|
|||||||
| Notka |
|
| Pielêgnacja w³osów i fryzury Podyskutuj o pielêgnacji w³osów krêconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd¼ modne fryzury: ciêcia, koloryzacje, fryzury na ¶lub, wesele, Komuniê, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#3631 | |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 646
|
Dot.: Poszukuje zdjêæ! D³ugie rude w³osy + tematy zwi±zane z farbowaniem
Cytat:
Tak j± wszyscy chwal±, ¿e zaczyna mnie kusiæ
|
|
#3632 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 709
|
marilyn monroe a mog³aby¶ wkleiæ jakie¶ zdjêcia?
bo jestem ciekawa jaki efekt daje P³omienna Iskra![]() |
|
|
|
#3633 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 14 303
|
Cytat:
klik
|
|
#3634 | |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 248
|
Cytat:
widzialam kilka w kiosku niedaleko kupca poznanskiego
What’s the difference between a terrorist and a redhead? … you can negotiate with a terrorist." ![]() „Mo¿e siê zdarzyæ, ¿e urodzi³a¶ siê bez skrzyde³, ale najwa¿niejsze, ¿eby¶ nie przeszkadza³a im wyrosn±æ.” Coco Chanel |
|
|
|
|
#3636 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#3637 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 248
|
z tego co sie dogadalam z TZ to chyba chodzilo mi o ulicê wroc³awsk±, sprawdze dokladnie za kilka dni bo obecnie mam strasznie duuuzo na glowie . widac moja orientacje w terenie![]()
What’s the difference between a terrorist and a redhead? … you can negotiate with a terrorist." ![]() „Mo¿e siê zdarzyæ, ¿e urodzi³a¶ siê bez skrzyde³, ale najwa¿niejsze, ¿eby¶ nie przeszkadza³a im wyrosn±æ.” Coco Chanel |
|
|
|
#3638 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 995
|
trilinka czym uzyskalas ten kolor?
A ja ciagle nosze siê z tym rudym poki co maluje na blond. Takiej niezdecyodowanej osoby jak ja chyba tu nie ma Marzy mi sie jasny rudy, taki karmelowy, cos miedzy rudy a blond. Ale poki co nie widzialam takiej farby w sklepach.
Edytowane przez Agatau88 Czas edycji: 2010-09-26 o 16:09 |
|
|
|
#3639 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 2
|
Cze¶æ dziewczyny
mam ma³y problem...by³am blondynk± ale strasznie zachcialo mi siê rudego. Wybralam wiêc farbê garnier czerwieñ miedziana. Niestety kolor wyszedl bardziej pod czerwieñ ni¿ pod mied¼:/ kupilam szmpon lorea'l koktajl truskawkowy, troche juz wyplowia³ i dosz³am do wniosku,¿e teraz juz musi byæ rudy i koniec. Jak myslicie,czy gdybym zafarbowa³a plomienn± iskr± wyszed³ by rudy?? czy moich czerwonych wlosów juz nic nie pokryje?? Pozdrawiam
|
|
|
|
#3640 |
|
Rozeznanie
|
ja radze pouzywac szamponu przeciw³uzpiezowego z 2 tyg;] chodzi o to ze taki szampon wyplukuje kolor i dzieki temu pozbedziesz sie czerwieni- ona z regu³y szybko sie wyplukuje i potem jak nalozysz rudy to powinno byc ok, a nawet jesli wyjdzie pod czerwien to czasem trzeba poprotu poczyekac az sie czerwony wyplucze i zostaje super rudy
|
#3641 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja mia³am odcieñ czerwieni a nawet bordo po pierwszym farbowaniu, po miesi±cu i codziennym myciu w³osów zafarbowa³am w³osy Loreal'em- blond miedziano-z³ocisty i ³adnie mi pokry³ w³osy
|
|
|
|
|
#3642 |
|
Rozeznanie
|
Jako, ¿e ten w±tek ma tytu³: "Poszukuje zdjêæ! D³ugie rude w³osy + tematy zwi±zane z farbowaniem" dodajê kilka nowych zdjêæ rudasków jakie ostatnio wynalaz³am w Interku (bo teraz na jesieñ mam jazdê na trochê ciemniejszy rudy). Dla nacieszenia oczu.
Jaki to mo¿e byæ odcieñ? Zdjêcie nr 4 - Emily Blunt z "Diabe³ ubiera siê u Prady"- to chyba poziom 7 (mo¿e 7.44?)... A reszta - to ju¿ mo¿e 6? Jak wam siê wydaje?
I love Vintage! Edytowane przez CocoPoznan Czas edycji: 2010-09-28 o 23:04 |
|
|
|
#3643 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 1
|
Witam, ja mam w³oski kasztanowe a chcia³abym mieæ co¶ takiego tylko nie mam pojêcia w jaki sposób to zrobiæ!!
![]() http://stylio.pl/zdjecia/69/69785_l/.../rudzielec.jpg |
|
|
|
#3644 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
chocia¿ wiele dziewczyn i bez dekoloryzacji cuda dzia³a³y na swoich ciemnych w³osach ale my¶lê ¿e za pierwszym farbowaniem (bez dekoloryzacji) nie da siê osi±gn±æ takiego intensywnego koloru...
|
|
|
|
|
#3645 |
|
Rozeznanie
|
http://www.wizaz.pl/Fryzury/Trendy/Rudosci-na-jesien
Jeste¶my trendy!
|
#3646 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 23
|
ja osobi¶cie maluje w³osy balsamami koloryzuj±cymi Venity, s± super, tylko jak zawsze jest jedno ale... kolor musze poprawiaæ co dwa tygodnie. Balsam k³ad³am pierwszy raz na rozja¶nione blond w³osy,mia³am takie ¶rednio przez rok. I przez to chyba tak szybko mi siê kolor zmywa...co moge na to poradziæ? Chcialam udaæ siê do fryzjerki, ale sama nie wiem o co j± poprosiæ.
prosze o jak±¶ rade i dodam jeszcze, ¿e z farbami jest tak samo jak z tym balsamem koloryzuj±cym-bardzo szybko(1,5 tyg. myj±c w³osy co drugi dzieñ) rudo¶æ siê zmywa, i pozostaje blond.
by³o: 79 kg jest: 56 Edytowane przez akna666 Czas edycji: 2010-09-30 o 16:37 |
|
|
|
#3647 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 52
|
Cze¶æ dziewczyny
Tak sobie przegl±dam, to forum i mama zakupi³a mi jaki¶ czas temu Czerwieñ miedzian± z Garniera i jutro mam zamiar pofarbowaæ w³osy. Czy ma która¶ z Was do¶wiadczenie z t± farb±? Bojê siê, ¿e wyjdzie za czerwona, a chcia³abym bardziej w mied¼, mo¿ecie mi poleciæ jak±¶ szamponetkê w razie czego, gdyby kolor by³ za czerwony? Mój obecny kolor to br±z.Pozdrawiam Was serdecznie !PS kto¶ farbowa³ Well± Karmelowa czekolada? |
|
|
|
#3648 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 167
|
Cytat:
Odradzam.
|
|
#3649 |
|
Rozeznanie
|
Tak i by³am bardzo zadowolona, kolor wychodzi bardzo naturalny. Jak taki ¶redni, stronowany naturalny rudawo-karmelowy. Nie marchewka i ani grama czerwieni. W³osy niezniszczone.
I love Vintage! Edytowane przez CocoPoznan Czas edycji: 2010-09-30 o 23:27 |
|
|
|
#3650 | |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 296
|
Cytat:
![]() Czerwieñ szybko siê sp³ukuje do rudego, wiêc wystarczy myæ mocno oczyszczaj±cym szamponem np przeciw³upie¿owym i mo¿e ruda szamponetka z delii?
1. Anonimowo¶æ w internecie to mit. 2. Wszystko wrzucone do internetu zostanie w nim na zawsze. 3. Je¿eli wy¶miewasz czyj¶ b³±d ortograficzny to znaczy, ¿e nie masz argumentów. Rozs±dek przede wszystkim.
![]() Pisz poprawnie zamiast szukaæ wymówek...! ...albo chocia¿ siê staraj - tak jak ja ![]() |
|
|
|
|
#3651 |
|
Raczkowanie
|
Kurczê no nie wiem w³a¶nie co robiæ.. Kupi³abym t± Welle Karmelowa Czekolada, ale nie wiem czy to siê w ogóle nadaje na taki kolor w³osów(za³±czam w za³±czniku). Marzy mi siê w³a¶nie taki kolor, jak Tobie CoCoPoznan wyszed³, boski! Nie chcê czerwonego, jako¶ mi siê nie widzi i nie wiem co robiæ, dzisiaj mia³abym mo¿liwo¶æ kupienia farby i jestem w kropce
![]() Dziêki dziewczyny za odpisanie ![]() ---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- A z Delli, to jaki kolor i w Rossmanie j± kupiê ?
Edytowane przez syndi35 Czas edycji: 2010-10-01 o 12:52 |
|
|
|
#3652 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale na drugim zdjêciu masz ju¿ ja¶niejsze - to mo¿e przyj±æ. Karmelowa Czekolada to poziom 8 i ma wodê 9%, wiêc trochê rozja¶nia, ale naturalne w³osy. Farby nie rozja¶ni. Wiêc pytanie - czy twoje w³osy s± farbowane? Bo je¶li ten br±z to farba, to mo¿e wyj¶æ ci ja¶niejszy odrost a d³ugo¶ci pozostan± ciemne. Wtedy, ¿eby uzyskaæ ja¶niejszy odcieñ potrzebne bêdzie ¶ci±ganie starego koloru. A to ju¿ ³adna zabawa.
|
|
#3653 | |
|
Raczkowanie
|
Farbowane, farbowane. Ech no to na razie nie bêdê cudowaæ z rozja¶nianiem tylko poczekam na wiosnê, to sobie rozja¶niê o dwa tony i t± farbê po³o¿ê
Dziêkujê Tobie bardzo ![]() PS Gdzie mo¿na dostaæ szamponetki Dellia i kolor taki miedziany, nie pod czerwieñ ?---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ---------- Cytat:
?
|
|
|
|
|
#3654 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 710
|
dziewczyny a czy ktoras z was uzywala moze joanny plomienny lisc? na opakowaniu sie mi bardzo podoba ale jestem ciekawa waszych opinii jak kolorek kondycja wlosow itp?
|
#3655 |
|
Rozeznanie
|
Ja j± kupi³am i zrobi³am próbkê na kosmyku, ale wysz³o do¶æ ciemno i mocno czerwono. Bardziej czerwono ni¿ na pude³ku.
|
#3656 |
|
Rozeznanie
|
dziekuje, a powiedz mi bardziej polecalabys ta iskre?
|
#3657 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny a iskra w jaki ton wpada, miedziany czy czerwonawy
?
|
|
|
|
#3658 |
|
Rozeznanie
|
U mnie niestety Joanna co¶ siê nie sprawdza, bo te¿ testowa³am Iskrê na kosmyku, ale od skóry i s³abo mi odrost chwyci³a, wiêc nie farbowa³am ca³o¶ci. Ale na d³ugo¶ci, na tym kosmyku by³a fajna, pomarañczowo-ruda.
---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ---------- Miedziany (na mocno jasnych w³osach nawet lekko pomarañczowy).
|
#3659 |
|
Rozeznanie
|
dzieki za info
![]() bo ja juz sama nie wiem co mam zrobic, czy isc do fryzjera i tak jak zawsze czy sama cos w domu bo z jednej str wiadomo oszczednosc kasy ale z 2giej nie wiem nawet jaka farbe wybrac bo nudzi mnie odswiezanie co 2 tyg szamponetkami
|
#3660 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 585
|
u mnie iskra na pocz±tku jest czerwona, potem miedzieje, a pó¼niej taki bardzo sprany rudy jak mam na avatarze
pierwsze zdjêcie jakie¶ 2 mycia po farbowaniu, 2 kilka myæ, a 3 po miesi±cu (?)
|
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów i fryzury
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:45.

bo jestem ciekawa jaki efekt daje P³omienna Iskra
61.5 -66.5 ... 70 -73-75 - 77- 79,5 - 80
- 82
15.04.2013

i dodam jeszcze, ¿e z farbami jest tak samo jak z tym balsamem koloryzuj±cym-bardzo szybko(1,5 tyg. myj±c w³osy co drugi dzieñ) rudo¶æ siê zmywa, i pozostaje blond.