Powiekszenie piersi cz.6 - Strona 242 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-10-02, 21:48   #7231
magera
Rozeznanie

Dot.: Powiekszenie piersi cz.6

Cytat:
Napisane przez kejsiii Pokaż wiadomość
Dokładnie kochana Jednym okiem na forum drugim TVN

No i poczytuje co tu się wyrabia i brak mi słów dosłownie
Za miłowanie się i wspieranie i buziaki i młoteczki takie baty

Ratujcie bo ręce opadają

A Mageruś powiem Ci słonko że żal dupę ściska za takie zachowanie jak wobec Ciebie tu zostało zapodane
Jak można prywatną korespondencję na ogólnym rozpamiętywać
Za to że ktoś pyta to źle za to że buziaki przesyła źle za odliczanie to źle szlak mnie normalnie trafia jak to czytam i tyle
Ale kochana wiesz że jestem z Tobą

Więc nie chce się normalnie pisać

Tak czy siak dla dobrych moich duszyczek przesyłam

Bo to dzięki Wam jestem teraz gdzie jestem i dzięki Wam czekam teraz na to na co czekam

Za dużo buziaków ach przepraszam
Kejsiii Dziubasku Ty mój

Ja dołączę się tylko do Twojej wypowiedzi
Własnie dlatego, że są tutaj przede wszystkim kochane dobre duszyczki jestem tutaj
Dziękuję Wam bardzo, bo jesteście wsparciem ogromnym i cudownym towarzystwem

Cytat:
Napisane przez pink star Pokaż wiadomość
:rot fl: Leje...kruszyno Ty moja

jak ja cie zaraz tu wymiluje...
moze jakies pieszczoty dla rozluznienia:haha ha:
Nie lej
Z pieszczotami i milowaniem nalezy uważać, bo wiesz... możesz spowodować grupowe BLEEEE

Ale ja jednak skuszę się na jakiś masażyk

.
magera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-02, 21:53   #7232
seela
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez magera Pokaż wiadomość
Przeszkadza Ci, że nazwałam Cię kochana??? No to wybacz. Pierwszy raz spotkałam się z czymś takim, ale w takim razie COFAM, zebyś nie miala z czego się nabijać.
O co Ci chodzi w dalszym ciągu?????????????
jesteś jedyną chyba osobą, która najczęściej wpada tutaj kiedy są jakieś nieporozumienia i udziela się wtedy nadgorliwie.
A, że do mnie sie przyczepisz, to wiedziałam, że prędzej czy później się tak stanie. Wytrzymałas i tak bardzo długo, bo od kwietnia jakoś się udawalo. No cóż... przyszlo nieuniknione chyba.

Koleznace nie próbowałam wmówić, że ma implant pod gruczoł, tylko zapytałam czy tak ma zrobione. Jesteś najwyraźniej osobą, która wybitnie lubi aferki. Byle były.
Jeśli tak jest jak piszesz, niech koleżanka powie jak było. Nie mam nic przeciwko, bo wtedy Tobie mina zrzednie Nie lubie takich osób, które celowo sieja zamęt, a Ty do takich nalezysz. Przynajmniej co do mojej osoby.

I Ty mnie zarzucasz empatię????

Podobnie ma się sprawa odnośnie lekarza u którego byłaś i pytałaś co mi powiedział mała ta Polska nasza jest jednak
Sama się zastanów co piszesz, bo teraz wychodzi na to, że mnie chyba śledzisz....
Przepraszam
nie zauważyłąm wcześniej tego posta i myślałam, ze nie odpowiedziałaś mi na pytania... a Ty odpowiedziałaś

no to tak...
doradzałabym nie używanie słów których znaczenia najwyraźniej nie znasz
"zarzucam Ci empatię"???

zapomniałaś chyba ,że podałaś nazwisko Lekarza, w imieniu którego się tu wypowiadałaś: eeek:
czy On autoryzował Twoją wypowiedź???
Jesteś pewna, że to On mówił że badania genetyczne "to bajki cioci Jadzi", czy może to była Twoja nadinterpretacja?
To dosyć poważna sprawa

...no! śledzę Cię Fajnie co?
Jesteś tak interesujaca, ze całymi dniami łażę po Twoich śladach

Cytat:
Napisane przez macerata Pokaż wiadomość
WOW!!!!!!!!!!!!

SZOK!!!!!!!!!!!!

wiedziałam że parę innych osób TAM takie rzeczy praktykuje,
ale w życiu się nie spodziewałam, że Seela i Ilma też już przeszły na TEN etap,
że dzielą sią swoją korespondencją,
wsólnie ją rozpatrując????

i komentując PUBLICZNIE??????????????? ????

SZOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!

i to już nie tylko na innym forum,
ale na wizażu
gdzie TAKIE PRAKTYKI SĄ NIEDOZWOLONE!!!!!!

proszę, dziewczyny, jeśli wasze prawo jest łamane,
a regulamin tego forum jest m.in.po to, by je chronić,

ZGŁASZAJCIE DO MODERATORÓW KIEDY TAK SIĘ DZIEJE

BO W PRZECIWNYM WYPADKU NIGDY NIE BĘDZIE PORZĄDKU!!!!

SZOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!

wow, brak mi słów..................... ......................... ......................... ......................... ......................... ......................... ......................... ......................... ......................... ....
Mi również brak słów Maceratko!
Zdaje się, ze poniosło Cię odrobinę

Tajemnica korespondencji???

Masz tu gdzieś cytat z poczty prywatnej?

Łamanie prawa???: hahaha:

Proszę Cię! zejdź na ziemię!

Nie oczekiwałam wprawdzie, że zachowasz obiektywizm sytuacji, no bo to przecież Ty jako jedna z pierwszych podzieliłaś nas na TE i TAMTE,
ale liczyłam jednak na odrobinę rozsądku z Twojej strony...

No cóż... pomyliłam się!

Cytat:
Tak się składa, ze sama dałaś mi podstawe do tego, abym tak mogła Cię nazwać. W związku z tym mam pelne prawo tak powiedzieć.
Jeśli znasz inne określenie na osobę, która przemiło odpowiada na nurtujace Cię pytania w związku z jakąś sytuacją,bądź właśnie z wizualizacją tej osoby, po czym komentuje to do osób 3-cich w sposób w jaki można było wyczytać we wczorajszym poście do mnie, co oznacza, że nie były to miłe komentarze i to jeszcze za moimi plecami, bardzo Cię proszę powiedz jak taką osobę nazywasz Ty.
Dla mnie taka osoba jest DWULICOWA (ładnie rzecz ujmując).
Byłas przemiła w rozmowie ze mną i miło ogromnie się pożegnałyśmy, więc jeśli uważałaś, że wpieram Ci coś, czemu nie wyraziłaś swojej opini własnie wtedy? To jest dla mnie niezrozumiałe!
Pewnie, że najłatwiej jest obrzucic kogoś błotem za plecami.
widzisz... i tu wracamy do punktu wyjscia...

to jest właśnie efekt Twoich nieprzemyślanych wypowiedxi na ten czy inny temat

Ilma nie mówiła nic złego o Tobie!
Zwróciła się do nas o ocenę i opinię czy to możliwe, ze nie jest świadoma rzeczywistej metody implantacji. Była zaniepokojona i zwyczajnie w świecie się bała! Zdaje sie, ze Ty i inne Twoje Kolezanki w sytuacjach podobnych do tej, również chciałyby się wyżalić sobie nawzajem. Czy nie???????

Nie widzę w tym absolutnie nic złego i oczerniającego Ciebie.
Ona nic złego o Tobie nie mówiła!!!!!!!!!! Jedynie na pytanie "kto Jej coś takiego sugerował" odpowiedziała, ze to Ty!
Nie jest osobą dwulicową! Zwyczajnie przestraszoną!

To bardziej mnie zaniepokoiło to, że po raz kolejny podważasz kompetencje i poddajesz w wątpliwość wiarygodność tego samego Lekarza, siejąc zamęt i niepewność.

seela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-02, 21:56   #7233
pink star
Rozeznanie

Cytat:
Nie lej
Z pieszczotami i milowaniem nalezy uważać, bo wiesz... możesz spowodować grupowe BLEEEE

Ale ja jednak skuszę się na jakiś masażyk
Magerko wiesz co ja na te grupowe Bleee tu to mam....

a masazyk oj pewnie rybko gdzie chcesz...pazurki wyczyszcze i gotowa jestem...

wiec dodaje Naomi...
02/10/2010
Kwianna 05.10 3 dni
Madzienka 07.10 5 dni

Naomi_85 12.10 10 dni
BabyB 14.10 12 dni
Syllwia82 20.10 18 dni
Laloona 02.11 31 dni

Miliqqq 05.11 34 dni

Yoko02 08.11 37 dni
Dragon 26.11 55 dni
Pink 06.12 65 dni
Magera 08.12 67 dni
Kejsiii 14.12 73 dni

54,5 kg - cel 49kg

Edytowane przez pink star
Czas edycji: 2010-10-02 o 22:05
pink star jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-02, 22:02   #7234
Naomi_85
Przyczajenie

dziękuję Dziewczyny pomóżcie mi bo mam dylemat ... co do rozmiaru... ostatecznie mam zadecydować przed samą operacją .... lekarz stwierdził, że 325 cc będzie idealne, trochę kręciłam nosem chociaż wcale nie wydawało mi się ono takie małe, mam się więc zastanowić nad 350 ... heh... trudna decyzja bo ono wydawało mi się dużo większe ale również ponętne. Tylko, że ja jestem drobna mam 160 cm i ważę 48 kg . Gdy stanęłam na boska w tych 350 wydawało mi się, że wygladam jak cycolina hihi ale przecież z tego co wiem około 30 % żelka jest schowane pod mięsień ...
Naomi_85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-02, 22:07   #7235
magera
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ilma79 Pokaż wiadomość
Ja chyba jasno napisałam że odpowiedziałam Tobie na pytanie jaką metodą miałam implantację a Ty mimo to napisałaś kolejną wiadomość że mimo wszystko koleżanka z forum ma inny efekt. Powoływjuąc się na tą koleżankę zupełnie nawet nie wiedziałaś że ona dodatkowo miała jeszcze podwieszenie.
A nazywanie nie dwulicową jest moim zdaniem wyzwiskiem. I jeszcze bezczelnie piszesz że mam Cię za coś przeprosić. KPINA.
Najeżdzasz kiedy tylko możesz na dr JJ w jaki tylko sposób sie da i tyle.
Z mojej strony to wszystko, pisz sobie co chcesz i odwracaj kota ogonem dalej. A ja mogę rozmawiać z kim chce i o czym chce.
????????????????????????? ????????????????????????? ???????
Zmiażdżyłaś mi psychikę teraz Chyba pomyliłas osoby !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jesteś bezczelna. Jeśli coś komuś zarzucasz, to miej na to argumenty, bo powiedzieć można wiele, tylko rzucać oszczerstwa jest najlatwiej.

