Nałogowe Kosmetykoholiczki - część XI - Strona 154 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-10-02, 00:18   #4591
bossy
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki - część XI

Dzięki

.supergirls just fly.
bossy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-02, 08:09   #4592
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Na stronie Daxa za wypełnienie ankiety można dostać próbki. Ostatnio dotarły do mnie. Wypróbowałam nowy balsam Jest świetny dla mojej suchej skóry.
Pachnie tak samo jak Alien Tylko z 10 razy delikatniej
Który to balsam?

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
Spędziłam 5 godzin w Bonarce w poszukiwaniu butów i kurtki/płaszcza, popłakać się idzie- takie beznadziejne
Buuu, szkoda, że odczytałam Twojego SMS-ka dopiero w domu, bo w sumie też jeszcze chciałabym jakieś ciuchowe zakupy poczynić. Tak mnie nabrało żeby kupić jakiś nowy kaszkiet, albo fajną czapkę No i oczywiście oficerki na zimę.

Cytat:
Napisane przez bossy Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny. Miałam dzisiaj rozmowę z kierowniczką w sprawie przedłużenia umowy. Są ze mnie bardzo zadowoleni, powiedziała kilka drobnych uwag, ale ogólnie są bardzo na tak. W przyszłym tygodniu poznam warunki przedłużenia współpracy.
Super, gratulacje
Stary 2010-10-02, 12:41   #4593
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć Dziewczyny. Miałam dzisiaj rozmowę z kierowniczką w sprawie przedłużenia umowy. Są ze mnie bardzo zadowoleni, powiedziała kilka drobnych uwag, ale ogólnie są bardzo na tak. W przyszłym tygodniu poznam warunki przedłużenia współpracy.
Gratulacje

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Który to balsam?
http://www.dax.com.pl/s/katalog/produkt/67

Tylko nie wiem, czy konsystencja będzie Ci odpowiadać, bo on jest bardzo gęsty, że aż nieco "tępy" ale dla mojej b. suchej skóry jest boski

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-02, 12:51   #4594
isa666
Zakorzenienie

Hosenko może na zimę bym się na niego skusiła, wtedy przyda mi się coś treściwszego Muszę ten balsam oblookać jeśli już jest w Rossmannie.
Stary 2010-10-02, 17:16   #4595
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Buuu, szkoda, że odczytałam Twojego SMS-ka dopiero w domu, bo w sumie też jeszcze chciałabym jakieś ciuchowe zakupy poczynić. Tak mnie nabrało żeby kupić jakiś nowy kaszkiet, albo fajną czapkę No i oczywiście oficerki na zimę.
Bo ja go miałam wysłać wcześniej ale jakos mi się nie kliknęło i potem zauwazyłam

w każdym razie wróciłam dziś po płaszczyk i sukienusię i jestem częściowo szczęśliwa
Kupiłam też bluzkę 3/4 w Re zwykłą czarną i wypatrzyłam buty w Martensie, takie: http://www.soliver.de/Stiefelette/10..._ko_sc_stiefel
39 było luźne, muszę w innyhc oddziałach poszukać 38. Ale obcas o dziwo nie za wysoki- dobrze wyprofilowany wraz z podeszwą, bez żadnych zbednych dżetów i dopinek. Jedyny minus to taki, że nie ma w nich grama skóry kosztuja 199 zł. Pochodzę jeszcze w pon po rynku po obuwniczych, jak nic nie znajdę to poszukam tamtych mniejszych.

Obfocę i wrzucę aktualizacje kosmetyczne na wątki za chwilkę
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-02, 20:14   #4596
rzyrafka
Zakorzenienie

Zbiorki wrzuciłam, zbieram się do kina
Stary 2010-10-03, 10:12   #4597
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
W ogóle to kupiłam sobie w Krk ten sławny krążek Essence do stóp i muszę przyznać, że to świetny wynalazek Wczoraj sobie zrobiłam piętki niemowlaka
Ja wczoraj też testowałam mój krążek, który kupiłam w zeszłym tygodniu i bardzo fajne wrażenie na mnie zrobił. Najbardziej mi się w nim podoba to, że jest bardziej higieniczny niż pumeks i tarka. Zawsze się takimi sprzętami brzydzę (jak gąbkami) a tu nie ma się gdzie zebrać i zalęgnąć żadne paskudztwo.

Cytat:
Gratulacje.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-03, 10:30   #4598
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Ja wczoraj też testowałam mój krążek, który kupiłam w zeszłym tygodniu i bardzo fajne wrażenie na mnie zrobił. Najbardziej mi się w nim podoba to, że jest bardziej higieniczny niż pumeks i tarka. Zawsze się takimi sprzętami brzydzę (jak gąbkami) a tu nie ma się gdzie zebrać i zalęgnąć żadne paskudztwo.
Też się brzydzę gąbek! Jak kupiłam syrenkę, byłam z niej zadowolona, super zdzierak, ale po każdym myciu "wycierałam" ją ręcznikiem. Okropne, ze tyle zostaje w nich wody i potem wszystko robi się stęchłe A pumeks parzę co jakiś czas wrzącą wodą, więc jest trochę lepszy, gąbka by się pewnie roztopiła

Muszę się przyznać, że kupiłam w YR szampon z nowej serii. Fajny ma skład, tzn nie ma silikonów ani SLS (!). No i ładniejszą buteleczkę niż fitomed Dostałam do niego próbkę maski, wczoraj użyłam obu. Szampon pieni się nieźle, tzn nie gorzej niż Fitomed, natomiast maska nie pachnie zbyt ładnie... Potrzymałam ją kilka minut na włosach, nie wiem, raczej nic nie dała. Moje włosy puszą się zawsze, nie wiem, chyba tylko olej kokosowy trochę pomagał. W każdym razie po tej masce nawet rozczesywanie nie było łatwe i musiałam je spryskać odżywką biovaxa...
Także szampon jest całkiem fajny, ale maski nie kupię na pewno.

A na paznokciach mam Ski Teal We Drop i go uwielbiam Na mnie to naprawdę ciepły, zielonkawy granat.

---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ----------

Bossy, gratulacje
kochanie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-03, 10:44   #4599
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez kochanie Pokaż wiadomość
Też się brzydzę gąbek! Jak kupiłam syrenkę, byłam z niej zadowolona, super zdzierak, ale po każdym myciu "wycierałam" ją ręcznikiem. Okropne, ze tyle zostaje w nich wody i potem wszystko robi się stęchłe A pumeks parzę co jakiś czas wrzącą wodą, więc jest trochę lepszy, gąbka by się pewnie roztopiła
To właśnie jest powód dla którego nie mam Syreny. Bo kusiła mnie bardzo jakiś czas temu, ale nie mogłabym się zmusić do jej używania.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2010-10-03, 10:53   #4600
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Zbiorki wrzuciłam, zbieram się do kina
Na czym byłaś?
Ja wczoraj obejrzałam w TV Ranczo Wilkowyje, ale się uśmiałam Strasznie lubię ten serial a film też całkiem fajny

Pomalowałam dziś pazurki po tygodniu przerwy. Musiałam dać im odpocząć, bo się rozdwajały i na dodatek w piątek mi się 2 prawie złamały w pracy.
Stary 2010-10-03, 11:28   #4601
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
ja bez gąbki czuję się źle umyta na wyjazdach nie miałam gąbki i każdy żel wydawał się słaby zawsze stawiam gąbkę pionowo, znacznie szybciej wysycha
co do wyparzenia, chyba nie powinno jej się nic stać
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-03, 11:50   #4602
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
a jak duża ta odległość?
Kilkaset kilometrów, w sumie ponad 600.
Cytat:
w każdym razie wróciłam dziś po płaszczyk i sukienusię i jestem częściowo szczęśliwa
Kupiłam też bluzkę 3/4 w Re zwykłą czarną i wypatrzyłam buty w Martensie, takie: http://www.soliver.de/Stiefelette/10..._ko_sc_stiefel
39 było luźne, muszę w innyhc oddziałach poszukać 38. Ale obcas o dziwo nie za wysoki- dobrze wyprofilowany wraz z podeszwą, bez żadnych zbednych dżetów i dopinek. Jedyny minus to taki, że nie ma w nich grama skóry kosztuja 199 zł. Pochodzę jeszcze w pon po rynku po obuwniczych, jak nic nie znajdę to poszukam tamtych mniejszych.
Bardzo fajne te botki, zgrabnie wyglądają. Sama nadal szukam fajnych botków i kozaków, słabo to widzę póki co, ale mam nadzieję że znajdę coś fajnego zanim jeszcze zima przyjdzie.
Cytat:
Muszę się przyznać, że kupiłam w YR szampon z nowej serii. Fajny ma skład, tzn nie ma silikonów ani SLS (!). No i ładniejszą buteleczkę niż fitomed
A który to dokładnie szampon? Bo jest kilka wersji, wprawdzie mam jeszcze chyba 5 butelek szamponów, ale chciałam wybrać któryś z tych nowych YR.
Mam nadzieję, że nie przesusza włosów?
Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
ja bez gąbki czuję się źle umyta na wyjazdach nie miałam gąbki i każdy żel wydawał się słaby zawsze stawiam gąbkę pionowo, znacznie szybciej wysycha
co do wyparzenia, chyba nie powinno jej się nic stać
Ja też uwielbiam szorowanie gąbką, do tego jeszcze jakiś ostry peeling i czuję się jak nowa.

bossy,
gratuluję przedłużenia umowy.
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-03, 12:29   #4603
Hosenka*
Zakorzenienie

Byłam wczoraj na spotkaniu z prezesem (chodzi o tą pracę o dzieło) no i okazało się, że jednak jest wizja pracy etatowej. Wynagrodzenie będzie zależne od efektu jaki osiągnie się w ciagu tego miesiąca, przy czym liczyć się będzie cała aktywność (w ilu miejscach się było, gdzie dzwoniło itp) a nie tylko skutecznie sprzedana reklama, bo jak sam prezes powiedział, zdaje sobie sprawę, że może się zdarzyć, że nic się nie załatwi. Musi natomiast widzieć, że działamy (oprócz mnie jeszcze 3 inne osoby) i dlatego musimy zapisywać sobie wszystko.
Oprócz tej podstawy, ustalonej indywidualnie dla każdej osoby będa jeszcze 3 inne składowe - prowizja za sprzedaną reklamę, prowizja za "załatwienie" nowego punktu dystrybucyjnego (ja załatwiłam już jeden ) i za coś tam jeszcze, nie pamiętam
Powiem szczerze, że trochę mi to skomplikowało sytuację, bo podchodziłam do tego bardziej na luzie, traktując na zasadzie: "może jakiś grosz wpadnie" szukając w między czasie "normalnej" pracy

A z drugiej strony, może miałabym możliwość zakręcenia się wokół jakiegoś innego zajecia, bo prezesem jest dosyć znana i wpływowa osoba, która prowadzi kilka działalności, zajmuje się różnymi rzeczami (np. organizuje forum ekonomiczne w Krynicy - jest przewodniczacym Pady Programowej, czy coś takiego)

Instagram

Stary 2010-10-03, 12:40   #4604
isa666
Zakorzenienie

Hosenko no widzisz, może akurat dzięki tej pracy uda Ci się gdzieś wkręcić Co jak co, ale w tym kraju jeśli chodzi o pracę to znajomości są bardzo pomocne.
Stary 2010-10-03, 13:09   #4605
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Hosenko no widzisz, może akurat dzięki tej pracy uda Ci się gdzieś wkręcić Co jak co, ale w tym kraju jeśli chodzi o pracę to znajomości są bardzo pomocne.
Dzięki

Pocieszające jest, że nie tylko w PL tak jest - np. w Niemczech to typowe zjawisko, o którym mówi się głośno i bez wstydu jak w PL.

