![]() |
#4321 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XVIII
Vesenko - jaki to zielony?
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#4322 | ||
Zakorzenienie
|
![]() To pałą je, pałą ![]() No gdyby nie inni ludzie, to czasem mniej nerwów by w życiu było ![]() ![]() Trza ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() To taki brudny do baru przyszedłeś? ![]() Na pewno będzie ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4323 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]()
#4324 |
Zakorzenienie
|
ten Na żywo piękna morska zieleń
---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ---------- jest genialny ![]() wyszła ogromna ilość, więc jak ktoś ma ochotę, to zapraszam ![]()
#4325 |
Zakorzenienie
|
Aaaa, widziałam. Też mi się podoba
![]() Ostatnio choruję na ten: http://karlasugar.net/2010/08/guest-...ld-fitzgerald/ Ten mi się podoba: http://inglotcosmetics.com/640.o2m.n.../product/13043
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2010-10-03 o 18:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#4326 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4327 |
Zakorzenienie
|
to dawaj
![]() Też bym pomariudziła (o! i to jeszcze jak!), bo siostra z dzieciarnią się zwaliła, ale już się na mnie drą, że mam wracać za stół ech... ![]()
#4328 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() I może jeszcze coś jeść każą? ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4329 |
Zakorzenienie
|
jeść każą, wyśmiewają moja spinkę z mini-toczkiem, ze mi się kapelusz skurczył, dzieciarnia moje buty wyciągnęła... i wszyscy oczywiście wykazują zerowe zainteresowanie na jaki koncert za tydzień jadę
![]() Uff, dobrze, ze już pojechali ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-10-03 o 18:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#4330 |
Zakorzenienie
|
Hej Zobaczcie, co zrobiłam ZNOWU z włosami
Załącznik 3450402
#4331 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() poczytałam w internecie o tych kociakach i ich utrzymanie nie jest problematyczne, kurcze, ale cena takiego zwierzaka dość wysoka jak na moją kieszeń... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4332 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co?? Śmieją się ze spinki z penisikiem ? Nie mogłaś ich ![]() Cytat:
![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#4333 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4334 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja też dziś gnębiłam włosy,powtórka tego samego koloru co poprzednio ,teraz to już się porządnie napigmentowały i w zasadzie mam takie jak naturalny swój kolor ![]()
![]() |
#4335 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Chcę takie kozaki na zimę
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4336 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4337 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Małe zdjęcie wyszło.TU widać lepiej.Tylko gdzie ja je stacjonarnie dostanę
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4338 |
grozi wypollizowaniem
|
madziku, winterio, ju
![]() troche mały ten butek-nic nie widac..choc wydaje sie niezły ![]()
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-10-03 o 19:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#4340 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
wiem,ale obawiam się,że o wiele bardziej droższe
![]() Polly-wstawiłam link,lepiej widać.
![]() ![]() |
![]() |
#4342 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
dokłądnie-znam ten bol-np na tej stronie są takie kozaki ryłko które chciałam-ale w zadnym salonie ryłko ich nie było, co więcej nigdzie nie udało mi sie dostrzec butów z okładki katalogu ryłko ![]() ta nogawka w tych kozaczkach mnie nie przekonuje...tzn jak dla mnie -bo ja nosze spodnie na wierzch kozaków...to i tak bym zasłoniła,albo by wystawał taki obrąbek spod moich nogawek ![]()
![]() |
#4343 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4344 |
Zakorzenienie
|
Winter, ciekawe te butki, tylko ta zachodząca cholewa nieco dziwna - nie będzie tam sól i błoto włazić?
Jutro spytam koleżankę, czy już likierowego Angela kupiła - w piątek mnie od razu obniuchała i od razu zaczęła świergolić: "o mocne! też sobie kupię" - kolejny raz mnie naśladuje, odsprzedałam jej już 3 flaszki i znudziło mi się, że mnie ciągle papuguje ![]() A na Angela tak strasznie fujała... ![]() edit: jakby ktoś pytał - tak wnerwia mnie naśladownictwo ![]() I tak - wnerwia mnie zachwycanie się killerami i zlewanie, że muchy padają, bo nie lubię jak ktoś w pomieszczeniu mnie katuje zapachem, który mnie drażni i sama na co dzień używam tak, zeby tylko samemu czuć, w myśl zasady nie rób drugiemu co tobie niemiłe edit: a zaraz chyba ide spać ![]() A jutro po pracy zostaję w wawie dłużej i lecę sobie glany kupić ![]() ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-10-03 o 20:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#4345 |
Zakorzenienie
|
No chyba rudy, kurczę?
#4346 | ||
Zakorzenienie
|
Uh, witam już z Piaseczna
![]() Jak dobrze u siebie w domku ![]() Dziękować... a mimo wszystko lanie być powinno, bo miałam na tauera odkładać ![]() Drzewo różane, vapo rub ![]() Eeee tam ![]() Dla mnie to pikne słodkie kadzidełko ![]() Cytat:
![]() Kiedyś miałam ze 2 pary SF i trzeba przyznać, że były dobrej jakości ![]() ---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- Cytat:
![]() ![]()
Edytowane przez kolciag Czas edycji: 2010-10-03 o 21:02 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4347 | |
never say no to panda
|
Cytat:
ja, jak ktoś pyta, odpowiadam, bo i tak wiem, że jak się taki delikwent wysmrodzi tym samym (w co wątpię) i tak na mnie będzie pierdylion razy lepiej pachnieć ![]() ![]() ale nie z tym przychodzę chuop właśnie wypierniczył z biurka cały kielon waleriany byłabym zła, ale: - kielon do wódy przetrwał upadek (chociaż 3 kielony do wina + szklanka z Maca poszły przy podobnym "wypadku" w drzebiezgi) - uwielbiam zapach waleriany ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4348 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No ja dla większości znajomych dziwnie śmierdzę ![]() A jak ostatnio koleżance dałam powąchać kadzidło, nie mówiąc co to, to mało mi się nie udusiła ![]() Waleriana mówisz ![]()
![]() |
#4349 |
never say no to panda
|
kolcia - daj koleżance niuchnąć Incense Kamali - gwarantuję, że do końca życia już się do Ciebie nie przyzna
![]()
![]() |
#4350 |
Nindżopesz
|
Witam!
Kopę lat ![]() Madzik, podoba mi się koncepcja tych butów, gdyby nie brak kasy byłyby moje. Mai zazdroszczę glanowych planów. A wszystkim zazdroszczę likierowego Angela ![]() Ja tymczasem wybrałam i kupłam farbę z mieszalnika, której odcień kolega ochrzcił nazwą "zdechły łosoś". Ale nadal mi się podoba ![]() No i wybralim odrzwia, kupilim kaloryfery, zamówilim panele... Będzie cudnie już niedługo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:33.