|
|
#61 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: jaka wada go dyskfalifikuje?
Cytat:
Ja sam jestem świadom tego, że moje są wysokie... Ale nie są też nie do spełnienia - najlepszym dowodem to, że mam i kocham Ines Z drugiej strony nie mam nic przeciwko temu, żeby wobec mnie były stawiane jak najwyższe, bo to tylko mobilizuje do tego, żeby być jeszcze lepszym facetem... Tak więc dobrze, że wizażanki pokazują tutaj, że facet, żeby mieć u nich szanse musi sie ostro postarać i spełniać rygorystyczne wymagania, czasami ... Napisałem wcześniej tak jak napisałem bo znam wielu facetów, którzy nie spełniają wielu wypisanych przez was zasad, już nie będę się bawił w cytowanie i konkrety... Sam na przykład jestem w pewnym sensie nieśmiały, w pewnym sensie, ale jednak Poza tym wydaje mi się, że to już leży w naturze faceta, że ma sporo cech, których kobiety nie znoszą... Lubi sobie poprzeklinać, wypić piwo i zapalić papierosa, lubi obejrzeć mecz i być przy tym głośno, lubi splunąć i takie tam - sęk w tym, żeby kobieta nie musiała tego tolerować, żeby np odchamiał się co jakiś czas przy kumplach, a kobietę traktował z należytym szacunkiem. Tak w gruncie rzeczy to wydaje mi się, że egzekwowanie przez was wyzbycia się niektórych wad, jest najlepszym sposobem na to, żeby polscy faceci nadawali się do życia Sam też nie jestem bezkarny i mam tego pełną świadomość.
|
|
|
|
|
|
#62 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
......był chamski, egoistyczny, traktował mnie jak swoją własnośc i sprawdzał na każdym kroku, był nachalny i zawsze musiał otrzymać to co chciał, obrażał się o każdą głupatę a już nie wspomne co było jak zapomniałam o jego imieninach . Do dzisiaj się sobie dziwię, że tak długo z nim wytrzymała, bo chyba nikt nie chce był pilnowany na każdym kroku
|
|
|
|
#63 |
|
Raczkowanie
|
hmm mojego byłego zdyskfalifikował chyba egoizm..to że uważał że jest super fajny. Nie że nie lubie pewnych siebie, ale on był troche narcyzowaty. W ogóle nie lubie cwaniactwa.
|
|
|
|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
nie chcę wnikać w jego "psychike" ale tak na pierwszy rzut oka to...
*brak poczucia humoru *papierosy *i nie wiem dlaczego......błędy ortograficzne
|
|
|
|
|
#65 |
|
Raczkowanie
|
o ja też nie lubie narcyzów i cwaniaków
a już totalnie rozbraja mnie typ, który ma: 1,50m "w kapeluszu" , jest ogolony na łyso, pryszczaty i udaje jaki on to nie jest wspaniały i chce żeby każdy mu pokłony składał no i popisuje się ile to już kobiet miał oczywiście nie każdy taki jest, ale ja poznałam tylko tych "gorszych"
|
|
|
#66 |
|
Rozeznanie
|
Jak dla mnie doskfalifikują chłopaka:
- szpanerstwo, uważanie się za o wiele lepszego od innych, - dziwne odruchy (dłubanie w nosie itp. :/ a zdarzają się tacy, ehh) - wulgarność, chamstwo... A co do wodników... hehe, mój nie tak dawny wodnik po 2 miesiącach doszedł do wniosku, że jednak nie chce ze mną być. Taki jakiś niezdecydowany człowiek. Ale innych jego wad jakoś narazie nie widzę... Może coś jest w tych wszystkich wodnikach ^^
Ze wszystkich rzeczy, które kiedykolwiek utraciła, najbardziej żal jej było rozumu... Gdzieśtam czeka na nią Książe w lazurowoniebieskich kalesonach... kiedyś ją znajdzie. Bo ona nie szuka. Nie teraz. Nie... nie teraz... She walks on the boulevard of broken dreams. |
|
|
|
|
#67 |
|
Zakorzenienie
|
Chociaż nie bawię się w horoskopy itp, ale jeden z moich byłych był Wodnikiem a przy okazji niesamowitym palantem
.Co dyskwalifikuje? Chamstwo, narcyzm, gburowatość, egoizm, niechlujność, bycie brudasem , "ciężkość" umysłu, głębokie przywiązanie do mamusi i opowiadanie o byłych wonder-woman jakie przeleciał, nachalność, brak wyczucia . Pewnie znalazłoby się jeszcze parę przywar czy cech charakteru.
|
|
|
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
-chamstwo
-zadufanie w sobie - laslusiowatość ![]() -brak higieny osobistej -brak dbałości o partnerkę
|
|
|
|
|
#69 |
|
Zakorzenienie
|
Ja po przeczytaniu tytułu pomyślałam "Dziewczynie smutno,że chłopaka chcą do wojska i pyta jaka wada go dyskfalifikuje"
![]() Można było sprecyzować
|
|
#70 |
|
Rozeznanie
|
- kłamstwo, kłamstwo i jeszcze raz kłamstwo
- zamilowanie do flirtu w kazdym miejscu i o kazdej porze - egoizm - obojętność
|
|
#71 |
|
Zakorzenienie
|
-zbyt duzo "kolezanek" - zazdrosna jestem
![]() -brak poczucia humoru (szczegolnie jesli nie lapie moich zartow )-malomownosc - moze nie od razu dyskfalifikuje, ale pozniej przeszkadza -nie dbanie o siebie
|
|
#72 |
|
Wtajemniczenie
|
oczywiscie nie moze byc zbyt oblegany przez ''fanki''