Instagram

Stary 2010-10-04, 01:44   #4606
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Na czym byłaś?

Pomalowałam dziś pazurki po tygodniu przerwy. Musiałam dać im odpocząć, bo się rozdwajały i na dodatek w piątek mi się 2 prawie złamały w pracy.
Na Dorian Gray- strasznie sie bałam, szkoda że nikogo ze mną nie było znajomego

A ja moim za długo daję odpoczywać- urosły mi już porządne szponiska i ciągle jakoś nie mam czasu ich zrobić, już zaczynaja się robić brzydkie i trzeba jaknajszybciej zamalować
Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość
Kilkaset kilometrów, w sumie ponad 600.

Bardzo fajne te botki, zgrabnie wyglądają. Sama nadal szukam fajnych botków i kozaków, słabo to widzę póki co, ale mam nadzieję że znajdę coś fajnego zanim jeszcze zima przyjdzie.
Ooo, no to kawał drogi

Dzięki za opinię
Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
A z drugiej strony, może miałabym możliwość zakręcenia się wokół jakiegoś innego zajecia, bo prezesem jest dosyć znana i wpływowa osoba, która prowadzi kilka działalności, zajmuje się różnymi rzeczami (np. organizuje forum ekonomiczne w Krynicy - jest przewodniczacym Pady Programowej, czy coś takiego)
Trzymam kciuki

Ale miałam miły dzionek z chłopakami z zespołu

A jutro znów Mag przyjeżdża, a ja nic nie wiem o której i w ogóle, może nie zaśpię
Stary 2010-10-04, 10:53   #4607
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
A jutro znów Mag przyjeżdża, a ja nic nie wiem o której i w ogóle, może nie zaśpię
Oooo, znów na rozmowę?
A co z tym naszym zlotem 16-17? Trzeba chyba powoli się przymierzać do jakichś ustaleń

Piękna pogoda dziś a ja się czuję fatalnie. Mam jakieś dreszcze i głowę mi chyba zaraz rozsadzi Po pracy szybko podjadę tylko do Lidla (ostatnio polubiłam ten sklep, zwłaszcza słodycze tam dobre mają ) i potem od razu do domu się kurować.
Stary 2010-10-04, 11:00   #4608
iceflower
Przyjaciółka KWC

Jej, ja się niby już dobrze czuję, ale nie mogę pozbyć się kataru. Nawet mam wrażenie, że się powiększa.

Muszę iść dzisiaj na seminarium, aż mi się robi niedobrze na myśl o pisaniu drugiej magisterki, tym bardziej że pierwsza jeszcze nie obroniona.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2010-10-04, 11:22   #4609
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Piękna pogoda dziś a ja się czuję fatalnie. Mam jakieś dreszcze i głowę mi chyba zaraz rozsadzi Po pracy szybko podjadę tylko do Lidla (ostatnio polubiłam ten sklep, zwłaszcza słodycze tam dobre mają ) i potem od razu do domu się kurować.
ja wczoraj znów cały dzień miałam katar - masakra, a nie mogę ciągle pić Fervexu no i psuje to mój zamiar zaszczepienia się
ja polubiłam Lidl za szpinak i ostatnio stworzyli w nich piekarnie, uwielbiam takie jeszcze ciepłe pieczywo, zwłaszcza chleb drwalski

jutro powrót na uczelnię na szczęście plan ułożyłam tak, że mam wolne poniedziałki miło będzie mieć 3-dniowy weekend tylko minę się z TŻ, bo on z kolei ma czwartek i piątek wolny (i gdzie tu sprawiedliwość? liczę, że może i ja na 4 roku będę mieć takie szczęście )
Double with me?
Stary 2010-10-04, 11:27   #4610
bossy
Zakorzenienie

Ice a jak sprawy ginekologiczne? Ja się ciągle tym citro podmywam i jest wszystko ok..

.supergirls just fly.
Stary 2010-10-04, 11:30   #4611
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Ice a jak sprawy ginekologiczne? Ja się ciągle tym citro podmywam i jest wszystko ok..
Póki co kuracja skuteczna, biorę jeszcze Lactivaginal, chyba do końca tygodnia, bo w sobotę będę mieć już okres, więc zobaczymy czy później mi nie wróci. Mam nadzieję, że już będzie dobrze.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2010-10-04, 11:38   #4612
bossy
Zakorzenienie

Cytat:
Póki co kuracja skuteczna, biorę jeszcze Lactivaginal, chyba do końca tygodnia, bo w sobotę będę mieć już okres, więc zobaczymy czy później mi nie wróci. Mam nadzieję, że już będzie dobrze.
Ja biorę provag. nie kupię już nigdy lacto. Miałam tak jak ty, zrobiłam kurację, 10 dni lactovaginalu i okres przyszedł. I po okresie wsadziłam lacto, i dostałam takiego PALENIA wewnątrz, że myślałam, że umre. Paliło, piekło całe wnętrze, to było coś strasznego. Od razu poszłam do gina i okazało się, że było niedoleczone, a lactovaginal wsadzony w niedoleczone jest pozywką i może pogorszyć stan, co było u mnie. I wtedy znów kuracja. Ale dodałam własnie to podmywanie citro i jestem po okresie, skończyl się w czwartek i jest wszystko bardzo ok.

A provag biorę już chyba 2 miesiąc i jeszcze trochę pobiorę.

.supergirls just fly.
Stary 2010-10-04, 14:28   #4613
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Ja biorę provag. nie kupię już nigdy lacto. Miałam tak jak ty, zrobiłam kurację, 10 dni lactovaginalu i okres przyszedł. I po okresie wsadziłam lacto, i dostałam takiego PALENIA wewnątrz, że myślałam, że umre. Paliło, piekło całe wnętrze, to było coś strasznego. Od razu poszłam do gina i okazało się, że było niedoleczone, a lactovaginal wsadzony w niedoleczone jest pozywką i może pogorszyć stan, co było u mnie. I wtedy znów kuracja. Ale dodałam własnie to podmywanie citro i jestem po okresie, skończyl się w czwartek i jest wszystko bardzo ok.

A provag biorę już chyba 2 miesiąc i jeszcze trochę pobiorę.
Jej, mam nadzieję, że mnie takie sensacje nie spotkają... Pierwszy raz biorę Lactovaginal, Provag jak rozumiem ma analogiczne działanie?
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2010-10-04, 14:56   #4614
bossy
Zakorzenienie

Cytat:
Jej, mam nadzieję, że mnie takie sensacje nie spotkają... Pierwszy raz biorę Lactovaginal, Provag jak rozumiem ma analogiczne działanie?
Tak, a 3 ginów, u których byłam ostatnio powiedzieli, że o wiele lepszy niż lactovaginal no i większy komfort stosowania, bo doustnie.
No mam nadzieję, że u Ciebie będzie ok. Pierwszy raz w życiu czulam takie palenie, to było okropne.

.supergirls just fly.
Stary 2010-10-04, 15:37   #4615
iceflower
Przyjaciółka KWC

Szkoda że mój ginekolog mi go nie zapisał zamiast Lacto, zdecydowanie wolałabym przyjmować to doustnie.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2010-10-04, 16:50   #4616
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
ja polubiłam Lidl za szpinak i ostatnio stworzyli w nich piekarnie, uwielbiam takie jeszcze ciepłe pieczywo, zwłaszcza chleb drwalski
Mój Lidl jest malutki, ale wyczaiłam na Zumi drugiego po drodze z pracy(musiałabym jechać nieco gorszą drogą do niego, ale może się poświęcę raz na czas ), a oprócz tego budują kolejnego w pobliżu mojego starego biura i tamtędy też mogę się przejechać wracając do domu. Więc mam w sumie 3 Lidle po drodze

Wróciłam do domu padnięta, zaraz wezmę coś przeciwgrypowego, bo czekają mnie ciężkie 2-3 tygodnie. Ruszają na raz 2 szkolenia i muszę wszystko zorganizować. Oby tylko żadna choroba się nie przyplątała w międzyczasie
Stary 2010-10-04, 17:52   #4617
Hosenka*
Zakorzenienie

Ale się wkurzyłam Wróciła babka po urlopie, dowiedziała się, że ma "konkurentkę" w pracy i już mnie próbuje poustawiać. Jakieś swoje warunki mi tu stawia, pewnie żebym jej co lepszych firm nie "zajęła". Nie dam się Działam dalej tak jak mówił prezes - mam szukac firm chętnych na reklamę, więc szukam, a nie ustalanie jakiś "harmonogramów" czy rewirów. Nie dość, że poświęcam swój czas nie dostając za to nic, to jeszcze będzie mnie ograniczać i narzucac jakieś swoje rozwiązania, żebyśmy "nie wchodziły sobie w droge". Pfff.
Prezes za miesiąc ma sprawdzać m.in. moje zapiski gdzie byłam, gdzie dzwoniłam i to dostanie - jemu będę się więc "spowiadać", takie zresztą były ustalenia, a nie panience, która wróciła z urlopu i się okazało, że w kilku miejscach ja śmiałam być, a ona dopiero dzisiaj tam dzwoniła

Zdenerwowałam się, ale zbieram się zaraz na spotkanie z Wizażankami więc będzie miło

Instagram

Stary 2010-10-04, 22:46   #4618
iceflower
Przyjaciółka KWC

Dziewczyny zwariowałam. Niby zraziłam się do lakierów OPI, ale trafiłam dzisiaj na sklep internetowy, który ma Zoye i OPI i siedzę i się wgapiam. Zrobiła mi się niepokojąco długa wish lista. A na niej prawie same fiolety.

Dziewczyny z Krakowa, nie byłybyście chętne na wspólne zamówienie lakierowe? Powyżej 150 zł wysyłka jest za darmo. To jakiś amerykański sklep po polsku, nie udało mi się znaleźć o nim opinii ale jeszcze poszukam.

Dzisiaj też kupiłam 2 lakiery (moje pierwsze zakupy kosmetyczne w tym miesiącu) - lawendowy Essence i cielisty Eveline, takie jasne dla odmiany, za mało mam takich kolorów.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2010-10-05, 08:38   #4619
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny zwariowałam. Niby zraziłam się do lakierów OPI, ale trafiłam dzisiaj na sklep internetowy, który ma Zoye i OPI i siedzę i się wgapiam. Zrobiła mi się niepokojąco długa wish lista. A na niej prawie same fiolety.

Dziewczyny z Krakowa, nie byłybyście chętne na wspólne zamówienie lakierowe? Powyżej 150 zł wysyłka jest za darmo. To jakiś amerykański sklep po polsku, nie udało mi się znaleźć o nim opinii ale jeszcze poszukam.
pewnie chodzi Ci o victoria's beauty? dużo jest na jego temat w wątku OPI-kowym
Double with me?
Stary 2010-10-05, 11:35   #4620
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
pewnie chodzi Ci o victoria's beauty? dużo jest na jego temat w wątku OPI-kowym
O masz babo placek, przepadłam Ile tam lakierów! Mam oczopląs.

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości