy, czasem mam wrazenie, ze zaraz mi sie wbije w blizny, czy ktorejs zostal kawalek szwu w bliznie??? bo mi pinda nie dala rady jednego wyjac i sie urwal, czy cos sie bedzie dzialo zlego? na kontrol do doktora moge dopiero na koniec miesiaca.......