![]() |
#3031 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXI
Cytat:
_________________ 'You tried to catch me but it wasn't possible.
Nobody could hurt me, it was my game.' Próbowałeś mnie złapać, ale to było niewykonalne. Nikt nie mógł mnie zranić, to była taka moja gra. 'She was lost but wasn't missing. She would always walk alone.' Pogubiła się, ale nie stęskniła. Zawsze chciałaby kroczyć sama. 'You have got nothin’ what I need.' Nie masz niczego, co mi potrzebne. 'I’m fine without You now. I don’t need You here. I’m fine without You now. Can You disappear?' Jest mi dobrze bez Ciebie teraz. Nie potrzebuję Cię tu. Jest mi dobrze bez Ciebie teraz. Możesz zniknąć?
![]() ![]() |
![]() |
#3032 |
Rozeznanie
|
![]() avantikaa, kontrastowa0, poprostuAsiss - okradzione ![]() dziewczyno jesteś dla Niego za bystra. zbierało się na burzę, siedziała skulona w swoich myślach na czarnej podłodze, przez popękany sufit kapały krople wody. Kap, kap, kap (...) jeszcze chwila, a zarwie się sufit. Zmrużyła w strachu oczy i wbiła swe białe zęby w wargi. Pieszczotliwe wyzywała Go od głupków. Nie to by wypominała mu jego ułomności i miała go za idiotę. I dla takich wieczorów się żyje, przez miasto z butelką piwa, lekki zmrok, a w okół ludzie, którzy nie zaczną tematu który wywoła Twoje łzy. nie to żebym tęskniła, ale uważam za marnotrawstwo czasu siedząc samotnie. Sztuką godną dodania na wystawę są ludzkie szczere uśmiechy. wieczory zaczynają się robić zimne, a ludzie z desperacją poszukują kogoś kto udowodni, że jesienny wieczór potrafi być gorący niczym letnie popołudnie. nie jest mi z tego powodu nawet przykro. Cześć, nawet nie wiesz ile razy się uśmiecham czytając od Ciebie sms-y.
Edytowane przez Paralogiczna Czas edycji: 2010-10-03 o 17:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#3033 |
Zakorzenienie
|
dziękuję.
![]() Kolorowym zboczem w dół potoczyć lekko się przez morze traw. Nie boję się. Tak bardzo chcę. Daj mi skrzydła, a uniosę Cię wysoko. Jeszcze nie jestem w stanie prawidłowo egzystować, Ale mogę po prostu się zmienić... Już zawsze wilk we mnie ukryty, Będzie pożądał owieczki w Tobie... |
![]() ![]() |
![]() |
#3034 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() cornels, latin, mad_woman, nastychick, Nensie, Nieodkrytaxd, poprostuAsiss, ratatamm, siatkaara - okradłam ![]() _________________
Myślałam, że brakuje mi czułości, a nie Ciebie. Dopiero umawiając się z kilkoma chłopakami, będąc w luźnych związkach, zrozumiałam, że to brak Twojej osoby powoduje u mnie bóle głowy i serca. Jej własna bajka skończyła się wtedy, gdy Jej książę w towarzystwie uroczej księżniczki z sąsiedniego królestwa i innych znajomych wyjechali na wakacje. Wtedy Jej "idealny" miał Ją głęboko gdzieś, a po powrocie przekupił Ją prezentami, ale Ona wyczuła, że nie wydałby na nią stu złotych posiadając dwieście na tydzień, ot tak. Najbardziej denerwowali Ją ludzie, którzy uważali, że w Jej wieku nierealna jest prawdziwa miłość. Przecież Ona chociaż ma dopiero piętnaście lat, ma ją już za sobą, chociaż wolałaby jej chyba nigdy nie zaznać.
![]() |
#3035 |
Rozeznanie
|
Artistic soul - dla Ciebie bd tutaj zawsze. ♥
viper19 - cieszę się, że mam dla kogo pisać. ![]() Chciałabym mieć Twój uśmiech na co dzień i pocałunki na życzenie. Nie ma dnia bym Ciebie nie miała. Niebo tak bezwstydnie błękitne. Za godzin parę słońce przetnie bezczelnie, zaleje krwią zachód. Niepoprawny monogamista. Kocha mnie do szaleństwa.