![]() oprocz tego nie moze byc nizszy odemnie chamski i niemiły egoista ''alfons'' ![]() gej bądź tez pół gejfarbowane włosy tatuaż kolczyk nażelowane włosy brak poczucia humoru ''olewanie'' głupota brak pomysłow uzywanie słowa k**** zamiast przecinka jak cos jeszcze sobie przypomne to napisze:P
Edytowane przez *Claire* Czas edycji: 2006-07-08 o 12:09 |
|
|
|
|
#73 |
|
Raczkowanie
|
gdy tylko on zawsze ma racje, brrrrr,mam na takie typy uczulenie chyba
a poza tym to taki facet bez jaj po prostu.
|
|
#74 |
|
Zadomowienie
|
-"lepiejowość" - ty przecież taka głupia jesteś, ja wiem lepiej
-brak tolerancji -chamstwo -skłonności do fochów większe niż moje -tresowanie mnie na swoją modłę Z grubsza tyle, wypisz wymaluj mój były.
|
|
#75 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie to by było (kolejnosc przypadkowa):
- maminsynkowatość - pijaństwo - narkomanizm - braki mózgowe - brak zainteresowan, hobby |
|
|
|
|
#76 |
|
Rozeznanie
|
ja jestem szalenie wybredna i wymagajaca ;/ chociaz sama od siebie nie wymagam
![]() znacie jakies sposoby na takie cos??
|
|
|
|
|
#77 |
|
Zakorzenienie
|
..za duzo panienek na Niego leci..
|
|
|
|
|
#78 |
|
Zakorzenienie
|
no zapewnie fochy ( nie cierpie jak facet za byle co sie obraza, wykloca) prostactwo, nieoczytanie,wyrazanie sie nie za fajnie, popsute zeby,nie dbanie o higiene i wyżelowane wlosy
|
|
#79 |
|
Zakorzenienie
|
oto mój zestaw:
- pyszałkowatość - popisywanie się przed koleżankami,w ogóle duża liczba koleżanek mnie wkurza - chamstwo - brak ambicji - niepunktualność - kaleczenie ojczystego języka też mnie razi - brak zainteresowania sportem (znaczy czynnym sportem,bo oglądanie sportu w telewizji nie czyni nikogo sportowcem )
|
|
|
|
|
#80 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#81 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za to.. moze zlopac piwsko, siedziec przed tv,nie odchodzic od kompa jak ma ochote itd
|
|
|
#82 |
|
Wtajemniczenie
|
Mysle, ze glownie to egozim Zadna z nas nie chcialaby miec typowego faceta zadufanego w sobie...
Nie mam żadnych rasowych, kastowych czy religijnych uprzedzeń. Jedyne co mnie obchodzi, to czy dana jednostka jest istotą ludzką i to mi wystarczy. Gorsza już być nie może. Po co mi suwaczki? Miłość nie jest na pokaz. Do miłości trzeba dwojga, a nie Internetu. |
|
|
|
|
#83 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#84 |
|
Zakorzenienie
|
nieodpowiedzialność -dyskfalifikuje natychmiastowo
maminsynkowatość narzucanie swojego zdania/poglądów i jeszcze zachowanie "lezu u twych stóp o pani" brrr...odrzuca na kilometr...
|
|
#85 |
|
Przyczajenie
|
tzw.snobizm. czyli ograniczenie umysłowe połączone z brakiem tolerancji
|
|
#86 |
|
Zakorzenienie
|
egoizm, nieodpowiedzialność, gdy jest zbyt pewny siebie i twierdzi, że zawsze ma racje, flegmatyczny i niemęski. I tak jak już pisałyście brudne paznokcie i dziurawe skarpetki odpadają pierwsze co!!
|
|
#87 |
|
Wtajemniczenie
|
Wymieniam te najważniejsze, kolejność przypadkowa
- głupota i brak ambicji (nienawidzę tępych facetów) - nieumiejętność poradzenia sobie z męskimi czynnościami, naprawieniem cieknącego kranu, usterki w samochodzie czy wymienieniem przepalonego bezpiecznika - tusza - nadużywanie wszelkich używek - papierosów, alkoholu i narkotyków - brak zainteresowań - brud, niechlujstwo i brak stylu w ubieraniu się
|
|
#88 |
|
Zakorzenienie
|
-zadufanie w sobie,ale żeby nie był też jakiś zakompleksiony
![]() -przechwalanie się (np.kasą) -traktowanie dziewczyny nienależycie Ojj ogółem dużo by tego było..
|
|
#89 |
|
Zadomowienie
|
maminsynek,egoista,zamkni ety w sobie,nudziarz(brak chceci do zycia),kłamca
|
|
|
#90 |
|
Wtajemniczenie
|
każda
![]() ja mam ideał |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:55.

Z drugiej strony nie mam nic przeciwko temu, żeby wobec mnie były stawiane jak najwyższe, bo to tylko mobilizuje do tego, żeby być jeszcze lepszym facetem... Tak więc dobrze, że wizażanki pokazują tutaj, że facet, żeby mieć u nich szanse musi sie ostro postarać i spełniać rygorystyczne wymagania, czasami
...
Poza tym wydaje mi się, że to już leży w naturze faceta, że ma sporo cech, których kobiety nie znoszą... Lubi sobie poprzeklinać, wypić piwo i zapalić papierosa, lubi obejrzeć mecz i być przy tym głośno, lubi splunąć i takie tam - sęk w tym, żeby kobieta nie musiała tego tolerować, żeby np odchamiał się co jakiś czas przy kumplach, a kobietę traktował z należytym szacunkiem. 

. Do dzisiaj się sobie dziwię, że tak długo z nim wytrzymała, bo chyba nikt nie chce był pilnowany na każdym kroku

oczywiście nie każdy taki jest, ale ja poznałam tylko tych "gorszych"
.

)