Oczywiście, ze możesz rozmawiać z kim chcesz i o czym chcesz, natomiast reguły forum chyba akceptowałaś i zaznajomiona jesteś??
Nie odezwałabym się, gdybyś to Ty wyskoczyła z takim postem, choć nie powiem, wygladałabym tak , po tak milym kontakcie na privie.
Co do reszty juz wyjaśnilam wystarczająco, więc nie będę się powtarzać.

.
Stary 2010-10-02, 22:13   #7236
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
Napisane przez Naomi_85 Pokaż wiadomość
dziękuję Dziewczyny pomóżcie mi bo mam dylemat ... co do rozmiaru... ostatecznie mam zadecydować przed samą operacją .... lekarz stwierdził, że 325 cc będzie idealne, trochę kręciłam nosem chociaż wcale nie wydawało mi się ono takie małe, mam się więc zastanowić nad 350 ... heh... trudna decyzja bo ono wydawało mi się dużo większe ale również ponętne. Tylko, że ja jestem drobna mam 160 cm i ważę 48 kg . Gdy stanęłam na boska w tych 350 wydawało mi się, że wygladam jak cycolina hihi ale przecież z tego co wiem około 30 % żelka jest schowane pod mięsień ...
mam te same wymiary i mam zaimplantowane 420cc nie są to olbrzymie piersi

Sarkazm to obrona osób inteligentnych przed otaczającą głupotą..

Miskaa78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-02, 22:33   #7237
macerata
Zakorzenienie

Natashka, tu jest ten schemat od Agness..:

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=416755&page=7
Stary 2010-10-02, 22:36   #7238
magera
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez seela Pokaż wiadomość
Przepraszam
nie zauważyłąm wcześniej tego posta i myślałam, ze nie odpowiedziałaś mi na pytania... a Ty odpowiedziałaś

no to tak...
doradzałabym nie używanie słów których znaczenia najwyraźniej nie znasz
"zarzucam Ci empatię"???

zapomniałaś chyba ,że podałaś nazwisko Lekarza, w imieniu którego się tu wypowiadałaś: eeek:
czy On autoryzował Twoją wypowiedź???
Jesteś pewna, że to On mówił że badania genetyczne "to bajki cioci Jadzi", czy może to była Twoja nadinterpretacja?
To dosyć poważna sprawa

...no! śledzę Cię Fajnie co?
Jesteś tak interesujaca, ze całymi dniami łażę po Twoich śladach

Mi również brak słów Maceratko!
Zdaje się, ze poniosło Cię odrobinę

Tajemnica korespondencji???

Masz tu gdzieś cytat z poczty prywatnej?

Łamanie prawa???: hahaha:

Proszę Cię! zejdź na ziemię!

Nie oczekiwałam wprawdzie, że zachowasz obiektywizm sytuacji, no bo to przecież Ty jako jedna z pierwszych podzieliłaś nas na TE i TAMTE,
ale liczyłam jednak na odrobinę rozsądku z Twojej strony...

No cóż... pomyliłam się!

widzisz... i tu wracamy do punktu wyjscia...

to jest właśnie efekt Twoich nieprzemyślanych wypowiedxi na ten czy inny temat

Ilma nie mówiła nic złego o Tobie!
Zwróciła się do nas o ocenę i opinię czy to możliwe, ze nie jest świadoma rzeczywistej metody implantacji. Była zaniepokojona i zwyczajnie w świecie się bała! Zdaje sie, ze Ty i inne Twoje Kolezanki w sytuacjach podobnych do tej, również chciałyby się wyżalić sobie nawzajem. Czy nie???????

Nie widzę w tym absolutnie nic złego i oczerniającego Ciebie.
Ona nic złego o Tobie nie mówiła!!!!!!!!!! Jedynie na pytanie "kto Jej coś takiego sugerował" odpowiedziała, ze to Ty!
Nie jest osobą dwulicową! Zwyczajnie przestraszoną!

To bardziej mnie zaniepokoiło to, że po raz kolejny podważasz kompetencje i poddajesz w wątpliwość wiarygodność tego samego Lekarza, siejąc zamęt i niepewność.
Widzę, że drążysz jeszcze nie swój temat, no, ale jak tak, to dobrze.

Żeby sytuacja byla jasna, bardzo Cię proszę wróć do postu 657 na str.22, bo tam zaczęła się dyskusja odnośnie badań na obciążenie genetyczne.
Muszę uświadomić Cię również, że wypowiedź swoją o której teraz rozmawiamy napisałam po konsultacji u swojego internisty, a nie u dr JJ. Jak napewno doczytasz konsultacja we Wrocławiu miała byc następnego dnia. Czytaj ze zrozumieniem, bo jak narazie to Ty obracasz kota ogonem i interpretujesz wszystko jakoś na opak. Moja wypowiedź (ta konkretna) jest na str. 26 nr. posta 759. I nie podałam nazwiska tego lekarza (o czym mozesz rownież doczytać w moim poscie). No chyba, że "mój czarodziej" zinterpretowałaś jako nazwisko
Dlatego bardzo Cię proszę i wszystkie inne, które wpieraja mi tu, że oczerniam kogokolwiek o wstrzemięźliwość, bo jak wspomniałaś wczoraj trzeba rozumieć co się czyta.
Ja podważam kompetencje po raz wtóry tego samego lekarza????? A niby w jaki sposob????????????? Znowu sobie coś nadinterpretowałaś???????
W przeciwieństwie do Ciebie nie mam w zwyczaju nadinterpretacji wypowiedzi innych.
Nieprzemyślane wypowiedzi chyba jednak moglabym zarzucić Tobie. Chyba się pospieszyłaś i poniosło Cię wczoraj
I to ja tu sieję zamęt?????????????

.
Stary 2010-10-02, 22:47   #7239
beatrycze1
Raczkowanie

Znalazłam jak robić masaż u Agnes ale ja jeszcze musze poczekac
beatrycze1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-02, 22:52   #7240
magera
Rozeznanie

No i oczywiście w kwestii wyjaśnienia : Tak, miałam wątpliwości co do badań, natomiast po rozmowie ze swoim lekarzem Internistą (nie mylić z nazwiskiem!) rozwiałam je i bardzo proszę nie podważać kompetencji tegoż lekarza. Ja nie krytykowalam Twoich decyzji, więc może nie wpieraj mi głupoty. Dla Ciebie moze być to nierozsądne, jednak nie bardzo interesuje mnie Twoja opinia w tej kwestii. Wypowiedzialaś wtedy swoje zdanie i na tym powinien się temat zakończyć. Jednak wróciłaś z ironią po kilku miesiącach.... Po co??
Zarzucasz mi, że ja sieje zamęt?? Przedziwna interpretacja

.

Edytowane przez magera
Czas edycji: 2010-10-02 o 22:55
Stary 2010-10-02, 23:00   #7241
kejsiii
Rozeznanie

Cytat:
No i oczywiście w kwestii wyjaśnienia : Tak, miałam wątpliwości co do badań, natomiast po rozmowie ze swoim lekarzem Internistą (nie mylić z nazwiskiem!) rozwiałam je i bardzo proszę nie podważać kompetencji tegoż lekarza. Ja nie krytykowalam Twoich decyzji, więc może nie wpieraj mi głupoty. Dla Ciebie moze być to nierozsądne, jednak nie bardzo interesuje mnie Twoja opinia w tej kwestii. Wypowiedzialaś wtedy swoje zdanie i na tym powinien się temat zakończyć. Jednak wróciłaś z ironią po kilku miesiącach.... Po co??

Dokładnie Mageruś tak było jak piszesz Pamiętam bo przecież pisałaś to wszystko po tym jak mi zalecono badania genetyczne w klinice w Poznaniu po konsultacji a ty byłaś wtedy jeszcze przed swoją konsultacją u J>J i rozmawiałyśmy sobie o tym na ogólnym a zdanie każdy może mieć swoje ..
Zresztą w kwesti badań genetycznych mamy z Magercią odmienne zdanie ale jakoś normalnie potrafiłyśmy o Tym rozmawiać i żadna nie narzucała drugiej swojego poglądu w tej kwesti

Od tak pozwoliłam sobie wtrącić

kejsiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-02, 23:05   #7242
magera
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kejsiii Pokaż wiadomość
Dokładnie Mageruś tak było jak piszesz Pamiętam bo przecież pisałaś to wszystko po tym jak mi zalecono badania genetyczne w klinice w Poznaniu po konsultacji a ty byłaś wtedy jeszcze przed swoją konsultacją u J>J i rozmawiałyśmy sobie o tym na ogólnym a zdanie każdy może mieć swoje ..
Zresztą w kwesti badań genetycznych mamy z Magercią odmienne zdanie ale jakoś normalnie potrafiłyśmy o Tym rozmawiać i żadna nie narzucała drugiej swojego poglądu w tej kwesti

Od tak pozwoliłam sobie wtrącić
Dziękuję Kejsiii

.
Stary 2010-10-02, 23:19   #7243
pink star
Rozeznanie

o jak sympatycznie sie zrobilo...

lece juz spac, wczoraj poszalalam za dlugo, a dzis z ranka mnie szarancza zerwala... i nie pospalam sobie...
buziak ,,kokoszki,, wy moje

to do JUTŁA!!!!!:hahaha :

54,5 kg - cel 49kg
pink star jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-02, 23:26   #7244
magera
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez pink star Pokaż wiadomość
o jak sympatycznie sie zrobilo...

lece juz spac, wczoraj poszalalam za dlugo, a dzis z ranka mnie szarancza zerwala... i nie pospalam sobie...
buziak ,,kokoszki,, wy moje

to do JUTŁA!!!!!:hahaha :
Pewnie, że sympatycznie jest w fajnym gronie
Dobrej nocki KOKOSZKO
Do jutła

.
Stary 2010-10-02, 23:28   #7245
Happy_hour
Rozeznanie

A gdzie TOLERANCJA ???
No gdzie ???
PYTAM ???

Magerka , Seecia, Ilma
cholera
Tyle nas laczy !!!
Z kazda z was mam cos wspolnego milego.

Selcia , Maceratka
nas tez polaczyly wspolne przezycia !!!
Co to ma teraz byc ???

Co ja mam poczac ???