#3036 |
Zakorzenienie
|
viper19 - miło
![]() _____ "Is there somebody who still believes in love?. Czy jest tutaj ktoś, kto wciąż wierzy w miłość?" "I’m going to tell you how I feel How I couldn’t breathe When you’re not with me Idę Ci powiedzieć jak się czuję Jak nie mogę oddychać Kiedy nie ma Cię ze mną"
#3037 |
Zakorzenienie
|
Pewnie jest taki ktoś kto zrozumiał by ją .
dobrze wie jak to jest kiedy sen kończy się . nie mówi nic .. i chociaż myśli , że świat nadal nic nie jest wart . może kiedyś Ci wybaczy. Kiedy znów wróci tu nie odgadniesz z jej słów . nie odpowie nic .. i będzie grać dumna tak jakby czas zatarł ślad . jakby nigdy jej nie znała . The Boogie Town - Emily ![]()
#3038 |
Raczkowanie
|
i co, myślisz że sobie radze ?
że jest wszystko ok, bo nie widzisz, że płacze ? jestem miła, uśmiechnięta. to znaczy tylko, że umiem dobrze kłamać. a czy fakt, że siedzę ze łzami w oczach, modląc się o wiadomość od Ciebie byłby coś w stanie zmienić ? kolejny przykład na to, jak człowiek stał się szm*tą. biegła przed siebie ze łzami w oczach. nie wiedziała dokąd zmierza. czuła tylko wewnętrzną potrzebę ucieknięcia od problemów, od wspomnień, którymi rozpaczliwie dławiła się każdego dnia. mówią ' ona jest taka szczęśliwa..', a w tym momencie pieprzy jej się całe życie. |
![]() ![]() |
![]() |
#3039 |
Raczkowanie
|
Psychoza jest taka fascynująco niezrozumiała...
'jeżeli całujemy się do bólu - jest to słodycz, a jeżeli dusimy się w krótkim, gwałtownym pocałunku - ta sekundowa śmierć jest piękna !
![]() |
#3040 |
Raczkowanie
|
anielkaa - zabieram co tam chcesz Myszkoo
![]() istny_paradoks - dziękuję za pomoc ![]() kamisha - kocham takie krótkie opisy, zabieram cały post ![]() kontrastowa0 - śliczny avatar, podoba mi się ![]() ![]() LoveYourEyes - czytasz w myślach ? opis śliczny, po prostu idealny ![]() Rilen - jesteeeeeś ![]() ![]() że co ? że jaaaaaaa ? dziękuję Słoneczkooo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ____________________
I zamykam ten rozdział. Odcinam to całkiem. Z wiekiem narasta nam liczba i skala problemów. Kocham Cię nawet jak kąpię się przez Ciebie w zimnej wodzie. ![]() Istnieją dwa rodzaje zmęczenia: fizyczne i psychiczne. Ja chyba cierpię na to drugie.
#3041 |
Raczkowanie
|
Jesteście boossskie
![]() oto coś ode mnie : Nigdy nie rezygnuj z celu, tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga długiego czasu. Czas i tak upłynie... W tej chwili i tylko dla tej chwili!! ![]() Chciałabym wrócić do tych chwil, kiedy moim największym zmartwieniem było, czy zdążę na wieczorynkę... And I’m falling through the sky Falling like the rain I’m falling till I’m back on earth again Biding my time... |
![]() ![]() |
![]() |
#3042 |
Zakorzenienie
|
dziękuję!
__________ możliwe, że jestem już pół planety dalej, pływam w turkusowym morzu i tańczę o północy do dźwięków flamenco. znów modlę się do boga, w którego przecież nie wierzę. piękny widok, fluorescencja, gwiazdy świecą tak jasno. może wypowiedziałabym życzenie, gdybym wierzyła w całe to gówno. seriale brazylijskie. niby szmelc, a jednak miło wiedzieć, że komuś życie pieprzy się bardziej niż mnie.
#3043 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() "
Robiąc porządki spojrzałam pod łóżko. Znalazłam tam starą miłość. Byla słaba, zakurzona. Zastanawiam się, co ona tam robi. Pomogłam jej wstać, lecz ona spojrzawszy na mnie umarła. co pozostaje kłopotom? środkowy palec! Starałam się o Tobie zapomnieć. Przecież nie znaczyłeś dla Mnie zbyt wiele, byłeś tylko kolejnym idiotą, który zawrócił mi w głowie. Pilnowałam się, żeby do Ciebie nie napisać. Wszystko poszło się ***ać. Twoi przyjaciele cię wystawili. Myślisz, że są twoimi przyjaciółmi? Kiedy ktoś do nich przychodzi, zapominają o tobie. A ty spójrz, na tych swoich prawdziwych przyjaciół, którzy zawsze mają dla cb czas i nigdy o tobie nie zapominają. To im podziękuj, że są."
![]() ![]() |
![]() |
#3044 |
Zadomowienie
|
Dziękuję
"Łzy to nie wstyd, tylko oznaka, że ci na czymś zależy ." |
![]() ![]() |
![]() |
#3045 |
Raczkowanie
|
Emaa x3 Artistic soul mad_woman Rilen dziękuję Wam ![]() Martussssia świetne opisy ![]() różaniec z łez którym mogłabym
bądź z Kimś, kto sprawia że się uśmiechasz, śmiej się tyle, ile oddychasz i kochaj tak długo jak żyjesz. Edytowane przez Kofeina w RedBullach Czas edycji: 2010-10-03 o 20:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#3046 |
Raczkowanie
|
Witajcie kochane! ![]() ![]() Jesteś tu od pół roku a dopiero teraz zdaję sobie sprawę, co będzie jeśli Cie stracę. Nie pamiętam co się ze mną działo, gdzie byłam i z kim rozmawiałam. Wiem jedynie, że na pewno byłeś ze mną. _________________________ _________________________ _____________________ kocham Cię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3047 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
____________________ 'Call the radio if You just can’t be without me.' Zadzwoń do radia, jeśli nie możesz żyć beze mnie. 'You know, I can't smile without You. I can't laugh and I can't sing.. I'm findin' it hard to do anything.' Wiesz, że nie mogę się uśmiechać bez Ciebie. Nie mogę się śmiać i nie mogę śpiewać.. Ciężko jest mi dojść czy mogę cokolwiek. 'You see, I feel sad when You're sad, I feel glad when You're glad. If You only knew what I'm going through, I just can't smile without You.' Widzisz, czuję się smutny, kiedy Ci smutno, cieszę się kiedy Ty się cieszysz. Jeśli byś tylko wiedział jak to przechodzę, po prostu nie mogę się uśmiechać bez Ciebie.
![]() ![]() |
![]() |
#3048 |
Zadomowienie
|
♥♥
musimy kochać, bo ktoś zapisał to w DNA uśmiechamy się tym samym strzelając do siebie z serc Biegłam za Tobą, z otwartymi ustami i wyrazem niewysłowionego smutku. Jeśli chcesz się skarżyć, nie jestem działem reklamacji ♥♥
#3049 |
Zadomowienie
|
Dziękuję dziewczynom,które wciąż o mnie pamiętają. Dziękuję również za dzisiejsze życzenia urodzinowe od was kochane <3 _________________________ _ Zapomnieć. wydrzeć.wypluć.wyrzygać. cokolwiek do cholery. dotykając delikatnie moje usta nie zapominaj o ich smaku. Był. wciąż. i wciąż. Nawet na filiżance porannej kawy zdobionej cynamonem. Kochaj tylko to,co jest warte zwrócenia Twojej uwagi. zapominać codziennie rano i wracać każdej nocy. Trzymaj mnie mocno,rozpływam się jak olej na patelni. Jego ciepło było tak elektryczne,że wokół gasły wszystkie lampy a on świecił najmocniej. |
![]() ![]() |
![]() |
#3050 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkie talenty , okradam i rabuję Was już od dawien dawna , ale nigdy nie miałam odwagi tu się pojawić .
![]() Może w końcu się odważę. nienawidzę kiedy coś sobie postanowię, wtedy nie potrafię dotrzymać obietnicy. nie szukam księcia z bajki, szukam kogoś z kim mogłabym liczyć gwiazdy na niebie, pić kakao oglądając głupkowate komedie i skakać w kałuże w największą ulewę - kogoś dla kogo mogłabym być sobą . ktoś wypowiedział jego imię a ja uśmiecham się do siebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3051 |
Zadomowienie
|
nigdy nie katapultuję się z Twego serca.
nawet o tym nie myśl ![]() `nie pozwól mi wierzyć w chore sny`
#3052 |
Raczkowanie
|
marikab, anielkaa - bierzcie kochane, bierzcie. Ja też biorę.
![]() *** Proszę, uśmiechnij się. Ale tylko do mnie... *** Dzięki, że okazałeś się takim śmieciem.! </3 ***
![]() |
#3053 |
Raczkowanie
|
'Nienawidzę nadziei,
nie mogę znieść tego uczucia.' Bo wierzę w jego miłość. Skrytykowała wszystkich, ale nie jego. Nie potrafiła. _______________ :< . |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3054 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
bardzo mi miło ![]() + Twój zapach doprowadza mnie do obłędu . Chcę znów wypłynąć na głębokie wody . Chcę znó zatonąć w Twoich ramionach . Słoneczny jesienny dzień , kiedy można we wszystko uwierzyć od nowa . ![]()
______________________ Usiądź obok, wsłuchaj się w bicie mojego serca i trwaj tak na zawsze. ![]() Edytowane przez mad_woman Czas edycji: 2010-10-03 o 21:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3055 |
Raczkowanie
|
Viper - misia.
![]() ![]() Rilen - zostan na zawsze ![]() CaMa, Zwariowana, Absorbeed, abunee, without_demur, ekhem_sorry, nieliczylamwcalesie,uwielbiaj,kontrastowao,xsxs,zuzkaz,naiwna0,agrr. mało mi was! a niektórych to już ze sto lat nie widziałam. ![]() Ale z każdym jego pocałunkiem, kochała go bardziej.
Nie potrafiła go zostawić, w końcu rana zmieniała się w bliznę. W końcu z każdym pocałunkiem, zapominała. Wszyscy zazdrościli mu takiej dziewczyny, Każdy współczuł jej takiego chłopaka. Miłość wypisana w Twoich oczach całkowicie mi wystarcza. Jeżeli kiedyś będziesz chciał odejść, Powiedz mi o tym wcześniej. Zostawię Cię pierwsza, będę patrzeć jak płaczesz. Mi też jest przykro, Popatrz na łzy. A potem odejdź, Będziemy udawać, że nie wydarzyło się nic. Na ulicy zwykłe cześć, Zamieni się w spie.rdalaj. Mój nowy chłopak, Będzie chciał Cie napie.rdalać. Twa nowa dziewczyna, Zostanie prze zemnie zabita. Uwierz kochanie, Be zemnie nie będziesz miał życia. Kochaj tak, jakbyś chciał żeby kochano Ciebie. Pamiętaj że kiedy płaczesz, płacz w samotności. Kiedy się uśmiechasz, rób to przy ludziach. Niech nikt nie wie, co niszczy Cię od środka.
28.03.2010 i nie liczy się nic. nic oprócz nas. Edytowane przez naiwnie__ Czas edycji: 2010-10-03 o 23:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#3056 |
Przyczajenie
|
"- a makijaż? chyba nie pójdziesz w nim spać? To źle wpływa na cerę...
-nie muszę go zmywać -dlaczego? - łzy zrobiły to za mnie..." "-rozmawiałaś z nim? -nie musiałam. wiem, że to już koniec. -ale jak to? jesteś pewna? - nie. cholernie nie jestem pewna. zależy mi na nim ale to była jego decyzja..." to przykre, że musimy podążać drogą, na którą rzucił nas ktoś inny nie pytając nas nawet o zdanie... "Po jakim czasie zapomina się zapach kogoś, kto nas kochał? A kiedy samemu przestaje się kochać? Podajcie mi klepsydrę."
#3057 |
Raczkowanie
|
Mój chłopak jest zmyślony... dlatego nie będę cierpiec.
Potrójnie częściej słyszę jego imię .. Nigdy nie wiedziałam, co do Ciebie czuję. Ale jeśli rozmawiasz z inną, mam ochotę podejść i wydrapać jej oczy...
#3058 | |
Zadomowienie
|
kłaniam się ![]() ![]() Cytat:
również mnie urzekło ![]() Prim & Onax3 & CukrowaPanna - <3 --------------------------------------------------------- 1. pochwała naiwności . 2. chcę, żebyś mnie potrzebował . 3. teoretycznie miała na niego wy***ane , ale praktycznie to przegryzała wargi gdy ktoś wypowiedział jego imię .
![]() |
#3059 |
Raczkowanie
|
#3060 |
Raczkowanie
|
czasami poznajemy wiadomości z kraju, świata, polityki i regionalne..
a czasem nie chciałoby się słyszeć nic, jedynie tylko, to co słychać u jednej osoby z biliarda innych wałęsających się po ziemi. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:10.