|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1261 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych! (grupa wsparcia) - część VI
Cytat:
bardzo możliwe Cytat:
![]() Ja nie mam okresu od 2 miesięcy chyba przez ten antybiotyk bo poprzedni miałam po 45 dniach ![]() Cytat:
za tyle kasy zamiennika bym nie kupiła, ale tak do 20 zł z braku laku ok ![]() ide w końcu się maseczkować, bo od dymu papierosowego na twarzy dostałam ataku ŁZS wyglądam jak po poparzeniu ![]() z lusha wziełam po połówce: dark angels, angel on bare - myjadła do buzi i szamponu new shampoo i mydełka snowcake bar ![]() Edytowane przez Shpilcia Czas edycji: 2010-10-02 o 15:27 |
|||
|
|
|
#1262 | |
|
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
ciekawam ich produktów strrasznie ![]() weszłam sobie na stronę lusha, coby pooglądać (nic nie potrzebuje, nic nie potrzebuje, nic nie potrzebuje...) i...TAM JUZ MAJA PRODUKTY SWIATECZNE! GWIAZDKOWE! I JE REKLAMUJA NA STRONIE GLOWNEJ... co sie dzieje ![]() do Gwiazdki jeszcze 83 dni sprawdziłam
|
|
#1263 |
|
Zakorzenienie
|
Mój bilans za wrzesień:
- tusz do rzęs Fabolous Lash Miss Sporty - tusz do rzęs Volume Flash Rimmel - bezbarwny podkład "idealna gładkość' Avon - balsam do ust czekoladowy - błyszczyk do ust Essence - krem do skórek Yves Rocher - krem do stóp Dernilan - krem brązujacy do twarzy L'oreal - rozświetlający peeling do twarzy Oriflame - krem+podkład Nivea Visage - maska zwężająca pory Ziaja - migdałowy balsam do ciała Farmona - oliwka do masażu antycellulitowa Ziaja - żel pod prysznic Body Spa - olejek do kąpieli Body Spa - nafta do włosów - Wax z proteinami mlecznymi - odżywka do włosów Oriflame - mgiełka wzmacniająca do włosów Radical - nabłyszczający spray Yves Rocher czerwone zużyte Myślałam,że było gorzej Za to wczoraj wróciłam z małym zamówienie z Ori no i znowu zrobił mi się mały zapas żeli pod prysznic
|
|
|
|
#1264 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Shpilciu, Hosenko, Nusiu dziękuję, na szczęście już jest dobrze i to na tyle, że zmusiłam się do zdrobienia fotek.
![]() To mój obecny zbiór -> klik! klik! wydaje mi się, że po czystce jest teraz w miarę zorganizowany i łatwiej będzie mi go zmniejszać.. co myślicie?
|
|
#1265 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Na początek napiszę, że ładne macie bilanse Przepraszam, że nie cytuje każdej z Was osobno ![]() Teraz ja dorzucę swój pierwszy odwykowy bilans zużyte ---> 9 * Hean, peeling cukrowy * Avon Care, ochronny krem do zniszczonych dłoni * Eva Natura, krem do stóp * Delia, sól do kąpieli stóp * Avon Foot Works, krem do szybkiego pedikiuru * Perfecta EpiLady, krem do depilacji * Perfecta Oczyszczanie, płyn micelarny * Perfecta Oczyszczanie, peeling drobnoziarnisty, saszetka * Avon Simply Delicate, płyn do higieny intymnej sprzedane ---> 2 * Avon Foot Works, Odświeżający spray do stóp zielona herbata i mięta * Avon Foot Works, Gruboziarnisty peeling do stóp zielona herbata i mięta kupione ---> 4 wydane: 24,07 zł ![]() * Rexona Naturals, kulka * Isana Handcreme, rumiankowy krem do rąk * Yves Rocher, morelowy peeling do twarzy * Facelle, płyn do higieny intymnej wygrane ---> 3 ![]() * Oriflame Optimals Matte Touch, pieniący się żel matujący * Oriflame Optimals Matte Touch, matujący tonik * Oriflame Optimals Matte Touch, matujący krem-żel na dzień
|
#1266 |
|
Zadomowienie
|
Nosek fajny zbiorek - uzywam wielu podobnych kosmetykow. Mozesz powiedziec jak sie sprawuje ta maska Elseve 5?
|
|
|
|
#1267 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
#1268 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Twoja opinia to kolejna pozytywna. Zaskoczyl mnie sklad tych masek, Elseve to zazwyczaj nic ciekawego, wiec gdyby nie wizaz pewnie bym na nia nawet uwagi nie zwrocila - to chyba pierwsza maska Elseve bez silikonow.
|
|
|
|
|
#1269 | |
|
Lady of Harley-Davidson
|
a co to za nafta z atomizerem? jak ją stosujesz?
Cytat:
|
|
#1270 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ładnie dziewczyny Cytat:
|
||||
|
|
|
#1271 | |
|
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
to ja nie wiedziala, ze bez silikona to ja zakupi
|
|
#1272 | |
|
|
Cytat:
![]() Atomizer mam z płynu lawendowego Fitomedu i pasował akurat do buteleczki nafty. Spryskuję nią włosy na długości i trzymam około 15 minut. ![]() ok
|
|
|
#1273 | |
|
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
![]() a jestes zadowolona z olejku amla daobur? ja tez mam, ale mam glupie wrazenie ze mi po nim wlosy wypadaja i nie wiem czy to tylko takie wrazenie, czy tak powinno byc zostawiam go np na cala noc i rano zywam w sumie moze za dlugo trzymam a gdzie przechowujesz olejek amla, w lodowce czy normalnie?
|
|
#1274 |
|
Zakorzenienie
|
Agniesiu - w Lidlu już od ok. dwóch tygodni są wystawione niemieckie słodycze świąteczne
. Jeszcze nie było akcji "znicz", a już leżą Mikołaje Pierwszy raz upiekłam domowy chlebek . Nabrałam chęci na maszynkę do chleba, choć ten dzisiejszy też nie był skomplikowany i udał się normalnie w piekarniku |
|
|
|
#1275 | |
|
|
Cytat:
![]() Amla Dabur bardzo mi się podoba, włosy są niej błyszczące i nawilżone. Nie nakładam jej na skórę głowy
|
|
|
#1276 | |||||
|
Zadomowienie
|
Wow, ależ jesteś pomocna.
Mam akurat i Ogródek Śródziemnomorski i Jet Femme Holiday - jest pewne podobieństwo, choć nie postawiłabym między nimi znaku równości. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ekhm ekhm... ![]() Cytat:
Kuruj się teraz, oby szybko przeszło. Cytat:
Bardzo ładnie, oby tak dalej. ![]() Cytat:
![]() Mam pierwszy październikowy zakup, tonik zielony Garniera. Była promocja, w tej kategorii nie mam zapasów, a obecnie używany YR powoli się kończy. Czyli nie jest źle. ![]() Nosku: piękny zbiorek.
Edytowane przez carrola Czas edycji: 2010-10-02 o 18:20 |
|||||
|
|
|
#1277 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale później doczytałam, że to chlebek ![]() Nosek - widzę, że masz lotion Seboradin Używałaś go już? Jak wrażenia i efekty? I też dojrzałam maskę z Sleek Line, kiedyś ją znalazłam na Allegro i super się sprzedawała, chciałam kupić, ale jestem chyba zbyt leniwa do masek
|
|
#1278 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie
dzis kupiłam paletkę 5 szminek w iglocie a pierwotnie miało byc trzy.mąż mnie namówil zebym wziela większą więc jestem rozgrzeszona.do tego tez w inglocie paletke 3 cieni:żółty,czerwony i niebieski a w doglasie baze art deco. niestety okazalo sie ze nie robie jutro sesji na zaliczenie.mamy w sumie trzy sesje do zrobienia.pierwsza ktora dziewczyny maja jutro dotyczy inspiracji malarskich w makijazu i stylizacji.trzeba bylo wybrac sobie obraz polskiego malarza XX wieku i inspirujac sie nim, zrobic makijaz,fryzure,stylizacj e i tło.przez to ze mnie nie bylo to nie zdazylam sie za dobrze przygotowac.kolezanki maja fajne pomysly a ja w zasadzie nic wiec nie chce robic sobie wiochy i zrobie nastepnym razem. druga sesja na poczatku listopada i jest tym razem inspiracja projektantem.ja bede miala dwie na raz do zrobienia, moze nie zwariuje od nadmiar rboty
|
#1279 | |||
|
|
Cytat:
![]() Cytat:
coraz lepiej nam to odwykowanie idzie ![]() Cytat:
![]() To moje drugie opakowanie, lubię go bo skóra głowy jest po nim jakby złagodzona, nic nie swędzi, jest taka czysta i świeża, a ja mam skórę bardzo wrażliwą. Poza tym trochę ogranicza przetłuszczanie nałożony po myciu.
|
|
|
#1280 |
|
Zadomowienie
|
Ganimedea smakowity chlebek.
Poleglam dzis na pelnej linii - zakupilam kolejna odzywke z serii Solar Sublime i szampon dla mezczyzn na porost wlosow Activ H Schwarzkopfa. Ta Elseve kupie chyba za jakies 2 tygodnie, moze pozniej, bo ta seria jest nowa wiec raczej jej nie wycofaja, a musze sobie dac na wstrzymanie zanim mnie tz posadzi o calkowita utrate zdrowego rozsadku.
|
|
|
|
#1281 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
#1282 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1283 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ciasta drożdżowe uwielbiam i piec i jeść od dawien dawna . Chlebek za to popełniłam pierwszy i myślę, ze nie ostatni Dziś połowa balsamu Planet SPA Sake i Ryż powędrowała do peelingu kawowego . Dawno go już nie robiłam i zdążyłam się stęsknić , a balsam po terminie |
|
|
|
|
#1284 |
|
Zadomowienie
|
Gani narobiłaś mi apetytu
Agniesiu, ale tu mam za tę cenę 50 ml a czemu jesteś tak bardzo przeciwna kupowaniu podróbek? (pierwszy raz mi się to zdarzyło Nosku czy mogłabyś coś napisać o tym szamponie z Natury przeciw wypadaniu włosów? lecą mi jak szalone ![]() co do mojego bilansu to zgubiły mnie limitowanki Essence
|
#1285 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko babki mam zawsze (!) z zakalcem, a drożdżowego się boję, bo przeraża mnie "zostawić do wyrośnięcia", dziwna chyba jestem
|
|
#1286 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tyle lakierów ![]() ale duże pojemności zużyte zaciskamy pasa w październiku ![]() Cytat:
)wygląda świetnie, ładnie Ci urósł ![]() ja sobie dzisiaj wypisałam wszystko co chcę zużyć i co chcę kupić ![]() nosku zbiorek wygląda już całkiem ładnie tylko dużo masek odżywek do włosów ![]() Witch, Aktogimko bardzo ładne bilansiki ![]() ========================= ========================= = A ja kupiłam sobie dzisiaj tę pastę Clinomyn dla palaczy (nosku )ale jeszcze jej nie używałam...zapłaciłam 9zł, zamówiłam płatki do zmywania twarzy Avon(15,90), więc na razie zamówienie z BU musi poczekac...i tak nie mogłam się zdecydować
NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki Edytowane przez Maliniarka Czas edycji: 2010-10-02 o 22:26 |
||
|
|
|
#1287 |
|
Zadomowienie
|
Udalo mi sie na szybko cyknac zdjecia - oragnizacja troche bez rak i nog ale trudno. To co bylo podwojne fotografowalam raz. Od razu wychodzi na jaw moja slabosc do pielegnacji wlosow. Kolorowki nie ruszylam.
|
|
|
|
#1288 |
|
Zadomowienie
|
I perfumy
|
|
|
|
#1289 |
|
Zakorzenienie
|
TLU
widzę produkty do włosów i do włosów...i do włosów...i jeszcze trochę do włosów ![]() a to juz wiem gdzie pytać o dobrą odżywkę/maseczkę
|
|
#1290 |
|
Zadomowienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:57.

bardzo możliwe 
chyba przez ten antybiotyk bo poprzedni miałam po 45 dniach 

Przepraszam, że nie cytuje każdej z Was osobno 

. Nabrałam chęci na maszynkę do chleba, choć ten dzisiejszy też nie był skomplikowany i udał się normalnie w piekarniku 
Dopiero groźba wizyty w szpitalu spowodowała, że się uspokoiło i dzisiaj jest dobrze, choć wciąż się niepewnie czuję. No, ale muszę zadbać trochę o zdrowie...

, a balsam po terminie