|
|
#841 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Moda, która Cię "rozwala" część 2
Cytat:
|
|
#842 |
|
Zakorzenienie
|
Nie nie chodzi mi o peep toe takie sama uwielbiam, chodzi mi o buty w których widać połączenie palca i stopy czasem to nawet pół palców widać... Nie wiem czy teraz bardziej wiadomo o co mi chodzi
|
#843 |
|
Raczkowanie
|
Głęboko wycięte tak?
|
#844 |
|
Konto usunięte
|
a może po prostu wklej jakieś przykładowe zdjęcie by było wiadomo o co Ci dokładnie chodzi
|
|
|
|
#845 |
|
Zakorzenienie
|
proszę.
\Sorki że dopiero teraz, ale wyjeżdzam dzisiaj na studia znowu i nie mam zbytnio czasu na szukanie;P często są jeszcze bardziej wycięte, co jest dla mnie po prostu okropne
Krysia Edytowane przez fashionaddicted Czas edycji: 2010-10-03 o 14:06 |
|
|
|
#846 |
|
Zakorzenienie
|
Też mnie to rozwala. Niektóre bluzki są tak zaprojektowane, żeby pokazać seksowny rowek między piersiami, a ubiera je panna, która nawet nie jest może płaska, ale piersi ma tak drobne, że zamiast rowka widać płaski obojczyk. Moim zdaniem dobranie dobrego dekoltu to jest sztuka: dla małych piersi takiego, żeby wyglądały seksi, a dla dużych, żeby nie wyglądały jak krowie wymiona, które mają zaraz wyskoczyć z dekoltu.
edit: ja i moja znajomość anatomii o MOSTEK mi oczywiście chodziło :PA co do butów, to pewnie chodzi o coś takiego, jak w załączniku. Mnie też to rozwala - nie wygląda to wg mnie estetycznie. Jeszcze pół biedy jak się takie buty zakłada do rajstop i nie widać tych szpar między palcami, ale jak na gołe stopy, to bleee.
- Ah elle aime bien ça les stratagemes! - Oui... - En fait, elle est un peu lache. Je crois que c'est pour ça que j'ai du mal a saisir son regard. Edytowane przez Veredise Czas edycji: 2010-10-03 o 17:36 |
|
|
|
#847 | |
|
Organizatorka
|
Cytat:
![]() Mi osobiście podobają się w dużych dekoltach małe, zgrabne biusty. Wyglądają estetycznie i bardzo sexy ! I jakbym tylko taki mały miała to nie zawahałabym się go "użyć" W innym wydaniu nie lubię głębokich dekoltów
|
|
|
|
|
#848 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uważam tak samo. Nie sztuką jest ,,wywalić'' obfity biust na wierzch
|
|
|
|
|
#849 |
|
Zakorzenienie
|
tylko tu jest kwestia kiedy jeszcze jest maly a kiedy jest juz duzy :P powiem wam ze jak mialam sporo mniejszy biust (a nie mam jakiegos ogromnego) to glupio mi bylo miec wiekszy dekolt a teraz bardzo chetnie bo mam co wywalic :P:P
|
|
|
|
#850 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moim zdaniem,wulgarnie to wygląda,jak piersi są prawie na wolności.Średnie i małe biusty lepiej się prezentują w dużych dekoltach.
|
|
|
|
|
#851 |
|
Organizatorka
|
|
|
|
|
#852 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#853 |
|
Raczkowanie
|
Co do dużych piersi to niecierpię efektu tyłka na klacie. Jakby ktoś nie wiedział to piersi tworzące jedną, a na środku krecha. A kiedy jest coś takiego u małych to wygląda przekomicznie.
|
|
|
|
#854 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#855 |
|
Zakorzenienie
|
Jak ktos ma duzy biust i ubierze stanik to uwierzcie, ale nie da rady usunac tej 'krechy'
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
#856 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#857 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#858 |
|
Raczkowanie
|
dostaję palpitacji serca na widok kozaków czy tam półbutów, obojętnie, z wysokim obcasem a na nim zwisających jakiś pasków czy tam sznurków z ćwiekami.
chodzi mi mniej więcej o takie coś: http://img339.imageshack.us/img339/3698/dsc02347o.jpg
|
#859 |
|
Raczkowanie
|
Owszem takie bardzoo duże piersi wyglądają wulgarnie. Natomiast ja mówiąc małe piersi miałam na myśli raczej te w załączonym obrazku. Trochę większe już prezentują się o wiele lepiej.
|
|
|
|
#860 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale zgodze sie z wami co do tych palców wystających z balerin czy jakichs półbutów. ja za to nie rozumiem mody na lenonki (w sumie chyba dopiero zacznie się na nie bum), totalnie nietwarzowe okulary tak samo jak ładowania tony różu do policzków, nie wiem czy kojarzycie laske z castingu do topmodel, tą od "no to jest opalenizna nadmorska"
|
|
#861 |
|
Zakorzenienie
|
tylko wiecie, jak ktos ma bardzo duzy biust to zawsze moze wygladac "wulgarnie", a raczej nie wulgarnie tylko wyzywająco, nawet bez dekoltu duzego. Po prostu duzy biust zawsze jest mega widoczny, nawet w golfie i ciezko nie miec rowka ;-) No tak natura stworzyla niektore panie ze maja czym oddychac i pewnie maja tak samo trudno jak te z mini biustem ;-)
---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ---------- ale ze co, ze duzy biust jest kiczowaty? jak moze byc kiczowaty biust? Oo Jedna ma takie inna takie, a co do facetow to kazdy z instynktem samozachowawczym powie, ze biust jego kobiety jest najlepszy ;-)
|
|
|
|
#862 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
BTW myślący facet nawet jakbyś miała dwa piegi to Ci powie, że właśnie dokładnie takie uwielbia
|
|
#863 |
|
Raczkowanie
|
kiczowaty i niesmaczny może być styl eksponowania piersi, ale one same w sobie są piękne niezależnie od tego czy są bardzo malutkie czy bardzo duże czy bardzo średnie..
|
|
|
|
#864 | |
|
Raczkowanie
|
małe cycki, duże cycki, a noście co Wam się podoba, byleby estetycznie wyglądało.
Ja akurat "mam czym oddychać" i nawet jak dekolt jest nieduży, to i tak wygląda to jakbym chciała się pochwalić. I na to nic nie poradzę, tak samo jak na to, że koszulki z nadrukiem odpadają, bo zawijają mi się pod biustem (no, chyba że oversize). Taki los ![]() ---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ---------- Cytat:
Edytowane przez Amillian Czas edycji: 2010-10-03 o 18:09 |
|
|
|
|
#865 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wygląda to ładnie, młodzieńczo, uroczo ![]() no ale o gustach się nie dyskutuje, ja nic nie mam do kobiet z dużym biustem i rowkiem takim podłużnym;/ może nie zachwyca mnie to ale nie myślę o tym i uważam że takie kobiety z dużymi biustami też mają swoje podium
|
|
#866 |
|
Raczkowanie
|
Ooo... jak jest taki wątek, to pozwolicie, że i ja się wyżalę
![]() Oprócz białych kozaczków, borsuka na głowie, noszenia legginsów jako spodni, czyli tego, co "rozwala" chyba większość osób- mnie "rozwala" noszenie torebek w zgięciu łokcia . Nie wiem, skąd się ta moda pobrała, ale wygląda to pretensjonalnie. I jeszcze- noszenie podróbek. Ostatnio znajoma z grupy przyszła z podróbką torebki Chanel. Początkowo uznałam "kupiła, bo torebka się spodobała, może nie zauważyła podrabianego loga"(tak pomyślałam, bo dziewczynę lubię), ale nie... zaczęła się chwalić "Szanelem" i jeszcze przyznała, że ma podrabianą LV . Uważa, że i tak nikt nie pozna że to podróbki Cóż...Edit: a, już ktoś o tym wspominał. Z tym, że mi chodzi o torebki z tak długim paskiem, że można je swobodnie na ramieniu zawiesić Edytowane przez Kiciunia88 Czas edycji: 2010-10-03 o 18:58 Powód: Dopisek |
|
|
|
#867 |
|
Zakorzenienie
|
ale tak jest wygodniej, latwiej mi sie schylic z torebka na zgieciu niz na ramieniu :P
|
|
|
|
#868 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie by od razu ręka zdrętwiała
Ja mam zawsze torebkę na ramieniu zawieszoną, jak ma podwójne ramiączka, to szukając czegoś w niej jedno ściągam i swobodnie w niej grzebię, a jak ma jedno ramiączko (vel pasek), to wtedy ją zsuwam w zagięcie łokcia. Ale żeby tak nosić? W życiu. Moim zdaniem noszenie w zgięciu wygląda "pańciowato", ale jak komu jest wygodniej, mnie się nie musi podobać. |
|
|
|
#869 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się ubieram antypańciowato i nieraz też tak noszę ;d ale ostatnio polubiłam długi pasek. To wszystko zależy jaka torebka, wiele torebek nie można założyć na ramię, z paskiem wyglądają nie do końca dobrze a w ręce jak się trzyma to już nic dłonią nie zrobisz
Poza tym to kwestia wygody, a szafiary tak mają bo robią sobie self-foto do lustra no i muszą trzymać aparat dwoma dłońmi ![]() ![]()
|
|
|
|
#870 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:10.

o MOSTEK mi oczywiście chodziło :P

Zapraszam 

I mogę się pod tym podpisać.
To raczej chodzi,o taki naprawdę wielki biust,gdzie piersi maja podłużny kształt i mega rowek.
masz prawo wiedzieć co jesz.
. Uważa, że i tak nikt nie pozna że to podróbki