|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#7261 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Powiekszenie piersi cz.6
Cytat:
no cóż jak nie wolno to nie wolno... Nie ma za co śliczne robisz paznokietki
|
|
|
#7262 |
|
Rozeznanie
|
03/10/2010
Kwianna 05.10 2 dni ![]() Madzienka 07.10 4 dni ![]() Naomi_85 12.10 9 dni ![]() BabyB 14.10 11 dni ![]() Syllwia82 20.10 17 dni ![]() Laloona 02.11 30 dni ![]() Miliqqq 05.11 33 dni Yoko02 08.11 36 dni ![]() Dragon 26.11 54 dni ![]() Pink 06.12 64 dni ![]() Magera 08.12 66 dni ![]() Kejsiii 14.12 72 dni o jestem juz z odliczankiem!!!!!!!!!!1 ![]() happy - no to poszalalas wczoraj kokoszko ty moja... a pazurki super sa...oj ,ze ci sie chcialo tak zranca siedziec i robic ![]() viola - no witaj ale za to tu pisz, nikt z nas nie jedzie po nikom za plecami...to nie w naszym stylu... o kurcze bateria mi pada pozniej odpisze jeszcze....buzka
|
|
#7263 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam dziewczyny
Viola widzę że mam jednego cycucha takiego jak Ty, masz może tu albumik
|
#7264 |
|
Raczkowanie
|
cześć Dziewczyny...ja już nie wiem co czuje, adrenalina mi skacze jeszcze 4 dni...torba spakowana na zaś, i już sie snuje po kontach. codziennie sobie obiecuję że będę o nowe przody dbać, masować iiiiiii kurde ale dziwnie. Wczoraj w tv widziałam laskę po op ale miała takie zwisy a około 30 była...widac było okrągłe silikony prawie na brzuchu....
|
#7265 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
bo bardzo mi się podoba to Wasze odliczanko... zresztą po cichu dla mnie też odliczałyście - Szamanka Cytat:
Happy super pazurki robisz..
|
|
#7266 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No witaj kochana Wreszcie się pojawiłaś Stęskniłam się ogromnie, ale widzę, że Ty zapracowana niezmiernie. Nie pracuj za cięzko, choć krasnoludki tak mają ![]() No odliczanko pełną para idzie sobie Buziam Cie bardzo tymczasem I wracaj do nas szybciutko Witaj witaj Cytat:
Ja już pisałam Ci kiedyś, ze talent masz ogromny ![]() W dodatku po burzliwym wieczorze takie cuda zrobić ![]() Buźka kochanie Cytat:
Ja sie właśnie wyzbieralam niedawno z wyrka, a Ty już pięknie odliczanko zrobiłaś ![]() Kochana jesteś Ładuj bateryję w takim razie i wracaj ![]() Cytat:
Hej Madzienka Hihi... takie szaleństwo jest zazwyczaj przed operacją A za 4 dni ..... Trzymam kciuki za opanowanie tymczasem Viola witaj, bo my się chyba nie znamy Pozdrawiam mocno wszystkie Krasnalki
|
|
#7267 |
|
Zakorzenienie
|
Wiolu, witaj ![]() ![]() ale nam tu w niedzielę z samego ranka ( ) niespodziankę zgotowałaś ![]() suuuper, że jesteś e-maila oczywiście niezwłocznie podeślę ![]() a tymczasem.. toast wznoszę za Twój Come Back czuj się jak u siebie w domu ![]() miłych niespodzianek nigdy za wiele nooooo! ![]() Happy ![]() no no.. dobrze, że w domku, coby się dzieci nie pogubiły to co, rozumiem złotą tequilkę popijałaś? mówią, że po tequilli nie ma dolegliwości.. może więc na listopad będzie w sam raz? bo po co mamy jeden dzień balować, drugi chorować, ja jakieś małolaty Chibuike KwiannaPink MageraListopadowa- co tam u Ciebie słychować? pozdrowionka ![]() witam niedzielnie ![]()
|
#7268 |
|
Wtajemniczenie
|
Ahh ja mam piękny dzień i motyle w brzuchu, jestem taka kochliwa że pewnie za jakiś czas będziecie mi tu pomagać sklejać złamane serce
Viola to czekam, moje są w albumiku to możesz ocenić czy podobne
|
#7269 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To uczucie jakby był nawał pokarmu, jakby się mleko zbierało- to normalne i ta tkliwość, ból po dotknieciu też ---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ---------- Cytat:
- no to tylko cieszyć się chwilą
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
||
|
|
|
#7270 |
|
Wtajemniczenie
|
![]() ja nie mam dzieci więc nie znam uczucia zbierania się pokarmu, ale mi pamiętam na początku się dziwne rzeczy działy, nie dość że byłam gruba to miałam wrażenie że w całym ciele mi się płyny odkładają No i uważajcie, pani dr ostrzegała że po cyckach się uaktywniają hormony i łatwiej o wpadkę
485 i 545 mentorki made by dr Skwiercz 2009 Edytowane przez kejtigda Czas edycji: 2010-10-03 o 17:10 |
|
|
|
#7271 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Najbardziej frapuje mnie kwestia czytaąc Was,skad Wy bierzecie kochane na operacje kase?
|
|
|
#7272 |
|
Wtajemniczenie
|
Niektóre lata zbierają, inne mają dobre prace, kredyty albo kochanych mężów/kochanków
|
#7273 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#7274 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tym z nas, które nie wiedzą -Wiola to nasza tajemnicza Szamanka za którą odliczałyśmy , trzy tyg temu miala operację Straszne to co piszesz o tym jak Cię potraktowano - byłaś na prawdę osobą bezstronną no ale to jak widać nie ma znaczenia ![]() "Alternatywy 4 " no dobre, dobre - to taka historia o absurdach była chyba Ale mi radoche zrobiłaś
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
|
#7275 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No i składam podanie na piśmie o zostanie krasnoludkiem w Waszym gronie ![]() Cytat:
No mam nadzieję, że będzie miło jak kiedyś.. a na pewno będzie w końcu same fajne tu krasnoludki i królewny Śnieżki są Cytat:
A Twoje fotki to normalnie palce lizać.. jesteś bardzo fotogeniczna Cytat:
![]() Mam nadzieję, że jak będziecie w Trójmieście znowu to będziecie o mnie pamiętać
|
|
#7276 |
|
Raczkowanie
|
wrzucilam nowe zdjęcia,... ale z kamerki z laptopa więc są malutkie ale coś widac do tego dzis moja polowka kladła mi glowe na kolana i niechcacy uderzyl mnie w piers nic nie boli... ale co chwile biegam do lustra... eh
|
|
#7277 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo wyszły ślicznie. A pod pomarańcze jeszcze nie próbowałam no ciekawe, ciekawe .A tak w ogóle to buziaczek Cytat:
Cztery dni - no to ja myslę że najwyższa pora się zaprzyjaźnić więc zerknij sobie Cytat:
o..... to i jak pomłoteczkuje troszkę ![]() O kochana Pink ---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ---------- Magerko- buziaczek .
|
|||
|
|
|
#7278 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#7279 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tak się składa, ze to właśnie Twoje wypowiedzi sa absolutnie pozbawione merytorycznej treści, dlatego jedynym sposobem na konwersację jest dla Ciebie obrażanie i ubliżanie innym! Masz rację- dyskusja jest jałowa, bo zdecydowanie odbiegła od tematu! Jesteś mistrzynią w obchodzeniu dookoła sedna sprawy ...i to my czepiamy się słówek... zamiast słowa "czy" miało być słowo "czemu" - i było to pytanie czysto retoryczne i nie trudno było się tego domyślić, bo to wynikało z kontekstu a co do Twojego tajemniczegoLekarza - przekonałaś mnie! Nazywaj Go jak chcesz! W końcu głosząc takie teorie o badaniach genetycznych, trzeba być co najmniej czarodziejem w pozostałych kwestiach - zdania nie zmieniłam doskonale pamiętam, kto był Twoim pierwszym wyborem i dlatego tym bardziej dziwi mnie Twoje obecne zachowanie Maceratko mnie natomiast uczono, że donosicielstwo jest co najmniej nieeleganckie, nie wspominając już o podburzaniu innych przeciwko osobom o odmiennych poglądach... i to ... nie tak dawnym sprzymierzeńcom... którzy popadli w Twoją niełaskę przez (Twoim zdaniem) nieodpowiedni dobór towarzystwa. ![]() nic dodać, nic ująć ...i masz rację... smutne to... rzekłabym nawet, ze przygnębiające! a tyle było krzyku o wolności słowa i banowaniu za odmienne poglądy! czemu edytowałaś posta, w którym objaśniasz wszystkim w jak prosty sposób mogą się zabawić w donosiciela??? Śmiało! Niech wszyscy wiedzą jak świetnie radzisz sobie w tej materii i pozbywasz się niechcianych osób o niewygodnych dla Ciebie poglądach... i jeszcze dorabiasz do tego ideologię - "łamanie prawa" to tyle... Pozdrawiam
|
|
#7280 |
|
Raczkowanie
|
Chciałam się pochwalić ze moje skarby dziś są ładne
![]() Bo jutro to nic nie wiadomo z nimi.... Zmienne jak pogoda Wczoraj skończyły 2 tygodnie
|
#7281 |
|
Rozeznanie
|
ooooo jak milo tu wejsc i poczytac was!!!!!!!!
krasnoludki wy moje Viola oczywiscie,ze mozesz do nas dolaczyc, przeciez ty nasza dziewczynka jestes... Magerko bede wieczorkiem kruszynko bo moj M juz goni... Mya, czesc krolewno ![]() Maceratka fajnie ze jestes chibuike super cycuszki Beatrycze, Kejsiii, ????? co jest..pewnie sie lenia... Dobra moje slodziutkie do pozniej!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
#7282 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sella- no może przegapiłaś ale to wlasnie do Maceratki się uczepiły dwa rzepy od samego początku. Świetnie o tym wiesz. Macerata i tak wykazała się nieziemską wręcz cierpliwością i bardzo długo znosiła bez słowa zaczepki. A jak Macerata radzi sobie z osobami niechcianymi?- wybacz ale musisz mi to wyjasnić. Podaj tu do publicznej wiadomości te rewelacje albo nie wygaduj bzdur. Możesz wymienić te osoby które wylecialy jak Macerata na nie doniosła - bo chyba to nam chcesz przekazać
|
|
|
|
|
#7283 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jestem w szoku jak się zmieniły Kurczę teraz sama zaczynam rozmyślać nad rozmiarem i chyba będę jednak prosiła o większe Brawo dla doktorka spisał się ![]() Pink witaj i No i dla reszty krasnali
|
|
#7284 |
|
Raczkowanie
|
Chibuike, Kashati pięknieją Wam Dziewczynki z dnia na dzień
![]() Ja też mam już nerwówkę Spakowana już jestem ![]() Ale zleciał ten czas...
|
|
#7285 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
doradzić - eeee.. A tak poważnie to ja mogę tylko powtórzyć za koleżankami- odkładamy, pożyczamy, zarabiamy lub dostajemy Cytat:
---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ---------- Cytat:
A Twoja cyferka już nie taka straszna- no proszę nie przesadzać. Ty Kochana będziesz już po operacji głaskać się po panienkach a u mnie roczek stuknie - a za rok razem zaczniemy świętowac 14
Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2010-10-03 o 19:15 |
|||
|
|
|
#7286 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Violu, chcesz cytaty wypowiedzi jak wrocilas po operacji i jak Cie przyjelysmy? Mamy to dla Ciebie zrobic? Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||
|
|
|
#7287 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Witaj witaj w niedzielny wieczor
Gdzie znowu Cię wymiotło ????? Wracaj szybciutko !!!! Calusek Cytat:
Pewnie, ze pomożemy w razie 'w' A tymczasem trzymam kciuki za motylki ![]() Cytat:
a bedzie nas jeszcze więcej !!! ![]() No i nie pogratulowałam Ci cycuchów !!!! GRATULACJE ![]() Widzę, że wkładki masz impressed ![]() Niecierpliwie czekam w takim razie na albumik i wysyłam zaproszonko Cytat:
pomykam zaraz oblukać, bo przecież rozmiarek masz taki jak ja mam mieć Cytat:
![]() Cytat:
Gratulacje ![]() Cytat:
No to ogarnij szarańczę i wracaj
|
|
#7288 | |
|
Zakorzenienie
|
Magerko to napisz mi proszę na priv
---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ---------- Cytat:
I co chcesz tu cytaty wklejać z innego forum? tak to ma wyglądać? z wątków otwartych będą czy z zamkniętych? No domyślam się że z otwartych- czyli wybrane teksty, no ale nam pokażecie A może zróbcie "dzień otwarty" na swoim forum- otwórzcie wszystkie wątki i zaproście wszystkich na odwiedziny
Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2010-10-03 o 19:42 |
|
|
|
|
#7289 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() podejrzewam, że była w nim jakaś literówka, jeśli został edytowany ![]() co w tym dziwnego? ![]() mhm.. z całym szacunkiem, ale mam się przed Tobą tłumaczyć, czemu edytowałam posta? dziwne jakieś.. ![]() inni też się z edycji postów przed Tobą tłumaczą? no, ja nie wiedziałam.. zamierzasz kontynuować to awanturowanie się? ze mną tym razem??? ![]() Kochana no, czuję się wyróżniona, ale mam co innego w tej chwili na głowie, więc spróbuj może wyładować gdzieś indziej emocje proponuję np.spacer po świeżym powietrzu.. bardzo realksujące.. pozdrawiam ...................... edit.: mhm, napisałam "realksujące".. i co teraz? edytować czy nie edytować? oto jest pytanie.........
######################### Edytowane przez macerata Czas edycji: 2010-10-03 o 19:45 |
|
|
|
|
#7290 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:42.

śliczne robisz paznokietki

Wiolu, witaj 
) niespodziankę zgotowałaś 

nic nie boli... ale co chwile biegam do lustra... eh