Jestem piękna, mądra, zaj***sta i mogę w życiu wszystko, czyli wspólne odchudzanie 3. - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-10-03, 23:29   #1
heroine86
Zakorzenienie

Jestem piękna, mądra, zaj***sta i mogę w życiu wszystko, czyli wspólne odchudzanie 3.

Kontynuacja wątku: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post22472609

WITAMY W 3 CZĘŚCI NASZEJ WSPÓLNEJ WALKI O WYMARZONĄ FIGURĘ

Przed wstąpieniem do wątku skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą. Każde wejście niewłaściwie zastosowane zagraża twojemu zdrowiu psychicznemu Wchodzisz na własne ryzyko dlatego koniecznie wcześniej umów się na wizytę u psychiatry(szkoda kasy - nie pomoże). Jak już wejdziesz to ksiądz i egzorcyzmy Ci nie pomogą A pokuta zbędna będzie wątroba do wymiany jak nic, codziennie na wytrzeźwiałce lądujemy, i ku naszej rozpaczy żaden zakład psychiatryczny Nas nie chce ale co tam zbudowaliśmy swój A całe dofinansowanie z Unii przeznaczyliśmy na szczytny cel: ALKOHOL Pamiętaj o zapięciu pasów bezpieczeństwa, bo u nas jazda bez trzymanki, reklamacji nie przyjmujemy wchodząc tu akceptujesz regulamin są w nim zawarte punkty dotyczące codziennych orgii, pijaństwa i sexuu. Jak Ci łodpowiada nasze zboczone zdeczka towarzystwo to zapraszamy, a tak to jesteśmy całkiem sympatyczne, tylko czasem dajemy se po więc wiesz lepiej nie grzeszyć.
Wstęp płatny: 20 flaszek i zaspokojenie wszelkich kobiecych potrzeb.
A całkiem poważnie mówiąc: odżywiamy się zdrowo, ćwiczymy, nagradzamy i pochwałami, ganimy za grzechy i po i co najważniejsze: WSPIERAMY

A teraz przedstawiam pacjentów naszego szpitala psychiatrycznego:

Honey z bacikiem goni,
przed sexem z nią nikt się nie uchroni
jak już włoży to przesrane całą noc i cały ranek.

Heroinka ukochana zamiast narkotyków ciągle używa banana.
To narkotyk jakich mało na tym łez padole,
jak zaciągniesz się nią to Cię porozrzuca... po stodole.

Limone nasza cytrynka jest słodka jak każda dziewczynka,
Ale jej słodkość ma swoje końce, gdy noc wypierdziela słońce.

Gdy jadłospis chcesz ustalić
Do Maleńkiej trza z tym walić.
Ona spec jest od tych spraw
Powie wszystko co i jak.

Paula kujonek nasz mały, w chlaniu i sexie jest wytrzymały,
Gdy ją najdzie ochota na bzykanie
Wtedy o jaśnie panie,
Jest tak gorąca i ostra,
Że papryczka chili to jej siostra.

Sharpijka piękna mądra i za*****sta jest w łóżku także wyczepista,
O tak to kobieta z krwi i kości,
Anioł i diabeł ciemności.
Jak już na nockę się z nią decydujesz
- spisz testament bo explodujesz.

Asia ćwiczy z samego rańca, nie ma drugiego takiego skubańca.
Te dziewczę tak rozciągnięte jest na maxa,
że każda pozycja z nią to super atrakcja.
Od tyłu, na boku i na suficie
Z Asiczkiem wszędzie sie wypipczycie.

Myssteriness chociaż rzadko nas odwiedza,
o sexie równie wielka jak nasza jej wiedza.
Uczy sie dziewczę o nim ile może,
W światki piątki i o wieczorze.
Zdolna jest ona jak jasny gwint,
Szczególnie po nocy, gdy jasny świt.

Anetka chociaż z nami od niedawna pije,
w łóżku często se użyje.
To nie słowa puste nie,
Ona wie co z czym się je.

Yess nasza kochana żonka,
wpada do nas na sex i na kielonka.
Wszystkich wybzyczy i wytarmosi
i następnego dnia więcej poprosi.

Far to liter raptem trzy,
A jak jęczy to osz tyyy.
Nie ma nią lepszej muzy
Niż koszula i rajtuzy.

Nasza Igunia nauczycielka wielka
Zna sie na sexie jak Konopielka.
I w prawo i w lewo ma wielką moc,
Nic z nią nie robić tylko pod koc.

Antidotum to jest laska mega,
Każdy chłoptaś jej ulega.
Gdy zakręci tyłkiem wokół
Wszystko płonie niczym sokół.
Antidotum cicha woda,
czy jej alkoholu szkoda?
Lachon z niej nieziemski jest,
Anti! łyknij z nami! uczyń gest!

ashe piękna dziewczyna,
nie oprze jej sie żaden chlopaczyna.
Dziewczyny pięknie mobilizuje,
czasami batem też poratuje.

Zapraszamy serdecznie nowe osóbki!!!!!!!!!
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-03, 23:32   #2
honeyasik86
Wtajemniczenie

Dot.: Jestem piękna, mądra, zaj***sta i mogę w życiu wszystko, czyli wspólne odchudza

Bacikowa Honey melduje się w najlepszym szpitalu psychiatrycznym na wizazu w gronie najbardziej cudownych psychiatrycznych świrusków I melduje, że ide do wyrosława i jutro zawitam kolorowych koszmarków o Honiaczkuuu

Edytowane przez honeyasik86
Czas edycji: 2010-10-03 o 23:36
honeyasik86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-03, 23:34   #3
sharpnowaja
Zakorzenienie

Dot.: Jestem piękna, mądra, zaj***sta i mogę w życiu wszystko, czyli wspólne odchudza

no na miły początek zdróweczko
żebyśmy w nowym wątku były jeszcze piękniejsze, mądrzejsze, bo bardziej zaje***te już być nie możemy
Stary 2010-10-03, 23:36   #4
heroine86
Zakorzenienie

'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2010-10-03, 23:37   #5
sharpnowaja
Zakorzenienie

ja zmykam z "jaśkiem" do "leżajska"
buziaki

kofam was
Stary 2010-10-03, 23:38   #6
honeyasik86
Wtajemniczenie

---------- Dopisano o 00:37 ---------- Poprzedni post napisano o 00:37 ----------

Cytat:
Napisane przez sharpnowaja Pokaż wiadomość
ja zmykam z "jaśkiem" do "leżajska"
buziaki

kofam was
A my CIEBIE dobranoc

---------- Dopisano o 00:38 ---------- Poprzedni post napisano o 00:37 ----------

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Żonko moja ukochana dobranoc, śnij o mnie
Stary 2010-10-03, 23:39   #7
heroine86
Zakorzenienie

Kocham Was!!!!!
idę do wyrosława, coby ochłonąć z emocji
ale siem podnieciła

doooooooobraaaaaanoccc bejbiczki moje najukochańsze!!!!!

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-10-04, 05:54   #8
psyhe666
Zakorzenienie

O kruca Nowa część

A ja właśnie ubolewam, że dzisiaj poniedziałek i trza się będzie cały tydzień męczyć Nienawidzę poniedziałków

Od dzisiaj zaczynam się odchudzać
so trójka maybe.

psyhe666 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-04, 06:34   #9
Malenka321
Zakorzenienie

o jeny 3 część a mnie znów ominęło otwarciedobrze, że jest tu troszkę mojego wkładu to aż miło się czuję kocham was a nie będziecie się gniewac jak nie nadrobię postów z tamtego wątku?? Mam ich ponad 500 albo i lepiej ale wiecie jak to jest przy TŻcie ani nie zajrzysz ani nic bo głupio teraz śpi to zaglądłam do was póki nie widzi a jak pojedzie to już wrócę na stałe. Tęskniłyście??

Jak Paula i wesele??

---------- Dopisano o 07:34 ---------- Poprzedni post napisano o 07:14 ----------

a tak w ogóle to opowiem wam o sobocie... po pierwsze tak sie wkurzyłam, bo stwierdziłam, że ja nie mam CO POKAZYWAĆ. z fryzura nie zdążyłam , bo najpierw wstałąm rano sprzątałam, potem pojechałyśmy z mama na zakupy i po TŻ zeszło dwie godziny. Potem robiłam śledzie w śmietanie, potem ciasteczka budyniowe, zanim poszłam się kąpać była 16... zanim wysuszyłam 17 a o 18 trzeba było wyjechać a mi jeszcze ciągle wynajdowali zajęcia... wstawie wam zdjęcia na naszego picassa, ale doszłam do wniosku, że ja nigdy nie będe ładna

no ale tak pomijając fakt , że wszystko robiłam w biegu, jak mnie TZ zobaczył na sali to było coś takiego nawet nie wiecie jaka satysfakcja byłano a ja się z nim grzecznie przywitałam podłam mu ręke coś zagadałam byliśmy pierwsi więc siedzieliśmy w 6: ja TŻ, jego siostra, jej chłopak, ex .
I słuchaliśmy sobie piosenek w przelocie bo wybierali piosenki co może być i zaczęło iść to:
http://www.youtube.com/watch?v=bHdutRjXPVE

no i chcieli to przełączyć a on sie wydarł: ZOSTAW!!( do chłopaka Karoliny) no a TZ stał i mnie obejmował od tyłu i widziałam jak ex pił z tą piosenką do mnie bo się ciągle na mnie gapił. no i potem poszedł zrobić kawę spytał czy cchemy to ja i TŻ poprosiliśmy i szedł z ta kawą ja przeszłam obok niego no i ta kawę wylał bo mu się ręce zatrzęsły. No i póki nie było picia to trzymał się z dala ale po paru głębszych zrobił się odważniejszy i jak poszłam do łazienki to stał przy drzwiach i czekał na mnie i poprosił mnie do tanca. To stwierdziłam:pójde a co!! NO i tanczyliśmy on prowokował do przytulanek a ja kompletny dystans. wiecie przy tancu można sie trzymac ale ja tak jakby była między nami ściana. i zaczęliśmy gadać i pytam, jak mu się układa w życiu. A on: do dupy. ja spytałam czemu?? a on: o ciebie chodzi, domysl się. jeśteś bardzo inteligentną kobieta. No i zakończyliśmy rozmowe i potem uciekłam do TZ a ten jak TZ poszedł z inna zatańczyć przyszedł przełozył mi ramie przez moje i mówi chodź: to wzięłam i strąciłam jego reke n ale poszlismy się napić po kielichu i wróciłam do swojego stolika on tam próbował wywżeć na mnie wrażenie , że tańczy z inna ale mnie to obeszło jak nie wiem a ten tylko patrzył, czy zerkam na niego no i w ogóle ciągle chciał gdzieś mnie brac i iść ze mną a ja się trzymałąm na kompletny dystans. przynajmniej wiecie co?? odkryłam, żę to uczucie jest zabite i że kocham mojego pyśka. Warto było dla samego jego widoku iśc. Pokazac mu, że mam klase, że nie lece na jego pierwsze lepsze halo. Że ja już DO NIEGO NIC NIE CZUJE i mam bardzo przystojnego i zapatrzonego we mnie faceta

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Malenka321 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-04, 07:05   #10
Limone
Zakorzenienie

a jednak to zrobiłyście... nabiłyście te posty... matko ja się Was boję A rozpoczęcie tematu genialne

Pozdrawiam i uciekam
Limone jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-04, 07:20   #11
heroine86
Zakorzenienie

Helołłłłłłłłłłłłłłłłłł Skarby

Ja już od 6 na nogach i już z pracy wróciłam, bo jeździłam po zlecenia

Maleńka jasne, że tęskniłyśmy, ja tu męczyłam gdzie Maleńka? wyglądałaś boskoooo!!!!! na ja się nie dziwię, że exowi się ręce trzęsły z wrażenia teraz by sie chciało 'pięknej i inteligentnej' kobiety niech spada na dżewwwoo teraz masz swojego TŻ-ta i jest cudnie, no i tak ma być i proszę Cię, nie mów, że nie będziesz nigdy ładna, bo to obraz Boga jesteś piękna nawet nie wiedziałam, że Ci taki ładny kolorek włosków wyszedł nie było widać na tych poprzednich zdjęciach

A Paula zadowolona z wesela i poprawin

Wstęp sie podoba?? No to nasza wspólna twórczość oby nam się tu dobrze pisało

Buźki ja idę po kawę bom ledwo żywa, a jeszcze nic w ustach nie miałam...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-10-04, 08:25   #12
aassiiaa1988
Żona Idealna :)

GG do aassiiaa1988

hejka

jestem i ja

wczoraj mnie wywalilo z neta i nie mialam sił kombinować, aby znów działał..

teraz wcinam śniadanko:
kromka chrupkiego chlebka z pasztecikiem + kawa of kors

z ćwiczeń nici (znowu) bo tak mnie boli i tak ze mnie leci jak z kranu.. normalnie mam potop.. a na zajecia trza isc.. kurde z tak wywalonym brzucholem nie widac wcale ze mi jakies cm ubyły
ehh.. życie..

Malenka wiedziałam, że zrobisz furore.. hehe.. dobrze tak ex niech wie kogo stracił.. a tą piośniczkę uwielbiam ale kojarzy mi sie z moim ex-em..

A właśnie co do niego dzwonił do mnie w sobote jak sie kapałam.. ale mój Przemo odebrał, bo dzownił z zastrzeżonego i myślałam że to może z domu dzwonią, wiec kazałam mu odebrać..
no i se "pogadali".. Podobno poprosił przemka, żeby pozwolił mi się z nim spotkać.. ehh.. i teraz co chwile na gg do mnie pisze.. ale ja milcze.. nie chcce miec z nim nic wspolnego.. o nie..

---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ----------

Laski ja lece.. trza sie szykowac na zajecia.. niby sa na 12 ale z dziołchami musze pogadac przedtem
popoludniu mam wykladosa do 21 niby.. chce isc bo jutro z ta sama babka mam seminarki i moze czasem czego wymagac.. zreszta na 1 wyklad moge isc;d a wiec w domu bede przed 22 no chyba ze wczesniej sie skonczy,,

miłego dzionka bez grzeszenia
wpadne wieczorkiem lub jutro z rańca.. ehh.. już widze te zaległości

kofffam Was moje Szczypioreczki

Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz, one przyjdą same..

27.12.2013r.

15.04.2016r.

07.07.2017r.

Prawdziwy Cud jest wtedy,
gdy z Miłości dwojga ludzi rodzi się kolejne Serce - 26.02.2019
aassiiaa1988 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-04, 09:04   #13
heroine86
Zakorzenienie

Hej Asia
ex niech idzie w pisssDu Ty masz teraz swojego Przemusia
u mnie też potop, więc łączę się w bólu
coś małe to śniadanko

A mimo, że mam potop szwedzki to się zaparłam i poćwiczyłam! Co jak co, ale zryw dzisiaj miał być, to i jest Ale powiem Wam, że ciężko jest powrócić do ćwiczeń po przerwie wcześniej mogłam zrobić 300 brzuszków naraz i było gitez majonez, a dzisiaj myślałam, że do 100 nie dociągnę taką miałam zadychę...

Więc jak na początek nie jest źle chyba nie? :
300 brzuszków
110 nożyc poziomych
100 nożyc pionowych
130 podskoków na skakance -tylko tyle, bo obawiałam się skakania podczas @ i czułam, że się ze mnie leje

A teraz stoi przede mną: mięta, herbata zielona i druga kawa, śniadanko i.... stos papierzysków...
Zjem i biorę się za robotę. Życie to nie jee bajka

A Wy cooo??? Wstawać do roboty się brać, koniom wody trza dać!!
Stary 2010-10-04, 09:12   #14
Malenka321
Zakorzenienie

a ja własnie wróciłam od pilnowania 10 dniowego maluszka jest boski
heroinko gratuluje ćwiczeń kochana moja zdolna
Asiu skoro sie leje to nie ćwicz a co do exa to pewnie ci by pieprzył jak bardzo cię kocha i w ogóle ale ty masz księcia i to narzeczonego

a ja nie wiem co mi jest... niby mam plamienia jak na okres ale to takie pojedyncze kapnięcia.. zaczęło się wczoraj dziś już trochę wiecej zobaczymy co będzie jutro... bo miałam mieć na przyszłą sobote.. ale mogło sie przyśpieszyć i zmienić od okresu no nie??
a tak w ogóle to musze się pochwalić , że no dosyć miałam wzięcie w tancach dosyć i w ogóle tacy kulturalni byli jak kończyli taniec w reke mnie całowali i taki chłopak co był bez swojej dziewczny powiedział mi: jesteś fajna, naprawde bardzo fajna i zgrabna. taka swojska
bo napiłam się z nimi tu zagadałam tu sie usmiechnęłam
a najfajniejszy był chłopak co jak tańczyłam z TŻ to podszedł i odbijany a jego dziewczyna taka wkurzona i po minucie podchodzi i mówi odbijany<lol> jaka zazdrosna

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Stary 2010-10-04, 09:24   #15
heroine86
Zakorzenienie

Maleńka dziękuję od dzisiaj biorę się za siebie solidnie! Nie ma gadania! I stój nade mną z pałą

No widzisz? wszyscy Cię wyrywają, bo laska żeś jest! i uwierz w to
A jak TŻ, pojechał już czy jeszcze jest?
Ja nie wiem kiedy się spotkam z moim P...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-10-04, 09:41   #16
Malenka321
Zakorzenienie

Cytat:
Maleńka dziękuję od dzisiaj biorę się za siebie solidnie! Nie ma gadania! I stój nade mną z pałą

No widzisz? wszyscy Cię wyrywają, bo laska żeś jest! i uwierz w to
A jak TŻ, pojechał już czy jeszcze jest?
Ja nie wiem kiedy się spotkam z moim P...
pojechał z moim kuzynem(tatą tego dzidziusia) bo stwierdził, że nie bedzie siedział bo ma do pozałatwiania jeszcze sprawy... a ja teraz sprzatam a mama moja z moim kochanym maleństwem:P ja popasowałąm pieluszki mu i stwierdziłam, że jak amma jest to posiedzi z nim a ja za ten czas posprzątam
no ja na dziś 8 minut buns, legs, abs zaliczone. posprzatam i potem będa jeszcze skłony nozyce brzuszki itd a gdzie honey honey?

---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ----------

nie no nie moge sie napatrzec na nasz wątek no i wstep ciekawe jak długo nam zajmie zakładanie 3 cześci:P:P

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Stary 2010-10-04, 09:47   #17
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malenka321 Pokaż wiadomość
pojechał z moim kuzynem(tatą tego dzidziusia) bo stwierdził, że nie bedzie siedział bo ma do pozałatwiania jeszcze sprawy... a ja teraz sprzatam a mama moja z moim kochanym maleństwem:P ja popasowałąm pieluszki mu i stwierdziłam, że jak amma jest to posiedzi z nim a ja za ten czas posprzątam
no ja na dziś 8 minut buns, legs, abs zaliczone. posprzatam i potem będa jeszcze skłony nozyce brzuszki itd a gdzie honey honey?
to brawa za ćwiczenia!
no właśnie!! gdzie honeyyyy???!!!

Honey do tablicyyy!!!!!

---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ----------

Cytat:

nie no nie moge sie napatrzec na nasz wątek no i wstep ciekawe jak długo nam zajmie zakładanie 3 cześci:P:P
No pikny jest, nieprawdaż?? my zdolne jesteśmyy i za***iste
trzeciej? chyba czwartej
Stary 2010-10-04, 09:53   #18
Malenka321
Zakorzenienie

Cytat:
to brawa za ćwiczenia!
no właśnie!! gdzie honeyyyy???!!!

Honey do tablicyyy!!!!!

---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ----------

No pikny jest, nieprawdaż?? my zdolne jesteśmyy i za***iste
trzeciej? chyba czwartej
ja piernicze no pewnie , ze 4 ale się machłam gafa ale czwarta to brzmi tak powaznie nie?? a jak na otwarcie 4 części to mpowinien byc tu większy ruch ale powiem Ci, że nam naprawdę wątek kwitnie. bo niektóre sa otwierane i aktualne tylko przez np tydzien a nasz no rposze myślę, co z matką załozycielką pierwszego wątku??

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Stary 2010-10-04, 10:12   #19
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
ja piernicze no pewnie , ze 4 ale się machłam gafa ale czwarta to brzmi tak powaznie nie?? a jak na otwarcie 4 części to mpowinien byc tu większy ruch ale powiem Ci, że nam naprawdę wątek kwitnie. bo niektóre sa otwierane i aktualne tylko przez np tydzien a nasz no rposze myślę, co z matką załozycielką pierwszego wątku??
No czwarta to już będziemmm popularne na dietetyce tylko ciekawe ile nasz wątek ma wspólnego z dietetyką
No nasz wątek kwitnie bosko oby nie przekwitł inne po jakimś czasie upadają... no ale jak się ma tak wspaniałe grono jak my to nie może upaść, no nie?
A matka założycielka już w 1 części nas porzuciła
Ja muszę się za robotę brać... bo już po 11 a jak będę mieć otwarty wizaż to z mojej pracy więc spadam, odezwę się jak będę mieć jakąś dłuższą przerwę

no to si juuu bejbee
Stary 2010-10-04, 10:59   #20
Malenka321
Zakorzenienie

Cytat:
No czwarta to już będziemmm popularne na dietetyce tylko ciekawe ile nasz wątek ma wspólnego z dietetyką
No nasz wątek kwitnie bosko oby nie przekwitł inne po jakimś czasie upadają... no ale jak się ma tak wspaniałe grono jak my to nie może upaść, no nie?
A matka założycielka już w 1 części nas porzuciła
Ja muszę się za robotę brać... bo już po 11 a jak będę mieć otwarty wizaż to z mojej pracy więc spadam, odezwę się jak będę mieć jakąś dłuższą przerwę

no to si juuu bejbee
nio to ja się biorę za jakies notatki uzupełnianie bo ja w piątek jade na uczelnie i mnie nie będzie przy was 3 dni;(;( a bu... chyba sobie wykupie pakiet w telefonie i chociaż troszke do was zaklikam albo będe pisała do którejś dziewczynki, bo ja bez was umieram.

---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ----------

ale tu cisza... bu a wieczorem to będą spamowac:P:P wy niedobre:P:P
ja już po obiadku.. wiem, że wczas no ale mama potem musi wyjść to chciała, żebym zjadła z nimi. może nawet i lepiej? bo koło południa jem to co w miare zakazane a po poludniu zjem jakiego jogurta naturalnego czy cuś.

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Stary 2010-10-04, 11:05   #21
igunia18
Zadomowienie

Melduję się i ja

igunia18 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-04, 11:07   #22
Malenka321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez igunia18 Pokaż wiadomość
Melduję się i ja
jupi jesteś
hm.. kurde ale mam słaby ten okres.. oby przez antybiotyki.. no i ja się dziwiłam, że mi wywaliło tak brzuch na imprezie jak i wypiłam alkohol i pojadłam i ten okresowo podobne coś...:P

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Stary 2010-10-04, 11:13   #23
honeyasik86
Wtajemniczenie

Honiaczek sie meldujee ja dzisiaj tez pięknie dietetkuje od rana na nogach, byłam z koleżanką na kawie to sie nagadałyśmy w końcu ale przstojniaków widziałam maatkooo no ale nie dla psa kiełbasa i roboty w ciul mam
Stary 2010-10-04, 11:18   #24
Malenka321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez honeyasik86 Pokaż wiadomość
Honiaczek sie meldujee ja dzisiaj tez pięknie dietetkuje od rana na nogach, byłam z koleżanką na kawie to sie nagadałyśmy w końcu ale przstojniaków widziałam maatkooo no ale nie dla psa kiełbasa i roboty w ciul mam
kochana pewnie wszyscy za tobą wzrokiem gonili:P

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Stary 2010-10-04, 11:25   #25
62nika
Rozeznanie

nika melduje się w nowym wątkutak późno bo pilnie uczyła się na zajęciach od rana

świetny początek szkoda że nie ma o mnie wiersza ale jak się zadomowie i mnie bliżej poznacie to zapewne i o mnie napiszecie jakiś porządny rym

na samą myśl jaki tu ruch nie uległam żadnym pokusom śniadanko bardzo zdrowe ciemny z pasztetem z łososia i papryką potem niestety długa przerwa bo dopiero przyjechałam do Rzeszowa i nic nie miałampod ręką no i na obiad dwa malutkie gołąbki

---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ----------

maleńka posłuchałam twej rady i nie żałuję
czemu nie możesz uwierzyć że jesteś śliczna aż chciałabym zobaczyć Twój postęp...

z uśmiechem przez świat mimo wszystko
62nika jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-04, 11:27   #26
Malenka321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 62nika Pokaż wiadomość
nika melduje się w nowym wątkutak późno bo pilnie uczyła się na zajęciach od rana

świetny początek szkoda że nie ma o mnie wiersza ale jak się zadomowie i mnie bliżej poznacie to zapewne i o mnie napiszecie jakiś porządny rym

na samą myśl jaki tu ruch nie uległam żadnym pokusom śniadanko bardzo zdrowe ciemny z pasztetem z łososia i papryką potem niestety długa przerwa bo dopiero przyjechałam do Rzeszowa i nic nie miałampod ręką no i na obiad dwa malutkie gołąbki

---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ----------

maleńka posłuchałam twej rady i nie żałuję
czemu nie możesz uwierzyć że jesteś śliczna aż chciałabym zobaczyć Twój postęp...

kochana widze, że zdecydowałaś się do nas dołączyć?? miło ja już po 1 śniadanku i obiadku
na obiadek był jeden filecik śledzia niby w oleju ale go odsączylam ile mogłam 2 ziemniaczki i mielony. więc mysle, że nie jest źle:P

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Stary 2010-10-04, 11:28   #27
honeyasik86
Wtajemniczenie

ta kurna gonili wzrokiem takim, że padaka daj spokój Maleńka... za wysokie progi, mogłabym im buty czyścić...
Stary 2010-10-04, 11:32   #28
62nika
Rozeznanie

hehhehe czuje że i mojasamoocena z wami urośnie i pewnośc siebie

Stary 2010-10-04, 11:33   #29
Malenka321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez honeyasik86 Pokaż wiadomość
ta kurna gonili wzrokiem takim, że padaka daj spokój Maleńka... za wysokie progi, mogłabym im buty czyścić...
że co?? kochana o nie!! ja w ta sobote się przekonałam i upewniłam, że to oni moga buty czyścić nam!! jeste.smy piękne, mądre(no zalezy kto ja raczej nie) i za***** i możemy w zyciu wszystko

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Stary 2010-10-04, 11:35   #30
62nika
Rozeznanie

maleńka nie jest źle jest świetnie podziwiam to ile schudłaś i to tak cierpliwie ja też już lepiej wyglądam ale chociaż te 4 kg chodz marzeniem jest 6

---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ----------

wczorajszej nocy igraszki dziewczyn były świetne

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości