|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2311 |
Konto usunięte
|
Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube - cz. II
No ja wczoraj odkurzylam dywan, to z tego co zebralam to by peruke mozna zrobic. Juz skonczyl mi sie izotek i po prostu na razie wiecej nie wezme, to byl juz 5 mc wiec moze nie bedzie trzeba.
Myslalam czy to nie przez pore roku moze ale jak pamietam to wlosy leca na wiosne a nie na jesien ;/ Ano tak, jak czlowiek na deite probuje przejsc to wtedy go taki glood dopada jakby nigdy w zyciu nie jadl. |
![]() ![]() |
![]() |
#2312 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2313 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No myślę o odstawieniu - czy wtedy cellulitis zniknie? pewnie jak zniknie to pojawią się inne problemy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2314 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dziękujemy ![]() bardzo konkretna osoba i konkretna recenzja - tak trzymaj ![]()
![]() |
#2315 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() cudownie ![]() żartuje ofkoz... ale ![]()
![]() |
#2316 |
Zakorzenienie
|
A co do mężczyzn i kosmetyków
ostatnio dzwoni do mnie tata i mówi że są z mamą w dużym sklepie na zakupach i czy czegoś mi brakuje, to mówię tam paczkę makaronu i odżywkę do włosów do spłukiwania jakaś tam dove czy co będzie. Mamie powiedział że dove do spłukiwania. Mama dzwoni -nie ma tutaj takiej odżywki (myślała o takiej bez spłukiwania) -na pewno jest, przyjrzyj się (myślałam o takiej do spłukiwania) -nie jestem ślepa -a w ogóle jakieś dove są? -no, 6 kolorów -NO TO WEŹ -ALE CZY TY JESTEŚ TĘPA CZY GŁUCHA, NIE MA TAKIEJ JAK TY CHCESZ -jest ale ci się nie chce szukać No i żeśmy się pokłóciły bo tata nawet nie widzi różnicy między do/bez spłukiwania ![]() potem żeśmy się z tego śmiały :P |
![]() ![]() |
![]() |
#2317 |
Konto usunięte
|
Co do tabletek, ja brałam Cilest jakieś 2 lata i to były cudowne lata - super przemiana materii, nic mnie brzuch nie bolał w czasie okresu, ładniejsza skóra....
![]() Ale chemia to chemia, jak tylko uznaliśmy, że już nie musimy, to przestałam brać. A teraz popatrzcie na to małe coś na początku filmu: http://www.youtube.com/watch?v=H-4ZT...eature=related AAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!! I tu jeszcze jeden filmik: http://www.youtube.com/watch?v=iaZ58...eature=related Bardzo się dziwię, jak można używam kremu Bambino na twarz, jak dla mnie jest on bardzo tłusty i ma zaledwie faktor 4. Ja używam Bambino tylko na usta i jak sobie spaliłam nos słońcem w tym roku, to mi pomógł. Ale sądzę, że nawet dla suchej skóry (posiadam przeciwną, więc nie wiem ![]() Edytowane przez ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 Czas edycji: 2010-10-03 o 15:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#2318 |
Zakorzenienie
|
nieśka dała filmik o ulubieńcach
![]()
#2319 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#2320 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ale tak poważnie to sam raczej nie zniknie, jak się pojawił to już trzeba go jakoś usunąć z czy bez tabletek. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2321 |
BAN stały
|
Ile ja mam nowych filmików w sub, jaaa!
![]() ![]() ![]() A ja też mam prawko~! *bezczelna chwalipięta* I nie jeżdżę, bo nie lubię ![]() ![]() Co do wypadających włosów... Na wątku o tym, to chyba prawie wszystkie dziewczyny użerające się z tym problemem biorą/brały tabsy, więc chyba coś jest na rzeczy... Ja nie biorę i raczej w przyszłości nie zamierzam (na chwilę obecną dobrze mi mówić, bo faceta brak, ale nawet jeśli, to nie chciałabym ![]() Edytowane przez Kayako Czas edycji: 2010-10-03 o 15:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#2322 |
Zakorzenienie
|
http://www.fashion-nerdic.com/ fryzura jak szusz
![]() dziewczyny podajcie mi plizz linka do bloga modowego chyba szwedki, taka blondynka też piękna, jezu wszystkie szwedki są piękne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2323 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może chodzi Ci o Voe? Ona jest Norweżką. http://voe.blogg.no
Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić. - Nie mogę przypomnieć sobie jej twarzy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2324 |
BAN stały
|
Fajną fryzurę ma Ciacho25 - naprawdę mi się podoba
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2325 |
Zakorzenienie
|
mówię o tych których blogi widziałam, tak ogólnie to być może że nie grzeszą urodą
![]() zaraz zobaczę czy to o nią chodzi, ale prawdopodobnie tak, bo tych blond piękności nie było tu zbyt wiele ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2326 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2327 |
Raczkowanie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;22462222]Bardzo się dziwię, jak można używam kremu Bambino na twarz, jak dla mnie jest on bardzo tłusty i ma zaledwie faktor 4. Ja używam Bambino tylko na usta i jak sobie spaliłam nos słońcem w tym roku, to mi pomógł. Ale sądzę, że nawet dla suchej skóry (posiadam przeciwną, więc nie wiem
![]() ja używam bambino tylko na noc , robię sobie z niego maskę. on jest idealny do przesuszonej i odwodnionej skóry dlatego często jest polecany. ![]() pod makijaż się on nie nadaje, bo się nie wchłania. podkład się rozwarstwia na nim i praktycznie nie kryje. ale to są właśnie błędy popełniane przez osoby, które się na tym nie znają kompletnie ![]() dzięki za miłe słowa odnośnie mojego ostatniego filmiku. ego moich włosów zostało mile połechtane haha ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2328 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2329 |
Konto usunięte
|
Majabeauty wyszła za mąż i wstawiła fotki ze ślubu!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2330 |
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/user/TheBreathOfFreshAir
mam nadzieje że nas czytają więc napiszę tutaj ![]() fajnie by było obejrzeć jakiś tutorial bo od kilku filmików przewijają się marki niedostępne dla polskich widzów. ---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ---------- Majabeauty nie znałam jej ale ładne zdjęcia ładny makijaż ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2331 | |
Raczkowanie
|
ten ostatni filmik asiek nawet mnie zaciekawil, a ona sama wyglada teraz bardzo korzystnie
![]() Cytat:
![]() ![]() 5 lat temu przestalam brac tabsy, teraz znow mam ochote zaczac, ale nie wiem jakie. Robilyscie w ogole jakies badania czy lekarze bez tego wam wybieraja i przepisuja? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2332 |
BAN stały
|
Mój facet używa jeszcze pomadki ochronnej i plasterków na wągry
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2333 |
Zakorzenienie
|
Purple tulips u mnie były podstawowe badania krzepliwość krwi ginekologiczne i cytologia, usg piersi i dopochwowe bez prób wątrobowych bo miałam wyniki sprzed jakiegoś czasu i były ok.
Nie miałam profilu hormonalnego ustalanego no i tu pojawił się problem, na yazy srazy yasminelle źle reagowałam więc lekarz stwierdził że zamiast stosować leki najnowszej generacji, spróbujemy z tymi starej generacji. to był strzał w dziesiątkę, poza cellulitisem :d |
![]() ![]() |
![]() |
#2334 | |
Raczkowanie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;22460251]
Mi się 2 razy nie udało zdać i się obraziłam na prawko, muszę się z nim przeprosić. Tak bardzo bym chciała się sama wozić i nie być uzależniona od łaski i niełaski kierowców autobusów... O nich to sama mogłabym napisać książkę (skarg i zażaleń ![]() ja wlasciwie jezdze teraz legalnie po Irlandii bez prawka ![]() ![]() Ale w przeciagu 2 lat bede musiala zdac egzamin praktyczny (swoim samochodem) zeby miec pelne prawo jazdy ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2335 |
Zakorzenienie
|
Jestem szczęśliwa, bo kosztują chyba 4 czy 5 zł za blister
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2336 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i standard okres się rozregulował ale wątpie żeby mogła okresy co 40 dni nazwać wadą ![]() szczerze - póki co mniej wad odstawienia niż wad brania Cytat:
![]() Cytat:
http://lookbook.nu/ tu najlepiej szukać właścicielek blogów ![]() większość ma w profilach wpisane adresy
Edytowane przez eyo Czas edycji: 2010-10-03 o 18:14 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2337 |
Wtajemniczenie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;22462222]Co do tabletek, ja brałam Cilest jakieś 2 lata i to były cudowne lata - super przemiana materii, nic mnie brzuch nie bolał w czasie okresu, ładniejsza skóra....
![]() Ale chemia to chemia, jak tylko uznaliśmy, że już nie musimy, to przestałam brać. A teraz popatrzcie na to małe coś na początku filmu: http://www.youtube.com/watch?v=H-4ZT...eature=related AAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!! [/QUOTE] ![]() ---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ---------- http://www.youtube.com/watch?v=xUTONtQi08k&feature=sub film niessi - już pisałyście o nim podoba mi sie jak mówi ![]() ![]() ![]()
Autorka zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów bez podania przyczyny ![]() Edytowane przez Kinaa1 Czas edycji: 2010-10-03 o 18:28 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2338 |
Zakorzenienie
|
jaki słodziutki maluszek *___________________*
|
![]() ![]() |
![]() |
#2339 |
Zakorzenienie
|
eyo no mylę, dla mnie podobna pisownia, co poradzić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2340 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:53.