|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Jestem piękna, mądra, zaj***sta i mogę w życiu wszystko, czyli wspólne odchudzanie 3.
Kontynuacja wątku: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post22472609
WITAMY W 3 CZĘŚCI NASZEJ WSPÓLNEJ WALKI O WYMARZONĄ FIGURĘ ![]() ![]() ![]() Przed wstąpieniem do wątku skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą. Każde wejście niewłaściwie zastosowane zagraża twojemu zdrowiu psychicznemu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wstęp płatny: 20 flaszek i zaspokojenie wszelkich kobiecych potrzeb. ![]() A całkiem poważnie mówiąc: odżywiamy się zdrowo, ćwiczymy, nagradzamy ![]() ![]() ![]() A teraz przedstawiam pacjentów naszego szpitala psychiatrycznego: Honey z bacikiem goni, przed sexem z nią nikt się nie uchroni jak już włoży to przesrane całą noc i cały ranek. Heroinka ukochana zamiast narkotyków ciągle używa banana. To narkotyk jakich mało na tym łez padole, jak zaciągniesz się nią to Cię porozrzuca... po stodole. Limone nasza cytrynka jest słodka jak każda dziewczynka, Ale jej słodkość ma swoje końce, gdy noc wypierdziela słońce. Gdy jadłospis chcesz ustalić Do Maleńkiej trza z tym walić. Ona spec jest od tych spraw Powie wszystko co i jak. Paula kujonek nasz mały, w chlaniu i sexie jest wytrzymały, Gdy ją najdzie ochota na bzykanie Wtedy o jaśnie panie, Jest tak gorąca i ostra, Że papryczka chili to jej siostra. Sharpijka piękna mądra i za*****sta jest w łóżku także wyczepista, O tak to kobieta z krwi i kości, Anioł i diabeł ciemności. Jak już na nockę się z nią decydujesz - spisz testament bo explodujesz. Asia ćwiczy z samego rańca, nie ma drugiego takiego skubańca. Te dziewczę tak rozciągnięte jest na maxa, że każda pozycja z nią to super atrakcja. Od tyłu, na boku i na suficie Z Asiczkiem wszędzie sie wypipczycie. Myssteriness chociaż rzadko nas odwiedza, o sexie równie wielka jak nasza jej wiedza. Uczy sie dziewczę o nim ile może, W światki piątki i o wieczorze. Zdolna jest ona jak jasny gwint, Szczególnie po nocy, gdy jasny świt. Anetka chociaż z nami od niedawna pije, w łóżku często se użyje. To nie słowa puste nie, Ona wie co z czym się je. Yess nasza kochana żonka, wpada do nas na sex i na kielonka. Wszystkich wybzyczy i wytarmosi i następnego dnia więcej poprosi. Far to liter raptem trzy, A jak jęczy to osz tyyy. Nie ma nią lepszej muzy Niż koszula i rajtuzy. Nasza Igunia nauczycielka wielka Zna sie na sexie jak Konopielka. I w prawo i w lewo ma wielką moc, Nic z nią nie robić tylko pod koc. Antidotum to jest laska mega, Każdy chłoptaś jej ulega. Gdy zakręci tyłkiem wokół Wszystko płonie niczym sokół. Antidotum cicha woda, czy jej alkoholu szkoda? Lachon z niej nieziemski jest, Anti! łyknij z nami! uczyń gest! ashe piękna dziewczyna, nie oprze jej sie żaden chlopaczyna. Dziewczyny pięknie mobilizuje, czasami batem też poratuje. Zapraszamy serdecznie nowe osóbki!!!!!!!!! ![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jestem piękna, mądra, zaj***sta i mogę w życiu wszystko, czyli wspólne odchudza
Bacikowa Honey melduje się w najlepszym szpitalu psychiatrycznym na wizazu w gronie najbardziej cudownych psychiatrycznych świrusków
![]() ![]() ![]() ![]()
Czasem trzeba podpalić cały świat, by w kimś zabłysnął płomień... Edytowane przez honeyasik86 Czas edycji: 2010-10-03 o 23:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jestem piękna, mądra, zaj***sta i mogę w życiu wszystko, czyli wspólne odchudza
![]() no na miły początek zdróweczko ![]() żebyśmy w nowym wątku były jeszcze piękniejsze, mądrzejsze, bo bardziej zaje***te już być nie możemy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
ja zmykam z "jaśkiem" do "leżajska"
buziaki kofam was ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:37 ---------- Poprzedni post napisano o 00:37 ---------- A my CIEBIE ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:38 ---------- Poprzedni post napisano o 00:37 ---------- Żonko moja ukochana dobranoc, śnij o mnie ![]() ![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Kocham Was!!!!!
idę do wyrosława, coby ochłonąć z emocji ![]() ale siem podnieciła ![]() doooooooobraaaaaanoccc bejbiczki moje najukochańsze!!!!! ![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
O kruca
![]() ![]() ![]() A ja właśnie ubolewam, że dzisiaj poniedziałek i trza się będzie cały tydzień męczyć ![]() ![]() Od dzisiaj zaczynam się odchudzać ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
o jeny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jak Paula i wesele?? ---------- Dopisano o 07:34 ---------- Poprzedni post napisano o 07:14 ---------- a tak w ogóle to opowiem wam o sobocie... po pierwsze tak sie wkurzyłam, bo stwierdziłam, że ja nie mam CO POKAZYWAĆ. z fryzura nie zdążyłam , bo najpierw wstałąm rano sprzątałam, potem pojechałyśmy z mama na zakupy i po TŻ zeszło dwie godziny. Potem robiłam śledzie w śmietanie, potem ciasteczka budyniowe, zanim poszłam się kąpać była 16... zanim wysuszyłam 17 a o 18 trzeba było wyjechać a mi jeszcze ciągle wynajdowali zajęcia... wstawie wam zdjęcia na naszego picassa, ale doszłam do wniosku, że ja nigdy nie będe ładna ![]() ![]() no ale tak pomijając fakt , że wszystko robiłam w biegu, jak mnie TZ zobaczył na sali to było coś takiego ![]() ![]() I słuchaliśmy sobie piosenek w przelocie bo wybierali piosenki co może być i zaczęło iść to: http://www.youtube.com/watch?v=bHdutRjXPVE no i chcieli to przełączyć a on sie wydarł: ZOSTAW!!( do chłopaka Karoliny) no a TZ stał i mnie obejmował od tyłu i widziałam jak ex pił z tą piosenką do mnie bo się ciągle na mnie gapił. no i potem poszedł zrobić kawę spytał czy cchemy to ja i TŻ poprosiliśmy i szedł z ta kawą ja przeszłam obok niego no i ta kawę wylał bo mu się ręce zatrzęsły. No i póki nie było picia to trzymał się z dala ale po paru głębszych zrobił się odważniejszy i jak poszłam do łazienki to stał przy drzwiach i czekał na mnie i poprosił mnie do tanca. To stwierdziłam:pójde a co!! NO i tanczyliśmy on prowokował do przytulanek a ja kompletny dystans. wiecie przy tancu można sie trzymac ale ja tak jakby była między nami ściana. i zaczęliśmy gadać i pytam, jak mu się układa w życiu. A on: do dupy. ja spytałam czemu?? a on: o ciebie chodzi, domysl się. jeśteś bardzo inteligentną kobieta. No i zakończyliśmy rozmowe i potem uciekłam do TZ a ten jak TZ poszedł z inna zatańczyć przyszedł przełozył mi ramie przez moje i mówi chodź: to wzięłam i strąciłam jego reke n ale poszlismy się napić po kielichu i wróciłam do swojego stolika ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam i uciekam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Helołłłłłłłłłłłłłłłłłł Skarby
![]() Ja już od 6 na nogach i już z pracy wróciłam, bo jeździłam po zlecenia ![]() Maleńka jasne, że tęskniłyśmy, ja tu męczyłam gdzie Maleńka? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A Paula zadowolona z wesela i poprawin ![]() Wstęp sie podoba?? ![]() ![]() ![]() Buźki ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Żona Idealna :)
|
hejka
![]() jestem i ja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() wczoraj mnie wywalilo z neta i nie mialam sił kombinować, aby znów działał.. teraz wcinam śniadanko: kromka chrupkiego chlebka z pasztecikiem + kawa of kors ![]() z ćwiczeń nici (znowu) bo tak mnie boli i tak ze mnie leci jak z kranu.. normalnie mam potop.. ![]() ![]() ehh.. życie.. Malenka wiedziałam, że zrobisz furore.. hehe.. dobrze tak ex niech wie kogo stracił.. a tą piośniczkę uwielbiam ale kojarzy mi sie z moim ex-em.. A właśnie co do niego ![]() ![]() no i se "pogadali".. Podobno poprosił przemka, żeby pozwolił mi się z nim spotkać.. ehh.. i teraz co chwile na gg do mnie pisze.. ale ja milcze.. nie chcce miec z nim nic wspolnego.. o nie.. ---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ---------- Laski ja lece.. trza sie szykowac na zajecia.. niby sa na 12 ale z dziołchami musze pogadac przedtem ![]() popoludniu mam wykladosa do 21 niby.. chce isc bo jutro z ta sama babka mam seminarki i moze czasem czego wymagac.. zreszta na 1 wyklad moge isc;d a wiec w domu bede przed 22 no chyba ze wczesniej sie skonczy,, miłego dzionka bez grzeszenia ![]() wpadne wieczorkiem lub jutro z rańca.. ehh.. już widze te zaległości ![]() kofffam Was moje Szczypioreczki ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Hej Asia
![]() ex niech idzie w pisssDu ![]() ![]() ![]() u mnie też potop, więc łączę się w bólu ![]() coś małe to śniadanko ![]() A mimo, że mam potop szwedzki to się zaparłam i poćwiczyłam! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Więc jak na początek nie jest źle chyba nie? : 300 brzuszków 110 nożyc poziomych 100 nożyc pionowych 130 podskoków na skakance -tylko tyle, bo obawiałam się skakania podczas @ ![]() ![]() ![]() A teraz stoi przede mną: mięta, herbata zielona i druga kawa, śniadanko i.... stos papierzysków... Zjem i biorę się za robotę. Życie to nie jee bajka ![]() A Wy cooo??? Wstawać do roboty się brać, koniom wody trza dać!! ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
a ja własnie wróciłam od pilnowania 10 dniowego maluszka
![]() ![]() heroinko gratuluje ćwiczeń kochana ![]() ![]() Asiu skoro sie leje to nie ćwicz ![]() ![]() ![]() ![]() a ja nie wiem co mi jest... niby mam plamienia jak na okres ale to takie pojedyncze kapnięcia.. zaczęło się wczoraj dziś już trochę wiecej zobaczymy co będzie jutro... bo miałam mieć na przyszłą sobote.. ale mogło sie przyśpieszyć i zmienić od okresu no nie?? ![]() a tak w ogóle to musze się pochwalić , że no dosyć miałam wzięcie w tancach dosyć ![]() ![]() bo napiłam się z nimi tu zagadałam tu sie usmiechnęłam ![]() a najfajniejszy był chłopak co jak tańczyłam z TŻ to podszedł i odbijany a jego dziewczyna taka wkurzona i po minucie podchodzi i mówi odbijany<lol> jaka zazdrosna ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Maleńka dziękuję
![]() ![]() ![]() No widzisz? wszyscy Cię wyrywają, bo laska żeś jest! ![]() ![]() A jak TŻ, pojechał już czy jeszcze jest? ![]() Ja nie wiem kiedy się spotkam z moim P... ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no ja na dziś 8 minut buns, legs, abs zaliczone. posprzatam i potem będa jeszcze skłony nozyce brzuszki itd ![]() ---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ---------- nie no nie moge sie napatrzec na nasz wątek no i wstep ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no właśnie!! gdzie honeyyyy???!!! Honey do tablicyyy!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ---------- Cytat:
![]() ![]() trzeciej? chyba czwartej ![]()
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No nasz wątek kwitnie bosko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A matka założycielka już w 1 części nas porzuciła ![]() ![]() Ja muszę się za robotę brać... bo już po 11 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no to si juuu bejbee ![]()
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ---------- ale tu cisza... bu ![]() ja już po obiadku.. wiem, że wczas no ale mama potem musi wyjść to chciała, żebym zjadła z nimi. może nawet i lepiej? bo koło południa jem to co w miare zakazane a po poludniu zjem jakiego jogurta naturalnego czy cuś. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
Melduję się i ja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
jupi jesteś
![]() hm.. kurde ale mam słaby ten okres.. oby przez antybiotyki.. no i ja się dziwiłam, że mi wywaliło tak brzuch na imprezie jak i wypiłam alkohol i pojadłam i ten okresowo podobne coś...:P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
Honiaczek sie meldujee
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
kochana pewnie wszyscy za tobą wzrokiem gonili:P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
nika melduje się w nowym wątku
![]() ![]() ![]() ![]() świetny początek szkoda że nie ma o mnie wiersza ale jak się zadomowie i mnie bliżej poznacie to zapewne i o mnie napiszecie jakiś porządny rym ![]() ![]() ![]() na samą myśl jaki tu ruch nie uległam żadnym pokusom śniadanko bardzo zdrowe ciemny z pasztetem z łososia i papryką potem niestety długa przerwa bo dopiero przyjechałam do Rzeszowa i nic nie miałampod ręką no i na obiad dwa malutkie gołąbki ![]() ---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ---------- maleńka posłuchałam twej rady i nie żałuję ![]() czemu nie możesz uwierzyć że jesteś śliczna aż chciałabym zobaczyć Twój postęp...
![]() |
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
kochana widze, że zdecydowałaś się do nas dołączyć?? ![]() ![]() ![]() na obiadek był jeden filecik śledzia niby w oleju ale go odsączylam ile mogłam 2 ziemniaczki i mielony. więc mysle, że nie jest źle:P |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
ta kurna gonili wzrokiem takim, że padaka
![]()
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
hehhehe czuje że i mojasamoocena z wami urośnie i pewnośc siebie
![]()
![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
maleńka nie jest źle jest świetnie podziwiam to ile schudłaś i to tak cierpliwie ja też już lepiej wyglądam ale chociaż te 4 kg chodz marzeniem jest 6
---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ---------- wczorajszej nocy igraszki dziewczyn były świetne ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:47.