|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1741 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Czarna Zuzia wymiata, część kolejna, jesienna
Witajcie
![]() Się uśmiałam z Waszych historii zemgleniowych ![]() Cytat:
![]() Zuziuniu, daj swojej najblizszej rodzinie trochę czasu. Myślę, że w końcu uszanują Twój wybór ![]() ZuziuCzarna, dobre wieści ![]() ![]() Tymeno, czytałam o zdarzeniu z kioskarzem. Po prostu brak słów, jak śmiał kutafon jeden ![]() ![]() Paserro, witaj znów ![]() ![]()
Poszukiwałam korka do Mystery NC. Znalazłam na All- korek z prawie pełnym flakonem ![]() Edytowane przez iwona-jk Czas edycji: 2010-10-02 o 17:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1742 |
Zakorzenienie
|
Ratunku
![]() ![]() ![]() Byłam dzisiaj w naszym "dzikim ogrodzie" i wracam z ok 20-23 kg gruszek ok 15 kg brzoskwiń ![]() no i zakasałam już rękawy trzeba to to przerobić ![]() z gruszek będą kompoty i no właśnie Co jeszcze mogę zrobić z gruszek???? Macie jakieś sprawdzone przepisy na przetwory ![]() z brzoskwiń również????? ![]() ![]() ![]() ![]()
#1743 |
Wtajemniczenie
|
Asiu, mimo najszczerszych chęci nie pomogę. W tej materii jestem cienka jak doopa węża
![]() Jeeezuuu! Teraz dopiero zwróciłam uwagę na ilość owocowych zakupów ![]()
Poszukiwałam korka do Mystery NC. Znalazłam na All- korek z prawie pełnym flakonem ![]() Edytowane przez iwona-jk Czas edycji: 2010-10-02 o 17:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#1744 |
rude jest piękne:)
|
Figarrku a gruszki w syropie ,swietne do deserow ,do jedzenia i do ciasta. TUTAJ jest prosty przepis
a z brzoskwin ,moze dzem?
Obojetnego na niedole zwierzat i ludzka niedola nie wzruszy....prof Żabiński Twój klik pomaga ![]() nie ponosze odpowiedzialnosci za reklamy umieszczone przez WIZAZ w moich postach i PW ![]() Edytowane przez czarnazuzia1 Czas edycji: 2010-10-02 o 19:35 Powód: literownka:)) |
![]() ![]() |
![]() |
#1745 |
Zakorzenienie
|
Figarrku, ja wspolczuje tej roboty
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1746 |
rude jest piękne:)
|
brzoskwinie mozna tez zrobic w syropie i pozniej wykorzystac do deserow ,ciast i do mies TUTAj przepis
---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ---------- Tymciu ,no jak moglam o nalewkach zapomniec ![]()
#1747 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Lezę je (gruszki)czyścić ![]() Część zrobię w/g przepisu rodzinnego w całości (odmiana mała, twarda, ale bardzo słodka) układane w słojach, zalewane zalewą i pasteryzowane. A część będę jutro chciała zrobić w/g jakiegoś nowego przepisu ![]() A brzoskwinie to chyba do dżemu ![]() Boszz połowa kuchni pozastawiana,a chłopię jeszcze jabłek chciał mi nazrywać ![]() ---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ---------- Tymciu ![]() Przyznaję,że o nalewkach też myślałam ![]() Dobra,lezę już ![]()
![]() |
#1748 |
Wtajemniczenie
|
Wiecie co? Mam chcicę na Comme Une Evidence YR.
Tak mnie naszło, że muszę mieć. Nawet licytowałam piętnastkę. Aukcja kończyła się dziś, zapomniałam i mnie ktoś przelicytował ![]() Chyba się napiję. Ale nie, nie mogę, lekarstwa zażywam ![]() No to teraz nie wiem, jak se humor poprawić ![]() Oku, widzę Cię ![]()
Poszukiwałam korka do Mystery NC. Znalazłam na All- korek z prawie pełnym flakonem ![]() Edytowane przez iwona-jk Czas edycji: 2010-10-02 o 18:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#1749 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ależ to piękne ![]() A wszystko przez tą Asię co uciekła do kuchni kompoty robić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1750 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wywołuje u mnie takie same uczucia jak L de LL i Pink Sugar.
Poszukiwałam korka do Mystery NC. Znalazłam na All- korek z prawie pełnym flakonem ![]() Edytowane przez iwona-jk Czas edycji: 2010-10-02 o 18:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1751 | ||
Wtajemniczenie
|
Witajcież!
Się dziś ułaziłam. Jeszcze wieczorem zadzwonili ode mnie z pracy i kazali mi awaryjnie lecieć do roboty. No to poleciałam, ale w tak zwanym międzyczasie się okazało, że już nie jestem potrzebna, więc nazad z buta leciałam pod górę do domu. Ale za to do południa kupiliśmy młodemu szafę wieeelką (i teraz leży w paczkach w przedpokoju), suńce kupiłam majtasy ![]() ![]() ![]() Justyś, serdecznie Cię witam na wąteczku! Wpadaj częściej! ![]() Cytat:
A ja narobiłam dziś gofrów z polewą truskawkową i cukrem pudrem i wcale mi nie lepiej tylko gorzej, bo normalnie aż czuję jak mi doopa rośnie ![]() Figarrku, współczuję Ci tej roboty. Niestety ja Ci nic nie pomogę, przepisów bowiem nie posiadam, bo nie przetwarzam ![]() Cytat:
![]() A na poprawę humoru, jak nie możesz się napić to zjedz sobie coś słodkiego ![]() Siedziałam na belce, bo musiałam Was nadrobić za cały dzień ![]()
"Miło jest być ważnym, ale ważniejsze jest być miłym" Edytowane przez chypre Czas edycji: 2010-10-02 o 18:32 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1752 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A na mnie to taki nie mdlący Kenzo Amour z pazurem ![]() Idę zapolować na miniaturkę jaką narazie ... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1753 |
Zakorzenienie
|
![]() byłam dziś na ślubie koleżanki, jak śliczny braciszek na tacę zbierał ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1754 | |
Zakorzenienie
|
Figarro, gruszki w occie jeszcze można zrobic, ja lubię do mięs. Nie robię, ciotka mojego męża robi ale nie mam przepisu
Tutaj znalazłam jakis, nie wiem czy dobry. Jewonko, kupuj, nie żałuj sobie, jak mus to mus ![]() A mnie się ostatnio NIC zapachowo nie podoba. Normalnie załamka. A bym sie chętnie czymś zachwyciła, lubię byc zachwycona A może cos ze mną nie tak? ![]() ---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ---------- Cytat:
Było rzucic na tacę wizytówkę albo chociaż kartkę z numerem telefonu ![]()
![]() |
#1755 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Też sobie majtasy spraw ![]() A wieci, jaka jest różnica między majtasami, które są modne obecnie od tych zamierzchłych? A taka, że kiedyś trzeba było odchylić majtasy, żeby zobaczyć dupkię, a teraz trzeba odchylić dupkię, żeby zobaczyć majtasy ![]() Słodkie już zjadłam ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Powodzenia, Anastazjo. Owocnych łowów ![]() Cytat:
![]() Wszystko z Tobą w porządku, Lubo ![]() ![]() ![]() Pójdę już sobie. Na Mam talent. Lubię ten program ![]()
Poszukiwałam korka do Mystery NC. Znalazłam na All- korek z prawie pełnym flakonem ![]() Edytowane przez iwona-jk Czas edycji: 2010-10-02 o 19:15 |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1756 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A mój brat jeszcze kiedyś stwierdził, że takie ekstremalne stringi są straszne do prania ręcznego ![]() ![]()
![]() |
#1757 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1758 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Muszę się przeprosić z panem Montignac, bo na pewno się na mnie gniewa za to co ja jem ![]()
![]() |
#1759 |
Zakorzenienie
|
Witaj Justyno.
![]() Miłego wieczoru |
![]() ![]() |
![]() |
#1760 |
Zakorzenienie
|
Jezdem
![]() Słoiczki się kąpią w garze ![]() na zmianę ....niestety to potrwa ![]() Wszystko co piszecie zapisuję w notesie jutro będę czytać ![]() może co zrobię ![]() Anastazjo ![]() ![]() Nie szukaj ![]() Mogę w tygodniu podesłać 1 całą miniaturkę i 1/2 (z tej była próbka) następnej ![]() Chcesz???? ![]()
#1761 |
Zakorzenienie
|
A wiesz Chyperku, ze ja juz inaczej nie potrafie jesc. Po bialym pieczywie mam kwas w ustach, kotlet w panierce jest fujowo nasiakniety tluszczem, soki i napoje sa tak slodkie, ze nie przejda mi przez gardlo. Moze teraz nie chudne, bo pozwalam sobie na slodkosci i owoce
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1762 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1763 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1764 |
Zakorzenienie
|
Ale ta kaczuszka ze slaskimi kluchami to chodzi za mna i nie przepuszcze jej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1765 |
czyli Endżi
|
Tygrysie, ja przybiegam wycałować spóźniona na maksa, ale przecież doskonale wiesz, że najszczerzej
![]() ![]() ![]() Mała Olu, ale mi podniosłaś ciśnienie... ![]() ![]() ![]() Będzie zapasik ![]() Chociaż jak się teraz zastanawiam, to może jednak nie powinnam tak obcować z tym likierowym aniołem. Zawsze kiedy mam go na sobie wpadam w jakieś tarapaty ![]() Jutro trzeci dzień mojego kosmetologizowania ![]() ![]() Mega by było fajnie. Ale sama nie wiem czy takie coś wychodzi w praniu. Oceny z Uniwerku przepisują do Wyższej Szkoły? Mojej siostrze przepisali (sam angielski, bo "technologia informacyjna" na Polibudzie jest jednak nieco wyżej uorganizowana niż ta na UG ![]() ![]() Generalnie podoba mi się ![]() ![]() Socjolog - kosmetolog. Dooobre to ... ![]() W grupie mam też dziewczynę z Inglota, która dziś do mnie podeszła i zagadała. Okazało się, że pamiętała że miesiąc temu coś u niej kupowałam i z jakichś względów mnie zapamiętała ![]() ![]() Jutro po raz pierwszy "kosmetologia pielęgnacyjna". Jaram się ![]() Idę spać jak grzeczne dziecko. Jutro pobudka o 5.01 ![]() ![]()
pachnę Edytowane przez your Angel Czas edycji: 2010-10-02 o 19:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#1766 |
Czekam na Ragnarok
|
Cześć.
W szkole było fajnie, ale za długo. Siedziałam jak na szpilkach, żeby się z Nim spotkać, bo obiecał, że wieczorem się spotkamy, napijemy i miało być fajnie. Dzwoniłam przed ostatnimi zajęciami, już był podchmielony (był na rybach.....). Pisał, żebym przyjechała. Zadzwoniłam po zajęciach, dzwoniłam milion razy - naje..bał się jak świnia, nie odbiera i wszystko diabli wzięli. Jest mi cholernie smutno, bo najchętniej w ogóle bym nie poszła do szkoły, żeby się spotkać i tylko o tym cały dzień myślałam. A on sie upił i nie wpuścił mnie do domu ![]() ![]() ![]() Najchętniej bym piep..rznęła tą szkołą, pracą i wszystkim, mam dość! Aha - doczytałam Zuziuniu co napisałaś i pozwól, że nie skomentuję zachowania Twojego męża... |
![]() ![]() |
![]() |
#1767 |
Zakorzenienie
|
![]() Podoba ![]() Ale lubię się dzielić ![]() Flaszkę dużą mieć będę (to postanowione,jak tylko wejdą w listopadzie,kupię )to maluszki mogę oddać ![]() ![]()
#1768 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1769 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Fenris;22450156]
![]() ![]() ![]() Najchętniej bym piep..rznęła tą szkołą, pracą i wszystkim, mam dość![/COLOR] Marto,bardzo mi przykro ![]() Ale wiesz, co nie bądź na mnie zła za to co napiszę,ale ja gdybym była na Twoim miejscu (a uwierz mi byłam w toksycznym związku 6lat) to gdybym miała wybierać to akurat bym nie "piep..rznęła tą szkołą, pracą i wszystkim,..." tylko tym facetem bo to kompletny brak szacunku do Ciebie wychodzi ![]() dla takich ludzi nie niszczy się siebie zagryź zęby i tym bardziej idź do pracy,szkoły i do ludzi.... ![]() To rada ze szczerego serca i ogromnej sympatji do Ciebie jest ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ---------- O widzę,że Tymcia ma te same myśli ![]() ![]()
#1770 |
Wtajemniczenie
|
Zuziuniu, to faktycznie niefajna sytuacja. Musicie sobie wyjasnić z mężem pewne kwestie, bo to niezbyt dobrze wróży na przyszłość. Współczuję Ci, bo znam to uczucie, gdy "boli w człowieku".
![]() Fenrisku, niestety ale zgadzam się z Tymcią. Rzuć, ale na pewno nie szkołę! Zainwestuj w siebie a nie w kogoś, kto się tak zachowuje. Stać Cię na lepszy egzemplarz. Przepraszam Cię, że tak wprost, ale tak myślę. edit: O widzę, ze nie jestem odosobniona, bo i Figarro też to samo radzi.
"Miło jest być ważnym, ale ważniejsze jest być miłym" Edytowane przez chypre Czas edycji: 2010-10-02 o 20:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:57.