Wiecie jakie to trudne ???
Chyba sie wyloguje.
Zbanuje sie sama na Amen.

A poki co ?
Mowie DOBRANOC .

Ps. I ubolewam nad waszymi nieporozumieniami.
"Kocham" WAS ! ( alfabetycznie : Ilma, Maceratka , Magerka , Seelcia )

Edytowane przez Happy_hour
Czas edycji: 2010-10-02 o 23:35
Happy_hour jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-02, 23:49   #7246
seela
Rozeznanie

Cytat:
Istotnie. Sprawdziłam. Nazwiska nie podajesz!

Przepraszam w takim razie, ze pamięć mnie zawiodła

Piszesz jednak "mój doktorek"a to właśnie tego dnia zdaje sie byłaś na konsultacji.
Nie następnego - jak piszesz!!!
Nie zmienia to jednak faktu, ze to co pisałaś było bzdetem i z tego się absolutnie nie wycofuję.

Pisanie na forum publicznym (czyt. odwiedzanym nie tylko przez użytkowników zarejestrowanych, ale też osoby z zewnątrz), ze jakikolwiek lekarz powiedział Ci, że badania genetyczne przy obciążonym wywiadzie są "bajkami cioci Jadzi" jest co najmniej nieprzemyślane!
Możesz sobie zrobić co chcesz, możesz sobie mieć odmienne zdanie, ale nie podważaj tego co ktoś napisał w trosce o innych, wzmacniając swoje stanowisko wypowiedzią tego czy innego "czarodzieja", bo ktoś może potraktować to poważnie.

Zastanów się!

Czy ja Ci zarzucałam że siejesz zamęt?

A skąd na INTERNISTĘ określenie "czarodziej" - będzie dla mnie zagadką do końca moich dni
ciekawe co takiego Ci wyczarowuje?

no cóż... Bajki cioci Jadzi mają to do siebie, że i czarodzieje się pojawiają czasami - fantastyczne!!! jak zresztą większość Twoich wypowiedzi

seela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-03, 00:02   #7247
MyaDiva
Zakorzenienie

Cześć Słonka Kochane
Tyle mnie nie było- wpadam a tu zadyma jakaś
No ładnie się sprawujecie

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-03, 00:47   #7248
macerata
Zakorzenienie

Happciu, Krasnoludku pachnący witaj

nie ma żadnych nieporozumień.
od wczoraj toczy się tajemnicza dyskusja, sama nie wiedziałam, czego konkretnie się tyczy,
podejrzewałam, że czegoś, co może gdzieś indziej, na jakimś innym forum Magera pisała..
a tu się okazuje, że jest to wolna interpretacja z trzeciej ręki prywatnej korespondencji w/w..

nie wiem..
może jestem nienowoczesna, ale mnie uczono,
że takie rzeczy są w bardzo złym tonie..

a jeśli już ktoś chce takie tematy drążyć, to niech własnie zacytuje
co jest zabronione
a jak nie..to niech sobie daruje i pójdzie na spacer na świeżym powietrzu.

a ja? nie jestem z nikim w konflikcie.
choć krucjata przeciwko Magerze ostatnio..
zastanawiająca..

pewnie czegoś nie rozumiem, dlatego, jak widzisz, unikam udzielania się

ale zachęcam do zgłaszania do moderatorów forumowych walk,
problematycznych wypowiedzi, wszelkich oznak trollowatości, oszczerstw etc...
skoro kiedyś zgłaszałyśmy jakąś tam pannę, która nikogo nie obrażała,
a aby zachwalała na siłę jakiś jeden rodzaj implantów???
więc nawet nie łamała regulaminu ani nic
po prostu zmęczyła swoim natręctwem inne forumowiczki..
i administracja przyszła nam z odsieczą..

to co dopiero takie sytuacje..

tak więc zachęcam wszystkich, w trudnych sytuacjach-po co sobie psuć nerwy?
po lewej stronie każdego posta jest taki mały przycisk "zgłoś"

no, chyba że wszystkim odpowiada zaistniała sytuacja...

---------- Dopisano o 00:47 ---------- Poprzedni post napisano o 00:12 ----------

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Cześć Słonka Kochane
Tyle mnie nie było- wpadam a tu zadyma jakaś
No ładnie się sprawujecie

witaj, Królewno

(a my tu teraz Kokoszki i Krasoludki Pachnące,
a Ty oczywiście nie w temacie..
młoteczkujące i odliczające
tak tak tak )

......................... ....
mam michę popcornu, chcesz troszkę?

Magerko
chodź Cię pomiłuję, no chodź..

Edytowane przez macerata
Czas edycji: 2010-10-03 o 00:30
macerata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-03, 01:12   #7249
magera
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Happy_hour Pokaż wiadomość
A gdzie TOLERANCJA ???
No gdzie ???
PYTAM ???

Magerka , Seecia, Ilma
cholera
Tyle nas laczy !!!
Z kazda z was mam cos wspolnego milego.

Selcia , Maceratka
nas tez polaczyly wspolne przezycia !!!
Co to ma teraz byc ???

Co ja mam poczac ???

Wiecie jakie to trudne ???
Chyba sie wyloguje.
Zbanuje sie sama na Amen.

A poki co ?
Mowie DOBRANOC .

Ps. I ubolewam nad waszymi nieporozumieniami.
"Kocham" WAS ! ( alfabetycznie : Ilma, Maceratka , Magerka , Seelcia )
Hapciu kochana
Nie odbieraj tego osobiście, bo niby dlaczego??
Też Cię bardzo loviam, ale nie pozwolę sobie, aby jakakolwiek osoba wmawiala mi cos i oczerniala mnie.
Unikałam kontaktu, bo ignorowałam posty innych niektórych forumowiczek. Uważam, że jest to bardzo dobry sposób na zachowanie miłej atmosfery i niepotrzebnego konfliktu. Zwłaszcza tutaj z niektórymi uczestniczkami.
Nie każdy jednak potrafi zachowac umiar jak widać.
Dla mnie temat np. badań zakończył się w kwietniu, kiedy ja powiedzialam swoje zdanie, a Seela swoje. I o dziwo w przedziwnie złośliwy sposób temat znowu się pojawił i to po kilku miesiącach.
Nie wiem po co Ja go nie zaczęlam w kazdym razie. Juz nawet zapomniałam, bo to było dawno.

Kochanie, ja zawsze bez względu na sytuację z innymi osobami będę z Tobą całym serduchem, bo jesteś wspaniała osobą

Cytat:
Istotnie. Sprawdziłam. Nazwiska nie podajesz!

Przepraszam w takim razie, ze pamięć mnie zawiodła

Piszesz jednak "mój doktorek"a to właśnie tego dnia zdaje sie byłaś na konsultacji.
Nie następnego - jak piszesz!!!
Nie zmienia to jednak faktu, ze to co pisałaś było bzdetem i z tego się absolutnie nie wycofuję.

Pisanie na forum publicznym (czyt. odwiedzanym nie tylko przez użytkowników zarejestrowanych, ale też osoby z zewnątrz), ze jakikolwiek lekarz powiedział Ci, że badania genetyczne przy obciążonym wywiadzie są "bajkami cioci Jadzi" jest co najmniej nieprzemyślane!
Możesz sobie zrobić co chcesz, możesz sobie mieć odmienne zdanie, ale nie podważaj tego co ktoś napisał w trosce o innych, wzmacniając swoje stanowisko wypowiedzią tego czy innego "czarodzieja", bo ktoś może potraktować to poważnie.

Zastanów się!

Czy ja Ci zarzucałam że siejesz zamęt?

A skąd na INTERNISTĘ określenie "czarodziej" - będzie dla mnie zagadką do końca moich dni
ciekawe co takiego Ci wyczarowuje?

no cóż... Bajki cioci Jadzi mają to do siebie, że i czarodzieje się pojawiają czasami - fantastyczne!!! jak zresztą większość Twoich wypowiedzi
Ja widzę, że z pamięcią masz jednak małe problemy. Dodatkowo jak widać nieudolnie próbujesz przeinaczac fakty

Do takiej dyskusji potrzeba ARGUMENTÓW, których niestety w tej chwili Ci brak.
Prosze przytoczyc mi kiedy zarzuciłam coś dr JJ. I to nie po raz pierwszy!!!! Kiedy????
Pomoge Ci i uwolnię Cię od ewentualnego przeszukiwania moich wypowiedzi- nie znajdziesz.
Przecież byl pierwszym lekarzem u którego byłam na konsultacji (tak dla przypomnienia, bo możesz znowu jakoś nadinterpretować coś) i u którego miałam robić zabieg.

Kiedy zarzuciłaś mi, że sieje zamęt????
Otóż w swoim ostatnim poście do mnie.
Doczytaj, bo juz nie mam cierpliwości na takie jałowe dyskusje.
Choc może i w tym wypadku Ci pomogę

Cytat:
Kolejna sprawa.
Pozwól, że lekarza nazwę jak bedę miała ochotę. Dla mnie jest to czlowiek Czarodziej. Dlaczego? Niekoniecznie musisz wiedzieć.
Nie upoważnia Cię to jednak do wyśmiewania się co takiego mi wyczarowuje, bądź wyczarował,bo nie masz pojęcia o czym mówisz.
Jęsli ktoś lekarza nazywa czarodziejem, to chyba z konkretnego powodu. Nie sądzisz??
Jak widzę po raz kolejny brak Ci wyczucia taktu.
Jeśli nie będziesz wiedziala o co chodzi, to wkleję Ci Twoją wypowiedź. Zwyczajnie daj znac.

To chyba tyle.

Cytat:

od wczoraj toczy się tajemnicza dyskusja, sama nie wiedziałam, czego konkretnie się tyczy,
podejrzewałam, że czegoś, co może gdzieś indziej, na jakimś innym forum Magera pisała..
a tu się okazuje, że jest to wolna interpretacja z trzeciej ręki prywatnej korespondencji w/w..

nie wiem..

co jest zabronione

zastanawiająca..

WŁAŚNIE

Witaj Maceratko kochana

No przyszłam się pomiłować
jesteś jeszcze?????

.
Stary 2010-10-03, 01:30   #7250
macerata
Zakorzenienie

Cytat:

WŁAŚNIE

Witaj Maceratko kochana

No przyszłam się pomiłować
jesteś jeszcze?????
heeeeloł!!!

no chodź się pomiziać, chodź..
Stary 2010-10-03, 01:37   #7251
magera
Rozeznanie

Cytat:
heeeeloł!!!

no chodź się pomiziać, chodź..
Hej Dziubku

tak mi rób... tak mi dobrze

---------- Dopisano o 00:37 ---------- Poprzedni post napisano o 00:32 ----------

Pochichrajmy się wspólnie

http://www.youtube.com/watch?v=izcmif7cdUQ

.
Stary 2010-10-03, 01:57   #7252
macerata
Zakorzenienie

Cytat:
Hej Dziubku

tak mi rób... tak mi dobrze

---------- Dopisano o 00:37 ---------- Poprzedni post napisano o 00:32 ----------

Pochichrajmy się wspólnie

http://www.youtube.com/watch?v=izcmif7cdUQ

hehe, zbereźniku
no to ja tak Ci póki co pokontynuuję
a w międzyczasie looknę co tam pod tym linkiem..

---------- Dopisano o 01:57 ---------- Poprzedni post napisano o 01:41 ----------

hehehe
super, dzięki
bardzo relaksujące po takim dniu

Dobrej Nocki
Stary 2010-10-03, 02:09   #7253
magera
Rozeznanie

Cytat:

hehehe
super, dzięki
bardzo relaksujące po takim dniu

Dobrej Nocki
Całusek kochanie

Śpij słodziutko

Wszystkim Dziubkom także

.
Stary 2010-10-03, 02:27   #7254
MyaDiva
Zakorzenienie

Nie jestem w stanie nadrobic zaległości- i powiem, że ciężko to czytać.
Nie rozumię czemu osoby, które wiecznie coś do NAS mają ciągle TU wracają Mają przecież już swoje miejsce na ziemi - i co? nie macie tam publiki na swoje popisy? Może załóżcie swój własny wątek na wizażu- i w ten sposób będziemy wszystki mogły żyć obok siebie? A osoby które cenią i Was i Nas nie będa musiały wybierać a będą miały możliwość odwiedzać wątek na który mają ochotę.

Cytat:
Napisane przez Miskaa78 Pokaż wiadomość
to po co zatem zadajesz pytania na forum, skoro już masz gotowe odpowiedzi? Ot tak dla wydłużenia wątku?
aż się prosi żebyś wskazała mi moją "niepoprawną" odpowiedz ale z takimi jak ty sie nie dyskutuje, bo najpierw sprowadzą cię do swojego poziomu a potem zabiją doświadczeniem
BTW jak co wytłuszczasz to pewnie dlatego żeby było bardziej widoczne, postaraj się zatem nie robić wtedy błędów
W bardzo złym tonie jest wytykanie komuś błędów No i jest też o tym mowa w regulaminie- tak, tak TU jest regulamin Ja wiem, że na waszym forum nie ma- ale na innych są zasady. A wy je na wszystkich forach na których się wypowiadacie namiętnie łamiecie- piszecie nie w temacie, zakładacie po dwa niki, siejecie zamęt.
Dlatego zgłosiłam ten post i pisze o tym publicznie. Bo ja nie muszę się czaić, mrugać emotami, pisać za plecami i między wierszamia a jak stawiam kropkę to znaczy, że skończyłam.

Ps: i tak jeszcze na marginesie Pamiętam z inego forum jak przed swoim zabiegiem (przypomnę rok temu) pytałaś się innych o badania. Teraz robisz się specem medycznym - pewnie zdobywasz dopiero wiedzę w tym temacie Nie wiem jako kto (może jako pielęgniarka albo ratownik). I nikt tu się nigdy nie naśmiewał z ciebie że czegoś nie wiedziałaś a teraz wiesz. Każdy ma prawo pytać jak nie wie-zwłaszcza przed operacją

---------- Dopisano o 02:27 ---------- Poprzedni post napisano o 02:13 ----------

Cytat:
Całusek kochanie

Śpij słodziutko

Wszystkim Dziubkom także
Oj Kochana nie zdążał nawet Ci podziekować za odwiedzinki w albumiku a Ty już uciekłaś . Ja też tęskniłam za Tobą Szczęka mi opadła jak zobaczyłam te ataki na Ciebie Oj szkoda nawet słów A tym bardziej szkoda się nad tym zatrzymywać - no padło na Ciebie i tyle . Absurd . Może one tam wyliczanki robią na kogo naskoczyć którego dnia
My liczymy co innego Oj i widzę jak się wszystko pozmieniało. No proszę jakie ładne cyferki

Marczilado Tobie też buziaki za odwiedzinki. Jak wrócę to wstawię nowe foteczki

15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Stary 2010-10-03, 03:10   #7255
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:

nie wiem..

co jest zabronione

zastanawiająca..

---------- Dopisano o 00:47 ---------- Poprzedni post napisano o 00:12 ----------

witaj, Królewno

(a my tu teraz Kokoszki i Krasoludki Pachnące,
a Ty oczywiście nie w temacie..
młoteczkujące i odliczające
tak tak tak )

mam michę popcornu, chcesz troszkę?

Magerko
chodź Cię pomiłuję, no chodź..
klask i:podpisuje się obiema łapkami

Młoteczkujące i odliczające teraz jesteśmy Ja tam mogę i młotkować w Takim zespole W niczym mi to nie ujmie.
Zaległości nadobię jak wrócę- teraz muszę zniknąć jeszcze na troszkę
Ale tęsknić będę

Listopadowa buziam cieplutko

I buziaki dla wszyskich które mam w serduchu:cmok :

---------- Dopisano o 03:10 ---------- Poprzedni post napisano o 03:03 ----------

Kashanti o widze Cię Słonko. Gratuluje bo Ty już po a ja nie miałam okazji wcześniej. Z pewnością jest czego gratulować- zajdę do albumiku jak wrócę Bo mam nadzieję że jest albumik

Stary 2010-10-03, 08:57   #7256
Chibuike
Raczkowanie

Witajcie dziewczynki w niedzielny poranek
Kości mnie już mniej bolą za to czuję dziwnie w piersiach, jakby mi się mleko zbierało
No i jak dotykam lekko boki bolą przez 2sekundy jak je pogłaskam
przestają boleć.
To normalne?
Chibuike jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-03, 09:34   #7257
viola1983
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Nie jestem w stanie nadrobic zaległości- i powiem, że ciężko to czytać.
Nie rozumię czemu osoby, które wiecznie coś do NAS mają ciągle TU wracają Mają przecież już swoje miejsce na ziemi - i co? nie macie tam publiki na swoje popisy? Może załóżcie swój własny wątek na wizażu- i w ten sposób będziemy wszystki mogły żyć obok siebie? A osoby które cenią i Was i Nas nie będa musiały wybierać a będą miały możliwość odwiedzać wątek na który mają ochotę.
Cześć kochana.. wracam na stare śmieci właśnie na Ciebie tu czekałam a tu takie wieeelkie afery.. zupełnie nie wiadomo po co.. chyba tylko z nudów, bo przecież TAM w gronie kilku osobowym afery się zrobić nie da.. w końcu ile można obmawiać fioletowe za plecami, ile można gadać o ciuszkach, ile można nabijać się we własnym sosie, bez jakieś tam satysfakcji?? Oczom własnym nie wierzyłam co się TAM dzieje, gdy po operacji wróciłam, chciałam powiedzieć jak się czuję.. no cóż kolejny klon od dr Skwiercz nie jest tam mile widziany.. szczerze mówiąc lata mi to i powiewa..
Dziewczyny z "Alternatyw" (bo tak się cycoliny teraz nazwały) zarzucacie tu same OFF TOPY.. wybaczcie jak przychodzicie tu się ponabijać to są już zupełnie same OFF TOPY.. nie mówię do wszystkich oczywiście, żeby nie było

Mya wyślę Ci fotki w tym tygodniu obiecuję.. ogromne buziaki i nie przepracowuj się tak..

Maceratko podaj mi na PW swojego maila to wyślę obiecane fotki

Dziewczynki całuję Was ogromnie i jedna rada.. przestańcie się tu wszystkie kłócić i ignorujcie zaczepki bo po co dawać pewnym osobom satysfakcję

Listopadowa nie miałam jeszcze okazji.. gratuluję z całego serducha maluszka w brzuszku... trzymajcie się cieplutko

Kashanti zapomniałabym pogratulować. Piękne cycuchy Ci dr zrobiła. Mam nadzieję, że już teraz jest OK i że cieszysz się z cycuchów. Buziaki

Cytat:
Napisane przez Chibuike Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczynki w niedzielny poranek
Kości mnie już mniej bolą za to czuję dziwnie w piersiach, jakby mi się mleko zbierało
No i jak dotykam lekko boki bolą przez 2sekundy jak je pogłaskam
przestają boleć.
To normalne?
Witaj Chibuike co do tego zbierania mleka ja również mialam takie wrażenie.. teraz już przeszło a że są obolałe to chyba też normalne bo jesteś świeżo po, więc się nie przejmuj.. cycuchy potrzebują czasu i cierpliwości..

Edytowane przez viola1983
Czas edycji: 2010-10-03 o 10:15
viola1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-03, 12:28   #7258
Happy_hour
Rozeznanie

Sloneczka Witajcie !

Dla rozladowania zlych forumowych emocji ,popatrzcie jakie pazurki zrobilam dzisiejszego niedzielnego poranka klientce.

Nawet mi wyszly ,biorac pod uwage w jakim stanie bylam wczorajszego sobotniego wieczoru.
Hihi ,goscie przyszli niespodziewanie z dwoma butelkam 0,7 i
2 kilogramami pomaranczy.
Kazali dogryzac do drinkow.
I dzis nie mam wcale kaca.
Polecam
Stary 2010-10-03, 13:41   #7259
kwianna
Raczkowanie

Happy cudne pazurki
Na te wzorki nasz jakiś mini spray?
Fajnie wychodzą

A co do procentów, to czy zaszkodzi mi jeśli dzisiaj napijemy się wieczorkiem z M drineczka lub dwa? We wtorek o 15 mam op.

Bo trzeba się śmiać, Wariatkę grać -Szczęśliwym być i z życia drwić

Edytowane przez kwianna
Czas edycji: 2010-10-03 o 13:44
kwianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-03, 13:48   #7260
Happy_hour
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kwianna Pokaż wiadomość
Happy cudne pazurki
Na te wzorki nasz jakiś mini spray?
Fajnie wychodzą

A co do procentów, to czy zaszkodzi mi jeśli dzisiaj napijemy się wieczorkiem z M drineczka lub dwa? We wtorek o 15 mam op.

Kwianna
lepiej bedzie jak sobie tego drineczka dzis odpuscisz. Nie powinno sie spozywac alkoh na dwa tyg przed operacja.

A za pazurkowy komentarz dziekuje.
Ten mini spray to Airbrush. Farba pryskana jest pistoletem przez mini szablon. Latwe i przyjemne.
Pozdrawiam
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości