|
|
#1141 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: I zawsze jest Happy End! - Zazdrośnice odsłona XXIV:)
Cytat:
A fakt, trzeba dużo cierpliwości żeby ponaprawiać. A potem tez czasem coś wychodzi, jakaś zadra, tak jest i już. Nie wiem, czy Cie nie za bardzo zdołuje, ale nam zajęło wracanie do siebie i dogadywanie się od nowa jakieś 6-7 miesięcy. |
|
|
|
|
#1142 | |
|
Zakorzenienie
|
postaram sie
![]() Cytat:
chociaż szczerze nie chciałabym tyle czekać.Musze być chyba cierpliwa i wierzyć w to,że wszystko sie ułoży bo bez tego nie da rady. M. też mówił,że nie wie ile to potrwa czy miesiąc,dwa czy pół roku itp
|
|
|
#1143 |
|
Zakorzenienie
|
Uciekam szybko ogarnąć kuchnię a później po TŻ do pracy i idziemy zamówić obrączki
później spróbujemy nabyć garnitur...
|
|
|
|
#1144 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pamiętacie jaka przyszłam w grudniu; Mateusz sobie pozwalał na mówienie bez myślenia albo mnie tak mocno ściskał na studniówce że bolało bo było mi smutno a on chciał tym wywołać żebym była zadowolona i grzeczna - i dopiero w te wakacje jest naprawdę fajnie |
|
|
|
|
#1145 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a zobaczysz że nie będziesz patrzyła czy to trwa miesiąc czy sześć, bo niezależnie od tego będziesz coraz szczęśliwszaCytat:
Edytowane przez Stefannia Czas edycji: 2010-10-04 o 13:52 |
||
|
|
|
#1146 |
|
Wtajemniczenie
|
toscie mialy weselicho
![]() Claris zycze Ci wszystkiego najlepszego, najcudowniejszego i najpiekniejszego na nowej drodze zycia ![]() ja mialam szalony weekend w sobote w szkole, pozniej wyciagnelam K. na kregle ze znajomymi, pozniej na pizze i o 2 w nocy w domu bylam wstawalam 3h pozniej i do szkoly sie zbieralam. o 13 jakos mnie na wykladzie zmoglo ale jak wstalam bylam bardzo pobudzona intelektualnie i nawet pare zadan rozwiazalam ![]() ja sie moze pochwale, ze mnie K. prawie zawsze odprowadza (na palcach jednej reki policze ile razy mnie nie odprowadzil przez 3 lata znajomosci i to tylko dlatego, ze albo byl chory albo na prawde nie mogl). mamy do siebie kawalek bo mieszkamy na jednej ulicy ale jednak zawsze te buty i kurtke zakladac musial i pozniej sam isc z powrotem i nie mowie, ze go prosze bo czesto sam z siebie pisze: ' bedziesz wychodzic to zadzwon, podjade po Ciebie'
Edytowane przez Lady Marmalade Czas edycji: 2010-10-04 o 13:55 |
|
|
|
#1147 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
udanych zakupów![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1148 |
|
Wtajemniczenie
|
czasem w niektorych zwiazkach za duzo sie przelalo by mozna bylo chciec cos naprawic, czasem po prostu wiadomo, ze cos sie nie uda
|
|
|
|
#1149 |
|
Zakorzenienie
|
Lady ale on nie chce? Powiedział Ci tak? Sama pisałaś,że mówi,że bedziesz jego żoną...
|
|
#1150 |
|
Wtajemniczenie
|
nie wiem czy chce bo nie rozmawiamy na ten temat... czasem powie cos glupiego w stylu, ze jestem najlepsza synowa, cos o naszych dzieciach ale nie zwracam na to uwagi... uwazam, ze to nie ja powinnam podjac kroki do naprawiania czegos co on skonczyl. poza tym nie wiem czy bylabym gotowa na bycie z nim bo nie wiem czy bym przezyla jakby sie znow nieudalo
|
|
|
|
#1151 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1152 |
|
Zakorzenienie
|
Bry...
Chciałam dzisiaj pobiegać, iść na spacer, a czuję się jeszcze gorzej niż wczoraj nie pomogła super kąpiel, pycha śniadanie... Nic. Boli mnie głowa, zimno mi i mam dreszcze. Na dodatek się ścięłam z redaktorem wydania z naszej gazety i jestem zła.
|
|
#1153 |
|
Zakorzenienie
|
Uuu Justynko tulę
|
|
|
|
#1154 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
|
|
|
#1155 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wyjatkowo sama czasem otwieram najpierw drzwi pasazerowi tylko w sytuacji kiedy podchodzimy razem do auta od strony pasazera - wtedy jakby po drodze otwieram te drzwi od razu zeby pasazer juz sobie wsiadl, zanim dojde do swoich - bo nie mam centralnego zamka i by ktos musial czekac az obejde auto, otworze swoje i jego od srodka..Oczywiscie jak podchodzimy od strony drzwi kierowcy to nie ide dookola zeby komus otworzyc tylko juz od srodka otwieram... A moje autko bedzie gotowe na dzis
gdy nie materia tylko myśl jest ciałem... Edytowane przez arrakis Czas edycji: 2010-10-04 o 14:34 |
|
|
|
|
#1156 |
|
Zakorzenienie
|
co do tego oblatywania auta na parkingu to mój na początku znajomości tak robił. teraz autem jeżdziemy zasadniczo do marketu i jakoś głupio by wgladała taka szarmanckość pod tesco
z niczym nie można przesadzać wg. mnie. i tak np. walizkę on wnosi ale torebkę noszę sobie sama.
|
|
|
|
#1157 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Podczytuje sobie różne wątki, niektóre dziewczyny normalnie idą na noże ![]() .................... Oj, noszenie mojej torebki przez faceta... nigdy w życiu, choćbym tam miała trzy kilo ziemniaków i cegłę
Edytowane przez Stefannia Czas edycji: 2010-10-04 o 14:39 |
|
|
|
|
#1158 | |
|
Zakorzenienie
|
Kamka
Madziu, ech, siedzę pod kołdrą, ale już mama coś psioczy, żebym obiad zrobiła... nie wiem, czy wstanę. Jak nie, to może zaraz usnę, może będzie coś lepiej. ---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ---------- Cytat:
tylko herbatkę z sokiem malinowym i cytrynką + leki. I lipa...A na innych wątkach, fakt. Odkąd jestem na wizażu, to zauważyłam, że gdzieś tak od końca 2006 roku weszła "moda" na kłótnie. Wcześniej była moda na słodzenie sobie, więc może to po prostu kolejny etap, albo zwyczajnie mamy bardziej pyskate społeczeństwo
|
|
|
#1159 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1160 |
|
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem noszenie torebki przez faceta jest beznadziejne. Zakupy, walizka, płaszcz w galerii handlowej - ok. Ale torebka? Bez przesady.
|
|
|
|
#1161 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1162 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1163 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kobiety przestały być potulne ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1164 |
|
Zakorzenienie
|
http://madonna.pl/pl/manuelmota.php?s=5.canada nadal mi się podoba ta kiecka, szkoda, że co ładne to drogie
|
|
|
|
#1165 |
|
Wtajemniczenie
|
nie wiem na prawde... moze i by bylo lepiej. raz w zeszlym roku probowalam sie od niego odciac ale to nie jest takie proste mieszkajac od siebie 500m, bywajac w tych samych miejscach i majac tych samych znajomych tym bardziej, ze zalezy mi na nim strasznie... czasem mam mysli, ze bedzie dobrze miedzy nami, ze po prostu jego gesty i czyny mowia same za siebie a czasem mam ochote to rzucic w cholere... nie chce niczego przyspieszac i niczego spowalniac, bedzie co ma byc...
|
|
|
|
#1166 |
|
Zakorzenienie
|
Carmi, możesz
A mój mi niósł dwa razy torebkę - 1. wracałam tak pijana z imprezy, że nie byłam w stanie nieść sama. 2. było mi megaciężko, była noc (bo przy ludziach tobym mu nie dała) i miałam spalone ramiona. Musiał pomóc. ale tak że do łażenia po sklepie to never wrociłam ze szkolenia, fajnie było
|
|
|
|
#1167 |
|
Zakorzenienie
|
Hello zazdrosnice
Wpadlam na chwile i co widze... Wesele pierwsza klasa-usmialam sie do lez ![]() Kochana CLARIS - zycze Ci wszystkiego co najlepsze na nowej drodze zycia
|
|
#1168 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi facet moze conajwyzej potrzymac torebke w sklepie jak ide cos przymierzyc do przymierzalni ![]() Cytat:
![]() i w ogole to czeeeesccc
|
|
|
#1169 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1170 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() pewnie,że pamietamy![]() ![]() Co u Ciebie ??? ![]() Porozmawiałam z M. przez tel i humor mam lepszy
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:49.

wiesz jeśli chodzi o to,że on chce żebym była miła itp. to ma racje .
A fakt, trzeba dużo cierpliwości żeby ponaprawiać. A potem tez czasem coś wychodzi, jakaś zadra, tak jest i już. 

później spróbujemy nabyć garnitur...
pamiętacie jaka przyszłam w grudniu; Mateusz sobie pozwalał na mówienie bez myślenia albo mnie tak mocno ściskał na studniówce że bolało bo było mi smutno a on chciał tym wywołać żebym była zadowolona i grzeczna - i dopiero w te wakacje jest naprawdę fajnie
13.03.2008
a zobaczysz że nie będziesz patrzyła czy to trwa miesiąc czy sześć, bo niezależnie od tego będziesz coraz szczęśliwsza
w sobote w szkole, pozniej wyciagnelam K. na kregle ze znajomymi, pozniej na pizze i o 2 w nocy w domu bylam
i nie mowie, ze go prosze bo czesto sam z siebie pisze: ' bedziesz wychodzic to zadzwon, podjade po Ciebie'

udanych zakupów
nie pomogła super kąpiel, pycha śniadanie... Nic. Boli mnie głowa, zimno mi i mam dreszcze. Na dodatek się ścięłam z redaktorem wydania z naszej gazety i jestem zła.